Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η απόλυτη απόδειξη ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τον κόσμο!

Πιστεύετε ότι οι Εβραίοι κατα κάποιο τρόπο ελέγχουν το κόσμο; Έχετε δίκιο! Οι ίδιοι το επιβεβαιώνουν!


Πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση της εβραϊκής οργάνωσης ADL(Antidefamation League) σχετικά με τον αντισημιτισμό παγκοσμίως.

Οι Εβραίοι είναι η μοναδική φυλή, το μοναδικό έθνος παγκοσμίως που διενεργούν ειδικές δημοσκοπήσεις σε όλο το πλανήτη σχεδόν, για να δουν τι ποσοστό των ανθρώπων "υποκρύπτει αντισημιτισμό".

Αναζητούν τον καμουφλαρισμένο αντισημιτισμό! Δεν αναζητούν απλά αντισημιτικές πράξεις αλλά θέλουν να ξέρουν την άποψη του καθενός μας. Τι σκεφτόμαστε για τους Εβραίους!



Όπως καταλαβαίνετε το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί απόδειξη ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το πλανήτη και επιθυμούν να συνεχίσουν να τον ελέγχουν. Για αυτό κάνουν συνεχώς έρευνες για να δουν αν οι υπόλοιποι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την προσπάθειά τους να καταλάβουν την παγκόσμια εξουσία. 

Για αυτό προωθούν παντού νόμους εναντίον του "αντισημιτισμού".

Οι Εβραίοι μέσω της ADL παρακολουθούν και φακελώνουν όλη την ανθρωπότητα για να μπορούν να την διοικούν χωρίς η ανθρωπότητα να το αντιλαμβάνεται ή να αντιδρά.

Μας τρομοκρατούν μέσω απειλών απ' τα τηλεοπτικά δίκτυα που κατέχουν για να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια. Όπου ανεβαίνει ο αντισημιτισμός ασκούν τρομοκρατία μέσω πολιτικών και ΜΜΕ.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι σύμφωνα με την ADL αντιλαμβάνονται ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τις περιβόητες "αγορές" που καταστρέφουν οικονομικά ολόκληρα έθνη και παρόλα αυτά δεν αντιδρούν επειδή τα κανάλια τους τρομάζουν ότι θα τιμωρηθούν!

Είναι καιρός να πούμε την αλήθεια όλοι για το ποιοι ελέγχουν τις αγορές και να μην φοβόμαστε γιατί δεν υπάρχουν φυλακές αρκετά μεγάλες για δισεκατομμύρια ανθρώπους!

Μάλιστα σύμφωνα με την ADL το 85% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι Εβραίοι είναι παντοδύναμοι στον επιχειρηματικό κόσμο και το 82% πιστεύει ότι οι Εβραίοι έχουν πάρα πολλή δύναμη στις διεθνείς χρηματαγορές!

Γιατί όμως αυτό δεν μεταφέρεται και στον δημόσιο διάλογο;

Γιατί όπως σας είπαμε μας τρομοκρατούν μέσω των δικών τους ΜΜΕ για να μην λέμε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, με αποτέλεσμα να ελέγχουν την οικονομία μας.

Τέλος στο συνολικό σκορ οι Έλληνες είναι 69% αντισημίτες στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού σύμφωνα με τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της ADL που μπορείτε να δείτε στο site της.

Η Ελλάδα έχει 6.300.00 αντισημίτες λένε οι Εβραίοι! Δεν μιλάνε όμως για το θέμα γιατί φοβούνται την τρομοκρατία των καναλιών και των πολιτικών που τα πάνε πολύ καλά με τους Εβραίους...

Παρακάτω θα δείτε ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό βίντεο για το πως οι Εβραίοι της ADL μας παρακολουθούν και επηρεάζουν τις ηγεσίες όλων των χωρών.
 

 
Στη φώτο είναι ο διευθυντής της ADL, Abe Foxman


Παραθέτουμε και μια δημοσίευση που είδαμε ΕΔΩ

Το 90 % των ελλήνων εκτιμούν ότι οι εβραίοι «έχουν μεγάλη εξουσία στα oικονομικά
πράγματα  «Το αποτέλεσμα αυτό περιέχεται στα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διοργάνωσε η Anti-Defamation League του B’naï B’rith,Κάθε χρόνο πραγματοποιείται μια ανάλογη δημοσκόπηση προκειμένου να γνωστοποιηθεί αν οι λαοί είναι «σύμφωνοι» ή όχι και σε πποιό βαθμό σε μια λίστα 11 προτάσεων αναφορικά με τους εβραίους.Προτάσεις όπως « οι εβραίοι έχουν μεγαλύτερη εξουσία απ΄ότι οι άλλοι λαοί στα παγκόσμια πράγματα», « οι εβραίοι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ παρ΄ότι στην χώρα όπου είναι ο καθένας », « οι εβραίοι μιλούν πολύ γι αυτό που συνέβη κατά την διάρκεια του Ολοκαυτώματος», «οι εβραίοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους  » κλπ.
Αναφορικά με τη Γαλλία το ποσοστό του αντισημιτισμού έπεσε από τα 18 εκατομύρια (37 %) 8,4 εκατομύρια (17 %) από το 2014 στο 2015 [1].Ρόλο εδώ διαδραμάτισε η  γαλλική 11η Σεπτέμβρη η επίθεση κατά του Charlie.
To ADL παρατηρεί ότι αν και ο αντισημιτισμός υποχώρησε κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες στην Ελλάδα το 2015 συγκρητικά με το 2014 (το μέρος του πληθυσμού που είναι αντισημίτες μειώθηκε από 69% στο 67%), το ποσοστό τους αντίθετα αυξήθηκε σε θέματα πους χετ΄ζιονται με την οικονομία. Έτσι το 2014, το 82% των ελλήνων εκτιμά ότι οι εβραίοι είχαν μεγάλη εξουσία στις οικονομικές αγορές. Το 2015 το ίδιο ποσοστό αυξήθηκε σε 85%, σύμφωνα με την τελαυταία δημοσκόπηση.Το 90% εκτιμούν ότι οι εβραίοι έχουν μεγάλη εξουσία στον κόσμο των οικονομικών υποθέσεων», έναντι ενός του 85% που πίστευε το ίδιο πριν 1 χρόνο. (Al manar4.7.15 ,Egalité et Réconciliation)
ΥΓ.(η γελοιογραφία αυτή χαρακτηρίστηκε ως αντισημιτική το  2002 από το ADL που ζήτησε από την τότε κυβέρνηση της εποχής να ελέγξει το περιεχόμενο των ΜΜΕ)
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/07/blog-post_8.html

Παγκόσμια ανησυχία. Σκάει η κινέζικη 'φούσκα'

Σε χαμηλό τετραμήνου έκαναν σήμερα βουτιά οι κινεζικές μετοχές με τους επενδυτές να προχωρούν σε αθρόες ρευστοποιήσεις παρά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις βαριές χρηματιστηριακές απώλειες.
ADVERTISEMENT
Περισσότερες από 500 εταιρίες εισηγμένες στα κινεζικά χρηματιστήρια ανακοίνωσαν σήμερα ότι αναστέλλουν τη διαπραγμάτευση των μετοχών τους στα χρηματιστήρια της Σανγκάη και του Σενζέν, με το συνολικό αριθμό των εταιρίων που έχουν αναστείλει τη διαπραγμάτευσή τους το τελευταίο διάστημα να ανέρχεται στις 1.300 – 45% της αγοράς.
«Δεν έχω δει ποτέ τέτοια βουτιά. Νομίζω ότι κανένας δεν την έχει δει. Η ρευστότητα εξαντλήθηκε τελείως» δήλωσε στο Reuters ο Ντου Τσανγκτσούν, αναλυτής στην Northeast Securities.
«Αρχικά, πολλοί ήθελαν να κρατήσουν τα blue chips. Αλλά καθώς έχει ανασταλεί η διαπραγμάτευση για τόσες πολλές μετοχές της μικρής κεφαλαιοποίησης, ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί η έκθεση στο ρίσκο είναι η πώληση των blue chips».
Ο δείκτης CSI300 των μεγαλύτερων εισηγμένων εταιριών στη Σανγκάη και το Σενζέν υποχωρούσε 6,8%, με το δείκτη Shanghai Composite να σημειώνει βουτιά 5,9%.
Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, διάφορες κρατικές κινεζικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν σειρά μέτρων, καλώντας μεταξύ άλλων τους μεγάλους μετόχους και τα υψηλόβαθμα στελέχη των εισηγμένων εταιρίων να αγοράσουν τις δικές τους μετοχές και να επιτρέψουν στις ασφαλιστικές και άλλους θεσμικούς επενδυτές να αγοράσουν περισσότερα blue chips.
Από τα μέσα Ιουνίου, οι κινεζικές μετοχές έχουν χάσει περίπου το 30% της αξίας τους, τερματίζοντας το φαινόμενο "φούσκας" που χαρακτήριζε τη συγκεκριμένη αγορά όπως επισημαίνουν διεθνείς αναλυτές. Για κάποιους επενδυτές ο φόβος ότι η αναταραχή στην κινεζική αγορά θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την πραγματική οικονομία είναι μεγαλύτερος από την κρίση στην ευρωζώνη, επισημαίνει το πρακτορείο Reuters.
Η βουτιά στα κινεζικά χρηματιστήρια αποτελεί μεγάλο ‘πονοκέφαλο’ για τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τους ηγέτες της χώρας που ήδη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την επιβράδυνση στους ρυθμούς ανάπτυξης της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου.
Οι παρεμβάσεις του Πεκίνου έχουν επίσης εγείρει ερωτήματα ως προς την ικανότητά του να θεσπίσει μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς, τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο της ατζέντας οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

news247
http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_887.html

ΕΙΜΑΣΤΕ στην ΦΑΣΗ Ι, μιας ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ... "ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ";

Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι oι θρησκείες κυβερνούν τον κόσμο μας. Πάντα συνέβαινε και πάντα θα είναι έτσι, λόγω της ανάγκης της ανθρωπότητας να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη. 
Αυτό το είδος της εξουσίας είναι ακριβώς αυτό που το Blue Beam Project επιδιώκει να αποκτήσει, μέσω τεχνολογικών μεθόδων. Κάνοντας χρήση της εξαπάτησης θα καταφέρει την χειραγώγηση της μάζας.

Όσοι πρώτοι έφεραν στο φως την ύπαρξη αυτού του μυστικού προγράμματος έδωσαν επίσης μια σύντομη περιγραφή των στόχων του μέσα από τέσσερις Φάσεις:

1. Ανατροπή στα αρχαιολογικά ευρήματα


Αυτό το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την δημιουργία τεχνητών σεισμών σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Αυτοί οι σεισμοί θα ξεθάψουν "άγνωστους" -για μας- αρχαιολογικούς χώρους μεγάλης σημασίας και αυτές οι νέες ανακαλύψεις θα χρησιμεύσουν για να δυσφημίσουν τις υπάρχουσες θρησκείες. Με τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα ξεγελάσει τα έθνη του κόσμου να πιστέψουν ότι έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευτεί τα θρησκευτικά τους δόγματα, σε όλο τους το μήκος.

Όταν ένας μεγάλος απόκρυφος αριθμών ανάλογων τέτοιων αποκαλύψεων έρθει στο φως, ο κόσμος θα έχει προετοιμαστεί για την φάση ΙΙ.

2. Ένα τεράστιο (και ψεύτικο) «διαστημικό» με συμμετοχή ολογραμμάτων.



Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που κρατείται μυστική από το κοινό, τεχνίτες του Project Blue Beam θα δημιουργήσουν μια παγκόσμια ουράνια εμφάνιση που θα μιμείται μία παγκόσμια «Δευτέρα Παρουσία». Διαφορετικά ολογράμματα θα πρωταγωνιστήσουν σε διάφορες ζώνες, σύμφωνα με τις εκεί κύριες θρησκευτικές πεποιθήσεις. (Φυσικά, δεν θα είναι τόσο απλοϊκά όπως της εικόνας, αλλά πολύ περισσότερο πειστικά).

Αυτά τα «οράματα» θα χρησιμεύσουν σε μία περαιτέρω αποσταθεροποίηση της κατάστασης μέχρι να κλιμακωθεί ένας θανάσιμος παγκόσμιος πόλεμος. 

Αν και ο συγκεκριμένος πόλεμος δεν είναι σίγουρος, ένας πόλεμος μεταξύ των φανατικών των θρησκειών, όπου οι μεν θα κατηγορούν τους άλλους για απάτη, είναι βέβαιος. Θα δημιουργηθούν κοινωνικές και θρησκευτικές αναταραχές σε μεγάλη κλίμακα. Ήδη υπάρχουν αρκετοί φανατικοί διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο

Αλλά, δεν θα εμπλακούν μόνο οι φανατικοί στο παιχνίδι. Έτσι οδηγούμαστε στην Φάση ΙΙΙ. 

3. Τηλεπαθητική Χειραγώγηση

Με βάση των προηγούμενων δεκαετιών, προγράμματα ελέγχου του νου, θα εφαρμοστούν διάφορες τηλεπαθητικές μέθοδοι χειραγώγησης. Με τη βοήθεια της χαμηλής συχνότητας (LF), πολύ χαμηλής συχνότητας (VLF) και επιπλέον χαμηλής συχνότητας (ELF) κύματα, το Blue Beam Project θα βομβαρδίσει τα θύματά του και θα τροποποιήσει τη συμπεριφορά τους από το "μέσα" τους.

Η τεχνολογία αυτή έχει τις ρίζες της στα προγράμματα ελέγχου του νου ήδη από τη δεκαετία του 1970 και του 1980 και κατά πάσα πιθανότητα θα δρομολογηθούν μέσω μιας σειράς ειδικών σχεδιασμένων δορυφόρων. Πρόσφατα πειράματα έχουν δείξει ότι η "φύτευση" διάχυτης τεχνητής σκέψης στο μυαλό υποκειμένων είναι δυνατή, αλλά η πλήρης έκταση της δυνατότητας αυτής είναι άγνωστη -για εμας, τουλάχιστον.

Αφού θα έχει διαμορφωθεί η σκέψη θα γίνει ευκολότερη και απλούστερη η Φάση ΙV. 

4. Δημιουργία «Υπερφυσικών Εκδηλώσεων»

Το τέταρτο βήμα θα είναι το πιο εκτεταμένο και οι επιπτώσεις του θα είναι πρωτοφανείς. Σε συνδυασμό με τα "γρανάζια" των προηγούμενων βημάτων, θα είναι κάτι πολύ εύκολο.

Οι γεννήτριες ολογραφικών εικόνων θα προσομοιώσουν μία καλά οργανωμένη εισβολή από "εξωγήινους" σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Αυτή η "εισβολή" θα μπορούσε να εξαναγκάσει τα κράτη να προβούν σε χρήση των πυρηνικών τους οπλοστασίων -μία κίνηση που θα μπορούσε να μετατρέψει τη Γη σε μια ερημιά.

Η ίδια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουν τους Χριστιανούς για να πιστέψουν ότι η "Αρπαγή της Εκκλησίας" (Α` Θεσσαλονικείς 4:13-18 και Α` Κορινθίους 15:50-54) λαμβάνει χώρα. Ένα μείγμα απελπισίας και ψεύτικων ελπίδων θα αναγκάσει τελικά την ανθρωπότητα να αποδεχθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη και την νέα "ολογραφική θρησκεία".

Το Blue Beam Project υπάρχει.

Άραγε, όμως, μπορεί να προγραμματιστεί και να επιτευχθεί σε παγκόσμιο εύρος και μεγέθος; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί. Ήδη, λένε, βρισκόμαστε στην εισαγωγή της Πρώτης Φάσης, όπου αποκαλύψεις ανατρεπρικών αρχαιολογικών δεδομένων έρχονται στο φως. Αυτό συμβαίνει για να μπορέσουν να πείσουν τον κόσμο να δεχτεί ευκολότερα αυτό που θα φέρουν αναπάντεχα οι νέες ανακαλύψεις, ενδεχομένως, μέσω των σεισμών που συμβαίνουν συνεχώς, το τελευταίο διάστημα, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με άλλα λόγια, βρισκόμαστε στην Φάση 1. 


diadrastika 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δύο ολόκληροι τόμοι το σχέδιο της Ευρωζώνης για το Grexit!



Είχαν προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια παρά τις διαβεβαιώσεις οτι δεν “απασχολούσε κανέναν αυτό το σενάριο” Με κλειστές τις τράπεζες και ισοπεδωμένη την οικονομία  περιορίζονται οι επιλογές της Ελλάδας

Και… αφιέρωμα της Wall Street Journal για το πώς θα έρθει και πώς θα βιώσουμε την έξοδο από το κοινό νόμισμα

Δύο τόμοι με όλο το σχέδιο της ΕΕ για το Grexit τέθηκαν υπόψη του κ. Τσίπρα.
Κοινοτική πηγή, αναφερόμενη στο περιβόητο «λεπτομερέστατο σχέδιο για Grexit» που είπε ο Πρόεδρος Γιούνκερ δήλωσε πως έχει δει το σχέδιο αυτό και είναι όντως λεπτομερέστατο καθώς το συνολικό πάχος όλων των σελίδων του σχεδίου «είναι περίπου δύο δάχτυλα», όσο δηλαδή και το μέσο βιβλίο.
Νωρίτερα, η «Wall Street Journal» σε ένα ειδικό της αφιέρωμα απαντούσε ή τουλάχιστον προσπαθούσε να το πράξει, σε δέκα βασικές ερωτήσεις, προκειμένου να καταστεί κατανοητό το «Πως θα μοιάζει ένα Grexit».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο άρθρο της «αν και όλα αυτά είναι υποθέσεις, ας το πράξουμε» και ας εξετάσουμε πως θα καταφθάσει το Grexit και τι θα σημάνει για όλους τους εμπλεκόμενους.

Πώς θα έρθει το Grexit;

Μέσω των τραπεζών. Δεν υπάρχει νομικός ή πολιτικός τρόπος ώστε η Ελλάδα να «αποβληθεί» από το ευρώ και η ελληνική κυβέρνηση έχει, επανειλημμένα, τονίσει ότι δεν θα φύγει οικειοθελώς από τη ζώνη του ευρώ. Αυτό υποδεικνύει ότι το Grexit μπορεί να καταφθάσει εάν η κατάσταση των τραπεζών δυσχεράνει τόσο πολύ, ώστε δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

Πόσο πιο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα;

Όχι και πολύ χειρότερα, για να είμαστε ειλικρινής. Οι τράπεζες δεν έχουν ρευστότητα: δεν μπορούν να «μετατρέψουν» τα περιουσιακά τους στοιχεία (π.χ. τα δάνεια) σε μετρητά, ώστε να αποπληρώσουν αυτά που θέλουν οι πιστωτές τους (οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι άλλοι από τους καταθέτες). Ο μόνος που τους παρέχει ρευστότητα είναι η Τράπεζα της Ελλάδος. Όμως η ΕΚΤ «πάγωσε» τον ELA. Αποτέλεσμα είναι οι τράπεζες να κλείσουν. Προσφέρουν τα τελευταία τους μετρητά στους καταθέτες, οι οποίοι μπορούν να αντλήσουν μόλις 60 ευρώ την ημέρα. Σταμάτησαν τις ηλεκτρονικές, διασυνοριακές συναλλαγές. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι έξω από το ευρώ. Επιχειρήσεις και καταναλωτές θέλουν μετρητά. Σαφώς ένα ευρώ σε έναν ελληνικό, τραπεζικό λογαριασμό δεν αξίζει όσο ένα ευρώ στην τσέπη σου ή όσο ένα ευρώ σε μία κατάθεση σε γερμανική τράπεζα. Ουσιαστικά οι Έλληνες έχουν την αίσθηση ότι το «νόμισμα» που έχουν στους λογαριασμούς τους δεν είναι πραγματικά ευρώ.

Ποιος μπορεί πραγματικά να το προκαλέσει;

Η ΕΚΤ. Η ΕΚΤ μπορεί να διακόψει τον ELA, καθώς, ήδη, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν αισθάνεται και πολύ βολικά, προσφέροντας κεφάλαια στις ελληνικές τράπεζες. Το μεγαλύτερο μέρος των ενέχυρων που μπορούν να δώσουν οι ελληνικές τράπεζες για να δανειστούν από την ΕΚΤ είναι είτε ελληνικά ομόλογα, είτε assets τα οποία έχουν εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου. Εάν η «γραμμή ζωής» κοπεί, οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν λάβει. Δεν θα μπορέσουν να το πράξουν και θα καταρρεύσουν.

Τι θα συμβεί μετά;

Το τραπεζικό σύστημα θα πρέπει να ξαναρχίσει να λειτουργεί, τουλάχιστον για να διασφαλιστεί η προμήθεια βασικών αγαθών και υπηρεσιών. Θα πρέπει να υπάρξει ένα τεράστιο πρόγραμμα διάσωσης των τραπεζών. Η διακοπή αποδοχής των εγγυήσεων των ελληνικών τραπεζών θα διαλύσει την αξία τους, ενώ τα υπόλοιπα assets τους θα υποτιμηθούν. Ας μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο asset των ελληνικών τραπεζών είναι τα δάνεια που έχουν δώσει. Κατά τη διαδικασία της διάσωσης οι τράπεζες (ή όσες εξ αυτών επιλέχθηκαν να επιβιώσουν) θα πρέπει να ανακεφαλαιοποηθούν. Το κεφάλαιο μίας τράπεζας δεν είναι τίποτε άλλο από το ενεργητικό που απομένει όταν αφαιρεθούν οι υποχρεώσεις της. Ως εκ τούτου υπάρχουν δύο τρόποι για να αντλήσεις κεφάλαια: είτε «κουρεύοντας» τις υποχρεώσεις, είτε αυξάνοντας το ενεργητικό σου.

Μπορούν οι (ελληνικές τράπεζες) να σωθούν, με «χρήση» του ευρώ;

Μπορεί να συμβεί αλλά θα χρειαστεί, το λιγότερο, η βοήθεια της ΕΚΤ. Πρόκειται για τον μοναδικό θεσμό που μπορεί να προσφέρει στήριξη σε ευρώ. Θα πρέπει να επαναφέρει σε λειτουργία τη «γραμμή ζωής» και να δανείσει σε ευρώ τα νέα τραπεζικά ιδρύματα που θα δημιουργηθούν, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις νέες εκροές καταθέσεων. Οι τράπεζες θα πρέπει ή να αυξήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ευρώ ή να μειώσουν το παθητικό τους αλλά πάλι αποτιμημένο σε ευρώ. Ο μόνος που μπορεί να αυξήσει το ενεργητικό των τραπεζών είναι η ελληνική κυβέρνηση. Όμως αυτή δεν έχει ευρώ, θα πρέπει να της δώσουν οι δανειστές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία μαζί τους. Υπάρχει, βέβαια και το ενδεχόμενο οι τράπεζες να «κουρέψουν» τις καταθέσεις. Όλα αυτά θα είναι εξαιρετικά οδυνηρά. Η εναλλακτική λύση είναι το Grexit.

Τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα υιοθετήσει νέο νόμισμα;

Εάν η ελληνική κυβέρνηση υιοθετήσει νέο νόμισμα – ας το ονομάσουμε δραχμή – μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Μπορεί να τυπώσει δραχμές και να τις χρησιμοποιήσει για να αγοράσει μετοχές των νέων τραπεζών. Οι τράπεζες θα έχουν ένα νέο asset: τις νέες δραχμές. Η ΤτΕ μπορεί να παράσχει ρευστότητα σε δραχμές, θα μπορεί να δανείσει όσες δραχμές θέλει στις τράπεζες.

Ποια είναι η παγίδα;

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα «γυρίσει» στη δραχμή. Ως εκ τούτου κάποιος που είχε για παράδειγμα 10.000 ευρώ στον λογαριασμό του, τώρα θα έχει 10.000 νέες δραχμές. Μπορεί να μην πρόκειται για «κούρεμα» με την απόλυτη έννοια του όρου ή σε επίπεδο αριθμών, αλλά σαφώς η ισοτιμία ευρώ και νέας δραχμής δεν θα είναι ένα προς ένα.

Πως θα επηρεάσει την υπόλοιπη Ευρωζώνη ένα Grexit;

Είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί. Η Ελλάδα οφείλει πολλά χρήματα στους πιστωτές της: 131 δισ. ευρώ στον EFSF και επιπλέον 35 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις των υπολοίπων κρατών-μελών της Ευρωζώνης. Σαφώς η Ελλάδα δεν θα πληρώσει αυτές τις υποχρεώσεις και θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωσή τους. Επίσης οφείλει 34 δισ. ευρώ σε ιδιώτες επενδυτές, στα πλαίσια του PSI που έγινε το 2012. Πιθανώς να αναδιαρθρώσει και αυτό το ποσό. Όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει προβλήματα. Όλες αυτές οι υποχρεώσεις υπόκεινται σε ξένο και όχι στο ελληνικό δίκαιο και ως εκ τούτου θα αποτελέσουν προϊόν διεκδίκησης όχι στα ελληνικά αλλά στα εκτός ελληνικής επικράτειας δικαστήρια. Η Ελλάδα δεν μπορεί απλά να ψηφίσει έναν νόμο και να αλλάξει τους όρους του δανεισμού της, όπως μπόρεσε να κάνει το 2012.

Πώς θα επηρεάσει την ΕΚΤ;

Η ΕΚΤ είναι ουσιαστικά το “Ευρωσύστημα”, καθώς η ίδια και οι 19 κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης είναι όλες μέλη του. Εάν καταρρεύσουν οι ελληνικές τράπεζες αυτό σημαίνει ότι το Ευρωσύστημα χάνει 39 δισ. ευρώ. Όμως αυτά τα χρήματα τα έχει δανείσει, λαμβάνοντας αξιόπιστα ενέχυρα, άρα είναι ασφαλές από αυτήν την άποψη. Αντίθετα τα 89 δισ. ευρώ του ELA έχουν δωθεί βάσει άλλων κανόνων, με τον φόρο χρεοκοπίας να βαραίνει την ΤτΕ. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τις οφειλές της ΤτΕ προς την ΕΚΤ βάσει του Target-2.

Τι είναι το Target-2;

Με απλά λόγια, οι εμπορικές τράπεζες κάθε χώρας συνεργάζεται με τη δική της κεντρική τράπεζα. Όταν υπάρχει διακίνηση κεφαλαίων μεταξύ δύο τραπεζών διαφορετικών χωρών, οι κεντρικές τράπεζες αυτών των χωρών διαχειρίζονται τη συναλλαγή. Όλες αυτές οι συναλλαγές καταγράφονται σε ημερήσια βάση. Την ίδια ώρα οι ισολογισμοί των εθνικών, κεντρικών τραπεζών είναι διαφορετικοί. Υπάρχουν κάποιοι που είναι πλεονασματικοί και κάποιο ελλειμματικοί. Στην περίπτωση της ΤτΕ ο ισολογισμός είναι ελλειμματικός, με «τρύπα» 100 δισ. ευρώ έως τον Μάιο του 2015. Αυτό το έλλειμμα είναι έλλειμμα του μηχανισμού Target-2. Η ΤτΕ μπορεί να «αρνηθεί» την ύπαρξη αυτής της «τρύπας» και φυσικά το Ευρωσύστημα θα χάσει τα συγκεκριμένα κεφάλαια. Βέβαια, όπως τονίζει ο οικονομολόγος Karl Whelan, η ΤτΕ θέλει να παραμείνει μέλος του Target-2 ακόμη και εάν η Ελλάδα αποφασίσει να φύγει από την Ευρωζώνη, καθώς μέσω αυτού δανείζεται πολύ φθηνά, με επιτόκιο μόλις 0,05%.
Τελικά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο φιλικό θα είναι το διαζύγιο.

Το άρθρο είναι δημοσίευμα στο δεξιό και μνημονιακό Πρώτο Θέμα και που κατά τη γνώμη μας η τόσο ήπια αντιμετώπιση ενός Grexit δείχνει ότι όλοι ήταν “προετοιμασμένοι”, πλην του ελληνικού λαού. Η απάντηση «Όχι και πολύ χειρότερα, για να είμαστε ειλικρινής» στην ερώτηση πόσο πιο άσκημα θα γίνουν τα πράγματα, είναι τόσο ειλικρινής, όσο και ορθογραφημένη…
Λέτε και ο Θέμος να αποδειχθεί υπέρ ενός Grexit που θα πολλαπλασιάσει τον πλούτο του τον ακουμπισμένο σε offshore τράπεζες;

Γιούνκερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με λέτε τρομοκράτη»

γιούνκερ τσίπρας


Την απορία αλλά και τον εκνευρισμό του για τις πρόσφατες δηλώσεις Ελλήνων που τον αποκαλούν τρομοκράτη, εξέφρασε χθες ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε δηλώσεις του κατά την χθεσινή σύνοδο κορυφής τόνισε πως αγαπάει και νοιάζεται τους Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλον, ωστόσο αγαπάει όλους τους λαούς της Ευρώπης το ίδιο, πως λαμβάνει σοβαρά την απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν παίζει ρόλο και πως είναι απαράδεκτο που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τις τράπεζες και να ταλαιπωρεί τον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή η Ευρώπη αποφάσισε να παγώσει την ρευστότητα. 

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως επιθυμεί την Ελλάδα να παραμείνει μέρος της Ευρωζώνης, αλλά έχει ήδη έτοιμη 2τομη δερματόδετη έκθεση πάνω στο Grexit, πως η αλλαγή Βαρουφάκη με Τσακαλώτο είναι πολύ θετική, αλλά σημασία δε παίζουν τα πρόσωπα και πως η κυβέρνηση και οι δανειστές έχουν όσο χρόνο χρειαστεί για να φτάσουν σε συμφωνία, φτάνει να είναι μέχρι αυτήν την Κυριακή στις 23:59.






Τέλος επανέλαβε την φράση που είχε πει πριν το δημοψήφισμα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με μια μικρή παραλλαγή: “Έλληνες μην αυτοκτονείτε επειδή φοβάστε τον θάνατο, αυτοκτονήστε επειδή φοβάστε την ζωή.”

 giros


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ανώνυμη εταιρεία ληστειών και εθνοκαθάρσεων ''Η Ενωμένη Ευρώπη''!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Τί λέγαμε;
Βγήκε πάλι ο μεθύστακας και επέμενε ότι οι έλληνες ψήφισαν για κάτι που δεν υπήρχε, και πως ο έλληνας πρωθυπουργός το γνώριζε!

Και δεν βγήκε την ίδια στιγμή ένας, ΕΝΑΣ από την κυβερνητική αποστολή, μπροστά στα μικρόφωνα να τον κράξει
''Τί λες ρε επώνυμε αλκοολικέ! Οι Έλληνες ψήφισαν εναντίον της εθνοκάθαρσης που επιχειρείτε πέντε χρόνια τώρα και που με την α' ή την β' ή την γ' συμφωνία που φέρνετε στο τραπέζι, όποια κι αν είναι αυτή, έστω κι αν την αποσύρετε για να φέρετε μιάν άλλη παρόμοια, αποσκοπεί στο ίδιο πράγμα: την ληστεία της χώρας και την μετατροπή του λαού σε δουλοπάροικους! Αυτό ψήφισαν οι Έλληνες, μπεκρούλιακα!'' 
Και μη διανοηθείτε να μας κάνετε τους καλούς και τους ευαίσθητους!

Αν θέλατε το καλό της ''Ευρώπης των λαών'' και της χώρας μας θα κάνατε αλλοιώς:
Πόσο είναι το χρέος της Ελλάδας σε λογιστικές εγγραφές; 360δις. Μάλιστα (λέμε και καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα!). 

Τυπώστε 360 ή αντε 200 δις ευρώ, μοιραστείτε τα μεταξύ σας και αντέστε στον διάολο.
Και μην πείτε πως αυτό δεν γίνεται! 
Κάθε μέρα το κάνετε, με την Κεντρική σας Τράπεζα του γυμνοσάλιαγκα Ντράγκι να τυπώνει (μέσω λογιστικών εγγραφών κατ' αρχάς. Μετά όποτε θέλει και κανονικά!) νέο χρήμα και να το μοιράζει όπου εσείς του πείτε.

Διότι κι αυτό το δικαίωμα το ΄χετε διαφυλάξει μόνον για τον εαυτό σας.
Όπως και όλα τα άλλα δικαιώματα.
Εμείς -οι λαοί- έχουμε μόνον υποχρεώσεις!

Δικό σας το μαχαίρι δικό σας και το πεπόνι.
Δική σας η Κεντρική Τράπεζα, δικά σας και τα κομπιούτερ, δικά σας και τα πιεστήρια. 

Όποτε θέλετε, αν θέλετε, τα βάζετε μπροστά και τυπώνετε χρήμα. 
Για ό,ποιον θέλετε.

Τί παραπάνω κάνει αλήθεια ο παραχαράκτης;
Εκτυπώνει δικό του χρήμα κατά δική του βούληση!

Αλλά εσείς δεν είσαστε παραχαράκτες παρά μόνον της αλήθειας και της Ιστορίας. 
Είστε ληστές και δολοφόνοι.
Και ως τέτοιοι θα καταγραφείτε στην μαύρη λίστα της Ιστορίας.

Μακριά και έξω απ' την καμόρα της ''Ευρώπης''!   
ΤΩΡΑ!...

 
Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_338.html 

Τι θα ξανά γίνει στη γη όταν ανοίξει η Σελήνη.

Από την αρχαιότητα η Σελήνη έχει χαρακτηριστεί ως τεχνικό δημιούργημα, αφού υπάρχουν καταγεγραμμένες ιστορικές φάσεις όπου στον ουρανό της γης δεν υπάρχει η ύπαρξη της.

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.
Υπάρχουν ακόμα και σύγχρονες μαρτυρίες, για την ύπαρξη κενού κάτω από τον φλοιό της Σελήνης. Πρόσφατα μάλιστα επιστήμονες έκαναν λόγο για Μυστηριώδης στρογγυλή Δομή κάτω από την θάλασσα της Γαλιλαίας Είναι μάλιστα και το μοναδικό ουράνιο σώμα, το οποίο δεν κάνει τις κινήσεις όλων των άλλων γνωστών πλανητών και δορυφόρων τους, ενώ το μέγεθος της είναι δυσανάλογο για δορυφόρος της γης μας.

Οι σύγχρονοι ρώσοι επιστήμονες πρόσφατα ετοίμασαν ένα σχέδιο όπου θα είναι δυνατόν.... οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα μπαλόνια στα κενά όπου υπάρχουν, κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης. Εκεί δεν υπάρχει εκείνη η.... θανάσιμα επικίνδυνη για τον άνθρωπο διαστημική ακτινοβολία, και η δύναμη βαρύτητας είναι ανάλογη με αυτή, στην οποία συνήθισαν οι γήινοι. Στην σεληνιακή δε επιφάνεια θα μπορούν να βγαίνουν αποκλειστικά με σκάφανδρα.

«Εν αρχή ην το Χάος» κατά τον Ησίοδο. Τρία στοιχεία όμως συνυπάρχουν, το Χάος, η Γαία και ο Ερωτας. Ο Ερωτας δεν γεννά αλλά ενθαρρύνει και διευκολύνει τη γέννηση και τη δημιουργία. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα, ενώ τα παιδιά τους ήταν ο Αιθέρας και η Ημέρα.

«ἤτοι μὲν πρώτιστα Χάος γένετ'· αὐτὰρ ἔπειτα Γαῖ' εὐρύστερνος, πάντων ἕδος ἀσφαλὲς αἰεὶ ἀθανάτων οἳ ἔχουσι κάρη νιφόεντος Ὀλύμπου, Τάρταρά τ' ἠερόεντα μυχῷ χθονὸς εὐρυοδείης, ἠδ' Ἔρος, ὃς κάλλιστος ἐν ἀθανάτοισι θεοῖσι, λυσιμελής, πάντων τε θεῶν πάντων τ' ἀνθρώπων δάμναται ἐν στήθεσσι νόον καὶ ἐπίφρονα βουλήν.» (Ησιόδου Θεογονία 116-122)

Το χάος είναι η προσωποποίηση του πρωτογενούς κενού, το οποίο προηγείται από την δημιουργία, τότε που η τάξη δεν είχε ακόμα επιβληθεί στα στοιχεία του κόσμου.

Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες.

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή "όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης".

Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό, τον Censorinus. Κατά τα φαινόμενα, στην Νότια Αμερική, σύμβολα που βρέθηκαν στους τοίχους του προαύλιου του Καλασάγια, κοντά στην πόλη του Τιαχουανάκο (στην Βολιβία), καταγράφουν την σελήνη να πρωτοεμφανίζεται πριν από περίπου 12.000 έτη.

Η εμφάνιση της Σελήνης λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στην Γη, στη μορφή σεισμών, μαζικών πλημμυρών και κλιματολογικών αλλαγών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ότι αυτή η μακρινή περιοχή έχει προταθεί από κάποιους λόγιους ως η πραγματική περιοχή της μυθικής Ατλαντίδος του Πλάτωνα και αυτή η μεγάλη πλανητική αναταραχή ως το κατακλυσμιαίο γεγονός που κατάστρεψε την Ατλαντίδα. Μια παρόμοια μεταβολή της σήμερα θα μπορούσε να προκαλέσει και την μετακίνηση των μαγνητικών πόλων της γης με παρόμοια καταστρεπτικά αποτελέσματα για τον σύγχρονο πλανήτη μας.

Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του "Αληθινή Ιστορία" δίνει πληροφορίες που ξαφνιάζουν γιατί ήταν αδύνατο να γνωρίζει άνθρωπος εκείνη την εποχή.

Για να καταλάβετε διαβάστε στην συνέχεια.
"Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι." Τόσο κάνουν σήμερα τα σύγχρονα διαστημόπλοια για να πάνε στο φεγγάρι. "Μπήκε μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη." Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.»

Περιγράφει τρικινητήρια αερόπλοια "τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν" περιγράφει σύγχρονες τηλεσκόπια, "έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά", περιγράφει πολεμιστές με διαστημική στολή που είχε δύο κέρατα “κεραίες”.

Επίσης, περιγράφει ταξίδια στ’ άστρα του ζωδιακού καθώς και προσθαλάσσωση ίδια με αυτή των συγχρόνων κοσμοναυτών και μάλιστα στην περιοχή των Βερμούδων. Τέλος περιγράφει πόλεμο μεταξύ των κατοίκων της Σελήνης και του Σειρίου που αναφέρει ότι είχε επισκεφτεί. ”Έγιναν αερομαχίες και χρησιμοποιήθηκαν τρομερά όπλα και νίκησαν οι Σείριοι”

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γενικότερα γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη και ασχολήθηκαν πολυ μαζί της. Ο Θαλής, που θεωρείται ο πατέρας της Ελληνικής και παγκόσμιας φιλοσοφίας ήταν ο πρώτος που είπε ότι η Σελήνη λαμβάνει το φως από τον Ήλιο αλλά και ο πρώτος που υπολόγισε τη διάμετρο αλλά και τη τροχιά της.

Ο Ξενοφάνης αναφέρει ότι ο δάσκαλός του ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει: "Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές που κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς". Λόγια του Σωκράτη που …υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι σήμερα.

Ο Πυθαγόρας αφηγείται ότι έκανε στροφές γύρω από την σελήνη με τα οχήματα των θεών που κατοικούσαν εκεί, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης, όπως και είναι!

Ο Πυθαγόρας, επίσης, επέμενε ότι η Σελήνη κατοικείται από όντα θεϊκά όμοια με τους ανθρώπους αλλά πιο ψηλά, πιο ξανθά και πολύ πιο όμορφα. Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, Μαθηματικά, Μουσική, Γεωμετρία, Φυσική δηλώνει ότι είναι γνώσεις που πήρε από τους ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή.

Πολλές αναφορές για την σελήνη έχουμε και από κείμενα της Ελληνικής μυθολογίας που αναφέρονται σε θεούς και ημίθεους. Ο Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της Σελήνης και του Σειρίου, μας λέει: "Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από θεϊκές κοινωνίες." Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης.

Μιλά για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των πλανητών και την παγκόσμια έλξη, και ισχυρίζεται ότι οι κάτοικοι της σελήνης είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη. Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Ορφέα αναφέρονται σε αρχαία κείμενα του Πλούταρχου και του Διογένη του Λαέρτιου.

Πολλές πληροφορίες από αρχαία κείμενα μας έρχονται και για τους Τελχίνες της Ρόδου και τους Κάβειρους της Σαμοθράκης που εξαφανίστηκαν σύμφωνα με τον μύθο μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Η τεχνολογική τους εξέλιξη ήταν τέτοια που τους επέτρεψε να εγκαταλείψουν την γη και να σωθούν στην Σελήνη ή τον Άρη, σε βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους θεούς κατά τον εποικισμό της γης.

Ο Νονός αναφέρει ότι ο Φαέθων έκανε 30 περιστροφές γύρω από το φεγγάρι, ταξίδεψε στην Αφροδίτη και επισκεπτόταν συχνά τους πόλους της Γης.Ο Διόνυσος, η Άρτεμις και ο Ηρακλής είχαν ταξιδέψει στην Σελήνη και ο Ίδμων ταξίδευε εκεί με το άρμα του που έμοιαζε με απαστράπτοντα κομήτη, δίνοντας ακριβέστατες πληροφορίες για την αθέατη πλευρά της σελήνης, κάτι που μόλις πριν λίγα χρόνια έκανε ο σύγχρονος άνθρωπος.

Συμπερασματικά θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις από τον τεχνικό δορυφόρο της γης, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως εκεί πάνω κάποιο μάτι μας παρακολουθεί.
Πηγη ελευθερος αετος
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_664.html

ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ !!!

ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Να σταματήσουν επιτέλους οι πρόθυμοι ηλίθιοι του GREXIT να μιλούν για εθνικό νόμισμα, σε μια χώρα όπου η κεντρική τράπεζα είναι ιδιωτική και, παράλληλα, εισάγει 1.500.000 αυγά ημερησίως !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Λίγες ώρες μετά την αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη και την μάλλον ανεξήγητη παρουσία του υπουργού Λαφαζάνη στο Προεδρικό Μέγαρο, πυκνώνει η φημολογία που θέλει συγκεκριμένα πολιτικά στελέχη να βρίσκονται στο pay roll συγκεκριμένων fund με έδρα το Λονδίνο τα οποία επενδύουν στην επιστροφή στη δραχμή.

Κι αυτό την ώρα που στις Βρυξέλλες παίζεται η τελευταία πράξη του ελληνικού δράματος με τον αντικαταστάτη του Βαρουφάκη Τσακαλώτο, ναι μεν να κρατάει χαμηλούς τόνους σε σχέση με τον προκάτοχό του, να διατηρεί όμως τους ενδυματολογικούς κώδικες του Τζέημς Ντιν Βαρουφάκη που ανέδυαν ένα στυλ τορπιλισμού του διαλόγου.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και ντοκουμέντα που ενισχύουν την ύπαρξη σχεδίου εξόδου από το ευρώ. Στο μεταξύ Λαπαβίτσας και ISKRA είναι έτοιμοι να δώσουν εντολή να τυπωθούν "πανίσχυρες" δραχμές με κλειστές τράπεζες ώσπου να κρατικοποιηθούν για να πληρώνουν τα μισθά των συριζαίων Τσοτσορών.

Δεν είναι τυχαίο το πρόσφατο άρθρο των ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ (μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ) από το ISKRA, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙSKRA και το οποίο δίνει οδηγίες για την κρατικοποίηση των τραπεζών ώστε να δίνονται αγόγγυστα οι παχυλοί μισθοί στους διαχρονικούς Τσοτσορούς. Γαία πυρεί μειχθήτω...

ΠΗΓΗ
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_530.html?spref=fb

Νέο υπερόπλο της Ρωσίας απενεργοποιεί τους δορυφόρους των αντιπάλων!

Όταν η διπλωματία αποτυγχάνει, τότε «μιλούν» τα όπλα. Κάπως έτσι μάλλον σκέφτηκε η Ρωσία, την ώρα που το ΝΑΤΟ αυξάνει τις στρατιωτικές δυνάμεις του κατά μήκος των ευρωπαϊκών συνόρων της και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μυστικό ηλεκτρονικό υπερόπλο, το οποίο –ούτε λίγο ούτε πολύ- θα έχει τη δυνατότητα να καθιστά τα οπλικά και δορυφορικά συστήματα του εχθρού εντελώς άχρηστα!

Σύμφωνα με τους ρώσους κατασκευαστές του επαναστατικού υπερόπλου, πρόκειται «για ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου, ικανό να καταστείλει τα συστήματα καθοδήγησης των πυραύλων και άλλων υψηλής ακρίβειας οπλικών συστημάτων, καθώς επίσης και τη λειτουργία των δορυφορικών ηλεκτρονικών εξοπλισμών».

Το νέο αυτό υπερόπλο θα μπορεί να τοποθετηθείς σε χερσαίους, εναέριους ή θαλάσσιους φορείς, ώστε να μην παραβαίνει τη διεθνή νομοθεσία, που απαγορεύει ανάλογα συστήματα να τοποθετούνται σε δορυφόρους.
Οι δημιουργοί του όμως δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του ομίλου Ραδιοηλεκτρονικών Τεχνολογιών Γιούρι Μαγέφσκι δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο TASS ότι «το σύστημα θα στοχεύει στα εχθρικά στρατηγικά αεροσκάφη, τα συμβατικά αεροπλανοφόρα, τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς και τα ηλεκτρονικά μέσα, ενώ θα καταστέλλει τη λειτουργία των στρατιωτικών δορυφόρων και των ραδιοηλεκτρονικών μηχανημάτων».

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του ρωσικού στρατού, το νέο σύστημα –που μάλλον θα φέρει την κωδική ονομασία Krasulha – 4, ήδη βρίσκεται σε δοκιμές στα εργαστήρια, ενώ έως το τέλος του χρόνου πρόκειται να δοκιμαστεί σε περιοχές στρατιωτικών δοκιμών.

Πηγή εφημ. «Δημοκρατία
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_168.html

Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα.




Η Ευρωζώνη, προτιμά αυτή τη στιγμή να ρίχνει καθημερινά στην αγορά εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην καταρρεύσει το ευρώ, για να κρατήσει τα χρηματιστήρια και τα κρατικά ομόλογα της ζώνης του ευρώ, αλλά αρνείται πεισματικά να μειώσει τη διαφορά του 1,5 μόλις δις ευρώ μέτρων, που χωρίζουν τις προτάσεις της Ελλάδας από τις προτάσεις των δανειστών.


Εκτιμάται ότι μέχρι στιγμής η Ευρωζώνη έχει ρίξει
300 δις ευρώ!!! στην αγορά για να μην καταρρεύσει το ευρώ. Ενώ δηλαδή, με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσε να χαρίσει όλο το χρέος της Ελλάδας, εντούτοις δεν δέχεται ούτε καν συζήτηση για 1,5 δις ευρώ μέτρα!!! Όχι δηλαδή να δώσει 1,5 δις χρήμα, αλλά να κάνει πίσω για 1,5 δις μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτό κάτι λέει, για να μην πω ότι φωνάζει δυνατά για τη συνέχεια. Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα.
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_767.html

ΑΓΡΙΟ κράξιμο τώρα του Μάνφρεντ Βέμπερ στο Ευρωκοινοβούλιο [photos + video]

Άγριο γιουχάισμα πριν λίγο στην ομιλία του Μάνφρεντ Βέμπερ, όταν υποστήριξε ότι ο...
λαός της Γερμανίας δεν θέλει να πληρώσει τα "σπασμένα" της Ελλάδας.


Εκείνη την ώρα, ξέσπασε ένας πανικός μέσα στο ευρωκοινοβούλιο διακόπτοντας τον Βέμπερ με φωνές και γιουχαΐσματα.






Το χαμόγελο του Τσίπρα στα γιουχαΐσματα του Φίκο
http://www.ksipnistere.com/2015/07/photos-video.html

Όρθιοι χειροκροτούσαν τον Γλέζο στο Ευρωκοινοβούλιο που μίλησε απλά, ελληνικά και πατριωτικά

Όρθιοι χειροκροτούσαν τον Γλέζο στο Ευρωκοινοβούλιο 
Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Μανώλη Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ελληνική κρίση δεν μπορεί να επιλυθεί εν θερμώ. Η λύση χρειάζεται χρόνο. Ζητάμε ένα χρονικό περιθώριο όπου δεν θα δεχόμαστε και δεν θα εξοφλούμε δάνεια. Ζητάμε το Δίκαιο, το μήνυμα του Μανώλη Γλέζου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα....
«Όσοι εύχονται να διώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη ματαιοπονούν. Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη» πρόσθεσε.
Γλέζος: Παραμερίζω τις ύβρεις κατά του Τσίπρα, της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού. Όποιος βρίζει αποδεικνύει ότι δεν έχει επιχειρήματα.
Ματαιοπονούν όσο επιθυμούν να διώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.
Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας, δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη.
Παράλληλα παρέπεμψε στις προτάσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την επίλυση της κρίσης.

Οι ευρωβουλευτές καταχειροκρότησαν τον κ. Γλέζο μετά την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_236.html

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ …Ακουμπάνε τα εμβάσματα των 300 δις ευρώ!

300disimg-80321429028211 
Μια αποκάλυψη-βόμβα από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό εντός και εκτός της χώρας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολουθούσαν με απορία τον υπερυπουργό Λαφαζάνη να δηλώνει αρχικά στον Alpha και στην συνέχεια στο Mega, ότι η κυβέρνηση έχει τρόπο να εξασφαλίσει ρευστότητα και να φέρει σε δύσκολη θέση και χώρες της Ευρώπης-ανάμεσά τους η Γερμανία και η Γαλλία-εάν χρειαστεί.
Προφανώς ο Λαφαζάνης δεν είχε στο νου του τα ρωσικά ρούβλια για τα οποία του κάνουμε γερή πλάκα εδώ στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» γράφοντας ότι ετοιμάζεται να ανοίξει ντισκοτέκ στα Κιούρκα με τον Μιχόπουλο και τον Φλαμπουράρη.
Ο Λαφαζάνης λοιπόν μιλώντας για εξασφαλισμένη ρευστότητα είχε στο μυαλό του 300 δις ευρώ!!!
Μιλάμε για τα περίφημα εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό από το 2000 έως το 2009.
Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτιμούν ότι τα εμβάσματα αυτά μπορούν να ελεγχθούν και όσα δεν θα μπορούν να δικαιολογηθούν θα επιφέρουν αυστηρές ποινές φυλάκισης στους κατόχους τους σε περίπτωση μη επιστροφής.
Ο πρώτος που έκανε λόγο για τα συγκεκριμένα εμβάσματα καθώς και τις σχετικές καταγγελίες ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ανάμεσα σ΄αυτούς που έβγαλαν εκατοντάδες εκατομμύρια στο εξωτερικό με αυτό τον τρόπο είναι και πολλά από τα βαριά ονόματα των εγχώριων ΜΜΕ.
Ο Καρχιμάκης μάλιστα επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου είχε κατ΄ επανάληψη ζητήσει να ακυρωθεί ο Νόμος του 2013 περί αμνήστευσης πιθανών φοροφυγάδων για 9 ολόκληρα χρόνια, από εμβάσματα του εξωτερικού.
Η παραγραφή με νόμο το καλοκαίρι του 2013 των ελέγχων,για εννέα ολόκληρα χρόνια, -σημείωνε ο Καρχιμάκης-όλων όσων έβγαλαν στο εξωτερικό με εμβάσματα πιθανά αφορολόγητα ποσά, είναι ανεπίτρεπτη μέσα στην κρίση την ώρα που ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βιώνει αξεπέραστα προβλήματα .
Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ακυρώσει τον νόμο 4174/26-7-2013,που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια από το 2000 μέχρι το 2008 …..
Η νέα κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να επαναφέρει με νόμο (αξιοποιώντας την πρόταση Γρήγορη Νιώτη και 27 βουλευτών που απέρριψε ο Β. Βενιζέλος το 2012) τον αναδρομικό διασταυρωτικό έλεγχο από το έτος 2000 και μετά για όλους όσοι έβγαλαν με εμβάσματα τα χρήματα τους στο εξωτερικό, εάν έχουν φορολογηθεί, που υπολογίζονται γύρω στα 300 δις ευρώ.
Ο συμβολισμός και η ουσία της επανανομοθέτησης των ελέγχων αυτών από το 2000 και μετά θα αποτελέσει ένα μήνυμα ελπίδας και δικαιοσύνης, για όλους όσοι δοκιμάστηκαν από την κρίση, βάζοντας ανάχωμα στην παραπέρα επιβάρυνση των θυμάτων της κρίσης .
Η διεκδίκηση αυτή ήταν μια διαρκής προσπάθεια από την ΚΙΝΗΣΗ των 75 που αγνόησε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων.
Η άμεση αντιμετώπιση κατάργησης αυτής της άδικης και χαριστικής ρύθμισης αποτελεί πρώτιστο καθήκον της νέας κυβέρνησης ,που θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων από την φορολόγηση που απέφυγαν πιθανοί φοροφυγάδες, αλλά και στην δίκαιη κατανομή των βαρών της κρίσης.
Ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί ποιοι πόσοι και γιατί καλύφθηκαν με φοροασυλία και φοροαποφυγή από την σκανδαλώδη νομοθετική κάλυψη μέσα στο καλοκαίρι του έτους 2013.
Αυτή η φοβερή καταγγελία Καρχιμάκη εισακούστηκε από την κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε το καυτό αυτό θέμα στους Ολάντ και Μέρκελ καθώς ένας μεγάλος αριθμός από τα συγκεκριμένα δις ευρώ βρίσκονται παρκαρισμένα σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες-φυσικά και σε Ελβετία, Κύπρο, Αγγλία, Σιγκαπούρη, Μονακό και λοιπούς προορισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωπος του Δραγασάκη στην Τράπεζα Ελλάδος ερευνά ήδη τα συγκεκριμένα εμβάσματα και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν την κυβέρνηση να αισιοδοξεί…Η Μέρκελ και ο Ολάντ δεν είναι ιδιαίτερα ευτυχείς γι΄ αυτό…
kourdistoportocali.com

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Μυτιλήνη.


Τραυματισμένος στην δεξιά πλευρά του θώρακα και στο χέρι από δύο μεγάλες πέτρες που εκτοξεύτηκαν εναντίον του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης ένας άνδρας ...

του Λιμενικού Σώματος του νησιού. Ο άτυχος λιμενικός συμμετείχε σε επιχείρηση ελέγχου μεταμεσονύκτιας εξέγερσης μεταξύ μεταναστών που συνωστίζονται στο νησί, με ιδιαίτερη σκληρότητα και άγριες διαθέσεις.
Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ο τραυματισμένος Λιμενοφύλακας, «οι μετανάστες χτυπούσαν αδιακρίτως με μεγάλες πέτρες εναντίον όλων. Ευτυχώς που πρόλαβα να σκύψω, γιατί αλλιώς ίσως και να μην είχα καταφέρει να επιζήσω». Στον άνδρα του Λιμενικού τοποθετήθηκε νάρθηκας στο χέρι, και σήμερα το πρωί βγήκε από το Νοσοκομείο.
Όμως η κατάσταση στο νησί παραμένει τεταμένη μεταξύ ομάδων των μεταναστών και αρκεί μια ελάχιστη σπίθα μεταξύ τους ώστε τα πράγματα να πάρουν ανά πάσα στιγμή μια ιδιαίτερα άσχημη τροπή.
 


kolotoubes.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_237.html

Αγανακτισμένος Έλληνας μηνύει τον Μάρτιν Σουλτς για την απροκάλυπτη παρέμβαση του υπέρ του "Ναι" [εικόνες]

Η κίνηση του Μάρτιν Σουλτς να μιλήσει σε γερμανικά ΜΜΕ στις 5 Ιουλίου, ημέρα που διεξαγόταν το δημοψήφισμα στη χώρα μας και να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του «ΝΑΙ», οδήγησαν Έλληνα οικονομολόγο στην απόφαση να υποβάλει μήνυση εις βάρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 
Ο κ. Ιωάννης Σιάτρας τονίζει μεταξύ άλλων στην εξώδικη δήλωσή του ότι «το πρωί της Κυριακής και περί ώρα 11.00 πμ (ή 10.00 πμ ώρα Γερμανίας), δηλαδή σε χρόνο που σύμφωνα με το άρθρο 48 του ΠΔ 26/2012, απαγορευόταν κάθε μετάδοση εκπομπής ή μηνύματος προεκλογικού περιεχομένου, από το γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutchlandfunk μεταδόθηκε συνέντευξή σας προς τον δημοσιογράφο Jorg Munchenberg. Στη συνέντευξη αυτή παρουσιαστήκατε ως «Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», το οποίο είναι και το πολιτικό σας αξίωμα.
 
Λίγη ώρα αργότερα-στις 12:05μμ ώρα Ελλάδας-η συνέντευξή σας αναρτήθηκε απομαγνητοφωνημένη και υπό μορφή κειμένου στο διαδικτυακό τόπο του σταθμού. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, τα κύρια σημεία της συνέντευξης αναπαράχθηκαν και αναμεταδόθηκαν αμέσως από σχεδόν όλα τα κύρια ΜΜΕ της Ελλάδας. Τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον ήταν ορισμένες φράσεις της συνέντευξής σας.
 
«Εάν οι Έλληνες ψηφίσουν ΟΧΙ, τότε θα πρέπει να υιοθετήσουν ένα νέο νόμισμα καθώς το ευρώ δεν θα είναι διαθέσιμο ως μέσο πληρωμής. Αυτόμάτως, όποιος υιοθετεί νέο νόμισμα, βγαίνει από την Ευρωζώνη».
 
Δείτε στη gallery όλο το περιεχόμενο της εξώδικης δήλωσης
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters