Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Μπορείς να αναπτυχθείς αλυσοδεμένος; Προφανώς ναι!

demenos
Ο άνθρωπος που εικονίζεται στη φωτογραφία χρειάζεται προφανώς να χάσει κάποια λίγα κιλά. Για αυτό καλό θα είναι να περπατά, να ασκείται και να γυμνάζεται.
stratisτου Στρατή Μαζίδη

Μα γιατί δεν το κάνει λοιπόν; Θα μου πείτε, τρελός είσαι; Αφού είναι δεμένος! Πρέπει να λυθεί!
Ακριβώς!

Το ίδιο ισχύει και για την ελληνική οικονομία. Μιλάμε για ανάπτυξη, για ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, για επιχειρηματική πρωτοβουλία, για καινοτομία. Μας διαφεύγει όμως ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται και αυτή καθηλωμένη σε μια παλιοκαρέκλα. Κι ενώ όλοι μιλάμε για ανάπτυξη υποστηρίζοντας ότι πρέπει να σηκωθεί και να βηματίσει, τελικά τι βλέπουμε να συμβαίνει;

Να σφιχτοδένεται ακόμη περισσότερο. Εν ολίγοις να γεμίζει με φόρους και κρατικό παρεμβατισμό. ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, ΕΤΗΕΔΕ (ή όπως λέγεται), τέλος ακίνητης περιουσίας, αλληλεγγύη, τέλος επιτηδεύματος, ΦΠΑ, φορολογία εισοδήματος, τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα και μια σειρά ακόμη φόρων ή άχρηστων χαρατσιών την κρατούν δεμένη σαν βαρυποινίτισσα.

Αν πάλι μιλήσουμε για προγράμματα χρηματοδότησης τότε θα χαθούμε κάπου ανάμεσα στις εκατοντάδες σελίδες των απαιτήσεων και των δικαιολογητικών ώσπου μέρες που είναι θα τα ρίξουμε όλα στη σόμπα.

Πώς να βηματίσει η οικονομία όταν δεν μπορεί καλά καλά να οξυγονωθεί; Αντίθετα είναι τόσο σφιχτά δεμένη που πλέον δεν αιματώνονται τα άκρα με τα πρώτα σημάδια σαπίλας να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει στον αιώνα τον άπαντα είτε με ευρώ είτε με δραχμή, η οποία προσωπικά εκτιμώ πως είναι η μόνη ελπίδα για εθνική οικονομική πολιτική – ανεξαρτησία – ανάπτυξη αν δεν εμφανιστεί ένας νέος Ηρακλής να σπάσει τα δεσμά της Ελληνικής Οικονομίας όπως έκανε με τον Προμηθέα.

Χρειάζεται όμως να βρεθεί σύντομα διότι η σαπίλα μυρίζει πλέον έντονα. Σε λίγο η κατάσταση δε θα είναι αναστρέψιμη. http://freepen.gr/?p=14936

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7802.html 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters