Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

(ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤ.ΣΩΡΡΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣ

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ» ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ...600 ΔΙΣ!
απο http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/600.html
Πρέπει να επέμβει η Εισαγγελία και να οδηγήσει τον κύριο αυτό στα κρατητήρια σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να τον οδηγήσει σε δίκη και να παραμείνει προφυλακισμένος. Ο άνθρωπος αυτός έχει ήδη διαπράξει διάφορα αδικήματα...
Είναι αστειότητες τα περί 600 δις... καταρχάς τον έχετε δει πως κυκλοφορεί; Αστεία πράγματα... ένας άνθρωπος με 600 δις, η στρατιά μόνο των σωματοφυλάκων είναι άνω των 60 με 70... και κατά τη διάρκεια που θα κινείται με όχημα τουλάχιστον θα πρέπει να τον προστατεύουν περίπου 6 με 8 σωματοφύλακες... είμαι σίγουρος ότι τον έχετε δει πως κυκλοφορεί!!
- Kαι γιατί, αφού έχει τα λεφτά, δεν πάει κατευθείαν στα επενδυτικά fund και να αγοράσει το χρέος από τη πηγή και μετά να τα δωρίσει στο Ελληνικό κράτος ή να διαγράψει το χρέος αυτόματα;
- Γιατί π.χ ο κύριος αυτός δεν έχει πάει να αγοράσει μια πολυτελή κατοικία στην Αθήνα ώστε να δείξει τον πλούτο του...;
- Γιατί π.χ δεν έχει αναλάβει τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής ώστε να δείξει ένα φιλολαϊκό προφίλ... τι τον πειράζει να δώσει 50 με 100 εκατομμύρια και να αναλάβει το κόστος;
- Γιατί π.χ δεν αγοράζει έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα;
- Γιατί δεν αγοράζει τα Ναυπηγεία Σύρου και Ελευσίνας που είναι στο παρά πέντε ώστε να βάλουν λουκέτο;
- Γιατί δεν εξοπλίζει τα νοσοκομεία με υλικά που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη;
- Γιατί δεν αγοράζει πετρέλαιο για όλα τα σχολεία της χώρας ώστε οι μαθητές να μη κρυώνουν;
- Γιατί δεν αγόρασε αυτός τις μαρίνες που παραχωρήθηκαν στους Τούρκους;
- Γιατί δεν αγοράζει ή τουλάχιστον δεν κατέθεσε ένα σχέδιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού; (πρώην αεροδρομίου)
- Γιατί δεν αγοράζει π.χ την έκταση στην Κασσιόπη Κέρκυρας και την Αφάντου στη Ρόδο!
Κι άλλα πολλά παρόμοια «γιατί»!!!
Απαντήστε μας, «εθνοσωτήρα» κ. Σώρρα...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/600.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΣ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤOΛΟΓΙΑ:
"...ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ" !!!
"...ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙ 60 ΜΕ 70 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"
"..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΚΕΙΝΟ..."
ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΈΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΟΟΛΑ! Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Α. ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΈΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ MAINSTREAM ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΥΣΤHΜΙΚΑ BLOGS!
ΤΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ;
Ο ROCKFELLER, O ROTHSCHILD;;;;;;;
Ο Αρτέμιος Σώρρας έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής 144.000.000 δολάρια δια διαδικαστικούς λόγους(τραπεζικά και λοιπά έξοδα), στην προσπάθεια εγκλωβισμού της κυβέρνησης προδοτών!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΣΆΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 100; ΣΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΉ; ΣΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΏΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΉ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ...



Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΈΣΕΙ/ΕΓΚΛΩΒΊΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ ΕΣΥ!
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο,ΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΎΝ ΑΣΧΗΜΑ....



Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ...(ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ )
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ HELLAS-ORTHODOXY (ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΑΟΥΔΑΙΟORTHODOXY ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ) ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΛΕΙΨΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ" ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ (ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΧΒΕ!)
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΙΚΡΌΧΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΉΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΟΥ... ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ "ΔΙΣΚΟ" ΣΤΟΥΣ "ΙΕΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ" ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΜΕ......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ (ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!) ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 53 λεπτό ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" Α.ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΟΥΝ" ΤΑ 600 ΔΙΣ. !!!
 

 
 

TO HELLAS-ORTHODOXY ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΞΕ KAI EINAI ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ TΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG !!! (ΠΟΣΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.....)
ΔΕΙΤΕ:
Το αρχικό σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...
Ο Σαμαράς ή Μπενάκη Χωρεμη ή Ζαννα παρεβρέθηκε σε τουλάχιστον μια συνέλευση της λεσχης Bilderberg όταν ήταν υπουργός εξωτερικών το 1992.
GR - Andonis Samaras Former Minister of Foreign Affairs
http://www.bilderberg.org/1992.htm
Όταν είσαι μια φορά στη λέσχη του διεθνούς σιωνισμού. Πάει και τέλειωσε. Ανήκεις σε αυτούς. Επίσης σε αυτή τη λέσχη των ισχυρών της δύσεως (ΗΠ.Ε.Ι.) κατά τα πρότυπα της N.S.A. προσκαλούνται μόνο εβραικής και μογγολοεβραικής καταγωγής άτομα (εβραίοι+σάξονες+μογγόλοι βασιλιάδες του κερατά)
Επίσης ότι δημοσιεύτηκε σε ελληνικές εφημερίδες:
Σε λιτές δηλώσεις για το ζήτημα προέβησαν και τέσσερις "Έλληνες" το 1996. Οι Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο εφοπλιστής Κώστας Καρράς και οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Παπακωνσταντίνου και Αντώνης Σαμαράς επιχείρησαν να απομυθοποιήσουν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αλλά αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται ή έστω τον τρόπο που αποστέλλονται οι προσκλήσεις.
Ελληνες μη τρώτε εβραικό κουτόχορτο διαχαζόμενοι για το πιο εβραικό τζάκι είναι το καλύτερο για να συντρίβει την ελλάδα. Μαυρίστε τους και εξοντώστε τους όλους.
04/06/2010 1:46 π.μ.
η στημένη απάντηση του δοκισήσοφου:
Hellas-Orthodoxy είπε...
Διαφωνω μαζι σου.Η συγκεκριμενη Λεσχη καλει τους παντες οταν εχουν καποια ισχυ.Ετσι εκανε και με τον Σαμαρα,ειδαν οτι δεν τους κανει,ο ιδιος δεν ηθελε,οποτε τελειωσε!Αν τωρα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι αυτον με τουσ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΝΤΟΡΑ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΚΛΠ,τι να πω!
04/06/2010 1:50 π.μ.
ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΕΠΙΤΑΦΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY-ΚΑΚΟDOXY ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
kerberos-hellas


http://www.katohika.gr/2013/01/sorra.html 

Καταλάβετέ το: Μόνο μια καθολική Επανάσταση μας σώζει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «ΤΡΟΪΚΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τρια χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να…προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνουν. …….. >>>>>>>>>

Το άσχημο είναι ότι για την επίτευξη του προγράμματος αξιοποιούνται , εκτός των γνωστών παπαγαλακίων στα ΜΜΕ, και άλλοι «αμερικανογερμανοτραφείς επιστήμονες», ο οποίοι προσπαθούν να κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και να τον εγκλωβίζουν….

Ποια όμως είναι η αλήθεια για το πρόγραμμα » ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ» που έχει σχεδιαστεί στους οικονομικούς οίκους που εδράζουν στην Αγγλία και οι οποίοι συνέταξαν την δανειακή μας σύμβαση, η οποία θα εφαρμοστεί πιλοτικά στην Ελλάδα.


Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι «κορώνες» κάποιον ηλιθίων πολιτικών που διατυμπανίζουν ότι «δεν θέλουν καθόλου μα καθόλου κράτος».

Στόχος είναι σε πρώτη φάση, να νομοθετήσουν την εκτέλεση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα διέπεται από έναν διαρκεί εκβιασμό του Ελληνικού λαού έως ότου δεσμευτεί ολόκληρη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του, δηλαδή ο πλούτος του, καθώς και οι εργατικοί και ασφαλιστικοί κανόνες, έτσι ώστε για να απονομιμοποιηθεί στο μέλλον θα είναι σχεδόν αδύνατο.

Όλα τα παραπάνω τελειώνουν το Μάιο του 2013 με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται του 2013, και ενώ θα έχουν ρουφήξει αρκετό από το λίπος του Ελληνικού λαού, και αφού θα έχουν εξαφανίσει τον πλουτοπαραγωγικό ιστό της Ελλάδας, που είναι η μεσαία τάξη, θα νομοθετήσουν νόμο με τον οποίο θα κλείσουν όλους τους οργανισμούς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Εφορείες και διάφορες άλλες Κρατικές Υπηρεσίες, όλες τις εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου, και γενικά όλες οι υπηρεσίες που έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και το αντικείμενο θα μεταφερθεί στις Τράπεζες.

Το έργο αυτό το έχει αναλάβει η υπηρεσία ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής του πολίτη, το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο, και από φέτος θα εφαρμοστεί πιλοτικά για την διασταύρωση στοιχείων με τις αποδείξεις, τα ασφάλιστρα των ΙΧ, των Ασφαλιστικών Ταμείων , λογαριασμούς της ΔΕΗ κλπ.
Από το 2014 που σχεδόν θα έχει δοκιμαστεί, θα αρχίσει να εφαρμόζεται για τα επόμενα δυο χρόνια, και το 2016 τα πάντα θα παρακολουθούνται από το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Με απλά λόγια δείτε τι είναι αυτά που μας περιμένουν και γίνονται με προγραμματισμό μεγάλης ακρίβειας και μεθοδικότητας.

Οι ασφαλιστικές εισφορές θα εισπράττονται από τις τράπεζες οι οποίες θα μας δίνουν και τις συντάξεις, άρα καταργούνται τα Ασφαλιστικά ταμεία. Στις τράπεζες θα καταρτιστεί «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ» στην οποία θα εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή τα ποσά που έχει προσφέρει ο εργαζόμενος για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δηλαδή με απλά λόγια θα γίνεται αυτό που γίνεται και σήμερα αλλά όλα τα δικαιολογητικά θα τα υποβάλλουμε στις τράπεζες.

Στην τράπεζα επίσης θα καταρτιστεί ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, στην οποία θα εμφανίζονται όλα τα εισοδήματα μας, και άμεσα θα προκύπτει ο φόρος ο οποίος θα παρακρατείται από τον μισθό μας, τον οποίο θα υποχρεώνεται ο εργοδότης να τον καταβάλλει στην τράπεζα.

Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως και από το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί στην αντίστοιχη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, θα δίνεται στον ασφαλισμένο αυτό που απαιτείται για να πληρώνει τις δαπάνες στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, το ποσό αυτό θα είναι ορισμένο και πάντα ανάλογο των εισφορών του.

Όλες οι εισροές χρημάτων του κράτους από φόρους αξιοποιήσεις της Δημόσιας περιουσίας, ορυκτό πλούτο, κλπ, θα πηγαίνουν στο ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ για την αποπληρωμή του χρέους της ΕΛΛΑΔΑΣ, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, που στην ουσία θα αποτελεί τον νόμιμο εκπρόσωπο των Δανειστών.

Μέσω δορυφόρου επίσης έχει γίνει η πλήρη καταγραφή και με ακρίβεια χιλιοστού η περιουσία των Ελλήνων για την οποία απομένει η κτηματολόγιση, δηλαδή τι ανήκει στον καθένα, η οποία θα γίνει με την κατάρτιση ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, στην οποία θα καταγράφεται κάθε μεταβολή και αυτόματα θα παρακρατείται ο φόρος με αποτέλεσμα την κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων, Συμβολαιογραφείων κλπ.

Για να ολοκληρωθούν όλα αυτά θα πρέπει να μην λειτουργεί η Ελληνική δικαιοσύνη στα σημερινά πρότυπα και να υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή της Ελληνικής σε σχέση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ( Αγγλικό δίκαιο κλπ), για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί η λειτουργία της Ελληνικής δικαιοσύνης της Ελληνικής νομοθεσίας και του Ελληνικού Συνταγματος.

Για να επιβληθούν όλα αυτά, θα καταργήσουν τις υπάρχουσες ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, γι αυτό θα επικαλεστούν την «Προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων», εγκαθιδρύοντας ιδιωτικό μισθοφορικό Ευρωστρατό, μέρος του οποίου θα προκύψει από τους είδη υπάρχοντες λαθρομετανάστες.

Σε ότι αφορά την ανάπτυξη που επικαλούνται, θα έρθει…!!! αλλά θα είναι από Γερμανικές κυρίως εταιρείες που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα στις Οικονομικές Ζώνες που θα ιδρυθούν στη ΘΡΑΚΗ και από τις Ισραηλινό- Αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες που θα εγκατασταθούν στη Κρήτη.

Πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι στην φάση που είμαστε σαν λαός, ενώ από την μία είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε, από την άλλη αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται ένας ηγέτης που θα μπορούσε να ενώσει τον Ελληνικό λαό και να τον οδηγήσει στην απελευθέρωση, με την σημερινή τεχνολογία μέσω δορυφόρων τον έχουν εξουδετερώσει εν μία νυκτί.

Όλοι εμείς που αρθρογραφούμε στα διάφορα blogs, και είμαστε ανένταχτοι, κάποια στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού από τις μηχανές που μας έχουν δώσει πεδίο δράσης, όπως είναι η Google κλπ, θα μας αφοπλίσουν και δεν θα μπορούμε να γράφουμε για να ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός, τότε ότι ΜΜΕ βρίσκεται σε λειτουργία σε Πανελλαδική εμβέλεια, θα μιλάει με παραμύθια για λουλούδια και πεταλουδίτσες σε μία χώρα που τα πάντα είναι ιδανικά και ο καλός θεός μας έχει δώσει την ζωή και να τον δοξάζουμε γι αυτό, όπως δηλαδή είχα την «τύχη» να ακούω το 1983 από τους τότε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον ημερήσιο τύπο της Αλβανίας του Εμερ Χότζα…


epanastasitora

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6635.html

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...

Image and video hosting by TinyPic
ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ;


ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...

ΜΑΘΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΣΗΜΑΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ... ΖΗΤΑ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..



.ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ:http://syrizasos.blogspot.com/
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Περισσότερες Φώτο, Υλικό........
Image and video hosting by TinyPic
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑ:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.
ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ:


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤE ΕΔΩ;;;

ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΟΣΚΙΑ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ. 
1ον.Η ΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ (Α) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ "ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΜΟΛΟΤOΦΟΡΩΝ.2ον.Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Image and video hosting by TinyPic
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ;;;;;
ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ (Α)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ...
ΑΝ ΗΤΑΝ EΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΗ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΤΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.
Ετικέτες 


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ (ΤΖΑΜΙΟΥ) ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.





http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2013/01/o_17.html


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/o_18.html

Για τους "λάτρεις" του Σουλεϊμάν.

Αξίζει να διαβαστεί… και με προσοχή, στον τρις μέγιστο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Νεοκλή Σαρρή: "Οσμανική Πραγματικότητα"

Με το βιβλίο του αείμνηστου Νεοκλή Σαρρή "Οσμανική Πραγματικότητα", Νομικού, Πολιτικού Επιστήμονα, συγγραφέα και Τουρκολόγου, θα κάνουμε   ένα μικρό ταξίδι στην Οθωμανική πραγματικότητα, στο πραγματικό,  ωμό περιβάλλον των Σουλτάνων και της Οθωμανικής Διοίκησης. 
Αυτό που μας κρύβουν επιμελώς, παρουσιάζοντας  αντ’ αυτής  μία ρομαντική ερωτική ιστορία (του Σουλεϊμάν)    σε ένα εξωραϊσμένο και εξιδανικευμένο  περιβάλλον....

Σουλεϊμάν και Οθωμανική Διοίκηση: Αρσενοκοίτες, κίναιδοι και παιδόφιλοι διοικούσαν επί αιώνες την Οθωμανική Αυτοκρατορία, με το... «Οθωμανικό Δίκαιο». Τα ανώτατα αξιώματα καταλάμβαναν οι... «απόφοιτοι» του ΕΝΤΕΡΟΥΝ (το δεύτερο Χαρέμι τού Σουλτάνου) με... αγόρια και άντρες! Γιατί μάς κρύβουν το «αρσενικό Χαρέμι» τού Σουλεϊμάν;

Η Ελληνική   Απάντηση στην Τούρκικη Προπαγάνδα  και στον Νταβούτογλου που έρχεται στην Αθήνα, στις  αρχές Οκτωβρίου:  Ένα  Κράτος   GAY Pride  ΟΛΗ  Η  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΣΑΣ,   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ...  Σιγή Ιχθύος στο   Σήριαλ του «Μεγαλοπρεπούς» Αρσενοκοίτη  (και στα συνεργαζόμενα Κανάλια)  για το «Αρσενικό Χαρέμι»  Εντερούν
 Όσο πιό «στενή»  η σχέση κάποιου με το Σουλτάνο, τόσο «Υψηλότερο» το αξίωμα που ελάμβανε μετά την «αποφοίτησή» του... 
Με τη βοήθεια του αείμνηστου Νεοκλή Σαρρή, Νομικού, Πολιτικού Επιστήμονα, συγγραφέα και Τουρκολόγου, (ήταν Κωνσταντινουπολίτης, είχε αποφοιτήσει από τη Μεγάλη του Γένους Σχολή και είχε τέλεια γνώση της Τουρκικής. Γνώριζε τα Τουρκικά πράγματα όσο ελάχιστοι.) θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στην Οθωμανική πραγματικότητα, στο πραγματικό, ωμό περιβάλλον των Σουλτάνων και της Οθωμανικής Διοίκησης. Αυτό που μας κρύβουν επιμελώς, παρουσιάζοντας αντ’αυτής μία ρομαντική ερωτική ιστορία (του Σουλεϊμάν) σε ένα εξωραισμένο και εξιδανικευμένο περιβάλλον....

Στο Βιβλίο του Νεοκλή Σαρρή «Οσμανική Πραγματικότητα, Εκδόσεις Αρσενίδη, 1990, Τόμο Α’ (Το Δεσποτικό Κράτος) διαβάζουμε (σελ. 383):
«Το Δεύτερο τμήμα του χώρου των ανακτόρων του Τοπ-Καπί, μετά το Χαρέμι, που αφορά κατά βάση τον πατισάχ (Σουλτάνο), είναι το Εντερούν (Enderûn). Η λέξη, παρότι φαίνεται ως περσική, αντιστοιχεί προς την Ελληνική «ενδότερα». Εννοιολογικά σημαίνει άκριβώς ό,τι και το Χαρέμι.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χώρο απαγορευμένο στους υπόλοιπους, όπου αντί για γυναίκες υπάρχουν άντρες. Με άλλα λόγια, είναι το χαρέμι των αγοριών του Σουλτάνου

«Όπως είδαμε πιό πάνω, τα ανθρώπινα αποκτήματα των Σουλτάνων (και γενικότερα των αξιωματούχων του κράτους, δεν ήταν μονάχα παλλακίδες, αλλά και άνδρες. Οι αρσενικοί γκουλεμά (gulema), χρησιμοποιούνταν κατ’ αυτό τον τρόπο ως υπηρέτες και ως ερωτικά αντικείμενα.
Με αυτό περισσότερο από την φιλο-ομοφυλική ιδιότητα της Οσμανικής (Οθωμανικής) πραγματικότητας, θέλουμε να τονίσουμε τον αμφίφυλοχαρακτήρα της.»

«Υπάρχει μία εκπληκτική παραλληλία μεταξύ της οργάνωσης του Εντερούν και εκείνης του Χαρεμιού. Υπάρχει ακριβής αναλογία μεταξύ των αξιωματούχων /υπηρετών του Σουλτάνου σε αμφότερους τους χώρους, πχ δύο κουρείς: μία κομμώτρια στο Χαρέμι και ένα αγόρι κουρέας στο Εντερούν. Παρομοίως ο Σουλτάνος έχει δύο λουτρά (Hamam).
To ένα από αυτά βρίσκεται στο Χαρέμι και είναι εκείνο που βλέπει σήμερα ο επισκέπτης του Τοπ – Καπί.  
Το δεύτερο χαμάμ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ, βρισκόταν μέσα στο Εντερούν.
Στο πρώτο τον έλουζαν κορίτσια, στο δεύτερο αγόρια! Επιπροσθέτως το Χαρέμι φύλαγαν νέγροι ευνούχοι, ενώ το Εντερούν λευκοί ευνούχοι.»
Συνεχίζει ο Ν. Σαρρής, στη σελ 384: «Ο Σουλτάνος διαμοίραζε τη ζωή του ανάμεσα στα δύο τμήματα των ανακτόρων. Στο Χαρέμι περιστοιχιζόταν από γυναίκες, στο Εντερούν από τους «γκουλεμά»..... που σε πιστή μετάφραση γίνονται «ίτς ογλάνια» (iç = εσωτερικό, oğlan = αγόρι) εξ ού και «τσογλάνι», ο αριθμός των οποίων ξεπερνούσε τους χίλιους. 

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, το στενό περιβάλλον του Σουλτάνου σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν αποτελείτο από προσφάτως (και βίαια) εξισλαμισμένα άτομα. Γιατί όπως οι τζαριγέ (παλλακίδες) ήταν προιόντα αρπαγής και αιχμαλωσίας, έτσι και οι αρσενικοί γκουλεμάπροέρχονταν από το ντεβσιρμέ (παιδομάζωμα).

«...ήταν ανθρωπίνως αδύνατον ο Σουλτάνος να ανταποκριθεί στην ερωτική προσφορά ....Οι αυξημένες ερωτικές του ανάγκες αντιμετωπίζονταν φαρμακευτικά....ο αρχι-φαρμακοποιός των ανακτόρων παρασκεύαζε ειδικό τονωτικό παρασκεύασμα, το αποκαλούμενο ματζούνι (macun). (σελ. 380)
Να σημειώσουμε εδώ ότι λόγω της παρατεταμένης αγαμίας και εγκλεισμού στα χαρέμια, οι τρόφιμοι συχνά δημιουργούσαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ τους καθώς και με τους ευνούχους.

Το φαινόμενο αυτό περιγράφει ο Ν. Σαρρής στις σελίδες 380-382.
«Οι Σουλτάνοι επέλεγαν τις συντρόφισσές τους από τις παλλακίδες που τους δώριζαν πολλές φορές οι γονείς τους. Για παράδειγμα, ο Μπαγιαζήντ Β’ το 182 μεταξύ διαφόρων δώρων που προσέφερ στο γιό του Σεχνισάχ ήταν και 5 αγόρια, 5 παλλακίδες και 4 γεράκια για τα κυνήγια του.

Στον άλλο του γιό Αχμεντ έστειλε 10 αγόρια και 10 παλλακίδες... οι ερωτικές σχέσεις των Σουλτάνων διαμοιράζονταν ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια». (Σελ. 377)
Συνεχίζει ο Ν.Σαρρής στη σελ. 384: «Το Εντερούν ήταν παράλληλα μία σχολή πολιτικής και διοίκησης. Την εισαγωγή στο Εντερούν ακολουθούσε μία διαδικασία επιλογής από ευάριθμους εφήβουςπου κρίνονταν ανάλογα με τα σωματικά και τα πνευματικά τους προσόντα.

Γι αυτό λειτουργούσαν και άλλα ανάκτορα με τροφίμους Ίτς Ογλάν («εσώκλειστα αγόρια»).....Ο σουλτάνος κάθε 2 ή 3 χρόνια επισκέπτονταν το Γαλατά Σαράι, και επέλεγε 12 ιτς ογλάν που μεταφέρονταν ατα ανάκτορα....Το εγκύκλιο πρόγραμμα σπουδών περιείχε διάφορες πειθαρχίες γνώσεων, όπως μουσική και θρησκευτικά, καλλιγραφία, ιππασία και ξυλογύπτική.....Στο Εντερούν καταβαλλόταν προσπάθεια για τέλεια εκμάθηση του πρωτοκόλλου και της εθιμοτυπίας.
Ειδικότερα το ίδρυμα αυτό αποτέλεσε την κοιτίδα της καλλιέργειας των Οσμανών ιθυνόντων.

Με την είσοδό τους .... στο Εντερουν ο καθένας αποκτούσε τον παιδαγωγό του, προερχόμενο από τους πρεσβύτερους. Έτσι άρχιζε η εκπαίδευση που στηριζόταν κι αυτή , όπως των παλλακίδων στο χαρέμι, σε μία συντεχνιακή σχέση δασκάλου-μαθητευόμενου.

Όποιος επιτύγχανε στο πρώτο στάδιο και μάθαινε ανάγνωση και γραφή, θρησκευτικές κλπ. γνώσεις, προαγόταν στην επόμενη κατηγορία. Η τελευταία τάξη ήταν των χάς, που την αποτελούσαν σαράντα Αγάδες, οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα και το στενότερο περιβάλλον του Σουλτάνου.
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για Υπηρέτες του Σουλτάνου (με όλη τη σημασία της λέξης) και οι οποίοι έφεραν τίτλους όπως π.χ. οι ακόλουθοι:»

(Σημειωτέον ότι καθένας από τους αγάδες είχε πολυπληθή ακολουθία ή βοηθούς)
«Σαρίκμπαση: ο φροντιστής των σαρικιών του Σουλτάνου...
Τουφεκτσίμπαση: αρχιτυφεκιοφόρος, φύλαγε τα όπλα κυνηγιού του Σουλτάνου....(Ειχε 30 βοηθούς, διαφόρων ειδικοτήτων).....

Καχβετζίμπαση: αρχικαφεψός, φρόντιζε τα σερβίτσια, κλπ. και τον Καφέ του Σουλτάνου. (Είχε 5 νεαρούς βοηθούς «ονομαστούς για την ομορφιά και την ευγενική τους παρουσία».).......
Μπερμπέρμπασι: αρχικουρέας και ταυτόχρονα αρχιλουτροκόμος. Κάθε φορά που τον κούρευαν ή ξύριζαν το Σουλτάνο φύλαγε σε ένα ασημένιο συρτάρι τις τρίχες από τα γένια ή τα μαλλιά, αφού τα έπλενε σε χρυσή λεκάνη με ανθόνερο. Κάθε χρόνο τις τρίχες παρέδιδε στον επικεφαλής των προσκυνητών (χατζήδων)που αναχωρούσαν για τη Μέκκα, για να τα θάψει σε χώρο παρακείμενο του τάφου του Προφήτη!

Ρικιαμπντάρ Αγά: ακόλουθος του Σουλτάνου στην προσευχή της Παρασκευής και στα ΜπαΪράμια....
Τιρνακτσί: νυχοκόπτης....
Τσουχαντάρ Αγά: ακόλουθος, επικεφαλής ανάλογου αποσπάσματος....
Σιλαχτάρ Αγά: Το σημαντικότερο άτομο στην Ιεραρχία του Εντερούν. Ο αντίστοιχος τίτλος έιναι «Πρωτοσπαθάριος». Βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό οτυ Σουλτάνου. Ήταν το άτομο που μεσολαβούσε ανάμεσα στο Σουλτάνο και τον σαντρατζάμη, δηλαδή ήταν ο σύνδεσμος των Ανακτόρων με την Κυβέρνηση. Ακόμη δοκίμαζε το φαγητό του Σουλτάνου και καθόριζε τα δύo χρυσά κουτάλια με τα οποία έτρωγε ο Σουλτάνος. (δεν αναφέρεται η χρήση πηρουνιών...)»
Σημειωτέον ότι οι Σιλαχτάρ Αγάδες αναλάμβαναν τις υψηλότερες θέσεις : διοικητές μεγάλων επαρχιών, ή υπουργοί / βεζίρηδες.

Να σημειώσουμε το εξής: Σε μία από τις γνωστές φράσεις του προς την εδώ Τουρκική Διοίκηση της εποχής του, ο μεγάλος Στρατηγός Καραϊσκάκης είχε πεί την ιστορική φράση: «..... την πίστιν σας και τον Μωχαμέτην σας, να ......τον Σουλτάνον σας, να ...... και τον Βεζύρην σας, ........ και τον Εβραίον Σιλαχτάρ Μπόδα την «π......άνα». Εδώ, φαίνεται ότι ο Στρατηγός γνώριζε καλά την Οθωμανική Πραγματικότητα και αναγνώριζε τον Εβραίο Σιλαχτάρ Μπόδα ως απόφοιτο του Εντερούν. Συνεπώς δεν τον αποκάλεσε με τον Οθωμανικό τίτλο του Αγά (που σημαίνει Άρχοντας) αλλά με την πραγματική του ιδιότητα ως έγκλειστο του Εντερούν, δηλαδή, (αρσενική) «π.....άνα». Τίποτα δεν του ξέφευγε του Καραϊσκάκη......Άλλη μιά ιστορική απόδειξη ότι σήμερα κοιμόμαστε βαθιά σαν λαός.....Και ποιό ήταν το επίπεδο των ανθρώπων που μας χάρισαν την Ελευθερία, την οποία φαίνεται δεν είμαστε άξιοι να διατηρήσουμε! 

Συνεχίζει ο Ν. Σαρρής στη σελ. 387: «Οι αγάδες του Εντερούν εισέρχονταν σ’ αυτό περίπου δέκα, δώδεκα ή και δεκατεσσάρων χρόνων και παρέμεναν μέχρι τα τριάντα, προαγόμενοι από τη μία κατηγορία στην άλλη, κατόπιν δοκιμασιών....Η αποφοίτησή τους από το Εντερούν, σήμαινε την ανάληψη επίζηλων διοικητικών θέσεων εκτός του Σαραγιού.
Αυτές οι θέσεις κλιμακώνονταν ανάλογα με το αξίωμα που είχαν στο Εντερούν. Π.χ. Ο διοικητής της Βούδας, είχε χρηματίσει αρχικουρέας-λουτροκόμος του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή.
Τα υψηλότερα αξιώματα αναλάμβαναν οι Σιλαχτάρ Αγάδες, λόγω του στενού συνδέσμου που δημιουργόταν με το Σουλτάνο. Εξέρχονταν ως διοικητές μεγάλων Επαρχιών όπως η Αίγυπτος, ή αναλάμβαναν Βεζύρηδες / Υπουργοί, ή γίνονταν αρχηγοί του Ναυτικού.»

Συνεχίζει ο Ν. Σαρρής: «Οι παρατηρήσεις μας αυτές όχι μονάχα βεβαιώνουν το δουλικό χαρακτήρα της οσμανικής πραγματικότητας, αλλά και κάτι περισσότερο: ότι και οι εξουσιάζοντες ασκούσαν την εξουσία τους σαν υπηρέτες του συστήματος που τους ήθελε δούλους.
Αν προσέξει κανείς, οι ανώτατοι αξιωματούχοι καταλάμβαναν υψηλές θέσεις αφού υπηρετούσαν στην κυριολεξία το Σουλτάνο. Εκείνος που τον «ξεσκόνιζε», δηλαδή που συνέλλεγε τις τρίχες του, όταν κουρευόταν, ή εκείνος που του φορούσε τα υποδήματα ή τα ενδύματα πίστευε πως αυτή του η πράξη αποτελούσε μία σπουδαία πολιτική επένδυση και πως μ’αυτήν μπορούσε να ελπίζει ότι μία μέρα θα γίνει ανώτατος διοικητής μιάς περιφέρειας της χώρας ή Βεζύρης.»
Σε αυτό το μοντέλο διοίκησης δεν μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το σημερινό πολιτικό σύστημα με την οσφυοκαμψία του: σήμερα «κύπτει» στη Τρόικα και αύριο στο νέο Σουλτάνο.

Η Ελλάδα του Μεγαλέξανδρου και του Καραισκάκη, να καταλήξει ξανά έτσι;
Προφανώς, ο Νεο-Οθωμανός Νταβούτογλου, έχει παρόμοιες βλέψεις για την Ελλάδα, αφού μας δήλωσε ότι «η ανεξαρτησία της Ελλάδας είναι προσωρινή».
Εμείς, αυτό θέλουμε για την Ελλάδα μας;
Και αν τελικά μας προσαρτήσουν ξανά στην Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, η Κυβέρνηση, η Βουλή, και το πολιτικό σύστημα που σμίλεψε την δύστυχη μοίρα αυτής της χώρας πού θα ενταχθεί;
Στο «Αυτοκρατορικό Ντιβάνι»;

Οι πολιτικοί «άνδρες» που ορίζουν τις τύχες μας, μήπως και αυτοί καταλήξουν «τρόφιμοι» στο Εντερούν, το άλλο, «το κρυφό» χαρέμι του Νέου Σουλτάνου;
Φαίνεται ότι μόνο αυτό τους έχει μείνει, που δεν έχουν εκχωρήσει (ακόμα) στους Τούρκους, (και όχι μόνο)....

Θ.Μ.



Πίσω από όλα ο... Βενιζέλος!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται πλέον και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου. Κι αυτό διότι με τροπολογία που είχε εισφέρει ο ίδιος, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, σε άσχετο νομοσχέδιο τον Σεπτέμβριο του 2011 εντελώς ξαφνικά είχε καθαιρέσει όλα τα μέλη του Δ.Σ -πλην του Α. Γεωργίου- που είχαν διαφωνήσει με τη διόγκωση του ελλείμματος. Παράλληλα έδινε υπερεξουσίες στον κ. Γεωργίου, τον οποίο είχε «αγιοποιήσει» μετατρέποντας την ΕΛ.ΣΤΑΤ. σε ενός ανδρός αρχή.

Κατ' αυτόν τον τρόπο διαπιστώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος συνδέεται με άλλη μία υπόθεση μείζονος δημόσιου ενδιαφέροντος. Μετά την εμπλοκή του στο θέμα της «λίστας Λαγκάρντ» και τη σκανδαλώδη ομολογία του ενώπιον της Βουλής ότι είχε πάρει αντίγραφα ακόμη και από τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας, έρχεται τώρα αυτή η εξέλιξη για να επιβεβαιώσει ότι τελικά βρίσκεται πίσω από όλα τα επιζήμια για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία θέματα. Μάλιστα, όσα αναμένεται να αποκαλυφθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης με παράλληλη έρευνα για τους ηθικούς αυτουργούς δημιουργούν τον κίνδυνο να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, για να φανεί ο ρόλος που έπαιξε.

Πάντως, ακόμα και τότε η δικαιολογία του κ. Βενιζέλου για την προστασία του κ. Γεωργίου δεν είχε πείσει κανέναν. «Η τροπολογία είναι αναγκαία διότι οι... προσωπικές διαφορές που είχαν τα μέλη της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με τον κ. Γεωργίου προκαλούσαν δυσλειτουργία στο έργο της Στατιστικής Αρχής. Επειδή ο πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας φορέας εμπιστοσύνης και κύρους της EUROSTAT και του ΔΝΤ, αυτή είναι η μόνη λύση που έχουμε τώρα» είχε πει τότε ο κ. Βενιζέλος.

Μολονότι, μάλιστα, τότε σύσσωμη η αντιπολίτευση, μεταξύ αυτών και η Νέα Δημοκρατία, τον είχε καλέσει να δώσει εξηγήσεις, ο κ. Βενιζέλος, προσπαθώντας να σβήσει κάθε σκιά από το πρόσωπο του κ. Γεωργίου, είχε επιμείνει ότι οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών της ΕΛ.ΣΤΑΤ. (Γεωργαντά, Λογοθέτη κ.λπ.) δεν αφορούσαν τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος, αλλά είχαν προσωπικό χαρακτήρα.
Κι όλα αυτά μόνο λίγες ημέρες μετά την εξώθηση σε παραίτηση της προέδρου του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή Στ. Μπαλφούσια από τον κ. Βενιζέλο, επειδή τόλμησε να γράψει σε έκθεση του Γραφείου ότι με την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου το έλλειμμα βγαίνει εκτός ελέγχου.


Διακομματικά

Χθες, πάντως, το θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. μονοπώλησε και τη Βουλή. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το ότι το αίτημα για την άμεση αποπομπή του κ. Γεωργίου από τη θέση του διατυπώθηκε διακομματικά, ενώ ακόμα και η Εύη Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι, αν αποδειχτούν πλαστά τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. που οδήγησαν στην προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης, η χώρα μπορεί να απαλλαγεί από τα Μνημόνια. «Η αγωνιώδης προσπάθεια της εσωτερικής τρόικας να μην αποδειχθεί το προφανές, δηλαδή η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων, ενισχύεται πλέον και από την εξωτερική τρόικα (…) Ο ελληνικός λαός εύκολα πια μπορεί να απελευθερωθεί από το στημένο σχέδιο υποταγής του» δήλωσε.

Οι διακομματικοί μύδροι, μάλιστα, που εξαπολύθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας και κατά των Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου δείχνουν ότι η σύντομα και η Βουλή θα ασχοληθεί με το θέμα, είτε σε επίπεδο εξεταστικής είτε σε επίπεδο επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης.
Αυτή που προκάλεσε αίσθηση με την τοποθέτησή της ήταν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία, δείχνοντας τη στάση που πρόκειται να τηρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πήρε αποστάσεις από τους Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου. «Οι ευθύνες είναι ευθύνες. Από εμάς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη» είπε.

Η Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι για τη Ν.Δ. είναι αυτονόητο πως ο κ. Στουρνάρας πρέπει να διώξει άμεσα από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. τον κ. Γεωργίου, ενώ ο κ. Κουρουμπλής αποκάλυψε ότι με πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου οι δαπάνες της ΕΛ.ΣΤΑΤ. εξαιρέθηκαν και από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Νέα προανακριτική προανήγγειλαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χρυσή Αυγή, ενώ ο Χρ. Κατσώτης του ΚΚΕ έβαλε σαφώς στο κάδρο τους Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι «κανένας δεν πιστεύει ότι ο κ. Γεωργίου έδινε από μόνος του διαφορετικά στοιχεία».


Γιώργος Λυκουρέντζος
efimerida dimokratia


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_664.html

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Φαίνεται πως η παραγγελία για την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου (ο οποίος παραμένει ακόμα στη θέση του!) για πολλούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

του ΜΑΡΚΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ

Φαίνεται πως η παραγγελία για την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου (ο οποίος παραμένει ακόμα στη θέση του!) για πολλούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι δύο αδέκαστοι εισαγγελείς, ο κ. Πεπόνης κι ο κ. Μουζακίτης, δεν είναι «ελεγχόμενοι», «δεν υποκύπτουν σε πιέσεις», «δεν καταλαβαίνουν τίποτα», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι –πολλοί- εχθροί τους απ’ το χώρο της πολιτικής. Δεν δέχονται «υποδείξεις» στη δουλειά τους.
Και αυτή τους η συμπεριφορά είναι…

Aρνητική για εκείνο το πολιτικό προσωπικό που επιθυμεί και τη Δικαιοσύνη ποδηγετούμενη, αγόμενη και φερόμενη απ’ τις παντοειδείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Με λίγα λόγια απ’ τους εκπροσώπους του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, που συνεχίζει να κυβερνά και –κυρίως- να ελέγχει απ’ το παρασκήνιο τις εξελίξεις, ου μην και να διαιωνίσει την κυριαρχία του.

Άλλωστε, όπως πρώτο το Newsbomb επεσήμανε, η κακουργηματική δίωξη εναντίον Γεωργίου (ο οποίος συνεχίζει να παραμένει στη θέση του!) στην ουσία ανοίγει το δρόμο για τη διερεύνηση ευθυνών και των ΓΑΠ και Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ωστόσο στον ΓΑΠ, όπως έχει αποκαλύψει το Newsbomb,έχει υποσχεθεί στήριξη και πολιτική προστασία ο διάδοχός του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος.

Η εν λόγω συμφωνία επισημοποιήθηκε κατά την τελευταία τετ-α-τετ συνάντησή τους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους πριν λίγες μέρες.

Επίσης υπενθυμίζουμε (έχει την ιδιαίτερη σημασία του…) πως πριν ένα περίπου χρόνο, με υπουργό Οικονομικών τον Β. Βενιζέλο, είχε επιχειρηθεί η ντε φάκτο ακύρωση του έργου των Πεπόνη και Μουζακίτη, η επί της ουσίας υποβάθμισή τους.
Αντέδρασαν τότε γενναία, το όλο θέμα πήρε διαστάσεις και η μεθόδευση δεν προχώρησε…
Προσέξτε τώρα.

Μετά την παραγγελία για τη δίωξη Γεωργίου (και δύο άλλων στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ) το ΠΑΣΟΚ με μία «περίεργη» ανακοίνωση ουσιαστικά στρέφεται κατά της πρωτοβουλίας των δύο οικονομικών εισαγγελέων, ο δε ΓΑΠ με ανακοίνωση του Γραφείου του τους επιτέθηκε ευθέως!

Απ’ την άλλη η επίσημη κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει θέση γι’ αυτή την απαράδεκτη επίθεση. Ίσως βέβαια αυτό να οφείλεται και στο γεγονός, ότι όταν ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Ν. Δένδιας καταφέρεται κατά άλλων δικαστών, με ποια αξιοπιστία να… καταδικάσει άλλες επιθέσεις;

Αλλά το ζήτημα, αρκούντως σοβαρό για ευνόητους λόγους, έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας:

Ήδη ασκούνται από διάφορες πλευρές πιέσεις προς το Μαξίμου προκειμένου να «γίνει κάτι και να ξεμπερδεύουμε με τους Πεπόνη και Μουζακίτη»!

Και οι πιέσεις προέρχονται τόσο από πολιτικούς όσο και από συγκεκριμένους οικονομικούς κύκλους. Άλλωστε οι δύο ανεξέλεγκτοι εισαγγελείς έχουν θίξει και οικονομικά, επιχειρηματικά συμφέροντα, πέραν των πολιτικών…

Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα ενδώσει σε αυτές τις πιέσεις, θα αντισταθεί και θα αρνηθεί να εισπράξει σοβαρότατο πολιτικό κόστος, για να καλυφθούν πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες, ευδιάκριτες!

NEWSBOMB

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4992.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


005ΟΙ "ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ) 

Με αφορμή τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, περί εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας. συζητήθηκαν σήμερα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, οι αγωγές του κ. Παπανδρέου κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις οποίες ζητά 1.300.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

004

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων και οι δύο αντίδικοι, ενώ στην δικαστική αίθουσα καθόντουσαν δίπλα δίπλα χωρίς ωστόσο να ανταλλάξουν ούτε μια ματιά.
Μετά την κατάθεση μαρτύρων, τον λόγο πήρε ο Πάνος Καμμένος μετά από αίτηση του δικηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου.

003
 
Στην συνέχεια ο Αντρίκος Παπανδρέου μιλώντας προς τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου ανέφερε πως είναι δικαίωμα κάθε βουλευτή να θέτει ερωτήματα, ωστόσο αυτό που τον ενόχλησε είναι το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τον έχει «καταδικάσει» για Εθνική προδοσία, ενώ τον έχει πει επανειλημμένα «λαμόγιο». Όσο για την ΜΚΟ ο Αντρίκος Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι υπήρξε ΜΚΟ, ωστόσο όπως ανέφερε «αν είναι οικονομολόγος ο κ. Καμμένος γνωρίζει καλά ότι το ταχυδρομικό ταμιευτήριο δεν θα μπορούσε να βγάλει 60 δις»
 
002

Τέλος ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος με το να βάλλεται εναντίον εκείνου και της οικογένειας Παπανδρέου είχε ως στόχο να ωφεληθεί ψήφους.
Όταν ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε αποκλειστικά από το Μακελειό για τα αν στην ουσία παραδέχτηκε τα όσα του καταλογή ο Πάνος Καμμένος, αρνήθηκε να απαντήσει... ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:





Δείτε τι είπε στο Μακελειό και ο Πάνος Καμμένος λίγο μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια.









ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΑΡΙΛΙΑ ΚΟΥΖΟΥ
http://makeleio.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7947.html

Δείτε όλη την εκπομπή του astra tv για την «ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ».

 
Εχθές το απόγευμα ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης στην εκπομπή του " Κώδικας Μυστηρίων" στο κανάλι astra tv είχε θέμα την αποκάλυψη του Ήπειρος Ελλάς με το βρέφος από το όρος Μιτσικέλι των Ιωαννίνων που ο αναλυτής-μελετητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος ισχυρίστηκε πως είναι ένα γερμανικό πείραμα με την κωδική ονομασία "Ομιχλοπαγίδα" 

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο μελετητής, αλλά και ο διαχειριστής του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ.
Σήμερα δημοσιεύουμε όλη την εκπομπή "Κώδικας Μυστηρίων" που βιντεοσκοπήσαμε...

μέσω live stream.

 Η εκπομπή αποτελείται από τρία βίντεο.
Δείτε την, μελετήστε τις τοποθετήσεις, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βίντεο στο τέλος της εκπομπής, και τα συμπεράσματα δικά σας.










πηγή

Εισαγγελείς: Απαράδεκτη παρέμβαση Παπανδρέου για την ΕΛΣΤΑΤ Σχολιάζουν τις δηλώσεις του για την δικαστική έκβαση της υπόθεσης

Εισαγγελείς: Απαράδεκτη παρέμβαση Παπανδρέου για την ΕΛΣΤΑΤ 
«Απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει, με σκληρή ανακοίνωσή της, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τη δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρει ότι..
παρά την αντίδραση των δικαστικών ενώσεων για τις πρόσφατες δηλώσεις «των εκπροσώπων της εκτελεστικής και νομοθετικής λειτουργίας» (του υπουργού Προστασίας του Πολίτης Ν. Δένδια, κ.λπ.) για την τρομοκρατία, «συνεχίστηκαν ομοίου χαρακτήρα δηλώσεις, προερχόμενες μάλιστα από τον τέως πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου». «Με αφορμή παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης, που έδωσε ο Οικονομικός Εισαγγελέας σε εκκρεμή ποινική έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ, ο πρώην Πρωθυπουργός, σε ανακοίνωσή του, εκφράζεται απαξιωτικά για τον Οικονομικό Εισαγγελέα (η θέση αυτού συστήθηκε σημειωτέον επί των ημερών της κυβέρνησής του, με το Ν 3943/2011), προσδίδοντας πολιτικές σκοπιμότητες στις ενέργειές του. Ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται να αγνοεί ότι η Εισαγγελική Αρχή, εκ του Συντάγματος και του νόμου, ενεργεί πάντοτε με γνώμονα την αρχή της νομιμότητας, τούτο έχει δε πράξει διαχρονικά, χωρίς επηρεασμούς ή σκοπιμότητες πολιτικές ή άλλες» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΕΕ, στην οποία επισημαίνεται:
«Ανεξάρτητα από τις ενέργειες του Οικονομικού Εισαγγελέα που προξένησαν τη δυσφορία του πρώην Πρωθυπουργού, για λόγους που εκείνος γνωρίζει -και τις οποίες το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος από λόγους συμμόρφωσης με το Σύνταγμα και σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δεν σχολιάζει, ούτε κρίνει-, απαιτείται να υπογραμμιστεί ότι οι δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού συνιστούν απαράδεκτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και επιβεβαιώνουν την εντύπωση ότι τινές, όταν αισθάνονται απειλούμενοι από το σύστημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν, αναζητούν ευθύνες από τρίτους ή τη Δικαιοσύνη».
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος διαπιστώνει ότι «στις επάλληλες, πρόσφατες δηλώσεις παρέμβασης στα της Δικαιοσύνης εκ μέρους πολιτικών προσώπων, εμφιλοχωρεί η ίδια εκείνη σκοπιμότητα που οι τελευταίοι -δήθεν- εντοπίζουν σε δικαστικές ενέργειες» και καταλήγει: «είναι αυτονόητο, όμως, ότι υπάρχουν όρια, που πρέπει να τηρούν κάποτε όσοι διατείνονται ότι σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».
πηγη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters