Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο Στάλιν εξόντωσε 38.000 Ελληνες. Πογκρόμ σε τρία κύματα, 1930 – 1949, στη Σιβηρία

Πάνω από 38.000 Ελληνες εξοντώθηκαν στα γκούλαγκ της Σιβηρίας την εποχή του Στάλιν. Ελάχιστοι βγήκαν ζωντανοί από τα φοβερά κάτεργα. Μία από τις τελευταίες επιζήσασες, η 93χρονη σήμερα Κλεοπάτρα Μουφίδου, μιλά στην «Κ», φωτίζοντας το άγνωστο -σε όλες του τις πτυχές- πογκρόμ εναντίον χιλιάδων αθώων.
Τρία κύματα διωγμών «σάρωσαν» τους Ελλήνες της Σοβιετικής Ενωσης, από το 1930 έως το 1949.

Επίκαιρη απορία: Ποιο κόμμα απαίτησε την αναθεώρηση του αρ.24 για τα δάση;

ΕΡΩΤΗΣΗ :Γιά ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ τίς ΕΚΛΟΓΕΣ-ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ τό ΕΓΚΛΗΜΑ τού ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ, από ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, σέ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ????? ΓΙΑΤΙ?????

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού

Μόλις πριν λίγους μήνες η Ν.Δ ζητούσε να αλλάξει η «σκληρή» συνταγματική πρόβλεψη για τα δάση, γιατί εμποδίζει τις ιδιωτικές επενδύσεις. Δείτε τι έλεγαν οι σημερινοί υπουργοί της.
ΟΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ!!

Από 77 χώρες έρχονται μετανάστες στη χώρα μας που δεν έχουν καμία σχέση με τη Συρία

Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθροεισβολείς που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!
Πολλοί λαθροεισβολείς πιστεύουν (Η ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΟΙ ΜΚΟ) ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ….ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ…

ΕΛΛΗΝΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ… ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΕ …. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ… ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ …

Πάλι η Γκερέκου -Αγγελοπούλου -Παναγιωταρέα !!! Τί χρονιά έχουμε ;; 2004 ;; Πόσο κοιμήθηκα για μεσημέρι;;;;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ‘ΟΝΕΙΡΟ” ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ.., ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!!
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters