Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πληροφορίες Phil Godlewski Έκτακτη είδηση! Το EBS ήταν έτοιμο να ξεκινήσει!

 

Νωρίς σήμερα το πρωί, άλλο ένα Q&A πραγματοποιήθηκε στο κανάλι του Phil's Telegram, οπότε θα ήθελα να σας το παρουσιάσω σε όλους. (Εξαιρούνται οι διπλές ερωτήσεις, οι ερωτήσεις που έχουν τεθεί στο παρελθόν κ.λπ.)

1) Τι θα συμβεί με το XRP;

Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται ως εργαλείο QFS, δεν έχει αξία ως κρυπτονόμισμα.
Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω σε αυτό το σημείο.

Διανομή GESARA και UBI: και Starlink - Κβαντικά τηλέφωνα και GESARA Εφαρμογές - Το Κβαντικό Διαδίκτυο για έναν Κβαντικό Κόσμο

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται με άνευ προηγουμένου ρυθμό, μια επαναστατική συμμαχία μεταξύ των Quantum Phones (ή Q Phones) και του Starlink Quantum Internet έχει κατακτήσει το ψηφιακό βασίλειο. Αυτό που κάποτε θεωρούνταν επιστημονική φαντασία είναι τώρα μια απτή πραγματικότητα, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή απεριόριστων δυνατοτήτων. Αυτό το άρθρο εμβαθύνει σε αυτήν την πρωτοποριακή συνεργασία, προσφέροντας πληροφορίες για τις πιθανές επιπτώσεις της, τον ρόλο των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Συνεργατών της Πολεμικής
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters