Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Ο Φούχτελ φακελώνει την περιουσία Δήμων και Περιφερειών» - «Είναι σύγχρονοι κατακτητές»

Για "σύγχρονους κατακτητές της Ελλάδας" κάνει λόγο η ΠΟΕ-ΟΤΑ με αφορμή το ερωτηματολόγιο της "Ελληνογερμανικής Συμμαχίας" που εστάλη σε Δήμους και Περιφέρειες και μέσω του οποίου ζητείται η καταγραφή όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

"Δεν πρόλαβαν να ορκισθούν και...
να αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι και βρήκαν στο γραφείο τους ένα 8σελιδο ερωτηματολόγιο της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» του εντεταλμένου της Γερμανικής Καγκελαρίας Φούχτελ, το οποίο συνιστά απροκάλυπτη επιχείρηση υφαρπαγής στοιχείων σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία των Περιφερειών και των Δήμων και όχι μόνο.
Ο λόγος είναι προφανέστατος. Ο κ. Φούχτελ και η παρέα του, που υποστηρίζεται από εγχώριους υποτελείς των δανειστών και των συμφερόντων που εξυπηρετούν, συμπεριφέρνονται ως σύγχρονοι κατακτητές της Ελλάδας. Θέλουν να γνωρίζουν λεπτομερώς ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία του κάθε Δήμου και Περιφέρειας, ποιες είναι οι υποδομές που διαθέτει και ποια η τοπική κοινωνική κατάσταση με στόχο να καταστρώσουν το σχέδιο υφαρπαγής της Δημόσιας περιουσίας.
Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι στο ερωτηματολόγιο υπάρχει ενότητα συγκεκριμένη για τα απορρίμματα και τη διαχείρισή τους. Ποια είναι τα αστικά, ποια τα ανακυκλώσιμα, τα μπάζα και τα ογκώδη απορρίμματα ερωτώνται οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι. Τα απορρίμματα κρίνουν το αν θα υπάρξει η αδελφοποίηση του Δήμου στην Ελλάδα με κάποιον άλλο στη Γερμανία όπως αναφέρεται στην αρχή του ερωτηματολογίου; Σαφώς και όχι. Ο κ. Φούχτελ και αυτοί που κρύβονται πίσω του θέλουν να γνωρίζουν που ακριβώς θα «χτυπήσουν». Είναι άλλωστε γνωστή η... ευαισθησία του εντεταλμένου της Γερμανικής Καγκελαρίας για τα απορρίμματα. Θέλει ο ίδιος και οι Αιρετοί που του κάνουν «πλάτες» να εκχωρήσουν τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Ο κ. Φούχτελ έχει μνημονεύσει πολλές φορές την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ακόμη περισσότερες έχει αναφερθεί στη διαχείριση των απορριμμάτων. Δεν είναι τυχαίο επίσης, το γεγονός ότι η κυβέρνηση τόσο μέσω του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσο και μέσω άλλων Υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων έχει στοχοποιήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες της, τις οποίες θέλει να ξεπουλήσει.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προειδοποιεί τους Αιρετούς πώς έχουν γνώση οι... φύλακες και καλό είναι να είναι προσεκτικοί στο χειρισμό τέτοιου είδους ερωτηματολογίων που εμφανίζονται ως πρωτοβουλίες θετικές προς όφελος της... κοινωνίας. Κάθε άλλο παρά σε αυτό αποσκοπούν.
Θυμίζει δε η Ομοσπονδία, πώς πολλοί εκ των Αιρετών που επιχείρησαν να παίξουν το παιχνίδι των συντεχνιών βρέθηκαν την επομένη των εκλογών του Μαΐου 2014 στο σπίτι τους. Έφαγαν «μαύρο», προεξάρχοντος του κ. Γιάννη Σγουρού, γιατί τόλμησαν να βάλουν τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών".
Από το koutipandoras
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/09/blog-post_94.html

Η Αμφίπολη, ο Indiana Jones και οι μεταλικοί ανιχνευτές

  
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Οι μεταλικοί ανιχνευτές είναι συσκευές που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει σαν όργανα με τα οποία μπορεί κανείς να βρεί βέρες και χαμένα νομίσματα στις παραλίες. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι με αυτές τις συσκευές μπορεί κανείς να ανιχνεύει κατά βάση μεταλικά αντικείμενα σε βάθη της τάξης των 30 μέτρων, φτιειαγμένα απο χρυσό, σίδηρο κλπ. Η παρουσία σε κάποιους από τους μεταλικούς ανιχνευτές και GPS επιτρέπει τη χαρτογράφηση περιοχών, μεταξύ των οποίων και αρχαίων τάφων. Τα πρωινάδικα στα ΜΜΕ δεν τα λένε αυτά. Το ξέρω…


Σαν πρώην υπουργός πολιτισμού ο αρχηγός του καθεστώτος θα γνωρίζει φυσικά το θέμα, άρα δεν θα πρέπει να τον ξενίσει η απουσία μέχρι στιγμής εύρεσης μεταλικών αντικειμένων απο το τάφο στην Αμφίπολη. Κάποιοι έχουν πάει πρίν στον τάφο και τον έχουν ήδη συλήσει. Το πολύ-πολύ να βρεθούν εκεί κάποια οστά πλέον. Δεν αποκλείω φυσικά σύληση του τάφου να έχει γίνει και πολύ τελευταία…

Πρέπει να σας αναφέρω στο σημείο αυτό, ότι θυμάμαι πόσο άργησε για να “ενεργοπιηθεί” σαν υπουργός πολιτισμού ο Σαμαράς (για 8 ώρες καθυστέρηση είχε γράψει το Έθνος τότε), όταν εκλάπηκαν αρχαία μάρμαρα και νομίσματα απο κάποιο μουσείο πρίν πολλά χρόνια.

Δεν φαίνεται να είναι τυχαία η παρουσία αρχαίων νομισμάτων στις Ευρωπαϊκές “Αγορές”, τις τελευταίες δεκαετίες… καί όπως λένε κάποιοι “κανένα μεγάλο έγκλημα δεν μπορεί να γίνεται επι χρόνια χωρίς τη συμμετοχή, τη καθοδήγηση, την εμπειρία και τη προστασία κάποιων στα υψηλά κλιμάκια…”

Σκέφτομαι πόσοι πρωθυπουργοί, υπουργοί και επιχειρηματίες θα μπορούσαν να έχουν “μνήμες” απο αρχαία ευρήματα, με εξαίρεση των Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που αφιλοκερδώς προσέφερε όλη τη προσωπική του συλλογή απο αρχαία στο κράτος. Με τίνος άδεια άραγε την είχε αποκτήσει;

Σκέφτομαι πόσα ωκεανογραφικά συνεχίζουν να κάνουν με διάφορα προσχήματα και με την άδεια της πολιτείας έρευνες σε μέρη που υπάρχουν αρχαίες υπόγειες πόλεις με κρυμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς, όπως και πόσα έχουν χαθεί απο το Αιγαίο, με τη στήριξη της πολιτείας που δεν φαίνεται ακόμη και τώρα να διαθέτει ή να επιθυμεί να αποκτήσει πλήρες νομικό πλαίσιο και οργανισμό που να ελέγχει αυτές τις έρευνες.

“Άδεια για ορυχείο” σας λέει κάτι; Oρυχεία και αρχαιολογικοί χώροι ίσως;

Υπουργείο Πολιτισμού και ΥΠΕΚΑ είναι δύο πολύ “ευρύχωρα” υπουργεία…
Στις φωτογραφίες φαίνεται απο υψηλά ο τάφος της Αμφίπολης. Η παρουσία οπών σε κάποια τοιχεία (3) στο δρόμο προς το κέντρο του τάφου και η κάλυψη τους απο χώματα δεν με πείθει ότι πρόκειται για κάτι φυσιολογικό, όπως θέλουν να περάσουν στη κοινή γνώμη ο Σαμαράς και κάποιοι αρχαιολόγοι. Εκτός αυτού, το πότε έγινε η οπή μπορεί να ελεγχθεί επιστημονικά και ξεκάθαρα… Γιατί αυτό δεν έχει γίνει; Aσχετοσύνη ή συμμετοχή σε κάτι;

Τις τρύπες δεν τις είχαν για να παίρνει αέρα ο νεκρός. Μην ακούω κούφιες…

Στη περιοχή 2, που είναι το πάνω μέρος του τάφου της Αμφίπολης θα μπορούσαν απο χρόνια να είχαν γίνει έρευνες με μεταλικούς ανιχνευτές απο αρχαιοθύρες όπως και να εντοπισθεί απο το σημείο αυτό και πηγαίνοντας προς τη περιφέρεια του τάφου, το σημείο εισόδου του. Αλήθεια, αυτή τη στιγμή γιατί δεν συνεχίζονται οι γεωλογικές έρευνες εκ των άνω με τα σχετικά όργανα; Έχει πολύ δουλειά το θέμα. Δεν ξέρουν πως να το κάνουν;
Αντλίες για την αφαίρεση ομβρίων υδάτων υπάρχουν στο περίβολο; Mε μια τέντα θα γίνει η δουλειά; Να στείλω βατατραχοπέδιλα και μάσκες απο το Τόκυο;
Στη πάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται μεταλικοί αγωγοί στο έδαφος, μετά απο ανάλυση δεδομένων που προέρχονται απο μεταλικούς ανιχνευτές που διαθέτουν και GPS. Δέστε πόσο ξεκάθαρα φαίνονται οι λεπτομέρειες.

Αν ήσουν αρχαιοθήρας με αγάπη στα νομίσματα που περνούν εύκολα απο τα αεροδρόμια δεν θα πήγαινες στον τόπο του εγκλήματος; Θα πήγαινες…

Του Σαμαρά του άρεσε η Aμφίπολη;
Οι εκδότες να μην έχουν κανένα νομισματάκι για τα γεράματα;
YΓ. Μεταλικοί ανιχνευτές είναι πολλών ειδών και λειτουργούν και στο βυθό της θάλασσας.

Z-code 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/09/indiana-jones.html

Αξιωματικός κατακτά τις Ποντιακές Άλπεις και υψώνει την Σημαία μας στην Κορυφή της Τουρκίας!

P8170649
Ο Ταξίαρχος ε.α Ξηρός Ιωάννης αριστερά στην εικόνα …Είναι ο Έλληνας Αξιωματικός που κατάκτησε τις Ποντιακές Άλπεις και ύψωσε την Ελληνική Σημαία στην Κορυφή της Τουρκίας
Γράφει ο Ιωάννης Ξηρός
Ένα σπουδαίο ορειβατικό και πολιτιστικό ταξίδι στον Πόντο της ΒΑ Τουρκίας πραγματοποίησε από 12 έως 26 Αυγ.2014 ο Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής Αττικής με συμμετοχή 41 ατόμων.Σ’αυτό έλαβε μέρος και ο γράφων,μέλος του ΕΠΟΣ Φυλής και του ΣΠΟΡΤ Τρικάλων, Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού ορειβάτης και ταξιδευτής του κόσμου.

Η περιπέτεια άρχισε στο Ερζερούμ της Ανατ.Τουρκίας,πόλη 400.000 κατοίκων,περιοχή ιστορικώς κλειδί για την κυριαρχία της ανατολικής Μικράς Ασίας.Το Ερζερούμ γνώρισε πολλούς κατακτητές και μέχρι το 1071 ήταν τμήμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.Οι Σελτζούκοι Τούρκοι που διαδέχθηκαν τους Βυζαντινούς άφησαν σημαντικά έργα πολιτισμού στην πόλη,τεμένη και θεολογική σχολή,η οποία σήμερα λειτουργεί ως ενδιαφέρον εθνολογικό μουσείο,στο οποίο φαίνεται η παλαιά τυπική καθημερινή τουρκική ζωή.Οι διάδοχοι Οθωμανοί τον 16ο αιώνα έκτισαν επίσης σημαντικά τεμένη.
Η ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη εξάωρη πορεία στην περιοχή Ντουμλού μέχρι τις πηγές του ποταμού Καράσου,παραποτάμου του Ευφράτη,περιοχή πλούσια σε νερά.
Η περιοχή μεταξύ Ερζερούμ και Καρς,πόλη κοντά στα αρμενο-τουρκικά σύνορα είναι στέπα,πλην όμως καλλιεργήσιμη και κτηνοτροφική.Εκεί μπορεί κάποιος να δει τον τρόπο ζωής της τουρκικής υπαίθρου,απόλυτα απλο’ι’κό,δεμένον με την γη και τα ζώα.Η αρχιτεκτονική των χωριών,αλλά και των πόλεων είναι απλή και στοιχειώδης,μάλλον άχαρη,λείπουν οι μονώσεις και οι πολυτέλειες και το οδικό δίκτυο έχει περιθώρια βελτίωσης,απόδειξη χαμηλού βιοτικού επιπέδου.Άλλοι είναι οι μισθοί στην Ανατολική Τουρκία(300 ευρώ)και άλλοι στην Δυτική(τα διπλά και πάνω).Εντύπωση προκαλεί το πλήθος καφενείων,πάντα πολυπληθών,όπου απουσιάζει η κατανάλωση αλκοόλ,μάλλον λόγω των υψηλών φόρων που του επέβαλε ο Πρωθυπουργός Ερντογάν.
 P8140623
Η περιοχή του Καρς περιήλθε στην Τουρκία το 1919.Η Συνθήκη των Βερσαλλιών που τερμάτισε τον Α’Παγκ. Πόλεμο προέβλεψε την δημιουργία αρμενικού κράτους στην περιοχή όπου κάποτε υπήρχε η Μεγάλη Αρμενία.Πλην όμως το 1919 και μετά την Γενοκτονία του 1915 δεν υπήρχαν εκεί Αρμένιοι για να υποστηρίξουν αυτό το κράτος.Ο Στρατηγός Karabekir του Ερζερούμ είχε απέναντί του Λευκούς,φιλομοναρχικούς Ρώσους αντιπάλους των Μπολσεβίκων του Λένιν,οι οποίοι Ρώσοι είχαν καταλάβει το Καρς ήδη από το 1882.Ο Karabekir κατέλαβε το Καρς και το ξαναεποίκισε με Τούρκους
.
Στο Καρς θυσιάστηκαν το 1915 118.000 Τούρκοι στρατιώτες,θύματα του δριμέος ψύχους,στην προσπάθειά τους να το αποσπάσουν από τους Ρώσους τα Χριστούγεννα 1915.Η Τουρκία μόλις το 2015 αναγνώρισε την καταστροφή.
Δύστυχη Μεγάλη Αρμενία.Τα ερείπια της αρχαίας αρμενικής πόλης Ανί,της »πόλης με τις 1001 εκκλησίες»,δίπλα στα αρμενικά σύνορα είναι ένα αρμενικό ιερό,ερειπωμένη μεσαιωνική πόλη με ό’τι απέμεινε από τον καθεδρικό ναό των βασιλέων της Αρμενίας,κάποιες καλύτερα διατηρημένες εκκλησίες και σελτζουκικά τεμένη και παλάτια.
Επιστρέφοντας στην εκδρομή μας,η ομάδα την 15 Αυγ.εισήλθε από την γραφική κωμόπολη Σαβσάτ στην καθεαυτού περιοχή του Ανατολικού Πόντου και πραγματοποίησε την πρώτη εξάωρη πορεία στις πανέμορφες δασωμένες παρυφές των Ποντιακών Άλπεων,κυκλικά της ονειρικής λίμνης Καραγκιόλ.
Την 16 Αυγ. άρχισε η ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή των Ποντιακών Άλπεων Κατσκάρ(3.937μ.).Από το χωριό Γιαλαλάρ (2.130μ.)η ομάδα ανέβηκε μετά από πορεία 5 ωρών στο οροπέδιο Ντιλμπέρ Ντουζού(2.840μ.) με τους οδηγούς βουνού.Τα βαριά σακίδια φορτώθηκαν σε ημιόνους και εμείς ξεκινήσαμε με σακίδια ημέρας,βάρους μέχρι 10 κιλών.Στην πρώτη μας κατασκήνωση χωριστήκαμε σε ομάδα κορυφής(23 άτομα)και σε πεζοπορική ομάδα(18 άτομα).
Η ομάδα κορυφής ξεκίνησε την 03.10πμ.της 17 Αυγ.με φακούς κεφαλής και έκανε την πρώτη στάση στην πονέμορφη λίμνη Ντενίζ,απομεινάρι της εποχής των Παγετώνων,όπως όλες οι ορεινές λίμνες και σε υψόμετρο 3.435μ.Με το πρώτο φως του ήλιου ανηφορίσαμε στα 3.650μ.,όπου περάσαμε ένα επικίνδυνο σημείο με προσοχή.Η ανάβαση ήταν συνεχής και λίαν δυσχερής,δεδομένου οτι η περιοχή ήταν πετρώδης και βραχώδης.Μετά από πορεία 6 ωρών την 09.10πμ. φτάσαμε στην κορυφή Κατσκάρ,η οποία με τα 3.937μέτρα της είναι η τρίτη της Τουρκίας μετά το Αραράτ και τον Αργαίο της Καπαδοκίας
.Η θέα ήταν μεγαλειώδης.Οι Ποντιακές Άλπεις θυμίζουν έντονα τους Δολομίτες των Ιταλικών Άλπεων,όρη πετρώδη και αιχμηρά,απότομα και ογκώδη.Επιστρέψαμε στην κατασκήνωση για την δεύτερη διανυκτέρευση την 14.30μμ.
Την Δευτέρα 18 Αυγ.όλη η ομάδα άφησε το οροπέδιο και διασχίσαμε το πέρασμα Ναρετλεμέ στα 3.450μ.,ένα υπέροχο μέρος με αλπικά υψίπεδα ,άδενδρα ,αλλά πλούσια σε νερά.Μετά από πορεία 10 ωρών κατασκηνώσαμε στις όχθες της παγετωνικής λίμνης Καραντενίζ στα 2.850μ.για την τρίτη διανυκτέρευση στις σκηνές.
Την Τρίτη 19 Αυγ.είχαμε πορεία 7 ωρών μέχρι το ορεινό χωριό Καβρούν και επιστροφή στην λίμνη για την τέταρτη και τελευταία διανυκτέρευση.Στο Καβρούν είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη.Κάποιοι κάτοικοι ,άνδρες και γυναίκες έστησαν έναν ωραίο ποντιακό χορό,όμοιο με αυτούς που βλέπουμε στην Ελλάδα,πράγμα που αποδεικνύει οτι μία είναι η καταγωγή των Ποντίων,ασχέτως θρησκείας,γλώσσης και σημερινής υπηκοότητας.
Την Τετάρτη 20 Αυγ.μετά από κατηφορική πορεία 2 ωρών με όλον μας τον εξοπλισμό στην πλάτη φθάσαμε στα μίνι-βαν και καταλύσαμε στο Αιντέρ,μία ορεινή κωμόπολη εξαιρετικής φυσικής και αρχιτεκτονικής ομορφιάς,αντίστοιχης των ευρωπαϊκών Άλπεων,η Αράχωβα της Τουρκίας.
Η επόμενη ημέρα άρχισε με ένα δίωρο ράφτιγκ στα ορμητικά νερά του ποταμού Φιρτίνα(Φουρτούνας στα Ποντιακά).Αξιόλογη ήταν επίσης και η επίσκεψη στο κάστρο Ζιλ,μεσαιωνικό οχυρό των Μεγάλων Κομνηνών,βασιλέων του Βυζαντινού Πόντου κατά τον 11ο αιώνα που χρησίμευε και ως σταθμός εμπόρων.
Η διαδρομή από το Αιντέρ μέχρι την ορεινή επίσης πόλη Ουζούνγκιολ,όπου και η ομώνυμη λίμνη είναι πραγματικά απίστευτης ομορφιάς.Πυκνότατα δάση διαφόρων ειδών δένδρων,χαράδρες με χειμάρους,πράσινο παντού σε βαθμό που ο γράφων δεν συνάντησε σε κανένα άλλο ταξίδι του στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.Ο Ανατ.Πόντος πράγματι δικαιολογεί την φήμη του ως χώρα άγριας ομορφιάς.
Η περιοχή στηρίζεται στην καλλιέργεια και επεξεργασία τσαγιού,το οποίο συλλέγουν συνήθως γυναίκες από τις πλαγιές.Επισκεφθήκαμε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας κοντά στην Ριζούντα,αρχαία πόλη,ιδρυθείσα από τον Αυτοκράτορα Ιουστινιανό.Οι κάτοικοι είναι κυρίως Λαζοί,γεωργιανό φύλο,εξισλαμισθέν κατά την οθωμανική εποχή.
Στην Τραπεζούντα φθάσαμε την 22 Αυγ.Η πόλη,αρχικά μικρή αποικία και εμπορικός σταθμός της Σινώπης το 776π.Χ.,σήμερα αριθμεί 350.000 κατοίκους,Τούρκους και Τουρκοπόντιους.Πρωτεύουσα των Μεγάλων Κομνηνών του Βυζαντινού Πόντου και κάποτε προπύργιο του Ελληνισμού έπεσε στους Οθωμανούς το 1461 και έκτοτε οι Πόντιοι άρχισαν να εξισλαμίζονται σε τεράστιους αριθμούς,πολλοί όμως έμειναν χριστιανοί ή κρυπτοχριστιανοί
.Η ελληνική γλώσσα από τα αλεξανδρινά χρόνια ήδη και μέχρι το 1923 ήταν η γλώσσα των μορφωμένων και πλουσίων του Πόντου,κυρίως της παραθαλάσσιας περιοχής και μέχρι το 1461 η επίσημη γλώσσα του Κράτους.
Στην Τραπεζούντα υπάρχει ο ναός της Αγίας Σοφίας,κτισμένος το 1263 από τον Θεόδωρο Κομνηνό.Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου αποκατέστησε τις αγιογραφίες του ναού το 1956 και οι χριστιανοί επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τα αριστουργήματα της βυζαντινής τέχνης.
Εδώ και 5 χρόνια ο Ερντογάν μετέτρεψε την μισή εκκλησία σε τζαμί,προκαλώντας αντιδράσεις από τον προοδευτικό και μορφωμένο κόσμο της Τουρκίας.Φαίνεται όμως οτι οι σημερινοί ισλαμιστές κυβερνώντες ακολουθούν την απαίσια και ληστρική τακτική των Οθωμανών να μετατρέπουν σε τζαμιά τις εκκλησίες των άλλων,κάτι που οι Πέρσες και οι Άραβες δεν έκαναν ποτέ.
 P8140631
 
Η μεγαλύτερη συγκίνηση του ταξιδιού ήταν η επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά επί του όρους Μελά,πανίερο και αιώνιο μνημείο όλου του Ελληνισμού.
Κτισμένο το μοναστήρι το 356μ.Χ. από τους Αθηναίους μοναχούς Βαρνάβα και Σωφρόνιο διαθέτει αγιογραφίες διαφόρων εποχών και σχολών τέχνης.Σουλτάνοι και Αυτοκράτορες(Ιουστινιανός,Μανουήλ Κομνηνός,Μωάμεθ Πορθητής και Σελήμ Β)το προίκισαν πλούσια.Για αιώνες φύλασσε τα ιερά σύμβολα του ανατολικού Ελληνισμού(ο σταυρός του Μανουήλ Κομνηνού,Ευαγγέλια,χειρόγραφα και την εικόνα της Παναγίας).Ευτυχώς με την Συνθήκη του 1930 ο Βενιζέλος κατάφερε και έφερε τα σύμβολα στην νέα Παναγία Σουμελά,στον Νομό Ημαθίας.Οι Τούρκοι κατέστρεψαν την Μονή το 1922,πλην όμως τώρα αποτελεί πόλο έλξης και προσκυνήματος για Χριστιανούς και Τούρκους,δεδομένου οτι οι Μουσουλμάνοι τιμούν την Meryemana(Παναγία)εξίσου με τους Χριστιανούς.
70 χλμ. από την Τραπεζούντα αντικρύσαμε με θλίψη τα ερείπια εκκλησιών των Κομνηνών,επί των οποίων οι Τούρκοι έκτισαν απλούς μιναρέδες,πράγμα απαράδεκτο και μάλλον συμπλεγματικό.
Αποχαιρετήσαμε την Τραπεζούντα με μία επίσκεψη στο επιβλητικό κτίριο που κατά τον 18ο αιώνα αποτέλεσε Πανεπιστήμιο και μόρφωσε πολλούς Δασκάλους του Γένους.
Στην Κερασούντα υπάρχει εντός παλαιάς εκκλησίας Μουσείο,όπου φυλάσσονται ευρήματα της αρχαίας ελληνικής εποχής,της ελληνιστικής,της ρωμαικής και της οθωμανικής.Σημαντικό εύρημα το άγαλμα του θεού Ερμή(χάλκινο),προστάτη κάποτε της αρχαίας ελληνικής Κερασούντος,από όπου το κεράσι πέρασε μέσω των Ρωμαίων στην Ευρώπη.
Ανάμεσα στην Κερασούντα και στην Αμάσεια υπάρχει η πόλη Ορντού(πρώην τα αρχαία Κοτύωρα).Τόπος θυσίας Ελλήνων και Ελληνοποντίων κατά τους διωγμούς των ετών 1915-1922 με χιλιάδες μάρτυρες του Ελληνισμού,μας έθλιψε όλους.
Η Αμάσεια,πανέμορφη πόλη και αρχοντική με μεγάλο ποτάμι ήταν η αρχαία πρωτεύουσα των Ποντίων,έδρα της Δυναστείας των Μιθριδατιδών,βασιλέων του Πόντου επί ρωμαικής εποχής.Ο Μιθριδάτης Ευπάτωρ,κληθείς και παρακινηθείς από τους Εφεσίους εξόντωσς 80.000 Ρωμαίους επί της Μικράς Ασίας,οι οποίοι ουδέποτε συνήλθαν μετά το χτύπημα αυτό,αν και τελικά νίκησαν τον Μιθριδάτη και έκαναν τον Πόντο ρωμαική επαρχία.
Μετά από αυτό η λατινική γλώσσα ουδέποτε μπόρεσε να επικρατήσει επί της ελληνικής στα ανώτερα στρώματα της Μ.Ασίας με αποτέλεσμα το ανατολικό ρωμαικό κράτος το 610 να υιοθετήσει εκόν-άκον την ελληνική ως επίσημη γλώσσα του κράτους,το οποίο οι ιστορικοί ονομάζουν από το 610 μέχρι το 1453 βυζαντινό.Ο ίδιος ο Μιθριδάτης είχε ως επίσημη γλώσσα του κράτους του τα ελληνικά.Ο γράφων βρήκε επιγραφή πλησίον του λαξευτού τάφου του στην ελληνική και γνωρίζουμε οτι οι Μιθριδατίδες είχαν ελληνική παιδεία.Γενικώς η ελληνική ήταν μέχρι το 1923 η γλώσσα των μορφωμένων και ανωτέρων τάξεων του Πόντου σε αντίθεση πάντα με τον βαθύ Πόντο,ο οποίος μέχρι και την ανταλλαγή πληθυσμών ομιλούσε την ποντιακή διάλεκτο,ουδεμία βεβαίως σχέση έχουσα με την ελληνική.
Η εκδρομή έκλεισε στην Σαμψούντα,σημερινή πρωτεύουσα του Πόντου με 1.500.000 κατοίκους.Και εδώ επίσης υπάρχουν παλαιά ελληνικά αρχοντικά,αιώνια απόδειξη του πολιτισμού και του λεπτού γούστου των παλαιών Ελλήνων.
Στην Σαμψούντα αποβιβάστηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ την 19 Μα’ί’ου 1919,ο οποίος κήρυξε έκπτωτο τον Σουλτάνο και έχοντας τους Έλληνες στα δυτικά,τους Ιταλούς στα νότια και τους Ρώσους Λευκούς ακόμη στο Καρς κήρυξε τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας των Τούρκων,δημιουργώντας στην πραγματικότητα ένα νέο έθνος.Ο Κεμάλ είναι παντού στην Τουρκία,είναι σαν να μην πέθανε ποτέ.
Η ταραγμένη δεκαετία 1912-1922 ήταν ένας θρίαμβος και του τουρκικού και του ελληνικού εθνικισμού,οι οποίοι χώρισαν οριστικά τα δύο έθνη,βεβαίως με εκατέρωθεν βαριές απώλειες.Πάντως η ταπεινή μου γνώμη θεωρεί οτι οι αριθμοί που αναφέρονται στις επίσημες Ιστορίες περί των απωλειών,αρμενικών,ελληνικών και τουρκικών είναι υπερβολικοί,έχουν ως σκοπό την δυσφήμιση του αντιπάλου και είναι ανακριβείς.
Νομίζω οτι ουδείς γνωρίζει την πραγματικότητα.Οι Τούρκοι έχουν 943 χρόνια στην Μικρά Ασία μετά την νίκη επί των Βυζαντινών στο Ματζικέρτ το 1071,την οποία εορτάζουν ακόμη και σήμερα,αν κρίνω από κάποιες αφίσες που είδα.
Η Μάχη του Ματζικέρτ,αιώνια ήττα και ντροπή του Ελληνισμού,για την οποία το έθνος μας φέρει ακέραια την ευθύνη,μία ήττα αποτέλεσμα προδοσίας,αθλιότητας και απίστευτης ηλιθιότητας,έκανε την κεντροασιατική φυλή των Τούρκων γείτονές μας,οι οποίοι έκτοτε κατάφεραν και εκτούρκισαν σχεδόν όλες τις αρχαίες εθνότητες της Μ.Ασίας.Παρόλα αυτά η Ιστορία αυτά αποφάσισε και δεν αλλάζει.
Οι σημερινοί Τούρκοι μας φάνηκαν φιλόξενοι και ευγενικοί.Είναι οικονομικά καθυστερημένοι στην Ανατολή,αλλά πιστοί στις αρχές και παραδόσεις τους και μας φάνηκαν καλοί οικογενειάρχες.Η Κυβέρνηση κτίζει πολυκατοικίες και πωλεί ή ενοικιάζει τα διαμερίσματα σε χαμηλές τιμές με κλήρωση στους πολίτες σε μια προσπάθεια να επιλύσει το στεγαστικό πρόβλημα.Είναι όμως στωικοί και δυναμικοί και προσπαθούν.Συνιστώ σε όλους ένα ταξίδι στον Πόντο,ως τιμή στην Ιστορία μας.Κλείνοντας,συγχαίρω τον ΕΠΟΣ Φυλής για το ταξίδι αυτό και ιδιαίτερα την Πρόεδρο αυτού κ.Καλλιόπη Δηλαβεράκη για την πίστη της στον Σύλλογό της και στο έργο της
 
.P8160643
Ο Ιωάννης Ξηρός Ταξίαρχος ε.α. έτοιμος για την ανάβαση στη Κορυφή της Τουρκίας !

πηγή: veteranos.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ : Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! (ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ).

ΚΟΙΝΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Made in Greece !!!


Συνεδρίαση Επιτροπής Δικαιοσύνης :
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 300,
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 3,
2 ΕΚ ΤΩΝ 3 ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΟΧΙ,
Η ΤΡΙΤΗ (ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΟΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ,
ΟΜΩΣ ....... 
Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ
ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ 
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!


Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ :


Απορούμε γιατί 
η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 
δεν του υπέβαλε ΜΗΝΥΣΗ για Απάτη 
και Ψευδή Βεβαίωση !!!

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_344.html

Σε επαγρύπνηση οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας - Οι ισλαμιστές αναζητούν τρόπους να περάσουν στην Ευρώπη

Η κατάσταση στην Μέση ανατολή εκτροχιάζεται καθώς οι ισλαμιστές θέλουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο και να μεταφέρουν τα ισλαμικά τους ήθη στην Ευρώπη. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι ισλαμιστές αναζητούν δίοδο στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι οι νότιες χώρες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.
Οπως αναφέρει ανταπόκριση της εφημερίδας Los Angeles Times από την Αθήνα, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες δηλώνουν πως βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης για υπόπτους που διατηρούν στενές σχέσεις με εξτρεμιστές μουσουλμάνους, ενώ, τονίζουν ότι έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες μήνες τουλάχιστον έξι ξένους μαχητές να διασχίζουν την χώρα.
Αλλωστε, είναι έκδηλη η ανησυχία ότι η ισλαμιστική οργάνωση θα προβεί σε πράξεις αντεκδίκησης για τις αυξανόμενες αμερικανικές αεροπορικές επιθέσεις στο Ιράκ και ίσως στη Συρία.
«Το επίπεδο απειλής στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό, καθώς δεν υπάρχουν επαληθευμένες ενδείξεις για ενεργούς ή εν υπνώσει πυρήνες του ISIS ή παραφυάδων του» εντός της χώρας, δήλωσε, ανώτατος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, προσθέτοντας ότι «είμαστε ωστόσο σε αυξημένη κατάσταση επαγρύπνησης τώρα, ανταλλάσσοντας πληροφορίες με τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία και άλλους».
Ο αξιωματούχος που ζήτησε τη διατήρηση της ανωνυμίας του εξαιτίας της ευαισθησίας του θέματος, δεν προέβη σε λεπτομέρειες, ούτε απάντησε εάν η Ελλάδα έχει εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης για ισλαμιστές μαχητές στην προσπάθεια να μπλοκάρει την διάχυση της εξτρεμιστικής βίας από τη Μέση Ανατολή.
Ειδικοί επισημαίνουν ότι η Ελλάδα, που βρίσκεται μεταξύ της Δύσης και της επικράτειας του Ισλάμ, θα μπορούσε να καταστεί δίοδος για εξτρεμιστές που κατευθύνονται στην Ευρώπη.
Τους τελευταίους μήνες οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν έξι αλλοδαπούς, στρατολογημένους από το Iσλαμικό Kράτος, να διασχίζουν τη χώρα, στους οποίους περιλαμβάνεται ένας 23χρονος Γάλλος υπήκοος που μετέφερε «στικάκι» με οδηγίες κατασκευής βομβών.
«Δεν τους συλλάβαμε καθώς δεν υπήρχε νομιμοποίηση» επεσήμανε ο αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, προσθέτοντας ότι «αντίθετα ενημερώσαμε ξένες μυστικές υπηρεσίες για τις κινήσεις τους».
Σε άλλη υπόθεση οι ελληνικές Αρχές συνέλαβαν έναν 43χρονο Γάλλο ρωσικής καταγωγής καθώς μετέφερε όπλα στη Συρία μέσω των ελληνοτουρκικών συνόρων. Ούτε ο αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, ούτε άλλοι αξιωματούχοι αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη σύλληψη.
Δεν απέκλεισαν ωστόσο το ενδεχόμενο έκδοσης του συλληφθέντος. «Εφαρμόζονται οι προσήκουσες διαδικασίες» δήλωσε ο αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών.
Η κήρυξη συναγερμού για το Ισλαμικό Κράτος και την ενδεχόμενη απήχησή του σε κάποιους Μουσουλμάνους έγινε μετά την επίθεση κατά του εβραϊκού μουσείου στις Βρυξέλλες τον περασμένο Μάιο, όπου σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα. Για το επεισόδιο συνελήφθη ως ύποπτος ένας Γάλλος μουσουλμάνος που πολέμησε στη Συρία.
Πλημμυρισμένη από ένα κύμα μεταναστών η πληττόμενη από την κρίση Ελλάδα έχει ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση περισσότερα χρήματα και δυνάμεις για να συμβάλλουν στην απώθηση των χιλιάδων προσφύγων, και πιθανώς ισλαμιστών εξτρεμιστών, που επιχειρούν να εισέλθουν στη χώρα.
Από τις αρχές του έτους η Ελλάδα έχει απελάσει πάνω από 300 Σύρους και Ιρακινούς υπόπτους που σχετίζονται με τρομοκρατικές δραστηριότητες.
Το χειρότερο είναι ότι λόγω της γειτνίασης της Ελλάδας με την Αλβανία, τη χώρα που αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή στρατολογουμένων από το ισλαμικό κράτος στα Βαλκάνια, οι ειδικοί ερευνητές προειδοποιούν ότι η διέλευση των μαχητών από τη χώρα θα αυξηθεί.

defencenet

Και ξαφνικά «ζεσταίνεται» η Κασπία Θάλασσα


Την στιγμή που η Αμερική έχει αναλάβει ενεργή πρωτοβουλία στο πρόβλημα που λέγεται ISIS με στοχοποίηση και καταστροφή θέσεων της στην επικράτεια του κεντρικού και βόρειου Ιράκ.
Την στιγμή που ο Αμερικανός ΥΠΕΞ επισκέπτεται την νέα κυβέρνηση της Βαγδάτης και δηλώνει την έναρξη εκστρατείας κατά του ¨ νέου κακού¨.

Την στιγμή που ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας διαμηνύει στους Αμερικάνους ¨ μην τολμήσετε να πειράξετε την Συρία με δικαιολογία την ISIS.
Την στιγμή που από ώρα σε ώρα καταπλέει το Καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων Moskva στα ζεστά νερά της Αν. Μεσογείου.
Την στιγμή που εξελίσσεται η διεθνής άσκηση «Sea Breeze 2014» Ουκρανίας –ΝΑΤΟ με 11 πολεμικά πλοία στην περιοχή της Οδησσού που ο σκοπός της φέρεται να είναι ¨εκτέλεση διεθνούς επιχείρησης για την διασφάλιση της ασφαλούς ναυσιπλοΐας στην περιοχή της ζώνης κρίσης¨ , η οποία με την σειρά της ενεργοποίησε εκ μέρους των Ρώσων τις μονάδες Στρατηγικών πυραύλων στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ που τάχθηκαν εκτάκτως σε ύψιστο συναγερμό και θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις σε συνθήκες πυρηνικού πολέμου σύμφωνα με την Διεύθυνση Στρατηγικών Πυραύλων και την ανακοίνωση του εκπροσώπου συνταγματάρχη Ιγκόρ Yegorov.
Την ίδια ώρα η Ρωσία ανακοινώνει ναυτικές ασκήσεις στην Κασπία Θάλασσα.
¨ Η ομάδα των πλοίων του Στόλου της Κασπίας, καθώς και πολεμικά μαχητικά αεροσκάφη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας (BSF) και η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας ξεκινούν την Τετάρτη τακτικές ναυτικές ασκήσεις με τη χρήση όλων των τύπων πολεμικών όπλων στα πλαίσια αντιμετώπισης πιθανής εχθρικής επίθεσης. Αυτά ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας και διευκρίνισε ότι στις ασκήσεις συμμετέχουν 15 πολεμικά πλοία και 50 σκάφη υποστήριξης (hardware) και περίπου χίλιοι στρατιώτες του Στολίσκου της Κασπίας.
Οι ασκήσεις διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα και βάσει του προγράμματος δραστηριοτήτων των στρατιωτικών δυνάμεων της Κασπίας Flotilla για το 2014 έτος..¨ 09/10/2014 Πηγή: Pravda.Ru
Ποιους ακουμπάει ο γεωστρατηγικός χώρος της Κασπίας Θάλασσας;
Το Ιράκ με τα σημερινά προβλήματα του εξ αιτίας της ISIS και την ενεργοποίηση πάλι του Αμερικάνικου παράγοντα στην Μεσοποταμία.
Το Ιράν με τις αμφιλεγόμενες θέσεις του.
Το Αζερμπαϊτζάν με τα υποθαλάσσια ενεργειακά οικόπεδα του.
Και δίνει μήνυμα παρουσίας στην γειτονική Γεωργία και στην¨φίλη ¨ μέχρι στιγμής Τουρκία που συνδέει ένα μεγάλο κομμάτι της ενεργειακής αυτάρκειας της με το Αζέρικο αέριο και τον αγωγό ΤΑΝΑΡ με τον οποίο θέλει να προμηθεύσει ενέργεια στην Ευρώπη μέσω του δικού μας ΤΑΡ.
Κάποιοι βάλθηκαν πλέον οφθαλμοφανώς τώρα που τύποις κλείνει η Αν. Ουκρανία να συνεχίσουν να απασχολούν την ανθρωπότητα με προβλήματα ¨που τα κατεβάζουν¨ όσο πάνε νοτιότερα.
Για να δούμε τι χειμώνας προμηνύεται;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_824.html

Μουσουλμάνοι βιάζουν και υποδουλώνουν σεξουαλικά μικρά παιδιά: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο!

Μπορεί η αποκάλυψη για τη δράση της συμμορίας των Πακιστανών μουσουλμάνων που βίασαν περισσότερα από 1400 παιδιά στο Ρόδερχαμ της Βρετανίας να προκάλεσε σοκ σε
κάποιους, η αλήθεια είναι όμως ότι το φαινόμενο αυτό είναι ευρύτατα διαδεδομένο.Στη Βρετανία μόνο, πρόκειται για την πέμπτη υπόθεση μαζικής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από μουσουλμάνους που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Πριν από μερικά χρόνια στην Αυστραλία, μια ομάδα νεαρών μουσουλμάνων από το Λίβανο διέπραξε μια «σειρά βίαιων ομαδικών βιασμών» λευκών εφήβων κοριτσιών. Λίγα χρόνια αργότερα, στην ίδια χώρα, τέσσερα αδέρφια από το Πακιστάν βίασαν τουλάχιστον 18 γυναίκες και κορίτσια, κάποια μικρότερα των 13 χρονών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια συμμορία μουσουλμάνων από τη Σομαλία κατηγορήθηκε για την απαγωγή, την αγορά, την πώληση, το βιασμό και τον βασανισμό μικρών κοριτσιών, κάτω των 12 ετών.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: Αν οι μουσουλμανικές μειονότητες δεν φοβούνται να κακοποιήσουν σεξουαλικά «άπιστες» γυναίκες και κορίτσια σε μη-μουσουλμανικές χώρες-εκεί δηλαδή όπου οι ίδιοι αποτελούν δυνητικά τις ευπαθείς ομάδες-πώς συμπεριφέρονται τότε σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, εκεί δηλαδή όπου κυριαρχούν, πώς αντιμετωπίζουν τις ευάλωτες, μη-μουσουλμανικές μειονότητες;
Η απάντηση είναι ένας μακραίωνος και διηπειρωτικός απολογισμός αέναης σεξουαλικής κακοποίησης.
Η πρόσφατη απαγωγή περίπου 300 μαθητριών, κυρίως χριστιανών, από την Boko Haram είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Σε όποια χώρα ή περιοχή κυριαρχεί ή αυξηθεί ο μουσουλμανικός πληθυσμός, εκεί συμβαίνουν φαινόμενα εγγενή στον μουσουλμανικό κόσμο-όπως π.χ. η σεξουαλική κακοποίηση των «άπιστων» παιδιών και εφήβων.
Έτσι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν μια αξιοσημείωτη μειονότητα, οι συστηματικοί βιασμοί «απίστων» φυσικά και συμβαίνουν. Βέβαια, σε περίπτωση που οι δράστες συλληφθούν, επικαλούνται την «ισλαμοφοβία» και παριστάνουν τους αθώους.
Στη Νιγηρία, ωστόσο, η οποία κατά το ήμισυ είναι μουσουλμανική χώρα, τέτοιες «δικαιολογίες» είναι περιττές. Μετά την απαγωγή των 300 κοριτσιών, ο ηγέτης της Boko Haram εμφανίστηκε σε βίντεο να επαίρεται ότι «εγώ απήγαγα τα κορίτσια σας. Θα τα πουλήσω στην αγορά, με τη βοήθεια του Αλλάχ ….».
Τα ίδια φυσικά συμβαίνουν και στο Πακιστάν. Δεκάδες παιδιά, μερικά κάτω των 2 χρόνων!- απήχθησαν, κακοποιήθηκαν και βιάσθηκαν από μουσουλμάνους. Η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτα, εκτός από κάποιες περιπτώσεις, στις οποίες υπερασπίστηκε τους βιαστές έναντι των «άπιστων» θυμάτων.
Για παράδειγμα, ανήμερα του Πάσχα, τέσσερις μουσουλμάνοι βίασαν ομαδικά μία 7χρονη χριστιανή, τη Sara, αφήνοντάς την σε «κρίσιμη κατάσταση». Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, «η αστυνομία, αντί να συλλάβει τους ενόχους, βοήθησε τη συμμορία να απαγάγει τον πατέρα του κοριτσιού … να αναγκάσει την οικογένεια να μην καταγγείλει την υπόθεση, να καταλήξει σε συμφωνία με τους εγκληματίες, ώστε να αποφευχθεί μια διαμάχη με θρησκευτικό υπόβαθρο».
Σε μια άλλη περίπτωση, το 2010, η χριστιανή Kiran George, η οποία «υποδουλώθηκε από μια γυναίκα, τη Sama, που πωλούσε κορίτσια ως πόρνες ή σκλάβες σε πλούσιες οικογένειες μουσουλμάνων», είχε τραγικό τέλος, όταν ένας αστυνομικός που συμμετείχε στο κύκλωμα την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή.
Κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι η θρησκεία των δραστών: το Ισλάμ!
Όσο για το θέμα της παιδοφιλίας, ο Μωάμεθ, που οι μουσουλμάνοι καλούνται να τον μιμηθούν με κάθε δυνατό τρόπο, «αρραβωνιάστηκε» την 6χρονη Aisha, ενώ «ολοκλήρωσε» το γάμο τους, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Ως εκ τούτου, οι ιμάμηδες τάσσονται υπέρ των γάμων με παιδιά-ακόμη και αν η «γυναίκα» βρίσκεται ακόμα στην κούνια-ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα του προφήτη.
Ο βιασμός «άπιστων» παιδιών δεν συνιστά καν κάτι κακό, σύμφωνα με την ισλαμιστική νοοτροπία. Για τους μουσουλμάνους, όλα αυτά, οι βιασμοί, οι κακοποιήσεις, οι υποδουλώσεις, είναι «λάφυρα πολέμου».
Ο Majid Khadduri, διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον ισλαμικό νόμο, εξηγεί τι σημαίνει «λάφυρα»:
«Ο όρος λάφυρα (ghanima) χρησιμοποιείται ειδικά για την περιουσία που αποκτήθηκε με τη βία από μη-μουσουλμάνους. Περιλαμβάνει, ωστόσο, όχι μόνο κινητή και ακίνητη περιουσία, αλλά και ανθρώπους, είτε με την ιδιότητα του asra (αιχμάλωτοι πολέμου) είτε με του Sabi (γυναίκες και παιδιά). … Αν ο δούλος είναι γυναίκα, ο αφέντης έχει το δικαίωμα να την χρησιμοποιεί ως παλλακίδα».
Η φρίκη δεν σταματά εδώ…Πέρυσι ο σεΐχης της Ιορδανίας Yasir al-‘Ajlawni  είπε ότι οι μουσουλμάνοι που αγωνίζονται να ανατρέψουν τον «άπιστο» πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ στη Συρία επιτρέπεται να «αιχμαλωτίσουν και να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όλες τις γυναίκες, εκτός των σουνιτών μουσουλμάνων».
 
hellasforce
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/09/blog-post_861.html

ΑΟΖ, Φυσικό Αέριο, Τεχνητά Νησιά: Παράνομες οι προκηρύξεις του ΥΠΕΚΑ

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη

Σε ένα σωστά οργανωμένο κράτος, σε μια κοινωνία που το να γίνεται το σωστό είναι συνήθεια δεν μπορεί κανείς να βαρεθεί ασχολούμενος με ένα θέμα. Παράλληλα δεν μπορεί να ταυτισθεί με αυτό επειδή κανείς δεν ασχολείται με αυτό ενώ θα έπρεπε. Ο λόγος που ασχολήθηκα με την Ελληνική ΑΟΖ, την οποία και εσχεδίασα, ήταν διότι πίστευα και πιστεύω ότι για να αντιληφθεί κάποιος ένα θέμα και να θεωρηθεί ειδικός σε αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό που λέμε ειδικότητα στην επιστήμη και να γίνει ειδικός στο πρόβλημα. Το πρόβλημα για μένα ήταν η ανίχνευση και εκμετάλλευση των υδρογονονθράκων αν και εφόσον υπάρχουν στην Ελλάδα.

Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι ένα θέμα που περιλαμβάνει μια μόνο ειδικότητα αλλά πολλές. Η ενασχόληση μου με πολλές πειραματικές τεχνικές και με θέματα τεχνολογίας και εφαρμογής υλικών, η σχεδίαση ηλεκτρονικών, υλικών και των συσκευών τους, οι πολλές μου γνώσεις στη χρηματοοικονομική ανάλυση ήταν πολλά από τα εφόδια που χρησιμοποίησα για να αντιληφθώ το θέμα των υδρογονανθράκων σε βάθος και κυρίως να σκέφτομαι τεχνολογικές λύσεις σε προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν σε θέματα ανίχνευσης, ανάλυσης, εκμετάλλευσης, νέων μελλοντικών εφαρμογών, γεωστρατηγικής και γεωοικονομίας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η πρώτη δημόσια παρουσίαση σε χάρτη για όλη την Ελλάδα των κοιτασμάτων των Ελληνικών υδρογοναθράκων όπως και ο τρόπος ανάλυσης των σεισμικών αποτελεσμάτων έγινε από εμένα στη διάρκεια δύο εκπομπών στη CreteTV, στην εκπομπή Αντιθέσεις που παρουσιάζει ο Γιώργος Σαχίνης.

Αυτός ο χάρτης εδώ θα παραμείνει σαν παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές που κάποτε θα ψάξουν να δούν ποιός βοήθησε και αν τελικά αυτό που έκανε ήταν κακό για την Ελλάδα… Λέω κακό γιατί ο τρόπος που αντιμετωπίζει η πολιτεία το θέμα των υδρογονανθράκων γελοιοποιεί τη προσπάθεια μου για κάτι, που θα μπορούσε να είναι εστία ανάπτυξης για τη χώρα. Για την ιστορία, οι περιοχές Κ και Μ είναι απο τις πλέον πλούσιες σε κοιτάσματα.

Ένας λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες είναι η προστασία που προσφέρει η κυβέρνηση στα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών για την πώληση μόνο LNG αντί της προώθησης και εκμετάλλευσης παροχών φυσικού αερίου μέσω αγωγών. Ο άλλος λόγος είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση όπως και σύσσωμη η αντιπολίτευση παίζουν τα παιγνίδια των οικονομικών δολοφόνων που δρούν στη χώρα. Ας δούμε στη συνέχεια γιατί το λέω αυτό και γιατί από όσα αντιλαμβάνομαι καταλήγω στο γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός έχει απέναντι του μια εγκληματική οργάνωση, διαπλεκόμενη με ντόπια συμφέροντα και με ιστορικές διαδρομές.

Πρίν λίγο καιρό η καθεστωτική κυβέρνηση που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία υπογράφοντας παράνομα τα μνημόνια και χωρίς να κάνει ενεδελεχή έλεγχο του χρέους προκήρυξε 20 οικόπεδα στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Δυστυχώς δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κανείς δεν μπορεί να νοικιάσει η να πωλήσει γή σε περιοχές που δεν τις έχει κατοχυρώσει.

Τα οικόπεδα αυτά ευρίσκονται σε διεθνή ύδατα και όχι στα χωρικά ύδατα (6 ν.μ.) διότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει ανακήρυξη της ΑΟΖ της με όρια. Αυτό σημαίνει πώς όλες οι προκηρύξεις και συμβόλαια που έχει συνάψει το ΥΠΕΚΑ για έρευνες για φυσικό αέριο σε απόσταση μεγαλύτερη από 6 ν.μ. έχουν γίνει παράνομα. Οι εταιρείες που έχουν πάρει ή θα πάρουν τις αναθέσεις ανά πάσα στιγμή και αν έχουν κέρδη από τις εξορρύξεις θα μπορούσαν να αρνηθούν να πληρώσουν τα οποιαδήποτε δικαιώματα στην Ελλάδα (τεράστιο είναι και το θέμα για τη ποιότητα των συμβολαίων που στη πραγματικότητα θα μπορούσαν να μην αφήνουν κανένα κέρδος στην Ελλάδα, κάτι που έχω συζητήσει σε προηγούμενο άρθρο)!

Ενδιαφέρον είναι και είναι κάτι που δείχνει πόση σαπίλα επικρατεί σε διεθνές επίπεδο. Και η Γερμανία και η ΕΕ γενικότερα αλλά και οι ΗΠΑ έχουν πιαστεί κορόιδα συμμετέχοντας σε κάτι που είναι παράνομο. Εννοώ την εκμετάλλευση από ένα κράτος μέλος της ΕΕ και του ΟΗΕ περιοχών σε διεθνή ύδατα για ίδιον όφελος. Το αστειότερο είναι ότι ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα επιβεβαίωσε τον Μανιάτη ότι Αμερικανικές εταιρείες ενδιαφέρονται να κάνουν έρευνες και στα 20 οικόπεδα, που είναι σε περιοχές που η Ελληνική ΑΟΖ αλλά και η Ελληνική υφαλοκρηπίσα δεν έχει ανακηρυχθεί! Αυτά είναι να σε πιάνει ανατριχίλα.

Εύλογα τίθεται το ερώτημα: ΟΙ ΗΠΑ συμμετέχουν σε παράνομα παιγνίδια του καθεστώτος ή το αντίστροφο;

Αντιλαμβάνεστε ελπίζω πόσο επικίνδυνο παιγνίδι για την Ελλάδα παίζει το ΥΠΕΚΑ προκηρύσσοντας οικόπεδα σε περιοχές που είναι σε διεθνή ύδατα. Αντιλαμβάνεστε ελπίζω επίσης, πόσο ένοχη είναι η σιωπή της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ για το θέμα.

Κάθε χώρα μπορεί να κάνει έρευνα υδρογονανθράκων σε περιοχές έξω από την αιγειαλίτιδα ζώνη μιας άλλης χώρας, πού δεν έχει ανακηρύξει την ΑΟΖ της.

Η σημερινή “κυβέρνηση” με την ανοχή της “αντιπολίτευσης”, την ανοχή των επισήμων οργάνων της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΟΗΕ δημιουργεί «προηγούμενο» στο Διεθνές Δίκαιο και δίνει το μοντέλο για να επαναληφθεί η τακτική αυτή σε άλλα μέρη του κόσμου. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.

Η μη ανακήρυξη της ΑΟΖ, εκτός λοιπόν του ότι δεν επιτρέπει την προκήρυξη οικοπέδων για έρευνα υδρογονανθράκων, δεν προστατεύει και τη χώρα από έρευνα άλλων χωρών σε περιοχές έξω από τα 6 ν.μ., χωρών που στη περίπτωση της Ελλάδας θα μπορούσαν να είναι όχι μόνο η Τουρκία, αλλά και η Κίνα, το Ισραήλ ή η Ρωσία! Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν παράνομο, αφού η Ελλάδα δεν θα είχε κανένα δικαίωμα να κάνει έλεγχο σε διεθνή ύδατα, όπως δεν μπορούσε να κάνει και στο πλοίο που υποτίθεται ότι “εξουδετέρωσε” σε ένα μήνα όλα τα χημικά της Συρίας…

Στις εκπομπές στη CreteTV με το Γιώργο Σαχίνη αναφέρθηκα στην επικινδυνότητα της κατασκευής τεχνητών νησιών δίπλα σε βράχους. Όπως εξήγησα τότε και διευκρίνησα μετά σε σχετικό άρθρο, μια τεχνητή νησίδα δίπλα σε ένα βράχο δίνει στο βράχο οικονομική ζωή και ΑΟΖ (200 ν.μ.).

Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο αν τεχνητά νησιά ευρεθούν δίπλα σε μη “ταυτοποιημένους” βράχους π.χ. στο Αιγαίο ή ακόμη και μόνα τους έξω από την Αιγειαλίτιδα ζώνη μιας χώρας. Σε ακτίνα 500 μέτρων απο την ακτή τους δεν θα μπορούσε να τα πλησιάσει κανείς…

Άν σε απόσταση π.χ. 7 ν.μ. από τις ακτές ενός νησιού, σε μια περιοχή που είναι γνωστό ότι υπάρχει κοίτασμα μια χώρα Χ φτειάξει μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου με τη μορφή ενός τεχνητού νησιού δεν θα έκανε κάτι παράνομο και φυσικά δεν θα πλήρωνε κανένα δικαίωμα στη χώρα προσέγγισης.

Γιατί μια χώρα χρειάζεται να πληρώσει για να κάνει έρευνα και εκμετάλλεσυη υδρογονανθράκων σε διεθνή ύδατα μια χώρα στην οποία τα κοιτάσματα γειτνιάζουν; Δεν χρειάζεται να το κάνει, γιατί δεν υπάρχει κανένα νομικό έρισμα ή υποχρέωση να το κάνει, όπως η ΑΟΖ.

Από όσα είπα, αντιλαμβάνεστε ελπίζω πως όσα έχει κάνει το ΥΠΕΚΑ και η κυβέρνηση Σαμαρά είναι και παράνομα και επικίνδυνα και κάνουν κακό στη διεθνή εικόνα της χώρας.

Στη θέση τους θα είχα φύγει όσο γράφεται το άρθρο αυτό για τα βουνά.

Z-code

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/09/blog-post_152.html


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΖΗΤΑ ΛΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ;;;;;

ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2010

Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε σκυμμένοι;

Δήμο  Δήμο, ας ξεσηκωθούμε., απαιτώντας οι Δημοτικοί Άρχοντες, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΟΥΧΤΕΛ. Επιτέλους ας αποφασίσουμε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΡΑΓΙΑΔΕΣ;
Εγώ λέω, πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

Πόπη Σουφλή...

5-5-2010 
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEKwA65_OhFc6JpZfyz4i71349XbB7ktmAoGh9zMfYZsHY5hro
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-tj0Q6gkqHGuk7XiCf4KWj9wicxDQIq2YriALaCTpb1C5ttO9uGzc9ddAaS4xbgXL0B_62jMzihtn5sxAiOzg10Ji7WdQKUEKWHul9ERNNo_yXvOOXNHnwFL_koZwHcXOaQcNG_Dp-f8/s1600/5-5-2010.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-gOcKW8BJzkY/T6QHZgtWjjI/AAAAAAAA4Lg/pg6VPM82I0E/s489/marfin-fwtia.jpg
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJdE0XAXwE31QQpgfeE7GFzOodfKJDOMx-YUsuDDzRMxPa2oWm

 Από την Σοφία
"Με την παρούσα ο Δανειολήπτης ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΥΛΙΑ που έχει Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. συμπεριλαμβανομένων, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΓΩΓΗΣ.. Ή ..ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.."
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (28/29-6-2011)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYZfCTl3WIWqEV9Urrrw5eou5OTKAhRRNwPQJQ-_LOl49yr8wZfppwqCXBsJX4Rxpn1RnOMSqpHh9jrJ5pmqB_bUIAdVKmDfikWVVws4NsR5tRYjSeleeGVbcwSiloGZYebml7XsHV1UOS/s1600/tromaktiko.jpg
Αυτά ελάμβαναν χώρα έξω από την βουλή ενώ μέσα τα ταξικά αδέλφια των φούχτελ έλεγαν "ΝΑΙ" στο μεσοπρόθεσμο..
http://i.ytimg.com/vi/v_HdRFLXixk/maxresdefault.jpg

Β κεφάλαιο «Περιουσία- Έσοδα-Διάθεση εσόδων»
Στο ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ:
Κινητές αξίες εταιρειών, περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, ακίνητα που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων.
Τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία περιέρχονται στο Ταμείο, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή και το Δημόσιο απεκδύεται κάθε δικαιώματός του επί αυτών από τη δημοσίευση της απόφασης της Δ.Ε.Α.Α. στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ως δημόσια ακίνητα, για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος Κεφαλαίου, νοούνται τα ακίνητα που ανήκουν στην ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου) ή Ο.Τ.Α. (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ή σε εταιρεία της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε Ο.Τ.Α..(Κεφ Β Άρθρο 10 παρ. 1)

Με άλλα λόγια, Στο ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΤΑ (Πχ τα δημαρχεία, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, οι δημοτικές επιχειρήσεις κλπ) ακόμη και οι αιγιαλοί (Κεφ Β Άρθρο 14 παράγραφος 1).

Καταργείται δηλαδή και αυτό που ίσχυε ως δίκαιο από την εποχή του Ιουστινιανού, δηλαδή ότι οι ακτές είναι αποκλειστικά προς χρήση του λαού.
http://apolasos.files.wordpress.com/2012/06/kalesma.png

Επίσης, στο Ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κεφ Α άρθρο 2 παρ. 4 - β)), (για αυτό ο φούχτελ ρωτά τι ορυκτό πλούτο έχουν οι δήμοι..
Τι λέτε ότι θα κάνουν οι ΚαμινοΜπουταροΠάχτες δήμαρχοι;;;;;;; Δεν θα του δώσουν τα πάντα στο πιάτο κι όλα μας τα περιουσιακά στοιχεία να διαλέξουν οι ναζί ποια τους γυαλίζουν για να αρπάξουν;;;;;
)
Στο Ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ επίσης ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ όπως πχ. ο ΟΠΑΠ, (Κεφ Α΄ Άρθρο 2 παρ 4 -α) αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. (Κεφ. Α΄ Άρθρο 2 παρ 5)
Έτσι, μπορούν αντί να τις πουλήσουν, αν τους συμφέρει να τις διατηρούν στην κατοχή τους εισπράττοντας τα έσοδα, δηλαδή τους λογαριασμούς που εμείς πληρώνουμε, και φυσικά ν' αναπροσαρμόζουν όπως θέλουν την τιμολογιακή πολιτική των οργανισμών αυτών.
http://lh5.ggpht.com/-FkHIuqxALII/TgyRFnuqokI/AAAAAAAAId8/nLQ0Sg8DNsI/29-6-2011%2525209-04-40%252520%2525C2%2525BC%2525C2%2525BC_thumb%25255B1%25255D.jpg?imgmax=800 http://realdemocracygr.files.wordpress.com/2011/06/can.jpg?w=949
vulture-capitalism.png
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQ_DV7hmEWEZRSojzWsis4OxFMHOU7e9ie_PSNhJmDvpnRa2Ry ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΑ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Καταλάβατε γιατί στάλθηκαν ερωτηματολόγια που στάλθηκαν που ζητείται ουσιαστικά μια πλήρης καταγραφή της περιουσιακής τους κατάστασης και του δικτύου δημοτικών υπηρεσιών καθώς και στοιχεία για το κοινωνικό προφίλ των περιοχών τους, του φυσικού τους πλούτου και της παραγωγικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται;;;;;

http://www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/830x420/public/GALLERY/MerkelXL.jpg
 
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ "ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ" ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ "ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ" ΠΟΥ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!
και μπόνους για να δείτε τι άλλο προσπαθούν τα φουχτελιάρικα.. δεν τους φτάνει ο διαμελισμός της Ουκρανίας..
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQef1QdxqmBFj867pvPLikpX9Qervex_H_0qYpY91SP4A0-VmsI
Αυτά, δημοκρατοκάπηλοι, της δεκάρας δεν αποτελούν προσβολή του δημοκρατικού πολιτεύματος, που τόσο σας κόβει;;;;
Σε ποια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα κυκλοφορεί σαν την τρελλή ένας ανθύπατος κάποιας άλλης και μοιράζει ερωτηματολόγια σε δημόσιους φορείς; Ως τι το κάνει;

Σε οποιαδήποτε χώρα στοιχειώδους αξιοπρέπειας θα είχε απελαθεί κλωτσηδόν!

Σε ποια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα υπογράφεται δανειακή σύμβαση που ακυρώνει την εθνική κυριαρχία;
Σε ποια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα δέρνονται οι πολίτες που αρνούνται την "ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" στον καθένα, ενώ οι υποτίθεται αντιπρόσωποί τους στο κοινοβούλιο τους έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι;
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_415.html

Δήμαρχος Βιάννο: Το μόνο που θα στείλω στον Φούχτελ είναι μια λίστα με αυτούς που δολοφόνησαν οι Ναζί στο χωριό μου

ναζι
“Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω ότι την μόνη λίστα που θα λάβει από τον Δήμο Βιάννο είναι εκείνη με τα ονόματα των 461 νεκρών που σφαγιάστηκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής”. Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με αφορμή το ερωτηματολόγιο που απέστειλε ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ προς τους δήμους.

“Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις περί καταγραφής της περιουσίας των Δήμων με την συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου που απέστειλε ο . Φούχτελ, και χωρίς μέχρι σήμερα να έχουμε παραλάβει κανένα τέτοιο ερωτηματολόγιο, θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω ότι την μόνη λίστα που θα λάβει από τον Δήμο Βιάννο είναι εκείνη με τα ονόματα των 461 νεκρών που σφαγιάστηκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και να του υπενθυμίσω τις εκκρεμότητες που έχει η Χώρα του απέναντι στους συγγενείς των Θυμάτων”, τόνισε ο κ. Μπαριτάκης, σύμφωνα με το cretalive.gr.
“Η Βιάννος δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί από το αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης και τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και που οφείλει ο κος Φούχτελ και η Κυβέρνηση του στην Πατρίδα μας.” σημείωσε.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/09/blog-post_436.html

Απάντηση στον κ. Φούχτελ: «Πες του να φύγει και να πάει να να να…»

Ο κ. Φούχτελ, Γερμανός Έπαρχος εν Ελλάδι, έστειλε πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο στους δημάρχους και περιφερειάρχες της Ελλάδας για να καταγράψει από τα περιουσιακά στοιχεία και τον πληθυσμό μέχρι και τα σκουπίδια που παράγει κάθε τόπος.

Τα πραγματικά αφεντικά μάλλον θεωρούν ότι δεν υπάρχει πλέον ελληνική κυβέρνηση και σκέφτονται να πάρουν κατευθείαν τα ηνία στα χέρια τους.
Την απάντηση όμως του ελληνικού λαού την έχουν δώσει τα λόγια του τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου:


«Ποιος είν’ αυτός, που μπαίνει ανάμεσα μας
και με το ζόρι ν’ αμαρτήσεις προσπαθεί
ποιος είν’ αυτός που λέει παιδιά του τα παιδιά μας
και με το μέλλον τους ζητάει ν’ ασχοληθεί
ποιος είν’ αυτός που λέει παιδιά του τα παιδιά μας
πες του αγάπη μου να πάει να να να να...

Ποιος είν’ αυτός που μπαίνει ανάμεσα μας
και σαν κατάσκοπος μας παρακολουθεί
ποιος είν’ αυτός που λέει δικά του τα δικά μας
και στο κρεβάτι μας ζητάει να κοιμηθεί
ποιος είν’ αυτός που λέει δικά του τα δικά μας
πες του αγάπη μου να πάει να να να να...»

*Οδυσσέας Βουδούρης, Βουλευτής Β’ Αθήνας, «Κοινωνία Πρώτα»

tvxs
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/09/blog-post_647.html

Λεπτομερή στοιχεία δήμων και περιφερειών ζητά ο Φούχτελ «Απογραφή»


Ερωτηματολόγιο στους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες για την «απογραφή» των χαρακτηριστικών και των υποδομών των ελληνικών ΟΤΑ, απέστειλε η «Ελληνογερμανική Συνέλευση» του εντεταλμένου της γερμανικής καγκελαρίας Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ.
 Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, η επονομαζόμενη «Ελληνογερμανική Συμμαχία» έστειλε στις νέες διοικήσεις δήμων και περιφερειών 8σέλιδο ερωτηματολόγιο, ζητώντας λεπτομερή απογραφή για τους κατοίκους, τον δήμο καθώς και τις υποδομές και την περιουσία του.
Το πρώτο δισέλιδο εστιάζει στην «ταυτοποίηση» των δήμων: εάν ο δήμος είναι αγροτικός, τουριστικός, ορεινός κ.λπ., τα πλεονεκτήματα της περιοχής, το είδος των συλλόγων που υπάρχουν κ.ά. Στο επόμενο 6σέλιδο ζητείται να καταγραφεί το σύνολο των κατοίκων, κατηγοριοποιημένο σε ηλικιακή κατανομή πραγματικού πληθυσμού, έως και στοιχεία πληθυσμού ΑμεΑ, αστέγων, Ρομά και μεταναστών εκτός Ε.Ε.

Επίσης, ζητούνται στοιχεία για τις υποδομές του κάθε δήμου στους τομείς των μεταφορών, της εκπαίδευσης, της υγείας, του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης, του περιβάλλοντος και, μεταξύ άλλων, της διαχείρισης των απορριμμάτων

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Συμπεριφέρονται ως σύγχρονοι κατακτητές

«Ο κ. Φούχτελ και η παρέα του, που υποστηρίζεται από εγχώριους υποτελείς των δανειστών και των συμφερόντων που εξυπηρετούν, συμπεριφέρονται ως σύγχρονοι κατακτητές της Ελλάδας. Θέλουν να γνωρίζουν λεπτομερώς ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία του κάθε δήμου και περιφέρειας, ποιες είναι οι υποδομές που διαθέτει και ποια η τοπική κοινωνική κατάσταση, με στόχο να καταστρώσουν το σχέδιο υφαρπαγής της δημόσιας περιουσίας», αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, φέρνοντας το έντυπο στην επιφάνεια.
ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχουν και όρια

«Υπάρχουν και όρια! Δεν πουλάμε, κύριοι…», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος σε θέματα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης. «Τη στιγμή που ο εντεταλμένος της κ. Μέρκελ αναζητά, και μάλιστα με τόσο απροκάλυπτο τρόπο, νέους επικερδείς χώρους για “μπίζνες” για τα γερμανικά συμφέροντα, αναρωτιέται κανείς τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση», σχολιάζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

http://tvxs.gr/news/ellada/leptomeri-stoixeia-dimon-kai-perifereion-zita-o-foyxtel

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΑΧΥΡΟΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ: «Πείτε του να πάει να… γ@μηθεί» !!!!

ΒΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ!!! ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ;;!!! ΤΣ ΤΣ ΤΣ…!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ; ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ;;;
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;; ΕΧΥΣΕΣ ΔΑΚΡΥΑ ΑΝΝΟΥΛΑ «ΜΑΣ»!!! ΤΑ ΕΧΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΝΝΟΥΛΑ «ΜΑΣ»!!! ΠΡΟΕΧΥΣΕΣ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ «ΜΑΣ» !!!
ΜΗΠΩΣ ΑΝΝΟΥΛΑ «ΜΑΣ» ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ, ΝΑ ΕΣΠΑΓΕΣ ΤΑ ΑΥΓΑ;;;; 
ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
………………………………………………………………..
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ…
Αννα Καραμανλή:Nα πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γαμηθεί!.. 
Annna-Karamanli1
«Από έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει, δεν μπορεί ζητάμε να πληρώσει κι άλλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν μπορώ να τους αγνοήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν» διευκρίνισε σε ραδιοφωνικη της συνέντευξη η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή.
Πως έφτασε η Αννα να εκστομίσει την ευχή:
-«Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γαμηθεί…»
Η κ. Καραμανλή, μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» επιβεβαίωσε το επεισόδιο με σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη κατά τη διάρκεια ενημέρωσης βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή και πως χρησιμοποίησε οξείες φράσεις και πρόσθεσε:
«Ζω με τον κόσμο στη Β” Αθήνας όπου εκλέχθηκα κι όχι στο γραφείο μου. Βλέπω ανθρώπους που υποφέρουν, ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους και την ίδια ώρα να πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ».
Συμπλήρωσε ακόμη: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης. Διότι στην περίπτωση που κάποιος ή χάνει το σπίτι του ή θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ, ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε ότι φυσικά θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ».
Η κ. Καραμανλή παραδέχθηκε ότι ήταν έξαλλη με τη στάση του κ. Θεοδωρακόπουλου και ότι απευθύνθηκε με έντονο τρόπο στον ίδιο: «Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα «γαλλικά». Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ».
Σε ό,τι αφορά τον κ Χαρδούβελη, η κ. Καραμανλή υπογράμμισε: «Ο Χαρδούβελης δεν φταίει. Μόλις τώρα ήρθε. Περιμένουμε όμως να αποδοθούν ευθύνες σ” αυτούς που έφταιξαν. Περιμένουμε να δούμε επίσης και πού βρίσκεται και τι θα γίνει με τον κ. Καραβίτη που ήταν και ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ».
http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/44573-anna-karamanli-na-apodothoyn-efthynes-gia-ton-enfia
……………………………………………….
Μήνυση από στρατιωτικούς κατά Χαρδούβελη – Σταϊκούρα για παράβαση καθήκοντος…
………………………………………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, Κ.Ι.Σ.Ε. & ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=9401

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ

Αφορμή του παρόντος έδωσε η είδηση ότι η νέα πραξικοπηματική Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, φυγάδευσε και παρέδωσε όλο το χρυσό της φτωχιάς Ουκρανίας στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, της Ν.Τ.Π. Παρέδωσαν όλο το χρυσό των
φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο τηςΝέας Τάξης Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο. Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!! Είναι οι σύγχρονοι Μήδες. Θέλουν το χρυσό των Κρατών της Γης. Οι πληροφορίες λένε για 40 τόνους χρυσού....

Όλα τα Ουκρανικά αποθέματα σε χρυσό μεταφέρθηκαν «πεσκέσι» στο μεγάλο αφεντικό Κοσμοκράτορα της Ν.Τ.Π. μέσω FED των ΗΠΑ. Μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στη Κριμαία διεθνώς παρατηρείται άνοδος των φιλο-ρωσικών δυνάμεων στην Ε.Ε., μόνο οι νέοι Σιωνιστές ηγέτες της Ουκρανίας, και οι απανταχού της Γης ΣαμαροΤούρκογλου, παραμένουν στο πλευρό των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. Γιαυτό πρόσφατα ο ΟΒΑΜΑ δέχτηκε το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στο Λευκό Οίκο, διότι «ακούμπησε» το Χρυσό στη FED. Ο ΟΒΑΜΑ σαν πιόνι, διατάχθηκε να δεχτεί τον Αρσένη Yatsenuk.

Ο Λευκός Οίκος των ΗΠΑ κατάντησε γιάφκα των ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. «Λύσσα» έχει πιάσει τις Σιωνιστικές ΗΠΑ για το συντριπτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας. Ο Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. ROTHSCHILD αντί για κεριά & λιβάνια που δέχεται ο ΘΕΟΣ, θέλει μόνο Χρυσό για να δώσει τη Πρωθυπουργία σε ένα εφιάλτη αρχομανή υποτελή πολιτικό, σε χώρα φέουδο της Ν.Τ.Π. Ελλάδα: Ως γνωστόν ο χρυσός της Ελλάδος υποτίθεται ότι φυλάσσεται στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος. (ΤτΕ). Όμως η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία του ROTHSCHILD ηγέτη της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, αφού κατέχει το 94% των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος. Δηλαδή, «βάλαμε το λύκο, να φυλάει τα πρόβατα», λέει ο Λαός.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι εφιάλτες πολιτικοί του «Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου», φυγάδευσαν τον Ελληνικό χρυσό στο εξωτερικό στις τράπεζες του Βασιλιά Μίδα ROTHSCHILD, όπως έκανε ο Αρσένι Υαtsenuk της Ουκρανίας. Ιστορία του Χρυσού & Ανάλυση: Ο Χρυσός της Ελλάδος έχει μια παλιά ιστορία. Ο χρυσός της Ελλάδος δεν ανακαλύφθηκε εχθές. Είναι γνωστός από τα αρχαία χρόνια των αρχαίων Ελλήνων. Χρησιμοποιήθηκε στο στολισμό των Ναών των αρχαίων Ελλήνων και αγαλμάτων. Είναι γνωστός από τα αρχαία χρόνια των Μακεδόνων Βασιλέων Φιλίππου & Αλεξάνδρου.

Με το χρυσό αυτό οι Μακεδόνες Βασιλείς χρηματοδότησαν την εκστρατεία στην Ανατολή. Ο Φίλιππος, & ο Μέγας Αλέξανδρος ως γνωστόν είχαν στη διάθεσή τους πολύ χρυσό, τον οποίον παρήγαγαν στα χρυσωρυχεία της Μακεδονίας. Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες κατείχαν τη τεχνολογία εξόρυξης του χρυσού. Εμείς οι Έλληνες σήμερα μετά από 3000 χρόνια, έχουμε αναθέσει στους Καναδούς του SOROS & ROTHSCHILD να εξορύξουν και να πάρουν τον Ελληνικό χρυσό. Οι σημερινοί Έλληνες,- λόγω εφιαλτών πολιτικών- είμαστε ανίκανοι να τον παράγουμε, αφού παραδώσαμε το χρυσό της ιστορικής Μακεδονίας στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!

Εμείς οι Έλληνες σήμερα ζούμε με μεγαλοεργολάβους, Σταύρους, Μπομπολάκηδες, Σπύρους, Βαρδήδες, κυρ-Γιώργους, Ααρών Αβουρί, Jeffrey, Οβριούς Μπενάκηδες, Τούρκογλου, Βουβουζέλους, Ελιές & ποτάμια, Soros, Rothschild, Rockefellers, και όλο το κακό συναπάντημα του Ελληνισμού, και της ανθρωπότητας!!! Η ιστορία της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, δεν είναι σημερινή υπόθεση. Η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ με βάση 1.- Τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό & Πετρέλαια),

2.- Την Εμπορική Ναυτιλία. Και 3.- Το Τουρισμό. Οι Βόρειοι λαοί της Ε.Ε. θέλουν την Ελλάδα ως εξοχική κατοικία, ως τόπο παραθερισμού και φτηνών διακοπών. Η Εμπορική Ναυτιλία διεθνοποιήθηκε, έγινε πολύ-πολιτισμική που λένε οι θολοκουλτουριάρηδες υποτελείς πολιτικοί, και τον ορυκτό πλούτο μας τον «φάγανε» οι φρενοβλαβείς ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Από τις αρχές του 1941 όταν οι Σιωνιστές Γερμανοί ΝΑΖΙ επιτέθηκαν στην Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος έλαβε κυβερνητική εντολή, ο Ελληνικός χρυσός να ακολουθήσει τους τότε Βασιλείς και τη Κυβέρνηση προς την Αφρική, δηλαδή προς ασφαλή εδάφη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο χρυσός που ακολούθησε τους τότε Βασιλείς και τη Κυβέρνηση, ανήρχετο σε 17,5 τόνους, ή 608.350 ουγκιές, σε μορφή ράβδων και χρυσών λιρών Αγγλίας. Αρχικά ο χρυσός μεταφέρθηκε με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, μέσω Κρήτης, στην Αίγυπτο, και μετά τις επιθέσεις του Ρόμελ στην Αίγυπτο, οι τότε Βασιλείς της Ελλάδος, μαζί με το χρυσό, μεταφέρθηκαν στη Νότιο Αφρική για ασφάλεια. Μετά από σύντομη αποθήκευση στη Κεντρική Τράπεζα, του κράτους της Νοτίου Αφρικής, ο χρυσός συνόδευσε τους Βασιλείς στο Λονδίνο, δηλαδή στη Μέκκα & στη καρδιά του τότε παγκόσμιου Σιωνισμού, δηλαδή στις τράπεζες των ROTHSCHILDS.

Mετά την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ΝΑΖΙ, όταν η τότε Ελληνική Κυβέρνηση ζήτησε την επιστροφή του Ελληνικού χρυσού από τη Βρετανική Κυβέρνηση, έλαβε με έκπληξη την απάντηση ότι, «ο χρυσός είχε κάνει φτερά», αφού είχε χρησιμοποιηθεί για τη κάλυψη των εξόδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων Μέσης Ανατολής, και ότι η κυβέρνηση της Αγγλίας δεν όφειλε τίποτε στην Ελλάδα. Όμως η αλήθεια είναι ότι, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πολεμούσαν τότε στη Μέση Ανατολή, για λογαριασμό, και για την ασφάλεια των Δυτικών Σιωνιστικών Δυνάμεων, (ΗΠΑ, Αγγλίας, και χωρών της Δ.Ευρώπης), και ότι αυτές έπρεπε να καλύψουν τα έξοδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δηλαδή να πολεμάμε εμείς για την ασφάλεια των Άγγλων, Αμερικανών, και να πληρώνουμε από πάνω. Όμως «οι σύμμαχοι» τα «φόρτωσαν» όλα στο δεινοπαθούντα Ελληνικό Λαό, ενώ ο Ελληνικός χρυσός «πέταξε» για τις Αγγλικές τράπεζες του ROTHSCHILD. Δεδομένου του εμφυλίου πολέμου, στον οποίον τότε μας έριξαν «οι φίλοι μας» Σιωνιστές Άγγλοι, καταλαβαίνουμε πως η διαπραγματευτική θέση της κυβερνήσεως της χώρας ήταν ανίσχυρη, γιαυτό το χρυσό τον εγκατέλειψαν οι τότε πολιτικοί στα χέρια του λύκου.

Δηλαδή μας λήστεψαν και οι Γερμανοί και οι Άγγλοι, για τους οποίους σαν «Μακάκες» πολεμούσαμε. Σήμερα ακούμε συχνά για το κατοχικό δάνειο που πήραν με τη βία οι Γερμανοί, και για τις Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις, αλλά για το χρυσό που μας έφαγαν οι «σύμμαχοι» Άγγλοι με το ROTHSCHILD, τσιμουδιά, δεν ακούγεται κουβέντα. Οι υποτελείς οσφυοκάμπτες πολιτικοί φοβούνται το Κοσμοκράτορα ROTHSCHILD για να διεκδικήσουν το χρυσό της Ελλάδος.

Φοβούνται ότι θα χάσουν τη Πρωθυπουργική πολυθρόνα. Τότε οι σύμμαχοι Άγγλοι τον πήραν υπό τη «προστασία» τους, να τον φυλάξουν μην τον πάρει ο Χίτλερ. Ο χρυσός έκανε περίπατο από την Αθήνα στη Κρήτη, και από εκεί στην Αύγυπτο, και στη Νότιο Αφρική, για να καταλήξει στο Λονδίνο, στη φωλιά του Σιωνισμού, και στο στόμα του Λύκου ROTHSCHILD. Πέρασε καιρός, και οι Άγγλοι απάντησαν «πατσίσαμε», δεν σας χρωστάμε τίποτε. Έτσι απλά!!! Οι Έλληνες βγήκαμε «και Κερατάδες και χαμένοι», λέει ο Λαός. Πολεμήσαμε, σκοτωθήκαμε για τη Ν.Τ.Π. του ROTHSCHILD, και μας λήστεψαν, και μας κατέστρεψαν.

Τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα. Αλλά με πολιτικούς τύπου ΣαμαροΤούρκογλου, πάλι τα ίδια θα πάθουμε. Τώρα καλούμεθα να πολεμήσουμε στο πλευρό του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, για λογαριασμό του ROTHSCHILD, εναντίον της Ρωσίας. Δεν ντρέπονται οι προδότες πολιτικοί!!! Θα πολεμήσουμε για τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενώ οι Τούρκοι θα παραμείνουν Ουδέτεροι, όπως έπραξαν πάντα σε όλους τους πολέμους. Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε το χρυσό που μας έκλεψαν, όπως ζητάμε από τους Γερμανούς το κατοχικό δάνειο, και τις αποζημιώσεις;;;

Αλλά από αυτούς τους προδότες πολιτικούς μην περιμένετε τίποτε. Ο Rothschild μας πήρε όλο το χρυσό, και εμείς πάλι καλούμεθα να αγωνιστούμε γι' αυτόν!!! Σημερινή κατάσταση:

Ο χρυσός της Ελλάδος εξαφανίστηκε όπως το Boeing 777 της Μαλαισίας. Παρά την απώλεια του κατοχικού χρυσού, ο Ελληνικός Λαός με φόρους & θυσίες, αγόρασε νέα αποθέματα χρυσού. Οι προδότες & υποτελείς πολιτικοί των Αθηνών, όπως εγκατέλειψαν τη Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, όπως εγκατέλειψαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, όπως εγκατέλειψαν τη Κρήτη στα χέρια του Ισραήλ, λόγω στρατηγικής θέσεως, & λόγω πετρελαίων, έτσι εγκατέλειψαν και το σημερινό χρυσό της Ελλάδος στα χέρια των αρπακτικών ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. Σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε ο χρυσός της Ελλάδος, και σε τι χέρια βρίσκεται. Ασφαλώς στο στόμα του λύκου ROTHSCHILD.

Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στη καταστροφή βρίσκεται το σύνολο του Ελληνικού χρυσού. Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, οι φήμες οργίαζαν ότι ο Εβραίος Ααρών Αβούρι, αυτός που ιδρύει σήμερα τις «ελιές» & τα «ποτάμια», είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδος ένα μεγάλο φορτίο χρυσού, αυτόν που δημιουργήσαμε με το αίμα μας από φόρους, και ο Ααρών τον είχε εναποθέσει στις τσέπες του λύκου ηγέτη της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προς φύλαξη, και μετά χάνεται!!. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ααρών Αβούρι πρόσφερε στο ROTHSCHILD 20 τόνους χρυσού της Ελλάδος.

Ο τότε διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, γνωρίζει τα γεγονότα. Εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη τον ανακρίνει θα αποκαλύψει τι απέγινε το αίμα-χρυσός των Ελλήνων. Κάνανε τότε προετοιμασία για τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Όλες οι μεταφορές χρυσού είναι απόρρητες, μέχρι να φθάσει το πολύτιμο φορτίο στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Rothschild.

Το υπουργείο οικονομικών τηρεί άκρα σιγή για τη τύχη του νέου χρυσού της Ελλάδος, και σε ερώτηση βουλευτών στη Βουλή, οι αρμόδιοι υπουργοί απαντούν, «από τη πόλη έρχομαι»……. Από τον οργανισμό World Gold Council μάθαμε ότι η Ελλάδα ήταν 30η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα χρυσού!!! Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, για να φάνε το χρυσό και τα πετρέλαια της Ελλάδος!!

Περίπου τα ¾ του Ελληνικού χρυσού, βρίσκεται σήμερα στα θησαυροφυλάκια τριών χωρών, στις ΗΠΑ, Αγγλία, & Ελβετία, δηλαδή στις τράπεζες του Rothschild. Το υπόλοιπο ¼ της ολικής ποσότητας φυλάσσεται στη ΤτΕ, (ιδιοκτησία Rothschild), σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, εάν τους πιστέψουμε. Τόσο μας επέτρεψε ο Rothschild να κρατάμε εδώ. Αρμόδιοι κύκλοι του υπουργείου οικονομικών λένε ότι η ποσότητα χρυσού που βρίσκεται στην Αγγλία, τον φυλάμε εκεί από την εποχή του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, για λόγους ιστορικούς!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Ελλ. Χρυσός στις ΗΠΑ φυλάσσεται στη FED,- Rothschild, και στην Ελβετία στην ιδιωτική τράπεζα UBS-πάλι Rothschild. Σύμφωνα με φήμες, ο Ελληνικός χρυσός σήμερα έχει διασπαρεί προς φύλαξη μεταξύ των Εβραϊκών συμφερόντων, «Merril Lynch» & «Goldman Sachs» σαν υποθήκη για τα δάνεια. Οι αρμόδιοι λένε ότι αυτά αποτελούν ανυπόστατες φήμες, και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Ελληνικός χρυσός χρησιμοποιήθηκε από τους ξένους, σαν εργαλείο μαζί με τα μύρια όσα, για τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Σύμφωνα πάντα με φήμες, στα 4,7 δις. ευρώ υπολογίζονται σήμερα τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος!!! Είναι πολύ λίγα, ενώ το χρέος της χώρας είναι 320 δις, μιλάμε για ψύλλους στα άχυρα, λέει ο Λαός.!!!

Οι Γερμανοί επαναπάτρισαν το δικό τους χρυσό που βρίσκονταν στις ΗΠΑ & Αγγλία, εμείς δεν έχουμε «τα κότσια» να κάνουμε κάτι τέτοιο! Ένας μεγαλοτραπεζίτης είπε, το που ανήκουν αυτές οι ποσότητες του Ελληνικού χρυσού, είναι ένα άλλο ερώτημα, πάντως όχι στον Έλληνα φορολογούμενο, αλλά στους μετόχους της ΤτΕ, που είναι οι Rothschild. Δηλαδή σε ξένες τράπεζες, αμοιβαία κεφάλαια (Mutual Funds), και σε φυσικά πρόσωπα. Ο χρυσός αυτός δεν είναι της Ελλάδος, αλλά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία ανήκει στο Rothschild.

Εκεί εμπλέκονται όλα τα διεθνή Σιωνιστικά χρηματοπιστωτικά κόλπα και λαμόγια, ήτοι Goldman Sachs, Standard & Poors, Black Rock, UBS, FED, Moody’s , FITCH, Τράπεζα Αγγλίας, και άλλα διεθνή Σιωνιστικά λαμόγια, αυτά που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στο χρηματιστήριο Αθηνών, και στα ομόλογα. Αναθέσαμε στους Σιωνιστές ξένους να φυλάνε το χρυσό της Ελλάδος!!! Οι πολιτικοί μας είναι και προδότες, και υποτελείς «Μακάκες». Όλα αυτά τα διεθνή λαμόγια χρεοκόπησαν την Ελληνική Οικονομία και κρατούν σήμερα στα θησαυροφυλάκιά τους το Χρυσό της Ελλάδος. Οι προδότες πολιτικοί δώσανε το χρυσό στους λύκους για φύλαξη…

Είναι γεγονός ότι η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα της Ε.Ε. σε πολύτιμα μεταλλεύματα οικονομικώς εκμεταλλεύσιμα. Ορισμένα από αυτά είναι στρατηγικής σημασίας, όπως χρυσός, πετρέλαια, φυσικό αέριο, ουράνιο, νικέλιο, βωξίτης, χρώμιο, και όμως χρεοκοπήσαμε!!! Είναι γνωστή η ιστορία των χρυσωρυχείων στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εκεί το χρυσό τον εξάγουν και τον καρπούνται οι εταιρείες των SOROS & ROTHSCHILD, και σε εμάς μένει η ρύπανση του περιβάλλοντος, το υδροκυάνιο στον υδροφόρο ορίζοντα, και τα κομμένα-καμένα δάση.

Οι αναπτυγμένες χώρες στηρίζουν την οικονομία τους στα πολύτιμα μεταλλεύματα που εισάγουν από άλλες χώρες. (χρυσό κ.λ.π.) Η Ελλάδα με το υψηλό μεταλλευτικό δυναμικό, και ορυκτό πλούτο, έπρεπε να κατέχει εξέχουσα θέση στο παγκόσμιο οικονομικό στίβο, όμως λόγω προδοτών πολιτικών καταδικάστηκε σε χρεοκοπία.

Το γεγονός ότι ο Ελληνικός Χρυσός είναι σε ξένα χέρια είναι Εθνικό Έγκλημα. Δεν βάλαμε μυαλό από τη κατοχή, που μας έφαγαν οι Άγγλοι το χρυσό. Στη Βουλή σε ερώτηση Βουλευτών για τη τύχη των Ελληνικών αποθεμάτων χρυσού, ο υπουργός οικονομικών απάντησε ότι σχεδόν όλος ο Ελληνικός χρυσός, δηλαδή η περιουσία του Ελληνικού Λαού, βρίσκεται στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών μας, για να παίρνουν δάνεια οι προδότες πολιτικοί, να χρεοκοπήσουν τους Έλληνες και να χτίσουν Τέμενος στο Βοτανικό, για τους λαθρομετανάστες!!!

Το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδος, βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος, μετά τη ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι το Φεβρουάριο του 2013, που επιτρέπει τις κατασχέσεις Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 500 δις. ευρώ δάνεια που της έχουν φορτώσει οι τοκογλύφοι Σιωνιστές δανειστές. Το δράμα για τον Ελληνικό Λαό, είναι ότι τα δάνεια αυτά τα κατασπατάλησαν, πέρα-δώθε, «τήδε-κακείσε», οι διεφθαρμένοι υποτελείς προδότες πολιτικοί, και τώρα χτίζουν Τέμενος! Δανειζόμαστε για να χτίζουν Τέμενος οι προδότες!!!

Ένα κράτος χωρίς χρυσό στα θησαυροφυλάκιά του, ειδικά σήμερα, απλά δεν υπάρχει σαν κράτος στο διεθνή οικονομικό γίγνεσθαι. Ήδη επί κυβερνήσεων Ααρών Αβουρί, καταληστεύτηκε ο Ελληνικός χρυσός, ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή πρόνοια να καταλήγει από τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, ο παραγόμενος χρυσός, στα δημόσια ταμεία, αλλά τον άφησαν στο έλεος του SOROS & ROTHSCHILD. Τέτοιοι προδότες πολιτικοί μας κυβερνούν σήμερα, γιαυτό φθάσαμε στη χρεοκοπία, στον διεθνή εξευτελισμό, και στην εξαθλίωση.

Το ερώτημα είναι ποιος έβγαλε το χρυσό της Ελλάδος έξω, και το κυριότερο ποιος δεν φρόντισε να επιστρέψει ο χρυσός στην Ελλάδα πριν το κούρεμα του χρέους και των ομολόγων. Όπως λέει το BLOOMBERG, «Ελ Ντοράντο είναι η Ελλάδα. Πρώτη σε παραγωγή χρυσού ως το 2016», μετά τι θα γίνει;; θα στερέψουν τα Χρυσωρυχεία και μεταλλεία; Είμαστε πρώτοι σε παραγωγή χρυσού, και ευρισκόμαστε σε κατάσταση χρεοκοπίας, με Τρόϊκες & μνημόνια.

Το Bloomberg συνεχίζει να λέει, η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει τη Φινλανδία ως η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης, καθώς οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές ξεμπλοκάρουν συμφωνίες που παρέμεναν «στον πάγο» για πολλά χρόνια, λόγω διαφόρων εμποδίων, περιβαλλοντικών κανονισμών, ατολμίας, και διεθνών συμφερόντων!!! Η Φινλανδία λόγω παραγωγής χρυσού έγινε πλούσια χώρα, ενώ η Ελλάς χρεοκόπησε. Όμως οι διάφορες περιβαλλοντικές Μ.Κ.Ο. και οργανισμοί, δεν ενεργοποιούνται για τα πολεμικά χημικά όπλα που προτίθενται οι Κοσμοκράτορες να απορρίψουν στη Μεσόγειο Δυτικά της Κρήτης. Τα καλά και συμφέροντα…..

Για να μη θίξουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!! Η εταιρεία χρυσού El Dorado Corp. αναπτύσσει τέσσερα χρυσωρυχεία εξαγωγής χρυσού, τα οποία μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα τη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης μέχρι το 2016. Όμως οι Έλληνες, κατά διαταγή του ROTHSCHILD, παραμένουμε σε χρεοκοπία, εξαθλίωση, με απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο χρέος. Το χρέος που με τεχνικά κόλπα οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. μας φόρτωσαν δεν είναι βιώσιμο, αφού ανέρχεται σήμερα στο 180% του ΑΕΠ. Για να γίνει βιώσιμο θα πρέπει να «κουρευτεί» από τους Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. Κοσμοκράτορες, στο 90% τουλάχιστον.

Οι εφιάλτες και ορντινάντσες του Rothschild πολιτικοί μας, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων, και ο Ελληνικός Λαός, ας πάει να πνιγεί. Η εταιρεία El Dorado τώρα έχει τρία χρυσωρυχεία, σε τρία διαφορετικά χωριά- μέρη της Χαλκιδικής, και έχει σχέδια να τα κάνει τέσσερα. Στις Σκουριές, στο χωριό Ολυμπία, και στο Πέραμα Χαλκιδικής. Η εταιρεία στοχεύει σε παραγωγή 660.000 ουγκιών χρυσού εφέτος. Όμως οι Έλληνες τελούμε υπό καθεστώς χρεοκοπίας, με ανεργία, μείωση κατά 50% μισθών & συντάξεων, αυτοκτονίες, μνημόνια και νέα μέτρα, λαθρομετανάστες, και ότι κακό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Ελληνικός χρυσός, αυτός που έχει απομείνει στη κυριότητα του Ελληνικού δημοσίου, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, βρίσκεται σε θησαυροφυλάκιο του Βελγίου, και ήδη έχει διατυπωθεί η απειλή από τους Σιωνιστές παγκόσμιους Επικυρίαρχους τοκογλύφους δανειστές μας, ότι θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει άμεση υπογραφή νέου Μνημονίου-νέων μέτρων. Σύμφωνα πάντα με άλλες φήμες, ο χρυσός βρίσκεται υποθηκευμένος σε Αμερικανική τράπεζα, ως υποθήκη για τα δάνεια, και swaps του Ααρών Αβουρί.

Γενικά κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για τη τύχη του χρυσού της Ελλάδος. Οι πολιτικοί μας είναι τόσο ανάξιοι και ανίκανοι, που ούτε το χρυσό δεν μπορούν να φυλάξουν! Ούτε γνωρίζουν που βρίσκεται... Όπως διαχειρίστηκαν το χρυσό, έτσι θα διαχειριστούν και τα πετρέλαια με το φυσικό αέριο. Φτάνει να τους κρατάνε οι ξένοι στην εξουσία!!!

Η αξία των πετρελαίων και φυσικού αερίου που βρέθηκαν στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. υπολογίζονται στα 10 τρις. Δολάρια, σύμφωνα με υπολογισμούς του Γεωλογικού ινστιτούτου των Η.Π.Α. Είναι πολλά τα λεφτά Έλληνες, για να τα διαχειριστούν αυτοί οι αποτυχημένοι και διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί! Η Ελλάδα είναι μεγάλη και πλούσια! Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα. Μικροί και μίζεροι είναι ΜΟΝΟΝ οι ορντινάντσες των ξένων πολιτικοί μας. (Βλέπε εκπομπή στο «Ε» του Γ.Τράγκα με Ζωή Κανσταντοπούλου-Άδωνι- Δήμητρα Παπανδρέου).

Το ερώτημα είναι γιατί ο Ανδρέας μάζεψε όλους αυτούς τους πράκτορες του Διεθνούς Σιωνισμού;;; Όλο αυτό το Σημιταριό. Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς ηγέτες, που βύθισαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία!!! Οι πολιτικοί μας λένε ότι είναι του «Δημοκρατικού & Συνταγματικού Τόξου». Εσείς θα κρίνετε….

Εάν συνέβησαν αυτά με λαοπρόβλητες κυβερνήσεις, φανταστείτε τι συμβαίνει σήμερα με τους Σαμαρο-Τούρκογλου που τα έχουν δώσει όλα στο ROTHSCHILD. Ψάχνουμε «ψύλλους στ’ άχυρα», λέει ο Λαός. Πολλοί λένε ότι γιαυτή τη κατάσταση φταίνε οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Προσωπικά το πιστεύω, αλλά φταίμε κι εμείς που τους ψηφίζουμε!!! Οι πολιτικοί που κυβερνούν σήμερα είναι του τόξου της «Κλεπτοκρατίας & προδοκρατίας».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/09/blog-post_214.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters