Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γιατί είμαστε “Greece” στην Γη, αλλά “Hellas” στο Διάστημα

Με πανηγυρικό τρόπο έγινε η παρουσίαση του προγράμματος «η Ελλάς στην Σελήνη», ή “Hellas to the Moon”, παρουσία μάλιστα του αμερικανού πρεσβευτού. Μα, επισήμως την χώρα μας την αποκαλούν οι ξένοι “Greece”, σε κάθε αναφορά, ή μνημόνια, ή συμφωνία, ή συμμετοχή σε διεθνή οργανισμό, κλπ, πάντα την χώρα μας την αποκαλούν μ’ αυτό το όνομα. Γιατί τώρα που πρόκειται να στείλουν όχημα στην Σελήνη, την αποκαλούν «Ελλάς»; Και μάλιστα το γράφουν σωστά, “Hellas”, όπου “H” είναι η δασεία στην ελληνική γραφή, που κατάργησε δια νόμου (εφαρμογή του μονοτονικού) Κυβέρνησης γραφικού πρωθυπουργού το 1982.

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με την Ελλήνων Συνέλευσις ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΝΙΔΟΥ KAI ΣΤΕΡΓΙΟΣ TΖΙΝΤΖΙΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ .... ΠΡΑΞΕ !!!!


Simos Chris
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΑΪΚΟ ΙΣΡΑΗΛ.... ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ 42 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ.
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ - ΛΟΓΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
---- ΟΤΙ ΕΙΠΑΝΕ
---- ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ
---- ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ
--- ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .-
-------- ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ -------

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ .... ΠΡΑΞΕ !!!!    https://www.eurovouli.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters