Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι ΗΠΑ κατηγορούνται για συνολική παραβίαση όλων των νόμων και των δικαιωμάτων του κόσμου

του Paul Craig Roberts


Ο πασίγνωστος  Αμερικανός οικονομολόγος και αρθρογράφος Paul Craig Roberts στην ιστοσελίδα  Opednews.com, με άρθρο του παρουσιάζει  με πολύ καυστικό τρόπο  την πολιτική της χώρας του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.


Ο ίδιος τονίζει την άκρως επιθετική πολιτική των ΗΠΑ η οποία αγνοεί παντελώς  όλους τους διεθνείς κανόνες και άγραφους  νόμους . 


«Η  αμερικανική κυβέρνηση επιμένει ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί της υπερισχύουν της  κυριαρχίας όλων των υπολοίπων  κρατών. Η Ουάσινγκτον τονίζει σε όλους τους τόνους  ότι η δύναμη των δικαστηρίων των ΗΠΑ κατά  ξένων υπηκόων και  κατά ξένων χωρών είναι μοναδική »,  τονίζει ο εμπειρογνώμονας, σύμφωνα με δημοσίευμα . 


Παραδείγματα άλλωστε υπάρχουν  πάμπολλα. Στην αρχή, η Ουάσιγκτον ανάγκασε την ελβετική κυβέρνηση να παραβιάσει τους δικούς της  νόμους για τις τράπεζες και τις τραπεζικές δραστηριότητες, και η  χώρα αυτή αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις διατάξεις  περί τραπεζικού απορρήτου. Υποτίθεται ότι η Ελβετία είναι μια ανεξάρτητη δημοκρατία, αλλά οι νόμοι της  υπόκεινται στην δικαιοδοσία της  Ουάσιγκτον και όχι στην  ελβετική κυβέρνηση. 


Ας δούμε επίσης το «σκάνδαλο του ποδοσφαίρου», που εφευρέθηκε από την Ουάσιγκτον, προφανώς για να έρθει  σε δύσκολη θέση η Ρωσία και ο Πρόεδρος Β.Πούτιν.  Η έδρα της  Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευρίσκεται στην η Ελβετία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ουάσιγκτον να αποστείλει το FBI για να συλλάβει  πολίτες αυτής της χώρας. 


«Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς μια χώρα σαν την
Ελβετία έδωσε το δικαίωμα σε Αμερικανούς ομοσπονδιακούς πράκτορες  να συλλάβουν  πολίτες εντός της χώρας» προσθέτει ο Paul Craig Roberts. 


Στην συνέχεια έχουμε την επιβολή προστίμου  ύψους 9 δις. δολαρίων από την  Ουάσιγκτον σε  γαλλική τράπεζα για την αποτυχία της να εφαρμόσει πλήρως τις  οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν !! 


Η έγκριση του ελέγχου της Ουάσιγκτον προς ένα  ξένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι ακόμη πιο τολμηρή και παράνομη πράξη, λόγω του γεγονότος ότι οι κυρώσεις αυτές  επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν και είναι παράνομες, καθώς και η απαίτηση προς  άλλα κυρίαρχα κράτη να τους ακολουθήσουν, τονίζει ο γνωστός συγγραφέας. 


Η Ουάσιγκτον επενέβη στην συνέχεια σε μια αμυντική σύμβαση μεταξύ των γαλλικών  ναυπηγείων  και της ρωσικής κυβέρνησης (Ελικοπτεροφόρα Mistral), αναγκάζοντας την γαλλική εταιρεία  να «σπάσει» το συμβόλαιο, χάνοντας  δισεκατομμύρια δολάρια και πολλές θέσεις εργασίας μεταφέροντας ακόμα πιο πολλά προβλήματα στην ήδη δοκιμαζόμενη γαλλική οικονομία. 


Η κίνηση αυτή έγινε ως  μέρος των προσπαθειών της Ουάσινγκτον να «δώσει ένα μάθημα» στην Ρωσία λόγω της προσάρτησης της Κριμαίας, χωρίς την συγκατάθεση της αμερικανικής κυβέρνησης,  λέει ο ίδιος. 


«Τι συμβαίνει; Αποδεικνύεται ότι υπάρχει χάος και επιλεκτική εκτέλεση του παγκόσμιου νόμου», τονίζει ο Paul Craig Roberts . 


«Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε χώρα θα επιμείνει για την ετεροδικία των δικών της νόμων. Ο πλανήτης θα ήταν σε μια μόνιμη κατάσταση χάους, με  κατασπατάληση τεράστιων ποσών χρημάτων που θα δαπανώνται  για  νομικές μάχες  και πολέμους. Το δόγμα των νεοσυντηρητικών στις ΗΠΑ,  θεωρεί ότι η ιστορία έχει επιλέξει την Αμερική να κατέχει την παγκόσμια  ηγεμονία,  και κανένας άλλος νόμος δεν έχει καμία απολύτως σημασία παρά μόνο η  οποιαδήποτε επιθυμία της Ουάσιγκτον» αναφέρει θυμωμένος ο  Paul Craig Roberts. 


Ως εκ τούτου, ακόμη και ο ίδιος ο νόμος δεν είναι καν απαραίτητος, επειδή η Αμερική  έχει  ως υποκατάστατο του  τις «αχόρταγες επιθυμίες της». 


Παράδειγμα,  όπως  έκανε κάποτε ο Richard Armitage, αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, όταν είπε στον Πρόεδρο του Πακιστάν να κάνει ό, τι ειπώθηκε στην Ουάσιγκτον, αλλιώς «θα βομβάρδιζαν την χώρα του γυρνώντας την εποχή του λίθου». 


«Προσπαθήστε να φανταστείτε τους προέδρους της Ρωσίας και της Κίνας, να έδιναν  μια τέτοια διαταγή. Τα  διεφθαρμένα δυτικά μέσα ενημέρωσης πως θα μετέφεραν αυτά τα γεγονότα»,  λέει ο γνωστός εμπειρογνώμονας. 


Σημειώστε ότι ο Κίσινγκερ, ο Μπρεζίνσκι, ο Κάρτερ και πολλοί  άλλοι  Αμερικανοί  και Ευρωπαίοι «πρώην», με πόσο ενθουσιασμό μιλάνε για τα λάθη της τρέχουσας Δυτικής πολιτική έναντι της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και  άλλων περιοχών  και συγκρούσεων. 


Πρόκειται για ένα ιδιότυπο είδος  μετανοίας, αφενός, για την προστασία της φήμης τους, «ιδού, είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε  ένα λάθος», ενώ  από την άλλη πλευρά, αυτή η πράξη τους δεν έχει καμία επίδραση στις τρέχουσες πολιτικές των κρατών τους για λογαριασμό των οποίων ισχυρίζονται ότι μιλούν». 


Όπως πρόσφατα, όταν ο πρόεδρος της 70ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ Mogens Lyukketoft ,  κατήγγειλε ότι η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003, συνέβαλε στην εμφάνιση του ισλαμικού στρατού! Και ο  Τόνι Μπλερ, πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε συνέντευξή του στο CNN. Αποδεικνύοντας  ότι η εισβολή στο Ιράκ από τις  Ηνωμένες Πολιτείες και τους σύμμαχους  τους το 2003 ήταν ένα λάθος  που «οδήγησε στην ανάδυση του Ισλαμικού Κράτους». 


Μετά τη δημοσίευση των emails του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η  πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον έκανε απόλυτα  σαφές γιατί η Λιβύη γύρισε στην εποχή του λίθου. 


Όπως προκύπτει από τα δημοσιευμένα έγγραφα, τα αποθέματα χρυσού του Καντάφι ήταν τόσο μεγάλα, ώστε η δημιουργία ενός παν-αφρικανικού νομίσματος μπορούσε να εξοβελίσει το δολάριο, και αυτό ήταν μόνο θέμα χρόνου. 


Και σίγουρα, οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να το επιτρέψουν αυτό σε καμία περίπτωση. Φυσικά, τις ΗΠΑ προσέλκυσαν και τα  τεράστια αποθέματα πετρελαίου της Λιβύης. Η ουσία όμως σύμφωνα με τον Αμερικανό εμπειρογνώμονα είναι ότι οι ΗΠΑ αποτελούν τον  «παγκόσμιο αστυνομικό», τον οποίο  κατηγορεί ο μισός πλανήτης ότι «παραβιάζει  το διεθνές δίκαιο». 


Όλα αυτά σε συνδυασμό με την οικονομική και ενεργειακή κρίση προμηνύουν ένα τελικό ξεκαθάρισμα με την διεξαγωγή ενός παγκόσμιου πολέμου και την ανάδυση νέων παγκόσμιων ηγεμονιών. Έτσι έγινε και στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. 


πηγή:




Η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης (βίντεο)



Πολιτική ανοικτών θυρών

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ «Πολιτική ανοικτών θυρών: η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης» τόσο με τις εικόνες που παρουσιάζει όσο και με τα συγκλονιστικά στοιχεία και τις κραυγές απόγνωσης απλών κατοίκων ευρωπαϊκών πόλεων.

Η Μεγάλη Αντικατάσταση αναφέρεται γλαφυρά σε ένα σημείο.

Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι ουδεμία σχέση έχουν αυτές οι ορδές με το συριακό λαό και τους αληθινούς πρόσφυγες του πολέμου, οι οποίοι ως επί το πλείστον μετακινήθηκαν τον πρώτο χρόνο και οι περισσότεροι εντός της συριακής επικράτειας σε αστικά κυβερνητικά κέντρα.

Καταγγελία για πλιάτσικα και επεισόδια από μέχρι χθες φιλήσυχους κατοίκους. Ωστόσο η κατάσταση σοβαρεύει όταν η σκυτάλη περνά στη Στατιστική Επιστήμη.

Στο Λονδίνο το πιο δημοφιλές όνομα στα νεογέννητα αγόρια είναι το Μοχάμεντ.

Στο Μπέρμιγχαμ οι χριστιανοί θα είναι μειοψηφία

Ο Ιμράν επιδιώκει να αντικαταστήσει στο Βέλγιο τη νομοθεσία με τη Σαρία καθώς σύντομα οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία προβλέποντας ακρωτηριασμούς, λιθοβολισμούς και εκπαραθυρώσεις.

Στο Όσλο το 100% των βιασμών πραγματοποιείται από μουσουλμάνους με 90% των θυμάτων να είναι νορβηγίδες.

– Ο ΟΗΕ εκτιμά ότι το μέχρι πρότινος κράτος – μοντέλο, η Σουηδία, θα είναι μια τριτοκοσμική χώρα σε 15 χρόνια χειρότερα κι από τη Λιβύη.

Στη Σουηδία οι διαφωνούντες μαρκάρονται ως φασίστες και ναζί ενώ δέχονται και επιθέσεις από το μουσουλμανικό Επαναστατικό Μέτωπο ενώ περιγράφεται μια φρικτή καθημερινότητα.

– Απειλητικές διαδηλώσεις εντός της Μεγάλης Βρετανίας απέναντι στην ίδια τη χώρα

– Σεξουαλικά στερημένοι βιάζουν ό,τι βρουν στη Γερμανία

Ο Νικ Γκρίφιν του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος περιγράφει με ακρίβεια τη διαδικασία από τους «προσωρινούς εργάτες» στο «πολυφυλετικό πείραμα», τους «πρόσφυγες» και την «υπογεννητικότητα», μιλώντας για τη μεγαλύτερη γενοκτονία της ανθρώπινης ιστορίας.

Την ίδια ώρα διάφοροι ιμάμηδες απειλούν και προφητεύουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Στο ντοκιμαντέρ ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνει πως η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών που συγκεντρώνονται στην Ευρώπη είναι νεαροί και δυνατοί άνδρες. Ούτε γυναίκες, ούτε παιδιά, κάνοντας λόγο για κάτι που θυμίζει στρατό.

Ο Γιούρι Μπεζμένοφ, πρώην στέλεχος της KGB προλέγει ότι θα έρθει η στιγμή που θα φανεί πως αυτή η «όμορφη κοινωνία» θα αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο και τότε οι σημερινοί της υποστηρικτές θα επαναστατήσουν, αλλά πρώτα θα πρέπει να βιώσουν τις επιλογές τους.

Και συνεχίζει… Ακόμα και όταν δώσεις (στους Ευρωπαίους) τα στοιχεία και τις τρανταχτές αποδείξεις γι αυτό που γίνεται με το Ισλαμ και την αντικατάσταση πληθυσμών, δυστυχώς οι Ευρωπαίοι δεν ξυπνούν. Δεν αλλάζουν μυαλά. Συνεχίζουν να αρνούνται την αλήθεια… μέχρι τη μέρα που θα είναι πλέον αργά.

Οι Μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται ενώ οι Ευρωπαίοι μειώνονται, και όταν γίνουν πλειοψηφία, θα επιβληθεί Σαρία ΠΑΝΤΟΥ!

Ας ελπίσουμε να μην το ζήσουμε αυτό στην Ελλάδα.



Πηγή FreePen
http://kostasxan.blogspot.gr/2016/01/blog-post_288.html

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ & ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΕΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΞΩΔΙΚΑ 1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ 15.01.16 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ & ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ……
ΜΗ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΕΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΞΩΔΙΚΑ 2
ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ…. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
 
 
 
………………………………………..
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ: «Διαβιβάσαμε την εξώδικη εντολή σας στο ΥΠΟΙΚ λόγω αρμοδιότητας για περαιτέρω ενέργειες» !!! ΑΝΤΙ… «τι είναι αυτά κύριε; πληρώστε κύριε» !!!
…………………………………….
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n
…………………………………
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )
ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!
ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!
……………………………………..
10277166_1642215742706830_4483394426625512202_n
1928835_933224610095810_2098222101491083290_n
ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

http://alfeiospotamos.gr/?p=19978

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ 15/1/2900 (βίντεο)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 


Απολύθηκαν επτά υπάλληλοι της Βουλής με πλαστά πτυχία


Απολύθηκαν άλλοι επτά υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι είχαν καταθέσει πλαστά πτυχία.

Απολύθηκαν επτά υπάλληλοι της Βουλής με πλαστά πτυχία

Οι απολύσεις τους δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ ύστερα από απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Μετά από έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι 16 εργαζόμενοι της Βουλής είχαν καταθέσει πλαστά πτυχία. Η έρευνα ξεκίνησε επί προεδρίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο από τον Νίκο Βούτση.

Οι απολύσεις αφορούν έναν επιστημονικό σύμβουλο στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, για τον οποία δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός στο αρχείο αίτησης αναγνώρισης καθώς και ο ατομικός φάκελός του από το τέως ΔΙΚΑΤΣΑ και νυν ΔΟΑΤΑΠ. Ο υπάλληλος προσελήφθη το 2011 και, όπως αναφέρει το ΦΕΚ, «προσκόμισε εν γνώσει του το φάκελο και για ίδιον όφελος προκαλώντας δολίως και υποβοηθώντας την παράνομη πρόσληψή του…».

Εντοπίστηκαν ταυτόχρονα και δύο πλαστά απολυτήρια λυκείου, ενός συνεργάτη βουλευτή που μονιμοποιήθηκε στο διοικητικό-λογιστικό προσωπικό το 2003 και μιας δακτυλογράφου που μονιμοποιήθηκε το 1999.

Υπάρχουν και τέσσερις υποθέσεις ειδικών φρουρών που διαπιστώθηκε ότι είχαν πλαστογραφήσει το απολυτήριο Λυκείου. Συγκεκριμένα οι δύο πλαστογράφησαν τον βαθμό και οι άλλοι δύο δεν είχαν καν απολυτήριο Λυκείου. Από τους τέσσερις οι δύο είχαν προσληφθεί το 2003 και άλλοι δύο το 2007. Υπενθυμίζεται ότι το απολυτήριο λυκείου αποτελούσε απαραίτητο τυπικό προσόν διορισμού.
Πριν από λίγο καιρό, δεν είχε ανανεωθεί η σύμβαση ενός υπαλλήλου, που επίσης είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Ο «ξαφνικός θάνατος» της παραγωγικής Ελλάδας


Του Δημήτρη Κοδέλα

Το νέο Ασφαλιστικό σηματοδοτεί το τέλος του πρωτογενή τομέα

Ξαφνικός θάνατος ονομαζόταν στο ποδόσφαιρο το πρώτο γκολ που θα έμπαινε στην παράταση ενός αγώνα και με το οποίο τελείωνε το ματς και νικήτρια ομάδα ανακηρυσσόταν εκείνη που σκόραρε. Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό των αγροτών θυμίζουν τον «ξαφνικό θάνατο», δηλαδή το τελειωτικό, μοιραίο και οριστικό τέλος του αγροτικού κόσμου και της παραγωγικής Ελλάδας.

Για την παραπάνω διαπίστωση φαίνεται να αδιαφορεί ή να την αγνοεί η κυβέρνηση και ο υπ. Εργασίας κ. Κατρούγκαλος ο οποίος με εξοργιστικό τρόπο αναφερόταν, πριν από λίγες μέρες, στην Κρατική Τηλεόραση στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση με τις φράσεις: «δικαιοσύνη», «ισονομία», «προστασία χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων», «πρώτη φορά που εμείς στείλαμε κείμενο». Δείτε παρακάτω για τι ψέμα μιλάμε και για τι έγκλημα/επίθεση ενάντια στον αγροτικό κόσμο και στην παραγωγή της χώρας!

Τι αλλάζει

Καταρχήν, οι βασικές αλλαγές όσον αφορά στο πεδίο της ασφάλισης των αγροτών συνοψίζονται στο ότι: α) το κράτος αποσύρεται από οποιαδήποτε χρηματοδοτική στήριξη παρείχε, β) ο ΟΓΑ ενοποιείται με τα άλλα Ταμεία, γ) οι ασφαλιστικές εισφορές σταματούν να καταβάλλονται ανάλογα με την ασφαλιστική κατηγορία και μετατρέπονται σε φόρο επί του εισοδήματος για την κύρια σύνταξη και για την περίθαλψη.

Οι αλλαγές στις εισφορές περιγράφονται, συνοπτικά, στον Πίνακα 1.



Από τον καθένα πάνω από τις δυνατότητές του…


Ας δούμε όμως για ποιά «δικαιοσύνη», «ισονομία» και «προστασία των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων» μιλά ο υπουργός.

Για το μισό 2015 και για το 2016 η πρόταση Τσίπρα-Κατρούγκαλου οδηγεί σε αυξήσεις των εισφορών για κύρια σύνταξη κατά 43%, τη στιγμή που ήδη οι μισοί ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές! Έτσι, η ετήσια εισφορά για την κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία αυξάνεται από 753 σε 903 ευρώ και για την ανώτερη (7η) από 1.635 σε 2.100 ευρώ!

Εκεί που τα πράγματα αποκτούν μια διαστροφική τροπή είναι στο τι θα γίνει με τις εισφορές από το 2017 και μετά, οπότε η ασφαλιστική εισφορά υπολογίζεται ως ποσοστό επί του αγροτικού εισοδήματος και η οποία θα φτάσει να αντιστοιχεί στο 27% του φορολογητέου εισοδήματος του προηγούμενου έτους (20% για την κύρια σύνταξη και 6,95% για την περίθαλψη). Μάλιστα, για να μην ξεγελαστούν οι πιο φτωχοί αγρότες, ορίζεται ως κατώτατη εισφορά περίπου τα 1.500 ευρώ.

Αν σε αυτά συνυπολογιστεί η αύξηση της φορολογίας, όπως αυτή έχει συμφωνηθεί στο 3οΜνημόνιο (από 13% σε 26% από το πρώτο ευρώ, αύξηση προκαταβολής φόρου από 55% σε 100%) τότε μιλάμε για μια πρωτοφανή, ληστρική φορολογία που θα υπερβαίνει το 50% του εισοδήματος των αγροτών!

Τα παραπάνω στοιχεία κουρελιάζουν όσα ισχυρίζεται ή αποκρύβει η κυβερνητική προπαγάνδα. Η επιβαλλόμενη αφαίμαξη αποτελεί ένα σχέδιο μαζικής φτωχοποίησης του αγροτικού κόσμου και εξαθλίωσης μεγάλου μέρους του.

Η περίφημη «ισονομία» και «δικαιοσύνη» σημαίνουν, σύμφωνα με την κυβέρνηση, ότι ο πολύ φτωχός αγρότης με εισόδημα έως 5.000 ευρώ στέλνεται στο πυρ το εξώτερο, αφού το κράτος μπορεί να του πάρει από φόρο και εισφορές μέχρι και το 90% του εισοδήματός του. Για τους «προνομιούχους» με εισοδήματα μεγαλύτερα των 6.000 ευρώ η «πρόταση» της κυβέρνησης είναι στην καλύτερη περίπτωση μισά-μισά, δηλαδή μισά ως φόρος και ασφαλιστικές εισφορές και μισά για να ζήσει ο αγρότης την οικογένειά του και για να καλλιεργήσει…




…στον καθένα κάτω από τις ανάγκες του!

Για χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς, η αξιοπρεπής επιβίωση μετατρέπεται σε άπιαστο όνειρο. Πολλοί από αυτούς θα εκδιωχθούν από την παραγωγή, αφού το εναπομείναν εισόδημα δεν αρκεί σε κάποιον ούτε για να συντηρήσει τη δραστηριότητά του, ούτε για να επενδύσει και να βελτιώσει την παραγωγή του, ούτε για να ανταγωνιστεί τις μεγάλες μονάδες, τα εισαγόμενα προϊόντα και να σταθεί στο διεθνή ανταγωνισμό. Δεν πρόκειται για τον αργό θάνατο που ζει ο αγροτικός χώρος εδώ και χρόνια, αλλά για συνθήκες «ξαφνικού θανάτου» και βίαιου εξοστρακισμού των αγροτών από τη γη τους.

Ξεσηκωμός

Για τους ανθρώπους της παραγωγής δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ξεσηκωθούν για να αποκρούσουν τη μοιραία, χαριστική βολή που δίνεται στη δυνατότητά τους να κάνουν αυτό που ξέρουν, να παράγουν για να φέρουν μεροκάματο στο σπίτι και να εξασφαλιστούν τα διατροφικά αγαθά που έχει ανάγκη αυτός ο ταλαιπωρημένος και πολυπροδομένος λαός. Αναζητούνται μορφές ακηδεμόνευτης και γνήσιας έκφρασης του αγροτικού κόσμου, χωρίς μεσάζοντες της συνδιαλλαγής και της ανυποληψίας, που θα ταρακουνήσουν το σαθρό πολιτικό σύστημα των νεοφώτιστων μνημονιακών και των παλαιών αρχιτεκτόνων της κατάντιας μας.


Εξάλλου, όταν ο αγώνας είναι στημένος και στις καθυστερήσεις ο διαιτητής δίνει άδικο πέναλτι και αποβάλει αυθαίρετα τον τερματοφύλακα, τότε μπαίνεις στο γήπεδο, ακυρώνεις τον αγώνα και ζητάς να ξαναγίνει επί ίσοις όροις. Υπάρχει ο ξαφνικός θάνατος, υπάρχουν και τα απρόοπτα…


http://www.logiosermis.net/2016/01/blog-post_71.html#.VpqNFU8qxeg

Ο υδραυλικός τηλέγραφος του Αινεία -τηλεπικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων στην αρχαιότητα

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία έχουν αλλάξει δραστικά τον τρόπο που ζούμε σήμερα σε σχέση με αυτόν του αρχαίου παρελθόντος μας. Ένα είδος της τεχνολογίας που πολλοί από εμάς μπορεί να θεωρούν δεδομένο είναι η ικανότητα να επικοινωνούμε με άλλους σε μεγάλες αποστάσεις, είτε με μεγάλες ομάδες ανθρώπων.
Ρίχνοντας μια ματιά πίσω στους αρχαίους πολιτισμούς μπορούμε να πάρουμε μια εικόνα για τις σημερινές πρώτες μεθόδους επικοινωνίας μεγάλων αποστάσεων. Το 350 π.Χ., ένας Έλληνας με το όνομα Αινείας εφηύρε τον υδραυλικό τηλέγραφο, ο οποίος ήταν ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας, μεταδίδοντας αρκετά λεπτομερείς πληροφορίες, γρήγορα σε μεγάλες αποστάσεις.

Ο Αινείας ήταν ένας Έλληνας συγγραφέας ο οποίος επικεντρώθηκε στην στρατιωτική ιστορία, τη στρατηγική, την επικοινωνία. Ήταν ένας από τους πρώτους συγγραφείς παρείχε έναν οδηγό για τις στρατιωτικές επικοινωνίες, ο οποίος ήταν σημαντικός για τη διασφάλιση κάθε κοινωνίας δίνοντας τη δυνατότητα να προβλεφθούν πιθανές εισβολές και να επικοινωνούν για την στρατηγική και την τακτική εμπρός και πίσω ανάμεσα στις ομάδες.

Ο Αινείας είχε απογοητευτεί από τους περιορισμούς που θέτονταν στις επικοινωνίες με δάδες και φάρους. Οι δάδες επέτρεπαν κάποια μηνύματα να σταλούν, για παράδειγμα, μπορούσαν να δείξουν τον κίνδυνο ή να ενημερώσουν ότι ένας στόχος επετεύχθη, αλλά δεν μπορούσε να στείλει μηνύματα με οποιοδήποτε επίπεδο λεπτομέρειας ή περιγραφής.

Ουσιαστικά, μπορούσαν να πληροφορήσουν ότι κάτι συνέβη, αλλά δεν υπήρχε τρόπος για να πληροφορήσουν για το τι είχε συμβεί.


Μετάδοση πληροφοριών μέσω φάρων με φωτιά

Ως εκ τούτου, ο Αινείας ανέπτυξε τον υδραυλικό τηλέγραφο, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια. Ο τηλέγραφος εμπλέκει ένα σύστημα από σκάφες γεμάτα με νερό που περιείχαν ράβδους που με προσυμφωνημένες μηνύματα (όπως «ιππείς εισέρχονται στη χώρα», ή «πλοία»).

Οι δύο ομάδες που ήθελαν να επικοινωνήσουν και οι δύο έπρεπε να έχουν το ίδιο σύνολο εφοδίων και να τοποθετηθούν μακριά η μια από την άλλη, αλλά με οπτική επαφή, συνήθως πάνω σε ένα λόφο. Όταν μια ομάδα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα προς την άλλη, έπρεπε να υψώσει ένα πυρσό. Βλέποντας τον πυρσό, η δεύτερη ομάδα σήκωνε τον πυρσό της για να επιβεβαιώσει ότι ήταν έτοιμη να λάβει το μήνυμα.

Όταν ο αρχικός αποστολέας κατέβαζε τη δάδα του και οι δύο πλευρές τραβούσαν ταυτόχρονα την τάπα από τον πυθμένα του δοχείου που περιέχει νερό. Καθώς το νερό στραγγίζει, διαφορετικά μηνύματα αποκαλύπτονται στη ράβδο. Όταν το μήνυμα που έπρεπε να σταλεί, έφτανε στην κορυφή, ο αρχικός αποστολέας άναβε και πάλι τη δάδα του, επισημαίνοντας ότι ο δέκτης θα πρέπει να ξανασυνδέσει την τάπα και να διαβάσει το μήνυμα στη ράβδο.

Για να λειτουργήσει σωστά, τα δύο μέρη έπρεπε να έχουν δοχεία ίδιου μεγέθους, που γεμίζουν με τον ίδιο όγκο νερού και ράβδους που περιέχουν τα ίδια μηνύματα. Έπρεπε, επίσης, να είναι πολύ ακριβή, να ξεκινούν και να σταματούν την ροή του νερού στη σωστή στιγμή.


Ένα αντίγραφο του υδραυλικού τηλέγραφου του Αινεία

Ενώ η τεχνολογία του υδραυλικού τηλέγραφου φαίνεται πολύ απλή, η δημιουργία του θεωρήθηκε ως θαύμα καθώς επέφερε μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία της επικοινωνίας, επιτρέποντας προκαθορισμένα μηνύματα να σταλούν σε μεγάλες αποστάσεις.

Σε περίπτωση εισβολής ή εχθρού που πλησίαζε, φαίνονταν μόνο οι σύντομες λάμψεις των πυρσών και δεν μπορούσαν να υποκλέψουν το μήνυμα με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η πρόοδος στην επικοινωνία ήταν επίσης μια μεγάλη πρόοδο στις στρατιωτικές επικοινωνίες και τη στρατηγική.

Μηνύματα εστάλησαν από τη Σικελία στην Καρχηδόνα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Καρχηδονιακό Πόλεμο (264-241 π.Χ.) με τη χρήση του υδραυλικού τηλέγραφου, επίσης γνωστή ως γραμμή Σηματοφορίας.


Ένα γραμματόσημο που απεικονίζει τον υδραυλικό τηλέγραφο σε χρήση

Μέσω του υδραυλικού τηλέγραφου, ο στρατός είχε πλέον τη δυνατότητα να μεταδίδει συγκεκριμένα μηνύματα που επέτρεπαν σε άλλες ομάδες του στρατιωτικού προσωπικού, καθώς και πολίτες, την καλύτερη προετοιμασία για πιθανές εισβολές από ξηρά ή θάλασσα.

Αυτή η πρώιμη μορφή της επικοινωνίας μεγάλων αποστάσεων ήταν πολύ προχωρημένη για την εποχή της και άνοιξε το δρόμο για μελλοντικές μορφές επικοινωνιών, οι οποίες έχουν οδηγήσει σε πολλές μεθόδους που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα.


http://kotsanas.com/gb/exh.php?exhibit=1201002
http://www.connected-earth.com/Journeys/Firstgenerationtechnologies/Thetelegraph/Firststeps/index.htm
http://www.historyofinformation.com/expanded.php?id=1612
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydraulic_telegraph
http://www.mlahanas.de/Greeks/Communication.htm
http://www.mlahanas.de/Greeks/Technology/AncientGreekTechnology028.html
http://www.nature.com/nphys/journal/v5/n7/full/nphys1312.html


aorata-gegonota.blogspot.gr , pyli-apokalypseis.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/hydraulicos-tilegrafos-aineia.html#sthash.QFQZx3TY.dpuf

Σπουδαία συνταγή που καθαρίζει και επουλώνει ολόκληρο τον οργανισμό!

Αυτή είναι μια συνταγή που θεραπεύει ολόκληρο τον οργανισμό. Καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, συντηρεί την καρδιά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθαρίζει το συκώτι, προστατεύει από καρδιακή προσβολή και πιστεύεται ότι βοηθά στην θεραπεία του καρκίνου.
Συστατικά:

15 λεμόνια
12 ολόκληρα κεφάλια (όχι σκελίδες) σκόρδο φρέσκο
1 κιλό μέλι
400 γραμμάρια φύτρες σιταριού
400 γραμμάρια καρύδια

Πάρτε οργανικό σιτάρι και τοποθετήστε το σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο. Γεμίστε με νερό και αφήστε το για 10-12 ώρες.

Καλύψτε το με γάζα, και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, σουρώστε μέσω της γάζας και πλύνετε τα σιτάρια καλά. Μια μέρα αργότερα θα εμφανιστούν βλαστοί μεγέθους 1-2 χιλιοστών.

Στη συνέχεια, αλέστε σε κρεατομηχανή μαζί τα καθαρισμένα σκόρδα, το σιτάρι με τους βλαστούς και τα καρύδια.

Σε αυτά προσθέστε τα 5 λεμόνια μαζί με τη φλούδα. Τα υπόλοιπα 10 λεμόνια στραγγίξτε τα και προσθέστε το χυμό στο μείγμα. Στο τέλος, προσθέστε το μέλι.

Ανακατεύετε με μακρύ ξύλινο κουτάλι.

Βάλτε το μείγμα σε γυάλινα βάζα και φυλάξτε το σε ψυγείο.

Χρησιμοποιήστε το έπειτα από 3 ημέρες.

Αυτό το φάρμακο είναι χρήσιμο για ολόκληρο τον οργανισμό και προστατεύει ενάντια σε πολλές ασθένειες.

Πώς να το καταναλώνουμε:

Λαμβάνετε 1-2 κουταλιές του μείγματος αυτού 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα (3 φορές την ημέρα).  

Για τη θεραπεία του καρκίνου, λαμβάνετε μια κουταλιά από το μείγμα κάθε δύο ώρες.


healthybodyandtips

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/ygeiini-sinatgi-epouloni-organismo.html#sthash.HXBBMkJ0.dpuf

Το μαγικό τσάι που θεραπεύει όλα τα είδη των πόνων στο σώμα


Εάν συχνά βασανίζεστε από πόνους στο σώμα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το θαυματουργό τσάι γιατί περιέχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Σας συνιστούμε αυτό το αποτελεσματικό μείγμα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλα τα είδη των πόνων. 

Αναλγητική συνταγή τσαγιού:

Συστατικά:
- 2 ποτήρια νερό
- 2 κουταλάκια του γλυκού μαύρο τσάι
- 2 κουταλάκια του γλυκού κάρδαμο
- 2,5 εκατοστά από τριμμένο τζίντζερ
- 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κουρκούμη
- ½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- Κανέλα 

Παρασκευή:
Μαγειρέψτε τζίντζερ, κουρκουμά, κάρδαμο και κανέλα σε νερό για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέστε το μαύρο τσάι και αφήστε τα να βράσουν για άλλα 2 λεπτά.
Σουρώστε σε ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου και γλυκάνετε με μέλι.

Κάρδαμο - Αυτό το μπαχαρικό βοηθά στην εξάλειψη των αποβλήτων από τα νεφρά, θεραπεύει την κακή αναπνοή και προστατεύει από ορισμένες μορφές καρκίνου. Επιπλέον, μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος, αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα, βοηθά με την κατάθλιψη και μειώνει τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος. Πλέον, είναι πολύ ευεργετική για πεπτικά προβλήματα, φούσκωμα, καούρα, δυσκοιλιότητα κλπ 

Τζίντζερ - Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε διάφορους πόνους και κράμπες. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του είναι τόσο ισχυρές που θεωρείται ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα συνήθη αντι-φλεγμονώδη φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αρθρίτιδα. Επιπλέον, το τζίντζερ μπορεί να εξαλείψει το φούσκωμα και την πρόληψη των γαστρικών ελκών.

Μέλι - Μειώνει τη φλεγμονή των αρθρώσεων και ανακουφίζει όλους τους τύπους του πόνου στο σώμα. Αυτό το φυσικό γλυκαντικό σκοτώνει τα πλέον ανθεκτικά βακτήρια και μπορεί επίσης να αποτρέψει τις εποχιακές αλλεργίες.

Κανέλα (Κεϋλάνη) - Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία της αρθρίτιδας και του πόνου στην πλάτη, και οι πρόσφατες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την αναλγητική δράση της. Επιπλέον, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην θεραπεία του διαβήτη τύπου 2.

Γάλα Αμυγδάλου - Τα αμύγδαλα περιέχουν σαλικίνη, μια ένωση παρόμοια με την ασπιρίνη. Με τακτική κατανάλωση του γάλακτος αυτού, μπορείτε να ανακουφίσετε διαφορετικούς τύπους πόνων στο σώμα ιδιαίτερα στις αρθρώσεις, το κεφάλι, τους μύες ... Βοηθά στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και ρυθμίζει το σωματικό βάρος.
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/tsai-therapeuei-ola-eidi-ponon.html#sthash.hpGyulH1.dpuf

Το μυστήριο με τον έφιππο ηγεμόνα που βρήκαν οι ψαράδες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κάλυμνο και την Κω

 

Το εντυπωσιακό εύρημα είναι κλεισμένο σε μια βιτρίνα στον ισόγειο χώρο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, που βρίσκεται επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη.



Το εντυπωσιακό εύρημα είναι κλεισμένο σε μια βιτρίνα στον ισόγειο χώρο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, που βρίσκεται επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/mysterio-efippos-igemonas-kalymnos-kos.html#sthash.4U9VYCUz.dpuf

Πρόκειται για τα τμήματα ενός μεγάλου αγάλματος της ύστερης ελληνιστικής περιόδου, το οποίο έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία. Το 2006 ένας ψαράς ανέσυρε ένα χάλκινο πόδι αγάλματος με τα δίχτυα του στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κάλυμνο και την Κω. Λίγο αργότερα ένας άλλος ψαράς, συγγενής του πρώτου, βρήκε το άλλο πόδι στην ίδια περιοχή.


Το 2009 εντόπισε το τμήμα ενός θώρακα, ενώ προφανώς στο σύμπλεγμα αυτό που είναι ένας έφιππος ηγεμόνας ανήκει και ένα εντυπωσιακό κεφάλι που βρέθηκε και αυτό στα ίδια νερά. Το αξιοπερίεργο είναι ότι πραγματοποιήθηκε αρχαιολογική έρευνα στο σημείο όπου υπέδειξαν οι ψαράδες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.



Τα σκέλη εφίππου άνδρα με τα περίτεχνα σανδάλια τους πτερνιστήρες και το δελφίνι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καλύμνου


Με απόσταση ετών συμπληρώθηκε σταδιακά ένα παζλ, το οποίο δείχνει έναν ρωμαλέο άνδρα με ένα καπέλο που ονομάζεται καψία. Με το ένα χέρι του κρατά τα γκέμια και με το άλλο απευθύνει χαιρετισμό.


Από το σύμπλεγμα απουσιάζει το άλογο. Όλα τα τμήματα έχουν συντηρηθεί, αλλά κάποια δεν βρίσκονται στην εφορεία.


Από την Κω στην Ιαπωνία
Ο θώρακας χρειάστηκε να μείνει πολύ καιρό μέσα στη δεξαμενή αφαλάτωσης και ταιριάζει γάντι με τα δύο πόδια», μας εξηγεί η επικεφαλής της ΕΕΑ, Αγγελική Σίμωσι.«Για το κεφάλι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, καθώς δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Το έχουμε δανείσει για σημαντικές εκθέσεις που γίνονται στο εξωτερικό αυτήν την περίοδο. Πήγε πρώτα στη Φλωρεντία.


Η κεφαλή ηγεμόνα με καπέλο


Μετά στην Αμερική και τώρα ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στη μεγάλη έκθεση αρχαίας ελληνικής τέχνης που θα γίνει στην Ιαπωνία. Από την πείρα μας, πάντως, πιστεύουμε ότι αποτελεί τμήμα του μεγάλου αυτού αγάλματος που είναι πολύ όμορφο», υπογραμμίζει η επικεφαλής.Προς χάριν του δημοσιογραφικού φακού, οι συντηρητές μας κάνουν μια μικρή παρουσίαση. Ξεβιδώνουν προσεκτικά τις βιτρίνες και φέρνουν ένα ξύλινο κιβώτιο γεμάτο αφρολέξ μέσα στο οποίο βρίσκονται τα πόδια.


Ύστερα, ο Αγγελος Τσομπανίδης κρατά τα πόδια στη σωστή θέση για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε μια αίσθηση της ακέραιας σύνθεσης. Η ίδια διαδικασία θα γίνει και για το κεφάλι, όταν με το καλό γυρίσει από το εξωτερικό. «Όπως βλέπετε, κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή για εμάς, γεμάτη εκπλήξεις», λένε οι εργαζόμενοι που μας ξεπροβοδίζουν μέχρι την πόρτα. 

Από άρθρο της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ στην Καθημερινή.

aetos-apokalypsis.com
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/mysterio-efippos-igemonas-kalymnos-kos.html#sthash.4U9VYCUz.dpuf

Οξυζενέ... Η άγνωστη - απαγορευμένη "θαυματουργή" θεραπεία, ακόμη και του Καρκίνου! ! !

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα...
Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών - από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.
Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard,Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!
 

Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.


Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.
Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.


Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας(Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).
Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.


Ο δρ. Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.
Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, Theprime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).


Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (OttoWarburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.


Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2O2) συγκαταλέγεται σε αυτές και, μαζί με το όζον (Ο2), συνιστούν τις βιο-οξειδωτικές θεραπείες. Ο μηχανισμός δράσης τους είναι παρόμοιος: όταν διαλύονται μέσα στο σώμα, απελευθερώνουν το επιπλέον άτομο οξυγόνου που εμπεριέχεται στη μοριακή τους σύνθεση, δημιουργώντας ένα καλά οξυγονωμένο περιβάλλον που έχει διπλή αποστολή: την πρόληψη και τη θεραπεία.


Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις - προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.


Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).



Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση
με άγνωστη ιστορία

Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.
Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.



Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).
 

Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο τηςMadison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.


Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letterfor Doctors, 1987).


Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ' όλα είναι ότι λειτουργεί!»
(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)


Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: MedicalMiracle, Second opinion publishing, 1996).





Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternativesότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret tohealing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).


Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minutecure: The secret to healing virtually all diseases).



Η λύση για τον αλκοολισμό


Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.


Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.




Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο,πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure:The secret to healing virtually all diseases).


Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης

Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.




Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.


Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.


Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy for our pollutedworld, Energy puplications, 2003).





Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις

Ο δρ. Paul Cummings δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Nonsurgical therapies for gums spurs aide debate, New York Times,23/3/1982).


Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών - μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.


Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής


Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα - συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.
Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με... μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.
Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.


Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευα σμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.



Έχοντας υπ' όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:


• Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;


• Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;


• Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;


Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.


Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.



Πηγές

• Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives(www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors,1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide,17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 ·EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τιςβιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/.../is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate,Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC,Hydrogen peroxide inhalation method, 2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279,3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)



• Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular & Cellular biochemistry49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 ·Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983,p.143-151


Η Λίλα Σταμπούλογλου ανήκει στους βασικούς συνεργάτες του Hellenic NEXUS που εστιάζουν στην έρευνα θεμάτων υγείας και διατροφής. Επιπλέον, συνεργάζεται με τις εκδόσεις Εσοπτρον ως ερευνήτρια και συγγραφέας βιβλίων ποικίλης θεματολογίας. (e-mail: atzam@yahoo.gr)


πηγή: Περιοδικό HELLENIC NEXUS Τεύχος 38

- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/oxygene-agnosti-apagoreumeni-therapeia-karkinou.html#sthash.2t27wb9C.dpuf

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ - ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 -Ο ΣΕΙΡΙΟΣ είναι το πιο γνωστο ουρανιο σωμα που αναφερεται σε ολες τις θρησκειες,για να θυμιζει στον ανθρωπο την σχεση του με το μακρινο αστερι,από το οποιο οι θεοι-βασιλιαδες εποικιστες της γης εφεραν σπερμα ζωης στον πλανητη μας. 
-Η Γη στο παρελθον εγινε πεδιο συγκρουσεων ουρανιων πολιτισμων για χρυσο, αργο και νερο, αλλα και για ελεγχο.

-Η απωτατη Ελληνικη ιστορια,όλα τα παναρχαια κειμενα, Ινδικα, Σουμεριακα, Βαβυλωνιακα, Αιγυπτιακα. Κινεζικα, Περουβιανα, Μεξικανικα και αλλων πολλων που προσφατα ανακαλυφτηκαν, κανουν λογω για πολεμικη συγκρουση, μεταξυ των ‘’Υιων του Φωτος’’ και των ‘’Υιων του Σκοτους’’ τοσο στον ουρανο οσο και στην γη.


-Σημερα μπορουμε να καταλαβουμε εκεινη την τεχνολογια : <<Τα ιπταμενα αρματα,ηταν γερα και ανθεκτικα, δεν καταστρεφονταν, δεν καιγονταν, ακινητοποιουνταν στον αερα, γινοντα αορατα από αλλα σκαφη, κατεστρεφαν τα εχθρικα αρματα και παρελυαν τους αντιπαλους
[ Μαχαρισι Μπαρανταγια ]
-Ένα γρηγορο Βιμανα [ ιπταμενο αρμα εκσφενδονισε ένα βλημα που εκρυβε μεσα του ολη την δυναμη του συμπαντος, ηταν αγνωστο οπλο, ενας προαγγελος θανατου. Οι στρατιωτες επεφταν στο νερο για να πλυθουν,τα τροφιμα μολυνθηκαν, τα πτωματα καιγοταν, τα μαλλια και τα νυχια επεφταν,τα πουλια ασπρισαν,τα πηλινα αντικειμενα εσπαζαν χωρις αιτια, ενώ πεταξαν μακρια σαν ξεραμενα φυλλα, πληθη από αλογα, ελεφαντες και αρματα. Πιο κατω: Το φλεγομενο βλημα εσκασε σαν σπιθα φωτιας και πυκνο σκοταδι απλωθηκε στους ουρανους,τα συνεφα μουγκριζανε,οι ανθρωποι καψαλιστηκαν και ψηνονταν απο πυρετο>> [ Ντρονα Παρβα ]

Η θρησκευτικη παραχαραξη της ιστοριας προσβαλλει την νοημοσυνη μας αφου ακομη και σημερα διδασκονται στην Ελλαδα,την αιωνια χωρα των σοφων και φιλοσοφων το παραμυθι της εβραικης δημιουργιας οτι η ανθρωποτητα ειναι 5.000 ετων και αλλοιμονο στον αιρετικο που θα διαφωνησει με το δογματικο ιερατειο.!!!
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!!!


ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:
-Μερα με την ημερα νιωθουμε τις δονησεις μας να ανεβαινουν. Μεσα απο τουτο το μαραφετι ''σπρωχνουμε'' ολοι την ενεργεια μας και την δια-μοιραζουμε απλοχερα μεταξυ μας.

-Οσα δεν παρατηρουσαμε μεχρι χτες,σημερα τα περναμε απο μελετη και επεξεργασια και αυτο δειχνει πως αρχισε η αντιστροφη μετρηση της μεγαλης επαφης και συναντησεως μας με τους Μαχητες Φωτος.

-Η Νεμεση θα ειναι αμειλικτη.
-Παρ'ολη την λυσσαλεα επιθεση που δεχομαστε με πληθωρα αεροψεκασμων, με υιους και βαρεα μεταλλα και προσπαθεια μεταστροφης της ατμοσφαιρας, ο ''Γερων Αιολος'' φαινεται πως επικρατει ανετα και ο Ηλιος Απολλων συνεχιζει να παραμενει στην χωρα του.

-ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ.
<<Ερρωσθε και ευδαιμονητε>>


Πηγή: Fileas Fong , 
 ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/sirius-doniseis.html#sthash.GIyNkm1f.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters