Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

DNA· HAARP & X-BAND RADAR

DNA· HAARP & X-BAND RADAR
Μέσα καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες παίζουν και φλερτάρουν με τα 38αρια και τα 40φεύγα. Κάποιες φορές είναι ευχάριστα, ειδικά όταν βρισκόμαστε κοντά σε δασώδη περιοχή. Κάποιες άλλες όμως όχι, ακόμη κι αν δεν αλλάξουμε περιβάλλον. Ενώ η θερμοκρασία κινείται σε λογικά κι αναμενόμενα πλαίσια, μέσα καλοκαιριού, κάτι συμβαίνει.

Τις τελευταίες μέρες νιώθετε να ζεσταίνεστε από μέσα, σαν να σας ψήνουν σε φούρνο μικροκυμάτων;

Αισθάνεστε ότι καίγεστε ακόμη και μέσα σε χώρο με κλιματιστικό;

Θα Συναντηθείτε Στις 3 Σεπτεμβρίου Τα “Πατριωτικά” Κινήματα , Άνθρωποι Κοκ Εε; Μπράβο Και Εις Ανώτερα ….!!!

Συναντηθειτε για να δειτε πως διαλυεστε μεταξύ σας , συναντηθειτε για να δωσετε τροφη και πληροφορια στον εχθρο σας ..! Δεν θα σας αρεσει οτι διαβασετε “παατριωτες” μου…!

Καθε καρυδιας καρυδι εχει γινει “πατριωτης” που θελει να προσφερει στο να σωθει η Ελλαδα …δεν ειναι κακο , ειναι λογικο να συμβαινει …αν ομως μπορουσες να το ελενξεις το καθε καρυδι …!

Ο ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ??

Ο σχιστοματης  Μογγολος   Καλιν υπέπεσε με την δήλωση του  ότι ,οι σημερινοί κάτοικοι της ΕΛΛΔΑΣ δεν έχουμε καμιά σχέση, ούτε συνεχεία με τους αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ, σε ένα τεράστιο ατόπημα.


Χρόνια ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ θέλει να μας παρουσιάσει  ως μπάσταρδο  έθνος και δεν το έχει καταφέρει .

Βραζιλία: Φλέγεται και πάλι ο Αμαζόνιος

Ρεκόρ πυρκαγιών καταγράφηκε τον Ιούλιο στον υδροβιότοπο Παντανάλ στη Βραζιλία, ένα από τα σημαντικότερα καταφύγια βιοποικιλότητας παγκοσμίως, με τη δραματική κατάσταση να ωθεί την κυβέρνηση να αναπτύξει τον στρατό για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»: Το κράτος (δηλ. οι Έλληνες πολίτες) επιστρέφει 600.000€ στον Παπαντωνίου

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανακοίνωσε την απόφασή του πως το δημόσιο θα πρέπει να επιστρέψει στον Γιάννο Παπαντωνίου το ποσό των 600.000 ευρώ.

Ο Τραμπ απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ: «Ελέγχεται από τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες»

Την απόφασή του να απαγορεύσει το TikTok στις ΗΠΑ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του έχει υποψίες ότι το

Διαβάστε το προσεκτικά, το ποστάρω μόνο μια φορά!... Ο βάλτος αποστραγγίζεται.

Jorge Q-anon Trump
Τα δικαστήρια συλλαμβάνουν αυτούς τους ανθρώπους με πολιτικά ρούχα. Είδαμε τη σύλληψη του Ομπάμα. Η σύλληψη έγινε αδιάφορα για να μην γίνει αντιληπτή από το κοινό.
Όλες αυτές οι συλλήψεις έγιναν με αυτόν τον τρόπο. Εάν το άτομο καταδικαστεί για διακίνηση παιδιού ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα εκτελεστεί.

ο JFK αποκαλύπτει τους illuminati που κυβερνούν παγκόσμια. - βίντεο


ο JFK αποκαλύπτει τους illuminati που κυβερνούν παγκόσμια
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters