Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

3,1 εκατ. μάσκες αερίων παραγγέλθηκαν μόνον για την Αγία Πετρούπολη. Οι Ρώσοι ετοιμάζονται για πυρηνικό πόλεμο.

Πριν από λίγο διέρρευσε οδηγία του Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, προς το Δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης και τις μεγάλες εταιρείες να αναλάβουν άμεσα τα έξοδα αγοράς και προμήθειας μασκών αερίων, προκειμένου να καλυφθεί το 100% του πληθυσμού της πόλης και να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Στις εταιρείες που θα αρνηθούν να προβούν στην άμεση αγορά των εν λόγω  υλικών θα τους επιβληθούν πρόστιμα 200.000 ρούβλιων και στους διευθυντές τους επιπλέον 20.000 ρούβλια.

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Αγίας Πετρούπολης, η πόλη έχει περίπου 3,1 εκατομμύρια άνθρωπους, οι συνολικές δαπάνες των επιχειρήσεων θα υπερβούν τα 700 εκατομμύρια ρούβλια

Ο σκοπός του υπουργού Έκτακτων Καταστάσεωνκ.Βλαντιμίρ Puchkov, που τίθεται σε ισχύ από σήμερα – αφορά στην προστασία του πληθυσμού σε περίπτωση χημικής ή ραδιενεργής  μόλυνσης.

Η πόλη της Αγίας Πετρούπολης είναι στρατηγικής σημασίας (λόγω θέσης και αποθηκευμένων οπλικών συστημάτων) και γι΄αυτό εδώ και μερικά χρόνια έχουν δημιουργηθεί Ομάδες πολιτικής και στρατιωτικής προστασίας εκτάκτων αναγκών.

polemiko-imerologio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters