Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πολιτισμός 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ ανακαλύφθηκε στη Φλώρινα


Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις πολυετείς αρχαιολογικές έρευνες που διεξάγονται στη περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας και ξεκίνησαν έπειτα από ανασκαφές της ΔΕΗ για την εξόρυξη λιγνίτη.
Η εισήγηση του αρχαιολόγου της ΚΘ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών αρχαιοτήτων, Πανίκου Χρυσοστόμου, τιτλοφορείται «Ο πολιτισμός των τεσσάρων λιμνών»

Η θεωρία περί φοινικισμού ανατρέπεται από πληθώρα αρχαιολογικών ευρημάτων

Στα σχολεία μας μαθαίνουμε ότι οι Έλληνες πήραν την γραφή από τους Φοίνικες, λες και εμείς, που είχαμε Μινωϊκό και Μυκηναϊκό πολιτισμό, δεν είχαμε γραφή και χρειαζόμασταν τους Φοίνικες να μας μάθουνε γράμματα. Διαβάστε λοιπόν ένα άρθρο του Γιώργου Λεκάκη, που ανατρέπει πλήρως  την θεωρία περί φοινικισμού και παρέχει στον αναγνώστη όλες τις αποδείξεις  με βάση τα αρχαιολογικά ευρήματα. Ακούει κανείς στο Υπουργείο Παιδείας;

Άρειος Πάγος: Συνταγματικό το δεύτερο μνημόνιο


Συνταγματικό έκρινε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου το δεύτερο μνημόνιο καθώς και την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου της 6/2012 με την οποία καταργήθηκαν οι λεγόμενες «ρήτρες μονιμότητας».

Οι ρήτρες αυτές αφορούσαν ρυθμίσεις αυξημένης προστασίας των εργαζομένων από τις καταγγελίες των συμβάσεων εργασίας.

Δείτε το Τούνελ της Ρόδου που σε Ταξιδεύει σε μια Άλλη «Διάσταση» (video)

Δείτε το Τούνελ της Ρόδου που σε Ταξιδεύει σε μια Άλλη «Διάσταση» (video)
Οι «Επτά πηγές» είναι ένα υπέροχο φυσικό τοπίο της Ρόδου και δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους φυσιολάτρες.
Βρίσκονται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη και είναι ένα τοπίο απίστευτης ομορφιάς.
Επτά φυσικές πηγές αναβλύζουν νερό, το οποίο γίνεται ένα μικρό ποτάμι και καταλήγει σε μια λίμνη.

Μέγαρα: Οι «άγνωστες» πυραμίδες που δεσπόζουν στην περιοχή (βίντεο)


Δύο χωμάτινοι λόφοι που μοιάζουν με αρχαίες πυραμίδες δεσπόζουν καταμεσής της πεδιάδας των Μεγάρων. Είναι γνωστοί ως «Κουρμουλοί» και σχηματίστηκαν πριν από εκατοντάδες χρόνια.

Έχουν ύψος 25 περίπου μέτρα κι απέχουν μεταξύ τους 30 μέτρα.

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ -ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Με πανηγυρικό τρόπο ο τουρκικός τύπος σχολίασε την καταδίκη από «ελληνικό» δικαστήριο του πρώην δήμαρχου της Καλύμνου, της κρίσης των Ιμίων, Δημήτρη Διακομιχάλη, ο οποίος στήριζε οικονομικά τον Έλληνα βοσκό των βραχονησίδων Ίμια, σήμερα 72 ετών, Αντώνιο Βεζιρόπουλο....

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΩΡΕΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

Nikolaos Menegis
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΒΙΒΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ… ΕΝΙΣΧΥΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΣΚΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!!


 
Ειλικρινά έχουμε μείνει άναυδοι από το νέο αυτό, που δείχνει το μεγάλο κατάντημα όλων των θεσμών της χώρας αυτής που πλέον από Ελλάδα θα λέγεται Ελαδιστάν και στο τέλος Καφιριστάν και.. Σουρβαϊβοριστάν.

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ (9 Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας των ΗΠΑ στο οποίο οφείλεται σε μεγάλο μέρος η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, είναι το γνωστό Πίτσαγκειτ που απεκάλυψαν οι φάκελοι των Wikileaks από τα εμαίλ της Χίλαρι Κλίντον και του Τζον Ποντέστα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters