Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Από τρένο καταγράφεται φωτεινή μπάλα ενέργειας, σύννεφα τύπου ιπτάμενου δίσκου, και άλλα παράξενα


Ο κόσμος μας σίγουρα είναι γεμάτος μυστήρια που ακόμα προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε. Εκτός από τους σκεπτικιστές που έχουν έτοιμη μια αρνητική απάντηση για όλα, οι υπόλοιποι απλά αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσε να συμβαίνει πραγματικά.

Στο βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια παρακάτω, ξεκινάει με έναν οδηγό ενός τρένου που καταγράφει ένα μία παράξενη σφαίρα ενέργειας, όπως φαίνεται να είναι μία μπάλα φωτός, στον αέρα. Το συμβάν καταγράφηκε στην Ρωσία στις 19η Ιανουαρίου.

«Πως θα απαντήσει η ΚΙΝΑ γεωστρατηγικά, οικονομικά και βιοχημικά στην πανδημία που την έπληξε;» γιατί αυτό θα θυμίζει στιγμές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

Φώτο από https://ermisnews.gr/

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το ερώτημα που θέσαμε:
« Μετά τους εμπορικούς πολέμους ακολουθούν επιδημίες- πανδημίες …μετά έρχονται οι πραγματικοί πόλεμοι;» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/01/blog-post_41.html



Και μαζί με την ραγδαία εξάπλωση της φοβερής αυτής επιδημίας έρχονται στο φως αποκαλύψεις που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πολλά τα ερωτηματικά σε αυτό που ζούμε.

Έγινα Υπέρμαχος Του Brexit Εξαιτίας Αυτού Που Έκανε Η Ε.Ε. Στην Ελλάδα, Λέει Ο Συγγραφέας Του «Μαντολίνου Του Λοχαγού Κορέλι»

Ο βραβευμένος Άγγλος συγγραφέας Λουί ντε Μπερνιέρ υπερασπίζεται το Brexit, εξυμνεί τη χώρα μας και στηλιτεύει τη συμπεριφορά της ευρωζώνης έναντι της Ελλάδας στην κρίση

Την απόφαση των Βρετανών να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση υπερασπίζεται ο Λουί ντε Μπερνιέρ, ο γνωστός Άγγλος συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» που γυρίστηκε και ταινία το 2001.
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Financial Times, με τίτλο «Δεν υπάρχει επιστροφή» ο ντε Μπερνιέρ γράφει ότι αγαπά την Ευρώπη, αλλά όχι την  Ε.Ε., την οποία χαρακτηρίζει αποτυχημένη.

Bayer: Έτοιμη να πληρώσει αποζημιώσεις 10 δισ. δολαρίων για ζιζανιοκτόνο - Χιλιάδες αγωγές για καρκίνους

Σύμφωνα με το Bloomberg, δικηγόροι της Bayer αποκάλυψαν πως η εταιρεία προετοιμάζεται να καταβάλει, αθροιστικά, 8 δισεκατομμύρια δολάρια για την αποζημίωση καταναλωτών που διαγνώστηκαν με καρκίνο και έχουν ήδη καταθέσει αγωγές, ενώ άλλα δύο δισεκατομμύρια δολάρια προορίζονται για τυχόν μελλοντικές αγωγές.

Σε μια προσπάθεια να διευθετήσει δεκάδες χιλιάδες αγωγές για το ζιζανιοκτόνο Roundup, η Bayer είναι έτοιμη να επιλύσει εξωδικαστικά αμέτρητες υποθέσεις, με αποζημιώσεις που ίσως αγγίξουν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εισβολή στην Ευρώπη. Γιατί οι ΗΠΑ θα στείλουν ολόκληρο στρατό στην Ευρώπη

© AP Φωτογραφία / Μιντανχάγκας Κουλμπής
Στρατιώτες του  Στρατού των ΗΠΑ στη Λιθουανία
Μόσχα, 24 Ιανουαρίου – RIA Novosti, Andrei Kots. Η συγκράτηση της Ρωσίας, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η αναζήτηση απαντήσεων στις προκλήσεις από την Κίνα – όπως εξήγησε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg αυτή την εβδομάδα είναι οι λόγοι που οι Αμερικανοί αυξάνουν την στρατιωτική παρουσία στην στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν περισσότερα Αμερικανικά στρατεύματα στην ΕΕ τώρα από ό, τι σε οποιαδήποτε στιγμή από το τέλος του ψυχρού πολέμου

Αποκάλυψη: Ο Σόρος «σπρώχνει» ένας δις δολάρια – Ποιοι θα πάρουν στην Ελλάδα;

Όλα έρχονται σιγά-σιγά στο φως…
Ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής, Τζορτζ Σόρος, ανακοίνωσε πως παρέχει χρηματοδότηση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη ενός διεθνούς δικτύου ανώτατης εκπαίδευσης για την εκπαίδευση φοιτητών κόντρα στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς που είναι ο εθνικισμός και φυσικά ο σοβινισμός, ο οποίος αποτελεί ιδεολογική παρακαταθήκη τους εθνικοσοσιαλισμού.

Έκδοση του Βίνικ στη Γαλλία: Προς τι η ύπουλη μεθόδευση αντί μιας ανθρώπινης προσέγγισης;

Η Ελλάδα πέταξε από τα χέρια της την...καυτή πατάτα! Εξέδωσε, το Ρώσο πολίτη, Αλεξάντερ Βίνικ, στη Γαλλία. Μήπως η έκδοση αντί να αμβλύνει οξύνει το θέμα με ποικίλες νομικές, ηθικές, πολιτικές επιπτώσεις; Εν τέλει, ποια είναι τα κριτήρια εξυπηρέτησης του...εθνικού συμφέροντος;
Η έκφραση, Έλληνας, και ό,τι αυτή «κουβαλάει» πάνω της ανά τους αιώνες, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και στην αναφορά της ανασύρει αισθήματα σεβασμού, συμπάθειας μέχρι και αγάπης των ανθρώπων στο ρωσικό κόσμο!

Απίστευτη Καταγγελία: Κρεοπωλείο «Μεταναστών» Με Κλεμμένο Κρέας

Αν ισχύει τότε τα λόγια περισσεύουν...
Στην Μόρια οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ό,τι τους κατέβει.

Υπάρχουν καταγγελίες για δημιουργία μίνι μάρκετ και υπαίθριου μανάβικου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία πολίτη-δημοσιογράφου, λειτουργεί και παράνομο χασάπικο στο ΚΥΤ της Μόριας.

«Φυλακή της Ερήμου»: Τί αναζητούσε εκεί ο Μέγας Αλέξανδρος;


Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν!

Βόζεμπεργκ: «Πάνω από 450 παράτυπες (Δηλ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ) ΜΚΟ στο Προσφυγικό».ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Του Κωτάντζη Ι. Κωνσταντίνου*

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «πάρτι εκατομμύριων» από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια στο προσφυγικό, η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) με την Νέα Δημοκρατία, κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη, κατέθεσε κατεπείγουσα ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το πλαίσιο δράσης τους...

Το έγκλημα στη Χαλκιδική έχει τη «σφραγίδα» του ΣτΕ. Και της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου


Της Μαρίας Καδόγλου

H Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, σημερινή πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και μελλοντική –με ευρεία διακομματική συναίνεση– πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι καλά γνωστή στους κατοίκους της Β. Χαλκιδικής. Ως εισηγήτρια σύμβουλος ενώπιον του ΣτΕ για σειρά υποθέσεων σχετικών με την «επένδυση χρυσού» της Χαλκιδικής, οδήγησε το δικαστήριο σε σειρά αποφάσεων που άνοιξαν το δρόμο στην υλοποίηση της επένδυσης, παρά τις σοβαρές επιστημονικές και νομικές ενστάσεις.

Αιμοδιψείς οι τροϊκανοί: «Πάρτε τους τα σπίτια» – Δεν συζητούν για παράταση στην προστασία της α’ κατοικίας

«Πάρτε τους τα σπίτια»! Αυτή είναι η μόνιμη επωδός των δανειστών προς την κυβέρνηση σχετικά με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λόγω «κόκκινων» δανείων! Στις επαφές σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων των δύο πλευρών, οι «θεσμοί» εμφανίστηκαν… προβληματισμένοι και «καχύποπτοι» για την πρόοδο των πλειστηριασμών.

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!!

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ...
Θυελλώδης συνεδρίαση με ύβρεις και παραιτήσεις 4 μελών από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων !!!

Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το τι μπορεί να βρει κανείς κατά τύχη στο Διαδίκτυο: Ως γνωστόν, στους δαιδαλώδεις «διαδρόμους» του μπορούν να βρεθούν από άγνωστα «διαμαντάκια», μέχρι καρποί/ προϊόντα λειτουργίας νοσηρών εγκεφάλων- σίγουρα πάντως, ο χάρτης που ακολουθεί ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

" Thanksgiving" (Ημέρα των Ευχαριστιών): να γιατί είναι η πιο βδελυρή γιορτή στον πλανήτη!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Η Τουρκία φτιάχνει ένα πληθυσμιακό προγεφύρωμα στην Ελλάδα


Αποκαλυπτικά ήταν όσα είπαν είπαν στο Γιώργο Τράγκα για το μεταναστευτικό πρόβλημα ο δημοσιογράφος κος. Λ. Καλαρίτης, ο κος. Σταθακόπουλος Τουρκολόγος αλλά και ο κος. Μαρκίδης διεθνολόγος.

Συγκεκριμένα ο κος. Καλαρίτης ανέφερε ότι “με το ισομερώς που λέει η κυβέρνηση και τη μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα δημιουργούνται πολλές μικρές μουσουλμανικές πόλεις στην Ελλάδα. Όπως μάλιστα λέει η κυβέρνηση ο νέος αυτός πληθυσμός δε θα ξεπερνά το 1% του συνολικού πληθυσμού.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Δημήτρης ARCO

Όπως ακριβώς με τα Σκόπια τα οποία έχουν αναγνωρισθεί και κατονομάζονται ανεξαιρέτως ως Μακεδονία σε όλες τις χώρες του πλανήτη, έτσι και η ΔΙΑΜΑΧΗ σχετικά με το ΑΙΓΑΙΟ και την κυριαρχία του έχει ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ, απο την διεθνή κοινότητα και αυτή δεν είναι άλλη από την άποψη, για ευκαιρία στην Τουρκία να εκμεταλλευτεί μέρος των κοιτασμάτων της Κύπρου ή της Ελλάδας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters