Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Νέα Υόρκη: Μυστηριώδεις ήχους ακούνε πολλοί κάτοικοι του Long Island

Για τουλάχιστον τρεις μήνες στο Montauk της Νέας Υόρκης, ακούνε μυστηριώδεις ήχους. Όπως αναφέρεται από τις αρχές της αστυνομίας το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συχνά κατά τις βραδινές ώρες, και το τελευταίο μήνυμα που έλαβαν τα κέντρα των τμημάτων χρονολογείται την Κυριακή 13 Ιανουαρίου του 2013.
Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει την πηγή αυτών των θορύβων, και κάποιοι κάτοικοι συχνά αναφέρονται σε αυτό το φαινόμενο που συνοδεύεται από λάμψεις φωτός, σαν αυτές που πηδούν από μετασχηματιστές υψηλής τάσης, και γενικά επικρατεί μία ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι υποστηρίζουν ακόμα ότι αυτοί οι ήχοι είναι τόσο ισχυροί που τρέμουν ακόμα και τα τζάμια από τα παράθυρα τους.
Οι εκθέσεις των αρχών είναι πολυάριθμες και συνεχίζουν να καταφθάνουν.
Περιέργως, αυτές τις ημέρες στο Long Island, που δεν απέχει και πολύ από την περιοχή που επηρεάζεται από αυτούς τους ήχους, δύο τεράστιες φάλαινες βρέθηκαν νεκρές στις παραλίες, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μία σύμπτωση;
 
ΠΗΓΗ

http://www.katohika.gr/2013/01/mysthriwdeis-hxoys-sto-long-island.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters