Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ. ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ. 2-7-2016


Ύποπτη η εμμονή με τη προσθήκη Λιθίου στο νερό της βρύσης…

Επανέρχονται συνεχώς στο θέμα της προσθήκης Λιθίου στο νερό της βρύσης. Το 2011 το Λίθιο θα μείωνε τα ποσοστά των αυτοκτονιών. Το 2017 ενισχυμένη δόση Λιθίου θα μας προστατεύσει από την άνοια και τη νόσο Alzheimer. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ψεκάζουν τα βουνά και τα λιβάδια …όταν μπορούν να βάζουν στο νερό της βρύσης ό,τι θέλουν. Από Χλώριο που προκαλεί στειρότητα, μέχρι ψυχοφάρμακα όπως το Λίθιο.

Κωδικός Ενεργοποίησης ...

Στις 3 του μηνός, ξεκίνησε να εισέρχεται στη Γαία ο κωδικός του φωτός 11.1.11 που κορυφώθηκε στις 11 και η επιρροή του θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 17.

Πρόκειται για ενεργοποίηση Ανώτερου Ψυχικού Έργου που τώρα αφυπνίζεται σε όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να κάνουν ένα άλμα εμπρός και να διεκδικήσουν αυτά για τα οποία προετοιμάζονταν αιώνες ολόκληρους.

Έσκαβαν ώσπου Ξέθαψαν αυτήν την Πέτρινη Σφαίρα και «Οδηγεί» σε ένα Παράξενο Παρελθόν

Έσκαβαν ώσπου Ξέθαψαν αυτήν την Πέτρινη Σφαίρα και «Οδηγεί» σε ένα Παράξενο Παρελθόν
Γράφει ο Σπύρος Μακρής:
Οι ανασκαφές στην Κόστα Ρίκα έχουν αποκαλύψει μια τεράστια σχεδόν τέλεια σφαίρα από πέτρα, προκαλώντας τους ειδικούς να αναρωτηθούν αλλά και να ρωτήσουν πώς επιτεύχθηκε αυτή η ακρίβεια πριν από χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο η ανακάλυψη αυτή δεν είναι η μοναδική, απλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Τα τεράστια αυτά αντικείμενα αναφέρονται ως πέτρινες σφαίρες του Diquis, μια περιοχή στα νότια της Κόστα Ρίκα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters