Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Η κόρη του “Κούλη” μόλις, προσελήφθη στην Υπερτράπεζα «Goldman Sachs»

Το αποκάλυψε η δημοσιογράφος Αριστοτελία Πελώνη στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής και πέρασε απαρατήρητο από όλα τα ΜΜΕ, αν και πρόκειται για είδηση πρώτου μεγέθους: Η Σοφία Μητσοτάκη, η μεγαλύτερη κόρη του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, προσελήφθη στην Υπερτράπεζα «Goldman Sachs» και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά από το προσεχές φθινόπωρο στα γραφεία της στο Λονδίνο!..

Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ



ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ… ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ . ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥ? ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ???

“Θα αναλάβω προσωπικά να πουλήσω την χώρα (δάση κι αρχαιολογικούς χώρους)” Κυριάκος Μητσοτάκης βίντεο

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;; Σ’ ΑΥΤΟΝ  ΔΩΣΑΤΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;;;; ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ;;;

SINGULAR LOGIC : ΠΟΙΟΙ «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ» ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,(βίντεο)



Πόσοι…«αθώοι» Έλληνες ψηφοφόροι που τους θεωρούν «πρόβατα», γνωρίζουν ότι η Εταιρεία ‘Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τους ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ροκφέλλερ και άλλων σκληροπυρηνικών Σιωνιστών ;
Και το πιο τραγικό, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου… «Α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε»…! στις 30 Μαριτου του 2018!

Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Η «ζάχαρη», τα «κορίτσια» και τα 400.000 ευρώ την ημέρα τζίρος

Οι 15 αρχαιότερες Ευρωπαϊκές πόλεις - Οι 10 Ελληνικές



Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια της Ιστορίας της Ευρώπης στις 15 αρχαιότερες ελληνικές πόλεις οι 10 είναι Ελληνικές. Ποια είναι η πιο παλιά; Δείτε τη λίστα
Αρθρο για τις 15 αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας από την Εγκυκλοπαίδεια της Ιστορίας της Ευρώπης φιλοξενεί το One Europe. Και το σχόλιο ήταν το εξής: «Η Ελλάδα είναι μακράν η νικήτρια όταν ο λόγος γίνεται για ιστορικά μέρη». 

Ξέσπασε «πόλεμος» για το προσωπικό στα «κόκκινα» δάνεια της Πειραιώς

Αιφνιδιαστικές αλλαγές εργασιακών σχέσεων καταγγέλλει η ΟΤΟΕ και προχωρά σε απεργιακή κινητοποίηση

Κλιμακώνεται η ένταση στις σχέσεις της Τράπεζας Πειραιώς με την ΟΤΟΕ για το κρίσιμο θέμα των εργασιακών σχέσεων 1.200 υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στη μονάδα διαχείρισης «κόκκινων» δανείων (Recovery Business Unit - RBU), καθώς η ΟΤΟΕ καταγγέλλει ότι άρχισαν ήδη να ανακοινώνονται στο προσωπικό αλλαγές εργασιακών σχέσεων και προχωρά αύριο σε απεργιακή κινητοποίηση στην RBU.

Γρίφος για τους επιστήμονες: Το μεθάνιο στην ατμόσφαιρα αυξάνεται για άγνωστο λόγο

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι το πιο άφθονο «αέριο του θερμοκηπίου» στην ατμόσφαιρα, αλλά το μεθάνιο το πιο ισχυρό.
Οι εκπομπές του τελευταίου αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ανησυχία στους επιστήμονες, καθώς συνιστούν μια πρόσθετη απειλή που μπορεί να «εκτροχιάσει» τη Συμφωνία του Παρισιού για συγκράτηση της ανόδου της θερμοκρασίας και έλεγχο της κλιματικής αλλαγής.

Γιατί η Αθήνα δεν οριοθετεί την ΑΟΖ της; Δείτε τι αποκάλυψαν τα βρετανικά αρχεία…

της Φανούλας Αργυρού*
Γιατί η Αθήνα δεν οριοθετεί την ΑΟΖ της, είναι μια εύλογη απορία που συχνά εκφράζεται από διάφορους αλλά καμία απάντηση από τις διαδοχικές ελλαδικές κυβερνήσεις.
Μετά τα σημερινά νέα δεδομένα με την 3η εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο (Κυπριακή Δημοκρατία) αυτή τη φορά στην ΑΟΖ της, και το τονίζω αυτό, 3η εισβολή, εφόσον το 1974 ήσαν ΔΥΟ οι εισβολές και όχι μια. Η πρώτη στις 20 Ιουλίου 1974 και η δεύτερη στις 14 Αυγούστου 1974, ας θυμίσουμε κάποια πράγματα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters