Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Μαρία Μαντουβάλου, Λάμπρος Πάσχος, 11/6/17 ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


Βρέθηκε νεκροταφείο των αρχαίων Φιλισταίων Ελλήνων στην Ασκαλώνη του Ισραήλ


Άρθρο καταπέλτης από Ελληνίδα Ογκολόγο: Η αλήθεια για τον καρκίνο

arthro-katapeltis-apo-ellinida-ogkologo-i-alitheia-gia-ton-karkino

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με χημειοθεραπείες

Ναι! Αυτή είναι η αλήθεια! Τα συμβατικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα δεν θεραπεύουν τον καρκίνο!

Γράφει η

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά – Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

21-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΛΟΣ 14/6/2017



Η Ευθύνη αποστολής του Ελληνικού Πολιτικού Φορέα «Ε.ΣΥ.», είναι να ξαναβρεί ο Ελληνισμός το δρόμο του, βασισμένος πάνω σε όλη την Ιστορία του και ενεργοποιώντας την Πατρώα του Ουσία.


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
« ...
ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Δεν αποσκοπούμε στο να δημιουργηθεί μια ακόμα διαιρετική κίνηση όπως είναι ο ρόλος των κομμάτων....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
Viky Charalambous
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Με το Κάλεσμα για τη Συνέλευση του Γένους των Ελλήνων δια μέσω του Πολιτικού Φορέα αλλά και των τοπικών Οργανισμών «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» - «Ε-ΣΥ», δεν αποσκοπούμε στο να δημιουργηθεί μια ακόμα διαιρετική κίνηση όπως είναι ο ρόλος των κομμάτων, αλλά ούτε προσπαθούμε να φτιάξουμε οργανώσεις και κινήματα.
Δηλώνουμε ΚΑΤΑ της Κομματοποίησης και Ομοσπονδιοποίησης των Εθνών. 

Ο δυστυχισμένος (αριστερός) βλάξ

Το ζήτημα δεν είναι ιδεολογικοπολιτικό. Αλλά βιολογικό.
Ο βλάξ είναι βλάξ ανεξάρτητα από την αγέλη στην οποία τον ενέταξε το ένστικτό του.
Στενοχωρήθηκε, διότι «συνεχίζω να σβήνω» τα σχόλιά του, «τα οποία ούτε υβριστικά είναι, ούτε προκλητικά». Του διαφεύγει ότι είναι βλακώδη και βαρετά. Τα σβήνω γιατί βαριέμαι να τα διαβάσω.

Ο δυστυχισμένος (αριστερός) βλάξ θέλει να του εξηγήσω «σε τι ωφελεί», αυτό που κάνω «συστηματικά» με τα βιβλία μου.
«Δηλαδή το να ξύνεις τις πληγές του εμφυλίου και να αναβιώνεις το εμφυλιοπολεμικό κλίμα; Σε τι θα ωφελήσει τη χώρα ένας νέος εμφύλιος πόλεμος»;
Σε δύο γραμμές έχει 100 λάθη. Λάθη κατανόησης της πραγματικότητας την οποία δεν μπορεί ούτε να αντιληφθεί, ούτε να την κατανοήσει , ούτε να την ερμηνεύσει.
Να επαναλάβω την παροιμία διότι του ταιριάζει σαν γάντι. «Όση ώρα μίλαγες δάσκαλε ο μούργος έχαψε 18 μύγες».
Για να τον διευκολύνω του εξηγώ.
Αυτό που κάνω, λέγεται αναζήτηση της αληθείας. Του σωστού και του λάθους. Κάνω ακριβώς ότι συμβούλευε ο Εβραίος Σοφός. «Μελετάτε τα γραφάς το καλόν κατέχετε».
Ο δυστυχισμένος (αριστερός) βλάξ, νομίζει ότι σκέπτεται επειδή έχει αποστηθίσει όσα του υπέδειξαν. Τον διαβεβαιώνω ότι δεν σκέπτεται.

ΥΓ. «Εμφυλιοπολεμικό κλίμα» και «εμφύλιος πόλεμος» είναι πράσινα άλογα. Από αντλεί την εντύπωση ότι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι και η αγέλη των (αριστερών) ζώων ανήκουμε στην ίδια φυλή;

ΥΓ. Πολύ ασχολήθηκα με αυτόν .
 
http://deltio11.blogspot.gr/2017/06/blog-post_14.html

Θλιβερή η κρατική αδιαφορία: Μόνος του, με δανεικά, ήρθε στο ΚΑΤ ο σύζυγος της νεκρής από το σεισμό της Λέσβου



Την απίστευτη αναλγησία του κράτους απέναντι σ΄έναν άνθρωπο που είδε τη γυναίκα του να χάνεται κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού του, στο σεισμό της Λέσβου, ενώ ο ίδιος κατάφερε μεν να βγει την τελευταία στιγμή, αλλά τραυματίσθηκε, αναδεικνύει ο τρόπος που ο άνθρωπος ταξίδευσε έως την Αθήνα, προκειμένου να νοσηλευθεί στο ΚΑΤ.

Ο Εβραίος θεός τριών θρησκειών του κόσμου: Χριστιανισμός-Ισλαμισμός- Ιουδαϊσμός


Μέρος της γραπτής κληρονομιάς του Ιουδαϊσμού, είναι η Παλαιά
Διαθήκη, από τα επίσημα ιερά βιβλία του Χριστιανισμού, ενώ το Κοράνι έχει πολλές αναφορές στο εβραϊκό παρελθόν και στον προφήτη Μωυσή.

Χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες τους και στην καθιέρωση των προτάσεων τους στην εκπαίδευση, οι Εβραίοι έχουν αφήσει ένα ισχυρό σημάδι στο δυτικό πολιτισμό γενικότερα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters