Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Καλεσμα για ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ . Μιληστε με φιλους που θελουν να κινηθουν για την απελευθερωση της χωρας.

unit.letmefree.gr

Γράψου στην Ομάδα από το παραπάνω LINK, ΜΟΝΟ εάν είσαι αποφασισμένος να συμμετάσχεις στις συλλογικές νομικές και νόμιμες πράξεις που δρομολογούνται από Δικηγόρο (Ντόρα
Κρητικοπούλου/δικηγόρος Αθηνών παρ΄Αρείω Πάγω), που αποσκοπούν στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ξένους κατακτητές στους οποίους μας παρέδωσαν οι πολιτικοί, και στην παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων της εσχάτης προδοσίας και των λοιπών εγκλημάτων που διαπράττονται σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού.

Το ΦΕΚ 240/2012 κυρώνει την ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) με την οποία παραχωρείται ολοκληρωτικά η Εθνική μας Κυριαρχία στους ξένους οικονομικούς δυνάστες. ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στη Βουλή στις 14.01.2013. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !

Την ημέρα που δεν θα μπορεί η Ελλάδα να ξεπληρώσει το χρέος που μας φόρτωσαν, γεγονός που θα συμβεί μετά βεβαιότητας, θα δεσμευθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδας υπέρ των ξένων – Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.

Ήδη ξεκίνησαν, ακόμη και πριν την ψήφιση στις 14.01.2013 της παράδοσης της χώρας μας, να εκδίδουν ΦΕΚ που υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας, με αναφορά ως έδρα: “ΒΕΡΟΛΙΝΟ”.

Δείτε εδώ, το συνημμένο ΦΕΚ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

στην τελευταία σελίδα του, θα δείτε:

Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Στο Βερολίνο υπογράφηκε η Εφημερίδα Κυβερνήσεως της Ελλάδας. ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ : ΝΔ / ΠΑΣΟΚ / ΔΗΜΑΡ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ την προδοσια της Ελλαδας, ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Για το λογο αυτο,

Εκατοντάδες Αιτήσεις έχουν κατατεθεί απο τους Έλληνες στα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την εφαρμογή του νόμου και της Εγκυκλίου 4/2012 του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν για την εσχάτη προδοσία οι 166 βουλευτές που ψήφισαν το ΦΕΚ 240/2012. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των Εισαγγελέων.

Όσοι είστε αποφασισμένοι να συμμετέχετε σε νομικές και νόμιμες ενέργειες για να τιμωρηθουν οι προδότες, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ελευθερωθεί η Ελλάδα, μπείτε τώρα:

unit.letmefree.gr


http://www.triklopodia.gr/2013/01/blog-post_16.html

Αποκάλυψη μετά από 23 χρόνια: “Οι συμφωνίες για τον διαμελισμό σας έχουν ήδη υπογραφεί”!

Ένα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός. Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας. Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε επισκεφθεί το Βελιγράδι μαζί με
αντιπροσωπεία του ΔΣΑ το 1989. Τότε που όλα ήταν ακόμα ρευστά και το Γερμανικό σχέδιο διάλυσης της

Γιουγκοσλαβίας δεν είχε γίνει εμφανές στο βαθμό που εκδηλώθηκε στην συνέχεια.
Σ’ εκείνη την επίσκεψη, άκουσε τον ομόλογο του, πρόεδρο του οικείου δικηγορικού συλλόγου του Βελιγραδίου, απολύτως πεπεισμένο για την λαίλαπα που θα ακολουθούσε. Του δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι “Οι συμφωνίες διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν και περίμεναν την ώρα.Υπάρχουν όμως και για εσάς!!”

Ίσως αυτό να φάνταζε απίστευτο εκείνον τον καιρό. Σημερα όμως οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το κανουν να ακούγεται. Γι’ αυτό και απαιτείται εθνική ενότητα και εγρήγορση. Από όλους, όχι από την “αριστερά” ή την “δεξιά” κυβέρνηση. Διότι ο κύριος Παξινός, στο ίδιο του το άρθρο στα Επίκαιρα, δίνει την εξήγηση της κακοδαιμονίας μας: “Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό με ιδεοληψίες, νεκραναστάσεις και φαντάσματα, μεταφέροντας σκηνές εμφυλιακών συγκρούσεων, ιδιαίτερα παραμονές εκλογών”.

Οι καταστάσεις απαιτούν να δώσουμε άμεσα ένα τέλος.

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/01/23_20.html

NESTLE η πολυεθνική των illuminati

Δείτε το βίντεο...



ΠΗΓΗ
ypogeia-drasi


http://diadrastiko.blogspot.gr/2013/01/nestle-illuminati.html

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; Άλλη μια κάρτα των illuminati επιβεβαιώθηκε

Και το σχεδιο τους για την παγκοσμια υποδουλωση οδευει καλως ...
Αυτο που εκπλησσει ομως ειναι οτι τα γεγονοτα που διαδραμματιζονται ταυτιζονται και εχουν συνοδοιπορο ενα πολυ παλιο παιχνιδι

( νομιζω 1986 ετος παραγωγης και δημιουργος του ''STEVE JACKSON'' )
που ολως τυχαιως ονομαζεται illuminati card game ...

Εδω λοιπον αλλη μια καρτα επιβεβαιωνεται αν σκεφτουμε τα γεγονοτα δεκεμβριου εως και σημερα ...
Ολοι θυμομαστε την τραγικη - στημενη δολοφονια 20 6χρονων παιδιων στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ Των ηνωμενων πολιτειων Αμερικης στις 14/12/2012

τραγελαφους - ηθοποιους - γοννεις των παιδιων να βγαινουν στα μμε και να σκανε χαμογελα και αλλοτε να το παιζουν βαθια θλιμμενοι για την απωλεια τως παιδιων τους ...

Οι μερες περασαν και το θεμα ξεχαστηκε...

Ομως καποιος που παρακολουθει ακομη την ιστορια ( γιατι δεν τελειωσε αντιθεττως μολις αρχισε )
ευκολα θα καταλαβει οτι ηταν ακομη μια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ με σκοπο την προωθηση της παγκοσμιας σκιωδης κυβερνησης και της εκτελεσης των στοχων τους ...

Ερχετε λοιπον πριν λιγες ημερες ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ και κατοχυρωνει διαταγμα για την οπλοκατοχη ... στην ουσια ΟΠΛΟΜΑΖΩΜΑ των Αμερικανων πολιτων ...

Ισως να σκεΦτεις '' καλα κανει'' και θα συμφωνησω μαζι σου ...
Αυτο που εξοργιζει ομως στην προκειμμενη αλλα και γενικοτερα σε ολες τις περιπτωσεις ειναι οτι δημιουργουν ενα ΄΄ false flag '' γεγονος για να πεισουν την κοινη γνωμη και χρησιμοποιωντας ψυχες και ποσον δε μαλλον βρεφικες το οποιο βασιζεται σε εναν απλο νομο της φυσικης ...

"Νόμος Δράσης – Αντίδρασης (Τρίτος νόμος Newton ) Όποτε ένα αντικείμενο A ασκεί μια δύναμη σε ένα δεύτερο αντικείμενο B , το δεύτερο αντικείμενο ασκεί μια ίση και αντίθετη δύναμη στο πρώτο. ή Για κάθε δράση μιας δύναμης, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης. Οι δυνάμεις ενεργούν πάντα κατά ζεύγη: «Αλληλ» «επίδραση» "

Αν τωρα θεωρησουμε οτι το αντικειμενο Α (ή πρωτη δραση ) ειναι η εκαστοτε προπαγανδα - στημενο γενονος - προβοκατσια οπως (πχ η σφαγη στο Κονεκτκατ )
τοτε λογικο ηταν μιας και ο νομος μας λεει οτι
''Οι δυνάμεις ενεργούν πάντα κατά ζεύγη''
να περιμενουμε και την ( αντιδραση ) - ποινικοποιηση οπλοκατοχης και αρση του δικαιωματος αυτης...

ετσι λοιπον η Ελιτ με πληρη σεβασμο στους παγκοσμιους φυσικους νομους και σταθερες (μπουαχαχαχα)
και εκμεταλευωντας τους πληρως προωθει τα δικα της Σχεδια για τον παγκοσμιο ελεγχο της μαζας ...

Στην προκειμμενη περιπτωση παιρνει - κατασχετει τα οπλα απο τους Πολιτες οπως αλλωστε το λεει και η καρτα του 1986 illuminati παιχνιδιου (7h-salpigga.blogspot.gr)

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.triklopodia.gr/2013/01/illuminati.html

Ποιοί και πώς οργάνωσαν το έγκλημα κατά της Ελλάδας


Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια. Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού». Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς. Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου.
Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ' όλα με ονόματα. Τόσο προσώπων όσο και εταιρειών.

Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού». Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους.

Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί.

Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … Eυρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες.

Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλλο! Το ποιοι είναι αυτοί οι … κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ.

Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

CDS - Ασφάλιστρα κινδύνου

Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη. Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη! Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;

Το πρώτο εργαλείο ήταν τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εν τούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό. Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους. Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι.

Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!

Πέραν των CDS, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.

Τράπεζες – Επενδ. Εταιρείες

GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rothschild)
BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rothschild)

Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης

FITCH
MOODY’s
STANDARD & POOR (S&P)

Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου. Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:

2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!

2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.

2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008. Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».

Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.

2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση. Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.

2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.

● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων: Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.

● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:

(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.

(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.

(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.

2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.

Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως ... αγορές;

ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

NEUBERGER BERMAN

- Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική.
- Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
- Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs.
- Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch

BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

- Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική.
- Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
- Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs.
- Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P.

NEUBERGER BERMAN

Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας. Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !

Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:

● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων.
● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.

Και φτάνω στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε.

Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσσα τους;

Τζόρτζ Σόρος

Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.

● Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.
● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της.
● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ,Μαντλίν Ολμπράϊτ.

Τζον Πόλσον

Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

Στίβεν Κοέν

O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).

Ντέιβιντ Αϊνχορν

Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers.

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;

● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.

● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.

● Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!

● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.

● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).

● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.

● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).

● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.

● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.

Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν

Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank. Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών. Και πού να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του.

Ο Τζόζεφ Ακερμαν είναι:

- Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;

- Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;

- Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone.

- Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!

- Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;

Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί.

Όσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται … επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!

Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα. Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !

Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους πρωθυπουργούς μας. Όπως τον κ. Τ. Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε.

Βάλτε αυτό το άρθρο στα «αγαπημένα» του υπολογιστή σας, γιατί θα σας χρειαστεί άπειρες φορές, όταν κάποιοι, θα εξακολουθούν να προκαλούν συσκότιση στον λαό, με αόριστες αναφορές, φτάνοντας στο σημείο τον Ελληνα πολίτη να αναρωτιέται «ΜΑ ΠΟΙΟΣ είναι ο ΕΧΘΡΟΣ»

Τώρα γνωρίζετε τον εχθρό. Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών.

Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε!

Πηγές:

1. Τα στοιχεία για την συμμετοχή των πολυεθνικών στην Ελληνική οικονομία είναι από το βιβλίο του Πάνου Παναγιώτου: "Ελληνική Κρίση: Περίεργες συμπτώσεις", εκδόσεις Λιβάνη.
2. Αποκαλυπτική Έρευνα: Τα ονόματα και οι εταιρείες που κατέστρεψαν την Ελλάδα


Πηγή: Το Χωνί
kostasxan


http://www.triklopodia.com/2013/01/blog-post_1291.html

Ανακάλυψαν γρανάζι ηλικίας 300 εκατ. ετών (!!!), στο ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ της ΡΩΣΙΑΣ

Ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ ο οποίος προσπαθούσε να ζεσταθεί παρατήρησε στα κομμάτια κάρβουνου που χρησιμοποιούσε ένα μεταλλικό αντικείμενο το ήταν συμπιεσμένο μέσα σε ένα κομμάτι κάρβουνου....
Το κομμάτι αυτό του προκάλεσε την περιέργεια καθώς φαινόταν ότι δεν «ανήκε» εκεί που το είχε βρει. Μετέφερε το μεταλλικό αντικείμενο στην περιοχή Primorye όπου ζήτησε βοήθεια από επιστήμονες για να διαπιστωθεί η δύση αυτή του αντικειμένου. Αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες ήταν από περίεργο έως ανεξήγητο: 

Το μεταλλικό αυτό αντικείμενο ήταν ηλικίας 300 εκατ. ετών!...

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε δημοσίευμά της η αγγλόφωνη έκδοση της «φωνής της Ρωσίας». Όπως αναφέρεται το κάρβουνο προερχόταν από το ορυχείο Chernogorodskiy στην περιοχή της Khakasia. Η μέτρηση της ηλικίας του μεταλλικού αντικειμένου επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι το κάρβουνο που προέρχεται από τη συγκεκριμένη περιοχή και μέσα στο οποίο βρέθηκε έχει ηλικία 300 εκατ. ετών.
Όταν γεωλόγοι έσπασαν το κέλυφος μέσα στο οποίο ήταν συμπιεσμένο το αντικείμενο και αφού υπέστη ειδική χημική επεξεργασία διαπιστώθηκε ότι ήταν ελαφρύ και σχετικά μαλακό. Από τη χημική ανάλυση εξακριβώθηκε ότι το αντικείμενο αποτελείται από 98% αλουμίνιο και 2% μαγνήσιο. Τέτοιες αναλογίες τόσο καθαρού αλουμινίου είναι πολύ σπάνιες για να βρεθούν σε ελεύθερη μορφή στη φύση και αυτό προβληματίζει τους επιστήμονες.
Αυτό όμως που τους προβλημάτισε ακόμη περισσότερο είναι ότι το αντικείμενο αυτό μοιάζει ως τεχνητά δημιουργημένο καθώς μοιάζει με ένα οδοντωτό τροχό με έξι πανομοιότυπα «δόντια» τέτοιον που χρησιμοποιείται σε γρανάζια. Εάν το αντικείμενο είναι όντως τεχνητό τότε το ερώτημα πως γίνεται να είναι έχει ηλικία 300 εκατομμυρίων ετών αποκτά περισσότερη ακόμη βαρύτητα.Σύμφωνα με τους Ρώσους ειδικούς που το εξέτασαν είναι σχεδόν αδύνατο αυτό το αντικείμενο έτσι όπως είναι να δημιουργηθεί από τη φύση καθώς οι ίσες αποστάσεις από τα δόντια του μηχανισμού αποτρέπουν μια τέτοια πιθανότητα.
[Πηγή] 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/300_20.html

Υπάρχει ελπίδα γι'αυτή τη χώρα;; Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!!!



Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν ... κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες.

Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν από 192 χρόνια πλήρωσε με ποταμούς αίματος τον αγώνα του κατά ακριβώς αυτών των ιμάμηδων, δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση.

Από ποιον κρατικό φορέα ζήτησαν άδεια και ποιους τους επέτρεψε να περιφέρουν ένα πτώμα στη μέση της Αθήνας, στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο όπως είναι η πλατεία Κοτζιά; Ή απλά ήταν - για άλλη μία φορά - μια "καραμπινάτη" παραβίαση των ελληνικών νόμων από τους λαθροεισβολείς (γιατί ακόμα και οι νυν νομιμοποιημένη από αυτούς δεν νομίζουμε ότι μπήκαν στην Ελλάδα με αίτηση μετανάστευσης στην πρεσβεία μας στο Καράτσι...)

Η θέα του φερέτρου - ανοικτού στο μεγαλύτερο μέρος της τελετής - στη μέση της πλατείας Κοτζιά προκαλεί ανατριχίλα και δέος, όχι τόσο από τη θέα του νεκρού, αλλά από τον 'αέρα" που έχουν έναντι των κρατικών αρχών οι διάφοροι ιμάμηδες και "ηγέτες" των "λαθροκοινοτήτων"

Εν συνεχεία χιλιάδες αλλοδαποί οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ελέγχθηκαν κατά την διάρκεια της πορείας από την αστυνομία για το αν διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα ή είναι παράνομοι λαθρομετανάστες, πραγματοποίησαν πορεία, μαζί με περίπου 1000 Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού. Και βέβαια οι δηλώσεις μίσους των Πακιστανών στα τηλεοπτικά δίκτυα κατά των "Φασιστών Ελλήνων", περίσσεψαν...

To ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για την δολοφονία του Πακιστανού, δεν τίθεται θέμα. Από την στιγμή που κριθούν ένοχοι οι δύο Έλληνες ως υπαίτιοι για τον θάνατό του, ο νόμος είναι νόμος και η τιμωρία τους πρέπει να είναι αυτή που προβλέπει ο νόμος.

Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής πέραν του ορίου της αυτοάμυνας, προστασίας της οικογένειας ή άλλων ανθρώπων και γενικότερα πρόληψης τέλεσης εγκλήματος ή της εμπόλεμης κατάστασης, δεν δικαιολογείται από τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, όποιος εθνικότητας και αν είναι το θύμα και σε όποια θρησκεία και αν ανήκει.

Εκτός του ότι πρακτικά και εν προκειμένω, δίνουν δικαίωμα σε διάφορα εγχώρια και αλλοδαπά διαλυτικά στοιχεία "να βγουν κι από πάνω" και να μιλάνε για "ρατσισμό" και "ξενοφοβία" όταν η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο Ελλήνων από αλλοδαπούς.

Αλλά πέραν αυτών, ποιος θα αποδώσει δικαιοσύνη και ποιος θα ξαναφέρει πίσω τους 45 Έλληνες που δολοφονήθηκαν από ξένους από την αρχή του 2012;

Ποιος θα ξαναφέρει στην ζωή τον Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε από τους Αφγανούς για να του πάρουν την κάμερα και να την πουλήσουν 100 ευρώ; Ποιος θα εξηγήσει στο παιδί του Καντάρη όταν μεγαλώσει, γιατί σκοτώθηκε ο πατέρας του;

Ποιος θα βγάλει από το κώμα την 15χρονη Μυρτώ που βιάστηκε και μετά της έλιωσε το κεφάλι ο Πακιστανός στην Πάρο;

Για τις δυο γριούλες που έσφαξαν οι Γεωργιανοί στην Ξάνθη μέσα στο σπίτι τους για να τις ληστέψουν μόλις την περασμένη εβδομάδα, θα γίνει κάποια διαδήλωση;
Καμιά ιδέα από τους "αντιφασίστες" που συμμετείχαν στην χθεσινή διαδήλωση;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/la.html

Τα βαρέα μέταλλα βρήκαν τον δάσκαλό τους

Τα βαρέα μέταλλα κληρονομούνται από την μαμά μας, όταν μας έχει μέσα της, και στην διάρκεια της ζωής μας συνεχίζουμε να απορροφούμε, μόλυβδο , υδραγυργο και άλλα, που βρίσκονται στα φυτοφάρμακα, στα ζιζανιοκτόνα, στα σφραγίσματα στα δόντια μας.


Όπως και σε κάποια εμβόλια με αλουμίνιο η/ και υδράργυρο, και στο καυσαέριο, δημιουργώντας έτσι μέσα στο σώμα μας έναν ατελείωτο νοσηρό κύκλο, αφού τα βαρέα μέταλλα, σε γενικές γραμμές δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό, όση αποτοξίνωση και να κάνει κάποιος, και θεωρούνται μια από τις αιτίες για πολλές χρόνιες ασθένειες όπως πονοκέφαλοι, σκλήρωση κατά πλάκας, αλζχάιμερ, κλπ

Κάποιες τροφές, όπως το σκόρδο, το κρεμμύδι (βιολογικά πάντα) και κάποια ψάρια του βυθού (όχι σαρκοβόρα), βοηθούν στην απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων, γιατί αυτά, έλκονται από το θείο που περιέχουν.
Ταυτόχρονα, αποφεύγουμε τα όξινα φρούτα και λαχανικά όπως η τομάτα, το λεμόνι το ακτινίδιο.
Η παρουσία των βαρέων μετάλλων στον οργανισμό χαλάει το ενζυματικό σύστημα και μεταμορφώνει λίπη σε πολυακόρεστα.

Καλό είναι λοιπόν , καθημερινά να καταναλώνουμε έλαιο evening primrose (ηράνθεμο, νυχτολούλουδο), πασατέμπο, φουντούκια και λιναρόσπορο για αναπλήρωση.
 
Το αυγό, είναι μια έξοχη λύση, αν είναι ωμό και βιολογικό. Τα μη βιολογικά αυγά είναι πραγματική χημική χωματερή της κότας, η οποία καθαρίζει με αυτόν τον τρόπο τον οργανισμό της από τις τροφές που τρώει.
Το αυγό περιέχει συστατικά που καταστρέφονται με την θερμότητα και ο κρόκος περιέχει πρωτεΐνες ενωμένες με θείο, οι οποίες με την βράση, μεταμορφώνονται σε χοληστερόλη. 

H ιστορία λέει, ότι η κλορέλα, (και πιο συγκεκριμένα οι ιδιότητες της), ανακαλύφθηκαν τυχαία, όταν κάποιοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αυτό το φύκι, ήταν η κύρια αιτία της καλής υγείας των γιαπωνέζων, στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.
Η αλήθεια είναι ότι η Κλορέλα είναι ένας πραγματικός μαγνήτης των βαρέων μετάλλων και γι αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο παρασκευής της.


Ο ‘Οττο Warburg, κάτοχος του Νόμπελ το 1919, ανακάλυψε τις ιδιότητες της μέσα από τις έρευνες του στην χλωροφύλλη και την φωτοσύνθεση.


• Βοηθάει στις συσπάσεις του εντέρου, αναδομεί την κυτταρική δομή του, ξαναφτιάχνει την χλωρίδα, και απορροφά τα δηλητήρια. Όσοι ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το έντερο να είναι καθαρό (εκεί χωνεύονται πλέον όλες οι τροφές μας-αφού δεν μασάμε-εκτός από τις πρωτεΐνες, και από κει θεωρητικά φεύγουν όλες οι βλαβερές τοξίνες του σώματος. Ένα βρώμικο έντερο, επιτρέπει στο αίμα να επιστρέψει στα κύτταρα με βλαβερές ουσίες.)
• Βοηθάει τον εγκέφαλο, το συκώτι γιατί η ποσότητα της σε χλωροφύλλη οξυγονώνει τον οργανισμό και τον αναζωογονεί. Με την διεγερτική δράση της στα ερυθρά αιμοσφαίρια, βοηθάει στην αναιμία.
• Αποτοξινώνει τον οργανισμό από αλκοόλ, τοξίνες και κυρίως, από τα βαρέα μέταλλα, γι’ αυτό και οι συνθήκες παραγωγής της πρέπει να είναι άψογες.
• Ηρεμεί, βοηθάει στην ανάπτυξη, διεγείρει τον μεταβολισμό, και την παραγωγή ενζύμων.



Όλα σχεδόν τα ψάρια σήμερα έχουν μεθυλιωμένο υδράργυρο. Συνίσταται να βάζετε στο τέλος της βράσης τους (για να μείνουν οι πρωτεΐνες άθικτες), δυο κουταλάκια, κλορέλα σε σκόνη.
Η σύνθεση της κλορέλα είναι 50% πρωτεΐνες. Έχει ίνες, βιταμίνες και Β12 που συνήθως βρίσκουμε μόνο στο κρέας, άλατα, και κυρίως, χλωροφύλλη. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά υπερδοσολογία, αν και έχουν αναφερθεί στην ακαταλληλότητα της σε περίπτωσης χαμηλού ph (-όξινου -) Η κλορέλα εντείνει το φαινόμενο με αποτέλεσμα να υποστούμε απασβέστωση και άλλη απώλεια βασικών αλάτων από τον οργανισμό).

Έτσι προτιμάται ένα μίγμα κλορέλας και σπιρουλίνα, η οποία φέρνει μια πιο ισορροπημένη λύση, (εκτός αν έχουμε τον χρόνο, και το μέσο να κάνουμε ένα ειδικό τεστ- mineralogramme-του οργανισμού, το οποίο θα καθορίσει τι ακριβώς χρειαζόμαστε.)
Η σπιρουλίνα, έχει λιγότερη χλωροφύλλη, όμως η σύνθεση της είναι ανώτερη σε ιχνοστοιχεία, και άλατα. Αποτοξινώνει και βοηθάει και αυτή στην αποβολή των βαρέων μετάλλων.

Η κλορέλα με σπιρουλίνα υπάρχει σε μαγαζιά βιολογικών προϊόντων όπως κα σε φαρμακεία, και η δοσολογία της αρχίζει αργά, λίγες ταμπλέτες την πρώτη μέρα, (4-5) τις οποίες αυξάνουμε καθημερινά έως ότου να καταναλώνουμε 13-16 την ημέρα και σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία με το φαγητό (πχ με γαλακτοκομικά προϊόντα), συνιστάται να χορηγούνται οι ταμπλέτες, μακριά από την ώρα του φαγητού, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, συνιστάται μισή ώρα πριν.
Η κούρα κρατάει γύρω στους 4 μήνες, και η συνιστώμενη δόση είναι-σε γενικές γραμμές, 3 με 5 γραμμάρια την ημέρα, (10 με 15 δισκία των 30mg).
Δεν έχει ιδιαίτερη μυρωδιά ή γεύση και μπορείτε να βρείτε και μακαρόνια με σπιρουλίνα για συμπλήρωμα.

Η σπιρουλίνα και η κλορέλα είναι :
Ικανές να τετραπλασιαστούν σε 24 ώρες.
Ικανές να διατηρήσουν την ανθρώπινη ζωή από μόνες τους επ’ αόριστο, θεωρούνται μια από τις πιο φυσικές πλήρες τροφές.
Τετραπλασιάζουν την ανάπτυξη της χλωρίδας του σώματος.
Αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού και την ανάπτυξη των παιδιών.

Πηγές:
Chlorella, the emerald food. Dhyana Bewicke
http://couleurs-de-la-vie.blog4ever.com/blog/lirarticle-69322-295683.html
http://www.biochlorella.com/french/colonf.html
http://www.crottaz.ch/amalgames/dl/ML_Posologie.pdf
http://www.crottaz.ch/amalgames/dl/ML_Posologie.pdf
http://sandyallred.net/_wsn/page2.html

Το άρθρο έχει πληροφοριακό χαρακτήρα, συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας.


 fe-mail.gr

Το Άγριο Σκόρδο είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του αίματος, του στομάχου και των εντέρων. Απαλλάσσει τον οργανισμό από τα επίμονα κατάλοιπα του μεταβολισμού, καταστρέφει και απομακρύνει τις δηλητηριώδεις ουσίες, ιδιαίτερα από τον νευρικό ιστό, χρήσιμη ιδιότητα για αυτοάνοσες παθήσεις.

Ο Κορίανδρος είναι γενικά επωφελής για το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται θεραπευτικά ως βότανο που βοηθά και καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Έχει την ικανότητα να περνά τον αιματο-εγκεφαλιδικό φραγμό και να καθαρίζει τους ιστούς από τοξίνες, φαρμακευτικές ουσίες, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα. 



www.metapharm.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9233.html

Ανομία τέλος

Επιτέλους! Επιτέλους! Επιτέλους!

Το (παρα)κράτος αφού ξεκίνησε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με το τηλεοπτικό σόου των ακίνδυνων καταλήψεων, για να εμπεδώσουν όλοι ότι όποιος σκέφτεται διαφορετικά θα παταχθεί.
Αφού δοκίμασε την αντοχή των τζαμιών του πρωθυπουργικού γραφείου, τη μέρα που ψηφιζόταν το φορομπηχτικό.

Τώρα αποφάσισε να τα βάλει με τους μεγαλοκαρχαρίες της ανομίας. Ο κατάλληλος σε νοοτροπία και εμφάνιση skinhead υπουργός δημοσίας πάταξης Δ-ένδιας και οι κατάλληλες υπηρεσίες του παρα-κράτους αποφάσισαν να γκρεμίσουν το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ευρώπη.

Στην εξεταστική που ζητά ο ΣυΡιζΑ ο Βενιζέλος δήλωσε με στόμφο "Mea Colpo".

Υ.Γ. Τρέμω. Η χώρα είναι υπό κανονική κατοχή και η οργή διογκούται συνεχώς. Οι επίτροποι που είναι οι εκπρόσωποι των συμφερόντων των τοκογλύφων δεν έχουν κανένα κόστος παρά μόνο σκοπό να αποστραγγίσουν και την τελευταία ρανίδα αίματος από το τελευταίο μωρό στη χώρα.
Οι εγχώριοι συνεργάτες αποδεικνύονται όλο και πιο αδίστακτοι στην προσπάθεια τους να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος.

Τώρα που η εξαθλίωση όλο και εξαπλώνεται μέσα στις οικογένειες που συντηρούνται από τη σύνταξη της γιαγιάς, η MEGAλη προπαγάνδα δεν είναι αρκετή. Η "τρομοκρατικές" ενέργειες δεν θα είναι ικανές να αποπροσανατολίσουν.
Τώρα που το ΔΝΤ (ενάντια στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων) δηλώνει ότι εφόσον ο κόσμος στρέφεται μαζικά προς το ΣυΡιζΑ και όταν γίνει κυβέρνηση θα χρεοκοπήσουμε επίσημα.

Τρέμω. Τα τυφλά χτυπήματα και ο αποτρόπαιος θάνατος που θα παίζει στα κανάλια ως νωπή σάρκα και αχνιστό αίμα φαντάζει η κορύφωση της προσπάθειας τρομοκρατίας ενός λαού που πρέπει να σκύψει λίγο ακόμη. Μέχρι να ξεπουληθεί και η τελευταία σταγόνα βροχής, και η τελευταία ηλιαχτίδα της χώρας του.
Τρέμω μήπως προλάβουν να το εφαρμόσουν πριν τους διώξουμε εμείς.




http://kopria.blogspot.com


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3050.html

Aκύρωση μνημονίου και... θανατική ποινή

Aκύρωση μνημονίου και... θανατική ποινή

«Δε θα γίνει καμία μείωση σύνταξης και μισθών αν πάρει μπρος η οικονομία. Στο χέρι μας είναι» διαβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος. Ο βουλευτής της ΝΔ διερωτήθηκε ποια είναι η αντιπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ανάκαμψη της οικονομίας, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό. Δήλωσε δε, ότι οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς εκβιάζουν του τους εργαζομένους με τις κινητοποιήσεις τους.

«Άλλη πρόταση στο πλαίσιο του μνημονίου δεν υπάρχει, ακύρωση του μνημονίου» απάντησε στον κ. Ντινόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε μεταξύ άλλων «δραστικό κούρεμα των δανείων των λαϊκών νοικοκυριών προς τις τράπεζες». Τόνισε ότι η έκθεση του ΔΝΤ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει νέα μέτρα με ξεπούλημα ολοκληρωτικό της δημόσιας περιουσίας. Ο κ. Στρατούλης τάχθηκε υπέρ των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Με αφορμή την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα, αναφέρθηκε στο άρθρο 86 του Συντάγματος για ποινική ευθύνη των υπουργών ζητώντας να επανέλθει η ποινή του θανάτου για εσχάτη προδοσία και να κρίνονται οι πολιτικοί από τη δικαιοσύνη όχι από τη Βουλή. Ζήτησε επίσης την κινητοποίηση του λαού.


skai.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/a_20.html

ΠΕΡΣΕΠΟΛΗΣ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - PERSEPOLIS: THE SECRET CITY OF IRAN

Η Περσέπολης βρίσκεται στις παρυφές του όρους Ραχμάν κοντά στη πόλη Σιράζ, περίπου 18μ πάνω από το επίπεδο της περιβάλλουσας πεδιάδας. Αντίθετα από πολλά άλλα σημαντικά αρχαία μνημεία στον κόσμο, η Περσέπολης δεν διαφημίζεται και πολύ. Αυτός ο θαυμάσιος χώρος μένει άδειος από τουρίστες και η μόνη εποχή του χρόνου που δέχεται μεγάλους αριθμούς ανθρώπων που τον επισκέπτονται, είναι κατά τη διάρκεια του Νο-Ρούζ, το ιρανικό νέο έτος, όταν ένα κοπάδι από χιλιάδες Ιρανών έρχονται σε αυτή την αρχαία πόλη όπως είχαν κάνει και χιλιάδες χρόνια πριν.


Στην αρχή της ισλαμικής επανάστασης, ένας από τους πιο διαβόητους κληρικούς του Ιράν, ο Σαντέκ Χαλχαλί, προσπάθησε απεγνωσμένα να χαλάσει και να ισοπεδώσει τη 2500-χρονών Περσέπολη. Τον σταμάτησαν οι ντόπιο κάτοικοι που διακινδύνευσαν τις ζωές τους ξαπλώνοντας μπροστά από τους εκσκαφείς.
Τα θαυμάσια παλάτια της Περσέπολης ιδρύθηκαν από τον Δάρειο τον Μέγα περίπου το 518 π.X., αν και πέρασε περισσότερο από ένας αιώνας προτού τελικά να ολοκληρωθούν. Ιδρύθηκαν για να είναι η έδρα της κυβέρνησης των Αχαιμενιδών βασιλιάδων και κέντρο για τις υποδοχές και τους εθιμοτυπικούς εορτασμούς, ο πλούτος της περσικής αυτοκρατορίας ήταν εμφανής σε όλες τις πτυχές της κατασκευής τους. Η λάμψη της Περσέπολης όμως ήταν μικροπρόθεσμη, αφού τα παλάτια λεηλατήθηκαν και κάηκαν από τον Μέγα Αλέξανδρο το 331-330 μ.X. Εάν αναρωτιέστε πώς ένα παλάτι που ήταν κτισμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από πέτρα θα μπορούσε να καεί ολοσχερώς, η εξήγηση βρίσκεται στη στέγη. Οι οροφές των περισσότερων κτηρίων θεωρείται ότι είχαν κατασκευαστεί από τεράστιους ξύλινους δοκούς, και καθώς αυτοί έκαιγαν, θέρμαναν και μετά έλειωσαν το σίδηρο και τα καρφιά από μόλυβδο που τα κρατούσαν όλα μαζί. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.
Στις μέρες της ακμής της, η πόλη ήταν ξαπλωμένη σε μια ακτίνα 125.000 τετραγωνικών μέτρων και ήταν ο τόπος όπου όλοι οι λαοί της περσικής αυτοκρατορίας έρχονταν κατά το Νο-Ρούζ για να δώσουν το σεβασμό τους στους βασιλιάδες, σε άλλες εποχές του χρόνου πιθανώς να ήταν εγκαταλειμμένη. Για μια πόλη που στεκόταν στην καρδιά μιας τέτοιας μεγάλης αυτοκρατορίας, η Περσέπολη αναφέρεται σπάνια στα ξένα αρχεία, που τροφοδοτούν την σκέψη μεταξύ μερικών αρχαιολόγων ότι η ύπαρξη της πόλης κρατήθηκε μυστική από τον έξω κόσμο. Στα αρχεία η μεγάλη προσοχή στρέφεται σε άλλες περσικές πόλεις όπως την Σαζ και την Βαβυλώνα. Το αρχικό όνομα της Περσέπολης ήταν Πάρσα. Η πρώτη γνωστή αναφορά της πόλης με το ελληνικό όνομα Περσέπολη- που σημαίνει και η πόλης της Περσίας και η καταστροφέας των πόλεων, έγινε μετά από την κατάκτηση της από τον στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Δάρειος ο Μέγας, ο βασιλειάς των Περσών και ιδρυτής της Περσέπολης. Εμφανίζεται σε ανάγλυφο της εποχής του, όπως πραγματικά ήταν και όχι όπως μας τον παρουσιάζουν οι Αμερικάνοι στη κηνιματογραφική ταινία "300".

------------------------------------------------------------------------------------------------
Darius the Great, King of the Persians and founder of Persepolis. He is depected on a sculpture of his own time the way he realy looked and not as he is presented in the American movie "300''.

Persepolis stands on the slopes of Mt. Rahman near Shiraz, about 18m above the level of the surrounding plain.Unlike many other important ancient monuments in the world, Persepolis is very little know or advertized. This magnificent site stands empty of tourists and the only time it ever gets large amounts of people visiting it, is during No Ruz-the Iranian New Year, when thousands of Iranians flock to this ancient city as they have done thousands of years ago. At the beginning of the Islamic Revolution, one of the most-notorious clerics in Iran, Sadeq Khalkhali , hopelessly tried to bulldoze and level-down 2500-year-old Persepolis. He was stopped by the local people who risked their lives and laid down in front of bulldozers.
The magnificent palace complex at Persepolis was founded by Darius the Great around 518 B.C., although more than a century passed before it was finally completed. Conceived to be the seat of government for the Achaemenian kings and a center for receptions and ceremonial festivities, the wealth of the Persian empire was evident in all aspects of its construction. The splendor of Persepolis, however, was short-lived; the palaces were looted and burned by Alexander the Great in 331-330 B.C. If you are wondering how a palace build almost entirely of stone could be burned to the ground, the explanation lies in the roof. The ceilings of most buildings are believed to have been made from huge timber beams, and as these burned they heated, then melted, the iron and lead camps that held it all together. The result was catastrophic.
In its hey day the city spread over an erea of 125,000 sq metters and was the place where all the people of the Persian Empire came over No-Ruz to pay homage to the kings, at other times of the year it was probably deserted. For a city that stood at the heart of such a great empire, Persepolis was rarely mentioned in forein records, fuelling speculation among some archaeologists that the existance of the city was kept a secret from the outside world. In the records the main, attention is focused on other Persian cities such as Shush and Babylon. It's original name was Parsa. The first known reference of the city by its Greek name of Persepolis-meaning both City of Persia and Destroyer of Cities, came after its sacking by Alexander the Great's army.


http://greeknation.blogspot.com/2012/01/persepolis-secret-city-of-iran.html

Το είδαμε ΕΔΩ 

Η βάση Dulce του Νέου Μεξικού και μια συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων;

«Το πρόγραμμα Aquarius της NSA ασχολείται ειδικά με την «επικοινωνία με τους εξωγήινους» (EBE).



Στην μυστική τοποθεσία S-4, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα από την Groom Lake (Περιοχή 51), ο Bob Lazar ισχυρίζεται ότι δούλεψε το 1988 για την ανάκτηση - με διαδικασίες αντίστροφης μηχανικής - του εξαιρετικά εξελιγμένου βαρυτικού προωστικού συστήματος ενός εξωγήινου σκάφους, που ήταν στην κατοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ και ήταν βέβαιος ότι βρισκόταν σε τέλεια πτητική κατάσταση, αφού μπόρεσε να παρακολουθήσει μια ολιγόλεπτη δοκιμαστική πτήση του. (δες εδώ)





«Εντός του προγράμματος Aquarius υπήρχε και το πρόγραμμα «Snowbird», ένα πρόγραμμα για να δοκιμαστικών πτήσεων ενός ανακτημένου εξωγήινου αεροσκάφους στην Groom Lake, της Νεβάδα. Το έργο αυτό συνεχίζεται και σήμερα σε εκείνη την τοποθεσία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός ατόμου που εργάζεται στην Groom Lake, «οι άνθρωποι μας είναι πολύ καλύτεροι στο να αποσυναρμολογούν τα πράγματα από το να τα ξαναβάζουν πίσω στην θέση τους».

«Ο Moore, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει μια επαφή στην MJ-12,νιώθει ότι του κινούσαν τα νήματα, διαρρέοντας του έγγραφα και παρέχοντάς του ενδείξεις, υποσχόμενοι να τον αφήσουν να δημοσιοποιήσει στο κοινό ορισμένες από τις πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους μετά τα τέλη του 1987.




«Ορισμένες από τις δηλώσεις του Moore οδηγούν κάποιον να πιστέψει ότι ο ίδιος ο Moore είναι ένας κυβερνητικός πράκτορας που εργάζεται για την MJ-12, για να ξεγελάσει κάποιους υπεραισιόδοξους UFOλόγους ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανακαλύψουν την αλήθεια.....



«Τώρα ρωτάτε, «Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει όλα αυτά;» Από ποιόν νομίζετε ότι θα τα ακούσετε αυτά; Από τον Dan Rather; Τον Tom Brokaw; Τον Sam Donaldson; Λάθος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά για να διαβάζουν τις ειδήσεις, δεν τις ανακαλύπτουν. Έχουν κυρίες που κάνουν ρεπορτάζ τηλεφωνώντας και παίρνοντας συνεντεύξεις από τους μάρτυρες και επαληθεύουν τις δηλώσεις σχετικά με τα δημοσιογραφικά θέματα που έρχονται από τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων (είτε το AP ή το UPI).

«Δεν πρόκειται ποτέ ο Dan Rather να πάει στο Wytheville της Βιρτζίνια, και να ψάξει το γιατί υπήρχαν τέσσερεις χιλιάδες θεάσεις που είχαν αναφερθεί τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 1987. Ας ρισκάρει ο Tom Brokaw ή κάποιος άλλος την αξιοπιστία του σε αυτού του είδους την θεματολογία. Ο Tom Brokaw; Ο Tom θέλει ο Sam Donaldson να διακινδυνεύσει την αξιοπιστία του. Κανείς μα κανείς, δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει το τομάρι του με τέτοιες εξωπραγματικές ιστορίες, ασχέτως από το πόσο μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναφέρει θεάσεις αντικειμένων με διάμετρο 300 μέτρων που τους πετάνε έξω από τον δρόμο. Στην περίπτωση των θεάσεων στην Wytheville, δεκάδες βανάκια με την επιγραφή NASA στο πλάι δεν κατάφεραν να κινήσουν το ενδιαφέρον των τηλεπαρουσιαστών. Και όσοι έκαναν ερωτήσεις ενημερώθηκαν ότι η NASA διενεργούσε μια έρευνα για τον καιρό.


«Λοιπόν, μετά μπορεί να ρωτήσετε, τι γίνεται με τους επιστήμονές μας; Τι γίνεται με τον Carl Sagan; Τον Isaac Asimov; Τον Arthur C. Clarke; Αυτοί δεν ξέρουν; Αν ο Carl Sagan γνωρίζει τότε διαπράττει μια μεγάλη απάτη, μέσω της προσέλκυσης μελών στην Planetary Society, «για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης».

Μια άλλη παρωδία στην οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκορπάει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο είναι το ράδιο-τηλεσκόπιο στο Arecibo του Πουέρτο Ρίκο, που λειτουργεί από το πανεπιστήμιο Cornell με - μαντέψτε ποιόν - τον Carl Sagan. Το πανεπιστήμιο Cornell φαινομενικά ψάχνει για σήματα από το διάστημα, ένα σημάδι ίσως, ότι κάποιος είναι εκεί έξω. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα σχετικά ευφυείς επιστήμονες όπως ο Sagan θα μπορούσαν να είναι τόσο αδαείς.


Tο ράδιο-τηλεσκόπιο στο Arecibo του Πουέρτο Ρίκο χρησιμοποιήθηκε στο πρόγραμμα SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence = Έρευνα Εξωγήινης Νοημοσύνης)





(Σημείωση: Επίσης, ακόμη και εάν έβρισκαν αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής, νομίζετε ότι το SETI ή τα παρόμοια προγράμματα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μας το έλεγαν; Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες πραγματικές δηλώσεις εκείνων που ασχολούνται με αυτά τα ερευνητικά προγράμματα. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το άρθρο του Mat Spetalnick «Υπάρχει κανείς εκεί έξω; Η NASA ψάχνει για πραγματικούς εξωγήινους», στο περιοδικό REUTERS της 5/10/1992: «Τουλάχιστον 70 φορές οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει ραδιοκύματα που είχαν τα χαρακτηριστικά επικοινωνίας με όντα από άλλους κόσμους, αλλά ποτέ δεν επαληθεύτηκαν, είπε ο Frank Drake».


Ο αστρονόμος δρ Otto Struve, και ο αστροφυσικός και αστρονόμος δρ Frank Drake, μπροστά στον διάσημο μαθηματικό τύπο που είχε διατυπώσει, ο οποίος περιγράφει - με βάση κάποιες παραδοχές και προϋποθέσεις - με ποιά συχνότητα μπορούμε να περιμένουμε ότι θα εμφανίζεται νοήμων ζωή στο διάστημα.




Και o ερευνητής John Spencer, αναφερόμενος στον δόκτορα Otto Struve, περιγράφει πως αυτός ο αστροφυσικός βοήθησε τον Frank Drake στην ίδρυση του Προγράμματος Ozma, και στο πολύ μυστηριώδες συμπέρασμά του: «... το πρόγραμμα ξεκίνησε την έρευνα εστιάζοντας πάνω στο αστέρι TAU CETI (Ταυ του Κήτους). Σύμφωνα με ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εκείνη την εποχή, μόλις το πρόγραμμα ξεκίνησε ελήφθησαν ισχυρά ευφυή σήματα, αφήνοντας όλους τους επιστήμονες άναυδους. Απότομα, ο δρ Struve δήλωσε στη συνέχεια ότι το πρόγραμμα Ozma είχε τερματισθεί, και σχολίασε ότι δεν υπήρχε κανένας λογικός σκοπός να ακούμε μηνύματα από κάποιον άλλο κόσμο.»



To Ταυ Κήτους (τ CET, τ Κήτους) είναι ένα αστέρι στον αστερισμό του Κήτους που είναι φασματικά παρόμοιο με τον Ήλιο, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο περίπου το 78% της μάζας του Ήλιου. Σε απόσταση μόλις κάτω από τα 12 έτη φωτός από το Ηλιακό Σύστημα, είναι ένα σχετικά κοντινό αστέρι. Στην εικόνα δεξιά, η σύγκριση των δίσκων: του Ηλίου και του Ταυ Κήτους. Στην εικόνα κάτω η συστοιχία ραδιοτηλεσκοπίων VLA (Very Large Array) στη περιοχή Plains of San Agustin, στο Νέο Μεξικό και μια σκηνή από την ταινία Contact (Η επαφή) του 1997, που παρουσιάζει μια υποτιθέμενη επιτυχημένη επαφή και επικοινωνία με έναν εξωγήινο πολιτισμό μέσω του προγράμματος SETI.



Έτσι, λοιπόν, αυτοί οι «μυημένοι» δέχονται όλα τα κερδισμένα με ιδρώτα δολάρια από τους φόρους μας για την χρηματοδότηση των προγραμμάτων τους για την έρευνα ραδιοσημάτων - αν όχι και για τις υπόγειες βάσεις τους και τις συγκαλυμμένες διαστημικές επιχειρήσεις τους. Όμως ας είναι καταραμένος ο κάθε «κοινός θνητός» που έχει το θράσος να επιμένει πραγματικά να έχει πρόσβαση στα προϊόντα των «χρηματοοικονομικών επενδύσεών» τους!)


«Και ο Isaac Asimov; Σίγουρα ο πολυγραφότερος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, θα μπορούσε να έχει αντιληφθεί μέχρι τώρα ότι πρέπει να υπάρχει μια τεράστια συγκάλυψη; Ίσως, αλλά αν ξέρει δεν το λέει. Ίσως να φοβάται ότι τα έργα του Foundation και Empire θα αποδειχτεί ότι είναι ανακριβή.


«Και ο Arthur C. Clarke; Σίγουρα ο πιο ακριβής σε τεχνικό επίπεδο από τους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας με πολύ στενούς δεσμούς με τη NASA θα είχε τουλάχιστον να κάνει έναν υπαινιγμό για το τι πραγματικά συμβαίνει. Και πάλι, αν είναι έτσι, εκείνος δεν μιλάει. Σε μια πρόσφατη έρευνα Επιστημονικής Φαντασίας, ο Clarke εκτιμά ότι η επαφή με εξωγήινα νοήμονα ζωή δεν θα συμβεί πριν από τον 21ο αιώνα.


«Εάν η κυβέρνηση δεν μας λέει την αλήθεια και τα μεγάλα δίκτυαδεν την λαμβάνουν ακόμη σοβαρά υπόψη (Σημείωση: Αυτό γράφτηκε προτού τηλεοπτικά προγράμματα όπως SIGHTINGS, ENCOUNTERS, UNSOLVED MYSTERIES, CURRENT AFFAIR, MONTEL WILLIAMS, STRANGE UNIVERSE, και άλλες τηλεοπτικές ειδησεογραφικές εκπομπές και εκπομπές λόγου άρχισαν όντως να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO, τις απαγωγές, και ούτω καθεξής σε πολύ μεγαλύτερο βάθος - για να μην αναφέρουμε τα X- FILES, DARK SKIES και άλλες τηλεοπτικές σειρές»),




«τότε ποια είναι η ευρύτερη εικόνα, ούτως ή άλλως; Μήπως οι ΕΒΕ, έχοντας κάνει εκατοντάδες χιλιάδες ή περισσότερο απαγωγές (ίσως και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο), έχοντας κατασκευάσει έναν τεράστιο αριθμό μυστικών υπόγειων βάσεων (Groom Lake, Νεβάδα, Sunspot, Datil, Roswell, and Pie Town στο Νέο Μεξικό, για να αναφέρουμε μερικές από αυτές) ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω από οπουδήποτε και αν προέρχονται; Ή, από τις προφανείς προετοιμασίες τους θα πρέπει να υποθέσουμε ότι ετοιμάζονται για μια μεγάλη κίνηση; Ή ισχύει η πιο σκοτεινή και πιο πιθανή υπόθεση ότι η εισβολή έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και έχουν όλα τελειώσει εκτός από τις κραυγές φόβου και πανικού;






«Μια καλοσχεδιασμένη εισβολή στην Γη, για τους φυσικούς πόρους της και τα πλεονεκτήματά της, δεν θα ξεκινούσε με μαζικές προσγειώσεις και εξωγήινους οπλισμένους με ακτινοπίστολα. Μια ορθά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη εισβολή από έναν πολιτισμό που βρίσκεται χιλιάδες χρόνια πιο μπροστά από εμάς, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε ολοκληρωθεί προτού μια χούφτα άνθρωποι (μήπως 12;) θα είχαν καταφέρει να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.Χωρίς φασαρίες, χωρίς καταστροφές. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι η εξής: Την επόμενη φορά που θα δείτε έναν ιπτάμενο δίσκο και έχετε καταληφθεί με δέος από την εμφανή επίδειξη ανώτερης τεχνολογίας και τα υπέροχα φώτα του με τα ψυχεδελικά χρώματα - τρέξτε να σώσετε την ζωή σας!

-- 3 Ιουνίου 1988 - Las Vegas, Νεβάδα

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

John Lear: Mια συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων

«Τα διάφορα ζωικά και ανθρώπινα μέλη που αφαιρούνται με τους ακρωτηριασμούς μεταφέρονται σε διάφορα υπόγεια εργαστήρια, ένα εκ των οποίων είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στη μικρή πόλη DULCE στο Νέο Μεξικό. Αυτή η κοινή (CIA - Εξωγήινοι) στρατιωτική εγκατάσταση έχει περιγραφεί ως γιγάντια, με τεράστια τοιχώματα καλυμμένα με πλακάκια που φαίνεται να «συνεχίζονται όσο φτάνει το μάτι». Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν υπερμεγέθη δοχεία γεμάτα με φαιοκίτρινο υγρό με αιωρούμενα κομμάτια από ανθρώπινα μέλη στο εσωτερικό τους.

Στην υπόγεια βάση που βρίσκεται στην περιοχή της πόλης Dulce, του Νέου Μεξικού (δες εδώ) έχει πολλές φορές αναφερθεί σε διηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων η ύπαρξη δεξαμενών, που όπως φαίνεται χρησιμοποιούν οι EBE για να τραφούν:

«Ο βραχίονας φαίνεται να διατηρεί δονούμενο το φαιοκίτρινο υγρό. Μεγάλα κομμάτια ωχρού κρέατος φαίνονται να είναι μισοβυθισμένα χωρίς να επιπλέουν στο αδιαφανές υγρό»




«Μετά την αρχική συμφωνία, η Groom Lake, μία από τις πιο μυστικές κρατικές εγκαταστάσεις δοκιμών, έκλεισε για μια περίοδο περίπου ενός χρόνου, περίπου κάπου μεταξύ του 1972 και του 1974, και μια τεράστια υπόγεια εγκατάσταση κατασκευάστηκε με την βοήθεια των ΕΒΕ. Η τεχνολογία που απετέλεσε το αντικείμενο της «συμφωνίας» τοποθετήθηκε στη θέση της αλλά μπορούσε να λειτουργήσει μόνο από τους ίδιους τους EBE. Είναι περιττό να αναφερθεί ότι η προηγμένη αυτή τεχνολογία δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον των ίδιων των ΕΒΕ, ακόμα και σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο.







Η Groom Lake / Area 51 / Dreamland: η άκρως απόρρητη τοποθεσία στην Νεβάδα
που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν παραδέχεται επισήμως την ύπαρξή της.


«Κατά την περίοδο μεταξύ 1979 και 1983 έγινε ολοένα και πιο φανερό στην MJ-12 ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως είχε προγραμματιστεί. Έγινε γνωστό ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι (που ανέρχονταν σε χιλιάδες) είχαν απαχθεί από όσους απαριθμούνταν στις επίσημες λίστες των απαχθέντων. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι μερικά, όχι όλα, αλλά μερικά από τα αγνοούμενα παιδιά στις ΗΠΑ είχαν χρησιμοποιηθεί ως πηγή για τα εκκρίματα και τα άλλα ανθρώπινα μέλη που απαιτούνταν από τους εξωγήινους.


Αγνοούμενα παιδιά στις ΗΠΑ που απεικονίζονται σε συσκευασίες γάλακτος.
Ο αριθμός τους φτάνει τις δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο .

«Το 1979 συνέβη κάποιου είδους αντιπαράθεση στα υπόγεια εργαστήρια της DULCE. Μια ομάδα ειδικών αποστολών των ενόπλων δυνάμεων κλήθηκε να προσπαθήσει να απελευθερώσει έναν αριθμό ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στις εγκαταστάσεις, οι οποίοι είχαν αποκτήσει επίγνωση του τι πραγματικά συμβαίνει. Σύμφωνα με μία πηγή 66 στρατιώτες σκοτώθηκαν και οι άνθρωποι εκείνοι δεν απελευθερώθηκαν.

http://aliengrip.pblogs.gr/pages/4.html
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/01/dulce.html

ΣΧΕΤΙΚΑ: ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ DULCE

Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού - μέρος Α' -Βίντεο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MANEKEN. ΜΕΛΕΤΗΣΕ SOS ΔΙΑΔΩΣΕ !
Το διαβάσαμε: http://kerberos-hellas.blogspot.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters