Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 αποδεικνύει οτι ο Σαμαράς είναι ψεύτης! ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΤΟ 2016, ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΤΟ 2014!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ.

(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ)

Σελ. 2 στο τέλος: Πρέπει ο πληθυσμός, ή η εθνική πολιτική να είναι σύμφωνη με τη συνθήκη της ΕΕ και το "κατάλληλο" παράγωγο δίκαιο, για να έχουμε πρόσβαση σε νερό, αέριο, πετρέλαιο, ηλεκτρικό; Άν δεν είναι, θα μας κόψουν το ρεύμα; Πώς;

Σελ. 44-45, π. 1 &2 : Η απόδειξη ότι τα φετινά μέτρα περικοπών δε θα είναι τα τελευταία. Αναφέρεται σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι σε απολύσεις.

Σελ. 46, π. 6: Επιπλέον περικοπές δαπανών στην άμυνα ώς και το 2014. Αύξηση 197 εκ. ? το 2015 -ίσως κάτι να πρέπει να "αγοράσουμε" τότε.

Σελ. 48 π. 11: Αύξηση φορολογίας την επόμενη διετία

Σελ. 48 π. 12: Άν είστε καλά παιδιά...

 ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ:
  Το Μνημόνιο 3 Χωρίς Λογοκρισία - The Press Project
http://rizospastikhdexia.blogspot.gr/2012/11/3.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/3.html

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Σύνταγμα: Λαϊκή λιθογραφία που απεικονίζει την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 και δίπλα ο αγνός αγωνιστής της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Ιωάννης Μακρυγιάννης (1797-1864), εμπνευστής και πρωτεργάτης του δημοκρατικού κινήματος για την παραχώρηση συντάγματος από την ξενόφερτη μοναρχία (Ελαιογραφία: Αθήνα, Εθνικό Ιστορικό Μουσείο).


Σκηνικό θλίψης, οδύνης και «ματώματος ψυχής» για τη σύγχρονη τραγωδία, στην οποία οδηγείται το Ελληνικό Έθνος και ο Ελληνικός λαός.
Και όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Παραβιάζουν ακόμη και διατάξεις του Συντάγματος για να ματώσουν αυτό το λαό ακόμη περισσότερο !!

Πιο συγκεκριμένα:

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για τα «Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» προβλέπει στο Άρθρο 4, παρ. 5 τα εξής:

«Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους»

Εισάγει τοιουτοτρόπως τον αναλογικό και τον προοδευτικό τρόπο επιβάρυνσης και φορολόγησης (με βάση τη φοροδοτική ικανότητα έκαστου), επιβαρύνοντας περισσότερο τους «έχοντες και κατέχοντες» πολύ υψηλά εισοδήματα και πολυτελέστατα τεκμήρια διαβίωσης.
Κι’ όμως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι το ως άνω άρθρο, ιδιαίτερα για τα ληφθέντα και προτεινόμενα μέτρα των μνημονίων, ή δεν τηρείται σωστά, ή δεν λαμβάνεται ιδιαίτερα υπ’ όψιν ή εφαρμόζεται ακόμη και αντιστρόφως ανάλογα!!

Πιο αναλυτικά:

► Αύξησαν την Έμμεση φορολογία (Φ.Π.Α. κ.α.), καθιστώντας τουτέστιν περισσότερο άδικο το φορολογικό μας σύστημα, ιδιαίτερα για τα χαμηλά εισοδήματα.
Η Έμμεση φορολογία στη χώρα μας είναι υψηλότερη κατά 41,2% της άμεσης φορολογίας (σύμφωνα με τα στοιχεία του Κρατικού προϋπολογισμού του 2012), υπονομεύοντας τοιουτοτρόπως σε υψηλό βαθμό τον προοδευτικό χαρακτήρα του φορολογικού μας συστήματος.
Η Νέα Κοινωνία, η Νέα Ελλάδα: «Των Κροίσων.. και των Κρισόπληκτων»

► Απειλούν με χαράτσια όλα τα νοικοκυριά (σπίτια, χαμόσπιτα, αγροτεμάχια, σαράβαλα κ.α.) και ούτε ένα μέτρο για κατόχους σύγχρονων παλατιών, θαλαμηγών, ελικοπτέρων, ιδιωτικών αεροπλάνων, λοιπών τεκμηρίων προκλητικού πλούτου κ.α. Ούτε ένα μέτρο ακόμη και για τα Νησιά τα οποία κατέχουν Έλληνες Κροίσοι διεθνούς φήμης.!!

► Καταργούν φοροαπαλλαγές πλέον και σε τέκνα σε μικροδανειστές, ανέργους, αδύνατους, αρρώστους, καρκινοπαθείς, παραπληγικούς, κ.α. και διατηρούν 58 φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές με το Νόμο 27/1975.

► Βομβαρδίζουν με μέτρα ετήσια εισοδήματα από 0 – 30.000 ευρώ, πλήττουν εισοδήματα ακόμη και των 5.000 ευρώ και ούτε ένα μέτρο για εισοδήματα από 200.000, από 1.000.000, από 10.000.000 ….. από 1.000.000.000 ευρώ και άνω (κλιμακωτά)!!
Την ακραία αυτή πολιτική δεν δείχνουν να την συμμερίζονται και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που ζήτησαν τη «στήριξη» του Δ.Ν.Τ.

Π.χ. -Η ανίσχυρη Λετονία ζήτησε πρώτιστα τη διασφάλιση των μισθών και των συντάξεων
-Η Ουγγαρία παίρνει μέτρα κυρίως για τους πλούσιους
-Η Πορτογαλία επιβάλλει μέτρα και για εισοδήματα πάνω από τα 153.000 ευρώ

Ακόμη όμως και η Αμερική και η Γαλλία, για να ξεπεράσουν την κρίση, προτείνουν αύξηση των ήδη υψηλών συντελεστών φορολόγησης των πλουσίων, σε ποσοστά που μπορούν να ξεπεράσουν το 60 και 70% κατά περίπτωσιν.

► Δεν αξιοποιούν το Άρθρο 4, παρ. 5 του συντάγματος που προβλέπει την προοδευτική φορολόγηση των πλουσιότερων κοινωνικών στρωμάτων και επιλέγουν ως «ισοδύναμα μέτρα» τον σφαγιασμό των συντάξεων και του εφάπαξ που ως γνωστό έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, δημιουργώντας πρωτότυπες πατέντες και περίεργες επιλογές «Δημοσιονομικής Πολιτικής» διεθνώς.
Σχετική εξάλλου είναι και η πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου - Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου - που έκρινε αντισυνταγματικές διατάξεις του νομοσχεδίου με το οποίο επέρχονται μειώσεις στις συντάξεις και κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, κ.λ.π. και ότι δεν πρέπει να θίγεται η αρχή της ισότητας και της αναλογικότητας.

► Διατηρούν και ενισχύουν πρακτικές που παραβιάζουν ακόμη και τη στοιχειώδη λογική Π.χ. Τρομοκρατούν νοικοκυριά και μικροεπιχειρήσεις για οφειλές 200 και 300 ευρώ (ΔΕΗ, εφορία κ.α.) ακόμη και όταν το Κράτος τους οφείλει χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες ευρώ (πολυχρονίζον Εφάπαξ, καθυστερούμενες συντάξεις, επιστροφές ΦΠΑ, αμοιβές αγαθών και υπηρεσιών προς το Δημόσιο, λοιπές οφειλές κ.α.) χωρίς να προβαίνουν στην ψήφιση νόμων «περί συμψηφισμού χρεών».

ΚΡΙΣΗ ΗΘΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ

Η κρίση δεν είναι οικονομική. Είναι βαθύτατη κρίση ηθικών, κοινωνικών, πολιτισμικών και δημοκρατικών αξιών που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν και στην οικονομική κρίση και σήψη.

Τιμωρούνται οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νομοταγείς, οι έντιμοι, οι εθελοντές, οι πατριώτες και διαφεύγουν επί χρόνια οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος, οι αεριτζήδες, οι φοροφυγάδες, οι φοροαποφυγάδες, οι φοροαπαλλαγέντες, οι εισφοροφυγάδες, οι εξαγωγείς αφορολόγητων κεφαλαίων, οι εξαγωγείς κεφαλαίων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες κ.α.

Προς επιβράβευσή τους μάλιστα οι «παράνομοι», καραδοκούν να λάβουν ως λεία (αντί πινακίου φακής) και την περιουσία των νομοταγών.

Τιμωρούνται οι νέοι … ακόμη και οι επόμενες γενιές και τυγχάνουν σχεδόν ατιμωρησίας, με τον περίφημο νόμο 3126/2006 περί ευθύνης υπουργών οι κατ’ εξοχήν ασκούντες τις «πτωχευόμενες» πολιτικές (επί σειρά ετών), αλλά και οι ακολουθούντες «συμπεριφορές και πρακτικές» που δεν συνάδουν προς το δημόσιο συμφέρον και τον ωφελιμισμό των πολλών, ως είθισται σε μια δημοκρατία.
Είναι ο πρώτος νόμος που έπρεπε να καταργηθεί, πριν την προσφυγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ., διότι αποτελεί στίγμα για κάθε σύγχρονη Δημοκρατία και βάναυση προσβολή του πολιτεύματος ιδιαίτερα για χώρες υπό «πτώχευση» … λόγω κακοδιαχείρισης.

Στις πλούσιες χώρες η Ελλάδα

Η ανάπτυξη μιας χώρας εξαρτάται κυρίως από το «φυσικό, πολιτισμικό και ορυκτό» της Πλούτο.

Η Ελλάδα διαθέτει και τα τρία στον υπέρτατο βαθμό, δίνοντας στη χώρα μας μοναδικές προοπτικές ανάπτυξης.

Πρόσφατα το 2010, πριν μπει στα μνημόνια, κατατάχθηκε στις 32 πλουσιότερες χώρες του κόσμου, με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα, και σύμφωνα με το UNDI στις 22 πιο αναπτυγμένες χώρες παγκοσμίως (βλέπε σχετική αναφορά και στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου).

Αν όμως αναλογιστεί κανείς ότι τις τελευταίες κυρίως δεκαετίες, καταστρέφεται ο σπάνιος φυσικός πλούτος της χώρας μας, απαξιώνεται ο λαμπρός πολιτισμικός της πλούτος και κατά τρόπο περίεργο αγνοείται ο σπάνιος ορυκτός της πλούτος, εύκολα μπορεί να συμπεράνει ότι με μια Εθνική Πολιτική, με μια Σύγχρονη Στρατηγική και μ’ έναν άρτιο Πολιτικο-οικονομικό σχεδιασμό, η Πατρίδα μας θα μπορούσε να καταταχτεί σύντομα στις 15 τουλάχιστον πλουσιότερες χώρες του κόσμου!!

Και μ’ ένα δίκαιο κοινωνικό σύστημα (διότι ως γνωστόν το ισχύον εμφανίζει τεράστιες και αναχρονιστικές εισοδηματικές ανισότητες) θα μπορούσε και πάλι να αποτελέσει πρότυπο Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.
Αντ’ αυτού όμως η Πατρίδα μας περιφέρεται εσχάτως μέσα στο Δούρειο Ίππο της «Ψωροκώσταινας», διασύρεται διεθνώς και προβάλλεται σαν η πρώτη Χώρα προς πτώχευση στη διεθνή ειδησεογραφία.
Πραγματικά πρόκειται περί ΑΘΛΟΥ … ΑΘΛΙΟΥ όμως.

Η αναζήτηση των διαχρονικών πολιτισμικών, κοινωνικών, ηθικών και δημοκρατικών αξιών του Ελληνικού Πολιτισμού, το πλάτεμα των κρουνών της ιστορικής μνήμης και συνείδησης και το βάθεμα των κοινωνικών και δημοκρατικών θεσμών, θα αποτελέσουν την πολύτιμη πυξίδα διαφυγής από τον «ιέρειο» χώρο των σπονδών προς τους Κέρβερους της σύγχρονης Νομισματικής Πολιτικής, από τους κατακομβιαίους σχηματισμούς του ζοφερού Πλούτωνα και από τις υποχθόνιες και φρυγματισμένες ανασαιμιές της γης προς τους ιριδισμούς των κυματιστών Ελλαδικών ονείρων, προς το λιοπερίβλητο άρμα του Φαέθοντα και προς το άπλετο και Απολλώνιο Ελληνικό Φως.

ΔΡ. ΜΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3888.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.

ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ… ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ… ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ…

Κι όπως όλα δείχνουν, η μεθοδευόμενη υπερσυσσώρευση φορτίου σύγκρουσης στην ευρύτερη περιοχή, ούτε τυχαία μπορεί να θεωρηθεί, ούτε τυχαίος είναι και ο χρόνος που επελέγη για την εκδήλωσή και την περεταίρω κλιμάκωσή της.

Στα ρεπορτάζ που …κυκλοφορούν, αυτό που συνήθως συναντά κανείς είναι την «πιασάρικη» και συνομωσιολογική version του προβλήματος. Ωστόσο πίσω από αυτήν, αυτό που κρύβεται, δεν είναι η πραγματική ανησυχία για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην περιοχή.
Αυτό που επιμελώς ενσωματώνεται σ αυτού του είδους την «πιασάρικη» αρθρογραφία, είναι ένας πρόστυχος καημός αλλά και μια δόλια επικοινωνιακή χορογραφία, μέσα από την οποία επιδιώκεται η σταδιακή εξοικείωση της κοινωνίας μας με το αναπόφευκτο των πολεμικών – επιχειρησιακών εξελίξεων, και μέχρι εκεί...


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ???
Για τις εξελίξεις στο Αιγαίο, υπάρχουν τρία αδιαμφισβήτητα δεδομένα – παράγοντες, που βάζουν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο χαρακτήρα και τη δρομολογούμενη κατεύθυνση αυτών των εξελίξεων.
Ο πρώτος είναι: Οι διαχρονικές γεωστρατηγικές βλέψεις της Τουρκίας που και μεθοδικά οργανώνονται και συστηματική όσο και κλιμακούμενης θρασύτητας είναι η ποικιλότροπη εκδήλωσή τους.
Ο δεύτερος σχετίζεται: Με ευρύτερους οικονομικούς και γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς, που υπερβαίνουν τα όρια των Ελληνοτουρκικών αντιπαραθέσεων και τοποθετούν το Αιγαίο στο κάδρο των επιχειρησιακών σχεδιασμών των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.
Ο τρίτος αφορά: Στη διαχρονική ενδοτικότητα των Ελληνικών κυβερνήσεων, που διαχειρίζεται τα ζητήματα της εθνικής κυριαρχίας, όχι μονάχα φοβικά, αλλά και με απροκάλυπτη δουλικότητα, μέσα από την οποία ουδέποτε αμφισβητήθηκαν εμπράκτως οι προαναφερθέντες γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί, και φυσικά ουδέποτε καταδείχτηκε η αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση του αυτονόητου σ αυτόν τον τόπο.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ???
Φυσικά οι προκλήσεις, οι εντάσεις, αλλά και οι ανεξέλεγκτες δολοφονικές δράσεις των σαλταδόρων της Τουρκιάς, ουδέποτε εξέλειπαν από τον ουρανό και τη θάλασσα του Αιγαίου.

Θα ήταν ωστόσο επικίνδυνη παράλειψη να μην επισημάνουμε, ότι τη διετία της πιο ντροπιαστικής κυβέρνησης του τόπου υπό τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ, και μάλιστα σε συνθήκες «οικονομικής κατάρρευσης» της χώρας, οι τούρκοι επέδειξαν εγκράτεια και σχετική σύνεση σε σχέση με όλη την προηγούμενη περίοδο, περιοριζόμενοι στο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να υπενθυμίζουν τις βουλιμικές διαθέσεις τους για την ευρύτερη περιοχή.
Με αυτή την επισήμανση φυσικά και δεν υπονοούμε πως η ανάδειξη του αντεθνικού δωσιλογισμού απετέλεσε εγγύηση για το αδιαφιλονίκητο στα εθνικά σύνορα της χώρας.
Τη χρησιμοποιούμε για να καταδείξουμε πως η επικίνδυνη αθλιότητα της «μυστικής διπλωματίας» (της οποίας ο φάκελος θα πρέπει οπωσδήποτε να ανοιχτεί άμεσα), λειτούργησε σαν πρώτης τάξεως στρατηγική παραλλαγή για να ναρκοθετείται ανεμπόδιστα το μαλακό υπογάστριο της εθνικής επικράτειας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ…
Όχι γιατί τώρα οι άσπονδοι φίλοι μας πληροφορήθηκαν τη βόμβα του πλούτου που παραμένει επιμελώς κρυμμένη στα βάθη της Ελληνικής θάλασσας. Θα ήταν αφελέστατος ένας τέτοιος ισχυρισμός.
Όχι γιατί ξαφνικά οι άσπονδοι φίλοι μας αποφάσισαν να «τσαμπουκαλευτούν» μετά τη διετή σχετική τους επιχειρησιακή νιρβάνα. Και αυτός ο ισχυρισμός θα ήταν αφελέστατος και ούτε καν μια πρόχειρη ιστορική αναδρομή δε θα μας επιτρέψει να καταφύγουμε σ αυτόν τον ισχυρισμό για αποκούμπι.

Οι λόγοι που η Τουρκία «αποφασίζει» τώρα να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι της αντιπαράθεσης και της υπερθέρμανσης του Αιγαίου είναι τρείς:

1. Η δωσίλογη πολιτική ηγεσία το Αιγαίο το παρέδωσε (μαζί με τα ψάρια του και τον ενεργειακό του πλούτο), μέσα από τις ταπεινωτικές συμφωνίες που υπέγραψε με το σουλτανάτο της ξένης κατοχής. Και αυτός ο όρος της συμφωνίας, ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί στο ταμείο της ντροπής από τους θλιβερούς εγγυητές του.

2.Η Τουρκία είναι το χρήσιμο εργαλείο που θα κληθεί να χρυσώσει το χάπι της παράδοσης.Μπαίνει στο παιχνίδι γιατί αυτό που θα επιχειρηθεί την επόμενη περίοδο, είναι η παράδοση του Αιγαίου να εμφανιστεί ως απώλεια, και οι Εφιάλτες ως υπερασπιστές της εδαφικής μας ακεραιότητας.

3.Οι πολιτικές εξελίξεις έρχονται να επιταχύνουν τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς. Ο δικομματισμός κατακρημνίζεται. Η λαϊκή αντίσταση ενδέχεται να είναι απρόβλεπτη ως προς το εύρος και τις μορφές που θα υιοθετήσει. Οι πολιτικές ανατροπές δεν αποκλείεται να είναι και γοργές και ανεξέλεγκτες. Το να ξεσπάσει κοντολογίς ένα ντόμινο στην Ευρώπη, ως σενάριο είναι περισσότερο πιθανό παρά ποτέ.

Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου βέβαιο τι θα αναδείξουν την επόμενη μέρα. Και μαζί μ αυτές δεν είναι καθόλου βέβαια και η «βιωσιμότητα» του μετεκλογικού σκηνικού.

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ…
Όλα δείχνουν πως η ώρα για το αποφασιστικό χτύπημα έχει φτάσει. Οι συμμορίες που εγκατέστησαν στη χώρα μας οι Εφιάλτες και οι δωσίλογοι, αυτό για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να αρπάξουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. Το πραγματικό τους πρόβλημα, δεν είναι ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ που μας δάνεισαν για να μας βάλουν στο χέρι, αλλά η αρπαγή του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ.

Τον ψεύτικο πλούτο τον κόβουν οι μηχανές τους και όταν κρίνουν πως χρειάζονται το «προϊόν» θα τις βάλουν μπροστά και θα τον παράγουν.
Τον πραγματικό πλούτο, δε τον κόβουν οι μηχανές. Τον κλέβουν από τις κατακτημένες πατρίδες. Και δυστυχώς η πατρίδα μας, είναι στο επίκεντρο αυτού του μεγάλου πλιάτσικου που όλα δείχνουν πως θα είναι και αιματοβαμμένο.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ…
Να γιατί η «ξαφνική» επιχειρησιακή αφύπνιση της Τουρκίας, δεν είναι καθόλου τυχαία.
Πρόκειται για μια αφύπνιση που θα χρησιμοποιηθεί και για καταλυτική παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κυρίως ως εργαλείο υλοποίησης των συμφωνιών της ντροπής.
Θα βάψουν το βρωμερό χέρι τους στο αίμα ηρώων για να εμφανίσουν την παράδοση ως απώλεια και τους Εφιάλτες ως τιμητές.

Το παιχνίδι είναι βρώμικο και είναι πρόστυχα στημένο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ο εγγυητής αλλά ένας επικίνδυνος πολιορκητικός κριός που θα απειλήσει σοβαρά με διαμελισμό την Ελλάδα.
Οι δρόμοι της ενέργειας είναι παντού βαμμένοι με αίμα και με θάνατο, και η πατρίδα μας δε θα αφεθεί να αποτελέσει εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα.

Οι ένοπλες δυνάμεις οφείλουν να επαγρυπνούν πραγματικά.
Το ίδιο οφείλει να κάνει και ο λαός μας.
Τα πολιτικά κόμματα που αντιλαμβάνονται αυτόν τον κίνδυνο, έχουν υποχρέωση να αποκαλύψουν τον επικίνδυνο σχεδιασμό.

Οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όσο αυτό δε συμβαίνει, θα λειτουργούν αντικειμενικά σαν Δούρειος ίππος σε βάρος του Ελληνισμού και της πατρίδας μας.

Έχουν βουτήξει τα χέρια τους στη βρωμιά και στην ταπείνωση. Δε θα διστάσουν να τα βουτήξουν και στο αίμα για να πετύχει το πιο άθλιο σχέδιο που επινοήθηκε ποτέ σε βάρος μιας χώρας.

Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να μη τους πιστέψει. Οφείλει να τους τσακίσει πολιτικά σ αυτές τις εκλογές, να τους αφανίσει από τον πολιτικό χάρτη, και να ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την πραγματικά παραδειγματική τους τιμωρία.


πηγη
http://wradrasis.blogspot.com/2012/11/blog-post_5556.html#ixzz2BELbtY00

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9003.html

ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες.

Τότε ίσως αναγκασθει να συμμορφωθει. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει..."



ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ





Ohrwert - Forsyth

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2460.html

Πώς χάθηκε και γιατί ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός;

Πως χάθηκε και γιατί ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός

Στην προσπάθεια μου να καταλάβω γιατί και πως χάθηκε ο Ελληνικός πολιτισμός και γιατί δεν υπήρξε συνέχεια των ιερών τεράτων των Σωκράτη, Πυθαγόρα, Πλάτωνα, Θουκυδίδη, Αριστοτέλη κ.α.. από άλλους της μετά αυτών εποχής, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται ο "εβραιοχριστιανισμός" και οι άλλες "ψευτοθρησκείες" που παρουσιάστηκαν κατά την ίδια περίοδο η και μετά.


Μέχρι την εμφάνιση των οι Έλληνες διατηρούσαν άψογες σχέσεις με το σύμπαν και μέσω των ενεργειακών σημείων στη Ελλάδα, Ακρόπολις, Δήλος, Σούνιο, Δελφούς, Ολυμπία, Ιερό Όρος, στα σημεία αυτά τα "τελλουρικα" ρεύματα που συναντιούνται με τις ενεργειακές γραμμές L (L Lines) που "υπάρχουν" στην Γη, έπαιρναν τεράστιες πληροφορίες δια της μεθόδου της σκέψης και την μετέτρεπαν σε γνώση.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι διάχυτες στο Αστρικό και Γήινο αιθέρα πάνω από την Ελλάδα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τρόπο να τις κάνουμε δικές μας..

Υπάρχει μια πληθώρα πληροφοριών στον αιθέρα κλεισμένες μέσα σε σκληρό δίσκο όπως και σε ένα υπολογιστή το οποίο χρειάζεται ένα καλό χειριστή για να τις αποσπάσει και να τις φέρει στην επιφάνεια για να τις χρησιμοποιήσει και να τις κάνει δικές του.
Νομίζω το υποσυνείδητο του ατόμου είναι όλο το μυστικό της περισυλλογής πληροφοριών από τον αιθέρα.

Οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά πως να το κάνουν και ήταν και τυχεροί διότι τα περισσότερα ενεργειακά κύματα εισέρχονται στη γη μέσω του Ελλαδικού χώρου που έχει και τα περισσότερα ενεργειακά μνημεία.

Με την πόλωση η οποία επήλθε από την είσοδο των "ψευτο"-θρησκειών οι Έλληνες έστρεψαν και ανάλωσαν τις ενέργειες του σε άσκοπα υλικά "ψευτοαντικείμενα" και έχασαν την επαφή τους με το σύμπαν και τις τεράστιες πληροφορίες που τους πρόσφερε, εγκατέλειψαν την πραγματική δύναμη που τους παρέχει ο ιερός αυτός τόπος.

Επήλθε σκοταδισμός και χάθηκαν έτσι οι δυνατότητες εισροής γνώσεων από τον αιθέρα.
Άλλοι λαοί που γνώριζαν την δυνατότητα του Ελλαδικού χώρου, μετά από τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες που είχαν κάνει για να κάνουν αυτή την δύναμη δική τους δημιούργησαν "ψεφτοθρησκειες" και με αυτό τον τρόπο κατόρθωσαν να μας κυριεύσουν και να μας απομακρύνουν από την τεράστια δύναμη που είχαμε η οποία όμως είναι και σήμερα υπαρκτή σε όλα τα ενεργειακά σημεία που ανάφερα πιο πάνω.

Οι πρόγονοι μας είχαν κυριεύσει κατά επανάληψη τον κόσμο διότι γνώριζαν πολύ καλά αυτά στα οποία αναφέρομαι και άφησαν στον Κόσμο μια τεράστια κληρονομιά η οποία δεν έχει τέλος.

Ιατρική, Φαρμακευτική, Αστρονομία, Μαθηματικά, Γεωμετρία, Θέατρο, Αθλητισμός, Φιλοσοφία στηρίζονται στα Αρχαία αυτά Ελληνικά τέρατα γνώσεων. Από που τα έμαθαν; και γιατί στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και στην Ελλάδα δεν υπήρξαν καινούργια δεδομένα παρά μόνο μια μικρή εξέλιξη βασισμένη στα αρχαία αυτά κείμενα;

Γιατί δεν έχουμε έκτοτε κανένα μεγάλο κύμα επιστημόνων του ύψους των Αρχαίων;
Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν επάνω σε όλους τους αρχαίους ναούς υπάρχει κτισμένη μια εβραιοχριστιανική εκκλησία. Γιατί άραγε;

Τι νομίζουν ότι κάλυψαν;

Σας πληροφορώ, τίποτα, διότι η ενέργεια είναι παντού, αφήστε τη να μπει μέσα σας να σας ξυπνήσει τον τεράστιο κόσμο της πραγματικότητας, αφήστε την τεράστια αυτή αποθήκη γνώσεων να βρει δίοδο προς τον υπόλοιπο κόσμο όπως έκαναν οι Αρχαίοι...

Ο Ιερός ο τόπος που λέγεται Ελλάδα, φόβος και τρόμος της άλλης τεράστιας δύναμης στον κόσμο του Εβραϊσμού.


Ο Χένρι Κίσσινγκερ πρώην υπουργός των εξωτερικών ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο 1974 σε ομιλία του προς Αμερικανούς επιχειρηματίες είχε πει:

«Τον Ελληνικό Λαό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε μόνο θα συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία (δεν εννοούσε τον "εβραιοχριστιανισμο"), την ιστορία, τα ιστορικά του και πνευματικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα να αναπτυχθεί, να διακριθεί και να επικρατήσει»
Τι εννοούσε με αυτό;

Έτσι πιστεύω ότι χάθηκε η συνέχεια όλων αυτών των τεράστιων ιερών Ελλήνων λόγιων του προ- "εβραιοχριστιανισμου" και άλλων "ψευτοθρησκειων".

Ο Έλληνας έχασε πλέον την κυριαρχία στο παγκόσμιο επίπεδο και έτσι το υψηλό Ελληνικό πολιτιστικό επίπεδο κατέληξε σε ένα επίπεδο δημιουργίας ύλης για την οποία σκοτωνόμαστε όλοι για να αποκτήσουμε. Εδώ χωράει τέλεια η φράση:
είδαμε το δέντρο αλλά χάσαμε το δάσος!!!!
Σούλης Ρουμανάς

ΠΗΓΗ: The Secret Real Truth http://thesecretrealtruth.blogspot.com/#ixzz29ip9SXGB

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
 
**ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ**
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4857.html

Αφιερωμένο στους ηλίθιους που προσπαθούσαν να μάς πείσουν ότι τα " Zubr " δεν είναι κατάλληλα (ΔΗΘΕΝ) για το Αιγαίο Πέλαγος...

Σχεδόν έτοιμο είναι το πρώτο αερόστρωμνο Zubr για την Κίνα από τα ουκρανικά ναυπηγεία Mope σύμφωνα με δηλώσεις Ουκρανών επισήμων. Η Κίνα έχει υπό παραγγελία 2+2 αερόστρωμνα Zubr εκ των οποίων τα δύο θα κατασκευαστούν στην Ουκρανία και τα υπόλοιπα δύο σε κινεζικά ναυπηγεία.
Η παραγγελία ύψους 315 εκατ. $ είχε παρουσιάσει καθυστέρηση ύστερα από ατύχημα που είχε συμβεί το Μάιο του 2011κατά τη φάση ναυπήγησης του πρώτου Zubr με αποτέλεσμα το θάνατο δύο εργατών και τον τραυματισμό άλλων δύο. Μάλιστα η Κίνα μετά το ατύχημα είχε απειλήσει πως θα ακυρώσει την παραγγελία και θα ζητούσε την καταβολή ρητρών εξαιτίας της καθυστερημένης παράδοσης των Zubr αλλά τελικά βρέθηκε συμβιβαστική μεταξύ των δύο πλευρών λύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Κίνα πίεσε την ουκρανική εταιρεία να παραδώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα τα 2 Zubr ύστερα από την ένταση που σημειώθηκε στις σχέσεις της με την Ιαπωνία για τα διαφιλονικούμενα νησιά Diaoyu –όπως τα ονομάζει η Κίνα.


Μια χαρά κατάλληλα για την Κίτρινη Θάλασσα, την Ανατολική Σινική Θάλασσα και τη Θάλασσα τής Ιαπωνίας τα "Zubr". Mόνο για το Αιγαίο Πέλαγος δεν κάνουν... Α, ρε δόλια Πατρίδα με τι προδότες έχεις μπλέξει...

Αυτό γιατί το κινεζικό Ναυτικό θεωρεί τα συγκεκριμένα σκάφη απαραίτητα σε περίπτωση που οι Ιαπωνία επιχειρήσει την στείλει στρατεύματα στα νησιά ή απειλήσει να τα καταλάβει. Τα Zubr θα αποτελέσουν, σύμφωνα με κινέζους αξιωματούχους του υπουργείου Αμύνης σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη δυνάμεων στα νησιά. Τα αερόστρωμνα μπορούν να μεταφέρουν σε διάφορους συνδυασμούς φορτίου μέχρι 3 άρματα μάχης, 10 ΤΟΜΑ ή ΤΟΜΠ και έως 500 στρατιώτες.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://esxatianasxesi.blogspot.gr/
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/09/zubr_25.html

Ἡ Ἑλληνικὴ Κίνα!


Ἐκτὸς ἀπὸ τὴν ἐπαρχία Γιουνάν, ποὺ οὔτως ἤ ἄλλως δὲν ἀμφισβητεῖται ἀπὸ κανέναν, ὑπάρχουν δεκάδες ἀποδείξεις γιὰ τὸ πέρασμα τῶν Ἑλλήνων ἀπὸ αὐτὴν τὴν ἀχανὴ χώρα. 
Σήμερα θὰ σᾶς παρουσιάσω μερικὲς ἀκόμη ἀποδείξεις, διὰ τοῦ λόγου τὸ ἀληθές… 

 Ἔχω πάρα πολλὰ ἀκόμη νὰ γράψω γιὰ τὸ θέμα. Γιὰ παράδειγμα, σχετικῶς μὲ τοὺς μαιάνδρους, ποὺ κοσμοῦν παραδοσιακὲς φορεσιὲς Κινέζω χορευτῶν. Ὅταν ἐρωτήθησαν ἀπὸ φίλο, γιὰ τὴν προέλευσίν τους, ἔλαβαν τὴν κάτωθι ἀπάντησιν: 
«Εἶναι σχήματα ποὺ δὲν γνωρίζουμε τὴν προέλευσίν τους, ἀλλὰ τὰ βρήκαμε σὲ τάφους, σὲ διάφορες ἐπαρχίες μας,  κι ἔχουν ἡλικία μεγαλυτέρα τῶν 10.000 ἐτῶν»… 
Αὐτὰ ἀπήντησαν οἱ συνοδοὶ τῶν χορευτῶν, πρὸ δεκαετίας, σὲ ἄνθρωπο ποὺ ἀνεγνώρισε ἀμέσως τὰ σύμβολα. Ὑπάρχει κάποιος νά τό καταρρίψῃ;
Κι ὅποιος κατάλαβε… κατάλαβε! 
  Φιλονόη


Ζωγραφιά Έλληνα στρατιώτη 3ος-2ος αιώνας π.Χ., σε μαλλινο ύφασμα ,κρεμμασμενο σε τοίχο του Μουσείου Sampul, Urumqi Xinjiang της Κίνας
Στην Κίνα αγάλματα Ελλήνων στρατιωτών του 3ου αιώνα π.Χ. Αρκετά ειδώλια και αναπαραστάσεις των Ελλήνων στρατιωτών βρέθηκαν βόρεια του Tien Shan, στην Κίνα, και είναι σήμερα εκτίθενται στο μουσείο στο Xinjiang Urumqi (Boardman).Ο Πήλινος Στρατός του πρώτου μεγάλου Κινέζου αυτοκράτορα Στην το 210 πχ έχει Ελληνικές επιρροές στην τέχνη. Έχουν εμπνευστεί από τα ελληνικά αγάλματα. Κάτω Αγαλματίδιο ενός Έλληνα στρατιώτη, του 3ου αιώνα π.Χ. στο Tian Shan, στο Μουσείο Ουρούμκι Xinjiang (σχέδιο).

Μαίανδροι στην Κίνα. Ο κ. Zheng έχει πραγματοποιήσει αρχαιολογικές έρευνες σε πολλά μέρη της Κίνας για πάνω από τριάντα χρόνια. Οι έρευνες και ανασκαφές του στην περιοχή Τρία Φαράγγια, από το 1994 έφεραν στην επιφάνεια το κάτω εύρημα. Δεν έχει μαιάνδρους; Είναι του12ου-11ου αιώνα π.Χ.
 
Περιοδικὸν Ἀναζήτησις ἀπὸ ἐδῶ, ἐδῶ κι ἐδῶ
http://filonoi.gr/ellhnikh-kina/

ΣΧΕΤΙΚΑ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΘΑΨΑΝ 12 ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;;;;;

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_474.html

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΘΑΨΑΝ 12 ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;;;;;

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν καλά για
τους Κινέζους:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΕ "ΛΕΞΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ" Ι.
ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ) ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΣΙΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΣΙΝΟΣ" = ΚΙΝΕΖΟΣ (ΣΕΛΙΣ 1206).
ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΙΝΙΣ" Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ , Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο
ΑΡΠΑΞ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ , ΟΛΕΘΡΙΟΣ (ΣΕΛΙΣ 892).¨
ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΤΟ ΣΙΝΟΣ" Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ ,
ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ".
Ο ΟΡΟΣ "ΣΙΝΟΜΑΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΥΛΩ , ΛΕΗΛΑΤΩ , ΛΗΣΤΕΥΩ , ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΩ , ΦΘΕΙΡΩ ,
ΒΛΑΠΤΩ , ΔΙΑΡΠΑΖΩ , ΑΦΑΝΙΖΩ , ΕΡΗΜΩΝΩ , ΑΞΟΛΟΘΡΕΥΩ".
Ο ΛΗΣΤΗΣ "ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ".(ΣΕΛΙΔΕΣ
892-893)


Η ΦΥΣΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ η ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ΙΩΝΩΝ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ "ΓΙΟΥΝΑΝ" ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ , ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΑΠΩ ΙΩΝΙΑΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ :

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ , ΟΙ ΣΙΝΕΣ - ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ , ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΟ´Ι´ΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ
ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΝΑ ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" ΚΑΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".
ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ" , ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ "ΓΙΟΥΝΑΝ".

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

 Ένα συγκλονιστικό βίντεο για όσα δεν μας αποκαλύπτουν, για όσους θέλουν να επισκιάσουν τον Ελληνικό λαό...




 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
 http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/02/blog-post_2644.html

Νίγια. Μια πανάρχαια χαμένη ελληνική πόλη στην Κίνα.

Ο Αμφορέας αυτός βρέθηκε στην πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar το 1993. Η ανακάλυψη δεν είναι νέα, δηλαδή δεν είναι ούτε του προαναφερόμενου χρόνου. Πηγαίνει αρκετά πίσω.


Ο Βρετανός εξερευνητής σερ Όρελ Στέιν, περιδιαβάζοντας την Κίνα το 1903 (106 χρόνια πριν) άκουσε από Κινέζους χωρικούς για την ύπαρξη μιας αρχαίας ελληνικής πόλης κάτω από μεγάλους αμμόλοφους. ( Όταν επιβλήθηκε στην Κίνα το κομμουνιστικό καθεστώς τα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα αδράνησαν.).

Ένα δημοσίευμα αυστραλιανής εφημερίδας τάραξε τα ιστορικά ύδατα, τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990. Το δημοσίευμα έλεγε για ελληνικό πολιτισμό σε πόλη της Κίνας. Έτσι έχουμε το παράδοξο ότι αφού ο Μέγας Αλέξανδρος έφθασε μέχρι το Γάγγη ποταμό πως υπάρχουν ελληνικές πόλεις στην Κίνα;
Μήπως ο Αλέξανδρος έφθασε μέχρι το εσωτερικό της Κίνας; Ή τουλάχιστον, έφθασαν εκεί στρατεύματά του; Αναπάντητα ιστορικά ερωτήματα, αφού δεν υπάρχουν οι ανάλογες ιστορικές πηγές που να τεκμηριώνουν κάτι τέτοιο.

Κι όμως στην Κίνα βρέθηκε αρχαία ελληνική πόλη. Αυτό μας λέει το δημοσίευμα της Μελβούρνης το 1993. Ή για να ακριβολογούμε: σε πανάρχαια κινεζική πόλη είχαν εγκατασταθεί στρατεύματα του Αλεξάνδρου, τα αντικείμενα των οποίων έμελλε να βρεθούν 2.300 χρόνια μετά.

Από τη δεκαετία, όμως, του 1980, αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον και έτσι μια ομάδα Κινέζων και Ιαπώνων ερευνητών άρχισε να ψάχνει για την χαμένη πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar.

Πράγματι έπειτα από κοπιώδη έρευνα βρήκαν κάτω από τους αμμόλοφους τα ερείπια της αρχαίας πόλης.

Στη διαδικασία της ανασκαφής με μεγάλη έκπληξη εντόπισαν μέσα στα ερείπια έπιπλα ελληνικού στυλ.

Βρήκαν δηλαδή, ανάγλυφες παραστάσεις με μαιάνδρους, αμφορείς ελληνικούς με αναπαραστάσεις από τα ομηρικά έπη.

Η χρονολόγησή τους ανάγεται στα χρόνια της αλεξανδρινής εκστρατείας. Η ανακάλυψη είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Κανένα ιστορικό στοιχείο δεν υπήρχε που να αναφέρει έστω αόριστα την παρουσία των Ελλήνων στην κινεζική αυτή επαρχία.

Στην αρχαία ελληνική γλώσσα, οι Κινέζοι ονομάζονται ΣΙΝΕΣ (Λεξικό Σταματάκου).

Στην ορολογία της λέξης ΣΙΝΙΣ η ερμηνεία είναι ο κατερημώνων, ο ληστής, ο άρπαξ.

Στην ορολογία του ίδιου λεξικού η λέξη ΤΟ ΣΙΝΟΣ ερμηνεύεται ως πληγή, πλήγμα, βλάβη, όλεθρος.

Η ορολογία ΣΙΝΟΜΑΙ σημαίνει συλώ, λαφυραγωγώ, διαρπάζω.

Ο ληστής ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ σημαίνει όλεθρος προσωποποιημένος.

Η ιδιότητα των ΣΙΝΩΝ ή Κινέζων ως εξολοθρευτών εναντίον των Ιώνων, Ελλήνων, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενώ η νότια Κίνα ονομάζεται ακόμη ΓΙΟΥΝΑΝ ήτοι ΙΩΝΙΑ, εκεί δεν υπάρχει πλέον κανένας Ίωνας-Έλληνας.

Γερμανοί αρχαιολόγοι απέδειξαν την ύπαρξη τουλάχιστον δώδεκα ελληνικών πόλεων στην Κίνα, πριν αυτές οι αρχαιολογικές αποστολές απελαθούν.

Η κυνεζική κυβέρνηση διέταξε την κάλυψη των αρχαιολογικών χώρων με λόφους χώματος στους οποίους φυτεύθηκαν δάση.

Κανένας από τους πολιτικούς μας δεν απαίτησε την ανασκαφή των χώρων αυτών από ελληνικές αρχαιολογικές αποστολές.

Η είδηση των ευρημάτων της ανασκαφής μεταδόθηκε από το κινεζικό πρακτορείο και δημοσιεύθηκε πρώτα στην Αυστραλία και από εκεί αναδημοσιεύθηκε στον ελληνικό Τύπο.


http://diadrastiko.blogspot.com/2012/09/blog-post_27.html#ixzz27h25rNUD

Κώδικας ΙΧΩΡ. Μάθετε ποιοι είμαστε και για ποιόν λόγο μας πολεμούν (Video)


Κώδικας ΙΧΩΡ. Μάθετε ποιοι είμαστε και για ποιόν λόγο μας πολεμούν (Video)

Αν και η λέξη απαντάται συχνά από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας ο ορισμός του «ιχώρ»,οι ιδιότητές του και η ετυμολογία της λέξης μας διαφεύγουν. Το ιχώρ ή ιχώρος ή ιγώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη κ.α. Πρόκειται για μία ζωογόνο (όχι ζωοποιό) ουσία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και λέγεται πως δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα. Βασισμένοι στη μυθολογία, τα ομηρικά έπη, ιστορικά και φιλοσοφικά κείμενα έχουμε καταλήξει σε κάποιες θεωρίες. Ανά τους αιώνες στη λέξη έχουν αποδοθεί αρκετές έννοιες. Εδώ θα προσεγγίσουμε τη λέξη ΙΧΩΡ επιχειρώντας μία αποκωδικοποίηση του ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (όπως και στη λέξη ΥΔΩΡ). Ας αφήσουμε τα γράμματα Κώδικες να μας ομιλήσουν για το τι είναι ο ΚΩΔΙΚΑΣ "ΙΧΩΡ". ΘΕΟΣ + ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ. Δημήτριος Μαντές.





*ΔΙΑΔΩΣΤΕ**ΔΙΑΔΩΣΤΕ**ΔΙΑΔΩΣΤΕ**ΔΙΑΔΩΣΤΕ**ΔΙΑΔΩΣΤΕ**ΔΙΑΔΩΣΤΕ*
 


ΒΓΕΣ ΑΠ΄ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ - ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ !

ΒΟΜΒΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΚΑΨΙΜΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ) - ΠΩΣ ΜΑΣ "ΦΥΤΕΨΑΝ" ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!

Αποσπασμα μυησεως Ραβινων στον βαθμο Αρχι-ραβινου. Τόπος μυήσεως: Στοά "Μεγαλης Δρυός", Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.  
  «.......Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινής θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως, αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη μετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.

Στη μύηση του ραβίνου, σας έγινε γνωστή η Τεχνική των ανιόντων και κατιόντων φωνητικών κραδασμών τής Καμπαλά για πρόκληση φυσικών ολογραφικών φαινομένων υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως, που στους τέκτονες στοών ΟΤΟ και ΕΤΜ, παρουσιάζουμε σαν θαυματουργές ενέργειες πνευμάτων ή τηλεπάθεια. Δεν σας έγινε όμως γνωστό ότι οι φωνητικοί κραδασμοί της ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, που ανιχνεύονται από δέκτες της Σεληνιακής Τεχνολογίας και της Τεχνολογίας των υπογείων Ατλάντων αδελφών μας.

Δεν σας έγινε γνωστό ότι τα λεγόμενα Θαύματα που καταπλήσσουν τα αισθητήρια όργανα των εθνικών τεκτόνων Γκόιμ (= κατωτέρων ανθρώπων), προκαλούνται από Τεχνολογία πομπών Σεληνιακής και υπόγειας Ατλάντιας Τεχνολογίας που εστιάζουν ηλεκτρομαγνητικές ολογραφικές συχνότητες υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως στον τόπο, από τον οποίον έλαβαν το Καμπαλιστικό Κωδικό αίτημα κραδασμών, προς οποιοδήποτε σημείο επιφανείας του πλανήτη.

Και κυρίως δεν σας έγινε γνωστό ότι οι αδελφοί μας τής Σελήνης και των υπογείων στοών του πλανήτη μας, χρησιμοποιούν τους ίδιους πομπούς συχνοτήτων, για την πρόκληση αγγελικών θαυμάτων των επισήμων Θρησκειών καθώς και των δαιμονικών θαυμάτων μαύρης ή λευκής μαγείας, σύμφωνα με την ορολογία που επιβάλαμε στους Γκόιμ. Ενώ οι εθνικοί Γκόιμ, που μετρούν εισόδους και εξόδους πνευμάτων στις Καμπαλιστικές συνεδριάσεις τών στοών, είναι αδύνατον να διανοηθούν ότι παρακολουθούν τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, μία Τεχνολογία που είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια (π.χ. θεραπεία καρκινοπαθών ως εκ θαυματος).

Οι εθνικοί του τεκτονισμού πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην πνευματική προέλευση αυτών των θαυμάτων, διότι αποκάλυψη της προελεύσεως τών φαινομένων από Τεχνολογία, θα μηδένιζε την ψυχολογική τρομοκρατία που ασκούμε επάνω τους μέσω της ΚΑΜΠΑΛΑ. Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει να γνωρίζουν την κοινή προέλευση των συχνοτήτων που προκαλούν φαινόμενα στην Αδελφότητα της Οδού Αριστεράς Χειρός και στην Αδελφότητα της Οδού δεξιάς Χειρός, από τους ίδιους πομπούς Τεχνολογίας που χειρίζονται υπογείως και υπεργείως οι ίδιοι οι αδελφοί μας, υπό τις διαταγές του υπέρτατου Κυρίου μας Μετατρόν Ασμοντάι-Ιεχωβα.

Κατανοείτε τώρα την σκοπιμότητα σιωπής και τον βαθμό απόρρητου αυτής της γνώσεως. Με κανένα τρόπο δεν νοείται διαρροή αυτής της γνώσεως, που αποκαλύπτει το ενιαίο και την ενοποίηση των παρατάξεων (Θεός - Αγγελος) ή (Διάβολος - Δαίμονες). Ακόμα και μεταξύ απλών Ραβίνων δεν πρέπει να γίνει αυτό γνωστό, διότι υπάρχει κίνδυνος απομυθοποιήσεως της πολικότητας (Θεός - Διάβολος) ή (Καλό - Κακό), με αποτέλεσμα καταστροφικό για το τελικό μας σχέδιο θρησκευτικο-πολιτικής πολικότητας (Καλού-Κακού) ή (Σοσιαλισμού-Φασισμού) ή (Χριστιανικού Σοσιαλισμού-Βουδιστικού Φασισμού).

Είναι αδιανόητο να διακινδυνεύσει ένα λαμπρό σχέδιο 13.500 ετών τώρα που πλησιάζει να ολοκληρωθεί. Σε γενικές γραμμές γνωρίζετε τα γεγονότα από τη ραβινική σας μύηση.

………………………………………………………………………………………………………………

Tα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ (Βλέπε ανάρτηση: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ!) αναγκασθέντα να εγκαταλείψουν τον αστερίσμο του Αρκτούρου λόγω συρρικνώσεως και θανάτου του 'Ηλιου "Ε" Βοώτου, ανεζήτησαν καταφύγιο σε νέο πλανητικό σύστημα για επιβίωση των διασωθέντων πληθυσμών των πλανητών του "Ε" Βοώτου.

Υπήρξε ευτυχής συγκυρία το ότι φθάνοντας στο παρόν πλανητικό σύστημα περί το 11.500 π.Χ., δεν συνάντησαν ενοποιημένες δυνάμεις σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, αλλά κατάσταση διαμάχης μεταξύ του ΣΑΒΒΑΩΘ ηγέτου του Πλανήτου Κρόνου, ο οποίος είχε ανατρέψει την Γαλαξιακή εκπροσώπηση των Ουρανιδών του Πλανήτου Ουρανού (βλεπε ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ) και του ηγέτου του Πλανήτου Διός, ο οποίος αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου προς επανα­σύνδεση του Πλανητικού Συστήματος με την Κεντρική Γαλαξιακή Εξουσία. Τα σκάφη και τα πληρώματα του ΔΙΟΣ υπερίσχυσαν στη διένεξη. Στο σημείο αυτό αφίχθησαν στη διαστημική μας περιοχή τα δύο σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, υπό την ηγεσία του κυβέρνητου ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΑΧΩΒΑ, του υπέρτατου κυρίου μας.

Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ζήτησε από τον ΔΙΑ άδεια αποβιβάσεως πληθυσμών από Σελήνη και Λίλιθ, προς επιβίωση στον πλανήτη Γη.
Η άδεια εδόθη μόνον δια την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην αρμοδιότητα διοικήσεως του υφισταμένου του Διός, Ποσειδώνος και κατοικείτο από δέκα Ανδρομέδιες φυλές Ελλήνων, αρχικού αποικισμού από τον Γαλαξία τής Ανδρομέδας.

Τα μεταγωγικά σκάφη Σελήνης και Λίλιθ, αποβίβασαν τους προγόνους μας, οι οποίοι όμως σύντομα εγκατέλειψαν την λατρεία και την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και εστράφησαν στη λατρεία του Ποσειδώνος και του Διός, αφομοιωθέντες από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα Ποσειδωνίων φυλών. Αυτό εξόργισε τον Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό, δημιουργώντας επάνω της ηλεκτρομαγνητικό χαμηλό πυκνώσεως πρόσθετης βαρύτητας (βλεπε ΠΛΑΤΩΝΑ). Διασώθηκαν μόνον οι άποικοι των εκτό-Ατλαντίδος περιοχών, δηλαδή η ομοφυλία τών Μογγόλων, των Ισραηλινών και των Αράβων. Αυτό το γεγονός υπήρξε αφορμή και αιτία ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ Διός και Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

Στο διαστημικό πόλεμο που ακολούθησε, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ προσεταιρίστηκε τις ηττημένες από τον Δία δυνάμεις τού Κρόνου και όπως ήταν φυσικό και τα γήινα Κρόνια ιερατεία. Ο ΖΕΥΣ προσεταιρίστηκε τις δυνάμεις Ουράνιων και τα αντίστοιχα γήινα ιερατεία Ουράνιων. Η κατάσταση που προέκυψε ήταν χαώδης. To στρατόπεδο του ΜΕΤΑΤΡΟΝ περιείχε υπέργειες δυνάμεις του Κρόνου, της Σελήνης και της Λίλιθ. Επίσης γήινες δυνάμεις εκ Κρονίων, Σεληνιακών, Λιλιθίων και υποχθόνιες δυνάμεις Κρονίων ηττηθέντων από τον Δία. To στρατόπεδο του Διός περιείχε υπέργειες δυνάμεις πλανητών Ουρανού, Διός, γήινες δυνάμεις Ουρανού, Διός και υπόγειες δυνάμεις Ουρανιδών ηττηθέντων από τον Κρόνο.

Λόγω γεωλογικών μεταβολών που ακολούθησαν την βύθιση της Ατλαντίδος, κατεστράφησαν στην Ευρώπη οι αντίπαλοι στρατοί Ατλάντων - ομοφύλων αφ ενός και Ελλήνων αφ' ετέρου, όπως αναφέρεται από τον Τίμαιο και από τον Κριτία του Πλάτωνος.Τα συγγράμματα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν από τις βιβλιοθήκες τών Ελλήνων, διότι καθιστά δυνατή στους αντιπάλους μας Ανδρομεδιους-Ελληνες τη διερεύνηση τής ιστορικής οδού. Ομοίως και το σύγγραμμα Θεογονία, του Ησιόδου, όπου τίθεται επικινδύνως εις φως η διαμάχη Ουρανιδών μεταξύ Κρόνου και Διός. Μέχρις εδώ τα πάντα σας είναι γνωστά από τη ραβινική σας μύηση. Η πρόγνωση που θα σας δοθεί στην αρχι-ραβινική σας μύηση αφορά στην επικράτηση του συνασπισμού σκαφών ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΚΡΟΝΟΥ λόγω παραδόξου αιφνιδίας αποχωρήσεως των σκαφών του συνασπισμού Διός-Ουρανού, ενώ υπερίσχυσαν στη διαστημική μάχη, εν μέρει στην εσωτερική κοιλότητα του πλανήτη μας και εν μέρει στους τρεις πλανήτες Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό, έξωθεν τροχιάς πλανήτου Κρόνου. Από τον Δία γνωστοποιήθηκε στον Μετατρόν ότι απεχώρησε νικών δια να αποφευχθεί καταστροφή τής γήινης πανίδας και χλωρίδας, εν αναμονή υπέρτερων γαλαξιακών δυνάμεων, που θα συντόμευαν τη διάρκεια του διαστημικού πολέμου. Tα σκάφη αυτά του Διός ορμώμενα από βάσεις εντός της γήινης κοιλότητας και εκ των τριών εξωτερικών πλανητών συνεχίζουν μέχρι σήμερον τις ανιχνεύσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτου μας, συνοδευόμενα από σκάφη 13 πλανητών μάχης τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως που εισήλθαν στο πλανητικό μας σύστημα το 1914, ως εκπρόσωποι δεκατριών γαλαξιών τοπικού σμήνους Γαλαξιών, κληθέντων από σκάφη του Μεγάλου Ανδρομέδιου εχθρού μας ΔΙΟΣ. Πολιορκούμεθα πανταχόθεν, αδελφοί, αλλά δεν πτοούμεθα, με τη δύναμη του υπέρτατου κυρίου μας Γιαχβέ Ασμοντάι Μέτατρον.

Ομοίως η γνώση που θα σας δοθεί στην αρχιραβινική σας μύηση αφορά στην στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπόγειοι Κένταυροι Κρόνιοι και οι υπόγειοι Ατλαντες να υποδύονται στις εκπομπές συχνοτήτων προς την επιφάνεια του πλανήτου Γη, τους υπογείους Ουρανιδείς και Ανδρομεδείς τής εσωτερικής κοιλότητας του πλανήτου, ώστε να επιρριφθεί στους τελευταίους η μομφή διαβολικών δυνάμεων, αβύσσου ή ταρτάρων, μέσω εκπομπών διαφθοράς και εκφυλισμού τών γήινων κατοίκων τής επιφανείας. Παρακολουθούν τα σκάφη του Διός, όλες τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων μας, που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, η οποία είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.

Η Μύησή σας, ομοίως αφορά στη στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπέργειοι Κρόνιοι, Σεληνιακοί και Λιλιθιανοί, να υποδυθούν τους υπέργειους των εχθρικών πλανητών Ποσειδώνος, Ουρανού, Πλούτωνα ώστε να τους επιρρίψουν την μομφή των διαβολικών δυνάμεων του διαστήματος, όπως περιγράφεται στην αποκάλυψη της Βίβλου μας, [ο Δράκων που σύρει με την ουρά του το ενα τρίτο των αστέρων], δηλαδή τους τρεις εξωτερικούς από τους εννέα πλανήτες. Οι στρατηγικές αυτές ανάγκες ικανοποιήθηκαν πλήρως μέσω του αριστοτεχνικού διπλού παιχνιδιού Θαυμάτων (Θεού-Αγγέλων) και (Διαβόλου-Δαιμόνων), από την Τεχνολογία των υπέργειων, επίγειων και υπόγειων αδελφών μας Αγγέλου - Γιαχβέ, Αλλελού - Ια.

Στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας δεν θα προσθέσουμε πολλά ακόμη. Στην αυριανή έναρξη μυήσεως θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε στην απομυθοποίηση της Αποκαλύψεως του Ιωάννου της Αγίας Γραφής μας, με πλήρη ανάλυση της Σεληνιακής και της υπόγειας Ατλάντιας –CBR - Τεχνολογίας μας, που Θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο Αρμαγεδών, προς τρομοκρατία και εξόντωση των Ανδρομεδίων (=Ελληνικών) φυλών. Θα σας δοθούν τα αντίμετρα προστασίας από την Τεχνολογία αυτή, ώστε να προστατεύσετε τους κατά τόπους αδελφούς μας, εκεί όπου θα διορισθείτε.

Με κανένα τρόπο αυτά τα αντίμετρα δεν πρέπει να κοινοποιηθούν ούτε σε εθνικούς Ανδρομεδίους, ούτε και σε απλούς ραβίνους αδελφούς. Tα αντίμετρα απαιτούν γνώσεις φυσικής που εν μέρει έχετε ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΣ και εν μέρει θα λάβετε στο τέλος της μυήσεώς σας.
Θα έχετε την μεγαλειώδη ευκαιρία να διαπιστώσετε με πόση ευφυία το ενιαίο σχέδιό μας (Θεός -Διάβολος), με τις πολιτικές του αντιστοιχίες, προεκτάσεις (Σοσιαλισμός - Φασισμός), θα ανατρέψει την πολιτισμική ροπή του Εξελληνισμένου Ανδρομέδιου πλανήτου Γη.
To πρόγραμμα Αρμαγεδών πρέπει να επιταχυνθεί το μέγιστο δυνατόν. διότι ήδη από το 1947 δεχόμεθα,στο πλανητικό μας σύστημα, συστηματική ανίχνευση σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, εξ εκείνων τού Διός. "Εχουμε ενδείξεις ότι μεταξύ αυτών των σκαφών υπάρχουν και σκάφη Γαλαξία Ανδρομέδας κληθέντα από τα σκάφη Διός των τριών εξωτερικών Πλανητών. Πιστεύουμε ότι τα σκάφη αυτά προέρχονται από τους δεκατρείς πλανήτες μάχης των δεκατριών Γαλαξιών του τοπικού σμήνους Γαλαξιών ΚΝΟΖ 3 με κέντρο την Ανδρομέδα.

 Πολλά εξ αυτών ήλθαν σε επαφή με γήινα μέλη Ανδρομεδίων Φυλών και ιδιαιτέρως με Ανδρομέδιους ‘Ελληνες προς μετάδοση οδηγιών ή λήψη στρατηγικών πληροφοριών τού εξοπλισμού μας. 'Εχουμε φροντίσει ώστε οι γήινοι μάρτυρες τέτοιων συναντήσεων να εγκλεισθούν σε ψυχιατρεία και να υποστούν ηλεκτροσόκ προς απόσβεση μνήμης των εμπειριών των.
To σκάφη αυτά πολλάκις ζήτησαν από τα κέντρα τηλεπικοινωνίας των στρατηγικών μας εγκαταστάσεων την παράδοση του πλανήτου άνευ όρων. Μας εδόθη τελεσίγραφο επεμβάσεως λήγον το 2012 μ.Χ. Θα αμυνθούμε όμως με όλες τις δυνάμεις των έξι εσωτερικών πλανητών, της Σελήνης, της Λίλιθ, των ΗΠΑ, της ΕΣΣΔ και των υπολοίπων εθνών. Όποια κι αν είναι η έκβαση του επικείμενου πολέμου των Αστρων, οι γήινοι Γκόιμ είναι πεπεισμένοι ότι η Γαλαξιακή Κυβέρνηση είναι διαβολική δύναμις δαιμόνων και διαβολικών ΑΤΙΑ και Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας Φασισμού. Οι αδελφοί μας Χρηματοδότες της κινηματογραφικής Τέχνης έχουν σύμφωνα με τις οδηγίες μας, παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινό την Γαλαξιακή Κυβέρνηση ως Αυτοκρατορία Φασισμού που επιτίθεται στη Γη ( Πόλεμος των Αστρων). Δικά μας σκάφη του Κρόνου και της Σελήνης με Ελληνικα Ανδρομεδια Συμβολα θα επιτεθούν στη Γη, ώστε αν ηττηθούμε να είναι αδύνατον για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να αποβιβάσει πληρώματα που να μπορούν να συμφιλιωθούν με τους γήινους, μετά από την μομφή φασιστικού διαβόλου διαφθοράς που Θα τους έχουμε επιρρiψει, μέσω των καταστροφών που Θα προκαλέσουν τα οπλικά μας συστήματα και οι πομποί μας συχνοτήτων ολογραφικών φαινομένων.

Η μομφή θα είναι απόλυτη εναντίον τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως μέσω της Ατλάντιας και Κρόνιας υπόγειας Κενταύριας Τεχνολογίας, που με εντολή του Γιαχβέ θα ανέλθει σε λίγο στην επιφάνεια του πλανήτου μας με το πλαστό όνομα του Διός και του Απόλλωνος ή Απολλύωνος ή Αβαλών όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της Αποκαλύψεως της Αγίας Γραφής μας, στο κεφάλαιο Ο', εδάφιον ΙΙ. Ήδη από το σημείο εκκινήσεως του γεωπολιτικού σχεδίου μας στη Μεσοποταμία 680 χρόνια πριν από τη γέννηση του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ, έχουμε διαφθείρει τα ιερατεία του Διός και των δώδεκα υφισταμένων του με αδελφούς μας, οι οποίοι τα διέβρωσαν αναλαμβάνοντας τελικώς την ηγεσία τους, αρχίζοντας από την Ελληνική Κολχίδα, όπου η σημερινή Μογγολία και το Θιβέτ και συνεχίζοντας με τους Ελληνικούς πολιτισμούς Μεσοποταμίας, Βαβυλώνας, Περσίας, Δελφών, Αιγύπτου, Ετρούσκων, Ρώμης, Βορείου Ευρώπης, Αμερικανικής Ηπείρου προς μια γενοκτονία των Ανδρομεδίων Φυλών σε βαθμό που να είναι βέβαιη η εξαφάνισή τους από το πρόσωπο του πλανήτου.

Διαφθείραμε τα ιερατεία τους, τα οποία κρατούσαν τις παραδόσεις των προηγουμένων διαστημικών Κυρίων, σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έγιναν συνώνυμα τής διαφθοράς, του εκφυλισμού, της πείνας, των ασθενειών, των πολέμων και της ανέντιμης διοικήσεως, της προδοσίας και της ειδωλολατρίας, ώστε να μη θυμίζουν πλέον σε τίποτα τα αρχέτυπά τους. Στο χρονικό σημείο της έκτης γεωπολιτικής δυνάμεως που ιδρύσαμε στη Ρώμη, αντικαταστήσαμε τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς, τους οποίους φθείραμε στα μάτια των γκόιμ, με τους δώδεκα μαθητές του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ.

Έτσι τo Ελληνικό δωδεκάθεο Διός και ο Ελληνικός μονοθεϊσμός του Φάνη (Ορφική θρησκεία), κατεστράφησαν υπέρ του Ατλάντιου πλέον δωδεκαθέου του ΜΕΤΑΤΡΟΝ Γιαχβέ και υπέρ του ισραηλινού, μογγολικού Ουράνιου αραβικού δωδεκάεδρου 12φυλου, με τους δώδεκα συμβολικούς ναούς και τις δώδεκα πύλες τής άνω Ιερουσαλήμ της Σελήνης, όπως αυτές αναφέρονται στη Αποκάλυψη του αδελφού μας Ιωάννου στην Βίβλο, δια να επαληθευτεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ζαχαρία, κεφ. Ο', εδάφιο 13: «Θα στρέψω τα έθνη εναντίον των τέκνων σου Ελλάς. Tα τέκνα της Σιών θα καταστρέψουν τους ενάντιους Έλληνες με λίθους σφενδόνης στο μέτωπο». Δηλαδή με πνευματικούς λίθους θρησκειών και πολιτικοοικονομικών θεωριών, που επινοήσαμε εναντίον του πνεύματος ή μετώπου της κεφαλής τών Ελλήνων, για απόλυτη αφασία, αποβλάκωση και διαίρεσή τους (παράδειγμα το δήθεν "ιστορικό γεγονός" τής μονομαχίας μεταξύ τού Έλληνος Γολιάθ και του εβραίου Δαυίδ).-----

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search?updated-max=2012-09-06T00:28:00%2B03:00&max-results=25&start=27&by-date=false
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_29.html

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ – ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ & HAARP – Οι μεγάλες αλήθειες κρύβονται πίσω από γεγονότα που θεωρούνται φυσιολογικά!

Oι μεγάλες αλήθειες κρύβονται πίσω από γεγονότα που θεωρούνται φυσιολογικά και που ελάχιστοι θα μπουν στη διαδικασία να ερευνήσουν και όταν βρουν κάτι θα χλευαστούν και θα καρατομηθούν επειδή ακριβώς οι πολλοί το θεωρούν φυσιολογικό.

Κάθε αλήθεια περνάει τρία στάδια: στην αρχή της επιτίθενται παρουσιάζοντάς την σαν ανοησία, μετά παραδέχονται πως κατά πάσα πιθανότητα είναι ορθή, όμως ασήμαντη. Τελικά αναγνωρίζουν την σπουδαιότητά της και τότε οι πρώην πολέμιοί της αρχίζουν να διεκδικούν την τιμή του πρωτοπόρου.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε περισσότερα για το σύστημα HAARP, τα πειράματα Γεωμηχανικής, τη σχέση τους με τους αεροψεκασμούς. Επίσης που επενδύει τα χρήματα του ο Bill Gates και ποια η σχέση του με τη Γεωμηχανική

 
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/11/haarp.html

Πότε θα λογοδοτήσει το υπουργείο Οικονομικών;

Tου Γιάννη Βαρουφάκη

Στις 22 Οκτωβρίου, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν πίστευε στα μάτια της διαβάζοντας τα νέα ότι ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε σε έξι χρόνια κάθειρξη έξι σεισμολόγους επειδή απέτυχαν να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό για τον σεισμό στην πόλη L’ Aquila το 2009. Εμφανώς, το δικαστήριο δεν κατανόησε ότι η σεισμολογία βρίσκεται στα σπάργανα: μπορεί να προβλέψει πού θα γίνει μεγάλος σεισμός αλλά όχι το πότε. Συνεπώς, η φυλάκιση των επιστημόνων δεν ήταν παρά μια απόφαση απελπισίας του ιταλικού κράτους μπροστά στην (έως τώρα) αδυναμία του ανθρώπου να προβλέψει τις βουλές του Εγκέλαδου.

Όπως έχω γράψει αλλού, εμείς οι οικονομολόγοι είμαστε χειρότεροι από τους σεισμολόγους. Όπως οι σεισμολόγοι, είμαστε κι εμείς ανίκανοι να προβλέψουμε τις μεγάλες κρίσεις, τους οικονομικούς σεισμούς (τύπου 1929 ή 2008) που απειλούν με διάλυση την κοινωνία. Τουλάχιστον, όμως, οι σεισμολόγοι δεν φταίνε ούτε για τον σεισμό ούτε και για τους μετασεισμούς. Αντίθετα, οι οικονομολόγοι είμαστε ένοχοι: Πίσω από κάθε τοξική οικονομική πολιτική, ή κάποιο τοξικό παράγωγο, κρύβεται ένα όμορφο μοντέλο κάποιου επιτυχημένου οικονομολόγου. Αν δεν υπήρχαμε, ή τουλάχιστον αν δεν είχαμε τόσο μεγάλη πίστη στον εαυτό μας, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, η Κρίση λιγότερο έντονη.

Οι αποτυχημένες προβλέψεις του Υπουργείου Οικονομικών

Έρχομαι λοιπόν στο δια ταύτα: Καμία αποτυχημένη πρόβλεψη στην ιστορία της οικονομικής επιστήμης δεν ήταν τόσο οφθαλμοφανής όσο εκείνη των οικονομολόγων της τρόικα και, βεβαίως, του δικού μας Υπουργείου Οικονομικών! Καθώς, μάλιστα, αυτές οι παταγώδεις αποτυχημένες προβλέψεις αποτελούν τα θεμέλια των οικονομικών πολιτικών της τελευταίας τριετίας, που καταδικάζουν μια ολόκληρη γενιά στην απαξίωση της χώρας της και στην αδυναμία να ελέγχουν την ζωή τους, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Εχθρός της ιδέας της φυλακής, δεν προτείνω μια τύχη σαν εκείνη που επιφύλαξε το ιταλικό δικαστήριο για τους σεισμολόγους. Όμως μια ωραία απόλυση (από την στιγμή που δεν διαθέτουν την ευαισθησία να παραιτηθούν) θα ήταν το λιγότερο που απαιτεί η λογική και η δικαιοσύνη.
Μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα πείθει άμεσα για του λόγου το αληθές.

Τον Μάιο του 2010, με την υπογραφή του Μνημονίου, παρόλο που η μισή χρονιά είχε ήδη περάσει (και το υπουργείο ήξερε τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου), η πρόβλεψή του για το χρέος του 2010 (ως ποσοστό του ΑΕΠ) έπεσε έξω δεκαπέντε ποσοστιαίες μονάδες! Όχι μία και δύο, εντός δηλαδή των ορίων του στατιστικού σφάλματος. Δεκαπέντε!


Την επόμενη χρονιά, για το 2011, η πρόβλεψη του υπουργείου έφτασε το αμίμητο 25,5%. Σύμφωνα με το Σχέδιο Προϋπολογισμού που μόλις πρόσφατα κατατέθηκε στην Βουλή, φέτος η πρόβλεψη του υπουργείου επί υπουργίας κ. Παπακωνσταντίνου (και του αρχικού Μνημονίου) θα αποδειχθεί σχεδόν 40% χαμηλότερη από το πραγματικό χρέος ενώ του χρόνου, το 2013, αν τα πράγματα πάνε όπως ελπίζει ο Γιάννης Στουρνάρας, η απόκλιση του χρέους (από το επίπεδο που προέβλεψε το υπουργείο το 2010) θα χτυπήσει κόκκινο, αγγίζοντας το 47,3%.

Τι έφταιξε;

Αυτές οι προβλέψεις είχαν έναν σαφώς προκαθορισμένο και κυνικό στόχο: Να στοιχειοθετήσουν, να θεμελιώσουν την πολιτική του Μνημονίου 1. Να πείσουν ότι τα νούμερα εκείνα «έβγαιναν». Οι κύριοι της τρόικας, και ιδίως του ΔΝΤ (όπως γνωρίζουμε πλέον καλά) κατασκεύασαν (μετά από απαίτηση του Βερολίνου) τις προβλέψεις με κόκκινο χρώμα στο διάγραμμα έτσι ώστε να περάσουν τα τεράστια δάνεια από την Ομοσπονδιακή Βουλή του Βερολίνου (προσφέροντας στους γερμανούς βουλευτές την ψευδαίσθηση ότι πρόκεται για ένα παροδικό πρόβλημα ρευστότητας του ελληνικού κράτους).

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία, μα καμία, πιθανότητα να πιαστούν αυτοί οι στόχοι, με αποτέλεσμα η εικόνα της Ελλάδας να κατακρεουργείται καθημερινά (σημ. ο γερμανός πολίτης που βλέπει το παραπάνω διάγραμμα δεν ενδιαφέρεται για το αν οι στόχοι εκείνοι ήταν ή δεν ήταν άπιαστοι) δεν ένοιαζε την τρόικα. Εκείνη απλά ήθελε να κουκουλώσει για ένα ή δύο χρόνια το «ελληνικό πρόβλημα». Εμείς όμως; Το δικό μας Υπουργείο Οικονομικών; Δεν ένιωθε την υποχρέωση, στον βαθμό που παιζόταν η ήδη πληγωμένη αξιοπιστία της χώρας, να δημοσιοποιήσει δικές του προβλέψεις που να είναι ρεαλιστικές, που να δώσουν στην ελληνική πλευρά περισσότερα επιχειρήματα και, εν τέλει, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και των αγορών – εμπιστοσύνη που μόνο το «πιάσιμο» των στόχων μπορεί να επιφέρει;

Αντί για αυτό, το Υπουργείο Οικονομικών έπραξε σαν έναν ανόητο που για να πάρει επιδότηση από τον ΣΕΓΑΣ διατρανώνει ότι τον Ιούνιο θα πηδήξει 2,45 μέτρα στο άλμα εις ύψος. Μόνο γελοιότητα παράγει αυτή η τακτική. Και καλά ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να λέει ναι», «μάλιστα», «όπως επιθυμείτε» στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Οι οικονομολόγοι όμως του υπουργείου, του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, γιατί δεν έβγαλαν ένα δικό τους πόρισμα; Γιατί δεν παραιτήθηκαν; Ήταν ένοχοι αποσιώπησης ενός τεράστιου προβλεπτικού σφάλματος, το οποίο γνώριζαν ότι απειλούσε να καταστρέψει την χώρα; Ή μήπως πίστευαν αυτές τις προβλέψεις; Και στην μία και στην άλλη περίπτωση, πρέπει να απολυθούν πάραυτα. Σκεφτείτε το: Σε ποια μεγάλη εταιρεία οικονομολόγος-λογιστής πέφτει τόσο πολύ έξω και κανείς δεν του ζητά να λογοδοτήσει;

Πολλοί κριτικά ιστάμενοι προς τον γράφοντα αναγνώστες λένε: «Όταν είσαι έξω από τον χορό...» Δεν είναι έτσι φίλοι και φίλες. Όλοι μας είμαστε στον ίδιο χορό και όλοι μας έχουμε ευθύνες. Κανείς οικονομολόγος που γνώριζα εκείνη την εποχή στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα (χωρίς οργανική θέση σε κάποιο υπουργείο, τράπεζα ή οργανισμό) δεν αποδεχόταν τις προβλέψεις αυτές. Όλοι μας, δεξιοί και αριστεροί, έλληνες, αγγλοσάξονες, ολλανδοί κλπ., συμφωνούσαμε (και φωνάζαμε) ότι «τα νούμερα» δεν βγαίνουν. Διακρίναμε μάλιστα το μέγα σφάλμα στις προβλέψεις υπουργείου-τρόικας. Ήταν το εξής:

Η εσφαλμένη υπόθεση

Θεωρούσαν ότι ο λεγόμενος «πολλαπλασιαστής» της ελληνικής οικονομίας ήταν μικρότερος του ενός και μάλιστα πολύ κοντά στο μηδέν. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Έστω ότι το κράτος ξοδεύει φέτος 1 ευρώ πιο πολύ από πέρσι. Αν το εθνικό εισόδημα αυξηθεί κατά x ευρώ, τότε λέμε ότι ο πολλαπλασιαστής ισούται με x. Αντίστοιχα, αν το κράτος «αφαιρέσει» από την οικονομία 1 ευρώ (π.χ. αυξάνοντας την φορολογία κατά 1 ευρώ, ή μειώνοντας τις δαπάνες τους κατά 1 ευρώ), και ο πολλαπλαστιαστής είναι x, τότε το ΑΕΠ, το εθνικό εσόδημα μειώνεται κατά x ευρώ. Η υπόθεση ότι ο πολλαπλασιαστής της οικονομίας μας εν έτει 2010 ήταν κοντά στο μηδέν «βοήθησε» την τρόικα και το υπουργείο να επιχειρηματολογήσουν ότι οι μεγάλες περικοπές στις δημόσιες δαπάνες θα είχαν πολύ μικρό αντίκτυπο στο ΑΕΠ.

Προφανώς, ο πολλαπλασιαστής της οικονομίας όχι μόνο δεν ήταν κοντά στο μηδέν αλλά προσέγγιζε το 1,5 με 2 (με αυξητική πορεία όσο πέρναγε ο καιρός και φούντωνε η κρίση). Δηλαδή, για κάθε 1 δις ευρώ «μέτρων» το ΑΕΠ μειωνόταν κατά 2 δις. Κάπως έτσι η ελληνική οικονομία απώλεσε 55 δις εθνικού εισοδήματος από το 2010 έως σήμερα, στέλνοντας το χρέος, ως ποσοστό του ΑΕΠ, στην στρατόσφαιρα και την αξιοπιστία της χώρας στο ναδίρ. Από αυτές εδώ τις σελίδες, εξηγούσα τον Αύγουστο του 2010, το μέγα προβλεπτικό σφάλμα του Υπουργείου Οικονομικών και της τρόικας [τόσο όσον αφορούσε την ελληνική οικονομία (και τον πολλαπλασιαστή της) όσο και το διεθνές περιβάλλον]: η υπόθεση πως η λιτότητα θα έχει μηδαμινό αντίκτυπο στο εθνικό εισόδημα της Ελλάδας και των εταίρων της.

Ήταν μια «ηρωική», μια κυνικότατη, υπόθεση που κόπηκε και ράφτηκε στα μέτρα των προτεραιοτήτων του Βερολίνου, το οποίο αποφάσισε να δώσει ένα μεγάλο δάνειο παρουσιάζοντας στην Γερμανική Βουλή ένα κάλπικο πρόγραμμα προσαρμογής – ένα πρόγραμμα που, για να επαληθευτεί, έπρεπε να παραβιαστούν οι βασικοί νόμοι των μακροοικονομικών. Και επαναλαμβάνω: Εκείνοι την δουλειά τους έκαναν. Το Υπουργείο Οικονομικών όμως;

Θα πουν κάποιοι ότι αυτές οι προβλέψεις θα είχαν επιτευχθεί αν η κυβέρνηση είχε καταφέρει να εφαρμόσει το Μνημόνιο, αν είχε μειωθεί έγκαιρα το χρέος μέσω ιδιωτικοποίησεων, αν είχαν γίνει οι διαρθωτικές αλλαγές. Δεν είναι έτσι αγαπητοί αναγνώστες.

Τον Ιούνιο του 2011, πάλι από αυτές τις σελίδες, δημοσιοποιήσαμε μια προσομοίωση του δημόσιου χρέους με βάση τα εξής υπεραισιόδοξα σενάρια: Το Σενάριο 1 (γκρι γραμμές) έδειχνε πως θα εξελιχθεί το ποσοστό χρέους αν πιάναμε πλήρως τους στόχους του επικαιροποιημένου Μνημονίου 1 άνευ ιδιωτικοποιήσεων και νέων μέτρων. Το ακόμα πιο αισιόδοξο Σενάριο 2 (οι κίτρινες γραμμές) προσέθετε την υπόθεση ότι οι ιδιωτικοποιήσεις θα απέφεραν €15 δισ το 2011, άλλα €15 δισ το 2012, και επί πλέον €10 δις το 2013 και €10 δισ το 2014. Όπως φαίνεται από το σχεδιάγραμμα στο πάνω αριστερά μέρος του άρθρου εκείνου, και τα δύο αυτά σούπερ-αισιόδοξα σενάρια, που υπέθεταν την πλήρη και επιτυχέστατη εφαρμογή του Μνημονίου, οδηγούσαν το δημόσιο χρέος της ώρας σε εκρηκτικό μονοπάτι.

Και τώρα;

Μόλις τελείωσα την μελέτη του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2013. Αν και είναι εμφανές ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει κάνει προσπάθειες να εμφυσήσει έναν μεγαλύτερο ρεαλισμό στις προβλέψεις του υπουργείου του, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ριζικά. Ο Προϋπολογισμός προβλέπει ότι τα νέα μέτρα των περίπου 11 δις, αν περάσουν τελικά, θα οδηγήσουν σε περαιτέρω συρρίκνωση του ΑΕΠ από τα 194 δις το 2012 στα 183 δις το 2013, στέλνοντας το χρέος (ως ποσοστό του ΑΕΠ) στα 189,1%. Που τέτοια τύχη! Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εκτιμήσεις του ίδιου του ΔΝΤ για το μέγεθος του πολλαπλασιαστή της ελληνικής οικονομίας (βλ. πιο πάνω) φαίνεται ότι τα μέτρα των 11 δις (και ιδίως οι περικοπές άνω των 2 δις μισθών και συντάξεων) θα μειώσουν το ΑΕΠ της χώρας στα 172 με 173 δις – οπότε το ποσοστό χρέους θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το... 200%. Και τότε πώς νομίζετε ότι θα αντιδράσει η γερμανική πολιτική σκηνή σε ένα νέο αίτημα για άλλα 100 δις;

Πρόταση

«Καλά όλα αυτά», θα μου πείτε. Έστω ότι έχεις δίκιο. Τι κάνουμε; Έχουμε εναλλακτική από το να περάσουμε τα μέτρα αυτά και να πάρουμε την δόση; Ο καλός φίλος Σταύρος Θεοδωράκης χθες έθεσε το ερώτημα αυτό: «Θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι διαφορετικό;» Ναι Σταύρο, όχι μόνο θα μπορούσε αλλά επιβάλλεται κιόλας.

1.Δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με συμμετοχή και του Σύριζα, στην βασή συμφωνίας (α) να μην ψηφιστούν τα μέτρα των 11δις τώρα αλλά (β) να συμφωνηθούν άμεσα οικονομίες της τάξης των 2,5 δις έτσι ώστε να επιτευχθεί σήμερα κι όλας το πολυπόθητο πρωτογενές πλεόνασμα που εξασφαλίζει ότι το δημόσιο δεν χρειάζεται δανεικά για να καταβάλει μισθούς και συντάξεις

2. Άμεση εκμετάλλευση της τεράστιας και δημόσιας διένεξης μεταξύ της κας Lagarde και του κ. Schauble, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας διασύνδεσης των αποπληρωμών των χρεών μας στην τρόικα (συμπεριλαμβανομένης και της ΕΚΤ) με την σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας

3. Αίτημα προς τις Βρυξέλλες (α) αποσύνδεσης των κεφαλαίων που έχουν λαμβάνειν οι ελληνικές τράπεζες από το ελληνικό δημόσιο χρέος με (β) παράλληλη μεταφορά των κονδυλίων ύψους 12 δις (που απομένουν από το ΕΣΠΑ 2007-2013) που έχει λαμβάνειν η ελληνική οικονομία στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (χωρίς ούτε μια δεκάρα από αυτά τα 20 δις να περάσουν στο ελληνικό κράτος) ώστε να χρηματοδοτηθούν επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα

Τα παραπάνω δεν συγκροτούν κάποια εύκολη λύση. Είναι ένα σκληρό και κακοτράχηλο μονοπάτι. Είναι όμως το μόνο που μπορεί να μας οδηγήσει στην απόδραση από την καταστροφή. Θα σημάνει ότι η δόση δεν θα δοθεί και οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει, όπως τώρα, να συνεχίσουν να επιβιώνουν, νεκτροζώντανες, με την παροχή ρευστότητας της ΕΚΤ (που θα συνεχιστεί απρόσκοπτα καθώς, διαφορετικά, ο όλος ο σχεδιασμός του κ. Draghi ανατρέπεται για ολόκληρη την Ευρωζώνη).*

Όμως, μια τέτοια κίνηση θα:
•επιβραδύνει τον ρυθμό συρρίκνωσης του ΑΕΠ
• δείξει στους εταίρους μας ότι μπορούμε εντός του ευρώ και χωρίς δανεικά (με άμεση εξαφάνιση του πρωτογενούς ελλείμματος)
•δώσει στον ελληνικό λαό μια αίσθηση ότι αρχίζει να ξαναπαίρνει τις τύχες του στα χέρια του
• απομονώσει το αυγό του φιδιού
• θα δημιουργήσει συνθήκες μιας νέας, ουσιαστική διαπραγμάτευσης με την Ευρώπη, σε διαφορετική λογική, που ανοίγει δρόμους για το ξεπέρασμα της Κρίσης σε ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Βέβαια, από αυτή την κυβέρνηση (όπως και με τις προηγούμενες δύο) δεν περιμένω μια τέτοια κίνηση. Δεν έχει ούτε το κουράγιο ούτε το ήθος για να την κάνει. Τουλάχιστον, ας ζητήσει ο κ. Σαμαράς αυτό που θα ζήταγε ο οποιοσδήποτε CEO μεγάλης επιχείρησης: να λογοδοτήσουν οι συνάδελφοι του Υπουργείου Οικονομικών για τα εγκληματικά τους προβλεπτικά σφάλματα. Αν δεν το κάνει, επιλέγει να πορεύεται στα τυφλά, με στοιχεία που παράγουν οι πιο ανίκανοι οικονομολόγοι που έχουν πατήσει τον πλανήτη Γη.

* Βέβαια, και να δοθεί η δόση, πάλι νεκροζώντανες θα είναι καθώς κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα βάλει ζεστό χρήμα σε τράπεζα που εδρεύει σε υπό κατάρρευση κράτος (με χρέος σε εκρηκτική πορεία).




protagon.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1321.html

Τι τρομακτικά πράγματα κρύβει η Θεσσαλονίκη;

Ξεχάστε τη Θεσσαλονίκη που ξέρατε κι ακολουθείστε μας σε μια μυστική περιήγηση σε μια πόλη γεμάτη Urban Legends και Conspiracy Theories. Για τους λάτρεις των μυστηρίων και του θαυμαστού, η Θεσσαλονίκη είναι μια πραγματική Terra Incognita που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις...
Συχνά τα πράγματα δεν είναι αυτό που δείχνουν. Μια πόλη δεν είναι απλά... μια μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, κατοικιών και δραστηριοτήτων. Είναι πάνω απ’ όλα ένας ζωντανός μεγα-οργανισμός, που υπακούει σε χαοτικούς κανόνες. «Η πόλη δεν είναι παρά μια τρισδιάστατη αρχιτεκτονική των παραστάσεων του εγκεφάλου... Οι λαβύρινθοι της πόλης σχηματίζουν ένα αρχιτεκτονικό ιερογλυφικό, ένα αόρατο σύμβολο που χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, ασυνείδητα από τους ενοίκους, συνειδητά από τους κρυφούς επόπτες τους, και από πειρατές που συνδέονται με το σύστημα...». Έτσι κωδικοποίησε ο Mauricio Santos-Lobos στο The Spider Glyph in Time τη σύνδεση εγκεφάλου-πόλης. Όπως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος, έτσι και η πόλη είναι γεμάτη μυστήρια και μυστικά. Κι όπως υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του εγκεφάλου μας, έτσι υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα μυστικά των πόλεων που ζούμε, με εργαλείο την τέχνη της «μαγείας των μεγαλουπόλεων» (Megapolisomancy). Παρά την αντίθετη πεποίθηση η Θεσσαλονίκη κάθε άλλο παρά συνηθισμένη πόλη είναι. Πριν από 2316 χρόνια μια ιδιότυπη συνομωσία της γεωγραφίας με την ιστορία, κατέστησε την πόλη «κλειδί» των Βαλκανίων για τους αιώνες που θα ακολουθούσαν. Από τότε η πόλη εξελίχτηκε δυναμικά, πέρασε πολλές ιστορικές φάσεις, έγινε σταυροδρόμι πολιτισμών και οι δρόμοι της στοίχειωσαν από μυστήρια και συνωμοσίες. Πριν συνεχίσω θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν είμαι κανένα «ψώνιο» με τη συνωμοσιολογία. Δεν είμαι ούτε καν συνωμοσιολόγος, αν και έτυχε να γνωρίσω προσωπικά αρκετούς. Είμαι απλά ένας αναζητητής συγγραφέας, κι έχω στο ενεργητικό μου κάποια βιβλία που ασχολούνται με το μυστήριο και το θαυμαστό. Θεωρώ πως εμείς οι άνθρωποι είμαστε πολύ παράξενα όντα και ότι ο κόσμος που ζούμε είναι ένα πολύ παράξενο μέρος, γεμάτο γοητευτικά μυστήρια τα οποία η ματαιοδοξία μας κάνει να πασχίζουμε με το μυαλουδάκι μας να ξεδιαλύνουμε. Το μυστήριο βρίσκεται παντού. Μπορώ, αν θέλετε, να το ανακαλύψω για λογαριασμό σας... Υπάρχει «κάτι» στην ατμόσφαιρα Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η πόλη που ζούμε αποπνέει μια απροσδιόριστη οσμή μελαγχολίας; Μη μου πείτε τώρα ότι δεν το έχετε καν αντιληφθεί. Η Θεσσαλονίκη είναι φημισμένη, ακόμη και στους ξένους περιηγητές, για τη μελαγχολική της ατμόσφαιρα, όπως είναι φημισμένη και για τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματά της. Αν είστε αρκετά ευαίσθητοι και ρομαντικοί, μπορείτε σχετικά εύκολα να αφουγκραστείτε τους μυστικούς ψίθυρους και να διαισθανθείτε τα «ενεργειακά ρεύματα» της Θεσσαλονίκης. Προσωπικά διαισθάνομαι αυτή την απροσδιόριστη οσμή μελαγχολίας να σέρνεται ανάμεσα στις γκρίζες πολυκατοικίες, να γλύφει τα πανάρχαια τείχη, τις θλιβερές μεσαιωνικές εκκλησίες και να τρυπώνει ακόμη και μέσα στο διαμέρισμα μου, και είναι –πιστέψτε με– χειρότερη κι από την υγρασία της θάλασσας! Η μελαγχολική ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης δεν γίνεται αντιληπτή από τον καθένα. Πρέπει οι «δέκτες» σου να είναι ανοικτοί και καταλλήλως συντονισμένοι για να την «πιάσουν». Να μπορείς να διαισθάνεσαι την πόλη ως έναν «χρονο-οργανισμό», όπου παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι ένα. Όσοι άνθρωποι έζησαν σε μια πόλη άφησαν σ’ αυτήν το «στίγμα» τους. Τα αρχαία τείχη, οι εκκλησίες, τα εγκαταλειμμένα σπίτια, οι προπολεμικές πολυκατοικίες έχουν εγκλωβίσει τις σκεπτομορφές των ανθρώπων που έζησαν μέσα τους. Ο ποιητής της μυστικής Θεσσαλονίκης Μαρίνος Χαραλάμπους λέει ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 500.000 πρόσγειοι, δηλαδή βρυκόλακες, και μάλλον έχει δίκιο. Αυτοί οι λεγόμενοι «πρόσγειοι» είναι ψυχές Θεσσαλονικέων που έζησαν ανά τους αιώνες στην πόλη μας και αφού πέθαναν δεν μπόρεσαν να αποχωριστούν τα όσα αγάπησαν σ’ αυτήν. Ακόμη και μετά θάνατον είναι δεμένοι με τη Θεσσαλονίκη. Γιατί λοιπόν να μην είμαστε δεμένοι μαζί της κι εμείς οι ζωντανοί Θεσσαλονικείς; Οι «αστικοί θρύλοι» της Θεσσαλονίκης Μελαγχολική ή όχι η Θεσσαλονίκη ανήκει σ’ εκείνη την προνομιακή ομάδα μεγαλουπόλεων, που βρίθουν «αστικούς θρύλους» (Urban Legends). Διαθέτει μια πληθώρα θρύλων, που όλοι μαζί συγκροτούν το λαβύρινθο μιας «μυστικής» πόλης, η οποία κρύβεται περίτεχνα πίσω από την καθημερινή, πουδραρισμένη όψη της Θεσσαλονίκης. Ο τουρμπές Μουσά Μπαμπά (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ, Χρίστος Ζαφείρης, Φωτογρ. Γιώργος και Γιάννης Ζαρζώνης, Εκδόσεις ΕΞΑΝΤΑΣ) stoixiomeno-spiti_400Σχεδόν οι πάντες γνωρίζουν για το περιβόητο «στοιχειωμένο σπίτι», που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 263, και τους θρύλους που το ζώνουν. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν για τα παράξενα κομβικά μνημεία και «τόπους δύναμης» της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι μυστηριώδεις Κήποι του Πασά, ένα μνημείο του οθωμανικού τεκτονισμού, που βρίθει από περίεργα σύμβολα και θεωρείται κομβικό γεωμαγνητικό σημείο από τους οπαδούς της Ιερής Γεωγραφίας. Στην Άνω πόλη ξεχωρίζει η «μυστική» πλατεία Τερψιθέας, όπου βρίσκεται ο τουρμπές (μαυσωλείο) του Μουσά Μπαμπα. Κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι στοιχειωμένος από το φάντασμα του δερβίση φύλακα του τεκέ. Είναι πάντως ένα μέρος με ισχυρή σούφικη ενέργεια, κάτι που διαισθάνεται όποιος έχει ανοικτές τις «κεραίες» του. Ένα άλλο παράξενο μνημείο της Θεσσαλονίκης είναι και η λεγόμενη «στήλη των όφεων», που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο έξω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Αγίου Δημητρίου. Είναι το μοναδικό όρθιο ελληνιστικό μνημείο της πόλης και ο θρύλος λέει ότι προκαλούσε τα φίδια. Κάποτε στην περίοδο της τουρκοκρατίας η περιοχή γύρω της γέμισε από φίδια και απαιτήθηκε η παρέμβαση ενός εξορκιστή χότζα για να τα απομακρύνουν...

xorisoria.org 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8815.html

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα *(μέρος Β')

Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι από τον  Δρ Matthias Heiliger και το άρθρο του στο τεύχος 73/2012 του περιοδικού ZeitenSchrift..
απόδοση/μετάφραση Βίκυ Χρυσού
Κύματα ELF: Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα

μέρος Β' 

*(το Α' μέρος εδώ)

Lemmings στον Πόλεμο του Ιράκ
Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε από τους Αμερικανούς και στον πόλεμο του Ιράκ. Έτσι το περιοδικό Magazin 2000 αναφέρει το Δεκέμβρη του 1993: "Θυμάστε τις εικόνες από τον Πόλεμο του Κόλπου, όταν χιλιάδες ιρακινοί στρατιώτες έβγαιναν από τα χαρακώματα για να παραδωθούν και παραδίδονταν ακόμη και σε δημοσιογράφους (παρά τις λευκές σημαίες), που τους πέρναγαν για φαντάρους και έτσι έγιναν τροφή για τα κανόνια των Αμερικανών? Τώρα όλο και περισσότεροι ειδικοί πολέμου είναι πεπεισμένοι πως δεν έφταιγε η τάχα φτωχή διατροφή των ομάδων του Σαντάμ που προκάλεσαι αυτή την παράδωση την αλά lemmings παράδοση, αλλά Όπλα Ψυχοτρονικού Mind Control των ΗΠΑ. Μερικά από αυτά τα όπλα σούπερ υψιλής τεχνολογίας εκμεταλεύονται την επίδραση κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων πάνω στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Όπως περιγράφει η φετινή έκδοση του ειδικού περιοδικού Aviation Week and Space Technology, το Υπουργείο 'Αμυνας των ΗΠΑ εξοπλίζεται με πυραύλους και συσκευές που είναι σε θέση να παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (EMP) ώστε να κατατροπώνουν τον εχθρό δίχως τη χρήση ατομικών, βιολογικών ή χημικών στοιχείων. Αυτή η μορφή όπλων έχει σαν κύριο στόχο της να σβήνει τα ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού. Άλλα πάλι παράγουν υπερήχους, ELF, κύματα ήχου, που προκαλούν αναγούλα, εμετό και διαταράσσουν σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα προσανατολισμού των ατόμων. Ατά τα όπλα έχουν μια ακτίνα επιρροής τουλάχιστον 2,500 χιλιομέτρων".

Οι δυνατότητες που έχουν σήμερα οι μστικές υπηρεσίες είναι κατά πολύ πιο εξελιγμένες. Βάσιμα μπορεί κανείς να πει πως όλα όσα μας δείχνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν γίνει ήδη πραγματκότητα. Μόνο που δεν πρέπει να το γνωρίζουμε. Φαίνεται, λέει ο Δρ Χάιλιγκερ συνεχίζοντας το άρθρο του, πως η διάσπαση της κοινωνίας, την οποία πολύ φοβόμασταν, έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιούμε και έχει χωρίσει τους ανθρώπος σε μια μάζα ανίδεων που μπορεί κανείς να τους χειραγωγγεί κατά το δοκούν, και μια μικρή ελίτ, η οποία κινεί διάφορους μοχλούς. / Θέλουμε όμως να αποκτήσουμε συνείδηση αυτής της πραγματικότητας?, αναρωτιέται ο Δρ Χάιλιγκερ.


Μια δαιμονική Άρπα


Σε συνάρτηση με τα παραπάνω -και μάλιστα σε πρώτη θέση- άμεση σχέση έχει και το αμερικάνικο πρόγραμμα HAARP,  το οποίο σίγουρα δεν ερενά απλά την ιονόσφαιρα. Με αυτό το παρανοηκό πρόγραμμα -πρόκειται για τεράστιες ενεργειακές εκπομπές- θερμαίνεται η ιονόσφαιρα και μεταρέπεται σε ηλετρομαγνητικό καθρέπτη, ώστε κατόπιν να επηρεάσουν με ηλεκτροαγνητικά κύματα ELF ολόκληρη τη γήινη επιφάνεια, όλα τα ζωντανά συστήματα και φυσικά την ανθρώπινη συνείδηση. Κατ΄αυτό τον τρόπο, όπως προειδοποιούν οι επικριτές, μπορεί κανείς να μεταδώσει με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο μοτίβα ασθένειας, να χειραγωγήσει τον καιρό, να προκαλέσει σεισμούς, ακόμη και να μεταθέσει το γήινο μαγνητικό πόλο. *(!)
Και η κατασκευή αυτή (HAARP) του αμερικανικού στρατού δεν είναι η μόνη στον κόσμο! Άλλες τέτοιες κατασκευές βρίσκονται μεταξύ άλλων στο: 
  •  Arecibo (λιμάνι στη βόρεια ακτή του Ποέρτο Ρίκο)
  •  Pine Gap (κοντά στο Alice Springs) 
  •  North West Cape της Αυστραλίας
  •  Duschanbe (πρωτεύουσα της πρώην σοβιετικής ομοσπονδίας του Τατζικιατάν
  •  Τρόμσο (η μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Νορβηγίας)
  • Monchegorsk (ρωσική πόλη στη βόρεια πολική θάλασσα κοντά στο Murmansk) και στο
  • Sura (ρωσσική ρευνητική βάση, περίπου 100 χλμ. ανατολικά του Nischni Nowogorod)
Φυσικά όπως αναφέρει ο ίδιος ο γράφων υπάρχουν και πολλές άλλες βάσεις τέτοιου είδους, όπως το σύατημα LOIS ατη νότια Σουηδία, ή τη βάση της Κύπρου να συμπληρώσω εγώ... και φυσικά υπάρχουν και πολύ περισσότερες μυστικές εγκαταστάσεις...
Το περιοδικό raum&zeit δημοσίευσε αποδείξεις για το γεγονός πως υπάρχει ανάλογη μικρή βάση HAARP και στο Βερολίνο κάτω από το αεροδρόμιο Tempelhof. (Ανάλογο δημοσίευμα και έρευνα διενήργησαν και οι Grazyna Fosar-Franz Bludorf νωρίτερα, ενώ μέρος των ερευνών τους περιλαμβάνονται και στο δημοσίευμα μας εδώ: Η Εποχή των συχνοτήτων 3 - TEDDYBEAR signal και TAOS HUM...  http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/06/blog-post_21.html#ixzz2BD7pfjoX)

Σύμφωνα με το εν λόγω δημασίευμα καταγράφηκαν στην περιοχή του αεροδρομίου ηλεκτομαγνητικά κύματα ELF που δεν θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν. Μία ανάλυση φασματική έδειξε πως πρόκειται για μορφοπποιημένα σήματα ELF, τα οποία είναι φορείς συγκεκρημένων πληροφοριών, που ωστόσο δεν είναι σαφές τι είδους πληροφορίες είναι. Όπως και να έχει ωστόσο γεγονός παραμένει πως οι πληροφορίες αυτές μέσω των κυμάτων ELF μπορούν και διεισδείουν εντός του ανθρώποινου εγκεφάλου. Ως πιθανά επακόλουθα αναφέρεται μία σειρά συμπτωμάτων γνωστή με το όνομα σύνδρομο CFIDS, που αφορά χρόνια κόπωση, ατονίας και αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος . *(Δείτε αναλυτικότερα σχετικά εδώ cFIDS)
  • Ποια είναι τα αντίμετρα? Μη χάσετε την επόμενη συνέχεια!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters