Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

3,1 εκατ. μάσκες αερίων παραγγέλθηκαν μόνον για την Αγία Πετρούπολη. Οι Ρώσοι ετοιμάζονται για πυρηνικό πόλεμο.

Πριν από λίγο διέρρευσε οδηγία του Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, προς το Δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης και τις μεγάλες εταιρείες να αναλάβουν άμεσα τα έξοδα αγοράς και προμήθειας μασκών αερίων, προκειμένου να καλυφθεί το 100% του πληθυσμού της πόλης και να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Στις εταιρείες που θα αρνηθούν να προβούν στην άμεση αγορά των εν λόγω  υλικών θα τους επιβληθούν πρόστιμα 200.000 ρούβλιων και στους διευθυντές τους επιπλέον 20.000 ρούβλια.

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Αγίας Πετρούπολης, η πόλη έχει περίπου 3,1 εκατομμύρια άνθρωπους, οι συνολικές δαπάνες των επιχειρήσεων θα υπερβούν τα 700 εκατομμύρια ρούβλια

Ο σκοπός του υπουργού Έκτακτων Καταστάσεωνκ.Βλαντιμίρ Puchkov, που τίθεται σε ισχύ από σήμερα – αφορά στην προστασία του πληθυσμού σε περίπτωση χημικής ή ραδιενεργής  μόλυνσης.

Η πόλη της Αγίας Πετρούπολης είναι στρατηγικής σημασίας (λόγω θέσης και αποθηκευμένων οπλικών συστημάτων) και γι΄αυτό εδώ και μερικά χρόνια έχουν δημιουργηθεί Ομάδες πολιτικής και στρατιωτικής προστασίας εκτάκτων αναγκών.

polemiko-imerologio.gr

Μας ταΐζουν ακτινοβολισμένα τρόφιμα που υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ. Οδυνηρές θα είναι οι συνέπειες στην υγεία μας.

Αυτό που γράφανε ορισμένοι καλά ενημερωμένοι πριν από χρόνια ότι θα ακτινοβολίζονται τα τρόφιμα, κάτι το οποίο έμοιαζε τότε ως πολύ μακρινό μέλλον, τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ, άρα και στην κουζίνα μας. Τα τρόφιμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προορίζονται για μας, εκτίθενται σε ακτινοβολία ακτινών γ, Χ αλλά και σε δέσμες ηλεκτρονίων. Αυτό, όπως μας λένε, γίνεται για να σκοτωθούν τα βλαβερά μικρόβια και διάφοροι άλλοι μικροοργανισμοί οι οποίοι μπορούν να είναι βλαβεροί για τον άνθρωπο. Δηλαδή, γίνεται ΚΑΙ αυτό για το καλό μας.

Σύμφωνα με μελέτες όμως η ακτινοβολία αυτή καταστρέφει σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, Β12, φολικό οξύ, C, Ε και Κ. Αυτό το κάνουν για να αποδυναμωθεί το ανοσοποιητικό των ανθρώπων, να ασθενούν πιο εύκολα και να μειωθεί και με αυτόν τον τρόπο ο πληθυσμός της Γης που είναι ο διακαής πόθος τους. Επίσης, τα τρόφιμα που ακτινοβολίζονται γίνονται
ραδιομιμιτικά. Δηλαδή, αυτοί που τρώνε αυτά τα τρόφιμα δέχονται έμμεσα όλη την ακτινοβολία που χρησιμοποιήθηκε γι αυτά. Η ακτινοβόληση των τροφίμων επιβάλλεται από τον διατροφικό κώδικα Alimentarius. Ο Codex Alimentarius είναι ένα σύνολο διατροφικών κανόνων και θεσπίστηκε από την κοινή επιτροπή της Διεθνούς Οργανώσεως Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO). Αυτές οι συνοπτικές πληροφορίες είναι για να καταλάβει κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα.

Τώρα, η πραγματικότητα μας ενημερώνει ότι διάφορα προϊόντα έχουν ήδη ακτινοβοληθεί και το γράφουν μάλιστα στις συσκευασίες τους. Πολύ μεγάλη τουρκική πολυεθνική εταιρεία η οποία ασχολείται με συσκευασμένα τρόφιμα ακτινοβολίζει ήδη τα τρόφιμα που βάζει στα σούπερ μάρκετ πολλών χωρών και φυσικά στην Ελλάδα. Σκόνη για την παρασκευή στιγμιαίας σούπας είναι συσκευασμένη σε φάκελο διαστάσεων 15,5 Χ 13,0 εκατοστών. Στο πίσω μέρος του φακέλου και σε ένα χώρο διαστάσεων 11,7 Χ 7,7 εκατοστών υπάρχει πολύ μεγάλος όγκος πληροφοριών σε 15 γλώσσες! Αυτό έχει το εσκεμμένο αποτέλεσμα τα συστατικά του προϊόντος καθώς και κάποιες άλλες πληροφορίες να είναι γραμμένα με τόσο πολύ μικρά γράμματα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβαστούν ακόμη και με γυαλιά! Αλλά αυτοί το χρέος τους το έκαναν. Ενημερώνουν τον καταναλωτή. Τώρα αν ο καταναλωτής δεν μπορεί να τα διαβάσει, φταίει.




Η ελληνική γλώσσα στο συγκεκριμένο προϊόν είναι τελευταία. Σε μια στενή λωρίδα πάχους μόλις ενός (1) εκατοστού είναι γραμμένα στα ελληνικά, τα συστατικά του προϊόντος, οδηγίες συντήρησης, διάφορες άλλες πληροφορίες και τα στοιχεία του εισαγωγέα. Όλα αυτά είναι γραμμένα σε 7 σειρές γραμμάτων στη λωρίδα του ενός εκατοστού.



Το αστείο όσο και πονηρό είναι το ότι ακτινοβολήθηκαν τα μπαχαρικά τα οποία προστατεύουν τα άλλα περιεχόμενα συστατικά και επίσης είναι τα πλέον χρήσιμα και θρεπτικά στοιχεία για τον άνθρωπο που περιέχει το σκεύασμα! Επίσης, η σούπα κοτόπουλου είναι χωρίς κοτόπουλο, αλλά με τεχνητό άρωμα που δίνει οσμή κοτόπουλου και λίπος από κοτόπουλο, έτσι για τη γεύση! Η ειρωνεία είναι ότι στην συσκευασία έχουν γράψει στα τούρκικα: Bizim Mutfak, που σημαίνει: η κουζίνα μας. Μας «δουλεύουν» κιόλας.

Χρήστος Μαντζιάρης
(Τα προϊόντα των φωτογραφιών είναι από την Σερβία)
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/03/blog-post_45.html

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ




Πώς ο άνθρωπος συνέλαβε την ιδέα να φτιάξει ένα μηχανικό Σύμπαν και τον περίφημο Μηχανισμός των Αντικυθήρων.

Στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Εταιρείας των Φίλων τού Λαού.
 

ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 26-1ο: ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ


Με μοναδικό στόχο να βοηθήσουμε ώστε να εμποδίσουμε την εξάπλωση των πολυάριθμων συγκρούσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε πολύ σοβαρά ζητήματα που μας αφορούν όλους μας ως πολίτες αυτού του πλανήτη, εφόσον κινδυνεύει το κοινό μας σπίτι, και η αδιαφορία δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει ανθρώπινα όντα που παλεύουν για τη μοίρα τους και γι’ αυτή των συνανθρώπων τους. Θα πρέπει να εμπλακούμε και να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει και μας σφίγγουν το λουρί όλο και περισσότερο.
Αναφερόμαστε στη φοβερή μανία τους να μας καταστρέψουν με κάθε τρόπο και γι’ αυτό μας συνηθίζουν να ζούμε μέσα στη φοβερή φτώχεια, την απόγνωση, το θάνατο και τον πόνο ενώ η ανθρωπότητα όπως πάντα δεν κάνει τίποτα για να λύσει το πρόβλημα.
Όμως όλα θα λυθούν με τρόπο δίκαιο και αντικειμενικό όπως θα ήταν το σωστό, ή θα πρέπει να συνεχίζουμε να υποφέρουμε μέχρι να φτάσουμε σε αυτή την απαραίτητη και επείγουσα αλλαγή;
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι διασχίζουμε μία δύσκολη στιγμή που η Γη περνά από μεγάλες αλλαγές και μάλιστα για πρώτη φορά εμφανίζονται στη Σελήνη πολλά σκάφη αγνώστου προελεύσεως όπως και περίεργες εκρήξεις. Και ακόμη τι μπορούμε να πούμε για τον πλανήτη Άρη και τα αναρίθμητα μυστήρια του;
Δημιουργός βίντεο: Αλκυόν



http://neoellhn.blogspot.com/2015/03/26-1.html


Μαύρο UFO ''ρίχνει'' μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Περού! (Βίντεο)

 
Ημερομηνία παρατήρησης: 6 Μαρτίου 2015
 
Τοποθεσία παρατήρηση: Περού

Όταν παρακολουθούσα αυτό το βίντεο, έκανα παύση κάθε δευτερόλεπτο για να πιάσουν τα μάτια μου τις μικροσκοπικές, υψηλής ταχύτητας, μαύρες σφαίρες που έβγαιναν από αυτό το ψηλό μαύρο UFO. Τα μικρότερα είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώσουν Intel (νοημοσύνη;) για το μητρικό. Τα ρίχνει, τα αφήνει, και κατόπιν επιστρέφει σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία για να τα πάρει. 


Οι ειδήσεις αναφέρουν: 
 
Είμαι ο Δρ Anthony Choy, ερευνητής δημοσιογράφος και Εθνικός Συντονιστής του Περουβιανού Συλλόγου ουφολογίας (APU). Αυτό το νέο βίντεο του φαινομένου που ονομάζεται «Ιπτάμενο Ανθρωποειδές" είναι μέρος μιας σειράς  παρατηρήσεων από τον Νοέμβριο του 2010, στις οποίες προίσταμαι στο Περού.  
 
 
 
Το βίντεο αυτό καταγράφηκε την Παρασκευή, 6 Μαρτίου του 2015 στις 6:15 pm από τον νεαρό παραγωγό ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Cesar Rodriguez στη μέση της πόλης του Puerto Maldonado, στο Madre de Dios, νότια του Περού.  
 
 
 
Σύμφωνα με την ιστορία του μάρτυρα, η παρατήρηση διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά, στην οποία το φαινόμενο είχε ανθρώπινη μορφή, με το κεφάλι, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια να πετούν πάνω από την πόλη. Εξαφανίστηκε παίρνοντας ύψος και χάθηκε στα σύννεφα.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
 

Ο κορυφαίος αρχαιολόγος του πλανήτη αποκαλυπτει: Ο Μέγας Αλέξανδρος απελευθέρωσε την ανθρωπότητα!

«Νότια του Ουζμπεκιστάν στις όχθες του Αμπού Ντάρια βρήκαμε μια Ελληνική περιοχή που ονομαζόταν «Πανδοχείο» .

ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Εκεί ήταν το περίφημο » Ελληνικό Πέρασμα» γιατί απο κεί περνούσαν οι πάνοπλοι, επιφανείς στρατηγοί του Μ. Αλεξάνδρου.

 
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σημείο Τερμέζ (από την Ελληνική ονομασία «Θερμές») ακριβώς πάνω στα σύνορα με το Αφγανιστάν….».
Ο διασημότερος- εν ζωή -αρχαιολόγος του κόσμου -ειδικός για τα Ελληνιστικά ευρήματα στην Κεντρική Ασία , ο Εντγκαρ Ρετβελάτζε , άνοιξε τα χαρτιά του στο Hellasforce και μίλησε για τα νεα ευρήματα που αφήνουν άφωνη την ανθρωπότητα, όπως για τη βιβλιοθήκη παπύρων στο Καμπίρ Τεπέ με γραφή βασισμένη στο Ελληνικό αλφάβητο, αλλά και για το πλήθος νομισμάτων (που δεν χωρούν πλέον σε μουσεία ) κυρίως του βασιλιά Ευθύδημου από τη Μαγνησία, του Ευκρατήδη και των Σέλευκου και Αντιόχου.

Ο Ρετβελάτζε που είναι Ακαδημαϊκός στο Ουζμπεκιστάν και γερουσιαστής, έχει πάθος ασίγαστο για τον Έλληνα στρατηλάτη. «Ο Μεγάλος Βασιλιάς σας – μου εκμυστηρεύτηκε στην πολύκροτη συνέντευξη που μου έδωσε σε ένα προάστιο της Τασκένδης- άνοιξε δρόμους στην Ιστορία κι έφερε σε συνεννόηση, σε συνάντηση, τη Δύση με την Ανατολή….Γι αυτό και για 10.000 άλλους λόγους που μαθαίνουμε κάθε μέρα παραμένει μεγάλος….».
Και καθώς τα κατέγραφα όλα αυτά, απ τον Ιντιάνα Τζόουνς του καιρού μας, μου άνοιξε το προσωπικό του θησαυροφυλάκιο στην Ακαδημία Επιστημών της Ουζμπεκικής πρωτεύουσας.
Χιλιάδες νομίσματα με Ελληνικές επιγραφές αλλά και μια λευκή λήκυθος που πάνω της γράφει «ΜΕΓΑΡΑ». Πάνω σε Πεντελικό μάρμαρο, χαραγμένο το όνομα της Ελληνικής πόλης απ τούς στρατιώτες που ακολουθούσαν τον ένδοξο στρατηλάτη στη μοναδική εποποιία στην έρημο της Κεντρικής Ασίας….
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_6609.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

KALOGEROPOYLOS
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 28/2/2015
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ
Γιάννης Καλογερόπουλος: Το όνομά μου είναι Καλογερόπουλος Γιάννης, δίπλα μου είναι ο Γιάννης Δάρας. Δεν είμαστε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν είμαστε σε κανένα χρώμα. Είμαστε απλοί Έλληνες που πήραμε το θάρρος να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για να παρουσιάσουμε μία πολύ σοβαρή κίνηση που έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα ώστε να απελευθερωθούμε από τον οικονομικό ζυγό και την κρίση που μας επιβάλανε οι τραπεζίτες επικυρίαρχοι του πλανήτη.
Αυτά τα οποία θα σας πούμε είναι πραγματικά γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί που δυστυχώς για μας τους Έλληνες, μας τα κρύβουν. Μας τα κρύβουν τα μεγάλα κανάλια, μας τα κρύβουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, δεν λένε κουβέντα, μας τα κρύβουν οι δικοί μας άνθρωποι, αν το θέλετε, οι πολιτικοί μας που εμείς τους ψηφίζουμε και τους αναδεικνύουμε. Γενικά υπάρχει ένα καθεστώς στο κεφάλι μας το οποίο αν το αναλύσουμε έχει ξεκινήσει από το 1832-1833, πριν προλάβουν οι Έλληνες να ολοκληρώσουν την επανάσταση του 1821, ξανά σκλαβωθήκαμε σε ένα τραπεζικό σύστημα το οποίο δυστυχώς μας έχει μέχρι σήμερα υποχείρια και μόνο μας εκμεταλλεύεται.
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Καταπ. μετρικοί τόνοι χρυσού της Ελλάδας
Αυτή τη στιγμή στην οθόνη εάν προσέξετε βλέπουμε κάποιους λογαριασμούς οι οποίοι είναι σε τράπεζες που μάλιστα είναι εδώ, μέσα στην Ελλάδα. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι του Ελληνικού έθνους – προσέξτε δεν λέω την λέξη «κράτους» γιατί δεν είναι απλά του κράτους, είναι του Ελληνικού έθνους οι λογαριασμοί αυτοί. Εάν θα δείτε, στην οθόνη φαίνεται και μια σφραγίδα, αυτή η σφραγίδα έχει ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου του 2007, πριν επτά χρόνια δηλαδή.
Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον ισολογισμό που γίνεται από τα παγκόσμια ταμεία που έχουν και διαχειρίζονται τα λεφτά όλων των εθνών και εκεί είναι και τα δικά μας. Κάθε χρόνο τα ταμεία κάνουνε ισολογισμό επίσημα – όπως κάνει η κάθε εταιρία γιατί τα ταμεία είναι ιδιωτικά τα έχουν οι τραπεζίτες, δεν τα έχουν τα κράτη – και ενημερώνουν τις κυβερνήσεις των κρατών και λαμβάνουνε γνώση για τους λογαριασμούς τους και τι παράγωγα έχουν προστεθεί.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ
10178126_1401573393458344_3790378312298621186_n1
Αυτό το απόσπασμα που βλέπετε είναι από τον ισολογισμό του 2007, όπως φαίνεται και από την σφραγίδα. Οι αξιωματούχοι για την Ελλάδα που υπογράφουν και θα δούμε και τις υπογραφές τους παρακάτω, είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας – προσέξτε ποιος υπογράφει τον παγκόσμιο ισολογισμό για λογαριασμό του Ελληνικού κράτους! – ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δηλώνει σε συνέντευξή του σε μία παρέλαση ότι δεν είναι προδότης, υπογράφει δηλαδή λογαριασμούς της Ελλάδος με τρισεκατομμύρια, δέχεται την οικονομική κρίση και τα μνημόνια για λογαριασμό της Ελλάδος και των Ελλήνων αλλά δηλώνει ότι δεν είναι προδότης.
Υπογράφει το 2007 ο τότε υπουργός οικονομικών ο Αλογοσκούφης και υπογράφει και ένας πρέσβης του υπουργείου εξωτερικών του τμήματος οικονομικών ο Διαμαντής Βασιλάκης. Είναι οι τρεις αξιωματούχοι και εξουσιοδοτημένοι από το Ελληνικό κράτους να υπογράφουν τον παγκόσμιο ισολογισμό που μέσα έχει τα λεφτά του Ελληνικού έθνους, του έθνους που όλοι μαζί έχουν βαλθεί να γενοκτονήσουν, του έθνους που το σκοτώνουνε κάθε μέρα για να μην μπορεί να αναπτυχθεί και να σηκώσει κεφάλι, του Ελληνικού έθνους που εχθρεύονται δυστυχώς όλοι.
Οι λογαριασμοί που φαίνονται είναι και άλλων χωρών και άλλων εθνών, είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός που περιλαμβάνει όλα τα κράτη. Εδώ βλέπουμε όμως τον πρώτο λογαριασμό που φαίνεται πάνω-πάνω που λέει CENTRAL BANK που είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Μετά είναι η ALPHA BANK, η ΑΤΕ BANK (Αγροτική). Ο κάθε λογαριασμός είναι με τον αριθμό (account) και το ποσό που έχει μέσα.
Ο μικρότερος λογαριασμός έχει 500 δισεκατομμύρια δολάρια, ο μεγαλύτερος έχει 52 τρισεκατομμύρια δολάρια ( είναι ο λογαριασμός στην Εθνική μέσα στη σφραγίδα ). Αυτά τα λεφτά είναι δικά μας!
Και μας λένε όλοι μαζί ότι δεν έχουμε χρήματα, μας λένε όλοι μαζί ότι πρέπει να πεθάνουμε, μας λένε όλοι μαζί ότι πρέπει να μην ξανασηκώσουμε κεφάλι και να δώσουμε τα πάντα σε κάποιους τραπεζίτες ιδιώτες που ήρθαν να μας σώσουνε δανείζοντάς μας ομόλογα, παλιόχαρτα μας δανείσανε. Και μας επιβάλανε τέτοιους όρους που ο Ελληνισμός να μην ξανασηκώσει κεφάλι και να μας πάρουνε και την πατρίδα μας.
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
Θυμηθείτε ότι από το πρώτο μνημόνιο, που υπόγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου υπουργό οικονομικών, παραιτήθηκαν της κυριαρχίας της Ελλάδος, παραιτήθηκαν δηλαδή της εθνικής κυριαρχίας επί κάθε Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου, υπέρ των δανειστών. Συνειδητά δηλαδή κάνανε αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε εσείς.
Και για να καταλάβετε τη σημαίνει εθνική κυριαρχία, γιατί είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβει ο κάθε Έλληνας, κυριαρχία σημαίνει η υποχρέωση που αποκτούμε από την ώρα που γεννιόμαστε – προσέξτε η υποχρέωσηνα μας έρχεται κληρονομούμενη η εθνική μας περιουσία, δηλαδή η ίδια η πατρίδα μας και ότι περιουσιακό στοιχείο έχει ( από το υπέδαφος και τα αποθέματά του, τον εναέριο χώρο, το έδαφος, η θάλασσα, τον υποθαλάσσιο χώρο ) και εμείς οφείλουμε, έχουμε υποχρέωση να την φυλάξουμε ακέραιη και να την παραδώσουμε ακέραιη στις επόμενες γενιές.
Γι” αυτό τον λόγο πηγαίνουμε στρατιώτες. Ξέρετε πολύ καλά ότι όποιος δεν πάει στρατιώτης κηρύσσεται ανυπότακτος και τον κλείνουνε φυλακή και σε καιρό πολέμου αν λιποτακτήσει η ποινή είναι θάνατος. Από πού υπάρχει αυτή η υποχρέωση να πάμε εμείς οι άντρες στον στρατό και η ποινή είναι θάνατος εάν λιποτακτήσουμε εν καιρώ πολέμου; Από την υποχρέωση που έχουμε να φυλάξουμε την πατρίδα ακέραιη και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, ελεύθερη και ακέραιη.
Αυτό εάν το κατανοήσετε θα δείτε ότι για τον ίδιο λόγο πληρώνουμε φόρους και για το μόνο πράγμα που μας κλείνουνε φυλακή είναι αν δεν πληρώσουμε τους φόρους. Αν χρωστάμε στην τράπεζα μπορεί να μας πάρουνε το σπίτι, το αυτοκίνητο, το χωράφι, το διαμέρισμα, δεν μας κλείνουν όμως φυλακή. Εάν χρωστάμε τους φόρους μας κλείνουνε φυλακή, γιατί; Γιατί γεννιόμαστε με την υποχρέωση να προασπίσουμε, να υπερασπίσουμε και να κρατήσουμε ακέραιη την εθνική μας περιουσία, την ίδια μας την πατρίδα και να την παραδώσουμε ακέραιη στους επόμενους. Οπότε πρέπει να συνεισφέρουμε στην συντήρηση κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου συμμετέχοντας δια της φορολογίας. Αυτός είναι ο λόγος που πληρώνουμε φόρους. Και είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχετε ξανακούσει ποτέ, δεν σας εξήγησε ποτέ κανείς γιατί έχετε υποχρέωση να πληρώνετε φόρους. Δεν σας εξήγησε ποτέ κανένας γιατί αν δεν πληρώστε τους φόρους μόνο για αυτό σας πάνε φυλακή. Όπως δεν καταλάβατε ποτέ γιατί ο στρατιώτης δεν μπορεί να λιποτακτήσει. Εάν μπορούσατε να παραιτηθείτε της κυριαρχίας σας δεν θα πηγαίνατε στον στρατό, τόσο απλό είναι, δεν προβλέπεται.
Δεν μπορεί κανένας να παραιτηθεί από την κυριαρχία και δεν μπορεί να παραιτηθεί για έναν λόγο, γιατί η κυριαρχία έρχεται στον ιθαγενή. Δεν έρχεται στον υπήκοο, δεν έρχεται στον πολίτη μιας χώρας ή ενός κράτους, έρχεται στον αυτόχθονα ιθαγενή, στον Έλληνα αυτόχθονα ιθαγενή. Γιατί; Γιατί ο ιθαγενής είναι η αιματολογική συνέχεια των προγόνων. Εγώ για παράδειγμα, ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Έλληνες, έχω Ελληνική ιθαγένεια. Αν ήτανε Κινέζοι, θα είχα Κινέζικη ιθαγένεια. Επειδή όμως έχω Ελληνική ιθαγένεια με το που γεννήθηκα απέκτησα την υποχρέωση της κυριαρχίας σε κάθε Ελληνικό περιουσιακό στοιχείο.
Γιατί η περιουσία είναι του έθνους, δεν είναι του κράτους. Η περιουσία είναι των εθνών σε όλο των πλανήτη, για αυτό και μέχρι σήμερα έχουμε παγκοσμίως Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, δεν έχουμε Οργανισμό Ηνωμένων Κρατών, ενώ έχουμε κράτη, έτσι δεν είναι; Αλλά έχουμε Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών γιατί τα έθνη έχουν την κυριαρχία. Γιατί τα έθνη έχουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και δεν μπορεί να τους τα πάρει κανένας. Ακόμα και αν με πόλεμο τους τα καταλάβουν βιαίως με τα όπλα, η κυριαρχία θα παραμένει στους αυτόχθονες.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι η γη της Μικράς Ασίας της Ιωνίας, ας είναι 550 χρόνια οι Τούρκοι εκεί οι Οθωμανοί που την έχουνε καταλάβει με τα όπλα, δεν έχουνε κυριαρχία γιατί δεν είναι αυτόχθονες.
Η γη της Μικράς Ασίας – Ιωνίας ανήκει στους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς που ήταν εκεί χιλιάδες χρόνια και δεν μπορεί να τους την πάρει κανένας. Ας την έχουν καταλάβει με τα όπλα, γι αυτό θα σας δώσω και μια πληροφορία να την ξέρετε, η Τουρκία δεν είναι κυρίαρχο κράτος και όποιος σας πει κάτι τέτοιο σας εξαπατά. Η Τουρκία είναι εταιρεία όπως είναι και η Γερμανία και όπως κάνανε και την Ελλάδα το 2010.
Οι πολιτικοί μας λοιπόν το 2010 τι κάνανε, παραιτηθήκαν της εθνικής κυριαρχίας – σας έκανα αυτή την μικρή ανάλυση περί εθνικής κυριαρχίας για να καταλάβετε ότι δεν προβλέπεται, γι” αυτό σας είπα ότι αν μπορούσατε να παραιτηθείτε της εθνικής κυριαρχίας δεν θα πηγαίνατε στρατιώτες, δεν θα πληρώνατε φόρους, η κυριαρχία σας υποχρεώνει. Και έρχεται λοιπόν μία κυβέρνηση και λέει, παραιτούμαι της κυριαρχίας υπέρ αυτού που μου δανείζει, των εβραίων τραπεζιτών της Ευρώπης δηλαδή, και μάλιστα αποδέχεται και ένα άλλον όρο ακόμα σκληρότερο, παραιτείται της ασυλίας κάθε Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου για να μην μπορεί να ασκήσει κυριαρχία η κυβέρνηση και δεσμεύεται. Αυτά είναι νομικά και θέλουνε μεγάλη ανάλυση, σας τα λέω όμως με τίτλους για να καταλάβετε και να μπείτε στο πνεύμα.
Και αφού όλα αυτά συμβαίνουν από Ελληνική κυβέρνηση – το «Ελληνική» βάλτε το εντός εισαγωγικών – και ξεπουλάνε την ίδια την Ελλάδα, ξεπουλάνε εμάς σαν έθνος, ξεπουλάνε κάθε εθνικό περιουσιακό μας στοιχείο, παραιτούνται της ασυλίας και δίνουνε την κυριαρχία στους δανειστές. Εμείς οι αυτόχθονες δεν μπορούμε να παραιτηθούμε της εθνικής κυριαρχίας, δεν προβλέπεται.
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις $ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 
- 600δις $
Και έρχεται ένας Έλληνας αυτόχθονας ιθαγενής, που και αυτός δεν μπορεί να παραιτηθεί της κυριαρχίας του, και τι κάνει γιατί είχε την δυνατότητα, καταθέτει στο όνομα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών – προσέξτε τι σας λέω είναι πολύ συγκεκριμένο και πρέπει να το καταλάβετε – καταθέτει στο όνομα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών 600 δισεκατομμύρια δολάρια και τους το κάνει εθνικό περιουσιακό στοιχείο για να το χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες να ελευθερώσουν την πατρίδα τους.
Ο Έλληνας αυτός που έκανε την κατάθεση στο όνομά μας 600 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι σήμερα ανάμεσά μας, τον καλέσαμε να είναι εδώ, είναι ο Αρτέμης Σώρρας. Είναι ο συνέλληνάς μας, με καταγωγή από την Πάτρα, γέννημα θρέμμα Έλληνας, με Ελληνικά χαρτιά, που κατέθεσε στο όνομά μας 600 δισεκατομμύρια δολάρια, δίνοντάς μας την δυνατότητα να έχουμε εμείς οι αυτόχθονες ιθαγενείς χρήματα να ελευθερώσουμε οικονομικά την πατρίδα μας.
- Τράπεζα της Ανατολής
Πριν καταθέσει τα 600 δις δολάρια, ο Αρτέμης Σώρρας έκανε κάτι εξίσου μεγάλο – κατ΄εμέ μεγαλύτερο – εμφάνισε τα αίτια της Μικρασιατικής καταστροφής και της σφαγής 4.500.000 Ελλήνων. Είναι η υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Κάποιοι θα έχετε ακούσει, κάποιοι θα ξέρετε και περισσότερα και θα έχετε διαβάσει και κάποιοι άλλοι ίσως τα ακούτε για πρώτη φορά. Η Τράπεζα της Ανατολής ήταν μια τράπεζα που έφτιαξε η Εθνική Τράπεζα των εβραίων τραπεζιτών που λυμαίνονται την Ελλάδα, μαζί με μια δική τους τράπεζα πάλι των ίδιων ιδιοκτητών που ήτανε στην Γερμανία, φτιάξανε την περίφημη τράπεζα της Ανατολής την Bank d΄Orient.
Και μαζέψανε με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου όλο τον χρυσό των Ελλήνων της Αιγύπτου, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Μικράς Ασίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κριμαίας, της Ρωσίας, όπου υπήρχε Ελληνισμός που είχε στα χέρια του τον πλούτο και το εμπόριο, η Τράπεζα της Ανατολής δίνοντάς τους μετοχές, κάνοντας αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου μόνο σε χρυσό, τους μάζεψε τεράστιες ποσότητες χρυσού.
Περίπου 1.150 τόνους το 1910, τη δεύτερη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου – προσέξτε την ημερομηνία και την ποσότητα σε χρυσό. Τότε σχεδιάστηκε η Μικρασιατική καταστροφή και ότι ξέρουμε, που δεν τα ξέρουμε όλα, τότε σχεδιάστηκε η συνθήκη των Σεβρών που έδωσε περιέργως αυτονομία στους Έλληνες των παραλίων χωρίς να τους δίνει την δυνατότητα να κάνουνε στρατό, τότε σχεδιάστηκε η σφαγή των Ελλήνων. Είχε ξεκινήσει με την γενοκτονία των Αρμενίων και ολοκληρώθηκε με την καταστροφή της Σμύρνης το 1922.
- Αξία μετοχής και φόρος 
Αυτή την υπόθεση και την τεράστια αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής που κατακλέψανε τον Ελληνικό χρυσό, σκοτώσανε 4.500.000 εκατομμύρια Έλληνες και στη συνέχεια κρύψανε την τράπεζα, ότι έκλεισε, ο Αρτέμης Σώρρας την εμφάνισε με όλα τα νομικά στοιχεία, όλη την νομοθεσία και αξιοποιώντας τις μετοχές της και αναγκάζοντας το Ελληνικό κράτος να φτάσει μέχρι και σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και επικύρωση μέσα στην Βουλή της αξίας της μετοχής, που μόνο από την κατάθεση του χρυσού για να την αγοράσει ο καθένας την μετοχή, η αξία της είναι 675 δισεκατομμύρια ευρώ με αποφάσεις του Ελληνικού κράτους μετά από έλεγχο του υπουργείου οικονομικών και την κοινοβουλευτική πιστοποίηση.
Και στη συνέχεια επιδίδουν φόρους στον Αρτέμη Σώρρα γιατί κάνει 8 μετοχές δωρεά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, 27,2 δισεκατομμύρια, τους οποίους φόρους το σύστημα το κρατικό, το καθεστώς που μας κυβερνάει, δεν τους εισπράττει.
- Μήνυση στο ΣΔΟΕ για μη είσπραξη του φόρου!
Ο Αρτέμης Σώρρας έχει κάνει μήνυση μέχρι και στο ΣΔΟΕ για να εισπράξει τους φόρους τα 27,2 δις που είναι χρεωμένος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας, ίσως και ο μοναδικός παγκοσμίως, που έχει κάνει στο ΣΔΟΕ μήνυση γιατί δεν πάνε να τον συλλάβουνε, να εισπράξουνε τους φόρους. Δεν τον συλλαμβάνουνε και δεν ζητάει να εισπράξει το Ελληνικό δημόσιο τους φόρους για έναν λόγο, αυτό που κρύψανε τόσα χρόνια, που το πληρώσανε 4.500.000 εκατομμύρια Έλληνες με τη ζωή τους, εάν εισπραχθούνε οι φόροι, ενεργοποιείται επίσημα.
Προσέξτε όμως, εμάς για δύο, για τρία για πέντε, για δέκα χιλιάρικα αν χρωστάμε φόρους, μας συλλαμβάνουνε, τον Αρτέμη Σώρρα για 27,2 δισεκατομμύρια δεν τον συλλαμβάνουνε και έχει κάνει και μήνυση στο ΣΔΟΕ.
- Η απεγνωσμένη αντίδραση του καθεστώτος
Από την ώρα που ξεκίνησε να εμφανίζει την Τράπεζα της Ανατολής και τις νομοθεσίες και τα ΦΕΚ του Ελληνικού κράτους και ότι η τράπεζα δεν έκλεισε και ότι κάποιοι έχουν κλέψει τον χρυσό των Ελλήνων, ένα ολόκληρο καθεστώς εντός και εκτός Ελλάδος στοχοποιεί τον Σώρρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο από τον παρουσιάσει ως απατεώνα μέχρι να λένε ότι είναι υπόδικος και ότι τον ψάχνει το FBI και ένα σωρό κουταμάρες που μπορεί να ακούσετε από διάφορους αντίνοους – αντίνοος είναι ο αντίθετος της νόησης – που προσπαθούνε να παραπλανήσουν εμάς, να μην καταλάβουμε, να δώσουμε την απαραίτητη και την βαρύνουσα σημασία του τι ακριβώς έχει γίνει. Το πώς σκοτώσανε τόσα χρόνια, το πώς κλέψανε τον χρυσό μας και ενώ έχουνε πάρει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής και εξακολουθεί να έχει η Ελλάδα πάρα πολλά κρατικά αποθέματα σε χρυσό, μας κάνουνε αλλεπάλληλες πτωχεύσεις. Θυμηθείτε ότι η Ελλάδα έχει κάνει επισήμως 4 πτωχεύσεις, το 2012 μας προετοιμάζανε ότι θα κάνανε την 5η μεγάλη πτώχευση, και ενώ υπάρχουν τεράστια κεφάλαια σε χρυσό τα κρύβουν επιμελώς.
«ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ». ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Όλες τις πτωχεύσεις της Ελλάδος ξέρετε ποιος τις έχει κάνει; Η Εθνική Τράπεζα. Προσέξτε όμως, η Εθνική Τράπεζα είναι ο δημιουργός-συνέταιρος της Τράπεζας της Ανατολής και η Εθνική Τράπεζα κλέβει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής. Η Εθνική Τράπεζα που κλέβει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής, των Ελλήνων δηλαδή, είναι η τράπεζα που κάνει στο Ελληνικό δημόσιο τις πτωχεύσεις. Για κοιτάξτε τι ωραία τα έχουν στήσει τα πράγματα…
Αυτή η τράπεζα ιδρύθηκε το 1841. Αφού έχουνε σκοτώσει τον Καποδίστρια τον 1831, ο οποίος Καποδίστριας έφτιαξε την πρώτη τράπεζα στην Ευρώπη που ήταν κρατική την Ελληνική Χρηματιστική.
Το 1800, το 1810 και το 1820 δεν υπάρχει κρατική τράπεζα στην Ευρώπη, είναι όλες ιδιωτικές και ο Καποδίστριας φτιάχνει την πρώτη. Σκοτώνουνε τον Καποδίστρια, του κλείνουνε την τράπεζα την Ελληνική Χρηματιστική που είχε βγάλει και το πρώτο νόμισμα τον Φοίνικα και έρχεται ο Όθωνας με επίτροπο, γιατί ήταν ανήλικος, και μαζί του έρχεται το εβραϊκό τραπεζικό σύστημα, ο Rothschild, ο οποίος ξεκινάει και στήνει την Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα. Του δίνει ο βασιλιάς το προνόμιο να εκδίδει χρήμα, να παίρνει δηλαδή παλιόχαρτα, να γράφει νούμερα επάνω, και επειδή του τα δανείζει ο βασιλιάς έχουνε αξία και τρέχουνε τόκοι. Από εκείνη την στιγμή έχει τελειώσει ξανά και η Ελληνική επανάσταση και το Ελληνικό έθνος έχει πέσει στην σκλαβιά των τραπεζιτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η Εθνική Τράπεζα λοιπόν, η οποία κατά το καταστατικό της που το αποδέχθηκε το Ελληνικό κράτος, δεν πληρώνει φόρους και έχει μονίμως αντιπρόεδρό της με δικαιώματα εκτελεστικού τίτλου τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Σκεφτείτε τώρα να ιδρύσετε μία εταιρία και να βάζετε με δικαίωμα διοίκησης αντιπρόεδρο κάποιον, σημαίνει ότι του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, έτσι δεν είναι; Άρα ο εβραίος τραπεζίτης που ιδρύει την Εθνική Τράπεζα βάζοντας εσαεί όρο στο καταστατικό του αντιπρόεδρό του τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος σημαίνει ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα, είναι δικός του άνθρωπος. Άρα ο αρχιεπίσκοπος, όποιος και να “ναι ως πρόσωπο στο θεσμό αυτόν, είναι δικός του, έμπιστος του τραπεζίτη που λυμαίνεται την Ελλάδα. Τόσο καλά είναι φτιαγμένα τα πράγματα…
Ενώ ετοιμάζονται να κάνουνε την 5η πτώχευση το 2012, μας προετοιμάζανε και εμάς αν θυμόσαστε «δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε καύσιμα, δεν, δεν, δεν…», έρχεται ο Αρτέμης Σώρρας και καταθέτει 600 δισεκατομμύρια δολάρια στο όνομα των Ελλήνων αυτοχθόνων κυρίαρχων ιθαγενών και κατά το πρωτόκολλο ενημερώνει όλους τους Ελληνικούς θεσμούς (τον πρωθυπουργό, τον υπουργό οικονομικών, την βουλή, τον Άρειο Πάγο, την Τράπεζα της Ελλάδος, τα κόμματα, τους αρχηγούς των κομμάτων), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, τον Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Μπαρόζο.
Κανένας δεν μιλάει για το θέμα, παρά μόνο κάποιο παπαγάλοι του καθεστώτος που έχουνε αναλάβει διατεταγμένη υπηρεσία να μειώσουν το πρόσωπο «Αρτέμης Σώρρας» γιατί δεν μπορούν να κάνουνε τίποτα άλλο, για να μην πιστέψουνε οι Έλληνες όταν θα ακούσουνε ότι κάποιος συνέλληνάς μας, μας κατέθεσε 600 δις δολάρια.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ 
Τα οικονομικά εργαλεία τα οποία σας αναπτύσσουμε, έχουμε τη δυνατότητα να μας ρωτήσετε στη συνέχεια, ελεύθερα ό,τι θέλετε για οποιοδήποτε νομικό κομμάτι ή οικονομικό, να λυθεί οποιαδήποτε απορία έχετε, το τί έχει γίνει.. και θα ακολουθήσει στη συνέχεια ελεύθερο ερωτηματολόγιο από όλους. Εκείνο που θέλω να θυμίσω και να πω είναι: Είτε το θέλουμε να το καταλάβουμε, να το κατανοήσουμε να το πιστέψουμε για να πάρουμε τη θέση την οριστική, είτε όχι, έχουμε εθνικό περιουσιακό στοιχείο στο όνομά μας εμείς οι Έλληνες 600δις δολλάρια. Αυτά τα χρήματα είναι να χρησιμοποιηθούνε για να ελευθερωθεί η Ελλάδα μας.
Κάθε μεγάλος αγώνας που έδιναν οι Έλληνες, από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, συνοδευόταν από τον όρκο που έδιναν μεταξύ τους οι αγωνιστές, οι πολεμιστές, να φέρουν σε πέρας αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους.
Θυμηθείτε ότι ο Κολοκοτρώνης πριν από κάθε μάχη ορκιζότανε με τα παλλικάρια του.
Ο Καποδίστριας, και μας έδωσε κάποιος φίλος από την εθνική βιβλιοθήκη τα αντίγραφα, σε κάθε αγώνα που ξεκινούσε να κάνει ως κυβερνήτης και σε κάθε πράξη του ελληνικού έθνους δενόταν με όρκο με τους συνεργάτες του και πήγαιναν όλοι μαζί στον συμβολαιογράφο και υπογράφανε και τον όρκο. Και έχουμε και τα αυθεντικά έγγραφα από την εθνική βιβλιοθήκη.
Στο στρατό όταν πήγαμε, πότε μας δώσαν όπλο; Αφού πρώτα ορκιστήκαμε, έτσι δεν είναι; Πριν ορκιστεί ο στρατιώτης του δίνει όπλο η πολιτεία; Όχι
Αυτά τα όπλα τα οικονομικά, που είναι πιό ισχυρά από αεροπλάνα, αεροπλανοφόρα, από στρατούς, από κανόνια, από πυρηνικές βόμβες, οι Έλληνες οι οποίοι θα φέρουν την ευθύνη να τα πάρουν στα χέρια τους, θα ορκιστούνε ότι θα φέρουν εις πέρας αυτόν τον απελευθερωτικό αγώνα.
Αυτό ξεκινήσαμε και κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, όποιος νιώθει τον ελληνισμό του, όποιος νιώθει ότι μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα και να φέρει το βάρος της ευθύνης αυτού του αγώνα, δίνει τον δικό του όρκο.
Απόψε εδώ θα γίνει ορκομωσία όπως γίνεται σε κάθε παρουσίαση, σε κάθε ομιλια, περίπου στις εννέα και είκοσι. Όσοι Συνέλληνές μας θέλουν μπορούν να ορκιστούν. Στην αίθουσα παρευρίσκονται ήδη και αρκετοί ορκισμένοι.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Και θα ήθελα να σας πω και για μια άλλη χρηματοδότηση που έχει φέρει στην Ελλάδα ο Αρτέμης ο Σώρρας, η οποία μπορεί άμεσα να υλοποιηθεί μέσα από τους Δήμους. Είναι από τα κληρονομικά κεφάλαια των ελλήνων από το παγκόσμιο ταμείο, ήδη εγκεκριμένα με ενέργειες του Αρτέμη του Σώρρα και με εγγυήσεις του Αρτέμη  του Σώρρα και να το πείτε και στο Δήμαρχό σας να το ξέρει, που έχουν εγκριθεί και είναι έτοιμα για εκταμίευση, δύο τρισεκατομμύρια τριακόσια δισεκατομμύρια δολλάρια για την Ελλάδα και για την Κύπρο. Αυτά τα χρήματα εκταμιεύονται μέσα από τις εντολές των αιρετών εκλεγμένων Δημάρχων, των νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Δήμων, του Καλλικράτη. Οι οποίοι αιρετοί άρχοντες Δήμαρχοι έχουν εκ του θεσμού τους την εκπροσώπηση των Ελλήνων ιθαγενών πολιτών και υπηκόων του Ελληνικού κράτους είτε βρίσκονται εντός Ελλάδος, οι  Έλληνες, είτε εκτός Ελλάδος. Ξεκινήσαμε και ενημερώνουμε τους Δημάρχους. Κάποιοι Δήμαρχοι το είδαν θετικά. Κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι αδιαφόρησαν, για ό,τι δικούς τους λόγους είχαν και όπου μπορεί να είχαν πολιτικά χρέη. Το ίδιο το καθεστώς φόβησε τους δημάρχους. Έπεσε απάνω με ένα σωρρό ψεύτικα, ψεύτικες δικαιολογίες ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό.
Αυτά τα χρήματα έχουν αντιστοιχία περί τις 150.000 ευρώ ανά κάτοικο σε κάθε Δήμο. Αυτά τα χρήματα είναι για να χρηματοδοτηθούν τα εξής:  Όλα τα έργα υποδομών που θέλει ο Δήμος εντελώς δωρεάν. Χωρίς να χρεώνεται ο πολίτης, χωρίς να χρεώνεται ο Δήμος. Εντελώς δωρεάν και χορηγία.
Ο δεύτερος τρόπος χρηματοδότησης που συνοδεύει αυτά τα χρήματα είναι: Πλήρη ανάπτυξη του Δήμου με έργα παραγωγής πλούτου, λιμάνια, αεροδρόμια, εργοστάσια, βιομηχανίες, βιοτεχνίες και ό,τι αυτό ακόμα συνεπάγεται για να απασχοληθεί όλο το δυναμικό του Δήμου, να μηδενιστεί η ανεργία, να έχουμε αξιοπρεπή εισοδήματα και πάνω από όλα τα κέρδη αυτών των έργων ανήκουν στο Δήμο. Δηλαδή σε εσάς. Τους Δημότες.
Ο τρίτος κλάδος αυτής της χρηματοδότησης είναι δωρεάν κατασκευή και δωρεάν παροχή όλες οι υποδομές και οι κοινωνικές παροχές προς τους Δημότες. Δηλαδή νοσοκομεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, αθλητικά κέντρα, γήπεδα, νερό καθαρό, η καλύτερη ποιότητα υγείας για τους Δημότες εντελώς δωρεάν όλες οι κοινωνικές παροχές για τους Δημότες.
Και ο τέταρτος κλάδος αυτής της χρηματοδότησης, που σας αφορά προσωπικά τον καθένα σας, η χρήση αυτών των κεφαλαίων από τους ιδιώτες Δημότες για να ξεχρεώσουν ό,τι χρωστάνε. Δηλαδή ό,τι χρωστάνε οι Δημότες σε τράπεζες, σε εφορία, σε ταμεία, σε Ι.Κ.Α., σε Τ.Ε.Β.Ε., οι επαγγελματίες έχουν το δικαίωμα να κάνουν άτοκα χρήση αυτών των κεφαλαίων, να ξεχρεώσουν ό,τι υποχρεώσεις έχουνε και να ξαναχρηματοδοτηθούν να φτιάξουν τη ζωή τους.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Άρα έχουμε τη δυνατότητα με ένα άλλο οικονομικό εργαλείο, τεράστιου πλούτου, που ανήκει σε μας. Για αυτό είναι προς εμάς δωρεάν τα πάντα, δεν δανειζόμαστε από κάπου αλλού, δεν παίρνουμε κάτι ξένο. Είναι δικά μας χρήματα είπαμε, κληρονομικά κεφάλαια, που βρίσκονται στην διαχείριση του παγκόσμιου ταμείου. Και έχουμε ως λαός, που έχει δικά του κληρονομικά κεφάλαια κληρονομικά, το δικαίωμα το αναφαίρετο της χρήσης των δικών μας κεφαλαίων. Αυτά τα χρήματα είναι έτοιμα προς εκταμίευση. Είναι εκεί και μας περιμένουν. Αυτά τα χρήματα, οι Δήμοι, οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια, δυστυχώς για εμάς τους Έλληνες, αρνούνται λυσσαλέα να δώσουν την εντολή να εκταμιευθούν για να αλλάξει η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και να ξαναπάρουν οι Έλληνες τις ζωές τους στα χέρια τους. Ελεύθερες να ξαναφτιάξουν το μέλλον των παιδιων τους, των οικογενειών τους και των εγγονιών τους.
Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε δικά μας λεφτά, δεν ζητάμε δανεικά, έρχεται ο συνέλληνάς μας ο Αρτέμης ο Σώρρας, έχει πάρει την έγκριση, έχει δουλέψει στο παγκόσμιο ταμείο, έχει καταθέσει μελέτες για 49.000 έργα . Ένα πλήρες επενδυτικό σχέδιο για Ελλάδα και Κύπρο, είναι έτοιμα εγκεκριμένα προς εκταμίευση 2τρις, 300δις, δολλάρια και οι Δήμαρχοι που εκπροσωπούν εμάς κατά το θεσμό τους, δεν δίνουν την εντολή να προχωρήσει η εκταμίευση. Αυτά τα χρήματα, εμάς τους Έλληνες ιθαγενείς, πέντε θεσμοί μπορούν να δώσουν την εντολή. Προσέχτε τί θα ακούσεται γιατί έχει τεράστια σημασία.
ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Ο ένας θεσμός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, κατά το Ελληνικό  Σύνταγμα.
Ο δεύτερος θεσμός που μπορεί να δώσει εντολή να κατέβουν αυτά τα χρήματα, να εκταμιευθούν, είναι ο υπουργός οικονομικών.
Ο τρίτος θεσμός είναι η Εκκλησία. Για προσέχτε το αυτό. Η Εκκλησία και όλες οι αναγνωρισμένες Εκκλησίες επειδή έχουνε πιστούς οπαδούς ιθαγενείς μέσα στους κόλπους τους, πήραν το δικαίωμα, εκτός από το να μας σώσουν την ψυχή μας και να μας λένε ότι «εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο πλούτος ο επίγειος και τα χρήματα σε αυτή τη ζωή», πήραν όμως το δικαίωμα να μας εκπροσωπούν και να παίρνουνε χρήματα για να κάνουν ό,τι θέλουνε από τα δικά μας κληρονομικά κεφάλαια, εμείς μπορεί να πεθάνουμε της πείνας αλλά θα σώσουμε την ψυχή μας. Η Εκκλησία θα διαχειριστεί τα κεφάλαιά μας και θα μας αφήνει στην πείνα. Είναι ο θεσμός που μας εκπροσωπεί. Μην μπερδέψετε το «θείο» με τους ανθρώπους που φοράνε ράσο και πουλάνε θεό. Είναι άλλο τι κάνουν οι άνθρωποι, είναι άλλο το «θείο». Έχουνε θεσμό στα χέρια τους νομικό, που μπορούν να κατεβάσουν χρήματα από τα κληρονομικά κεφάλαια και να λύσουν όλα τα προβλήματα των πιστών και των Ελλήνων. Δεν το κάνουν. Δεν το κάνουν για τους Έλληνες, αλλά το κάνουν για τον εαυτό τους.
Ο τέταρτος θεσμός ο οποίος μας εκπροσωπεί και μπορεί να κατεβάσει χρήματα είναι οι βασιλείς. Να ξέρετε ότι ο τέως, ο δικός μας, μπορεί να είναι τέως και να έχουμε Προεδρευόμενη Δημοκρατία, αλλά έχει ακόμα τη σφραγίδα και τα κληρονομικά δικαιώματα του θρόνου της Ελλάδος, άρα και το κληρονομικό δικαίωμα να μπορεί να κατεβάσει χρήματα από τους κληρονομικούς λογαριασμούς για να φτιαχτεί ο,τιδήποτε και να ξαναφτιαχτεί η Ελλάδα. Το έχει το δικαίωμα. Όπως το έχουν όλοι οι βασιλείς που υπάρχουν στον πλανήτη, είτε είναι εν ενεργεία είτε είναι έκπτωτοι στις χώρες τους.
Ο πέμπτος θεσμός είναι ο Δήμαρχος του Δήμου του Καλλικράτη. Ο δικός σας Δήμαρχος εδώ έχει το θεσμό στα χέρια του και μπορεί ό,τι ώρα θέλει να δώσει εντολή να κατέβουν κληρονομικά κεφάλαια, δικά σας. Την εντολή την δίνει ως διαχειριστής του θεσμού επικεφαλής αιρετός άρχων. Κι ο θεσμός είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Εμείς είμαστε οι μετέχοντες στο νομικό πρόσωπο άρα ό,τι κληροδότημα, ό,τι λεφτά έχουμε κληρονομικά, ο επικεφαλής άρχων διαχειριστής, μπορεί να δώσει εντολή να έρθουν να τα χρησιμοποιήσουνε.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 
Επειδή οι Δήμαρχοι δείχνουν αυτή την συμπεριφορά, προχωρήσαμε στρατηγικά, σε δικές μας κινήσεις. Ήδη ξεκινήσαμε και φτιάχνουμε σε κάθε Δήμο, εντός της ελληνικής επικράτειας αλλά και σε κοινότητες Ελλήνων που ζουν εκτός Ελλάδος, νομική φόρμουλα, νομική εκπροσώπηση των Ελλήνων. Ξεκινήσαμε και δημιουργούμε μη κερδοσκοπικές εταιρείες.
Εταιρείες που δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά την κοινή ωφέλεια, σε κάθε Δήμο για να μπούνε μέλη σε κάθε εταιρεία όλοι οι Δημότες και να συναποφασίζουν και νά ‘χουν λόγο και να ακούγεται ο λόγος τους, όλοι μαζί, για την ίδια τους τη ζωή. Από το να πάρουν τα κεφάλαιά τους μέχρι να διαχειριστούν τα κεφάλαιά τους. Αυτό που σας λέω μπορεί να ακούγεται λίγο απλό, αλλά είναι πολύ σοβαρό. Διότι δημιουργούμενη η μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο Δήμο σας και δημιουργούμε βάσει της Καποδιστριακής διαίρεσης των Δήμων, μη  κερδοσκοπικές εταιρείες για να μπορούμε πιό εύκολα να επικοινωνούμε, οι Δημότες μεταξύ τους και λόγω των αποστάσεων και λόγω του πληθυσμού, η κάθε μία μη κερδοσκοπική εταιρεία , μπαίνοντας μέλη όλοι οι δημότες αποφασίζουν αυτοί, με νομική μορφή πλέον, ό,τι θέλουν να κάνουν. Αν θέλουν να πάρουν τα χρήματα τα δικά τους, μέχρι το αν θέλουν να βγάλουν δικό τους νόμισμα.
Για προσέχτε το αυτό. Έχει το δικαίωμα κάθε Έλληνας αυτόχθων ιθαγενής εάν κι εφ’όσον το ζητήσει, οργανωμένα νομικά, όχι να βγούμε να το φωνάζουμε στην πλατεία, να φτιάξουμε δικό μας νόμισμα. Όπως να φτιάξουμε δική μας τράπεζα. Όπως αποφασίσουμε να διαχειριστούμε εμείς τα δικά μας λεφτά. Και έχουμε τα δικά μας λεφτά. Όποιος σας πει ότι δεν έχουμε λεφτά, έχουμε πάρα πολλά χρήματα. Είναι ήδη κατατεθημένα 600δις στο όνομά μας, υπάρχουν ήδη 2τρις 300 εγγυημένα από τον Αρτέμη το Σώρρα, έτοιμα να κατέβουν, για να επενδυθούνε, μέσα σε κάθε δήμο. Με περίπου 150.000 ανά κάτοικο κι έχουμε όσο ακόμα χρήμα θέλουμε κι αποθέματα σε χρυσό.
Ο Αρτέμης ο Σώρρας μας εμφάνισε, μας αποκάλυψε και μας απέδειξε τα παγκόσμια ταμεία. Που μας τα κρύβανε μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα μας πείσανε ότι είμαστε ψωροκώσταινα, ότι δεν έχουμε να φάμε, ότι η Ελλάδα μας είναι μια φτωχούλα χώρα που ποτέ δεν είχε τίποτα, μας έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε βαριά βιομηχανία, το ‘να, τ’ άλλο.. Αλλά έχει βαριά βιομηχανία η Γερμανία που το μόνο πράγμα που έχει στο έδαφός της είναι κάρβουνο. Μέταλλο δεν έχει τίποτα, αλλά έχει βαριά βιομηχανία η Γερμανία και η Ελλάδα που έχει όλα τα μέταλλα, έχει τεράστιες ποσότητες βωξίτη, χρωμίου, μάρμαρα, σίδηρο, χαλκό, χρυσό.. Ξέρετε ότι στο Γαλλικό ποταμό, μέχρι το ’52-’53, με ένα απλό καβουρδιστήρι, ο Γαλλικός ποταμός είναι στην άκρη της Θεσαλλονίκης, πιό έξω από τη Θεσαλλονίκη, βγάζαμε 250 κιλά χρυσό το χρόνο; Το γνωρίζετε αυτό; Κανένας δεν το γνωρίζει. Είδατε πόσο ωραία το έχουνε κρύψει; Κι έδωσε εντολή κάποιος, ο κάποιος είναι ο γεροΚαραμανλής τότε πρωθυπουργός να κάνουνε γεωτρήσεις, μέσα στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού για να εμπλουτίζουν τον υπόγειο υδάτινο ορίζοντα, να στερέψουνε τον Γαλλικό και να σταματήσει η επεξεργασία της κοίτης για να συλλέγουμε χρυσό.
Αυτά έχουνε γίνει στην Ελλάδα δεν έχουνε γίνει κάπου μακρυά. Αυτά έχουνε γίνει στην Ελλάδα των Ελλήνων. Στην Ελλάδα που όλοι έχουμε γνώμη, αλλά τελικά μας έχουνε κρύψει τα πάντα  και η γνώμη μας έχει καταντήσει να είναι τελείως υποκειμενική. Οι δυνατότητες που έχουμε πραγματικά είναι ασύλληπτες. Είναι τόσο μεγάλες που κι εμείς οι ίδιοι, όταν φθάνουμε στην αλήθεια και την αντικρίζουμε, δυσκολευόμαστε και να το πιστέψουμε και να το χωνέψουμε και να το κατανοήσουμε. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο πλούτο έχουμε. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Και θέλω να με προσέξετε όλοι.. κύριε Χρήστο.
ΕΒΡΑΙΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ», ΧΡΥΣΟΣ, ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, BRETTON WOODS, ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 
Το 1933 η Ελλάδα πτωχεύει επί Βενιζέλου, για 50.000.000 δολλάρια μόνο. Εννέα χρόνια μετά, το ’42, δίνουμε το περίφημο υποχρεωτικό κατοχικό Γερμανικό δάνειο. Δεν το ξέρετε όλοι; Όλοι έχετε ακούσει για το κατοχικό δάνειο που δώσαμε στους Γερμανούς υποχρεωτικά. Είναι εννέα  χρόνια ημερολογιακά ακριβώς μετά την πτώχευση του ’33. Που πτωχεύουμε μόνο για 50.000.000 δολλάρια. Το κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς γνωρίζει κανένας να μας πει πόσα λεφτά είναι; Και σε τί ειναι;
Το κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς είναι 3,5δις δολάρια, προσέχτε είμαστε υπό κατοχή, Γερμανική κατοχή. Έχουμε πτωχεύσει για 50 εκατομμυριάκια μόνο. Πού βρήκαμε 3,5δις να δώσουμε στους Γερμανούς, ρε παιδί μου; Και το πιό ωραίο ξέρετε ποιό είναι; Ότι το δάνειο αυτό, τα 3,5δις δολλάρια, είναι σε χρυσό! Εάν κάνετε τον λογαριασμό 3,5δις δολλάρια, πόσο είχε ο χρυσός τότε, πόσες χιλιάδες τόνους είναι.., πρέπει να μπείτε στη διαδικασία όλοι και στην απορία πού τον βρήκαμε. Πού ήταν το ’33; Γιατί πτωχεύσαμε μόνο για 50.000.000 δολλάρια; Και πώς μετακινήθηκε; Από εκεί που ήτανε και τον πήραν οι Γερμανοί. Και όταν υποθετικά έπεσε η Γερμανία, πού πήγε αυτός ο χρυσός;
Μιλάμε για χιλιάδες τόνους, έχει σημασία. 3,5 δις δολλάρια, το ’42, είναι χιλιάδες τόνοι χρυσού. Είναι η μεγάλη απάτη των πολιτικών που περάσανε τα 70 χρόνια, η μεγάλη απάτη των τραπεζιτών, η μεγάλη απάτη των οικονομολόγων! Σας δουλεύουνε! Τόσο πολύ που δεν μπορείτε να το πιστέψετε! Και σας λένε να πεθάνετε της πείνας! Γιατί δεν έχετε λεφτά! Και πρέπει να πουλήσετε και τα παιδιά σας! Και δεν βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει. Δεν αντιδράτε.
Πού πήγε αυτός ο χρυσός όταν έπεσε η Γερμανία; Και πού ήταν κρυμμένος την ώρα που τον δώσανε; Και γιατί το ’33, εννέα χρόνια πριν, πέφτουμε μόνο για 50.000.000 έξω και κάνουμε πτώχευση; Με τον Εβραίο τον Βενιζέλο. Και διαιρούμαστε σε δεξιούς κι αριστερούς. Και σκοτωνόμαστε τα αδέρφια μεταξύ μας. Και το ’44, προσέχτε έχουμε το ’42 και δίνουμε 3,5δις δολλάρια, σε χρυσό, στους Γερμανούς.
Το ’44 οι τραπεζίτες κάνουν την συνθήκη του Bretton Woods. Και καλούνε και την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη, να στείλει αντιπροσωπεία στην Αμερική, σε ένα χωριό που το λένε Bretton Woods, που πήρε και το όνομά του η συνθήκη, να συμμετέχει και να συνυπογράψει τη συνθήκη των τραπεζιτών. Γιατί δεν την κάνουνε τα κράτη, την κάνουνε οι τραπεζίτες, τη συνθήκη, του Bretton Woods.
Την Ελλάδα την εκπροσωπεί ο Βαρβαρέσος κι άλλοι δύο. Ο Βαρβαρέσος είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτά γίνονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του ’44. Το ’44 όμως έχουμε Γερμανούς στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή, η Αθήνα κι ο Πειραιάς είναι γεμάτοι Γερμανούς, σωστά;
Ακούστε τώρα: Φεύγει ο Βαρβαρέσος από την Τράπεζα της Ελλάδας, από το γραφείο του, παίρνει το τραμ, πηγαίνει στον Πειραιά, δεν του λέει κανένας τίποτα, έχει και 65.000.000 δολλάρια στην τσάντα του γιατί αποδεικνύεται απο Φ.Ε.Κ του Ελληνικού κράτους, πόσα λεφτά βάζουμε στη συνθήκη. Μπαίνει μέσα στο καράβι της γραμμής.., υπάρχει λογική ότι υπάρχει καράβι Πειραιάς – Νέα Υόρκη το ’44, με Γερμανούς; Και φεύγει, χωρίς να του πει κανένας κουβέντα από τους Γερμανούς κατακτητές, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πηγαίνει στην Αμερική να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο  Bretton Woods που υπογράφεται η συνθήκη.
Και τι λέει η συνθήκη αυτή; Εδώ είναι ο πίνακας από το Φ.Ε.Κ. του Ελληνικού κράτους, θα σας το αναλύσω ακριβώς. Η συνθήκη του Bretton Woods ιδρύει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που η Ελλάδα βάζει 40.000.000 δολλάρια μετοχικό κεφάλαιο. Και είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Ν.Τ..
Και βάζει και 25.000.000 δολλάρια για την ίδια συνθήκη και ιδρύεται η Παγκόσμια Τράπεζα. Έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Δεν έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Μπορεί ένας να μου πει όλον της τον τίτλο; Τι παγκόσμια τράπεζα είναι; Παραθύρων; Σπέρματος; Οργάνων; Όταν πούμε όλον τον τίτλο θα καταλάβουμε τι φτιάξαμε.
Είναι η Παγκόσμια Τράπεζα  Ανασυγκροτήσεως και Ανοικοδομήσεως. Είναι ο τραπεζικός οργανισμός που ιδρύουν για να «βοηθήσει», μέσα στην καταστροφή του 2ου παγκοσμίου πολέμου, τα Έθνη, τα κράτη, να ξαναστήσουν τις υποδομές τους. Και τι άλλο λέει η συνθήκη και είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας, για να καταλάβετε και την κουβέντα του Βαρουφάκη, του σημερινού υπουργού οικονομικών, πριν από δεκατρείς μέρες, μέσα στη Βουλή, .. Μπράβο.. Αλλά το λέει μέσα στη βουλή, ο υπουργός οικονομικών, ο Βαρουφάκης, από το βήμα της Βουλής. Και λέει ότι η Ελλάδα είναι δεσμευμένη στο Bretton Woods και στο Δ.Ν.Τ.
Είναι ο πρώτος υπουρργός οικονομικών που το παραδέχεται δημόσια, από το βήμα της Βουλής. Γιατί όμως..;  Όταν φτιάξανε το Δ.Ν.Τ. στο Bretton Woods τι κάνανε.., δώσανε όλες τις αρμοδιότητες διαχείρισης του πλούτου όλοι οι λαοί στο Δ.Ν.Τ..
Τι του δώσαν δηλαδή; Το χρυσό σε μέταλλο, σε πλάκες. Του Ελληνικού έθνους, όχι μόνο απλά του κράτους, όπως αυτό το χρυσό που δώσανε στους Γερμανούς, που είχαμε πέσει έξω αλλά βρήκαμε 3.5δις δολλάρια χρυσό και τους δώσαμε δάνειο. Δίνεις την διαχείριση λοιπόν, με την εκπροσώπηση, υπογραφή του κεντριοού τραπεζίτη τότε, του Βαρβαρέσου κι ενανού βρωμοϋπάλληλου του υπουργείου εξωτερικών που είναι πρέσβης επί των οικονομικών. Γιατί αυτό προέρχεται ένα οικονομικό κομμάτι του υπουργείου εξωτερικών από πριν, τις προηγούμενες συνθήκες του 1990, του ’08, του 1975. Αυτοί οι δύο τενεκέδες κι ένας ακόμα εκπροσωπούν την Ελλάδα.
Και τι δίνουν;.. Την διαχείριση κάθε Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου και πλούτου στο Δ.Ν.Τ. και του δίνουν το χρυσό σε μέταλλο, το χρυσό σε χρυσά νομίσματα, τα ομόλογα χρυσού, ΑΑ. Υπάρχουν κι ομόλογα χρυσού, το εθνικό νόμισμα, προσέχτε.. το εθνικό νόμισμα κι όλα τα έργα τέχνης. Ξέρετε πολλούς λαούς να έχουν έργα τέχνης;
Αλλά ξέχωρα απ’ αυτό του δίνουν και το εθνικό νόμισμα. Τι σημαίνει αυτό. Ό,τι μετρητά έχει το Ελληνικό κράτος, στο εθνικό τυπογραφείο δεν μπορεί να το κάνει αυτόνομα πλέον γιατί το δίνετε το νόμισμα του Δ.Ν.Τ. .
Άρα το Δ.Ν.Τ. παίρνει πλήρως την διαχείριση κάθε πλούτου, κάθε λογαριασμού, είτε είναι σε χρυσό είτε είναι σε χαρτονόμισμα είτε είναι σε δολλάρια είτε είναι σε μάρκα είτε είναι σε δραχμές, του κάθε λαού, του κάθε κράτους.
Κι αυτό το υπογράφουν 44 χώρες τότε. Και βάζουνε επικεφαλής ταμείου και διοικητή του Δ.Ν.Τ. τον διοικητή της Federal και συμφωνούνε όλοι μαζί το 50% των αποθεμάτων του κάθε κράτους να πάει στο ταμείο της Federal. Το υπόλοιπο 40% να ξαναπάει στη τράπεζα της Federal, στην τράπεζα της Αγγλίας, στην τράπεζα της Ρωσσίας και στην τράπεζα του Πεκίνου και στην τράπεζα του Παρισιού. Και μόνο το 10% να μείνει μέσα στο κλαθε κράτος. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Ότι το 1944, με αυτή τη συνθήκη, συμφωνούν όλοι και στήνουν την παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. και επικεφαλής ταμείου βάζουν την Federal Reserve στην Αμερική. Η Federal Reserve είναι η τράπεζα που δανείζει την Αμερική. Είναι ο δανειστής της Αμερικής γιατί η Αμερική έχει πέσει έξω από το ’29. Και το ’33 προς ’34 με προεδρικά διατάγματα του προέδρου Ρούσβελτ, τότε, της Αμερικής, παραδίδεται, οι Ηνωμένες πολιτείες παραδίδονται στο δανειστή τους τη Federal Reserve. Επικεφαλής του ταμείου του πλανήτη η Federal Reserve.
Οι πρώτοι που το υπογράφουν είναι οι Ρώσσοι κομμουνιστές. Και δέχονται. Οι Ρώσσοι κομμουνιστές, που είναι εναντίον του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού κι ό,τι άλλες κουταμάρες μας είπαν τόσα χρόνια, να δώσουν το δικό τους νόμισμα, το ρούβλι, το εθνικό, τον χρυσό τους, τα πάντα, στην Federal  και στην διαχείριση των ιμπεριαλιστών της Αμερικής.
Και μετά από ένα χρόνο ξεκινάμε εμείς οι ηλίθιοι, εδώ πέρα, να σκοτωνόμαστε, δεξιοί κι αριστεροί.
Και να μας ρίχνουνε οι Άγγλοι τον Ελληνικό χρυσό. Γιατί οι λίρες στο αντάρτικο δεν είναι ρωσσικές, Αγγλικές δεν είναι; Λες να μας κάνανε χάρη; Μας πέταγαν το δικό τους το χρυσό;
Όχι. Μας βάλανε και υπογράψαμε να τους δώσουμε το χρυσό μας, τη διαχείριση και μας το πέταγαν για λύπηση, το ’44 αυτό και μας το πετάγανε πίσω. Και συνεχίσαμε και μετά… Γιατί έχει προηγηθεί κι ο χρυσός σε άλλες συμφωνίες…
Μπορούμε να το συζητάμε μέχρι το πρωϊ. Να σας δίνω ημερομηνίες, ακριβώς τι έχει γίνει στις διεθνείς συμβάσεις που δέσμευσαν την Ελλάδα. Την ουσία.. Μην τσακωνόσαστε για τις ημερομηνίες. Υπάρχουν τα ιστορικά στοιχεία όλα. Η ουσία είναι άλλη. Ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα στην Ελλάδα κι ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα σε κάθε κράτος διορίζεται ως διαχειριστής θεματοφύλακας για λογαριασμό του Δ.Ν.Τ., μέσα στη χώρα.
Άρα, αφού σου παρακρατεί το νόμισμα, τη διαχείριση, στο Δ.Ν.Τ. κι έχει έναν υπάλληλο μέσα στη χώρα, εάν εσύ θέλεις να πάρεις ένα μπουκάλι νερό, ένα μπουκάλι γάλα, ένα κιλό ψωμί, αφού του έχεις παραδώσει το εθνικό σου νόμισμα πρέπει να συμφωνήσει ο κεντρικός τραπεζίτης για να μας το δώσει. Το ’42, δεν είπα το ’44, είπα το ’44 έγινε το Bretton Woods και ανέλυσα τι συμφωνία κάνανε στο Bretton Woods. Το 10% του χρυσού έμεινε μέσα στα κράτη υπό θεματοφύλακα, τον κεντρικό τραπεζίτη. Αυτό συμφωνήθηκε τον Ιούλιο, στις 21 Ιουλίου το ’44. Αυτά όλα, επιτρέψτε μου, δεν είναι δικά μας λόγια.
10264436_10202805023360241_4031647195089909584_n
Αυτή τη στιγμή στην οθόνη βλέπετε ένα φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως που έχει τη λίστα με τα χρήματα. Αυτή εδώ, η εφημερίδα της κυβερνήσεως, βγήκε στις 27 του Δεκέμβρη του ’45 που έχουνε φύγει οι Γερμανοί, που έχει έρθει η απελευθέρωση και κάνουν την πρώτη ελεύθερη κυβέρνηση. Και φέρνουν στις 26 Δεκεμβρίου, την άλλη μέρα των χριστουγέννων, μέσα στη Βουλή να ψηφιστεί η επικύρωση της συνθήκης του Bretton Woods που είχε γίνει ενάμισυ χρόνο πίσω. Μπράβο.. μπορούμε να το συζητήσουμε πού ακριβώς.
Λοιπόν αυτή είναι η ουσία. Από τότε είμαστε δεσμευμένοι στο Δ.Ν.Τ.. Το Δ.Ν.Τ. κανονίζει το τι θα φτιάξουμε, αν θα φτιάξουμε γέφυρες, σχολεία, εργοστάσια, τι θα καλλιεργήσουμε στη γη μας, μέχρι τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν και μέχρι το πόσο θα είναι η αμοιβή των εργαζομένων σε όλα τα κράτη. Αυτά τα λέει η συμφωνία, δεν τα λέω εγώ, είναι στους σκοπούς ίδρυσης του Δ.Ν.Τ., το εδάφιο 2.
Ακούστε και κάτι ακόμα τώρα. Το διεθνές εμπόριο το αναλαμβάνει να το κάνει το Δ.Ν.Τ. , λέει,.. και να φροντίζει πάντα να είναι ισορροπημένο, δηλαδή αν εγώ ήμουνα χαζός κι εσείς είστε ευφυής, έξυπνος έμπορας και μπορείτε να προχωρείτε μπροστά, εάν δεν μπορεί να βοηθήσει εμένα να σας φτάσω, ανακόπτει εσάς. Την δική σας την πορεία. Αυτό έγινε πράξη στην Ελλάδα με τον νόμο 1083/1980 με τα πανωτόκια, που έστησε η εθνική τράπεζα με την τράπεζα της Ελλάδος.
Η εθνική τράπεζα είναι ιδιοκτήτης της τράπεζας της Ελλάδος. Η εθνική τράπεζα έβαλε 400.000.000 δρχ το 1926 και ίδρυσε την τράπεζα της Ελλάδος, είναι παιδί της, θυγατρική της εταιρεία. Μαμά και κόρη το στήνουν το παιχνίδι και το ’80 περνάνε τον νόμο 1083 με τα πανωτόκια, δηλαδή: την κεφαλαιοποίηση του τοκισμού ανά τρίμηνο και την κεφαλαιοποίηση του τόκου.
Αυτόν τον νόμο ξέρετε ποιός τον έφερε στην Ελλάδα; Και από που; Τον έφερε ο Σταύρος Δήμας, Θέλαν να τον βγάλουν και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από την Παγκόσμια Τράπεζα που ήτανε. Για να ξέρετε ακριβώς τι έγινε. Κι έτσι διαλύσανε την Ελλάδα, την βιοτεχνία και την βιομηχανία της Ελλάδος και την αγροτική παραγωγή. Έτσι κλείσαν όλα τα εργοστάσια της Ελλάδος με τα πανωτόκια και φτάσαμε τα τελευταία 15 χρόνια να μην παράγεται τίποτα. Και δεν υπάρχουν μεσογειακά προγράμματα, τα κλεμμένα λεφτά τα δικά μου και τα δικά σου είναι. Και τα τελευταια 15 χρόνια για να καλύψουν την διάλυση της Ελληνικής παραγωγής και να δώσουν ψεύτικη ρευστότητα στο λαό μας και ταυτόχρονα να τον υπερχρεώσουνε, άνοιξαν τον τραπεζικό δανεισμό επίτηδες. Και φτάσσμε εκεί που φτάσαμε. Και μας κάνανε αυτά που μας κάνανε σήμερα γιατί,.. πώς ξεκίνησε η κρίση, φρενάροντας οι τράπεζες την χρηματοδότηση της αγοράς.
Κι ερχόμαστε τώρα να κάνουμε μία μή κυβερνητική εταιρεία σε κάθε Δήμο, να κάνουμε άσκηση εξουσίας μόνοι μας, γιατί μπορούμε, έχουμε δικά μας λεφτά να φτιάξουμε δικές μας τράπεζες, να φτιάξουμε δικές μας παραγωγές, να κάνουμε κουμάντο εμείς στη ζωή μας και να μη μας κάνουν οι άλλοι κουμάντο!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Αλεξάνδρα Τσίκου, Ελένη Θεοδωροπούλου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
…………………………………………
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ…»

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=13627

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (βίντεο)

ΔΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 
Ένα 4λεπτο βίντεο-κόλαφος για την Τρόϊκα και τους «εταίρους μας». Προβλήθηκε από το 1ο κρατικό κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης.
…………………………………………………………………………………………


Ακούστε τώρα: Φεύγει ο Βαρβαρέσος από την Τράπεζα της Ελλάδας, από το γραφείο του, παίρνει το τραμ, πηγαίνει στον Πειραιά, δεν του λέει κανένας τίποτα, έχει και 65.000.000 δολλάρια στην τσάντα του γιατί αποδεικνύεται απο Φ.Ε.Κ του Ελληνικού κράτους, πόσα λεφτά βάζουμε στη συνθήκη. Μπαίνει μέσα στο καράβι της γραμμής.., υπάρχει λογική ότι υπάρχει καράβι Πειραιάς – Νέα Υόρκη το ’44, με Γερμανούς; Και φεύγει, χωρίς να του πει κανένας κουβέντα από τους Γερμανούς κατακτητές, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πηγαίνει στην Αμερική να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο  Bretton Woods που υπογράφεται η συνθήκη.
Και τι λέει η συνθήκη αυτή; Εδώ είναι ο πίνακας από το Φ.Ε.Κ. του Ελληνικού κράτουςθα σας το αναλύσω ακριβώς. Η συνθήκη του Bretton Woods ιδρύει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που η Ελλάδα βάζει 40.000.000 δολλάρια μετοχικό κεφάλαιοΚαι είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Ν.Τ..
Και βάζει και 25.000.000 δολλάρια για την ίδια συνθήκη και ιδρύεται η Παγκόσμια Τράπεζα. Έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Δεν έχετε ακούσει για την Παγκόσμια Τράπεζα; Μπορεί ένας να μου πει όλον της τον τίτλο; Τι παγκόσμια τράπεζα είναι; Παραθύρων; Σπέρματος; Οργάνων; Όταν πούμε όλον τον τίτλο θα καταλάβουμε τι φτιάξαμε.
Είναι η Παγκόσμια Τράπεζα  Ανασυγκροτήσεως και Ανοικοδομήσεως. Είναι ο τραπεζικός οργανισμός που ιδρύουν για να «βοηθήσει», μέσα στην καταστροφή του 2ου παγκοσμίου πολέμου, τα Έθνη, τα κράτη, να ξαναστήσουν τις υποδομές τους. Και τι άλλο λέει η συνθήκη και είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας, για να καταλάβετε και την κουβέντα του Βαρουφάκη, του σημερινού υπουργού οικονομικών, πριν από δεκατρείς μέρες, μέσα στη Βουλή, .. Μπράβο.. Αλλά το λέει μέσα στη βουλή, ο υπουργός οικονομικών, ο Βαρουφάκης, από το βήμα της Βουλής. Και λέει ότι η Ελλάδα είναι δεσμευμένη στο Bretton Woods και στο Δ.Ν.Τ.
Είναι ο πρώτος υπουρργός οικονομικών που το παραδέχεται δημόσια, από το βήμα της Βουλής.Γιατί όμως..;  Όταν φτιάξανε το Δ.Ν.Τ. στο Bretton Woods τι κάνανε.., δώσανε όλες τις αρμοδιότητες διαχείρισης του πλούτου όλοι οι λαοί στο Δ.Ν.Τ..
Τι του δώσαν δηλαδή; Το χρυσό σε μέταλλο, σε πλάκες. Του Ελληνικού έθνους, όχι μόνο απλά του κράτους, όπως αυτό το χρυσό που δώσανε στους Γερμανούς, που είχαμε πέσει έξω αλλά βρήκαμε 3.5δις δολλάρια χρυσό και τους δώσαμε δάνειο. Δίνεις την διαχείριση λοιπόν, με την εκπροσώπηση, υπογραφή του κεντριοού τραπεζίτη τότε, του Βαρβαρέσου κι ενανού βρωμοϋπάλληλου του υπουργείου εξωτερικών που είναι πρέσβης επί των οικονομικών. Γιατί αυτό προέρχεται ένα οικονομικό κομμάτι του υπουργείου εξωτερικών από πριν, τις προηγούμενες συνθήκες του 1990, του ’08, του 1975. Αυτοί οι δύο τενεκέδες κι ένας ακόμα εκπροσωπούν την Ελλάδα.
Και τι δίνουν;.. Την διαχείριση κάθε Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου και πλούτου στο Δ.Ν.Τ. και του δίνουν το χρυσό σε μέταλλο, το χρυσό σε χρυσά νομίσματα, τα ομόλογα χρυσού, ΑΑ. Υπάρχουν κι ομόλογα χρυσού, το εθνικό νόμισμα, προσέχτε.. το εθνικό νόμισμα κι όλα τα έργα τέχνης. Ξέρετε πολλούς λαούς να έχουν έργα τέχνης;
Αλλά ξέχωρα απ’ αυτό του δίνουν και το εθνικό νόμισμα. Τι σημαίνει αυτό. Ό,τι μετρητά έχει το Ελληνικό κράτος, στο εθνικό τυπογραφείο δεν μπορεί να το κάνει αυτόνομα πλέον γιατί το δίνετε το νόμισμα του Δ.Ν.Τ. .
Άρα το Δ.Ν.Τ. παίρνει πλήρως την διαχείριση κάθε πλούτου, κάθε λογαριασμού, είτε είναι σε χρυσό είτε είναι σε χαρτονόμισμα είτε είναι σε δολλάρια είτε είναι σε μάρκα είτε είναι σε δραχμές, του κάθε λαού, του κάθε κράτους.
Κι αυτό το υπογράφουν 44 χώρες τότε. Και βάζουνε επικεφαλής ταμείου και διοικητή του Δ.Ν.Τ. τον διοικητή της Federal και συμφωνούνε όλοι μαζί το 50% των αποθεμάτων του κάθε κράτους να πάει στο ταμείο της Federal. Το υπόλοιπο 40% να ξαναπάει στη τράπεζα της Federal, στην τράπεζα της Αγγλίας, στην τράπεζα της Ρωσσίας και στην τράπεζα του Πεκίνου και στην τράπεζα του Παρισιού. Και μόνο το 10% να μείνει μέσα στο κλαθε κράτος. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Ότι το 1944, με αυτή τη συνθήκη, συμφωνούν όλοι και στήνουν την παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. και επικεφαλής ταμείου βάζουν την Federal Reserve στην Αμερική. Η Federal Reserve είναι η τράπεζα που δανείζει την Αμερική. Είναι ο δανειστής της Αμερικής γιατί η Αμερική έχει πέσει έξω από το ’29. Και το ’33 προς ’34 με προεδρικά διατάγματα του προέδρου Ρούσβελτ, τότε, της Αμερικής, παραδίδεται, οι Ηνωμένες πολιτείες παραδίδονται στο δανειστή τους τη Federal Reserve. Επικεφαλής του ταμείου του πλανήτη η Federal Reserve.
Οι πρώτοι που το υπογράφουν είναι οι Ρώσσοι κομμουνιστές. Και δέχονται. Οι Ρώσσοι κομμουνιστές, που είναι εναντίον του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού κι ό,τι άλλες κουταμάρες μας είπαν τόσα χρόνια, να δώσουν το δικό τους νόμισμα, το ρούβλι, το εθνικό, τον χρυσό τους, τα πάντα, στην Federal  και στην διαχείριση των ιμπεριαλιστών της Αμερικής.
Και μετά από ένα χρόνο ξεκινάμε εμείς οι ηλίθιοι, εδώ πέρα, να σκοτωνόμαστε, δεξιοί κι αριστεροί.
Και να μας ρίχνουνε οι Άγγλοι τον Ελληνικό χρυσό. Γιατί οι λίρες στο αντάρτικο δεν είναι ρωσσικές, Αγγλικές δεν είναι; Λες να μας κάνανε χάρη; Μας πέταγαν το δικό τους το χρυσό;
Όχι. Μας βάλανε και υπογράψαμε να τους δώσουμε το χρυσό μας, τη διαχείριση και μας το πέταγαν για λύπηση, το ’44 αυτό και μας το πετάγανε πίσω. Και συνεχίσαμε και μετά… Γιατί έχει προηγηθεί κι ο χρυσός σε άλλες συμφωνίες…
Μπορούμε να το συζητάμε μέχρι το πρωϊ. Να σας δίνω ημερομηνίες, ακριβώς τι έχει γίνει στις διεθνείς συμβάσεις που δέσμευσαν την Ελλάδα. Την ουσία.. Μην τσακωνόσαστε για τις ημερομηνίες. Υπάρχουν τα ιστορικά στοιχεία όλα. Η ουσία είναι άλλη. Ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα στην Ελλάδα κι ο κεντρικός τραπεζίτης μέσα σε κάθε κράτος διορίζεται ως διαχειριστής θεματοφύλακας για λογαριασμό του Δ.Ν.Τ., μέσα στη χώρα.
Άρα, αφού σου παρακρατεί το νόμισμα, τη διαχείριση, στο Δ.Ν.Τ. κι έχει έναν υπάλληλο μέσα στη χώρα, εάν εσύ θέλεις να πάρεις ένα μπουκάλι νερό, ένα μπουκάλι γάλα, ένα κιλό ψωμί, αφού του έχεις παραδώσει το εθνικό σου νόμισμα πρέπει να συμφωνήσει ο κεντρικός τραπεζίτης για να μας το δώσει. Το ’42, δεν είπα το ’44, είπα το ’44 έγινε το Bretton Woods και ανέλυσα τι συμφωνία κάνανε στο Bretton Woods. Το 10% του χρυσού έμεινε μέσα στα κράτη υπό θεματοφύλακα, τον κεντρικό τραπεζίτη. Αυτό συμφωνήθηκε τον Ιούλιο, στις 21 Ιουλίου το ’44. Αυτά όλα, επιτρέψτε μου, δεν είναι δικά μας λόγια. (συνεχίστε στον τίτλο)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

http://alfeiospotamos.gr/?p=13629

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters