Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ο αρχαίος ελληνο-κινεζικός πόλεμος για τα "Ουράνια Άλογα" ~ Ποιός νίκησε; (βίντεο)

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μεταφέρει τον ελληνικό πολιτισμό στις εσχατιές της Ασίας. Στην κοιλάδα της Φεργκάνα, στο σημερινό Τατζικιστάν, είχε ιδρύσει την Αλεξάνδρεια Εσχάτη, στον ποταμό Ιαξάρτη (σημερινό Σιρ Νταριά) την οποία αποίκησε με Έλληνες.

Οι εκεί Έλληνες και ντόπιοι τελούσαν υπό το ελληνιστικό βασίλειο της Βακτρίας μέχρι το 160 π.Χ. περίπου, όταν βαρβαρικά φυλές κατέκτησαν τη γύρω περιοχή και τους απομόνωσαν. Οι Έλληνες τον 3ο αι. π.Χ. είχαν εκστρατεύσει μέχρι το κινεζικό Τουρκμενιστάν και την περιοχή του Γιουνάν. Το βασίλειο των Ελλήνων και των απογόνων τους στη Φεργκάνα ήταν γνωστό στους Κινέζους ως Νταγιουάν που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει «μεγάλοι Ίωνες», δηλαδή Έλληνες.

Γιατί ο Μητσοτάκης μετακινεί τους παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας, αντί να τους απελάσει;

Ο Νατιβισμός είναι εδώ… και στέλνει τη Πατρίδα και τους Έλληνες στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας – Γράφει ο Εχετλαίος…..

Στη χώρα μας, πλέον, με προσωπική εντολή του κ. Μητσοτάκη, μετακινούνται συστηματικά Μουσουλμάνοι εισβολείς από τα νησιά στην ενδοχώρα,
αλλοιώνοντας την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα-σύνθεση των Ελλήνων.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

Σνόουντεν: Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας



Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Η ΑΠΟΛΥΤΗ Ξ ε φ τ ί λ α . Μπήκε ....τσίρκο στο Βατικανό !!! – Συμμετείχε και ο ίδιος ο Πάπας στο 'σόου'! – «Ά ν α υ δ ο ι» οι πιστοί (ΒΙΝΤΕΟ)


 
ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΕΛΕΟΣ!
Ε Λ Ε Ο Σ !
(ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΕΣ
ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ "ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ & ΦΙΛΑΚΙΑ",
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ;;;)
Εικόνες τσίρκου στο Βατικανό! 

Ακροβάτες, 'κλόουνς' και χορεύτριες επισκέφτηκαν, την προηγούμενη εβδομάδα, ξανά το Βατικανό, όπως συνέβη πέρυσι. 

Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης. Οι νόμοι!.. Πρέπει να δικαστούν με την Εσχάτη Προδοσία σε Θάνατο!...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ποιός είπαμε ότι είναι ο Κούλης;; Α ναι είναι ο απόγονος του Γερμανοτσολιά ...του απέθαντου που τελικά κάποια στιγμή απεβίωσε.  
Το εβραιόδουλο, ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες.  

Η Νουδούλα δεν ήταν που έκανε την Ελλάδα αποικία των Αλβαναριών , τότε επί τρελαντώνη;;; Τι περίμεναν κάποιοι ότι θα άλλαζαν τα πράγματα;; Οι μισοί στην Νουδούλα είναι "Ευρωπαιστές" και οι άλλοι μισοί είναι "Ατλαντιστές". Που πάει να πει ας  το κάνουμε φραγκοδίφραγκα... ότι οι μισοί είναι υπάλληλοι της  αμερικανικής πρεσβείας... και οι άλλοι ισοί είναι υπάλληλοι της Γερμανικής πρεσβείας. 

Κινδυνεύει με 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει

Κινδυνεύει με 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει

Προς την κοινωνία
Μήνυμα του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου για τις διώξεις του 7/2/20 και 13/03/20.
Η πολυεθνική ζητάει 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει.
Μια αναδρομή σε όλες τις διώξεις του.
Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται.
Έργα και ημέρες πολυεθνικών και συνενόχων.
Όχι άλλο καρκίνο στη ζωή μας.

Έχουν έτοιμη την μεθοδολογία και τα μέσα δράσης, σε περίπτωση που οι τοπικές κοινωνίες αντιδράσουν στα hotspot!



Διαβάζοντας την είδηση για την ίδρυση hotspot στα Τρίκαλα, το μάτι μας έπεσε στην τελευταία παράγραφο του κειμένου όπου λέει τα εξής:

Αποφασίστηκε ταυτόχρονα η μεθοδολογία και τα μέσα δράσης, σε περίπτωση που οι τοπικές κοινωνίες θα αντιδράσουν δυναμικά..


Διαβάστε ολόκληρη την είδηση από το τοπικό site των Τρικάλων trikkipress.gr για έχετε μια πλήρη εικόνα..

Για πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση του μεταναστευτικού,
αφού αυτό έχει λάβει πια ανεξέλεγκτες διαστάσεις, μιλούν Διεθνείς Οργανισμοί και Υπηρεσίες.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΙΖΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Tις φοβερές καταγγελίες που κάνει η Ειρήνη Μαρούπα , η δικηγόρος που εκπροσώπησε τις Παμμακεδονικές οργανώσεις στην αίτηση της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε στο ΣτΕ και στο οποίο προήδρευε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. 
Οι καταγγελίες έγιναν στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.

Ιδού τι λέει συνοπτικά: 
Θα αποκαλυφθεί ποια είναι η κ. Σακελλαροπούλου, η προτεινόμενη Πρόεδρος Δημοκρατίας. Θεωρώ αδιανόητο να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας αυτή η κυρία. 

Περιπτώσεις άγριων παιδιών, που ανατράφηκαν από αρκούδες, λύκους και πιθήκους…


Τον Σεπτέμβριο του 1937, κυνηγοί στην Τουρκία είδαν να ορμά από ένα σπήλαιο ένα άγριο κορίτσι, να βρυχάται σαν αρκούδα, να είναι ολόγυμνο και να επιχειρεί επίθεση με τα δόντια και τα νύχια του.

Οι κυνηγοί, κατάπληκτοι, χρησιμοποίησαν αρχικά τα τουφέκια τους για να αμυνθούν. Αλλά, το άγριο κορίτσι έτρεξε εγκαίρως να κρυφτεί μέσα στη σπηλιά της.

Το ξέρατε ότι: κάποτε η Ομόνοια στολιζόταν από 9 μούσες; 2 εκ των οποίων σήμερα στολίζουν τις Καρυές Λακωνίας;

Ήταν Ιούνιος του 1930. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος εγκαινιάζει τον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου στην πλατεία Ομονοίας.  Μέχρι τότε η πλατεία ήταν γεμάτη λουλούδια, φοίνικες και ξύλινα παγκάκια.
Η νέα εικόνα της πλατείας  ήταν κυκλική, πλησίαζε στα ευρωπαϊκά πρότυπα και είχε μαρμάρινα κιγκλιδώματα στις εισόδους προς τον υπόγειο σιδηρόδρομο. Όμως, η χρήση του υπόγειου σιδηρόδρομου στην Ομόνοια δημιούργησε την ανάγκη κατασκευής υπόγειου εξαερισμού στον σταθμό.

Γιατί θερίζει ο καρκίνος στην Ελλάδα; Τι μας κρύβουν οι επιστήμονες και αρμόδιοι φορείς;

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), αυξητική είναι η τάση του καρκίνου σε όλο τον κόσμο, και οι θάνατοι από 7,6
εκατομμύρια που ήταν το 2008, αναμένεται να φτάσουν τα 13,1 εκατομμύρια, μέχρι το 2030.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters