Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΖΩΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΞΙΕΣ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ, ΛΕΣ,… ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ…

10690148_927356600648381_6674736731601444612_n 

«ΣΥΡΙΖΑ: Ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών»
Νικη Σιμογλου  Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ Η ΣΤΑΦΙΔΟΜ@ΥΝ@ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ TΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ.. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ… ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ… ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,,,
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ,,, ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ;;; ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΖΩΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΞΙΕΣ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ, ΛΕΣ,… ΘΕΩΡΙΕΣ … ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ… ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ,,,
ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΩ, ΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ,,, ΤΟΣΟΣ ΥΠΝΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ !!!! ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΩΣ,, ΜΠΡΑΒΟ !!
ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ;;; ΕΧΕΤΕ Τ @ΡΧΙΔ@Α ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ;;;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ ….;;;;;
1908297_927356793981695_4886282783940118335_n
ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΑΒΟΎΡΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΙΑΣΜΑΤΑ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ….
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΆ
ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…….
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ;;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ;;;;;;;;;;;
ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ;;;
ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΆΖΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΊΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ;;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ;;;;;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΆΣΙΜΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ, ΤΥΧΑΙΟ ;;;;;;
ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΊΣΧΗ ΟΔΗΓΉΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ. ( ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ). ΠΑΠΑΡΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝ
ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ;
……………………………………………
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
…………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=14646

23/4/2899(2015)/Ω:12.00 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ…

…………………………………………………
ΚΙ ΟΜΩΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ… ΠΟΥ ΤΗΝ «ΕΓΡΑΨΕ» ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ( ΖΑΧΑΡΩΣ, ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, ΠΗΝΕΙΟΥ)…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ… ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ… ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!
WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
……………………………………………….
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ…
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 
ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.
………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=14640

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ένα από τα λίγα ερμητικά κείμενα που σώθηκαν από την πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και κατά κάποιο τρόπο θεμελίωσε τις βάσεις των διαφόρων φιλοσοφικο-εσωτερικών ρευμάτων μέχρι τις ημέρες μας, είναι το λεγόμενον Κυμβάλειον. Περιέχει τις Αρχές του Σύμπαντος, τους επτά Aρχικούς Νόμους που διοικούν τα πάντα και που μετέδωσε στους ανθρώπους σαν Υψηλή Διδασκαλία ο θεός Ερμής. Γι' αυτόν το λόγο το σύνολο των διαφόρων εσωτερικών Διδασκαλιών που βασίζονται σ' αυτές τις Αρχές, από την αρχαία ελληνική εποχή ως σήμερα, λέγεται Ερμητισμός, δηλαδή η Επιστήμη του Ερμή .

Όμως οι ρίζες του κειμένου αυτού δεν σταματούν στα χειρόγραφα της Αλεξάνδρειας αλλά χάνονται πιο βαθιά στην ομίχλη της ιστορίας. Οι ιστορικές και φιλοσοφικές αναφορές που έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες για το κείμενο του Κυβαλείονα (έτσι τον αποδίδουν), οι Ρωμαίοι και οι μεσαιωνικοί αποκρυφιστές, κατευθύνονται στην Αίγυπτο, πριν από τις Δυναστικές Εποχές, όταν βασίλευε ο θεός Θωτ, ο θεός Πίθηκος που όπως λένε οι μυθικές παραδόσεις μύησε τους ανθρώπους στην Τέχνη και τις Επιστήμες της Φύσης - τον Θωτ τον ταύτισαν οι Έλληνες με το δικό τους Ερμή.

Όμως δεν πρέπει να δούμε στους θεούς αυτούς μια ανθρωποειδή εικόνα, όπως τους παρουσίασαν οι καλλιτέχνες αργότερα, αλλά μια βαθιά αντίληψη για δονητικά επίπεδα γνώσης που ξεπερνούν την απλή ανθρώπινη Συνείδηση. Η έννοια για τους Θεούς στην Αρχαιότητα ήταν περισσότερο συσχετισμένη με Αόρατες δυνάμεις της Φύσης παρά με συγκεκριμένες εικόνες πάνω στα σύννεφα και με χρωματισμούς.

Οι εσωτεριστές φιλόσοφοι και Σοφοί όλων των εποχών μίλησαν για τέτοιες αρχές με διαφορετικά ονόματα και Σύμβολα, που ανακεφαλαιώνονται στο Ερμητικό κείμενο του Κυμβαλείονα. Αυτοί έλεγαν ότι όποιος γνώριζε και τις εφάρμοζε πιστά θα μπορούσε να καταλάβει και να ερμηνεύσει τους Νόμους σ' όλο το φάσμα του Σύμπαντος, στις επτά εκδηλώσεις του επειδή κατείχε το μαγικό κλειδί της Επταπλής Σοφίας. Ας δούμε περιληπτικά ποιες είναι αυτές οι αρχές για τις οποίες μίλησαν, οι αρχαίοι Μύστες-Σοφοί και πώς εκφράζονται και λειτουργούν μέσα στο Σύμπαν μας.

Αυτοί οι Συμπαντικοί Νόμοι ή Αρχές είναι:

1. Η Αρχή της Νοητικότητας

2. Η Αρχή της Αντιστοιχίας (Αναλογίας)

3. Η Αρχή της Δόνησης

4. Η Αρχή της Πολικότητας

5. Η Αρχή του Ρυθμού

6. Η Αρχή της Αιτίας και του Αποτελέσματος (Αιτιοκρατία)

7. Η Αρχή της Γέννησης

Η πρώτη Αρχή περικλείει την αλήθεια ότι τα πάντα έχουν μια νοητική Αξία: "Το Σύμπαν είναι Νοητικό" ή "η Ρίζα του Σύμπαντος είναι Νοητική" λέει το κείμενο του Ερμή, δηλαδή όλα τα πράγματα του Εκδηλωμένου Σύμπαντος είναι η αντανάκλαση της θείας Σκέψης. Το Σύμπαν είναι μια σκέψη που ανέφεραν οι Ιερείς όλων των εσωτερικών θρησκειών.

Από τον πρωτοπόρο της ορθολογιστικής σκέψης, τον Κάντ, μέχρι τις πιο επαναστατικές αντιλήψεις της σύγχρονης πυρηνικής Φυσικής βγάζουμε τα ίδια συμπεράσματα, με τους αρχαίους εκείνους Σοφούς.

"Όπως επάνω έτσι και κάτω" εκφράζει η δεύτερη αρχή της Αντιστοιχίας, πάντα υπάρχει μια αναλογία και αλληλουχία μέσα στους Νόμους για τα φαινόμενα των ποικίλων καταστάσεων του Όντως και της ζωής. Το ηλιακό σύστημα αντανακλάται στο άτομο. Ο Μακρόκοσμος του Σύμπαντος αντανακλάται στον Μικρόκοσμο του Ανθρώπου, και όποιος γνωρίζει το ένα, γνωρίζει αναλόγως και το άλλο. Συσχετίζεται με την απόκτηση της Σοφίας ανάμεσα στην Σύγκριση, και της Γνώσης για το "Κάτω" και για το "Επάνω".

Η αρχή της Δόνησης λέει: "Τίποτα δεν είναι σταθερό, όλα κινούνται, όλα δονούν". Από το ηλεκτρόνιο και το άτομο μέχρι τους κόσμους και τους γαλαξίες, όλα βρίσκονται σε δόνηση. Τίποτα δεν είναι ακίνητο, και υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ Ύλης και Ενέργειας που προκαλεί ένα είδος χορού μέσα στα διάφορα συστήματα που θα παραγάγει μία αρμονία και θα μετατραπεί σε μία στατιστική ισορροπία. Αυτό το διαπιστώνει κάθε φορά περισσότερο η σύγχρονη επιστήμη με τις πρόσφατες ανακαλύψεις της. Αυτή η Αρχή της Δόνησης εξηγεί τις διαφορές μέσα στις ποικίλες εκδηλώσεις της ύλης των δυνάμεων, του νου, ακόμα και του ίδιου Πνεύματος, κάθε τι που είναι το αποτέλεσμα διαφορετικών δονητικών καταστάσεων της Αρχικής ουσίας. Από το πνεύμα ως την πιο συμπυκνωμένη ύλη, όλα δονούν - όσο μεγαλύτερη είναι η δόνηση τόσο υψηλότερη είναι η θέση του όντος στην εξελικτική Σκάλα. Η δόνηση του Πνεύματος έχει μια τόσο άπειρη ένταση και ταχύτητα (μαθηματικά τείνει προς το άπειρο) που μπορούμε να πούμε πως βρίσκεται σε ακινησία. Στον αντίθετο πόλο της Σκάλας υπάρχουν μορφές ύλης τόσο συμπυκνωμένες, των οποίων η δόνηση είναι τόσο αδύνατη που φαίνεται πως βρίσκονται και αυτές σε ακινησία. Μεταξύ και των δύο πόλων υπάρχουν δισεκατομμύρια βαθμοί δονητικής εντάσεως, που ρυθμίζονται και ταξινομούνται από την αρμονία του αριθμού και της αναλογίας.

Τέταρτη αρχή είναι αυτή της Πολικότητας, που λέει: "Όλα είναι διπλά, όλα έχουν δύο πόλους, όλα έχουν το δικό τους ζευγάρι αντίθεσης: το όμοιο και το αντίθετο είναι το ίδιο, τα αντίθετα είναι όμοια στη φύση τους αλλά διαφορετικά στο Ρυθμό, στα άκρα συναντώνται όλες οι αλήθειες, όλα τα παράδοξα μπορούν να συνδιαλλαγούν". Εξηγεί λοιπόν η 4η Αρχή του κειμένου ότι σε κάθε τι υπάρχουν δύο πόλοι, δύο απόψεις, δύο αντίθετα, τα οποία δεν είναι στην πραγματικότητα παρά μόνο τα δύο άκρα του ίδιου πράγματος, της ίδιας ουσίας, και η διαφορά υπάρχει μόνο στην ποικιλία ρυθμού μεταξύ τους.

Για την Αρχή του Ρυθμού λέει ο "Κυμβαλείων": Όλα ρέουν, όλα αποσύρονται, όλα έχουν τις δικές τους περιόδους ανόδου και πτώσης, όλα ανεβαίνουν και κατεβαίνουν όλα κινούνται όπως ένα εκκρεμές, το μέτρο της κινήσεώς τους προς τα δεξιά είναι η αμοιβή. Αυτή η αρχή εκφράζει την αλήθεια ότι τα πάντα εκδηλώνονται ανάμεσα σε μία εναλλασσόμενη Ροή-Αποσύρωσις, Άνοδο-Κάθοδο, μια ταλάντευση μεταξύ των δύο πόλων που υπάρχουν σύμφωνα με την Αρχή της Πολικότητας. Αυτός ο Νόμος της Προχώρησης και Υποχώρησης ισχύει και για τα φυτά, τα ζώα, τους ανθρώπους, τους πολιτισμούς με τις περιόδους και τις παρακμές τους, τους γαλαξίες κλπ. Είναι ο νόμος της Ζωής, της Εισπνοής και της Εκπνοής.

Η Αρχή της Αιτίας και του Αποτελέσματος λέει: Κάθε αιτία έχει το δικό της αποτέλεσμα, κάθε αποτέλεσμα έχει τη δική του αιτία. Όλα συμβαίνουν σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο. Η τύχη δεν είναι παρά το όνομα που δίνεται σ' ένα άγνωστο Νόμο. "Η σύμπτωση είναι η μεγαλοφυΐα της τύχης". Υπάρχουν πολλά επίπεδα αιτιότητας, αλλά τίποτα δεν ξεφεύγει από το Νόμο. Αυτό είναι το Κάρμα.

Η Αρχή της Γέννησης, η τελευταία Αρχή των Επτά Νόμων-Κλειδιών του Σύμπαντος λέει: "Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν τη δική τους αρσενική και θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σ' όλα τα επίπεδα ύπαρξης". Δηλαδή τα πάντα βρίσκονται σ' ένα συνεχές ρεύμα γεννήσεων, και αυτό δεν γίνεται μόνο στο φυσικό επίπεδο αλλά και στα ψυχολογικό, διανοητικό, καθώς και τα πνευματικό. Ο Νόμος της Μετενσάρκωσης είναι μια εκδήλωση της Αρχής αυτής.

Ο "Κυμβαλείων" όμως δε σταματά εκεί που τελειώνει η τελευταία Αρχή, οι Ερμητικές Διδασκαλίες μας μεταδίδουν ακόμα φοβερά βαθιές γνώσεις και διδάγματα, των οποίων η πράξη και η εφαρμογή επιτρέπει στον άνθρωπο να πλησιάσει πραγματικά το μυστικό του Όντος, τόσο του δικού του σαν εαυτού όσο και του Σύμπαντος.

Όταν ο άνθρωπος αρχίζει να βιώνει αυτές τις διδασκαλίες μέσα και έξω του, τότε και όχι πριν, μπορεί να πει ότι βαδίζει το Δρόμο που οδηγεί στη Σοφία.

Σαν επίλογο μεταφράζουμε μερικά άλλα αποσπάσματα του ιερού Κειμένου του "Κυμβαλείωνα", των οποίων την εξήγηση και κατανόηση την αφήνουμε στην επεξεργασία του ίδιου του αναγνώστη.

"Πιο πέρα από τον Κόσμο, από το Χρόνο και το Χώρο, απ'όλα όσα κινούνται και αλλάζουν βρίσκεται η Ουσιώδης πραγματικότητα, η Θεμελιώδης Αλήθεια".

"Είναι αλήθεια ότι τα πάντα βρίσκονται στο ΠΑΝ, αλλά είναι και αλήθεια ότι το ΠΑΝ βρίσκεται παντού στα πάντα. Αυτός που καταλαβαίνει αυτό σωστά, έχει αποκτήσει μεγάλη σοφία".

"Ο Ρυθμός μπορεί να εξουδετερώνεται ανάμεσα στην Τέχνη της Πολικότητας".

"Ο ατελής σοφός, αναγνωρίζοντας τη σχετική μη παραγματικότητα του Σύμπαντος, φαντάζεται ότι μπορεί να προκαλεί τους νόμους του. Αυτός δεν είναι παρά ένας ματαιόδοξος και παράτολμος ηλίθιος που θα συντριφθεί στα βράχια και θα ισοπεδωθεί από τα στοιχεία, λόγω της τρέλας του. Ο αληθινός Σοφός που γνωρίζει τη Φύση του Σύμπαντος, χρησιμοποιεί τον ΝΟΜΟ ενάντια στους Νόμους: τους ανώτερους ενάντια στους κατώτερους Νόμους, και ανάμεσα στην Αλχημεία μετατρέπει ό,τι δεν είναι επιθυμητό σε πολύτιμο και μ' αυτό τον τρόπο νικάει. Η Μύηση είναι όχι φαντασίες, ανώμαλα όνειρα ή φαντασμαγορικά οράματα, αλλά η σοφή χρήση των Ανωτέρων Δυνάμεων ενάντια στις κατώτερες, ξεφεύγοντας έτσι από τον πόνο στα κατώτερα επίπεδα ανάμεσα στην συνειδητική δόνηση στα Ανώτερα. Η μετατροπή (όχι η παράτολμη άρνηση) είναι το Όπλο του Δασκάλου.


Πηγή: esoterica.gr


filosofoi-tou-dromou.blogspot.gr

awakengr.com

Στο φως" τo υπερ-απόρρητο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των MiG-31BM: Οταν η φαντασία γίνεται πραγματικότητα (video)

Eνα μαχητικό αεροσκάφος με "μυθικές" επιχειρησιακές δυνατότητες απέφερε τελικά το άκρως απόρρητο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης "BM" των μαχητικών αεροσκάφων MiG-31 της ρωσικής Αεροπορίας, λεπτομέρειες από του οποίου μόλις απελευθερώθηκαν και αφού έχει προηγηθεί η παράδοση 24 εκσυγχρονισμών μαχητικών MiG-31BM στις πολεμικές Μοίρες.
Το αεροσκάφος αποκτά απίστευτες δυνατότητες προσβολής στόχων σε αποστολές αέρος-αέρος μακράς ακτίνας (BVR) και πλήρεις δυνατότητες εκτέλεσης αποστολών αέρος-εδάφους και αέρος-επιφανείας οι οποίες απουσίαζαν πλήρως από το την προηγούμενης έκδοση του μαχητικού το οποίο προοριζόταν αποκλειστικά για την αναχαίτιση των αμερικανικών στρατηγικών αεροσκαφών.
Συγκεκριμένα όπως βάσει των στοιχείων που απελευθέρωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας:
-Το μαχητικό θα έχει την δυνατότητα εντοπισμού με το νέο ραντάρ ραντάρ Zaslon-M και κατάρριψης έξι ταυτόχρονα στόχους σε απόσταση 280 χλμ. με τους υπερυψηλής ταχύτητας πυραύλους R-37, οι οποίοι προσεγγίζουν και πλήττουν τον στόχο με ταχύτητα 6 Mach (έξι φορές η ταχύτητα του ήχου)! Είναι η μεγαλύτερη απόσταση που ένα αεροσκάφος μπορεί να καταρρίψει άλλο αεροσκάφος και έχει εισέλθει σε υπηρεσία. Αυτό θα ισχύσει μέχρι την εισαγωγή σε υπηρεσία του νέου πυραύλου του Su-35 που θα μπορεί να καταρρίπτει εχθρικά μαχητικά μέχρι την απόσταση των 400 χλμ.
-Δυνατότητα εντοπισμού και κατάρριψης 6 στόχων εξαιρετικά χαμηλού ίχνους, όπως αεροσκάφη stealth και βλήματα cruise που πετούν σε ύψος 10 μέτρων και σε αποστάσεις 200 χλμ και παρακολούθηση των 10 πλέον επικίνδυνων από αυτούς !
-Πλήρεις δυνατότητες εκτέλεσης αποστολών αέρος-εδάφους και αέρος-επιφανείας με έναν εντυπωσιακό αριθμό όπλων: αντι-ρνατάρ βλήματα X-31, X-25 ή X-25 μέχρι έξι μονάδες του νέο αυτού όπλου), αντιπλοϊκά βλήματα X-31 (μέχρι έξι), LGB βόμβες ρουκέτες κλπ., βάρους μέχρι 9 τόνους (10 τόνους ζυγίζει ολόκληρο το F-16)!
-Το ταχύτερο μαχητικό του κόσμου με ταχύτητα σχεδόν όση η ταχύητα του ήχου (2,85 Mach), οι κινητήρες του οποίου αναβαθμίστηκαν με κιτ που είχαν ως αποτέλεσμα να ααυξηθεί ο χρόνος μεταξύ επισκευών κατά 210%!
-Το νέο σύστημα ελέγχου πυρός "Barrier- M" έχει την δυνατότητα να εκτελεί ταυτόχρονα βολές όπλων αέρος-εδάφους και αέρος-αέρος, έχοντας αυτόματα ταξινομήσει απειλές και στόχους και όλα αυτά με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.
-Το αεροσκάφος είναι 260% ικανότερο από την προηγούμενη έκδοση η οποία ήδη αποτελούσε σταθμό στην ιστορία της αεροναυπηγικής με τα όσα είχε εισάγει στην εναέρια μάχη και διπλάσια δυνατότητα κατάρριψης εχθρικών μαχητικών και βομβαρδιστικών από οποιοδήποτε δυτικό μαχητικό, ακόμα και από το F-22.
Οι παραδόσεις του αεροσκάφους έχουν ξεκινήσει στις Μοίρες της Απω Ανατολής (αναμενόμενη πύλη εισόδου των αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών) από το 2013, αλλά μέχρι στιγμής το όλο πρόγραμμα καλυπτόνταν από πέπλο μυστηρίου.
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ, έχουν παραδοθεί 24 μαχητικά και τουλάχιστον 12-13 εκσυγχρονισμένα μαχητικά του τύπου θα παραδίδονται κάθε χρόνο.
«Μετά την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού των MiG-31 θα υπάρχουν στην υπηρεσία πάνω από 130 μαχητικά του τύπου, με νέες τεχνικές παραμέτρους», είπε. Τα αεροσκάφη εκσυγχρονίζονται στο εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών Sokol στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Βασικός υποκατασκευαστής είναι η εταιρεία Rostec.

 
Τμήμα ειδήσεων defenceent.gr

7 γυναίκες φιλόσοφοι από την αρχαία Ελλάδα που μάλλον αγνοείτε την ύπαρξή τους

7 γυναίκες φιλόσοφοι από την αρχαία Ελλάδα που μάλλον αγνοείτε την ύπαρξή τους 
Αν εξαιρέσουμε την, σχετικά γνωστή, μεγάλη Ελληνίδα φιλόσοφο Υπατία, δύσκολα οι πιο πολλοί θα μπορούσαμε να ονοματίσουμε κάποια άλλη. Όμως υπήρχαν σημαντικές και πολυγραφότατες γυναίκες φιλόσοφοι, που συνέβαλαν τα μέγιστα στο θαύμα της αρχαίας Ελλάδας. Μερικές από αυτές ήταν οι εξής:



Αρήτη της Κυρήνειας - 5ος αιώνας π.Χ.


Η Αρήτη ήταν σύγχρονη του Σωκράτη. ∆ίδασκε φιλοσοφία στη σχολή της Αττικής. Ήτανε κόρη του Αριστίππου, του ιδρυτή της Κυρηναϊκής Σχολής της φιλοσοφίας. Ακόµη και την εποχή του Βοκάκιου (1313-1375 µ.Χ.) χίλια χρόνια αργότερα µνηµονευόταν ως πολύτιµη πηγή γνώσεων, συγγραφέας 40 βιβλίων, και δασκάλα περισσοτέρων από 110 φιλοσόφων. Ο γιος της Αρίστιππος επίσης φιλόσοφος, συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ως διευθυντής της Κυρηναϊκής Σχολής. Ονοµάστηκε «Μητροδίδακτος», επειδή διδάχτηκε τη φιλοσοφία από τη µητέρα του, πράγµα σπάνιο για την εποχή εκείνη



Διοτίμα από τη Μαντινεία - φιλόσοφος


Ο Πλάτωνας έγραψε ότι τιµήθηκε από τον Σωκράτη (469-399 π.Χ.) ως δασκάλα του. Ο Πλάτωνας δίδαξε δύο γυναίκες στο σχολείο του: τη Λασθένια και Αξιόθεα του Φύλου (350 π.Χ). Υπήρξε επίσης ιέρεια στην Μαντινεία της Αρκαδίας. Σήµερα, κέντρα µελετών και ιδρύµατα φέρουν το όνοµά της



Περικτιώνη - Φυσική φιλόσοφος


Υπήρξε µαθήτρια του Πυθαγόρα (569 – 475 π.Χ.) και πιθανόν δίδασκε στη σχολή του. ∆ύο από τα έργα της που έχουν διασωθεί µέχρι σήµερα και αποδίδονται σ’ αυτήν είναι η «Σοφία» και «Αρµονία της Γυναίκας»

Θυµίστα - φυσική φιλόσοφος


Ήταν σύζυγος του Λέοντος, και επιστολογράφος του Επίκουρου (371 – 271 π.Χ.). Ονοµαζόταν "η θηλυκή Σόλων" και ήταν γνωστή ως φιλόσοφος. (Ο Σόλων ήταν ο µεγάλος νοµοθέτης της Αρχαίας Αθήνας)

Υππαρχία του Κυνικών - 360 – 280 π.Χ.

Υπήρξε µέλος της µη δηµοφιλούς σχολής των κυνικών. H Υππαρχία παντρεύτηκε έναν άλλο κυνικό φιλόσοφο που λεγόταν Κράτης και επέλεξαν τον τρόπο ζωής των κυνικών. Έτσι διάλεξε µια ζωή χωρίς ανέσεις, ιδιοκτησία και τεχνητούς συµβατικούς κανόνες, συµπεριλαµβανοµένου και του γάµου. Οι κυνικοί πίστευαν ότι για να γίνουν πολίτες του σύµπαντος πρέπει να απορρίψουν την ισχύουσα κοινωνική και πολιτική τάξη πραγµάτων

Λασθινία - Φυσική φιλόσοφος


Ο Πλάτωνας αναφέρει αρκετές γυναίκες οι οποίες ήτανε αναγνωρισµένες φιλόσοφοι στην αρχαία Ελλάδα. Η Λασθινία ήτανε µία από αυτές





Θεανώ η Θουρία


Ήταν αρχαία Ελληνίδα μαθηματικός και αστρονόμος. Καταγόταν από τους Θούριους της Κάτω Ιταλίας και άκμασε περί τον 6ο αιώνα π.Χ..

Η Θεανώ ήταν κόρη του ιατρού Βροντίνου. Υπήρξε αρχικά μαθήτρια και στη συνέχεια σύζυγός του κατά 30 χρόνια μεγαλύτερού της Πυθαγόρα. Δίδαξε αστρονομία και μαθηματικά στις Σχολές του Πυθαγόρα στον Κρότωνα και μετά το θάνατο του συζύγου στη Σάμο. Επιμελήθηκε τη διάδοση της διδασκαλίας και του έργο του, τόσο στον κυρίως Ελλαδικό χώρο, όσο και στην Αίγυπτο, σε συνεργασία με τα παιδιά της την Δαμώ, την Μύια, την Αριγνώτη τον Μνήσαρχο και τον Τηλαύγη που ανέλαβαν με τη σειρά τους και τη διοίκηση των Πυθαγορείων σχολών



Πηγές: pi.ac.cy (αρχείο pdf Έρευνα-επιλογή: Μ. ΛΟΟΣ, Μετάφραση: Μ. ΣΚΟΜΠΑ, Επιµέλεια: Β. ΚΑΝΤΖΑΡΑ), astr.ua.edu, wikipedia, φωτογραφίες από το διαδίκτυο

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/7_18.html
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/arxaia_ellada/arxaioi_ellines/7_gunaikes_filosofoi_apo_tin_arxaia_ellada_pou_mallon_agnoeite_tin_uparxi_tous.html

ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

Η μοναδικότητα της ανθρωπότητας, γίνεται όλο και πιο εμφανής σε εσάς, καθώς η επιστημονική σας έρευνα συνεχίζει να παράγει αδιάσειστα στοιχεία, που να το υποστηρίζουν. Όλα είναι συνδεδεμένα και ότι κάνει ο ένας, λέει ή πιστεύει, επηρεάζει όλους. Προς το παρόν, με τόσες πολλές διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις, να είναι διασκορπισμένες σε όλο τον κόσμο, η διαφωνία και η σύγκρουση είναι ενδημική, λόγω της δημιουργηθείσας σύγχυσης των μηνυμάτων που μεταδίδονται ευρέως, ως αποτέλεσμα αυτών των διαφορών. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός σας, εργαστείτε να αλλάξετε τη στάση σας και να απελευθερώσετε τις προκαταλήψεις σας, ανοίξτε τις καρδιές σας στο θείο ενεργειακό πεδίο, στο οποίο είστε όλοι βυθισμένοι, επιτρέποντας έτσι στην ομίχλη της σύγχυσης, στην οποία έχετε ζήσει για τόσο πολύ καιρό, να αρχίσει να διασκορπίζεται.

Η διασκόρπιση της εν λόγω ομίχλης της σύγχυσης, συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα σε όλο τον πλανήτη, αυτή τη στιγμή και το ποσοστό αυτής επιταχύνεται. Οι άνθρωποι αποκτούν όλο και περισσότερη επίγνωση, της ανακρίβειας των κεντρικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, που αναφέρουν τα γεγονότα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ η πραγματική κατάσταση σχεδόν αμέσως αναφέρεται για να τη δουν όλοι από το διαδίκτυο, από τους ανθρώπους που επί τόπου την παρατήρησαν. Η αλήθεια, γίνεται όλο και δυσκολότερο αποκρυπταία και εκείνοι που θα το κάνουν αυτό, θα λογοδοτήσουν για τις διαστρεβλώσεις και τις πλάνες τους.

Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, γίνεται εύκολα προφανές ότι η ανθρωπότητα επιθυμεί μόνο, να μοιραστεί τη ζωή στην ειρηνική και την αρμονική συνεργασία, με όλες τις μορφές ζωής που υποστηρίζει ο πλανήτης και ότι η επιθετικότητα και οι συγκρούσεις, που σας έχουν φθείρει για τόσο πολύ καιρό έχουν συντηρηθεί και ενθαρρυνθεί, μόνο από εκείνους που σας έλεγχαν για τους δικούς τους, φαύλους σκοπούς. Έχουν, κατά τη διάρκεια των αιώνων συστήσει οργανισμούς, για την εκπαίδευση και την χειραγώγηση σας, ώστε να δεχτείτε την εξουσία τους αναντίρρητα, ενσταλάζοντας μέσα σας την αίσθηση της πίστης τους (για την οποία σας προσφέρονται πενιχρές αμοιβές), τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούν, για να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, τρέφοντας σας σε μεγάλο βαθμό μεροληπτικά και παραπλανητικά, με πληροφορίες που υποστηρίζουν τις ατζέντες τους και σας κάνουν να φοβάστε, εκείνους που φαίνονται διαφορετικοί - δεν είναι των πολιτικών, θρησκευτικών, εθνολογικών ή μορφωτικών πεποιθήσεων σας.

Με τη διασκόρπιση, αυτής της ζοφερής και πυκνής ομίχλης, που σας έχει καλύψει για τόσο πολύ καιρό, οι λαμπρές προοπτικές, της πληθώρας των αμοιβαία επωφελών τρόπων ζωής στη Γη και η δίκαιη μοιρασιά της γενναιοδωρίας της, με αγάπη και χωρίς διακρίσεις ανάμεσά σας, γίνετε εμφανής. Όταν αρχίσετε να βλέπετε, τι έχει κρυφτεί από εσάς για τόσο πολύ καιρό, τα πνεύματα σας θα ανυψωθούν με απροσδόκητο ενδιαφέρον, για τις θαυμάσιες δυνατότητες που βρίσκονται μπροστά σας. Τα τεράστια δίκτυα επικοινωνιών που έχουν δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά τις τελευταίες δύο ή τρεις δεκαετίες, θα τεθούν σε χρήση στις πιο δημιουργικές μόδες, για να καθιερώσουν μια συνεχή ροή πληροφοριών, ώστε όλοι να λάβουν μέρος στην αγάπη και την πνευματική εξέλιξη, στην οποία έχετε επιβιβαστεί και που η ανθρωπότητα λαχτάρα για τόσο πολύ καιρό.

Είστε όλοι θεϊκά όντα, που χάσατε προσωρινά το δρόμο σας και πέσατε σε ένα τέλμα απογοήτευσης από τη μιζέρια και τη δυστυχία, από το οποίο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, φάνηκε να μην υπάρχει διέξοδος. Κι όμως ήταν και είναι, μια ψευδαίσθηση που είχατε χτίσει με τη δύναμη του μυαλού σας. Τώρα που χρησιμοποιείτε τελικά αυτήν την τεράστια δύναμη, με την οποία ο Θεός σας προίκισε, να διαλύσετε τη ψευδαίσθηση και την ομίχλη της σύγχυσης, στην οποία αναδυθήκατε και να επιστρέψετε στην κατάσταση της χαράς από την οποία δημιουργηθήκατε.

Ναι, μερικοί έχουν τόσο προσκολληθεί σε αυτό, που θέλουν να το διατηρήσουν - είναι αυτοί που το χρησιμοποίησαν και κατέστησαν τους εαυτούς τους ως ηγεμόνες σας - αν και αυτό δεν θα συμβεί, θα τους επιτραπεί - η ελεύθερη βούληση - να συνεχίσουν την ύπαρξή τους, σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που σήμερα διαλύεται γύρω σας. Εκεί θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους, μέχρι επίσης να αποφασίσουν, ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Όταν αποφασίσουν να προχωρήσουν, όλα όσα θα χρειαστούν για να τους βοηθήσουν σε αυτό τους το έργο, θα τους παρέχονται σε αφθονία. Θυμηθείτε, η Αγάπη του Θεού είναι άνευ όρων και άνευ διάκρισης. Δεν αποκλείει κανέναν και ως εκ τούτου, όλοι θα επιστρέψουν στην Οικογένεια τους, όταν είναι έτοιμοι και επιλέξουν, να το πράξουν. Είναι μια μεγάλη αλήθεια. . . ότι η Αγάπη του Θεού, καίει στην καρδιά του καθενός και ότι μπορεί μόνο να παραμείνει κρυμμένη στιγμιαία - που στην ψευδαίσθηση μπορεί να φανεί ατελείωτη. Στη συνέχεια, εισβάλλει και πάλι, με το σύνολο της αιώνιας και λαμπρής δόξας της.

πηγη
http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_18.html

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψιμότητα στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…Αυτό κατ, αναλογία γίνεται και στο Βρετανικό και σε άλλα μουσεία της Ευρώπης…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ..1) Η αίθουσα με την Αφροδίτη της Mήλου, δηλαδή το άγαλμα (3ος αι. π.Χ.) της γυναικείας θεότητας που βρέθηκε το 1820 στο νησί της Μήλου.

Ο αξιωματικός Jules-Sébastien-César Dumont d’Urville, που έπεισε τους Γάλλους να βιαστούν να αγοράσουν την Αφροδίτη της Μήλου και που αργότερα εξελίχθηκε σε σημαντικό εξερευνητή της Ανταρκτικής

Το έργο βρέθηκε σε πολλά κομμάτια (πιθανόν έξι, από τα οποία τα χέρια και το όνομα του γλύπτη πλέον λείπουν), με δύο βασικά, τον κορμό και τα πόδια. Όλα αυτά τα κομμάτια και οι Ερμές έγιναν αμέσως αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Ο Βουτιέ ενημέρωσε με μιας τον Γάλλο υποπρόξενο στην Μήλο, τον Λουϊ Μπρεστ (Louis Brest) και αυτός παρουσιάστηκε και άρχισε να παζαρεύει λέγοντας πως «δεν είναι βέβαιο ότι το άγαλμα αξίζει 1.000 γρόσια».
οικ
Ειδοποίησε όμως αμέσως τον ντε Ριβιέρ (Charles-François de Riffardeau, μαρκήσιος και αργότερα δούκας de Rivière), πρόξενο των Γάλλων στην Υψηλή Πύλη.

Στη διαπραγμάτευση αναμίχθηκε ενεργά και ένας άλλος Γάλλος αξιωματικός που είχε πάθος με τις αρχαιότητες, ο Ντιμόν ντ” Ουρβίλ (Dumont d’Urville) που σημειωτέον ήταν βέβαιος πως επρόκειτο ή για την Αφροδίτη που κρατούσε το μήλο του Πάρι.

Οι Γάλλοι αποφάσισαν να πάρουν οπωσδήποτε όλα τα ευρήματα στην κατοχή τους.Το παζάρι καθυστερούσε όμως, όπως και το πλοίο που θα μετέφερε με ασφάλεια το άγαλμα στη Γαλλία.

Ο Κεντρωτάς ή και οι δημογέροντες (καθώς πλέον στα παζάρια είχε αναμιχθεί όλο το νησί) αδημονούσαν και αποφάσισαν να δώσουν ή να πουλήσουν το άγαλμα σε άλλους ενδιαφερόμενους. Ίσως εξάλλου υφίσταντο και πολιτικές πιέσεις -η Υψηλή Πύλη περνούσε σοβαρή κρίση στις εξωτερικές της σχέσεις και η παραχώρηση αρχαιοτήτων από πλευράς της συνιστούσε ουσιαστικά άσκηση εξωτερικής πολιτικής.

Ο νόμος όριζε όλες οι αρχαιότητες να καταλήγουν στην Κωνσταντινούπολη και να αποφασίζεται κεντρικά η διάθεσή τους ώστε ο σουλτάνος να κολακεύει τα έθνη που τον συνέφερε.

Μέσα σε όλα, παρουσιάστηκε και ο Νικόλαος Μουρούζης, μέγας δραγουμάνος του οθωμανικού στόλου, και έπεισε τους Μηλίους να πουλήσουν το εύρημα σε εκείνον (ο Μουρούζης εκτελέστηκε με απαγχονισμό ένα χρόνο αργότερα μαζί με άλλους Φαναριώτες με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην ελληνική επανάσταση).

Ο εκπρόσωπος των Γάλλων που βρέθηκε τότε εκεί ήταν ο υποκόμης ντε Μαρκέλους (Vicomte de Marcellus) που έπεισε τους ντόπιους να μη φορτωθεί τελικά η Αφροδίτη στο πλοίο του Μουρούζη για να πάει στην Πόλη, αλλά στο πλοίο των Γάλλων για να πάει στο Λούβρο.

Το γλυπτό όντως ταλαιπωρήθηκε και φορτώθηκε μετ” εμποδίων στο γαλλικό καράβι, γιατί οι κάτοικοι της Μήλου είχαν διχαστεί (και διαπληκτίζονταν) και τραβολογούσαν τους Γάλλους μεταφορείς -πολλοί ντόπιοι φοβούνταν ότι αν το γλυπτό έφευγε για τη Γαλλία θα είχαν συνέπειες από τους Οθωμανούς ενώ άλλοι πίστευαν ότι έπρεπε να πάει στη Γαλλία αλλά να δοθούν περισσότερα χρήματα.

2) Η Νίκη της Σαμοθράκης (200 π.Χ.), το πιο αξιοθαύμαστο ίσως καλλιτέχνημα τηςαρχαίας ελληνικής γλυπτικής τέχνης, που παριστάνει τη φτερωτή θεά της νίκης.Δυστυχώς, από το άγαλμα λείπει το κεφάλι της. Ανακαλύφθηκε το 1863 από τονΓάλλο πρόξενο Σαμπουαζώ2. Το άγαλμα έφτασε στο Λούβρο στις 11 Μαϊου του 1864 και δύο χρόνια μετά εκτέθηκε για πρώτη φορά μετά τις απαραίτητες εργασίες – χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να εκθέσουν το επάνω μέρος τους κορμού και τα φτερά.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΜε αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 359 τρις ευρώ…!!!302 Δίς ευρώ έχει εισπράξει αναλογικά η Γαλλία από τα Ελληνικά εκθέματα τα τελευταία 50 χρόνια…!!!

Μήπως τελικά μέσα στο παιγνίδι που παίζεται τον τελευταίο καιρό κρύβεται στην ουσία η εξαγορά του πολιτισμού της Ελλάδας που η απόδοση σε κέρδη δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάνω από πετρέλαια, θάλασσες, κλίματα και διάφορα άλλα…!!!

Θυμάμαι την αείμνηστη ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ που μου είχε πει « μα αγόρι μου στην Ελλάδα μας όπου και να σκάψεις θα βρεις θησαυρούς»…!!!

Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες
Toυ Περικλή Αθανασόπουλου 
http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_19.html

ΠΡΟΣΕΧΕ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ! ΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΒΙΩΣΕΙ!

Εσένα το λέω Έλληνα…… πρόσεχε…

Αυτή τη συγκεκριμένη δύσκολη ιστορική στιγμή μέσα στη βουλή αυτής της ιστορικής χώρας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ…… ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που δρουν ενάντια στο συμφέρον της χώρας , και το κυριότερο , ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα της…..

Έλληνες, μείνετε ενωμένοι και αποβάλετε τις πολιτικές σας ταυτότητες…… είναι όλοι προδότες…..

Ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις που έχετε αφήστε το μίσος και την ένταση για τον εχθρό που είναι ήδη εντός των πυλών…….
Κλείστε τις τηλεοράσεις , πετάξτε τις δημοσκοπήσεις και γνωρίστε τους γειτόνους σας… σε λίγο θα είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοι σας….. όποιες και αν είναι οι πολιτικές τους πεποιθήσεις……
 
Αυτό που έρχεται είναι μεγάλο…… και έρχεται γρήγορα …… είναι διαφορετικό και ύπουλο….. δεν το έχεις ξαναβιώσει……

Είναι η πραγματική ευκαιρία σου να φανείς αντάξιος των δοξασμένων προγόνων σου….. και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει….
Είναι η μοναδική σου ευκαιρία για να συγχωρεθείς από τα παιδιά σου , τα εγγόνια σου , τους προγόνους σου….. γι’ αυτό που επέτρεψες να γίνει …. σ’ αυτή τη λατρεμένη , τη δοξασμένη χώρα…….
Πιστεύω σ’ εσένα ……

Οι έλληνες ενωμένοι είναι αήττητοι……
 
 
http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_49.html#more

ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!! ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ!!!! ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

laws

Ο Έλληνας εφευρέτης Αρχιμήδης φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ένα «όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας», με τη μορφή ενός γιγαντιαίου καθρέφτη να επικεντρώνει τις ηλιακές ακτίνες πάνω στα ρωμαϊκά πλοία, να τα τυλίγει στις φλόγες για να προστατεύσει έτσι τις Συρακούσες το 210 π.Χ. από τον εχθρό. Από τότε, το «ξίφος του φωτός» έχει παραμείνει ένα άπιαστο όνειρο για τους οπλουργούς. Περισσότερο από 2.000 χρόνια αργότερα, οι Αμερικανοί στρατιωτικοί συνεχίζουν πάνω στις προσπάθειες του Αρχιμήδη για το απόλυτο όπλο της αιθέριας κομψότητας. Όλα αυτά τα όπλα που χρησιμοποιούν κατευθυνόμενη ενέργεια, με τη μορφή μιας ακτίνας λέιζερ, για να απενεργοποιήσουν ή να σκοτώσουν έναν αντίπαλο.

Το USS Ponce θα δοκιμάσει ένα πρωτότυπο στον Περσικό Κόλπο


Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θέλει να δοκιμάσει ένα όπλο λέιζερ ως όπλο πάνω σε ένα πολεμικό πλοίο στον Περσικό Κόλπο. Για το σκοπό αυτό, το πρώην αμφίβιο σκάφος USS Ponce (το 2012 μετατράπηκε ως μητρικό πλοίο για τις δυνάμεις ναρκοπολέμου και τις ειδικές δυνάμεις) θα εξοπλιστεί την άνοιξη του 2014 με ένα προτότυπο όπλο λέιζερ LaWS (Laser Weapons System). Η ανάπτυξη του πλοίου στην περιοχή ευθύνης του 5ου Στόλου των ΗΠΑ – η οποία περιλαμβάνει επίσης τα δυτικά ύδατα του Ινδικού Ωκεανού και την περιοχή του Κέρας της Αφρικής δίπλα στον Περσικό Κόλπο – αρχίζει το καλοκαίρι του 2014 και αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα έτος. Το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2013 και αναφέρεται επίσημα ως «επίδειξη στη θάλασσα». Είναι η πρώτη υπερπόντια ανάπτυξη ενός όπλου λέιζερ στερεάς κατάστασης σε ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ.


LaWS λέιζερ στερεάς κατάστασης


Το LaWS είναι ένα λέιζερ στερεάς κατάστασης. Το όπλο χρησιμοποιεί έξι αλληλένδετες, εμπορικώς διαθέσιμες ίνες λέιζερ 5,4 kW των οποίων οι ακτίνες διέρχονται μέσω ενός κρυστάλλου διπλασιασμού συχνότητας. Οι έξι ακτίνες δεν ομαδοποιούνται σε μια ενιαία δέσμη, αλλά αντ “αυτού το λογισμικό ελέγχου διατηρεί τις ακτίνες διαχωρισμένες, αλλά σε στενή προσέγγιση, και λίγο πριν τον στόχο συνδυάζουν την ενέργειά τους, με την συνδυασμένη ενέργεια στο σημείο στόχου να είναι ισχύς 32 kW. Αυτή η μέθοδος είναι τεχνικά απλούστερη από την ομαδοποίηση των ακτίνων λέιζερ στο όπλο.


Η ενεργειακή απόδοση του LaWS είναι σήμερα ακόμη στο 25%. Αυτό σημαίνει ότι το σκάφος μεταφοράς πρέπει να παράγει περίπου 130 kW ενέργειας για να επιτρέψει τη χρήση του όπλου με ισχύς εξόδου 32 kW. Το Ναυτικό των ΗΠΑ παραπέμπει για το εύρος της δέσμης στον χαρακτηρισμό ως «σχετικό της τακτικής κατάστασης», αλλά δεν διευκρινίζει περαιτέρω. Μη επίσημες εκτιμήσεις – υπό ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και συνθήκες ορατότητας – εκτιμούν μια εμβέλεια από δέκα ναυτικά μίλια.


Η ανάπτυξη και η δοκιμή του λέιζερ είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας που αφορά το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών (ONR), καθώς και την διοίκηση που είναι αρμόδια για την ανάπτυξη ναυτικών οπλικών συστημάτων, Naval Sea Systems Command (NAVSEA). Το πρωτότυπο LaWS είχει συναμολογηθεί προσωρινά το 2012 στο αντιτορπιλικό USS Dewey (DDG 105) για δοκιμές. Τόσο στο πλοίο, όσο και στο πλαίσιο των προηγούμενων πειραμάτων στην ακτή, το όπλο λέιζερ κατέστρεψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος και βάρκες που προσομείωναν τους στόχους. Μεταξύ άλλων, έχει επιβεβαιωθεί η βασική ικανότητα για την καταπολέμηση ταχύπλοων σκαφών RHIB. Ένα βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στο διαδίκτυο δείχνει ότι η ακτίνα λέιζερ χρειάσθηκε τέσσερα δευτερόλεπτα για να καταστρέψει έναν εναέριο στόχο BQM-147 (μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ/ώρα).


Το ποσοστό επιτυχίας του λέιζερ είναι σήμερα σύμφωνα με τα στοιχεία του Ναυτικού των ΗΠΑ στο 100%. Η τεχνολογία είναι έτοιμη για χρήση. Η δοκιμή με το Ponce θα διεξαχθεί δύο χρόνια νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. «Το σύστημα έχει δοκιμαστεί, η απόδοση έχει αποδειχθεί», δήλωσε τον Απρίλιο ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου στο CNN. «Αν και η χρήση στο Ponce προορίζεται ως επίδειξη, το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια».


Το LaWS θα πρέπει να ενσωματωθεί με το ραντάρ του συστήματος τερματικής άμυνας CIWS (Close-In Weapon System). Αυτό το σύστημα ραντάρ που ανιχνεύει εναέριους στόχους και στόχους επιφανείας ήδη σε δέκα μίλια μακριά, θα χρησιμεύσει στο LaWS κατά τις δοκιμές ως ραντάρ ελέγχου πυρός.


Όπλα λέιζερ στα πλοία – τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα



Το πρόγραμμα δοκιμών έχει ως στόχο τη σειριακή παραγωγή όπλων λέιζερ για τα πολεμικά πλοία. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ήδη από το 2007 επιδιώκει αυτό συστηματικά. Τα όπλα λέιζερ απί του σκάφους προορίζονται αρχικά ως πρόσθετος οπλισμός με τα συμβατικά όπλα, για να παρέχουν μια ικανότητα πολυ-επίπεδης αυτοπροστασίας. Αρχικά η περιοχή εφαρμογής θα είναι μικροί κινούμενοι στόχοι: Ταχύπλοα σκάφη και UAV, κατ “αρχήν, επανδρωμένα ελικόπτερα στη συνέχεια. Για να καταστραφούν ιπτάμενοι στόχοι μεγάλης ταχύτητας, όπως πυραύλοι πλεύσης ή τα μαχητικά-βομβαρδιστικά, απαιτείται για τα όπλα λέιζερ ισχύoς εκατοντάδvn kW, δήλωσε ο ναύαρχος Νέιβιν Κέρ, πρώην διευθυντής στο Γραφείο Ναυτικών Ερευνών.


Για την εκπλήρωση αυτού του πιο μακροπρόθεσμου στόχου, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διερευνά την ανάπτυξη άλλου τύπου όπλων λέιζερ, με βάση ένα λέιζερ ελεύθερων ηλεκτρονίων. Αξιοποιήσιμα αποτελέσματα ενός λέιζεr τέτοιας ισχύος δεν αναμένονται μέχρι την επόμενη δεκαετία. Μια μελέτη από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου που συνήφθη την άνοιξη του 2013 αναφέρει: «Η εισαγωγή των όπλων λέιζερ είναι πιθανό να προκαλέσει αλλαγές στη χρήση της τακτικής, στον σχεδιασμό των πλοίων και στον προγραμματισμό των προμηθειών σε σχέση με τα επί του σκάφους όπλα, το οποίο θα σήμαινε ριζικές τεχνολογικές αλλαγές, ανάλογες με την εισαγωγή των πυραυλικών όπλων στην δεκαετία του 1950».


Αναφέρονται μια σειρά από πλεονεκτήματα των όπλων λέιζερ σε σύγκριση με τα συμαβτικά όπλα. Εφ “όσον το πλοίο παράγει επαρκή ηλεκτρική ενέργεια, τα πυρομαχικά είναι απεριόριστα. Οι ακτίνες λέιζερ που τροφοδοτούνται με την ταχύτητα του φωτός, ως εκ τούτου, είναι δύσκολο για τους στόχους να τις αποφύγουν (εδώ ενδεχομένως οι σχεδιαστές αναφέρονται κυρίως στην μελλοντική καταπολέμηση των πυραύλων που προσεγγίζουν το πλοίο). Η ικανότητα της ενέργειας μπορεί να ρυθμιστεί, ως εκ τούτου το ίδιο όπλο μπορεί να προκαλέσει στον στόχο μια ελαφρά ζημιά, ή να τυφλώσει για λίγο τους αισθητήρες (προειδοποιητική βολή), μέτρια βλάβη (π.χ. να θέσει τους κινητήρες εκτός λειτουργίας), ή με στοχευμένο πυρ να καταστρέψει μόνο τους αισθητήρες του εχθρού.


Τέλος, αναμένεται ένα εξαιρετικά χαμηλό λειτουργικό κόστος. Ο διευθυντής στο Γραφείο Ναυτικών Ερευνών, ναύαρχος Μάθιου Κλούντερ, υπολογίζει την τιμή μιας βολής λέιζερ σε ένα μόνο δολάριο. «Αν σκεφτείτε ότι κοστίζει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να χρησιμοποιήσετε έναν πύραυλο, στη συνέχεια μπορείτε να αναγνωρίσετε τα πλεονεκτήματα [της τεχνολογίας λέιζερ]», δήλωσε ο Κλούντερ. Ακόμη και τα 20 χιλιοστών βλήματα του CIWS κοστίζουν πάνω από 1.000 δολάρια ανά βολή.


Υπάρχουν επίσης και μειονεκτήματα. Σκόνη, βροχή, ομίχλη και ακόμη και υψηλή υγρασία μπορεί να επηρεάσουν τη συνοχή της δέσμης λέιζερ. Οι αντίπαλοι θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα σκάφη και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη με μια ανακλαστική επίστρωση στο φως του λέιζερ. Μπορούν να καταπολεμηθούν στόχοι μόνο στο πεδίο ορατότητας του όπλου. Υπάρχουν επίσης ανησυχίες ότι οι ακτίνες λέιζερ που χάνουν το στόχο τους, έχουν ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος από τα συνήθη βλήματα και θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο πολιτικά αεροσκάφη ή φίλιες μονάδες.


Πριν από την εγκατάσταση ισχυρότερων όπλων λέιζερ στα πολεμικά πλοία, η παραγωγή ενέργειας θα πρέπει να αυξηθεί και να γίνει πιο αποτελεσματική. Για το σκοπό αυτό είναι σε εξέλιξη διαφορετικές ερευνητικές προσεγγίσεις υπό την αιγίδα του Γραφείο Ναυτικών Ερευνών, αλλά και από άλλα εργαστήρια και ερευνητικές εγκαταστάσεις του Πενταγώνου. Ακόμη και κατά τη δοκιμή του LaWS στο USS Dewey το 2012, στο χώρο του ελικοπτέρου μεταφέρθηκαν επιπλέον γεννήτριες και συστήματα διανομής, με αποτέλεσμα το κατάστρωμα και ο χώρος του ελικοπτέρου να έχει μπλοκαριστεί, κάτι το οποίο υπό επιχειρησιακές συνθήκες δεν είναι αποδεκτό. Στο Ponce θα υπάρχουν επίσης πρόσθετες μονάδες παραγωγής και διανομής για την λειτουργία του LaWS, αλλά εδώ το πρόσθετο φορτίο δεν αποτελεί ένα εμπόδιο για αυτό το μεγάλο πλοίο.


Οι μελλοντικές εκδόσεις αυτού του όπλου λέιζερ πρέπει να ευθυγραμμιστούν ώστε να λειτουργεί με ενέργεια αποκλειστικά από τα συστήματα επί του σκάφους, ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2013 το γραφείο δημοσίων σχέσεων της NAVSEA. Ήδη από τον Απρίλιο ο υποναύαρχος Κλούντερ διαβεβαίωσε ότι το LaWS μπορεί κατ “αρχήν να ενσωματωθεί στην σημερινή διαμόρφωση πολεμικών πλοίων, χωρίς να χρειαστεί μια αλλαγή στο σύστημα παροχής ενέργειας. Ο υποναύαρχος Tομ Έκλες, επικεφαλής μηχανικός στη NAVSEA, επιβεβαίωσε επίσης τον Απρίλιο ότι το LaWS δεν θα αποτελούσε μια αδικαιολόγητη επιβάρυνση για το σύστημα τροφοδοσίας του σκάφους.


Εξελιγμένο πεδίο δοκιμών



«Η κατεύθυνσης των ενεργειακών πρωτοβουλιών μας, και ιδίως το πρόγραμμα λέιζερ στερεάς κατάστασης που απολαμβάνει την υψηλότερη προτεραιότητα μεταξύ της επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας», δήλωσε ο ναύαρχος Κλούντερ, «παρέχει μια πολύ προσιτή απάντηση στο σύνθετο πρόβλημα της προστασίας έναντι ασύμμετρων απειλών… »


 
Στο αμερικανικό Τύπο το γεγονός της διεξαγωγής των δοκιμών στον Περσικό Κόλπο συνδέεται με τις επανειλημμένες προκλητικές ενέργειες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, από ιρανικά ταχύπλοα και UAV επιτήρησης. Τον Απρίλιο του 2013 ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου εξήγησε στο CNN εξήγησε ότι η ικανότητα του φάσματος λέιζερ είναι σύμφωνη με τους πιθανούς στόχους του εχθρού που πρέπει να αναμένονται στον Περσικό Κόλπο. Ένας άλλος είχε αναφέρει ότι η δοκιμή δεν προορίζεται ως ένα μήνυμα προς το Ιράν. Πολύ περισσότερο, «το δύσκολο περιβάλλον» είναι ιδανικό για τη δοκιμή του όπλου υπό ρεαλιστικές συνθήκες λειτουργίας, εξήγησε. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν οι δοκιμαστικές βολές γίνουν κατά ιπτάμενων στόχων ή ταχύπλοων σκαφών.


Όπως φαίνεται από τις αναφορές της NAVSEA, ο πρωταρχικός σκοπός της αποστολής είναι να δοκιμαστεί η συνεχής επίδοση του οπλικού συστήματος σε ένα προκλητικό, ρεαλιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον Επιπλέον, να προσδιοριστεί αν το πλήρωμα του πλοίου έχει δυσκολίες στην λειτουργία του συστήματος. Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα πρέπει να εξεταστούν στο σχεδιασμό ενός μοντέλου παραγωγής όπλου λέιζερ που μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικές κατηγορίες πολεμικών πλοίων.


Το πρωτότυπο LaWS κοστίζει περί τα 32 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, στην περίπτωση μιας εγκατάστασης σειράς, εκτιμά το κόστος με 17 εκατομμύρια δολάρια ανά μονάδα. Αν το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αποφασίσει μετά από τη δοκιμή στο Ponce για μια σειρά παραγωγής, θα μπορούσε να επιτευχθεί κατά την περίοδο 2017-2021, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της NAVSEA.

veteranos.gr
http://www.volcanotimes.com/2014/02/blog-post_2645.html

Νέοι ψεκασμοί, νέοι σεισμοί – Κοιμήσου βαθιά!

Κοντά μια βδομάδα τώρα, μετράμε αεροπλάνα που ψεκάζουν, χααρπισμένα σύννεφα και σεισμούς.

Όσο μπορούμε να τα βλέπουμε, γιατί από το ψέκασμα-χάαρπισμα κοντεύουμε να γίνουμε ζόμπι. Ζαλάδες και πονοκέφαλοι, υπνηλία, κάτι που μοιάζει με χοντρό μάτιασμα.


Σήμερα ειδικά, λίγο αν έβγαινες έξω έτσουζαν μάτια και έτρεχε η μύτη σε ελάχιστα λεπτά και ακόμα πιο έντονος ο πονοκέφαλος. Κακή ατμόσφαιρα – ψεκασμοί με σκόνη. κι όλα αυτό μαζί πιέζει τα πάντα προς τα κάτω, δημιουργεί μια ομπρέλα που δεν αφήνει την ρύπανση να φύγει στην πάνω ατμόσφαιρα.

Δύο σεισμοί σήμερα


Τη δεκαετία του ’70, ο Ζ. Μπρεζίνσκι είχε προειδοποιήσει. Γράφοντας το δοκίμιο του “Between Two Ages” ανέφερε ότι:
«Παρ’ όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί»
Και σε μια άλλη ομιλία, είχε πει ότι μπορούμε να σας κάνουμε να πηγαίνετε το βράδυ για ύπνο και να μην θυμόσαστε τι είχατε για βραδινό. Κοντά είμαστε.
Αλλά και το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου, “Οι σειρήνες” θα έλεγε κανείς ότι είναι τελείως προφητικό για την Οργουελική εποχή που ζούμε:



Μείωση κι έλεγχος πληθυσμού

Ό,τι και ν’ ακούσετε, ό,τι και να σας πουν, στο βάθος κήπος είναι η μείωση και ο έλεγχος πληθυσμού. Μπροστά μπορεί να είναι τραπεζάκια με διάφορα συμφέροντα και επίδειξη ισχύος, αλλά μέσα μέσα, στην καρδιά όλης της ιστορίας, βρίσκεται αυτός ο σκοπός. Παλιά έκαναν πολέμους, τώρα όμως τα νόμπελ Ειρήνης του Ομπάμα και της Ε.Ε. απαγορεύουν να ανοίξει ρουθούνι. Επιτρέπουν όμως τον δια της πλαγίας οδού αποπληθυσμό και βασανισμό τους με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Οι σιωνιστικοκαρούμενες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο δημιουργούν σιγά σιγά ένα παγκόσμιο Άουσβιτς, ένα ολοκαύτωμα γεμάτο αρρώστιες, γενετικά προβλήματα, αυτοκτονίες και βαμπιρισμό σωματικής ενέργειας και μυαλού. Κάτι που ίσως δύσκολα να μπορούσαν να στήσουν ως σύνολο, αν δεν έστηναν ταυτόχρονα και το παιγνίδι που λέγεται παγκόσμια κρίση. Όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο πιο πολύ σκυφτό το κεφάλι και χωμένο στο πρόβλημα της επιβίωσης. Φανταστείτε να ψέκαζαν τη δεκαετία του ’80, πόσοι θα είχαν χρόνο και κουράγιο να ξεσηκωθούν! Τώρα, σχεδόν όλοι γνωρίζουν, αλλά διάθεση και κουράγιο δεν έχουν.
Φυσικά, για μένα αλλά και για πολλούς άλλους, ο μύθος της ‘αριστεράς’ που θα μας σώσει, όπως κάθε άλλος μύθος που δεν βγαίνει με ειλικρίνεια να καταγγείλει αυτή τη γενοκτονία, καταρρίπτεται.
Έλλην πολιτικός που αφήνει να συντελείται τέτοιο έγκλημα σε βάρος πολιτών, δεν είναι πατριώτης.
Άνθρωπος που αφήνει να συντελείται τέτοιο έγκλημα σε βάρος συνανθρώπων του, δεν είναι άνθρωπος.
Ένοχοι και συνένοχοι, θα κάτσετε μια μέρα στο σκαμνί – Ε! Δεν μπορείτε να μας σκοτώσετε όλους, όσοι αντέξουν θα έχουν την τύχη και χαρά να δουν να αποδίδεται η δικαιοσύνη!
Μέχρι τότε, ζήστε με τις ενοχές σας. Είναι κι αυτό ίσως η μεγαλύτερη τιμωρία. Αλήθεια κοιμάστε το βράδυ;
Εγώ παρ’ όλο το χάαρπισμα, σαν πουλάκι. Με βοηθάει η καθαρή συνείδηση και το Πάτερ Ημών!
Αληκτώ
πρόσφατα αυτό το μήνα, ημερομηνίες 6, 13, 14, 16 Απριλίου και σήμερα δυο στις 18 – καλά το πάμε…

thesecretrealtruth

ΣΟΚ! Τζιχαντιστές από την Αλγερία οι δύο από τους συλληφθέντες στην Πρυτανεία!!! (Βίντεο)

ΣΟΚ! Τζιχαντιστές από την Αλγερία οι δύο από τους συλληφθέντες στην Πρυτανεία!!! (Βίντεο) 
Οι αθώες καταλήψεις μπορεί να κρύβουν κινδύνους πολυ μεγαλύτερους από όσο φανταζόμαστε. Το γεγονός ότι ανάμεσα σε όσους ξένους συνελήφθησαν  κατα την επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία βρίσκονται και δυο τζιχαντιστές, τουλάχιστον σοκάρει.

Η λίστα συνεχώς μεγαλώνει με αλλοδαπους που φερουν ακρως επικίνδυνα χαρακτηριστικά.

Μέσα σε όλες αυτές τις “συμπτωσεις” μήπως κρύβεται ένα οργανωμένο σχέδιο αποστεθεροποίησης της Κυβέρνησης από ξένες μυστικές υπηρεσιες αλλά και της ελληνικης δαπλοκής;

Όπως φαίνεται κι από το βίντεο,  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης επιβεβαίωσε την παρουσία τους.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο Αλγερινοι τζιχαντιστές είχαν απελαθεί από την Αιγυπτο γιατί ανήκαν στην Ισλαμική οργάνωση «Υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ», η οποία ειναι παρακλάδι του ISIS και η οποία στις 2 Απριλίου σκότωσε 15 στρατιώτες και δύο πολίτες σε μια επίθεσή της εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας.

Η «Επαρχία του Σινά» επιδιώκει να καταστήσει τη χερσόνησο επαρχία του χαλιφάτου ISIS

Μυστηριωδώς όλα αυτά ξεκίνησαν μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης να “Τραβήξει” μέχρι τέλους το “σχοινί” με την ΕΕ και να προχωρήσει σε συμφωνία με την Μόσχα για τον αγωγό που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο, και θα αποφέρει 5 δισ.ευρώ “ζεστό” χρήμα στα ελληνικά ταμεία.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=324673
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/koinonia/sok_tzixantistes_apo_tin_algeria_oi_duo_apo_tous_sullif8entes_stin_prutaneia_binteo.html

Η Σεισάχθεια κρίνεται στην Ευρώπη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σεισάχθεια κρίνεται στην Ευρώπη
ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. Ενα παράτολμο νομικό σχέδιο, για διαγραφή του ελληνικού χρεους με βάση τις δυνατότητες που δίνει η Συνθήκη της Λισσαβώνας να παραγεται ευρωπαικό δίκαιο  με κινηματικό αίτημα, δηλαδή τη  συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών βρισκεται σε πλήρη εξέλιξη ενωπιον του Γενικού Δικαστηριου της Ευρωπαικής Ενωσης. Την όλη...
διαδικασία ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια η Κίνηση με την επωνυμία «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο, «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», η οποία όπως ενημερώνει ο νομικός εκπροςώπός της Αλέξης Αναγνωστάκης, "απαιτεί, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, επικαλούμενη την «κατάσταση ανάγκης.» Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» μάλιστα ήδη έχει συγκεντρώσει 85.654 υπογραφές (www.1millionsignatures.eu), δια των οποίων ζητείται, η δια Νόμου, καθιέρωση, της «κατάστασης ανάγκης» (μεταξύ αυτών ο Cesar Leonardo Chantraine, Αναλυτής της CIT Blaton  ). Τι ζητα ουσιαστικά αυτή η κίνηση , που κρίνεται στις 5 Μαίου στο Ευρωδικαστήριο; Επικαλείται  το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, που τέθηκε σε ισχύ, από 1/4/2012 σύμφωνα με την οποια όταν υποβληθούν ένα (1) εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών, υποβάλλεται ΑΙΤΗΜΑ, για ψήφιση Νόμων. Οι υπογραφές "που θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθούν" θα ζητούν την  ψήφιση της «κατάστασης ανάγκης», βάσει της οποίας "όταν το χρέος καταστεί απεχθές, τότε παραμερίζετε και προηγούνται οι ανάγκες του λαού". Το αίτημα είχε αρχικά υποβληθεί  στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία στις  6/9/2012, το απέρριψε, διότι, " ευρίσκεται καταφανώς, εκτός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων της».
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Το Γενικό Δικαστήριο, σύμφωνα με τα έγγραφα που διαθέτουμε, θα συνεδριάσει την 5-5-2015 σε θέμα καίριας σημασίας, για το Ελληνικό  πρόβλημα. Η Δίκη, θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γενικού Δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο, KIRCHBERG. (ώρα 9.30 π.μ). Όπως ενημερώνουν οι νομικοί εκπρόσωποι:
Διάδικοι είναι:
1. Ο Δικηγόρος Αθηνών ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, (Προσφεύγων), ως εκπρόσωπος Πρωτοβουλίας Ευρωπαίων Πολιτών από την Κίνηση «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα.   Και
2.   Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, κατά της οποίας στρέφεται η Προσφυγή.
Ο Προσφεύγων, θα παρασταθεί στο δικαστήριο μετά του Νομικού Εκπροσώπου της Κίνησης, ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρασταθεί  δια του δικηγόρου της η Η.KRAMER.
Η υπόθεση, έχει λάβει αριθμό Τ-450/12 στα οικεία βιβλία.
Γλώσσα της Διαδικασίας, έχει οριστεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Τα θέματα της συζήτησης, περιέχονται αναλυτικά στην συναποστελλόμενη υπ’ αριθ’ 665597-55 ΈΚΘΕΣΗ Ακροατηρίου, του Εισηγητή Δικαστή   E. BUTTIGIEG.
Γίνεται αναφορά στην Έκθεση αυτή, προς αποφυγή επαναλήψεων.
Ως κύριο αίτημα, ο προσφεύγων έχει, την ακύρωση της άρνησης της Eυρωπαϊκής Επιτροπής, να καταχωρήσει την Πρόταση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, που περιέχεται στην παραπάνω Έκθεση του Ακροατηρίου.
Ως απώτερο αίτημα περιέχεται, η καθιέρωση στην Νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης της «Αρχής του Διεθνούς Δικαίου, περί κατάστασης ανάγκης».
Κατ’ αυτήν, (ως έχει διατυπωθεί στην Έκθεση Ακροατηρίου), «όσες φορές η εξυπηρέτηση «επαχθούς» χρέους, απειλεί, την οικονομική και πολιτική υπόσταση ενός κράτους-μέλους, η άρνηση καταβολής του, είναι αναγκαία και δικαιολογημένη».
Τέτοια καθιέρωση, κατά τον Προσφεύγοντα,  ΑΚΥΡΩΝΕΙ, το «επαχθές» ελληνικό χρέος.
Αποκαθηλώνει τους έλληνες από τον «Σταυρό»,  του οικονομικού καννιβαλισμού, τον οποίο φόρτωσαν στις πλάτες του, χωρίς να φταίει σε τίποτα.
Καθιερώνει στην Ευρώπη, την ρήτρα της Κοινοτικής Αλληλεγγύης, που προβλέπει το άρθρο 222 της ΣΛ.ΕΕ.
Κατ’ αυτήν, τα κράτη - μέλη, συνδράμονται μεταξύ τους, σε περιπτώσεις ανθρωπογενών καταστροφών. Και δεν δανείζονται π.χ. μεταξύ τους με καταστροφικούς, για τα αδύναμα κράτη, όρους.
Η άνω καθιέρωση, ακυρώνει την κυριαρχία, επί της Ευρώπης, των Τραπεζιτών, Λομπιτών  και των κερδοσκόπων.
Και παραχωρεί την κυριαρχία στους Ευρωπαίους πολίτες, που, εκτός των άλλων, με ένα εκατομμύριο υπογραφές, επιβάλλουν νομοθετικές ρυθμίσεις, που κανοναρχούν το παρόν και το μέλλον τους.
Στην Δίκη του Λουξεμβούργου της 5/5/2015, μπορεί να παρέμβει υπέρ μας, η Ελληνική Δημοκρατία, με βάση το άρθρο 53 του Οργανισμού του Γενικού Δικαστηρίου.
ΖΗΤΟΥΜΕ, την παρέμβασή της.
Όπως ζητούμε και την στήριξη των Ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για να ενημερωθούν οι πολίτες και να φτάσουμε στο Ακροατήριο, με υπογραφές στήριξης άνω του  ενός (1) Εκατομμύριου.
Μέχρις σήμερα, τα μέλη μας είναι 87.000.    Απ’ όλη την Ευρώπη!
Κάθε δυνάμενος και βουλόμενος, καλείται στο ρόλο της προσφοράς.
Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», πρέπει να φτάσει στην κορυφή του υψηλού προορισμού της.
Να μην παραχωρείται ενέχυρο, το σώμα και η ζωή του Ευρωπαίου, όταν αδυνατεί, ν’ αποδώσει πανωτόκια και άλλα ειδεχθή, από δανεικά, που του φορτώνουν ερήμην του, οι κερδοσκόποι».
1.jpg
image1.jpg
image8.jpg
image9.jpg
image3.jpg 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/04/blog-post_150.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters