Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Που είναι οι πρόσφυγες οεο; Αφρικανικό στρατό βλέπουμε. Το παραμύθι ΜΚΟ και διακινητών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Εικόνες καθημερινής τρέλας από την Σάμο. Βλέπετε πουθενά πρόσφυγες , ανήλικα μικρά παιδιά ή γυναίκες; 
Βλέπετε οικογένειες κυνηγημένες από τον πόλεμο; Από την Συρία; 
Βλέπετε ανθρώπους που αναζητούν με σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί (έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες) μια προοπτική; Βλέπετε ανήμπορους ή τρομαγμένους μετανάστες;...

Έρχονται τα αόρατα τατουάζ! – Τι σχεδιάζει η παγκόσμια ελιτ


Βρήκε την δικαιολογία πάλι η Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Επειδή είναι δύσκολο για την κυρίαρχη τάξη και το Big Pharma να παρακολουθήσουν τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί και όσους δεν το έχουν κάνει, έχει εμφανιστεί μια πρόταση για χρήση «τατουάζ». Μια νέα τεχνολογία που δημιουργήθηκε από ερευνητές στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης μπορεί τώρα να βοηθήσει τους εξουσιαστές να παρακολουθήσουν τα μη εμβολιασμένα άτομα.

«Άγνωστοι» Βεβήλωσαν την Ελληνική Σημαία και Έριξαν οξύ και χλωρίνη σε τρόφιμα για άπορους επειδή τα μάζευε η Νέα Δημοκρατία


Σε αυτή τη «Δημοκρατία» πιστεύουν όλες αυτές οι «συλλογικότητες» αναρχικών τις οποίες δυστυχώς χαϊδεύει ακόμα και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ.
Γράφει ο ..(( Λ ))..
Τι σχέση έχουν τέτοιες ενέργειες με την «επανάσταση» υπέρ των αδυνάτων που υποτίθεται ότι ευαγγελίζονται οι αναρχικές συλλογικότητες; Επιτέλους καταλάβετε το. Αυτές οι συλλογικότητες το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδομούν τις έννοιες του έθνους, της φιλανθρωπίας και της Δημοκρατίας. Ποιούς εξυπηρετούν επομένως;

Χριστούγεννα 1942: Η πισώπλατη μαχαιριά της Τουρκίας, κατά των Ελλήνων!


Νά ΜΗΝ υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλλην που να μήν ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτό τό κείμενο! Ούτε ΕΝΑΣ !!!


Η Ελλάδα γονατισμένη κάτω από την ναζιστική Κατοχή βιώνει τον χειρότερο λιμό από την εποχή της Αρχαιότητας, με χιλιάδες νεκρούς από πείνα στα περισσότερα μεγάλα αστικά κέντρα.


Η Τουρκία από τον Ιούνιο του 1941 είχε υπογράψει «σύμφωνο φιλίας» με τη ναζιστική Γερμανίακαι ένα χρόνο αργότερα (Ιούνιος 1942) εμπορική συμφωνία για την τροφοδοσία των ναζιστικών δυνάμεων με τα απαραίτητα για την κατασκευή όπλων μέταλλα (ιδίως χρώμιο).*

Είναι νά μήν τρελλαίνεσαι: Τό Κ.Κ.Ε. κήρυξε τόν ...ΠΟΛΕΜΟ στήν Δημοκρατία του Κιργιστάν!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε., ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ...ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ !!!!!!!

(ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!)




Μπορεί στο εσωτερικό να έχει  ε ξ α φ α ν ι σ τ ε ί   από την πολιτική πιάτσα, για να μην κάνει χαλάστρα στον κ.Κούλη Μητσοτάκη, αλλά στο εξωτερικό δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω το… τιμημένο κουκουέ. 

Οι σφετεριστές του Ελληνικού Έθνους

Όταν η δύναμη της αγάπης νικήσει την αγάπη της δύναμης, μόνο τότε οι λαοί θα έχουν ειρήνη.

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης
Η παρούσα ιστορική αναδρομή είναι απόρροια ερεθίσματος και αγανάκτησης, επειδή η τουρκική προπαγάνδα, δυστυχώς και η παιδεία της γείτονος χώρας, έφθασε σε τέτοιο σημείο θράσους, υποκρισίας ακόμη και κακίας, ώστε ούτε λίγο ούτε πολύ, δια διαφόρων εκδοθέντων κατά καιρούς βιβλίων, δημοσιεύσεων, ακόμη και δηλώσεων υψηλοβάθμων στελεχών, να προσπαθούν να πείσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι, είναι αυτόχθονες στη Μ. ΑΣΙΑ.

Με ανοιχτό το στόμα οι κάτοικοι! Τι είναι αυτό το φως; Προβληματισμός και σενάρια στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Μια απίστευτη εικόνα με ένα πορτοκαλί φως το οποίο εμφανίστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων πάνω από τη Χαλκίδα (οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το Κρηπίδωμα) κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σίγουρα, δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να ερμηνευτεί και αυτός είναι ο λόγος που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Το σίγουρο είναι ότι το φως εμφανίστηκε στην Ανατολική πλευρά (άρα αποκλείεται να έχει σχέση με τον ήλιο) το απόγευμα, δηλαδή λίγη ώρα πριν τη δύση του ηλίου.

Τι επιχείρησε ο Νίκολας Τέσλα να καταλάβει ο κόσμος;


Τι επιχείρησε ο Νίκολας Τέσλα να καταλάβει ο κόσμος;Πρώτον, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν δημιουργήσαμε τα μαθηματικά, τα ανακαλύψαμε. Είναι η παγκόσμια γλώσσα και ο νόμος. Όπου και αν βρίσκεστε, το Σύμπαν 1 + 2 θα είναι πάντα ίσο με 3! Όλα στο Σύμπαν υπακούουν αυτόν τον νόμο!

Ένας από τους πιο γνωστούς μετανθρωπιστές και επιστήμονας στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, υποστηρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στον Μπεν Γκέρτζελ (Ben Goertzel), μία άλλη εξέχουσα φυσιογνωμία του διανθρωπισμού, ότι ο Θεός είναι μια τεχνοδιάνοια (artilect) που δημιουργήθηκε σε ένα προγενέστερο σύμπαν και η οποία έχει κατασκευάσει το δικό μας.

Τυχαίο; Η Νέα Οδηγία Κατά Του Ανθρωπίνου Γένους Παραμονή Των Χριστουγέννων – Στόχος Οι Γυναίκες Και Τα Παιδιά (ΦΩΤΟ)

Τρομακτική οδηγία που άλλοτε θα μπορούσαμε να δούμε μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Με τα σχέδια της ανθρωποκτόνου Ατζέντας 2030 να προχωρούν, ο ΟΗΕ, το κύριο όργανο της Νέας Τάξης επί της Γης, δημοσιοποίησε μία αμφιλεγόμενη οδηγία προς τους ανθρώπους.

Η οργάνωση UN Women ήταν εκείνη που παραμονή Χριστουγέννων σε tweet της ούτε λίγο ούτε πολύ στράφηκε κατά της μητρότητας, εξηγώντας μάλιστα πως δεν ωφελεί σε τίποτα τις γυναίκες!

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου, αναφέρονται πράγματα όπως τα…”περιορισμένα οφέλη της μητρότητας” ενώ η μητρότητα παρομοιάζεται ως «τιμωρία» για τις γυναίκες!

ΕΚΤΑΚΤΟ :Ανακηρύξτε ΑΟΖ με Μάλτα και Ιταλία ΤΩΡΑ. Ο Ερντογάν θέλει να κλείσει τον κόλπο της Σύρτης . Ξυπνάτε


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ψήφισε το 2013 το νομοσχέδιο που αφορά στη Μεσόγειο και στις οριοθετήσεις των ΑΟΖ σύμφωνα με το οποίο η θεωρητική ΑΟΖ της Μάλτας εντάσσεται πλέον μέσα στο επίσημο FIR της.

Έτσι επιβεβαιώθηκε ότι , η ελληνική ΑΟΖ και το FIR της Μάλτας έχουν κοινή τομή και μάλιστα μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Καστελόριζου

Bίντεο-Ντοκουμέντο: Οι Τούρκοι Προσπάθησαν Να Βυθίσουν Ελληνικό Καΐκι Στα Ίμια – Ξεφεύγει Η Κατάσταση

Νέες προκλητικές συμπεριφορές από σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής κατέγραψαν Έλληνες ψαράδες στην περιοχή των Ιμίων.

Στο βίντεο που μετέδωσε ο Alpha φαίνεται ένα από τα τουρκικά σκάφη να κινείται με ταχύτητα προς το ελληνικό καΐκι και τελευταία στιγμή να κάνει στροφή προκειμένου να μην το εμβολίσει.

«Έμειναν τα παραγάδια κάτω και δεν μας άφηναν να δουλέψουμε. Όμως εμείς εκεί κόντρα γιατί είναι οι μέρες που ρίχνουν τα ψάρια πάνω στα Ίμια» δήλωσε ο ψαράς Βασίλης Λύρας από την Κάλυμνο.

Κοινωνικό μέρισμα 2017: Το πήραν 110.000 Ινδοί, Αιγύπτιοι, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Κινέζοι

Σε πολίτες με 172 υπηκοότητες δόθηκε το κοινωνικό μέρισμα το 2017. Ανάμεσα τους Ινδοί, Αιγύπτιοι Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και άλλοι.
Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, οι οποίοι το έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, είναι πολίτες 172 διαφορετικών υπηκοοτήτων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται Ινδοί, Αιγύπτιοι, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι αλλά και υπήκοοι εύρωστων ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ οικονομιών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters