Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ήλιος… και όχι το CO2… επηρεάζει το Κλίμα

αναδημοσίευση από το Archaeopteryx

edberry.com

principia-scientific.org

Η «πιπίλα» που έχει βαφτιστεί «Κλιματική Αλλαγή» βασίζεται κυρίως σε μοντέλα, και προπαγάνδα. Τα μοντέλα δείχνουν ότι ΘΑ ανέβει η θερμοκρασία επειδή «εκπέμπουμε CO2», και η προπαγάνδα δείχνει καταρράκτες, λίμνες, θύελλες, βροχή, ξηρασία, ζέστες, κρύα κλπ, με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση) που όλα βαφτίζονται «κλιματική αλλαγή» και φταίτε …εσείς (και οι πονηροί που το παπαγαλίζουν).

Άλλη μία μελέτη (το γράφημα μεγαλώνει με κλικ) δείχνει ότι ενώ η θερμοκρασία (μπλε γραμμή) κάνει αυτό που κάνει από το 1880 (όταν τέλειωσε ο μίνι παγετός, που ξεκίνησε μετά το τέλος της Μεσαιωνικής Θερμής Περιόδου), εάν προσπαθήσουμε, εκ των υστέρων, να εξηγήσουμε αυτή την θερμοκρασία είτε με τις (γνωστές σήμερα) αλλαγές στο ατμοσφαιρικό CO2, είτε με τις αλλαγές (επίσης γνωστές σήμερα) της ηλιακής ακτινοβολίας, τα μοντέλα που «συσχετίζουν» την θερμοκρασία με βάση τον Ήλιο (τρίτο γράφημα), είναι πολύ πιο ακριβή από αυτά που την «συσχετίζουν» με βάση το ατμοσφαιρικό CO2 (πρώτο γράφημα). Η δε προσθήκη της παραμέτρου «CO2» στο μοντέλο συσχέτισης με τον Ήλιο (4ο γράφημα) δεν φαίνεται καν να κάνει διαφορά.

Η «συσχέτιση» δεν είναι «αιτία». Δηλαδή το ότι κάτι «συσχετίζεται» δεν σημαίνει ότι «προκαλεί». Ωστόσο: α) η κλασσική μαϊμουδιά που κάνουν οι ψευδοπροφήτες είναι: «ανέβηκε το CO2, ανέβηκε και
η θερμοκρασία, άρα φταίει το CO2 που ανέβηκε η θερμοκρασία». Λογικό λάθος, περίπου σαν το επιχείρημα του Σωκράτη που είναι …γάτα, επειδή αναπνέει όπως οι γάτες. Το ότι η Ηλιακή ακτινοβολία έχει καλή συσχέτιση με την θερμοκρασία, δεν είναι «απόδειξη αιτίας και αιτιατού». Το ότι έχει καλύτερη συσχέτιση από ότι το CO2 με την θερμοκρασία είναι απόδειξη ότι ο Ήλιος είναι μάλλον ισχυρότερος παράγων σε αυτό που μας λένε είναι «κλιματική αλλαγή», από ότι το CO2. Και πολλές είναι οι ενδείξεις ότι το ατμοσφαιρικό CO2 ανεβαίνει μετά από την άνοδο της ατμοσφαιρικής θερμοκρασία.


Οι δορυφορικές μετρήσεις δεν βασίζονται σε στατιστικούς συσχετισμούς. Οι δορυφόροι επιβεβαιώνουν αυτό που έχει πει ο Lindzen από καιρό: Όποια θερμοκρασία ανεβαίνει λόγω του όποιου φαινομένου, ξαναπέφτει, χάνεται στο υπερπέραν, την επανακτινοβολεί η Γη, μάλλον σύμφωνα με έναν απλούστατο κανόνα φυσική (που δεν μαθαίνουν οι κλιματο-οικολόγοι) που λέγεται Νόμος Stefan-Boltzmann: E = σΤ^4. Αυτό το ^4 είναι εντυπωσιακό: 1^ = 1, 3^4 = 81, 7^4 = …2.401! Όταν κάτι ζεσταθεί, εκπέμπει την ζέστη του στην τετάρτη δύναμη της θερμοκρασίας. Και αυτό βλέπουν οι δορυφόροι, όσον αφορά στο «θερμοκήπιο»..


Κανείς, κανείς, κανείς, δεν ισχυρίζεται, οπουδήποτε, ότι το κλίμα της Γης δεν αλλάζει. Αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια. Για λόγους που έχουν σχέση με πολλούς παράγοντες: τον Ήλιο, την τροχιά και περιστροφή της Γης, την κοσμική ακτινοβολία, την τεκτονική δραστηριότητα, τους αστεροειδείς και, ναι, την βιολογική δραστηριότητα της «ζωής» στην Γη. Οι άνθρωποι σαφώς και επηρεάζουν, αλλά επηρεάζουν πολύ λιγότερο από τα …κυανοβακτήρια και την φωτοσύνθεση!

Μην μπερδεύετε λοιπόν τα μοντέλα με την πραγματικότητα, και μην μπερδεύετε τις γεωπολιτικές προτεραιότητες καταστολής της ζήτησης, ή επαναφοράς της τιμής του πετρελαίου, ή όποια είναι η προτεραιότητα του μεταψυχροπολεμικού status quo, όσο δικαιολογημένη κι αν είναι, με την «κλιματική αλλαγή» και την προπαγάνδα της.

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/02/co2.html

ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΝΑΙ !!! Βρέθηκε η βιταμίνη που προστατεύει από το εγκεφαλικό και στην γρήγορη ανάρρωση μετά από αυτό!


ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΝΑΙ !!! Βρέθηκε η βιταμίνη που προστατεύει από το εγκεφαλικό και στην γρήγορη ανάρρωση μετά από αυτό!!!!
Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι ένα ξαφνικό γεγονός που προκύπτει από βλάβη στη ροή του αίματος στον εγκέφαλο.

Τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις του εγκεφαλικού εξαρτώνται από το τμήμα του εγκεφάλου που πλήττει και την έκταση της βλάβης που προκαλεί.

Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική, προκειμένου κάποιος να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να υποστεί εγκεφαλικό.

Μέρος αυτή είναι η κατάλληλη διατροφή και ειδικότερα η κατανάλωση μιας συγκεκριμένης βιταμίνης, η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να προστατεύσει από το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Επιστήμονες από την Κίνα ανέλυσαν 14 κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή 55.000 ατόμων και διαπίστωσαν ότι η βιταμίνη Β μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου κατά 7%.

Από αυτούς, οι 2.471 ασθενείς είχαν υποστεί εγκεφαλικό, όμως η βιταμίνη Β βοήθησε τον οργανισμό τους να μειώσει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης, ενός μορίου που εμπλέκεται στον σχηματισμό θρόμβων.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η βιταμίνη Β μειώνει την ομοκυστεΐνη, άρα και τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.
Η βιταμίνη Β αποτελείται από μια ομάδα οκτώ βιταμινών και υπάρχει στα δημητριακά, τον τόνο, τις μπανάνες, το συκώτι κ.α.

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη Β3 βοηθά τους ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο να αναρρώσουν καλύτερα και ταχύτερα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ικανότητα της βιταμίνης Β να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες, όπως ο βαθμός στον οποίο απορροφάται από τον οργανισμό, τα επίπεδα του φολικού οξέος και της Β12 που υπάρχουν στο αίμα και η ύπαρξη υπέρτασης ή νεφρικών προβλημάτων.

Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο έχει επιπτώσεις στον εγκέφαλο επειδή διακόπτει την παροχή αίματος που παρέχει οξυγόνο στα κύτταρα του εγκεφάλου. Χωρίς οξυγόνο τα κύτταρα του εγκεφάλου καταστρέφονται και αρχίζουν να πεθαίνουν. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα γρήγορα. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται ξαφνικά.

Για να σας βοηθήσουμε να θυμάστε πώς να αναγνωρίσετε τα σημάδια του εγκεφαλικού επεισοδίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακρώνυμο F.A.S.T.

F – Facial Drooping

Γέρνει το πρόσωπο ,Αναζητήστε μία πλευρά του προσώπου ή του στόματος που γέρνει. Ζητήστε από το άτομο να χαμογελάσει.

A – Arm Weakness


Αδυναμία Χεριών – Είναι ένα χέρι μουδιασμένο ή αδύναμο; Ζητήστε από το άτομο να σηκώσει και τα δυο χέρια. Ένα από τα δύο χέρια πέφτει προς τα κάτω;

S – Speech Difficulty


Δυσκολία ομιλίας – Είναι η ομιλία μπερδεμένη; Είναι δύσκολο ο ασθενής να μιλήσει ή να γίνει κατανοητός; Ζητήστε από το άτομο να επαναλάβει μια απλή φράση.

T – Time to call
Ώρα να καλέσετε το Ε.Κ.Α.Β. Εάν το άτομο παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα μη καθυστερήστε, καλέστε το 166 για το ασθενοφόρο. Ακόμη και αν τα συμπτώματα περάσουν, καλέστε το ασθενοφόρο.

Τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να ποικίλουν από άτομο σε άτομο, ανάλογα με το ποιο μέρος του εγκεφάλου επηρεαστεί. Οι λειτουργίες των διαφόρων τμημάτων του σώματος ελέγχεται από διάφορα μέρη του εγκεφάλου. Σύγχυση και έντονοι πονοκέφαλοι μπορεί να συμβούν ή ακόμα και απώλεια της συνείδησης σε πιο σοβαρές περιπτώσεις. Τα συμπτώματα μπορεί συχνά να βελτιωθούν μετά από μερικές εβδομάδες, όταν το πρήξιμο γύρω από το κατεστραμμένο τμήμα του εγκεφάλου υποχωρήσει.
topontiki / boro

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Ένα αρχαίο μυστικό: Το φάρμακο των Σπαρτιατών που κατακτά τις ΗΠΑ

shutterstock_141896542

Από την αρχαιότητα το σπαθόλαδο φημίζεται για τις πολύτιμες θεραπευτικές ιδιότητες και το ευρύτατο φάσμα των εφαρμογών του.

Ο Ιπποκράτης, ο Διοσκουρίδης, ο Γαληνός, ο Πλήνιος, ο Ορειβάσιος, ο Αέτιος και ο Παράκελσος το συνιστούσαν για πλήθος ασθενειών. Πρόκειται για το περίφημο Βάλσαμο των Αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο οι στρατιώτες επούλωναν τις πληγές τους μετά τις μάχες του 21.

Στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα αγαπητό για τις πάμπολλες χρήσεις του! Τις ευεργετικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ανακάλυψαν οι Αμερικανοί. Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, αλλά και το έλκους του στομάχους και την κατάθλιψη. Το φυτό αυτό διακρίνεται, όχι μόνο για το έντονο κίτρινο χρώμα του, αλλά και για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και επουλωτικές, ενώ βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση της ισχιαλγίας, των ρευματικών πόνων και των πόνων των αρθρώσεων κι έχει άριστες επουλωτικές ιδιότητες.

Το σπαθόλαδο, αποτελείται κυρίως από το σπαθόχορτο (γνωστό και ως βαλσαμόχορτο), το οποίο ανθίζει κάθε Μάιο για έναν μήνα και έχει ιδιότητες αντικαταθλιπτικού!

Το σπαθόχορτο από το 1997, έχει εξαπλωθεί στις ΗΠΑ όπου καταγράφει υψηλές πωλήσεις, ύστερα από σχετικό πρόγραμμα του ABC News, καθώς αποτέλεσε το εναλλακτικό «αντικαταθλιπτικό» για την ήπια και μέτρια κατάθλιψη, αλλά και στη Γερμανία όπου χρησιμοποιείται ως αντισπασμωδικό αλλά και για την αντιμετώπιση αϋπνιών, συνίσταται από τους γιατρούς για την καταπολέμηση της μελαγχολίας.

Το συγκεκριμένο φυτό κατά την περίοδο της ωρίμανσής του στους ορεινούς – κυρίως – όγκους μαζεύεται από τους παραγωγούς και με τη φυσική μέθοδο της ζύμωσης παρασκευάζεται το σπαθόλαδο, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων ουσιών. Το λάδι με το οποίο γίνεται η μείξη πρέπει να είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και όσο διαρκεί η έκθεσή του στο ήλιο να μην ανεβάσει την οξύτητά του, αλλά κυρίως να αποκτήσει ένα ιδιαίτερα βαθύ κόκκινο χρώμα.

Το σπαθόλαδο κρατάει περίπου δύο χρόνια από τη στιγμή που θα παραχθεί, ενώ το καλύτερο είναι να καταναλωθεί μέσα σε έναν χρόνο.
perivolipanagias.blogspot.com

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Γιατί η επιστήμη «υποκλίνεται» στο λάχανο;

cabbage

Υπάρχει μια συγκεκριμένη χημική ουσία που την βρίσκουμε σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε ένα λαχανικό, η οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας σε άτομα που έχουν ήδη καρκίνο, αλλά προστατεύει και από την εκδήλωση της νόσου σε υγιή άτομα.

Πρόκειται για την χημική ουσία diindolymethane -γνωστή ως DIM- η οποία σχηματίζεται στο σώμα με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια της πέψης σταυρανθών λαχανικών όπως το λάχανο.

Αυτή η ουσία έχει αποδειχτεί ότι αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων σε ποντίκια-πειραματόζωα.
Το μόριο της DIM βελτιώνει επίσης κατά 50% την αποτελεσματικότητα μιας φαρμακευτικής ουσίας που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην χημειοθεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο και η οποία ονομάζεται σισπλατίνη (cispaltin).

Όλα αυτά δημοσιεύονται σε σχετική έκθεση στην επιστημονική επιθεώρηση BMC Biology. Σε αυτή την έκθεση αναφέρεται επίσης ότι αν και ήταν ήδη γνωστό ότι η DIM μπορούσε να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του καρκίνου των ωοθηκών, αποδείχτηκε ότι προκαλεί ακόμα και τον θάνατο αυτών των κυττάρων, μια διαδικασία γνωστή ως απόπτωση.

Ο επικεφαλής ερευνητής Sanjay Srivastava από το πανεπιστήμιο Texas Tech των ΗΠΑ, υποστηρίζει ότι η DIM αυξάνει την επίδραση της σισπλατίνης, χωρίς να είναι τοξική σε κανονικά/υγιή κύτταρα των ωοθηκών, με το να στοχεύει την δράση της στο γονίδιο STAT3 (Signal Transducer and Activator of Transcription 3) σηματοδοτώντας έτσι όχι μόνο την έναρξη αλλά και την αύξηση της απόπτωσης των καρκινικών κυττάρων.

onmed.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ «ΣΦΡΑΓΙΔΑ» Πόρσε αλα ελληνικά

<p>Η ομάδα της Replicar ποζάρει με τις εντυπωσιακές δημιουργίες της.</p>
ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ (!!!) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;;;;
ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ. ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΞΑΝΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Ή ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.........


ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ !!!


Η ομάδα της Replicar ποζάρει με τις εντυπωσιακές δημιουργίες της.
Μετά από χρόνια προσπαθειών, η εταιρεία βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρει την πολυπόθητη έγκριση τύπου η οποία θα της επιτρέψει να πουλήσει τα αυτοκίνητά της και στους λάτρεις της αυτοκίνησης που ζουν στην Ελλάδα. Η συνάντηση με τον αρμόδιο φορέα ελέγχου είναι προγραμματισμένη για αύριο, ενώ στη συνέχεια το θέμα θα παραπεμφθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών, οι οποίες αναμένεται να γνωμοδοτήσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι ήδη μεγάλο και η πρώτη παραγγελία έχει γίνει από έναν κάτοικο της Σαντορίνης.


Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τις προβλέψεις, η είσοδος της Replicar και στην ελληνική αγορά θα δικαιώσει τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη της, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία, θέλοντας να κατασκευάσει ένα ελληνικό αυτοκίνητο που θα μπορεί να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας.

Ο Ηλίας Γαγανέλης δημιούργησε τη Replicar το 2008, λίγα χρόνια μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία και αφού είχε ανοίξει πρώτα το δικό του φανοποιείο.
Η ιδέα ήταν να κατασκευάσει καλής ποιότητας ρεπλίκες μοντέλων της Πόρσε που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 1950 και ενδιαφέρουν όσους ασχολούνται με την ιστορία του αυτοκινήτου.


Οι ρεπλίκες της είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ομάδας η οποία δεν ξεπερνά τα 10 άτομα. Ολοι, ωστόσο, είναι έμπειροι στη δουλειά τους.
Οι ρεπλίκες της είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ομάδας η οποία δεν ξεπερνά τα 10 άτομα. Ολοι, ωστόσο, είναι έμπειροι στη δουλειά τους.
Η εταιρεία, που μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 55 αυτοκίνητα, κατασκευάζει δύο μοντέλα. Την 356 Speedster και την 550 Spyder. Η δεύτερη είναι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τζέιμς Ντιν όταν σκοτώθηκε σε δυστύχημα το 1955. Ο μηχανικός και στέλεχος της εταιρείας Γιάννης Νοτσιός λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ότι τα αυτοκίνητα της εταιρείας είναι χειροποίητα, κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Κατερίνη και διαμορφώνονται ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή.
«Το εξωτερικό των αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό και δεν έχει λαμαρίνα. Η 356 κάθεται σε σασί από Σκαραβαίο της Φολκσβάγκεν, ενώ η 550 σε πλαίσιο που είναι φτιαγμένο από την ίδια τη Replicar. Οι κινητήρες είναι επίσης από Σκαραβαίο, αλλά τους ανακατασκευάζουμε και τους αναβαθμίζουμε. Κάθε ρεπλίκα κατασκευάζεται ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη» λέει και προσθέτει ότι ένας από τους λόγους που επελέγησαν το σασί και ο κινητήρας του Σκαραβαίου είναι ότι ο άνθρωπος που τον σχεδίασε αρχικά είναι ο ίδιος που σχεδίασε και την 356.


Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να παραχθούν με το σήμα της Πόρσε, αφού πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες που ισχύουν διεθνώς.
Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να παραχθούν με το σήμα της Πόρσε, αφού πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες που ισχύουν διεθνώς.

Το κόστος
Ο χρόνος που χρειάζεται για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την ώρα της παραγγελίας μέχρι να πάρει ο οδηγός το κλειδί στο χέρι είναι περίπου τέσσερις μήνες. Το δε κόστος για τη βασική έκδοση της 356 είναι περίπου 40.000 ευρώ, ενώ για τη βασική έκδοση της 550 ανεβαίνει στα 80.000 ευρώ.
Τα προηγούμενα χρόνια η δραστηριότητα της εταιρείας αφορούσε αποκλειστικά πελάτες από το εξωτερικό. Σήμερα λειτουργούν τέσσερις αντιπροσωπείες, στην Αυστρία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία και στις Κάτω Χώρες, στις οποίες κατευθύνεται το σύνολο της παραγωγής. Οπως λέει ο κ. Νοτσιός, τα περισσότερα αυτοκίνητα πωλούνται μέσω της Αυστρίας στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. «Αμέσως μόλις μπήκε το 2016 μάς παρήγγειλαν 10 αυτοκίνητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε μεγάλο αριθμό οχημάτων. Το μέγιστο που μπορούμε να φτάσουμε κάθε χρόνο είναι τα 25 με 30. Δεν είμαστε εργοστάσιο. Ουσιαστικά είμαστε μια βιοτεχνία».


Ο χρόνος για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την ώρα της παραγγελίας είναι περίπου τέσσερις μήνες.
Ο χρόνος για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την ώρα της παραγγελίας είναι περίπου τέσσερις μήνες.
Οταν ο μηχανικός της Replicar μιλάει για βιοτεχνία δεν υπερβάλλει καθόλου. Η εταιρεία δεν απέχει πολύ σε μέγεθος από μια μέση οικογενειακή επιχείρηση.
Οι ρεπλίκες της Πόρσε είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας μικρής ομάδας, η οποία δεν ξεπερνά τα 10 άτομα. Ολοι, ωστόσο, είναι πολύ έμπειροι στη δουλειά τους. «Οι περισσότεροι είχαν δικά τους συνεργεία για δεκαετίες. Ο αρχιμηχανικός της εταιρείας έχει ειδίκευση στα Φολκσβάγκεν εδώ και 40 χρόνια» σημειώνει. Είναι σαφές, εξηγεί ο κ. Νοτσιός, ότι ως ρεπλίκες τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να παραχθούν με το σήμα της Πόρσε ή να είναι απολύτως όμοια με τις αυθεντικές 356 και 550 Spyder, αφού πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες που ισχύουν διεθνώς.
«Τα αυτοκίνητα που κατασκευάζουμε φεύγουν από εμάς με το σήμα της δικής μας εταιρείας. Από εκεί και μετά ο αγοραστής μπορεί αν θέλει να τοποθετήσει ένα σήμα της Πόρσε. Είναι δικό του θέμα. Εμείς δεν έχουμε κάποια συμφωνία με την εταιρεία και δεν μπορούμε να βάλουμε σήμα της» λέει. Λόγω του ότι το σχέδιο ενός αυτοκινήτου αποτελεί «σήμα κατατεθέν» και είναι κατοχυρωμένο, η ρεπλίκα πρέπει υποχρεωτικά να έχει κάποιες μικρές αλλά ουσιαστικές διαφορές που θα γίνονται αντιληπτές. «Μόνο το σασί του Σκαραβαίου που χρησιμοποιούμε είναι αρκετό για να διαφοροποιήσει το αυτοκίνητό μας από τις αυθεντικές Πόρσε. Υπάρχουν όμως και άλλες εξωτερικές διαφορές. Για παράδειγμα, στην 356 Speedster τα φανάρια είναι διαφορετικά. Επίσης είναι κάμπριο, ενώ η πρώτη έκδοση του αυτοκινήτου δεν ήταν. Διαφορές υπάρχουν και στο εσωτερικό, το οποίο ούτως ή άλλως διαμορφώνεται όπως επιθυμεί ο πελάτης» σημειώνει ο κ. Νοτσιός.

Το αγοραστικό κοινό
Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει έναν οδηγό να αγοράσει μια ρεπλίκα των συγκεκριμένων μοντέλων της Πόρσε;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι, λένε τα στελέχη της εταιρείας.
Ενα τέτοιο αυτοκίνητο μπορεί να αγοραστεί από διάφορες επιχειρήσεις που θα το νοικιάζουν στους πελάτες τους.
Ενα συνηθισμένο παράδειγμα είναι τα ρετρό αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται σε γαμήλιες τελετές. Φυσικά απευθύνεται και στους εραστές της αυτοκίνησης, οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν κάτι που να μοιάζει με τις συγκεκριμένες ιστορικές Πόρσε της δεκαετίας του 1950.
Ο κ. Νοτσιός λέει ότι για τα συγκεκριμένα μοντέλα, μια ποιοτική ρεπλίκα είναι ό,τι καλύτερο και πιο προσιτό υπάρχει στην αγορά εξαιτίας της σπανιότητάς τους και των εξωφρενικών τιμών που κοστίζουν τα αυθεντικά.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά τα μοντέλα κυκλοφόρησαν πριν από πολλές δεκαετίες και φυσικά δεν παρήχθησαν μαζικά. Είχαν κυκλοφορήσει περίπου 20.000 356 Speedster και μερικές εκατοντάδες 550 Spyder. Ειδικά το 550 φτιαχνόταν μόνο μετά από ειδική παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι όσα υπάρχουν σήμερα βρίσκονται σε χέρια συλλεκτών και οι τιμές τους φτάνουν στα ύψη. Ενα γνήσιο 356 σε καλή κατάσταση κοστίζει 350.000 ευρώ, ενώ το 550 μπορεί να ξεπεράσει και το ένα εκατομμύριο» σημειώνει ο κ. Νοτσιός.

πηγη

kerberos-hellas

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Γ. ΑΫΦΑΝΤΗ - ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

 
 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ....!!!!
 
 
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/blog-post_70.html

Η ντροπή των ισχυρών της γης: Αγνοούνται περισσότερα από 10.000 προσφυγόπουλα

A man stands next to the body of a migrant child washed up on a beach in Canakkale's Bademli district on January 30 after at least 37 migrants drowned when their boat sank in the Aegean Sea. OZAN KOSE, AFP/Getty Images
Περισσότερα από 10.000 προσφυγόπουλα που ταξίδευαν ασυνόδευτα χάθηκαν στην Ευρώπη τους τελευταίους 18 έως 24 μήνες, γνωστοποίησε η ευρωπαϊκή αστυνομία Europol, διατυπώνοντας φόβους ότι πολλά εξ αυτών έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης, ιδίως σεξουαλικής, από δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος. Τα στοιχεία αυτά, τα οποία δημοσίευσε στο Διαδίκτυο η βρετανική εφημερίδα The Observer, επιβεβαίωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το γραφείο Τύπου της Europol.
 
Σύμφωνα με τον Μπράιαν Ντόναλντ, έναν αξιωματούχο της Europol τον οποίο επικαλέστηκε ο The Observer, ο αριθμός αυτός αφορά τα παιδιά των οποίων έχει χαθεί κάθε ίχνος αφού καταγράφθηκαν από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές. Περίπου το 50% των παιδιών αυτών έχει χαθεί στην Ιταλία.
 
«Δεν είναι παράλογο να πούμε ότι αναζητάμε συνολικά περισσότερα από 10.000 παιδιά» εξήγησε ο Ντόναλντ.
 
«Ωστόσο όλα αυτά τα παιδιά δεν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης μόνο για εγκληματικούς σκοπούς, υπάρχουν και παιδιά που (ενδεχομένως) έσμιξαν και πάλι με τα μέλη των οικογενειών τους. Απλά δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται, τί κάνουν και με ποιον το κάνουν».
 
Ένας εκπρόσωπος τύπου της Europol διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο αριθμός αυτός προκύπτει κυρίως βάσει των πληροφοριών που έδωσαν οι ευρωπαϊκές χώρες ή είναι διαθέσιμες δημοσίως, για παράδειγμα στο Διαδίκτυο.
Περίπου ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν στην Ευρώπη το 2015 στο πλαίσιο της χειρότερης προσφυγικής κρίσης μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, εκτιμά η Europol, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα.
Το 27% αυτών των ανθρώπων είναι παιδιά.
 
«Δεν ήρθαν όλα χωρίς συνοδεία, όμως διαθέτουμε αποδείξεις ότι ένα μεγάλο μέρος εξ αυτών θα μπορούσε να είναι» ασυνόδευτο, σύμφωνα με το Ντόναλντ.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι ένα πανευρωπαϊκό «εγκληματικό δίκτυο», πολύ καλα εξελιγμένο και με σύγχρονα μέσα, βάζει στο στόχαστρό του κυρίως τους μετανάστες με στόχο την εκμετάλλευσή τους για διάφορους σκοπούς. Στη Γερμανία και την Ουγγαρία, μάλιστα, ένας σημαντικός αριθμός εγκληματιών συνελήφθη ενώ εκμεταλλευόταν μετανάστες.
 
«Ένα ολόκληρο δίκτυο έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους 18 μήνες με στόχο την εκμετάλλευση των προσφυγικών ροών» επισήμανε αυτός ο αξιωματούχος της Europol.
«Υπάρχουν στη Γερμανία και την Ουγγαρία φυλακές όπου η μεγάλη πλειονότητα των κρατουμένων έχει οδηγηθεί εκεί λόγω των εγκληματικών τους δραστηριοτήτων που συνδέονται με την προσφυγική κρίση».
 
Εγκληματικές οργανώσεις εξάλλου που επιδίδονται στην εκμετάλλευση ανθρώπινων όντων έχουν ενεργοποιηθεί στα δίκτυα παράνομης μετανάστευσης προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους μετανάστες, υπογράμμισε ο Ντόναλντ, κάνοντας λόγο για δουλεία ή δραστηριότητες που συνδέονται με την εμπόριο λευκής σαρκός.
 
ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Χάγη, Netherlands
 
http://mignatiou.com/2016/01/i-ntropi-ton-ischiron-tis-gis-agnoounte-perissotera-apo-10-000-prosfigopoula/
 http://greeknation.blogspot.gr/2016/02/10000.html

ΦΡΙΚΗ !! Τρώμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ χωρίς να το γνωρίζουμε και στην Ελλάδα,διαβάστε σε ποια προιόντα ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Τρώμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ χωρίς να το γνωρίζουμε και στην Ελλάδα,διαβάστε σε ποια προιόντα ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική ή και αηδιαστική… Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό…έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε. Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων...

Η… Senomyx είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις». Έτσι, κάθε φορά που τρώμε κάποια από τις πηγές τροφίμων που αναφέρονται παρακάτω (τρώγοντας την σάρκα και το αίμα ανθρώπινου όντος), συμμετέχουμε σε μια σατανιστική τελετουργία χωρίς να… το καταλαβαίνουμε.
   Το θέμα είναι μάλλον αρκετά παλιό (τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2011) αλλά ίσως άγνωστο στην Ελλάδα.
  Οι εταιρίες που εμπλέκονται φαίνεται να είναι οι Pepsico, Kraft Foods και Nestle.
   Ειδικά για την πρώτη ο Ομπάμα και η Επιτροπή ασφαλείας του, σύμφωνα με το stileto.wordpress.com, βρίσκει απόλυτα θεμιτή την χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων εμβρύων
   Στην συνέχεια υπάρχει μια λίστα εταιριών και προϊόντων τους που υποστηρίζουν την Senomyx. Δεν κυκλοφορούν όλα στην Ελλάδα, μα σίγουρα κάποια τα έχουμε καταναλώσει.
PEPSICO
Pepsi, Mountain Dew and Mist
Aquafina
Juices Tropicana, Dole, SoBe, Ocean Spray,
Lipton Tea
Gamesa Cookies Online
Quaker Oats cereals and granola bars and
Frito Lay’s chips, Sabritas, Doritos, Tostitos, Cheetos, Ruffles,
Sonric’s Sweets
Gatorade
Coffee: Frappuccino, Seattle’s Best Coffee,
CADBURY ADAMS (Kraft Foods)
Chewing Trident, Dentyne, Clorets, Chiclets and Bubaloo
Halls lozenges and Deemint
Crackups
Cadbury Chocolates, Toblerone, and Marabou
Kool-aid, Clight, Frisco, Tang
Jello Gelatin
Planter’s Peanuts
Gevalia and Maxwell House Coffee
Nabisco crackers, Oreo cookies, Chips Ahoy! Ritz, Bran, Marbudorada
A1 Steak Sauce
Oscar Mayer meats
Philadelphia Cream Cheese, Cheese Whiz, Singles, Parmesan
Capri Sun drink
Honey Maple Log Cabin
Mayonnaise
Royal
Mircale Whip Whipped Cream
Nestle
Nescafe Classic Coffee, Decaf, Taster’s Choice, Nescafe Gold,
Chocolates
Crunch, Baby Ruth, Butterfinger, Aero, Cailler, Kit Kat, Orion, Smarties, Wonka,
Drinks: Juicy Juice, Nesquik, Milo, Nestea
Infant Food: Cerelac, Gerber Graduates, NaturNes, Nestum,
Food: Hot Pockets, Lean Cusine Frozen Food, Pasta Buitoni, Herta, Maggi, Stouffer’s, Thomy
Cereals: Chocapic, Cini Minis, Cookie Crisp, Estrelitas, Fitness, Nesquik,
Water: Pure Life, Perrier, Poland Spring, S.Pellegrino
Milk: Carnation Coffee Mate, Laitiere, NIDO Milk
Vitamin: Boost, Nutren Junior, Peptamen AF, Resource
High: Dreyer’s, Extreme, Hagen Dazs, Movenpick, Nestle Ice Cream
Pet foods: Alpo, Baker’s, Benful, Cat Chow, Chef Michael’s, Dog Chow, Fancy Feast, Felix, Friskies, Gourmet, bloom, Purina ONE, Purina Pro Plan
Sports Nutrition: Power Bar Performance
Weight: Jenny Craig
Κυκλοφορούν και σε φάρμακα:
Eμβόλια που περιέχουν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων και οι κατασκευαστές τους:
MMR II (Merck)
ProQuad (MMR + Chickenpox – Merck)
Varivax (Chickenpox – Merck)
Pentacel (Polio + DTaP + HiB – Sanofi Pasteur)
Vaqta (Hepatitis-A – Merck)
Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline)
Twinrix (Hepatitis-A and B combo – Glaxo)
Zostavax (Shingles – Merck)
Imovax (Rabies – Sanofi Pasteur)
Άλλα φάρμακα:
Pulmozyme (Cystic Fibrosis – Genentech)
Enbrel (Rheumatoid Arthritis – Amgen)
makeleio.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_70.html

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΥΡΙΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΕΡΑ!

ασυνήθιστη σύννεφο-σχηματισμού-γροθιά-χέρι του θεού-Πορτογαλία-3

Έχουν συσσωρεύσει πολλά προς πληρωμήν οι πρώην αποικιοκράτες..
Άφωνοι έμειναν οι Πορτογάλλοι όταν ένα τρομακτικό σύννεφο εμφανίστηκε πάνω από τη νήσο Μαδέρα. 

ασυνήθιστη σύννεφο-σχηματισμό-γροθιά-χέρι του θεού-Πορτογαλία-2
Ο φωτεινός πορτοκαλί σχηματισμός έμοιαζε σαν να ήταν μια πύρινη γροθιά.
ασυνήθιστη σύννεφο-σχηματισμού-γροθιά-χέρι του θεού-Πορτογαλία-1
Κάποιοι ονόμασαν το πύρινο αυτό σύννεφο "Χέρι του Θεού" που απειλούσε να τους κάψει!
Nicos Kastanias
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Τό Φανάρι διατάσσει ὑποταγή ὅλων τῶν Ὀρθόδοξων Ναῶν στούς Παπικούς στήν Πάτμο!!!




Του Νίκου Μελιανού
www.patmostimes.gr
Με έντονο τρόπο, πατερναλιστικό αλλά και μακιαβελικό ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αλλά υποταγή και υποχρέωση, απεστάλη σύμφωνα με πηγές του Φαναρίου, επιστολή προς την Ιερά Μονή Πάτμου, με την οποία
 διατάσει ηγούμενο και μοναχούς να παραχωρούν όχι ένα συγκεκριμένο ναό, αλλά γενικά ναούς στους Καθολικούς όσες φορές αυτό τους ζητηθεί .

Σύντομα ρεπορτάζ
Πηγή, το είδαμε εδώ


ΣΧΟΛΙΟ:
Ήρθε η ώρα ο ηγούμενος του ιστορικού μοναστηριού και οι μοναχοί του να πούνε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. 
Αν ο "Σουλτάνος", ο "Πάπας" της Ορθοδοξίας,  επιθυμεί να αναβιώσουν στιγμές όπως στο Άγιο Όρος όταν οι Παπικοί έσφαζαν όσους δεν συλλειτουργούσαν μαζί τους και οι αγωνιστές μοναχοί καταλάμβαναν τους πύργους των μοναστηριών για να μην παραδοθούν, 
ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας εκκλησιαστική ιστορία.
Καλούμε τον ηγούμενο, τους μοναχούς και όλο το λαό της Πάτμου να υψώσουν το ανάστημα τους στους προδότες της πίστης (που είναι ηλίου φαεινότερο για ποιον δουλεύουν). Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε στο πλευρό τους.
Ήρθε η ώρα ο κάθε πιστός και κάθε ιστολόγιο να πάρει θέση.
Θα παρακολουθούμε συνεχώς το θέμα
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_72.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters