Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΟΛΟΙΙΙΙΙ

 
Μαιρη Ε.Γ 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΞΗΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΟΛΟΙΙΙΙΙ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ. 


ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.


ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ.


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΗΡΘΕ, ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ Τ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ...


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 6/1/2016
 
 

Benjamin Fulford Οι Χαζάροι πιστοί του Σατανά εκτίθενται τώρα για να τους δουν όλοι


Η μάχη για τον πλανήτη Γη οδεύει προς τη νίκη για τους ανθρώπους, καθώς η σατανιστική χαζαρική μαφία ξεσκεπάζεται, με τρόπους που αποκλείουν την άρνηση.

Έχουμε τους New York Times να αναφέρουν, ότι οι πύλες για τον εορτασμό του Βάαλ (ένα άλλο όνομα για τον Σατανά, εικόνα στον παρακάτω σύνδεσμο)

http://image.shutterstock.com/z/stock.jpg


είναι υπό κατασκευή στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.


http://www.nytimes.com/2016/03/20/

 

Ύστερα έχουμε ένα διαρρεύσαν e-mail από την Hillary Clinton, όπου αυτή γράφει για «μια θυσία ενός κοτόπουλου στον Μολώχ».

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/14333


Ο Μολώχ, ένας άλλος συνονόματος του Σατανά, ήταν ένας θεός, που καίγονταν παιδιά σε θυσία προς αυτόν στην αρχαία Βαβυλωνία. Μια εικόνα μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/98/Moloch_the_god.gif


Στη συνέχεια έχουμε μια φωτογραφία της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel, να παίρνει selfie με έναν από τους τρομοκράτες, πριν από τον τρόμο που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Βελγίου, στις 22 Μαρτίου (322) ημέρα σατανιστικής θυσίας.


Η εταιρεία-βιτρίνα της Μοσάντ ICTS ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια στο αεροδρόμιο και η επίθεση δεν σκότωσε κανένα Χαζάρο, σημειώνουν πηγές του Πενταγώνου. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο αριθμός 322 βρίσκεται στο έμβλημα της γερμανικής προέλευσης κοινότητας «Κρανίο Και Οστά» [Skull and Bones], στο Πανεπιστήμιο του Yale. Η Skull and Bones είναι αφιερωμένη στη λατρεία του Σατανά, σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις. Στην κορυφή αυτού, έχουμε τον προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ Ted Cruz να λέει στην τηλεόραση, ότι «ο Donald Trump μπορεί να είναι ένας αρουραίος, αλλά δεν έχω καμία επιθυμία να συνουσιαστώ μαζί του». Με άλλα λόγια, ο ίδιος λέει ότι «συνουσιάζεται με αρουραίους».

Μετά από αυτό, έχουμε τον Ιάπωνα Υπουργό Οικονομικών Taro Aso να λέει, ότι οι «Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του 1930, όπως η Ιαπωνία τώρα, υπέφεραν από αποπληθωρισμό και ήταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος αυτός που έβγαλε τις ΗΠΑ από αυτή την κατάσταση». Στη συνέχεια προσθέτει, «ψάχνουμε για τη σκανδάλη». Βλέπουμε, επομένως, το δόλια εκλεγμένο καθεστώς Abe να εκθέτει τώρα το αληθινό, φασιστικό πρόσωπό του.


http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26


Αρχίζετε να βλέπετε ένα σχήμα εδώ; Είτε αυτοί οι ισχυροί ηγέτες έχουν συλλογικά παραφρονήσει ή μια συστηματική εκστρατεία που θα τους εκθέσει ως αυτό που πραγματικά είναι, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η εικασία μου είναι ότι συμβαίνει το δεύτερο και ότι τα λευκά καπέλα της NSA και άλλων υπηρεσιών εκθέτουν αυτούς τους ανθρώπους, προκειμένου να βοηθήσουν στην ανατροπή τους.


Στην πραγματικότητα, σε μια σαφή ένδειξη ότι τα λευκά καπέλα βρίσκονται σε κίνηση, ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον επί κεφαλής της Google Eric Schmidt στο Πεντάγωνο, σύμφωνα με πηγές αμερικανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Κατά τη συνάντηση αυτή ο Dunford είπε στον Schmidt, ότι η Silicon Valley έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του Πενταγώνου. 


Σαν για να υπογραμμιστεί αυτό, ο ιδρυτής της Intel, Ουγγροεβραίος και γηραιός ειδήμων της Silicon Valley Andrew Grove πέθανε «από μη αποκαλυφθείσες αιτίες», περίπου την ώρα που αυτή η συνάντηση βρισκόταν σε εξέλιξη. 
Ο Grove ήταν υπεύθυνος για την τοποθέτηση μιας πίσω πόρτας σε όλα τα τσιπ υπολογιστών της Intel, για να επιτρέπεται η πλήρης πρόσβαση σε ό, τι βρίσκεται στον υπολογιστή του καθενός, λένε πηγές στην Oracle. 
Ο έλεγχος της Silicon Valley από το Πεντάγωνο είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα διακόψει δραστικά την ροή των πληροφοριών προς την χαζαρική μαφία.


 
Η κατάληψη αυτή μπορεί να είναι ο λόγος που το διαδίκτυο ξαφνικά γεμίζει με αποκαλύψεις για τις συνδέσεις με τον Σατανισμό των κορυφαίων Χαζάρων μεσιτών εξουσίας.
Σε μια σχετική κίνηση, το FBI αναγκάστηκε να αναστείλει την προσπάθειά του να αποκτήσει μια πίσω πόρτα στα i-phones «λόγω μαζικής αντίδρασης κατά της εισβολής στην ιδιωτική ζωή από πίσω πόρτες στα τηλέφωνα», λένε πηγές του Πενταγώνου.
Ο έλεγχος της Silicon Valley από το Πεντάγωνο θα πρέπει επίσης να κάνει πολύ πιο δύσκολη την ηλεκτρονική νοθεία των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ. Μια πρόσφατη σειρά αποτυχιών της Hillary Clinton μπορεί να αποτελεί ένδειξη, ότι η εκλογική νοθεία παίρνει τέλος.
Επίσης, στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, ο Donald Trump απογοήτευσε πολλούς ανθρώπους με ό,τι φάνηκε να είναι μια δουλοπρεπής ομιλία του στο εβραϊκό λόμπι AIPAC. Σε αυτή την ομιλία ο Trump, ο οποίος πάντα εκφράζει μόνο τον εαυτό του, διάβασε από ηλεκτρονικό υποβολέα [teleprompter] μια εκ των προτέρων ελεγμένη ομιλία, σημειώνουν διάφορες πηγές στις ΗΠΑ. Ο στόχος του προσκυνήματος του Trump προς το εβραϊκό λόμπι ήταν να αποτρέψει τη δολοφονία του, αλλά και να βοηθήσει τους Εβραίους να απελευθερωθούν από τον νοητικό έλεγχο της χαζαρικής μαφίας, λένε οι πηγές.
Σε κάθε περίπτωση, αμέσως μετά την ομιλία, ο Trump έδωσε συνεντεύξεις, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να παρέχουν δωρεάν στρατιωτική προστασία προς άλλες χώρες. Οι μεγαλύτεροι αποδέκτες αυτής της γενναιοδωρίας είναι το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.
Τα σχόλια του Trump για το ΝΑΤΟ, το οποίο περιλαμβάνει την Τουρκία, ήταν επίσης στοχευμένα στην υπογράμμιση του γεγονότος, ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν θα αγωνιστεί για να προστατεύσει την Τουρκία από τη Ρωσία. Χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, ακόμη και με την Τουρκία, δεν θα έχει καμία δυνατότητα επιτυχίας κατά του στρατού της Ρωσίας.
Ο Trump, επίσης, πιστεύει λανθασμένα, ότι οι Ιάπωνες απολαμβάνουν μια δωρεάν άμυνα, ενώ στην πραγματικότητα πληρώνουν τους λογαριασμούς του στρατού των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.
Σε μια άλλη σημαντική εξέλιξη, ο ιδρυτής της Blackwater (του αμερικανικού στρατού SS των Bush) Eric Prince έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, καθώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον διώκει για ένα μεγάλο κατάλογο εγκλημάτων, όπως το ξέπλυμα χρήματος, δολοφονίες, λαθρεμπόριο όπλων και άλλα. Ο Prince είναι τώρα στο προπύργιο της χαζαρικής μαφίας, στην Τουρκία. Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdoganπαραφρονεί και απομονώνεται και δεν θα είναι σε θέση είτε να παραμείνει στην εξουσία ή να παράσχει καταφύγιο στον Prince για πολύ ακόμη. Ο Prince προσπάθησε επίσης να πουλήσει τις υπηρεσίες του στους Κινέζους, για την προστασία των δραστηριοτήτων τους στην Αφρική, αλλά οι Κινέζοι προσποιήθηκαν μόνο ότι δείχνουν ενδιαφέρον, ώστε να μάθουν σχετικά με τις δραστηριότητές του, λένε κινεζικές κυβερνητικές πηγές.



Μιλώντας για την Κίνα, ο πλασιέ των Rockefeller Henry Kissinger πήγε εκεί στις 19 Μαρτίου, αλλά του επετράπη να συναντηθεί μόνο με τον Νο4 Στρατηγό Fang Fenghui. ΟKissinger σχεδόν σίγουρα βρέθηκε εκεί για να συζητήσει για τον χρυσό και την κατάσταση στην Ινδονησία. 
Ο Kissinger, επίσης, ίσως έχει προσπαθήσει να εμποδίσει την συμφωνία για τους οκτώ χιλιάδες τόνους χρυσού, που έχει αναφερθεί σ’ αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Είναι μια καλή εικασία ότι επέστρεψε χωρίς χρυσό, επειδή ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo (Jokowi) έχει πάρει μια σταθερή απόφαση να σταματήσει να υποστηρίζει την χαζαρική συμμορία, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ασία. 
Η απόφαση αυτή του Jokowi εξαγρίωσε τους Χαζάρους, οι οποίοι άρχισαν αμέσως να πληρώνουν επαγγελματίες προβοκάτορες για να οργανώσουν ταραχές στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, λένε οι πηγές.

Υπήρξε επίσης ένα περιστατικό την περασμένη εβδομάδα, κατά το οποίο η Ινδονησιακή ακτοφυλακή αντελήφθη ένα κινεζικό «αλιευτικό σκάφος» στα ύδατα της Ινδονησίας. Το «αλιευτικό σκάφος» ήταν γεμάτο μέχρι τα μπούνια με ηλεκτρονικό εξοπλισμό επιτήρησης και, καθώς ρυμουλκείτο από τους Ινδονήσιους, ένα σκάφος της κινεζικής ακτοφυλακής το διεμβόλισε και το βύθισε, λένε οι πηγές. Οι Ινδονήσιοι έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να δώσουν χρυσό για να διατηρήσουν ενεργό τον στρατό των ΗΠΑ γύρω από τα Στενά της Μαλάκα, προκειμένου να διασφαλιστεί, ότι δεν θα τεθούν υπό πλήρη κινεζικό έλεγχο, προσθέτουν.

Κινεζικές κυβερνητικές πηγές λένε από την πλευρά τους, ότι δεν τους ενδιαφέρει μια στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή μέχρι τώρα, αφού διατηρείται η ειρήνη και η ελευθερία της ναυσιπλοΐας. 
Λένε επίσης, ότι η αποικιοκρατία τους έχει στερήσει μεγάλο μέρος από τον παραδοσιακό τους έλεγχο επί των νησιών κοντά στην Κίνα και ότι η Κίνα θέλει να διεκδικήσει τα ιστορικά δικαιώματά της, έτσι, προφανώς, υπάρχει ακόμα να γίνει πολλή διαπραγμάτευση στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.
Εν τω μεταξύ στη Νότια Αμερική ο χαζαρικός όχλος αγωνίζεται απελπισμένα να πάρει τον έλεγχο της Βραζιλίας, ένα πρώην καταφύγιο των Ναζί. 
Για τον σκοπό αυτό, σαμποτάρισαν το σχέδιο του υπερασπιστή της αξιοκρατίας Roger Agnelli. Ο Agnelli ήταν επί κεφαλής της Vale, της μεγαλύτερης εταιρείας σιδηρομεταλλεύματος στον κόσμο. Ήταν επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του χαζαρικού όχλου στην περιοχή, λένε πηγές του Πενταγώνου. Παρά το γεγονός αυτό, η Βραζιλία δεν πρόκειται να αφήσει την εκστρατεία αποσταθεροποίησης εναντίον της κυβέρνησής της να πετύχει, συμφωνούν πολλές πηγές. 
Επίσης, στη Νότια Αμερική, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obamaαποχαρακτήρισε αρχεία σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής. Αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν εν μέρει για να «βοηθήσουν τον Ιησουίτη Πάπα [Φραγκίσκο] να συνταξιοδοτηθεί, αφού ήταν φιλικός με τη χούντα του [Jorge] Videla», λένε πηγές της CIA.
Έτσι, εδώ έχουμε τη CIA να επιβεβαιώνει εν μέρει αυτό που λένε οι ρωσικές πηγές, και αυτό είναι, ότι ο Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να κάνει κάποια μεγάλη ανακοίνωση και να αποσυρθεί σύντομα.

Ελπίζουμε ότι η ανακοίνωση θα είναι για ένα ιωβηλαίο (παγκόσμια διαγραφή χρεών), την αναδιανομή των αγαθών και μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και τη λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι, που θέλουν να ακούσουν αποκαλύψεις σχετικά με τα UFOs και την εξωγήινη ζωή. 
Οι άνθρωποι της Στοάς Ρ2, που προΐστανται του Βατικανού, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται σε τακτική επαφή με εξωγήινες οντότητες για χιλιάδες χρόνια. 
Αν είναι έτσι, τότε ας έχουμε όλοι μια ευκαιρία να τις δούμε, να ακούσουμε γι' αυτές και, ενδεχομένως, ακόμη και να τις συναντήσουμε. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε εδώ, ότι οι Κινέζοι, μέσω των οικογενειών του Δράκου, ισχυρίζονται επίσης ότι εξωγήινες επαφές πηγαίνουν χιλιάδες χρόνια πίσω. Ίσως κι αυτοί αρχίσουν επίσης να λένε στο παγκόσμιο κοινό περισσότερα για το θέμα αυτό.

Ιστοσελίδα:
Antimatrix.org
http://7spymania.blogspot.gr/2016/04/benjamin-fulford.html?spref=fb
Read more:
http://www.oparlapipas.com/2016/04/benjamin-fulford.html#ixzz45S6oxcII

“Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τιμήθηκε με τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ αστέρα των Ναϊτών”

 

Για κάποιους που εχουν αμφιβολίες

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα πρέπει να γνωρίζουν ή επιτέλους να συνειδητοποιήσοουν, ότι σε θέσεις Επισκόπων και Αρχιεπισκόπων, δεν ανεβαίνει (σχεδόν) κανείς, αν δεν έχει περάσει από τις Μασσονικές Στοές.

Και ο Ιερώνυμος, δεν αποτελεί εξαίρεση.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, είναι κατασκευάσματα του μιαρού έθνους των εβραίοΣιωνιστών και οι έχοντες υψηλούς βαθμούς, δηλωνουν  απόλυτη πίστη στον Σατανά.

Αυτα τα επιγραμματικά, για να ξυπνάει ο λαός, και να γνωρίζει, ότι το αποκούμπι του στην Θρησκεία, είναι ολίγοι απλοί ιερείς και μοναχοί.

Καλλιόπη Σουφλή

Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού.
 
Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου “Ναϊτικά Νέα” (φωτο).

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριώτατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών».

Διαβάζουμε λοιπόν στα Ναϊτικά Νέα (τεύχος 1-Ιανουάριος-Μάρτιος 2010), στην τέταρτη σελίδα (φωτο): (συνέχεια)


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ PATRIC E. REA ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ Β’
15
«Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Μέγας Διοικητής του Παγκοσμίου Τάγματος, Στρατηγός PATRIC E.REA, συνοδευόμενος από τον Μεγάλο Προκαθήμενο Σταμάτη Κοντογεώργη, τον Μεγάλο Καγκελάριο Δημήτριο Τζίμα, τον Διοικητή Αθηνών Στέλιο Κατσέλη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Παπαχρήστο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικώς τον Μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο τον Β’.»

Και παρακάτω διαβάζουμε:
«Ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για το Διεθνές Τάγμα των Ιπποτών του ναού των Ιεροσολύμων, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και ανεπτύχθη η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών. 

Τέλος ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής παρέδωσε στον Μακαριώτατο, το ποσό των 1.000 δολαρίων, σαν πρώτη δόση, για τη συμβολή του προσωπικά στα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή για την ευγενική προσφορά. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Τάγμα και έδωσε εντολή όπως κατά την Τελετή της Εθνικής Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών την 28η Νοεμβρίου 2009, να παραστεί και τον εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.κ.ΜΕΛΙΤΩΝ.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή του ΑΣΤΕΡΑ του ΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή προς τον Μακαριώτατο και ανεγνώσθη το σχετικό ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ».

alt
alt
alt
alt
alt

Του Κώστα Ζαφειρίου
apollonios.pblogs.gr


Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2015/08/blog-post_462.html

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 12/4/2900

Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=22210

ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.........


ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!


ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΝΟΣΠΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ......

ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Μ.Μ.Ε. / Ε.Σ.Ρ. ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΚΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΙΝΕΙ -ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ- ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ 2014!!!!!


Γιάννης Καλογερόπουλος
Η Lidl έλαβε σχεδόν 1 δις χρηματοδότηση από «αναπτυξιακά κονδύλια»
Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας δανείστηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα για να επεκταθεί στην Ανατολική Ευρώπη

Το γερμανικό σούπερ μάρκετ Lidl και η θυγατρική της αλυσίδας Kaufland έχουν επωφεληθεί με σχεδόν $ 900 (£ 576m) από το ..... δημόσιο χρήμα ανάπτυξης ??? ....... κατά την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτει η Guardian.( ποιο ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα αναπτυξης ???? )

Οι εταιρείες, που ανήκουν στη μεγάλη εταιρεία λιανικής του Ομίλου Schwarz και ελέγχεται από μια από πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας, έλαβε χρηματοδότηση δανείου ...... από μια ελάχιστα γνωστή πτυχή ....... της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ).

Αυτά τα δημόσια ιδρύματα,.. ??? ... που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και ανήκουν στις κυβερνήσεις, έχουν τη ρητή εντολή να αυξήσουν την τοπική ανάπτυξη στις χώρες όπου ξοδεύουν τα χρήματά τους.

Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει επίσης μια πρόσθετη, ειδική εντολή για τη μείωση της παγκόσμιας φτώχειας. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο για ατασθαλίες σε σχέση με την παραλαβή των χρημάτων. ( εδω ειναι το μυστικο ... στην ταχα ειδικη εντολη για την παγκοσμια πτωχεια !! ποιος ςδωσε την εντολη ?? και ποιος πληρωνει την υλοποιηση της εντολης ??? κλαι με τι λεφτα ??? για να μειωθει η παγκοσμια ...πτωχεια ?? )

Οι τράπεζες δήλωσε η χρηματοδότησή τους για Lidl και Kaufland θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκταθούν σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη δημιουργώντας θέσεις εργασίας, το άνοιγμα νέων αγορών για τους τοπικούς παραγωγούς ??? .... και φέρνοντας «καλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές τροφίμων” υπέρ των φτωχών καταναλωτών ( τι μου θυμιζει ?? ρε τι μου θυμιζει ?? ......... ρε σαν το προγραμμα του ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ για ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ )
Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν υποστεί επίθεση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες ανάπτυξης :

«Αυτή η ιδέα ότι μια εισφορά κεφαλαίου σε πολυεθνικές αναγκαστικά θα οδηγήσει σε ορθή και βιώσιμη ανάπτυξη έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ψευδείς τα τελευταία 20 χρόνια», ...
δήλωσε ο Luiz Vieira, συντονιστής του Bretton Woods Project, ....
μια βρετανική ΜΚΟ που παρακολουθεί την Παγκόσμια Τράπεζα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΜΕΝΟ ΓΙΑ 69 ΕΤΗ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ????
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ???
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ...... ?????



http://alfeiospotamos.gr/…
http://alfeiospotamos.gr/…

Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

img-2-small517
Βασίλειος Σωτήρας
Δείτε ότι η ΕΤΕ δεν έχει στην διαχείρηση της ΟΛΑ τα εγκατελειμένα σπίτια των Ελλήνων της Ιωνίας μόνο, αλλά και ΟΛΑ τα εγκατελειμένα στην ΕΛΛΑΔΑ…. Σας το είπε κανείς αυτό;

http://alfeiospotamos.gr/?p=132

Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΑΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

 
Νομίζω ότι έφθασε η ώρα με την ευκαιρία για την πινακίδα του Ιδαλίου, για να πούμε μερικά πράγματα που δεν πρόκειται ν’ ακούσετε ποτέ από επίσημα χείλη. Κι αυτό γιατί οι κρατούντες θέλουν να μας κρατούν στο σκοτάδι. Να μην γνωρίζουμε τίποτα για τη ράτσα μας. Ο Έλληνας σήμερα δεν ξέρει «ποιος είναι». Δε ξέρει από πού έρχεται, τι εκπροσωπεί, τι θέλει να πετύχει, ως που μπορεί να φτάσει. Και το σημαντικότερο όλων.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ!... Πόσοι από εσάς, για παράδειγμα, γνώριζαν ή έστω είχαν ακούσει για μια ορειχάλκινη πινακίδα που έχει βρεθεί στο αρχαίο Ιδάλιον της Κύπρου και το βασικότερο (ακόμα και τώρα που ακούσατε γι’ αυτήν), ποιο είναι το περιεχόμενό της, δηλαδή, τι γράφει; Ένας… Κανένας;

Τώρα θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η πινακίδα του Ιδαλίου με το θέμα μας. Κι όμως έχει γιατί είναι ένα κομμάτι από τη χαμένη γνώση. Γιατί μας δείχνει πόσο πίσω, πόσο βαθιά στην ιστορία και προϊστορία, βρίσκονται οι ρίζες αυτού του παράξενου, για την αντίληψη που έχουμε σήμερα, πολέμου που διεξάγεται αιώνες τώρα πάνω στην Ιερή γη της πατρίδας μας, με σκοπό την υποδούλωση και τον αφανισμό της ράτσας μας και ποιοι είναι αυτοί οι προαιώνιοι εχθροί μας. Ας δούμε, λοιπόν, τι γράφει η πινακίδα αυτή του Ιδαλίου που είναι μεσοκυπρομινωϊκής γραφής Γραμμικής Β΄ και είναι δύο όψεων. Η αποκρυπτογράφηση έγινε με την μέθοδο Chadwick σε συλλαβές. Η πινακίδα αρχίζει με μια δέηση στον Θεό Ήλιο - Σείριο. Η δέηση είναι η εξής: «Σε ‘σένα θεέ Σείριε δέομαι. Συ πάντα σε υιό (από) πατέρα ρέεις εις τον ιδικό σου ναό, του Σειρίου του ασημένιου. Σε ‘σένα πρέπει μεγάλη δόξα, γιατί χάρη σε ‘σένα, Διογενή, ο ήλιος ρέει».

Ας δούμε τώρα το αρχαίο κείμενο και την νεοελληνική απόδοση της ορειχάλκινης πινακίδας από τον Καλλίμαχο Διογένους, καθώς και τα σχόλια του Γεωργίου Πετρόπουλου από την πρώτη δημοσίευση στο περιοδικό Δαυλός.

Ανάγνωση στην νεοελληνική της Κυπριακής πινακίδας του Ιδαλίου, με συλλαβές τύπου Chadwick, σε ελεύθερη απόδοση, αρχίζοντας από το σημείο Π1.

1. Ελλοί της Ασίας, που ευρίσκεστε στο βασίλειο του Αράκ. Ο Θεός απαντά:

2. Υιοί Κόων, εκεί όπου είναι η πόλη που βασιλεύει στα Ιμάλα, θα νικήσουν τον υπαίτιο.

3. Στον χώρο εντός ατράκτου ζω.

4. Τον κανόνα του αρνιού ανέλαβε να παίξει στην γη ο Σεθ, το τελώνιο.

5. Στους ήπιους παίδες θεού, σε θεού τόπο, ο Κρόνος έπεσε πάνω τους με θόρυβο.

6. Οι Τουρού, λαός νέος, εξ Ασίας υπεισήλθε στα μέρη σας.

7. Στην γη του Νείλου ανετρέφετο σατανάς.

8. Ένας εκ των κάπρων με ήχους σμίκρυνε την κυματίζουσα ουρά του.

9. Ήταν η Θήβα η θαλασσινή, στην Αραμαία, ο νέος σου οίκος.

10. Ένας άλλος Βους στην περιοχή της Έγκωμης έπεσε.

11. Πατέρα, της χώρας σου τους ναούς ενίσχυσα.

12. Στην Σαχάρα με βοή εγκατέστησε την κατοικία του το τελώνιο.

13. Αυτός που περιγράφεται στα έπη με μακριά αυτιά κατά των Αθηναίων νίκησε κάθε ωκεανό.

14. Των Ουβαίων στην Κενεενά τις οικίες έσεισε το τελώνιο.

15. Των γαϊδάρων το βασίλειο το νέο θα το νικήσει ο πατέρας μας.

16. Θα ηττηθεί (αυτό) στον ωκεανό.

17. Οι ναοί, όπου ο αφιλόξενος άνθρωπος στον ξένο θεό τα παιδιά σου, τους Ίωνες, κατά συρροήν θυσίασε, θα παύσουν.

18. Τους «αργυρούς» νέους από του Ταινάρου τον χώρο να γκρε¬μίζεις, παιδί μου.

19. Το παιδί της Δήλου είναι αήττητο στην θάλασσα.

20. Εκεί όπου είναι οι θεοί σου, να ποιείς τους τάφους σου.

21. Η Αθηνά θα ομιλήσει, όταν έλθει η ώρα.

22. Ο Μίνως θα βασιλεύσει της θεϊκής αποστολής στην Θήβα.

23. Ένας Θηβαίος ήρωας θα θανατώσει τους νάνους που κρύβονται στα σύννεφα.

24. Το Ιδάλιον μέχρι συνόρων με την Κω είναι περιοχή την οποία η θεά θα περιλάβει στην ακτίνα των βελών της.

25. Στην Ασία θα προσχωρήσουν οι Ουδαίοι της Κενεενά.

26. Ο όφις στις συκιές της περιοχής σου θα ηττηθεί με βέλη.

27. Τον θεό Σεθ θα τον αλώσει η άνωση.

28. Ο Οίκος του Βου κατανοεί ότι αυτά που αγαπάς σου παρουσιάσθηκαν θελκτικότερα από κάποιους, όπως συμβαίνει με την εντύπωση από το αλάτισμα.

29. Όταν βλέπεις περίεργα αυτιά, να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τους γαϊδάρους.

30. Η θέση της Κύπρου είναι με τον πατέρα μας.

31. Ο Βους εγκαταβιώνει μόνο σε τόπο ηθικό.

32. Ο πατέρας μας, η δικαίωση, στην αιωνιότητα ζει, ενώ στους είρωνες υιούς μας της Ιταλίας κυριαρχεί η ίωση(;).

33. Στου Δία την πόλη νέα λύπη μας παρουσιάσθηκε.

34. Οι νέοι ενέδωσαν σε Βου ξένο, υιό ζώου.

35. Έδυσε ο οίκος του Διός στην Ασία.

36. Η ήττα του ίππου και του κάπρου που θα επέλθει στους ναούς που έφτιαξαν πρέπει να είναι διττή.

37. Ποινές σε όλους τους Αρ - ουδαίους ρίπτε θεέ.

38. Ο Σεθ και οι εξ Ασίας κάπροι στην αποστολή σου της Δύσεως, στην Ιταλία, εισέδυσαν από οπές.

39. Ποινές συ ρίπτε στους γαϊδάρους.

40. Με νερό το νέο τέρας να νικάς.

41. Θεέ μου, στην γη σου κατήντησα σκηνίτης.

42. Ο υιός του Σεθ, ο θεός άνθρωπος, έχει υιοθετηθεί από τα παιδιά σου.

43. Να μάχεσαι την ύαινα με την τρίαινα.

44. Ο όνος εξ αιτίας λαθών των Ουδαίων έγινε τώρα ο χασάπης των νέων.

45. Ένας Ουβρέος έταξε τον εαυτό του σε βασιλεύουσα του θεού γη, υιούς της δικής σου γης τους ξεσήκωσε αυτός.

46. Στα ήθη ευρίσκεται το λάθος των υιών της Γης Ασίας.

47. Του θεού Κρόνου στο Τόβε οι ναοί είναι κατάμαυροι (εξ εβένου).

48. Το Τόβε είναι ο οίκος της ύαινας.

49. Στους βασιλεύοντες στην Γη Ασία επικρατεί έξη προς τον ίππο.

50. Στο Θίβι σε αργυρό τάφο ευρίσκεται ο νέος θεός (υιός του Σεθ).

51. Στον Ιανό μεταφέρθηκε ο νέος οίκος του Ρα.

52. Ο Κρόνος στους θεούς των Ατλάντων θα βασιλεύσει.

53. Στην Γη σου σε αποστολή έχει έλθει ο θεός Γάιδαρος.

54. Με λόγια τους Κασσίτες της Ασίας Γης ξεσήκωσε εναντίον σου.

55. Φύγε στην γη των υιών σου.

56. Οι υιοί των Θεών βασιλεύουν σε Θεών θρόνο.

57. Στις ύαινες θα δεις ότι τα αυτιά τους είναι λεπρά. 58. Οι υιοί του Κρόνου είναι θνητοί.

59. Σε άλλους υιούς τον Ρα θα εγκαταστήσω.

60. Ο Ούνος από νέα Γη εσένα θα καταλάβει.

61. Ο Κασσίτης, το τελώνιο, έχει τα αυτιά του στραμμένα εκεί όπου δημιουργήθηκαν τα έπη των ηρώων.

62. Πατέρα μας Θηβαίε! Στην Κενεενά επάνω στρογγυλοκάθισε ένας γάιδαρος.

63. Στους Ουβαίους στην Κένεια ευρίσκεται η οικία του τελωνίου.

64. Κυκεώνας είναι το ηλίου νέο έτος.

65. Στην Γη του Όσιρι κινητό είναι το των θεών έτος.

66. Συ πατέρα, να νικήσεις με τα πατρικά σου ήθη τον Γάιδαρο.

67. Στο βασίλειο της Κύπρου η νέα έξη είναι οι χοροί των νέων.

68. Με τους υιούς που αιωρούνται θα αποξενωθεί κάθε νους παιδιού.

69. Συγκέντρωσε στον Θεό Ώρο τα ήθη του παιδιού σου, του Ίωνα.

70. Μεγάλη συλλογή στην γη σου προκάλεσε το εφαρμοσθέν στην Γη της Συκής έτος από θεού.

71. Τα ήθη των παίδων της Ασίας κλίνουν προς τον άργυρο.

72. Οι ναοί του Αργυρού Θεού είναι σε τάφους.

73. Όταν ακούς για λόγια του θεού Γαϊδάρου, να εννοείς υπόκωφο βουητό.

74. Να ανανεώνεις στην Γη σου της Κενέ τους νέους.

75. Τους ναούς έχει αλώσει στην χώρα των Έβερε ο Σεθ.

76. Του πράσινου δίσκου η αποστολή, που έχει έλθει, εγκαταβίωσε στο Τοβέτο.

77. Η Ύαινα θα συγκρουσθεί με τον Βου στην Κέρο.

78. Ένας από τους Λασίθες νέους θα βασιλεύσει στο βασίλειο του Αράκ.

79. Ο παις της Τροίας είναι παις του Δίσκου.

80. Ο Ενετός είναι ο νους του χοίρου.

81. Στον πατέρα μας τον Όσιρι ευρίσκεται ο Βους.

82. Στην Γη σου σε αποστολή έχει έλθει ο θεός Γάιδαρος.

Ελεύθερη μετάφραση με βάση τις συλλαβές:

Ελλοί άλλης γης Ρα, με ρώτησαν τι απαντά ο θεός βασιλεύς της γης των Μόων, ο Μίνως. Τον Μίνωα τάσσω ηγέτη όλων των Αιτωλών, εις μνήμης της αλλοτινής κοινής εξορμήσεως των Μόων από την γη του Σειρίου, στην αποικία του Σειρίου (δηλαδή την Γη). Υπήρξαν Θηβαίοι και Μυκηναίοι εχθροί του Μίνωος. Στον τόπο σου, Βου Δία, τα παιδιά σου, αντικατέστησαν τον θεό των Μινύων με τον Άτι-Σεθ. Τα πάτρια εφόνευσαν και κάθε όσιο. Σ’ εκείνον με αυτιά ύαινας (κατ’ άλλους ονάγρου) βασιλέα θνητό, τα παιδιά σου προσχώρησαν Θεέ-πατέρα, μίασμα προς σε αποτελούν οι Χετταίοι. Ο ξένος θεός ορέχθηκε να κάνουν οι Ίωνες ενέργειες, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα ν’ αλλάξει το ηλιακό ημερολόγιο. Ατελείωτο έρωτα κάνουν καταγής. Σε γη Χετταίων οι υιοί των Χετταίων διάγουν βίο όπως υπαγορεύουν οι ορέξεις τους. Τον Ίακχο βασιλέα, τότε νεαρό παίδα, τρεις φορές τον χτύπησε με ρόπαλο (η χείρα του Σεθ). Πρέπει εσύ τον Χιττίτη να κάνης κομμάτια εδώ και τώρα! Ω, Δία, την Αθηνά, στην Μίλητο, μητέρα όλων των πόλεων, όπου τιμάται η τέλεια απόστολος του Ηλίου, την σε όλο τον ήλιο τιμωμένη κόρη του ηλίου, βάλθηκαν να την κατουρούν. Με ζώα βόδια στην Κρήτη, στις Θήβες του ηλίου στην γη, οι Χιττίτες τοξότες τελούν συνουσία. Προς τιμήν του βοδιού του νέου, που είναι ταυτόχρονα ίππος (όναγρος), οι άνθρωποι του Σεθ τον υιό σου βασιλέα θανάτωσαν, ποδοπατώντας τον με τα άλογα τότε. Στον παίδα Ατών είπα αφού έθεσε την ερώτηση: «Σε γη όσια, όπου εγώ ζω, στον Ατάραντο(;) της Ιταλίας, στον υιό μου θα πάω».

Αυτά γράφει η πινακίδα. Ας δούμε τώρα ορισμένα σχόλια του Γεωργίου Πετρόπουλου για την ορειχάλκινη πινακίδα που ίσως μας βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου της. (Δαυλός 126)

Ανατρέπονται οι καθιερωμένες ιστορικές απόψεις. Η ύπαρξη και μόνον του ονόματος Ατών (ή Ατόν), μας υποχρεώνει να την τοποθετήσουμε χρονικώς στην εποχή του Φαραώ Αμενόφιδος ΔΙ (1380 - 1362 π.Χ.). Είναι πράγματι γνωστό ότι ο εν λόγω Φαραώ αντικατέστησε την λατρεία του Άμμωνος με αυτήν του Ατόν, αηδιασμένος με τις ακολασίες του κλήρου, τις αιματηρές θυσίες, τον αυθάδη πλούτο και τις σπατάλες των ναών. Ο ίδιος δε, άλλαξε το όνομά του, εις Αχνατόν. Συνεπώς η πινακίδα αυτή δεν δύναται ν’ αποδοθεί ούτε σε προγενέστερο ούτε σε μεταγενέστερο Φαραώ.

Η συνύπαρξη του θεού Ρα (ήλιος) μετά του Ατόν (ιδιότητες αγαθοποιού ηλίου) θα μπορούσε ίσως να μας προβληματίσει. Εάν δεχθούμε, ως τόπο γραφής της πινακίδας την Αίγυπτο, τότε πρέπει να δεχθούμε ότι ομιλούσαν και έγραφαν την Ελληνικήν (την τότε εποχή). Αναφέρεται δε στους Ελλούς (Έλληνες) της Ασίας τους οποίους αποκαλεί υιούς Μόων ή Κόων και οι οποίοι είχαν αναγκασθεί υπό την πίεση ενός βαρβάρου λαού, των Χετταίων (πολιτισμένου, θέλουν οι εγκυκλοπαίδειες), να μετοικήσουν. Το σημαντικό που αναφέρει η πινακίδα είναι ότι ο βασιλεύς των Μόων είναι ο Μίνως και όχι μόνο των Κρητών και επί πλέον ότι οι Μόες ήλθαν από τον Σείριο και αποίκισαν στην Γη, που νοείται αποικία του Σειρίου. Για λαό τεχνολογικώς προηγμένο δεν απέχει πολύ το εν λόγω αστέρι, αφού είναι ο 4ος κατά σειράν αποστάσεως. Η Κυπριακή πινακίδα μας φανερώνει ότι ο Σείριος λατρεύτηκε ως θεός.

Το ηλιακό ημερολόγιο ήταν εν χρήσει στην Ελληνική Αίγυπτο και η ανατολή του αστέρος Σειρίου συνέπιπτε με την εποχή της ετήσιας πλημμύρας του Νείλου (γι’ αυτό και οι πυραμίδες ήσαν προσανατολισμένες να δέχονται τις ακτίνες του). Εν τέλει γίνεται κατάδηλο ότι υπήρξε αρχικά ένας λαός οι Μόες, οι οποίοι για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους διασκορπίστηκαν στην Γη. Οι Χετταίοι υπό τον βασιλιά-τέρας Σεθ, αντικατέστησαν το ηλιακό ημερολόγιο με το σεληνιακό και έφεραν την καταστροφή. Τελούσαν δε συνουσία με ζώα. Το «τοξότες» υπονοεί την επιβολή και την βία, και ασφαλώς ήλθαν ως κατακτητές. Επί πλέον η χρονολογία (1380-1372 π.Χ.) συμπίπτει με την ριζική καταστροφή του ανακτόρου της Κνωσού και μας κάνει φανερό ότι οι Χετταίοι τοξότες είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή αυτή την οποία, βεβαίως, οι περισπούδαστοι ιστορικοί μας αποδίδουν στους (πολιτισμένους, ευγενείς Έλληνες) Αχαιούς!!!

Όσον αφορά τον θεό Σεθ, η παγκόσμια κατεστημένη ιστορία τον αναφέρει ως θεό των Αιγυπτίων, αδελφό αλλά και εχθρό του Θεού Οσίριδος, τον οποίον εφόνευσε και κατατεμάχισε. Οι Αιγύπτιοι τον θεωρούν κακοποιό θεό και συμπεραίνουμε ότι ήταν Χετταίος θεός, τερατόμορφος, θεωρούμενος προϊόν, ίσως, διασταυρώσεως ανθρώπου και κτήνους. Αργότερα εισήλθε στο πάνθεο των Αιγυπτίων, σαν θεός του κακού. Από την ανάγνωση της πινακίδας προκύπτει ότι πριν χιλιάδες χρόνια ήλθε ένα τελώνιο (τέρας), στην Γη, ο Σεθ, ο θεός Γάιδαρος (όπως το αποκαλεί), με σκοπό να την διαφθείρει. Το παράδοξο είναι ότι το τέρας αυτό ήλθε μ’ έναν «πράσινο δίσκο και εγκαταβίωσε στο Τοβέτο(;)», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επί πλέον, μας αποκαλύπτει ότι οι Τρώες είναι παιδιά του πράσινου δίσκου (οι αιώνιοι εχθροί των Ελλήνων;)!Το τελώνιο αυτό είχε σχέση με τον Κρόνο, από τον οποίον κατά πάσα πιθανότητα προερχόταν (ασεβείς Τιτάνες;) και βασίλευσε, όπως μας μαρτυρεί η πινακίδα, στους Άτλαντες, (Κρόνος-Κρόνος).

Απ’ όλ’ αυτά συμπεραίνουμε ότι πριν χιλιάδες χρόνια συνέβη μια εχθρική εισβολή στην Γη, από τον Κρόνο, με αρχηγό ένα τέρας, τον Σεθ (Τυφώνα). Είχε ως οπαδούς του τους Τουρού-Τουρού, τους Ούννους, και τους Χετταίους, οι οποίοι πολεμούσαν τους Ίωνες (τους υιούς Μόων-Ελλών) και τους θυσίαζαν στους ναούς τους, από έβενο (μήπως ο μύθος της «Ιφιγένειας» είναι μια μαρτυρία ότι θυσίαζαν τους Έλληνες;). Ακόμα ότι οι Κρόνειοι, μαζί με τους Άτλαντες, έκαναν συμμαχία εναντίον των Ελλήνων και τους εκτόπισαν από τα μέρη τους. Επιρρίπτει ευθύνες στους Ουδαίους και τους Ουβραίους για την καταστροφή αυτήν διότι εξ αιτίας των λαθών τους, «ο όνος, έγινε χασάπης των νέων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αλλά δίνει και πολλές ελπίδες για νίκη των Ελλήνων στο μέλλον, λέγοντας ότι «το παιδί της Δήλου (Απόλλων), είναι αήττητο στην θάλασσα

- Η θεά Αθηνά θα ομιλήσει όταν έλθει η ώρα!

- Ο Μίνως θα βασιλεύσει της θεϊκής αποστολής στην Θήβα.

- Ένας Θηβαίος ήρωας θα θανατώσει τους νάνους που κρύβονται στα σύννεφα

– Με νερό το νέο τέρας να νικάς».

Λόγια προφητικά για το μέλλον.

Την κεντρική ιδέα αυτής της αποκαλυπτικής πινακίδας μας επιβεβαιώνει και ο Πλούταρχος, όταν διαβάζοντας τα ηθικά του «Περί Ίσιδος και Οσίριδος» ΑΙ, βλέπουμε να αναφέρει ότι: «οι Αιγύπτιοι της πόλεως Κοπτού κατακρημνίζουν όνο στην θάλασσαν, επειδή λέγουν ότι ο Τύφων (Σεθ), έμοιαζε με όνο και ήταν ερυθρόθριξ (κοκκινοτρίχης). Και εν γένει τον όνο, δεν τον θεωρούν καθαρό, αλλά κατεχόμενο υπό κακού δαίμονος». Οι δε Πυθαγόρειοι αναφέρουν τον Τυφώνα-Σεθ, ως «δάκρυ του Κρόνου», δηλαδή καταγόμενο, προερχόμενο, από τον Κρόνο.

Οι Ορφικοί πάλι μας λένε: «Οι τρίχες του Κρόνου είναι μαύρες… Οι κακόβουλοι Τιτάνες που έχουν υπερήφανη καρδία… (Πρόκλος)».

Η Ατλαντίδα ονομαζόταν και «Κρονεία Ήπειρος». Το πιο αξιόλογο απ’ όλα όμως είναι ότι οι ιερείς (κατά πάσα πιθανότητα) που έγραψαν την πινακίδα, αναφέρουν ότι κατάντησαν σκηνίτες, στην Γη του Θεού τους Διός και ότι αναγκαστικά ζουν εντός ατράκτου!!! Άτρακτος, ας μην μας διαφεύγει, ονομάζεται το εσωτερικό σκάφους που πετά ή πλέει. Ακόμα αναφέρουν ότι οι Μόες ήλθαν από τον Σείριο, με αρχηγό τον Μίνωα, και αποίκισαν την Γη. Παιδιά των Μόων είναι οι Ελλοί και οι Ίωνες. Αργότερα όμως συνέβη μια εχθρική εισβολή των Κρονίων, με αρχηγό τον Σεθ, που έφερε την καταστροφή στην Γη διότι διέφθειρε τα ήθη και τα έθιμα των νέων, κατέστρεψε πολλές πόλεις σείοντάς τες (τεχνητός σεισμός;) και μεταξύ αυτών και την Κνωσό της Κρήτης. Επομένως από την πινακίδα αυτήν διαφαίνεται για ποιο λόγο πολέμησαν οι Έλληνες με τους Άτλαντες. Η μάχη αυτή κρατά χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζει έως τις μέρες μας, μια και οι απόγονοι αυτών, οι Τάταροι-Μογγόλοι Τουρού-Τουρού («τα’ αδέλφια μας», μωρέ, οι γείτονές μας οι Τούρκοι) μας απειλούν συνέχεια και προσπαθούν ανεπιτυχώς να μας υποδουλώσουν και να μας αφανίσουν (Τουρκοκρατία, Μικρασιατική καταστροφή, Κυπριακή τραγωδία).

Από όλα τα παραπάνω συμπερασματικά προκύπτει ότι η Γη στα πανάρχαια χρόνια δέχθηκε την επίσκεψη (Αργοναυτών) πολιτισμένων όντων από το σύστημα του Σειρίου, που πρέπει να θεωρούνται (σύμφωνα με τον Πλούταρχο και την πινακίδα) πρόγονοι των Ελλήνων (Ιώνων, Ελλών, Πελασγών). Δημιούργησαν έναν υψηλό πολιτισμό, σ’ όλη την Γη, αλλά καθώς περιγράφει και ο Πλάτων στον «Τίμαιο» ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ελλήνων με αρχηγό τον Δία και Ατλάντων με αρχηγό τον Τυφώνα (Σεθ). Νίκησαν οι Έλληνες και γι’ αυτό δεν κατόρθωσαν οι Άτλαντες-Κρόνειοι να κυριαρχήσουν σ’ όλη την Γη. Με το πέρασμα των αιώνων και τους μετέπειτα πολέμους (ίσως και μετά από φυσικές καταστροφές), τα αρχεία κατεστράφησαν στην Ελλάδα, αλλά διεσώθησαν στην Αίγυπτο από τους εκεί Ιερείς. Αργότερα όλη αυτή η αρχαία ιστορία και σοφία συγκεντρώθηκε στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Εάν, φυσικά, δεν είχαν καταστρέψει την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας οι Θεόπνευστοι (στο όνομα του Θεού με πολύ… αγάπη) και δεν είχαν κατακάψει (και κατακλέψει) τους χιλιάδες τόμους που υπήρχαν εκεί, ίσως γνωρίζαμε από πρώτο χέρι όλα αυτά τα οποία προσπαθούμε να συμπεράνουμε σήμερα, μελετώντας τα ελάχιστα προγονικά κείμενα που έφτασαν στα χέρια μας. Παρ’ όλ’ αυτά, μέσα από συμβολικούς μύθους και επιγραφές παρέμεινε, έστω κωδικοποιημένη και κρυμμένη, η αλήθεια.

Στην Ινδική ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ διαβάζουμε για πολέμους και μάχες με ιπτάμενα άρματα, τα οποία εκτόξευαν βλήματα, που κατέστρεφαν ολόκληρες πόλεις. Οι πόλεμοι έγιναν γιατί ο κακός Ραβάνα έκλεψε την Σίτα, την γυναίκα του πρίγκιπα Ράμα. Εναντίον του Ραβάνα εκστράτευσαν πολλοί βασιλείς για να πάρουν την Σίτα (τεράστια ομοιότητα, ή αντιγραφή, με την αρπαγή της Ωραίας Ελένης, έτσι;). Αρκετοί ερευνητές, βέβαια, αμφιβάλλουν για την προέλευση ευφυών όντων από το σύστημα του Σειρίου και προβάλλουν ως επιχείρημα ότι ως Ήλιος που είναι θα πρέπει οι θερμοκρασίες που επικρατούν να είναι πολύ υψηλές και ως εκ τούτου η ύπαρξη ζωής να είναι αδύνατη. Παραλείπουν, όμως, εξ αμελείας να σκεφθούν ότι κάθε ήλιος, σύμφωνα με τους συμπαντικούς νόμους, σχηματίζει ένα ηλιακό σύστημα, με διαφορετικό αριθμό πλανητών γύρω του (όπως π.χ. το δικό μας ηλιακό σύστημα) χωρίς να αποκλείεται η ύπαρξη ζωής, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες στην επιφάνειά τους. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπήρξε ή να υπάρχει πλανήτης κατάλληλος για ζωή στο σύστημα του Ηλίου-Σειρίου.

Οι αρχαίοι Έλληνες, όπως είναι γνωστό, ορκίζονταν στον Δία ή στον Κύνα (μήπως είναι κι αυτό τυχαίο;). Επί πλέον υπήρχαν και οι κυνικοί φιλόσοφοι. Ο Αριστοτέλης αναφέρει κρυπτογραφικά ότι «όποιος ήθελε να περιγράψει έναν «Κύνα» μπορούσε να χρησιμοποιήσει «άστρο Κυνός». Δεν υπάρχει άλλο άστρο για το οποίο να υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες, τόση βιβλιογραφία, τόση λατρεία (διότι ο Σείριος λατρεύτηκε ως Θεός) σ’ όλο τον κόσμο παρά μόνο για το άστρο του Κυνός, τον Σείριο. Όλα τα ιερά των αρχαίων Ελλήνων, Αιγυπτίων, Μάγια κλπ. στην αρχαιότητα, ήταν προσανατολισμένα σ’ αυτό το άστρο, ώστε την 21 η Ιουνίου, με την ανατολή του Σειρίου, η πρώτη ακτίνα του να πέφτει μέσα στα άδυτα των ιερών. Μήπως ήταν κι αυτό τυχαίο; Πώς οι ιθαγενείς Ντόγκον γνώριζαν τόσες λεπτομέρειες για τον Σείριο Α΄ και τον Σείριο Β΄, το σχήμα τους και την περιφορά τους, πριν την ανακάλυψή τους από τους επιστήμονες αστρονόμους;

Εκτός από την πινακίδα του Ιδαλίου, πολλές άλλες πινακίδες που βρέθηκαν στην Κρήτη και ερμηνεύτηκαν με την μέθοδο Chadwick, μας ομιλούν για τους ΜΟΕΣ που ήλθαν από τον Σείριο, όπως η παρακάτω: «Ζέυ, Ζέυ, και πάντες Μόες, που είναι τα τέκνα περαιωμένα; Εισάκουσέ με Ρα, βασιλέα της Μου (Κου). Η Αττάλεια, κάποτε κήπος των Μόων, ενεβλήθη υπό το πέλαγος».

- Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, ο Πάνας εμφανίστηκε στην μάχη του Μαραθώνα και έσπειρε τον πανικό στους Πέρσες.

- Οι Πέρσες του Ξέρξη επιχειρούν να εισβάλλουν στους Δελφούς, αλλά τους χτυπούν κεραυνοί από τον ουρανό, γκρεμίζονται πάνω τους δυο κορυφές του Παρνασσού, ενώ εμφανίζονται δύο γίγαντες οπλίτες με παράξενο οπλισμό και τους αποδεκατίζουν.

- Οι Γαλάτες αργότερα, στην μεγάλη κάθοδό τους έφτασαν μέχρι τους Δελφούς, όπου και αποκρούστηκαν από τα «μυστικά όπλα» του Μαντείου (που προκάλεσαν κατολισθήσεις και σεισμό) τρέποντας σε άτακτη φυγή τους εισβολείς.

- Το 395 π.Χ. ο Αλάριχος (ο χριστιανός ηγεμόνας των Βησιγότθων) εισβάλλει νικηφόρα στην Ελλάδα αλλά καταλήγει να οπισθοχωρήσει πανικόβλητος κατά την διάρκεια της πολιορκίας της Ακρόπολης των Αθηνών, όταν εμφανίστηκε πάνοπλη η θεά Αθηνά πάνω στα τείχη. Ο Αλάριχος αναγκάστηκε να παρακάμψει τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, αν και αργότερα μπήκε νικητής μέσα στην Ρώμη! Η περίπτωση θεωρείται από τους ιστορικούς εξίσου αινιγματική με την αποχώρηση του Αττίλα από τη Ρώμη, μετά τη συνάντησή του με τον Πάπα.
- Ο Τάλως, το τεράστιο μεταλλικό ρομπότ, περιπολεί στην θάλασσα γύρω από την Κρήτη προστατεύοντας το νησί από τους εισβολείς.

Ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι μακρύς. Από τους «τρίποδες» του Ηφαίστου, το ιπτάμενο κηρύκειο του Ερμή και τον Έχετλο, μέχρι τα οράματα της Παναγίας, τον άγιο Δημήτριο και τον άγιο Γεώργιο των νεότερων χρόνων, οι Έλληνες φαίνεται να προστατεύονται από άγνωστες δυνάμεις και υπερκόσμια όπλα, που ενεργοποιούνται την κατάλληλη στιγμή για να υπερασπιστούν τα ιερά χώματα της πατρίδας τους.

Τα μυστικά που έκρυβαν τα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια, παραμένουν άγνωστα στους περισσότερους ανθρώπους:

• Τι συνέβαινε μέσα στο Τροφώνιο Άντρο;

• Στα Ελευσίνια Μυστήρια; (και για ποια «έλευση» ομιλούσαν;).

• Στα Καβείρια;

• Στο ιερό του Πάνα στην Πεντέλη;

• Στο Καταβάσιο του Άδη στο Ταίναρο;

• Ποιο είναι το (ανεξερεύνητο ακόμη) μυστήριο των Δελφών;

• Της Δήλου;

• Της Δωδώνης;

• Τι ακριβώς ήταν τα ιερά Ψυχοπομπεία, που σήμερα είναι όλα τους επιμελώς σφραγισμένα;

• Ποιος ήταν ο μυστικός στόχος της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

• Τι συμβαίνει με το μυστήριο των έργων του Αριστοτέλη, που προσπαθεί να το αποκρυπτογραφήσει ακόμη και η NASA;

- Έχει κάποια άγνωστη σημαντική ιδιαιτερότητα ο Ελληνικός χώρος, πέρα από την γεωπολιτική στρατηγική σημασία;

- Έχει κάποια άγνωστη σημαντική ιδιαιτερότητα ο ίδιος ο Έλληνας, που διαπρέπει σε όλον τον κόσμο, εκτός από την πατρίδα του, η οποία (σύμφωνα με τους περισσότερους Έλληνες αλλά και τώρα τελευταία και με πολλούς ξένους) βρίσκεται κάτω από μια παράξενη κατοχή;

Όπως λένε οι κακές γλώσσες και πολλοί επιστήμονες συμφωνούν, όλη η αρχαία γνώση παραμένει θαμμένη από το κατεστημένο (αν και υπάρχουν κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιοι προσπάθησαν να ξεθάψουν αυτή τη γνώση, αλλά λόγω των «εμποδίων» τα αποτελέσματα ήταν πολύ φτωχά).

- Υπάρχει, άραγε, κάποια ομάδα σοφών και φωτισμένων ανθρώπων, η οποία γνωρίζει και συντηρεί την μυστική γνώση της αρχαιότητας; Και αν όντως υπάρχει, έχει στα χέρια της μυστικά όπλα και προωθημένες επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις, τέτοιες που να μπορεί να επηρεάζει «υπόγεια» το διεθνές σκηνικό και να αναγκάζει τις υπερδυνάμεις να την υπολογίζουν, σαν ένα πολύ σοβαρό (αλλά κρυφό, αόρατο προς το παρόν) παράγοντα; Μήπως μια νέα γενιά Ελλήνων ανδρώνεται, με σκοπό ν’ αλλάξει όλα τα στραβά στον τόπο μας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες; Μήπως το μέλλον ανήκει στη γενιά των Άστρων; Μήπως το μέλλον ανήκει στα παιδιά των Άστρων;

Απόσπασμα από το βιβλίο: Οι αργοναύτες επιστρέφουν
Συγγραφέας:Ελένη Δάγιου






 


http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/arxaia_ellada/arxaiologia/h_pinakida_toy_idalioy_apokalyptei.html

Τα Μυστικά του Μαίανδρου κατά των Αποστατών

Fileas: Ενα συμβολο που δυστυχως ξεχασαμε και καποιοι σκοπιμα το εκαναν σταμπα σε πατακια εξω απο τις πορτες, ωστε να το παταμε και να το περιφρονουμε.
Μην ψαχνεις Ελληνα να βρεις ποιανου φαεινη ιδεα ηταν και ποσο ικανοποιηση εχει φερει. Δεν επιτρεπεται Ελληνας να το εχει και να το πατα,αντιθετα πρεπει να κοσμει τους τοιχους του σπιτιου του ωστε να εχει και την προστασια του.!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
<<Το συμβολο του Μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γεννεση της θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος, η οποια εξελισσεται σε θεικη. -Χρησιμοποιησατε Μαιανδρον ως ασπιδα απο τας ακτινοβολιας των αποστατων. -Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν>>
Μαίανδρος πατάκι
-Οι συχνοτητες των αριθμων 7,25,52 του μαιανδρου λογου εμπεριεχονται στις θεμελιωδεις συχνοτητες οι οποιες συνιστουν την συμπαντικη αρμονια,για τουτο επιφερουν θετικο αποτελεσμα σε ορισμενες καταστασεις και υπο ορισμενες προυποθεσεις.
-Συμβολιζει και εκφραζει την αρμονια της δημιουργιας,την αρμονια του θειου φωτος,την αρμονια την ζωης εις πεδια πυκνωσεων και αραιωσεων [ουρανου γης ].

-Δημιουργουν βιομαγνητικους κραδασμους στο περιβαλλον,οι οποιοι επιδρουν σαν προσευχη και διανοιγουν πυλες και διαυλους προς 5η διασταση ως 5η δυναμη ενοποιημενων πεδιων.
-Οι αριθμοι του μαιανδρου λογου παιζουν απολυτο ρολο στην συμπαντικη αρμονια και στην ζωη μεσω οκταβων.
-Ο μαιανδρος λογος εκφραζεται απο τους αριθμους 7,25,52 οι οποιοι αναφερονται στην αρμονια των 32 συμπαντων απο τα οποια 7 κυβερνωνται απο τον ΔΙΑ και τα αλλα 25 απο αλλους ΙΕΡΕΙΣ

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΣ.

-Ο αριθμος 52 αποτελει αντιστροφο του αριθμου 25 και προκαλει αρμονικο κραδασμο αυτου.
-Το συμβολο του μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γενεση θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος,η οποια εξελισσεται σε θεικη.
-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ απο τας ακτινοβολιας των αποστατων.

Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν.!!!
ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Fileas Fong

Stargates και η Αστρική Πύλη του Άδη στην Μικρά Ασία (History channel)

αστρική πύλη

Τον Μάρτιο του 2013, αρχαιολόγοι στην αρχαία Ελληνική πόλη της Ιεράπολης στην Μικρά Ασία, ανακοίνωσαν ότι έφεραν στο φως ευρήματα που πιστοποιούν την ύπαρξη της εισόδου για τον Κάτω Κόσμο.

Πρόκειται για την περιβόητη Πύλη του Άδη, η οποία οδηγούσε σε ένα σπήλαιο, το Πλουτώνιο, που μόνο ιερείς της Κυβέλης επιτρεπόταν να πλησιάσουν.


– Τί ήταν αυτό που φυλούσε η Κυβέλη και ποιές οι γνώσεις του αρχαιοελληνικού ιερατίου στην Ιεράπολη;

– Είναι πιθανόν Πύλες προς άλλα σημεία του Σύμπαντος να υπάρχουν πραγματικά εδώ στη Γη;

– Θα μπορούσαν οι Αστρικές Πύλες να παρέχουν διασύνδεση με εξωγήινους πολιτισμούς από τα αρχαία χρόνια;

– Πού βρίσκονται αυτές οι Πύλες;




ΜΕΣΩmaster-lista
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗmagiki-avli
http://www.diadrastika.com/2016/04/stargates-astriki-pyli-hades-stin-mikra-asia.html

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα! Αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες - βιντεο


Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!
θα έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους!!!
Στο παρακάτω απόσπασμα απο την παλιά εκπομπή του κ. Χατζάρα θα ακούσετε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την καταγωγή του "ανατροπέα", όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του, Αλέξη Τσίπρα! ετσι για δουν κάποιοι ποιους έβγαλαν σαν τα πρόβατα!

Αναρτούμε την συγκλονιστική εκπομπή του κ. Χατζάρα απο τις 21-2.. Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές λόγω του ότι γίνονται όλες μαζι. Μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.

Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:

Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες.

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων - Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.
Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin - Theodore Herzl
Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα "Axel"!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

 
 

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

463577_228219327278701_661464890_o

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

4.564.774 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Διαβάζοντας το βιβλίο «Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Το τίμημα της Ανεξαρτησίας», του Τάσου Βουρνά, με συγκέντρωση υλικού από τη Μαρία Σαμολαδά, από τη σειρά «ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ»  εκδόσεων  ΦΥΤΡΑΚΗΣ,  στη σελίδα 63 βρήκαμε ένα ποσόν χρημάτων που μας έκανε εντύπωση,  όχι το ίδιο το ποσό που ήταν απλά τόκοι, αλλά το μη αναγραφόμενο κεφάλαιο βάσει του οποίου εκταμιεύθηκαν αυτοί οι τόκοι!, αναρωτηθήκαμε, πόσο να ήταν αυτό το κεφάλαιο, που ήταν κατατεθειμένο, και αν υπάρχει πόσο μπορεί να είναι!
Όταν ο Καποδίστριας ανέλαβε την εξουσία, ανανέωσε τους δεσμούς του με την ρωσική πολιτική, επισκεπτόμενος την Πετρούπολη.
Εκτός των άλλων, ενισχύθηκε από τη Ρωσία με… 200.000 χρυσά φράγκα, που αποτελούσαν τους τόκους των κεφαλαιοποιημένων δωρεών των Ελλήνων της Ρωσίας υπέρ του Απελευθερωτικού Αγώνα!
Ακόμα δόθηκαν άλλα 400.000 χρυσά ρούβλια(1.000.000 γαλλικά φράγκα της εποχής) που είχαν συγκεντρωθεί επί ρωσικού εδάφους για την εξαγορά Ελλήνων αιχμαλώτων!!! Εδώ ο Τάσος Βουρνάς, δεν μας διευκρινίζει αν τα γαλλικά φράγκα ήταν χρυσά, αλλά αυτό μπορεί να το βρει ένας γνώστης των οικονομικών ισοτιμιών της εποχής εκείνης! 
Αν για την μετοχή της Τράπεζας Ανατολής, που η τιμή της είναι 125 χρυσά γαλλικά φράγκα, της εποχής του 1904, … σήμερα η αξία της είναι 670.000.000.000 δολλάρια, το άγνωστο εκείνο ποσό το συγκεντρωμένο στο έδαφος της Ρωσίας, που οι τόκοι του μόνο ήταν εκείνη τη στιγμή 200.000 χρυσά φράγκα, πόσο μπορεί να είναι σήμερα;
Και να που έρχονται κάποιες λεπτομέρειες να φωτίσουν το θέμα! Και να βάλουν φωτιά στους μηχανισμούς για την απαίτηση απόδοσης σε εμάς τους δικαιούχους αυτών των καταπιστευμάτων!!! Πως όμως να γίνει αυτό; Μόνο με την συνένωση των Ελλήνων, και με την αρωγή του Οργανισμού ΕΙ END και του Αρτέμη Σώρρα !!! Άλλη λύση δεν υπάρχει, είναι νομοτέλεια να γίνουν όλα αυτά μόνο έτσι!!! Αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε, τότε ας μείνουμε σκλάβοι, όπως αυτό συμβαίνει μετά την δολοφονία του Καποδίστρια και μέχρι σήμερα… Αν όμως πράγματι θέλετε να απελευθερωθούμε και να πάρουμε τα δικά μας, δείτε την λύση στο τέλος…
Πλάτων Πισατίδης


…………………………………………………

Βασίλειος Σωτήρας

Τα οικονομικά των Ελλήνων, είναι διαφορετικά από τα των κυβερνήσεων στην Ελλάδα … υπάρχουν τουλάχιστον δύο καταπιστευματικοί λογαριασμοί υπέρ των Ελλήνων που από τον 18ο αιώνα τους κηδεμονεύουν η Αυτοκρατορική οικογένεια των Τσάρων της Ρωσίας με δεκάδες εκατομμύρια χρυσές λίρες κατατεθημένα από τα μέσα του 18 αιώνα.
phoenix-3 
Για να καταλάβεις η Ελληνική Τράπεζα που ίδρυσε ο Καποδίστριας έγινε με ένα μικρό τμήμα των τόκων (όχι του κεφαλαίου)  ύψους 300 χιλιάδων χρυσών λιρών το έτος 1830. Ο τόκος των κεφαλαίων και των επιτοκίων που ανακεφαλαιώνουν τα αρχικά κεφάλαια είναι 4% ετησίως…

Τώρα αν σου πώ ότι το αρχικό κεφάλαιο ήταν άνω των 20 εκατομμυρίων χρυσών λιρών από δύο καταπιστευματικούς λογαριασμούς του Ελληνικού Έθνους … αν θέλεις υπολόγισε από τότε 1756 έως και σήμερα το τι χρήματα δεν είχε ή δεν έχει η Ελλάδα μας να αναπτυχθεί …

Δεν θα αναφέρω και πολλούς άλλους λογαριασμούς καταπιστευμάτων που έχει το Ελληνικό έθνος … κάνε λίγο υπολογισμούς μόνο με τα 23 εκατομμύρια χρυσές λίρες και θα δεις ποιος είναι φτωχός λαός και ποιος είναι προδότης και απατεώνας.

Η μοναδική φορά που η Ελλάδα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα από τα παράγωγα των καταπιστευμάτων ήταν όταν ο Καποδίστριας το 1830 ζήτησε να πάρει 300 χιλιάδες χρυσές λίρες (ή φράγκα ή ρούβλια ή δολάρια πές τα όπως θές) για να ανοίξει την Ελληνική Τράπεζα και να έχει εγγύηση αυτό το ποσό για τον Φοίνικα που ήταν το Εθνικό νόμισμα αλλά δεν πρόλαβε γιατί οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις τον δολοφόνησαν και έτσι τα χρήματα έμειναν μέσα στο καταπίστευμα.

Κάνε έναν απλό υπολογισμό και δες πόσο φτωχό είναι το Έθνος των Ελλήνων…
23.000.000 χρυσές λίρες τότε Χ 1,04 εις την δύναμη του ( 2014-1756 ) = 570.596.856.980,7766 χρυσές λίρες των 8 γραμμαρίων = 4564774855.8462128 κιλά = 4.564.774,8558462128 τόνοι χρυσού σήμερα …. λές να είναι φτωχή η Ελλάδα ή οι Έλληνες;
………………………………………………
Ενημερωτικό φυλλάδιο
Αίτηση αποδοχής

ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…


10259701_1558877587672486_1380337720698229566_n
10390325_1558877467672498_3851893063838279223_n
10294234_1558877284339183_7866190432370618629_n
10402641_1558877384339173_5226450435141525896_n 



Ο Ασπασμός των Αρχαίων Ελλήνων προς τα Άστρα

διαστημα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιά μυστικά κρύβει ο γαλαξίας μας; Ποιό μυστήριο προσπαθούσαν να λύσουν οι Έλληνες και μελετούσαν τα φαινόμενα του διαστήματος; Ποιοί δρόμοι ενώνουν τα άστρα με τις σκέψεις και τις επίγειες εφαρμογές τους;


Ο Ξενοφών Διον. Μουσάς, είναι Καθηγητής Φυσικής Διαστήματος στον Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής, Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ύστερα από μελέτες προσωπικές αλλά και με τον Kαθηγητή Αιγαιακών μελετών Δρ Μηνά Τσικριτζή κατέληξε σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τις γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων σε ότι αφορά το προχωρημένο επίπεδο αστρονομίας και αστροφυσικής.

Μας λέει ότι οι αρχαίοι Έλληνες όχι μόνο γνώριζαν από αστρονομία αλλά και από αστροφυσική. Κρατούσαν ημερολόγια όχι μόνο ηλιακά, σεληνιακά και συνδυασμούς τους, αλλά και ξεχωριστά ημερολόγια των πλανητών, όπως έκαναν αργότερα και πολιτισμοί της κεντρικής Αμερικής…

Οι περισσότερες αρχαίες πόλεις και τα κτιριά τους, ναοί και θέατρα, έχουν προσανατολισμούς πολύ ιδιαίτερους ως προς τα τον Ήλιο, τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια.

Όπως έχουμε διαπιστώσει και μέσω των ερευνών του Θεοφάνη Μανιά, συγκεκριμένοι ναοί και μνημεία σχημάτιζαν ισόπλευρα και άλλα τρίγωνα…

Επίσης, ο κ. Μουσάς μας πληροφορεί για ένα σχετικά άγνωστο εύρημα, την «Πέτρα της Λάρδου» όπως ονομάζεται, της Ρόδου, που ανακαλύφθηκε στην δεκαετία του ’80. Σε αυτό υπάρχουν «εξωφρενικοί» υπολογισμοί του Μέγα Ενιαυτού και το πότε ακριβώς ο πλανήτης μας και γενικότερα το ηλιακό μας σύστημα θα «επιστρέψει» στην ίδια θέση του ουρανού σε 401.680 χρόνια…


  
Πέτρα της Λάρδου

Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να τα γνωρίζουν όλα αυτά;

Σε καθημερινό επίπεδο μπορούμε να υποθέσουμε -και με βάση τα ευρήματα- ότι χρειάζονταν για να υπολογίζουν τις εποχές, για να κάνουν ταξίδια εκτός Ελλάδος, αλλά ενδεχομένως και για πολύ περισσότερους λόγους που δεν πάει το μυαλό μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η καταγραφή σε ημερολόγιο του πλανήτη Αφροδίτη, το οποίο «μετατρεπόταν» σε έναν υπολογιστή κύησης. Δηλαδή, μία γυναίκα μπορούσε να προβλέψει στον κύκλο της, τις διάφορες φάσεις από την στιγμή της σύλληψης μέχρι και την γέννα…

Ακόμα μέσω των κομητών μπορούσαν να προβλέψουν ακόμα και σεισμούς!

Όμως το ερώτημα παραμένει…

Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να γνωρίζουν τις κινήσεις των πλανητών και να καταγράφουν τόσο λεπτομερώς τα «ημερολόγιά» τους; Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να ξέρουν πότε ο πλανήτης μας θα επανέλθει στην ίδια περίπου θέση στον ουρανό μετά από τετρακόσιες χιλιάδες χρόνια; Γιατί έπρεπε οι πόλεις, οι ναοί, τα κτίρια να έχουν έναν τόσο ακριβή προσανατολισμό; Γιατί αστερισμοί «καθρεφτίζονταν» σε πόλεις ή σπουδαία μνημεία;

Γιατί αυτή η γνώση ήταν εξαπλωμένη σε όλο τον πλανήτη;

Ποιό μυστικό κρύβουν τα άστρα; Τι αντανακλούσαν αυτά τα κοσμικά ημερολόγια;

Ίσως, όλη αυτή η γνώση θα μπορούσε να έχει σχέση με ταξίδια στο διάστημα και στα άστρα και τους πλανήτες τους;…

Σαφείς απαντήσεις μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρον το video που ακολουθεί. Ίσως, βοηθήσει να κατανοήσουμε πράγματα ή να «ξυπνήσει» μέσα μας μία υποβόσκουσα μνήμη και να μας «ανοίξει» ορίζοντες που ως τώρα δεν είχαμε υπόψη μας:

 
Η Ομιλία του καθηγητού Ξενοφώντος Διον. Μουσά έγινε στην αίθουσα του ΕΛΛΗΝAΪΣ στις 17/ 2/ 2016

diadrastika.com

Ο ΜΥΘΟΣ της ΔΑΝΑΗΣ και ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ του (video)

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο μύθος της Δανάης και του Περσέα, είναι λίγο-πολύ γνωστός. Εκείνο που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο είναι οι «κρυφές» πτυχές που αναπτύσσονται μέσα από την διήγηση που μυεί τον αναγνώστη ή τον ακροατή σε έναν διαφορετικό κόσμο. Η μυθολογία, στο μεγαλύτερο μέρος της, αναλύει πράγματα και καταστάσεις ενώ συγχρόνως εμπεριέχει έννοιες που άλλες φορές είναι σχετικά εύκολο να κατανοήσουμε, κάποιες άλλες είναι δυσκολότερο.

Όμως, πάντα η μυθολογία έχει ένα τρόπο να ξεδιπλώνει νοήματα, όπως ένα μπουμπούκι τριαντάφυλλου που «ανοίγει». Εναπόκειται, λοιπόν, στην κρίση, την αντίληψη και τις γνώσεις του καθενός, να μπορέσει να «δει» την ομορφιά που ενυπήρχε στο «κλειστό» λουλούδι, να εισπνεύσει τις μυρωδιές του, να αγγίζει το άνθος, να γευτεί το νέκταρ του, και με λίγο περισσότερο προσοχή να «ακούσει» τα φύλλα που απαλά και σταδιακά ανοίγουν τις αγκάλες τους. 

Με αυτό τον τρόπο βιώνεις κάθε φορά κάτι καινούργιο και ξεχωριστό -ακόμα κι αν όλα τα τριαντάφυλλα μοιάζουν ίδια μεταξύ τους. 

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον μύθο της Δανάης. 

Σύμφωνα με τον μύθο, όταν ο βασιλιάς Ακρίσιος έλαβε ένα χρησμό που έλεγε ότι θα σκοτωνόταν από τον εγγονό του, κλείδωσε την Δανάη σε μία φυλακή προκειμένου να μην έρθει σε ερωτική επαφή και γεννήσει τον δολοφόνο του. 

Αλλά την ομορφομαλλούσα Δανάη είχε ερωτευθεί ο Δίας. Καθώς δεν υπήρχε «κανονική» πρόσβαση προς αυτήν, μεταμορφώθηκε σε χρυσή βροχή. Με αυτόν τον τρόπο την πλησίασε ερωτικά. Έτσι γεννήθηκε ο Περσέας. 

Όταν ο Ακρίσιος αντιλήφθηκε πως μέσα στην φυλακή υπήρχε και ένα μωρό, έβαλε τον μικρό Περσέα και την Δανάη σε ένα μπαούλο που το έριξε στην θάλασσα. Σώθηκαν όλοι όταν ξεβράστηκαν σε κάποια ακτή της Σερίφου και τους περιποιήθηκε ο ψαράς Δίκτυς και στην συνέχεια ο βασιλιάς Πολυδέκτης. 

Ο Πολυδέκτης, όμως, άρχισε να τρέφει αισθήματα για την Δανάη, αλλά όχι για τον Περσέα. Όταν ο μικρός μεγάλωσε του ανέθεσε το φόνο των Γοργόνων. Ήταν ένας έμμεσος τρόπος για να τον ξεφορτωθεί, καθώς πίστευε ότι δεν θα γυρνούσε από εκεί ζωντανός. 

Δυστυχώς για τον Πολυδέκτη, ο Περσέας έφερε σε πέρας την αποστολή του. Γύρισε νικητής, αλλά δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα άφησε. Η Δανάη και ο Δίκτυς καταδιώκονταν από τον Πολυδέκτη. Πήρε, λοιπόν, την κατάσταση στα χέρια του. Παρουσίασε το κεφάλι της Γοργούς. Μια ματιά του Πολυδέκτη σε αυτό, ήταν αρκετή για να πετρώσει και να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Ο Περσέας έστεψε βασιλιά της Σερίφου τον Δίκτυ και, ο ίδιος με την Δανάη και την Ανδρομέδα την οποία διέσωσε -σαν επίλογο ή επιβράβευση της αποστολής του- επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Ο Ακρίσιος έμαθε για τον γυρισμό του και κατέφυγε στην Θεσσαλία. Εκεί, κάποια στιγμή αργότερα, ο Περσέας έλαβε μέρος σε επικήδειους αγώνες, όπου καταλάθος σκότωσε τον Ακρίσιο που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές. 

Έτσι, ο χρησμός επαληθεύτηκε. 

Στο video που ακολουθεί, θα δούμε μία διαφορετική πτυχή να ανθίζει, να ξεδιπλώνει τα μυστικά της και να ξεκλειδώνει σφραγισμένα συρτάρια της αντίληψης που, ενδεχομένως, θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες, οπότε και να φανερωθεί ή δύναμη του αρχικού νου…

 
 
diadrastikacom

Ο άγνωστος ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ των ΙΔΑΙΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRnj0TdzjTGiOIWuJxWoX1aiK8BHPmn0cguqcgRhL6pqT_thIIyVo78xTvb31YqGFSAoeZNNO5VymisjtYJMk12XvjsiO-gYGd8l3wPwopXTh3YSgm5DoxZXo6K7YikadrLA6Qw7tPgH0/s1600/images.jpeg

Οι Ιδαίοι Δάκτυλοι, οι Κορύβαντες, οι Κουρήτες ή Κούροι «που έχουν όπλα σαν του Άρη… οι ψυχοτρόφοι και καρποφόροι», σύμφωνα με τον Ορφικό ύμνο, με τον χορό τους, Πυρρίχη,
φανερώνουν την ενεργητική δράση των γονιμοποιών δυνάμεων των ανδρικών γόνων, μέσα στα Ιερά Σπήλαια της ζωής, για την σύνθεση του νέου ανθρώπινου οργανισμού.

Η Πυρρίχη, φανερώνει την ενεργητική ιδιότητα τους και την πολεμική τους κίνηση στην οποία και η Φυσιολογία έχει δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα. Ακόμη δε και σήμερα, ο συμβολικός αυτός χορός είναι γνωστός ως πολεμικός και χορεύεται με το όνομα «Πυρρίχιος» μαρτυρώντας την δύναμη της κινήσεως και τον ανδρισμό.

Έτσι τέλος εξηγείται το ότι για να ενεργήσουν τα σπερματοζωάρια με γονιμοποιητικό τρόπο στα ωάρια, πρωτοστατεί σε αυτά, από την τριδύναμη ενέργεια της αιθερικής ουσίας-η οποία συνθέτεια τα υλικά ζωτικά στοιχεία του- η ορμητικότητα της γονιμοποιού δυνάμής της.
diadrastika

Από το βιβλίο «Οι Δώδεκα Ολύμπιοι Θεοί», της Διδώς Καλέργη, εκδόσεις Ιδεοθέατρον.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Οι Ανδρομέδιοι έχουν γίνει αποδεκτοί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία, πριν από περίπου 3.500.000 χρόνια και προέρχονται από τον Αστερισμός της Ανδρομέδας όπως προδίδει και το όνομά τους.



Πλησιάζουν πολύ στην εμφάνιση τους ανθρώπους της Γης. Συνήθως φορούν τις παραδοσιακές πολύχρωμες φόρμες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Κύρια Χαρακτηριστικά
Έχουν δύο φύλα.
Ένας ανδρομέδιος άντρας μπορεί να έχει ύψος που κυμαίνεται από ένα 1.7 έως 2.12 μέτρα περίπου.

Μία ανδρομέδια γυναίκα μπορεί να έχει ύψος από 1,63 έως 1,93 μέτρα περίπου. Διακρίνονται για τις σαγηνευτικές τους ενέργειες αλλά και για το γεμάτο καμπύλες σώμα τους (είναι ζουμερές!)
Τα μάτια όλων Ανδρομέδιων είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από εκείνα των ανθρώπων της Γης.
Έχουν λεπτά χείλη σε ένα ανοιχτό ροζ, τα αυτιά είναι ελαφρώς χαμηλότερα στο κεφάλι, από την θέση των ανθρώπων και είναι ελαφρώς μικρότερα σε μέγεθος. Τα χέρια και τα πόδια είναι λεπτά στην εμφάνιση, με μακριά δάχτυλα και στα δύο άκρα.
Κατά κανόνα το δέρμα τους είναι γαλάζιο, αλλά όσο γερνούν γίνεται πιο λευκό.
Μέσος όρος ζωής: 2.007 χρόνια

Μέση ώρα ύπνου που έχουν ανάγκη: Περίπου 2 ώρες την ημέρα.
Όπως σημειώνεται από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, κυριαρχούν σε όλους τους επιστημονικούς τομείς και τις αντίστοιχες δραστηριότητες. Γύρω στο 1995, εντόπισαν την «μετατόπιση της ενέργειας» στο ηλιακό μας σύστημα. Συγκεκριμένα στη Γη, το φεγγάρι και τον Άρη.
Λένε πως η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος από ένα άλλο αστρικό σύστημα, από το Chauta της Μικρής Άρκτου (σύμφωνα με την Mystical Encyclopedia του Chuck Roberts).
Μιλούν μια γλώσσα της οποίας οι διάλεκτοι ποικίλουν και θυμίζουν ισπανικά ή ιταλικά. Είναι περισσότερο τονική με κάτι λαρυγγικό στην τονισμό.

Είναι η αρχαιότερη φυλή στο γαλαξία μας και είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον μας.
Κινούνται διαστρικά και τα ιπτάμενα οχήματά τους κυμαίνονται σε σχήμα: από τον παραδοσιακό τύπο sombrero και τον τύπο μικρών πλοίων που φτάνουν στα 15 έως 20 μέτρα, έως τα φακοειδή διοικητικά σκάφη που μπορεί να φτάσουν σε μήκος περίπου έως και μισό μίλι (περίπου 800 μέτρα).

Στους Ανδρομέδιους απαντούνται δύο βασικοί τύποι:
Ο πρώτος είναι ο «Καυκάσιος» που λέγεται και «Nordic» (ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, χλωμό δέρμα).
Ο δεύτερος είναι ο «Μεσογειακός» (φωτεινά ή σκούρα καστανά μαλλιά, γκρι με καστανά μάτια, ηλιοκαμένη εμφάνιση δέρματος).
Πολλές φορές ο «Μεσογειακός» θυμίζει ή μοιάζει να έχει τα τυπικά χαρακτηριστικά της Ανατολής (σκούρα μαλλιά, σκούρα μάτια της Ασίας και το χρώμα του δέρματος να ποικίλλει από πολύ ανοιχτό καφέ έως μια σκοτεινή απόχρωσή του.

Εκθέσεις μαρτύρων
Διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων του «Branton», αναφέρουν ότι οι Ανδρομέδιοι είναι μέλη της Ομοσπονδίας των Πλανητών, καθώς και των Ενωμένων(;) Αστρικών Εθνών.
Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφή και για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους κατοίκους κάποιου πλανήτη μέσα στον αστερισμό της Ανδρομέδας. Ο Alex Collier είναι ένας από αυτούς και ο πρώτος που αναφέρθηκε στην ύπαρξη ερπετοειδών.
Σύμφωνα με τις επαφές του Collier από τον Δεκέμβριο του 2013, το ανθρώπινο είδος θα αρχίσει να αλλάζει και θα γίνει ον 4ης πυκνότητας (είμαστε ακόμα 3η πυκνότητα). Σε αυτή την μετάβαση «βοηθούν» κάποιες ενέργειες που εκπέμπονται από μαύρες τρύπες στη βάση κάθε γαλαξία.

Οι επαφές λένε ακόμα ότι η πρωταρχική (ανθρώπινη) φυλή δημιουργήθηκε από τους Δρακονιανούς, και πρωτοεγκαταστάθηκε στον Άρη. Τότε, η Γη ήταν πιο κοντά στον κόκκινο πλανήτη και καλυπτόταν με πάγο. Λένε, επίσης, ότι οι άνθρωποι είναι μέρος μιας Ομάδας Ψυχής που αποκαλούν «Paa Tal», η οποία όμως ήταν αντίθετη με την δρακόντεια επιρροή και πολεμάει μαζί τους για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ο Wendelle Stevens αναφέρει κάποιον άλλο που ήρθε σε επαφή με Ανδρομέδιους.
Το 1972, ο μεξικανός καθηγητής Hernandez ισχυρίζεται ότι μία από τις μαθήτριές του, η «Lya», ήρθε από τον πλανήτη Inxtria ο οποίος περιστρέφεται γύρω από το Beta Andromeda (Mirach, 197 έτη φωτός μακριά). Το μήνυμά της  σχετιζόταν, κυρίως, με οικολογικές ανησυχίες.
Ένα τύπος Ανδρομέδιων ήταν η «γαλάζια φυλή» η οποία προσγειώθηκε στη Φλόριντα το 1954. Θεωρήθηκαν ως οι Πολεμιστές των Άστρων, οι οποίοι έχουν αναφερθεί από τους Ινδιάνους Χόπι.

Η Αποστολή
Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες από κατά καιρούς επαφές, φαίνεται πως οι Ανδρομέδιοι υποστηρίζουν ότι η Γη θα είναι υπό την δρακόντεια τυραννία για περίπου 350 χρόνια ακόμα -αν δεν ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Το Συμβούλιο των Ανδρομέδιων (2003;) συμφώνησε ότι όλοι οι Εξωγήινοι Τύποι θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη Γη, το Φεγγάρι και τον Φόβο (δορυφόρο του Άρη). Διαπίστωσαν ότι υπάρχουν περίπου 2000 εξωγήινοι από την φυλή Greys. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στον Φόβο. (Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους Greys είναι κλώνοι. Έτσι, στηρίζεται η υπόθεση ότι οι γκρίζοι πεθαίνουν ως φυλή κάτι που οφείλεται σε γενετική στασιμότητα και κατά συνέπεια ψάχνουν για νέο DNA προκειμένου να αναβιώσουν την φυλή τους.)

Υποστηρίχτηκε πως αν οι εξωγήινοι δεν εγκατέλειπαν το φεγγάρι ως το 2003, θα το έβγαζαν από την τροχιά του για να «ασχοληθούν με το θέμα». Αυτό, όπως όλοι μπορούμε να διαπιστώσουμε δεν έγινε, ίσως γιατί δεν πέρασε ο εκβιασμός και οι Ανδρομέδιοι δεν ήθελαν να ρισκάρουν την ζωή στην Γη).

Ωστόσο, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις έρευνες του κ. Crow ότι ένα ολόγραμμα καλύπτει την πραγματική Σελήνη ή ότι η Σελήνη δεν υπάρχει πια και στην θέση της βρίσκεται ένα ολόγραμμα, τότε ίσως να έχει συμβεί κάτι εκεί πάνω που δεν το έχουμε πάρει είδηση -ακόμα…
Το Συμβούλιο Andromedιων έχει διατάξει όλες τις εξωγήινες παρουσίες στην επιφάνεια του πλανήτη, στο εσωτερικό του, αλλά και στην Σελήνη να εξέλθουν εντελώς από τον χώρο μας. Αυτή η διαταγή αφορά κάθε είδος εξω-γήινης παρουσίας, είτε είναι καλοπροαίρετη είτε όχι.
Αυτή η προσπάθεια φαίνεται εξαιρετική με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 ερπετοειδή που ζουν στον πλανήτη μας, ενώ ξεπερνούν τους 18.000 οι Greys που διαμένουν στο φεγγάρι, στην επιφάνεια αλλά και υπογείως.

Δεν είναι γνωστά τα κίνητρα αυτής της προσπάθειας, αλλά ενδεχομένως το Ανδρομέδιο Συμβούλιο θα ήθελε να δει πώς εμείς οι άνθρωποι θα μπορούσαμε να ζήσουμε αναμεταξύ μας χωρίς την χειραγώγηση από τους όποιους εξωγήινους, όπως συμβαίνει τα τελευταία 6000 χρόνια περίπου. Στην περίπτωση που δουν ότι τα καταφέρνουμε σωστά, ίσως, μας εντάξουν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία ή γίνουμε μέλη σε κάποια μικρότερη, αρχικά.

Εν κατακλείδι
Με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί από όλους όσους ισχυρίζονται ότι ήρθαν σε επαφή μαζί τους ή έλαβαν μηνύματα από αυτούς, οι Ανδρομέδιοι είναι μία μη-φυσική φυλή των αμιγώς εκπληκτικών αρχαίων αγγελικών όντων από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Είναι η πνευματική δύναμη πίσω από την Διοίκηση Ashtar (Ashtar Command), της Μεγάλης Αδελφότητας του Φωτός (στην οποία για κάποιους επαφικούς συμπεριλαμβάνεται ο Ιησούς Χριστός σε υψηλά ιστάμενη διοικητική θέση).

Οι Ανδρομέδιοι, είναι οι ηγέτες πίσω από τους Πλειάδιους και πίσω από όλη την ανθρώπινη εξέλιξή! Επιπλέον, είναι η κατευθυντήρια δύναμη πίσω από ένα, τουλάχιστον, αλλά εντελώς διαφορετικό κλάδο της εξέλιξης και αφορά κάποια αρκετά γλοιώδη, αμφίβια πλάσματα που προέρχονται από πλανήτες στον αστερισμό του Κύκνου.

Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο οι Ανδρομέδιοι βοηθούν τα διάφορα όντα στον Γαλαξία μας να εξελιχθούν, είναι ένα ελάχιστο παράδειγμα του πώς ο πολιτισμός των Πλειάδιων βοηθά τον πολιτισμό της Γης να αναπτυχθεί.

diadrastika.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters