Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ"!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.




ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΒΟΛΟΣ 22.10.2010


ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ...
ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», (ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=OxLWDt4ItW8 ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ MICROCHIP ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ Ή «Α.Μ.Κ.Α.» ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ «BARCODE» ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΓΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: 6, 6, 6.

(σημείωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=Lmf6wqvI2-k όπου μετά το δεύτερο λεπτό του video φαίνεται ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Παπαδήμας να παραδέχεται εντελώς ωμά την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ μηχανογραφική ενσωμάτωση του αριθμού 666 στα ως άνω συστήματα ηλεκτρονικού υπερ-φακελώματος και αριθμητικής ταυτοποίησης των ελλήνων πολιτών ως σφραγισμένα ζώα επί σφαγήν… βλέπε παρακάτω)

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΑΧΘΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ «666» ΕΙΝΑΙ «ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ», ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Α.Μ.Κ.Α.», ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΩΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ» ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΚΟ.

ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, - ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ Η «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ» ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ MICROCHIP – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 666, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΑΝΕΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΑΝΕΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ – ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΩΣ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ «6» ΔΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ «ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ», ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ 666» ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ 888» ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «Α.Μ.Κ.Α.» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ ΟΤΙ: «Η Β’ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ». ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΒΙΑΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ Ή ΜΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «666», ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ «ΑΜΑΡΤΙΑΣ», ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ», ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ, ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «666» ΚΑΘ’ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ), Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ», ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ «666» ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ MICROCHIP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ «666», ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ 666». ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΡΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ MICROCHIP, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΜΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑ «666» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (σημ.ιστολογίου: αλλαγή ευρωπαικής έδρας του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. και του συστήματος Θηρίον-666 από Βρυξέλες σε Κωνσταντινούπολη, και απόδοση του αριθμού 666 και του ναζιστικού επεκτεινόμενου σταυρού του ΛΑ.Ο.Σ. ως ύπατα εμβλήματα της "Ελληνικής Αυτοκρατορίας 666 Κων/πολεως") ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΙ Η «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ρ.Ι.Κ. 888» ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ 666».

ΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΙΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

Οι λύσεις του Λυκούργου στην αρχαία Σπάρτη, για την αντιμετώπιση της τότε οικονομικής κρίσης.

Ένα από τα πρώτα μέτρα που έλαβε ο Λυκούργος ήταν η κατάργηση του νομίσματος και η αντικατάστασή του με δύσχρηστα ογκώδη σιδερένια νομίσματα...
Χιλιάδες χρόνια αργότερα, ένας μεγάλος του πνεύματος και της τέχνης, ο Ριχάρδος Βάγκνερ, τοποθετούσε στον χρυσό του Ρήνου όλα τα κακά του κόσμου. Το χρήμα ήταν το......
κακό και αυτό ο Λυκούργος το είχε διαπιστώσει πριν από 28 ολόκληρους αιώνες. "Δεύτερο έργο του Λυκούργου, και το πιο τολμηρό απ' όλα, είναι... ο αναδασμός της γης. Υπήρχε τότε φοβερή ανισότητα και έρχονταν στην πόλη πολλοί ακτήμονες και άποροι επειδή τα πλούτη είχαν συσσωρευτή σε ελάχιστους. Γι' αυτό, πολεμώντας την αναισχυντία και το φθόνο και το έγκλημα και την τρυφηλότητα και τα δύο άλλα νοσήματα της πολιτείας, που είναι παλαιότερα και σοβαρότερα, τον πλούτο και τη φτώχεια, έπεισε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες να τα βάλουν όλα στη μέση για να γίνη αναδασμός και να ζουν μεταξύ τους όλοι ίσοι και μ ε ίση περιουσία, επιδιώκοντας να πρωτεύουν στην αρετή, σαν να μην υπήρχε καμιά άλλη ανάμεσά τους διαφορά και ανισότητα παρά αυτή που την ορίζει η καταδίκη του κακού και ο έπαινος του καλού πολίτη. Και κάνοντας πράξη το έργο του μοίρασε την άλλη λακωνική γη σε τριάντα χιλιάδες κλήρους για τους περιοίκους κι αυτήν που αποτελούσε την Σπάρτη σε εννιά χιλιάδες (γιατί τόσοι έγιναν οι κλήροι των Σπαρτιατών).»ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΒΙΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ
«Λένε πως όταν κάποτε ο Λυκούργος, χρόνια πολλά μετά τον αναδασμό της γης, γύριζε από ένα ταξίδι και είδε να έχουν πριν λίγο θερίσει στους αγρούς, καμαρώνοντας τους σωρούς, ίσους τον ένα δίπλα στον άλλο, χαμογέλασε και είπε σ' αυ τούς που ήταν μαζί του, πως η Λακωνική ολόκλη ρη μοιάζει με χώρα που ανήκει σε αδέλφια, που μόλις έκαναν τη μοιρασιά».
Πρώτος ο Λυκούργος, πρώτη η Αρχαία Σπάρτη αντελήφθη αυτό που αργότερα έγινε η μά στιγα της ανθρωπότητας, την δουλεία του χρήμα τος! Κάποτε οι ισχυροί είχαν τον έλεγχο των υλικών αγαθών, σήμερα τα πράγματα έχουν αντι στραφεί, αυτοί που έχουν τον έλεγχο των υλικών αγαθών είναι και οι ισχυροί. Αυτήν την αντιστρο φή των πραγμάτων, αυτόν τον βιασμό της φύσης που επέρχετο προσπάθησε να προλάβει ο Λυκούρ γος περιορίζοντας στο ελάχιστο την κοινωνική αδικία, εγκαθιστώντας μια κατάσταση οικονο μικής ισότητας μεταξύ των πολιτών και προχω ρώντας σε ένα πρακτικό μέτρο για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Στην κατάργηση των χρυσών και αργυρών νομισμάτων και στην αντικατάστα ση τους με δυσκίνητα σιδερένια νομίσματα ούτως ώστε όταν καθιερώθηκε αυτό το μέτρο, όπως ανα φέρει ο Πλούταρχος, πολλών ειδών αδικήματα εξηφανίσθησαν από την Λακεδαίμονα. Πρώτος, δηλαδή ό Λυκούργος, "πρώτη η Αρχαία Σπάρτη ήταν η Πολιτεία εκείνη που κατήργησε τον χρυσό από βάση της οικονομίας της."

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_4976.html

Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στις μέρες μας

Γράφει ο Ν. Ι. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
Είναι η κυρίευση και δικτατόρευση των επιλογών των ανθρώπων με τη βοήθεια του ελέγχου του ειδησεογραφικού του πεδίου.
Το πεδίο αυτό στοχεύει την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων μέσω του οποίου πραγματοποιείται η αλλαγή της γνώμης και των στόχων των ανθρώπων. Συμπτώματα και ενδείξεις της κρυφής χειραγώγησης είναι:.......
συγκίνηση, εντύπωση, επανάληψη, διαστρέβλωση, αποφυγή της ουσίας του ζητήματος, επιβολή των λίγων πηγών ειδήσεων, προβολή όχι των επιχειρημάτων αλλά της γνώμης του «ειδικού», χρησιμοποίηση όχι της λογικής αλλά στερεοτύπων.
Η χειραγώγηση και η δημαγωγία είναι ο τρόπος επιβολής της λανθασμένης και επινοημένης γνώμης, με σκοπό τον έλεγχο της συμπεριφοράς του ανθρώπου.

Πραγματοποιείται με την εισδοχή στο μυαλό του κάποιας ιδέας.
Η χειραγώγηση δεν είναι ψέμα καθεαυτό, παρόλο που σε όλες του της εκδοχές υπάρχει μεγάλο μέρος του ψέματος. Στην πολύπλοκη μηχανή των ΜΜΕ, τα οποία είναι τα κύρια μέσα μαζικής χειραγώγησης, περιπλέκονται πολλά και διάφορα. Οι παρακάτω μέθοδοι είναι από τις πλέον διαδεδομένες στις μέρες μας:
1. [color=red]Χρησιμοποίηση της εμπιστοσύνης στον «ειδικό».[/color] Ο «ειδικός» και ο «αναλυτής» πρέπει να πείσει το κοινό για την ορθότητα της γνώμης του, να κυριεύσει την εμπιστοσύνη του κοινού και με αυτόν τον τρόπο να γίνει το «δεύτερο εγώ» του κοινού. Σε αυτήν την περίπτωση ο θεατής/διαβάζων/ακούων ασπάζεται τη γνώμη του «ειδικού», χωρίς να ζητάει αποδείξεις.
2. Η μεταφορά ενός γεγονότος στον κανόνα και χρησιμοποίηση της φήμης και εικασίας. Π.χ. ξυλοκοπήθηκε μια αλλοδαπή ονόματι Κούνεβα. Από ποιον δεν ήταν γνωστό, αλλά οι «δημοσιογράφοι», «σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος» και οι διάφοροι διαμορφωτές της κοινής γνώμης «καταδίκασαν» τους «φασίστες/ρατσιστές/ακραίους» (πριν από λίγο καιρό αποδείχτηκε ότι ο δράστης ήταν Αλβανός).
3. Μέθοδος του «λιγότερου κακού». Μπροστά στους ακροατές βάζουν ένα πλαστό και ανύπαρκτο ζήτημα: η επιλογή του μικρότερου κακού. Με το αποτέλεσμα της λεπτομερέστατης περιγραφής του μεγαλύτερου κακού το μικρότερο κακό μπορεί να φανεί όχι κακό, αλλά και πολύ-πολύ καλό. Παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς με σκοπό τη χειραγώγηση μέσω «λιγότερου κακού» ήταν ένα στημένο δημοψήφισμα του ΡΙΚ με τις εξής επιλογές: «διχοτόμηση», ΔΔΟ ή «άλλη λύση». Ο ανυποψίαστος τηλεθεατής έπρεπε να διαλέξει, μετά από τέτοια τοποθέτηση ερωτήσεων, το «λιγότερο» από τη «διχοτόμηση» λύση - το ΔΔΟ.

4. Θάψιμο στα αζήτητα άλλων γεγονότων και υπογράμμιση άλλων. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να παρουσιάσουμε ένα παράδειγμα. Όλοι μας έχουμε μπουχτίσει να μας λένε για το πόσο φτωχοί και καλοί είναι οι μετανάστες, πόσο πολύ αγαπούν τη χώρα που τους φιλοξενεί και πόσο πολύ συνδράμουν την οικονομία μας. Αλλά το γεγονός ότι η εγκληματικότητα στους μετανάστες είναι διπλάσια από αυτή των γηγενών Ελλήνων, αποσιωπάται συστηματικά. Δεν μας λένε επίσης γιατί ενώ οι μετανάστες «συνδράμουν την οικονομία», η Ελλάδα μας, με μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών στην Ευρώπη, χρόνο με χρόνο αντιμετωπίζει μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα. Δεν μας είπαν ποτέ και πόσοι Έλληνες γίνονται εξαρτώμενοι και πόσοι από αυτούς πεθαίνουν κάθε χρόνο από ναρκωτικά, που εισάγουν οι φιλήσυχοι μετανάστες. Δεν μας απάντησαν ποτέ γιατί οι «οικονομικοί μετανάστες» δεν επιλέγουν πολύ πλουσιότερες από την Ελλάδα χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία και γιατί απαιτούν τζαμιά εδώ, ενώ η Τουρκία, χώρα από την οποία πέρασαν, είναι μουσουλμανική, αλλά προτίμησαν να έρθουν εδώ.

5. «Μέθοδος του Γκέμπελς». Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, πρέπει το ψέμα ή η συκοφαντία να επαναλαμβάνονται τόσες φορές, μέχρι οι άνθρωποι να το πιστέψουν. Με αυτόν τον τρόπο δουλεύουν π.χ. οι διαφημιστές, τα κόμματα και τα ΜΜΕ. Π.χ. οι κομμουνιστές έχουν αναλάβει (χωρίς να ρωτήσουν κανέναν) να «εκπροσωπούν τα δικαιώματα του φτωχού και εργαζόμενου λαού». Όπου εμφανιστούν μιλάνε όχι εκ μέρους του κόμματος, άλλα εκ μέρους του «λαού», προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τον χειραγωγήσουν.

6. Επινόηση ψευδογεγονότων. Στην περίπτωση αυτή κατασκευάζεται ένα ανύπαρκτο γεγονός και πασάρεται σαν αλήθεια. Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτό, χωρίς να υπάρχει ίχνος αλήθειας στο γεγονός. Π.χ. όταν από τους βετεράνους της ΕΛΔΥΚ ακυρώθηκε η παρουσίαση του ανθελληνικού βιβλίου του Γκουρογιάννη, η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» έγραφε ότι την «ακύρωσαν ακροδεξιοί και μέλη της Χρυσής Αυγής». Εμείς αναρωτιόμαστε αν ο πρόεδρος των βετεράνων Ν. Αργυρόπουλος και η κ. Μαίρη Κουρούπη, πρόεδρος του συλλόγου αγνοουμένων Κύπρου '74, οι οποίοι πήραν το λόγο στην παρούσα εκδήλωση, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να τα διαλύσουν, είναι χρυσαυγήτες ή όχι.

Πώς πρέπει να προστατέψουμε το μυαλό μας από τη χειραγώγηση;
Η απάντηση είναι απλή: χρειάζεται σκέψη.
Το σκεπτόμενο κοινό απαιτεί αποδείξεις έναντι τυφλής πίστης, βλέπει τα αναπόφευκτα λάθη των ΜΜΕ, δεν πέφτει θύμα σφραγίδων (φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές, νεαροί κλπ) των ΜΜΕ και των κυβερνώντων σε όσους διαφωνούν μαζί τους, ψάχνει μόνος του και ερευνά τα γεγονότα, για να τα συγκρίνει με τα γεγονότα των επίσημων ΜΜΕ και μόνο μετά από αυτό παίρνει αποφάσεις. Το σκεπτόμενο κοινό δεν είναι εκείνο το προβληματισμένο κοπάδι, αλλά είναι ένα σύνολο από σκεπτόμενους ανθρώπους (με «α» κεφαλαίο).
resaltomag.blogspot

22.000 το μήνα η Τατιάνα,32.000 ευρώ ο Αυτιάς....

Η μείωση είναι βέβαια μεγάλη. Αλλά και ο μισθός που έπαιρνε μέχρι τώρα ο Ντερμπεντέρης, ήταν τεράστιος. Πόσα; Έπαιρνε-κρατηθείτε-το ποσό των...
35.000 μηνιαίως! Τώρα, το ποσόν αυτό κατέβηκε στα 12 χιλιάρικα.

Γι' αυτό έχει τις μαύρες του και του φταίνε όλα. Και πιο πολύ ο Κίτσος.....

Μια και λέγαμε για τα λεφτά που παίρνει ο Ντερμπεντέρης, να θυμηθούμε και κάποιους άλλους μισθούς που τα μηδενικά τους στο τέλος προκαλούν ίλιγγο. Η Τατιάνα στον ΑΝΤ-1 έπαιρνε...55.000 το μήνα! Στο STAR ο Μαλέλης της έδωσε κάτι λιγότερο από τα μισά, 22.000.
O Αυτιάς, επί του παρόντος, την έχει γλιτώσει. Ο μισθός που παίρνει από το ALTER, ανέρχεται στα 32 χιλιάρικα το μήνα! Ό,τι πρέπει δηλαδή, για να κλαίει κάθε πρωί, για τη φτωχολογιά...
nonews-news
anti-ntp.blogspot

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αλεξανδρος
Γιωργάκη, σημερινέ πρωθυπουργέ μας σε ευχαριστούμε που μας θυμήθηκες στις δύσκολες μέρες που περνάμε εμείς οι συνταξιούχοι γιατί όπως φαίνεται μόνο ο λαουτζήκος την πληρώνει την κρίση. Θα μας δώσεις είπες ένα φιλοδώρημα ή αλλιώς ένα αντίδωρο στην φτώχεια και την ανέχεια που εσύ......
κι η κυβερνησή σου μας καταδίκασες.Ξεπέρασες και τον μακαρίτη τον πατέρα σου στο ψέμα, τουλάχιστον αυτός έκανε ειδική αναφορά στα τιμημένα γηρατειά!!! (για τα μάτια του κόσμου).
Ο σοφός λαός λέει μ΄όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις , κι εσύ τα μαθες τα γράμματα απ΄τον πατέρα σου Γιωργάκη, κατά μάνα κατά κύρη. Αυτή τη φορά όμως δεν θα σου χαριστούμε ούτε εμείς τα γερόντια, θα σας μαυρίσουμε Γιωργάκη αφού λόγω γήρατος δεν μπορούμε να σας μαυρίσουμε τα μάτια.
Δυστυχώς τα κάνατε σαν τον κ..ο μας Γιωργάκηηηηη!!

ΜΑΙΡΗ
Παληκάρι μου!! σε ψηφίσαμε σε στηρίξαμε και σύ πάντα μας σκέφτεσαι και μας τιμάς σαν τον μακαρίτη τον πατέρα σου!!
Μας έκοψες ότι μας έδινε λίγη αξιοπρέπεια ,την λιγοστή μας σύνταξη που μπορούσαμε να πληρώνουμε τουλάχιστον τα φαρμακά μου.Προεκλογικά σκέφτηκες να μας πετάξεις ένα παξιμάδι, μια ασπιρίνη στον πόνο μας για να μας ξεγελάσεις και να σε ξαναψηφίσουμε. Αυτή τη φορά δεν θα μας παραμυθιάσεις λεβέντη μου γιατί ταχετε κάνει σαν τον κ...\ο μου. Τώρα θα δείτε τι θα κάνουν και τα γεροντάκια για σας θα σας χ....ν πατώκορφα. Φέτος θα ακούσουμε τον βαθύ αναστεναγμό των παιδιών και των εγγονών μας και θα σας μαυρίσουμε στις εκλογές , αφού δεν μπορούμε να σας μαυρίσουμε τα μάτια.
γιαγια ΜΑΙΡΗ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ - ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ


Την ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με την δημοσιοποίηση του περιεχομένου ενός τηλεγραφήματος όπου εμφανίζεται η ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις "μακριά από τις...
ελληνικές ακτές" και "να αποφεύγει να εμπλέκεται σε αερομαχίες όταν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μεταξύ 6 και 10 μιλίων". Πρόκεται για την πρώτη επιβεβαίωση αυτού που πρώτο είχε γράψει το defencenet.gr, ότι τα ελληνικά μαχητικά πλέον - και σίγουρα κατόπιν εντολών - δεν εμπλέκονται σε αερομαχία με τους εισβολείς!...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συνομλίες διακόπηκαν ότι η Άγκυρα έβγαλε σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο τα ερευνητικά σκάφη "Τσεσμέ" και "Πϊρι Ρέϊς" και προχώρησε σε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο Γιλμάζ-Παπούλια και αυτό της Βέρνης του 1976. Η όλη διαπραγμάτευση προήλθε από πρόταση της Τουρκίας που αποδέχθηκε η Αθήνα και αφορά τις δέσμη προτάσεων και μέτρων που έχει υποβάλει η Αγκυρα στην Αθήνα για τα αεροναυτιλιακά θέµατα στο Αιγαίο τόσο το 2006 όσο και το 2009 αλλά είχαν απορριφθεί από την τότε κυβέρνηση. αυτή την φροά η κυβέρνηση Παπανδρέου δέχθηκε να τις συζητήσει μέχρι που διαπιστώθηκε ότι η Άγκυρα απλώς κέρδιζε χρόνο να για προωθήσει τις γενικότερες επιδιώξεις της.

Ο Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσηµη επίσκεψή του στην Αθήνα τον Μάιο πρότεινε στον Γιώργο Παπανδρέου να υπάρξει "παράλληλος δίαυλος διαλόγου για τη µείωση της έντασης και του κινδύνου πρόκλησης ατυχηµάτων στο Αιγαίο" - ουσιαστικά συζήτησης για την εκχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο! Η πρόταση έγινε δεκτή από την ελληνική πλευρά και όπως προκύπτει από το σχετικό απόρρητο τηλεγράφηµα του ΥΠΕΞ στις 18 Ιουνίου, έναν µήνα µετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, ο γενικός γραµµατέας του ΥΠΕΞ Ι. Αλέξιος Ζέππος και ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ και επικεφαλής των διερευνητών επαφών από την τουρκική πλευρά Φεριντούν Σινιρλίογλου, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη µε ατζέντα τα αεροναυτιλιακά θέµατα στο Αιγαίο.

Η τουρκική πλευρά ζήτησε αντικείµενο των συζητήσεων να αποτελέσει η δέσµη µέτρων που είχε προτείνει τον Αύγουστο του 2009, ο «κώδικας συµπεριφοράς» που είχε προτείνει το 2006, καθώς και µέτρα πτητικής συµπεριφοράς που είχε αντιπροτείνει η ελληνική πλευρά το 2006 και για τα οποία ουδέποτε έλαβε απάντηση. Σε αυτά προστέθηκαν οι δύο προτάσεις που απηύθυνε δηµοσίως στην Αθήνα ο τούρκος Πρωθυπουργός και αφορούν στις άοπλες πτήσεις πάνω από το Αιγαίο και στην ανταλλαγή «daily flight schedules» (ηµερησίων σχεδίων πτήσης). Μάλιστα ο Φ. Σινιρλίογλου διευκρίνισε ότι στόχος πρέπει να είναι να βρεθούν πρακτικοί τρόποι να µειωθεί η ένταση στο Αιγαίο και όχι να αντιµετωπισθεί η ουσία των προβληµάτων.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σύµφωνα µε το τηλεγράφηµα, «to turn the basketball into a volleyball game by putting a saftey net in the middle» («να µετατραπεί ο αγώνας µπάσκετ σε αγώνα βόλεϊ, βάζοντας ένα δίχτυ ασφαλείας στη µέση»). Εµµέσως πλην σαφώς δηλαδή, σηµειώνουν διπλωµατικές πηγές, όποια και να είναι η τελική συµφωνία, να µη θίγει τις πάγιες θέσεις των δύο πλευρών.

Τα τρία βασικά σηµεία της τουρκικής πρότασης είναι τα εξής:

α) να υπάρξει µυστική «συµφωνία κυρίων» για να εφαρµοστεί «κώδικας συµπεριφοράς» πέραν των 10 ναυτικών µιλίων,

β) να αποφευχθούν οι τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά, εφόσον οι ελληνικές αναχαιτίσεις γίνονται µε λιγότερο επιθετικό τρόπο (!) και

γ) να µειωθούν οι τουρκικές παραβιάσεις εντός των 6-10 ναυτικών µιλίων, εφόσον µειωθούν και οι ελληνικές αναχαιτίσεις στον διεθνή εναέριο χώρο µακριά από τις ελληνικές ακτές. Πρότειναν ακόµη να υπάρξει νέα συνάντηση η οποία και έγινε στις 29 Ιουνίου στην Αθήνα– προκειµένου να συγκεντρωθούν οι προτάσεις που έχουν διατυπώσει και οι δύο πλευρές κατά καιρούς και να διαµορφωθεί µια κοινή βάση συζήτησης.

Με το πρόσχηµα ότι τα εν λόγω ζητήµατα πρέπει να αντιµετωπισθούν άµεσα, ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ πρότεινε να προχωρήσουν οι συνοµιλίες ανεξάρτητα από την πορεία των διερευνητικών επαφών και µάλιστα έθεσε ως πρόταση να ολοκληρωθούν στα τέλη του Σεπτεµβρίου. Ωστόσο, οι συνοµιλίες «πάγωσαν», με εντολή του πρωθυπουργικού γραφείου, γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, πρακτικά γιατί "εκτιµήθηκε ότι οι τουρκικές προτάσεις θίγουν κυριαρχικά δικαιώµατα και επιχειρούν να επιβάλουν καθεστώς συνδιαχείρισης στο Αιγαίο". Ως εκ τούτου, σύµφωνα µε πληροφορίες, τα αεροναυτιλιακά τελούν αυτήν τη στιγµή υπό καθεστώς ιδιότυπης εξαίρεσης από τις διερευνητικές επαφές.

Η παραπάνω αποκάλυψη κάποτε θα αρκούσε για να στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τους εμπνευστές της επί "εσχάτη προδοσία". Υπό τις σημερινές συνθήκες, μάλλον πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι κάποιοι, στο ΥΠΕΞ ή στο πρωθυπουργικό γραφείο θεώρησαν ότι και ο ενδοτισμός έχει κάποια όρια. Αλλά για το θέμα θα επανέλθουμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΥ: Εχω επισημάνει πολλές φορές οτι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το ΠΑΣΟΚ του πατέρα του!

Αν δεν έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, να σας υπενθυμίσω μερικά γεγονότα:

1. Καταργήθηκαν τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, δύο θεσμοί με ιδιαίτερη συμβολική σημασία σε σχέση με τα ανοικτά μέτωπα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας έναντι των διεκδικήσεων των Τούρκων στο Αιγαίο και τη Θράκη και των Σκοπιανών στη Μακεδονία. Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Το ξεθεμελίωμα του ελληνικού εθνικού κράτους ξεκίνησε από την πρώτη μέρα…

2. Έφυγε η λέξη «Εθνικής» από το Υπουργείο Παιδείας. Έτσι, η συνολική εκπαιδευτική διαδικασία, χάνει πλέον τον χαρακτήρα καλλιέργειας της εθνικής συνείδησης και του πατριωτικού φρονήματος, που το ίδιο το Σύνταγμα επιβάλλει. Το επόμενο βήμα θα είναι στη θέση της λέξης «Εθνικής» να μπει η λέξη «Πολυπολιτισμικής» ή «Διαπολιτισμικής» και η ένταξη μαθημάτων στην αλβανική, πακιστανική, νιγηριανή γλώσσα στα ελληνικά σχολεία.

3. Νέα υπουργός Παιδείας τοποθετήθηκε η Α. Διαμαντοπούλου, η οποία το 2001 είχε προτείνει, έχουσα τότε την ιδιότητα της Επιτρόπου στην Ε.Ε., να θεσμοθετηθούν τα αγγλικά ως η δεύτερη επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα! Επίσης, η νέα υπουργός Παιδείας είχε στηρίξει την διευθύντρια σχολείου που είχε καθιερώσει απογευματινά μαθήματα αλβανικών και άλλων γλωσσών σε ελληνικά σχολεία για τα παιδιά των λαθρομεταναστών (με τα επίσημα κρατικά βιβλία των χωρών αυτών, που περιέχουν μίσος και ψεύδη κατά της Ελλάδας), χωρίς να υπάρχει καμία διμερής συμφωνία και συνεπώς κατά πλήρη παραβίαση της νομοθεσίας.

4. Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ο Δρούτσας, στενός φίλος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου τότε στο ΥΠΕΞ και μάλιστα εκπρόσωπός του στην ομάδα που υπό την καθοδήγηση άγγλων και αμερικανών κατήρτισε το σχέδιο Ανάν…

5. Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ο Μπεγλίτης (επίσης στενός φίλος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου), ο οποίος έχει πει ότι οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ κατά τη γνώμη του ήταν φασίστες τρομοκράτες που ήθελαν να κάνουν εθνοκάθαρση κατά των Τούρκων.

6. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ο Πάγκαλος, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και που, τη νύχτα των Ιμίων, πρότεινε στο ΚΥΣΕΑ να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τα νησιά και να πουν ότι «την πήρε ο αέρας»...

7. Υφυπουργός στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Υπ. Εσωτερικών η Τζάκρη, που λίγους μήνες πριν είχε αναστατώσει τον κόσμο διαμαρτυρόμενη επειδή ο Δήμος κάποιου από τους νομούς της Περιφέρειας Ηπείρου είχε χρηματοδοτήσει την έκδοση βιβλίου για την ελληνικότητα της Β. Ηπείρου.

Είναι εμφανές ότι από την πρώτη μέρα ο νέος πρωθυπουργός προχωρεί σε επιλογές που συμβαδίζουν με τις εθνικά επικίνδυνες απόψεις του. Η αποδόμηση της Ελλάδας, του έθνους και κάθε ιερού και οσίου μας, ξεκίνησε. Οι συμπατριώτες μας δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις, υποτίμησαν τους κινδύνους, υπερψήφισαν ένα ξενόφερτο καθεστώς και προτίμησαν να ρισκάρουν το ξερίζωμα κάθε στοιχείου ελληνικότητας με αντάλλαγμα λίγα – αβέβαια- ευρώ παραπάνω στο μισθό ή τη σύνταξη.

Και βέβαια η κορυφαία δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών το 1999

" Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..........

Σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού με Εβραικά ονόματα; Μετά τον Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο νέος σύμβουλος του ΓΑΠ ονόματι Γιόακιμ Πάλμε...

Ο Γιόακιμ Πάλμε θα είναι ένας ακόμη σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου με άγνωστες απολαβές και άγνωστες απαιτήσεις επί των ποσών των προγραμμάτων που θα εκπονήσει. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε στην Ελλάδα τον προηγούμενο μήνα συμμετέχοντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!

Παράλληλα, ο ”νυν σύμβουλος” παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αποθέωσε «την αναλυτική σκέψη» του Παπανδρέου και «τα ηγετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του».

Όταν δε ρωτήθηκε πότε η Ελλάδα θα βγει από την κρίση , απάντησε: «Το πότε δεν είμαι σε θέση να σας πω, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι, αλλά όταν γίνουν τα πρώτα βήματα, τότε η όλη διαδικασία θα κυλήσει γρηγορότερα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα βλέποντας το μέλλον. Μπορεί ο κόσμος να είναι απογοητευμένος, όμως αυτή είναι η αρχή ανοικοδόμησης της ελληνικής οικονομίας».
πηγή

Η ΕΛ.ΑΣ. και το 666 - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟ


Η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο ολοκληρωτισμός χτυπούν την πόρτα μας με τη σατανική «κάρτα του πολίτη»! Ήδη, τα πρώτα κρούσματα κατασταλτικής συμπεριφοράς εκ μέρους του συστήματος, έγιναν αισθητά από Έλληνες, που ήδη βιώνουν στο πετσί τους την απάνθρωπη μεθόδευση της Νέας Τάξης.

Αστυνομικός με 19 χρόνια υπηρεσία και άμεμπτο μητρώο, ο αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος υπηρετεί στο Αλλοδαπών, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν απόφασης πειθαρχικής επιτροπής, στην οποία μετείχαν πέντε συνάδελφοί του (να τους χαίρεται...), εκ των οποίων οι τέσσερις «υψηλόβαθμοι» (δεν έλαβαν υπόψη τους καν ότι οδηγούν μια οικογένεια στην απόγνωση). Ακολούθησαν οι άνθρωποι (;) τις «άνωθεν» εντολές, κάνουν καριέρα και δεν θέλουν να έχουν «θέματα» με την πολιτική ηγεσία...
Ο λόγος της εξοντωτικής ποινής, ήταν η άρνηση του κ. Ανδρεάκου να παραλάβει τη σατανική «κάρτα του πολίτη» για θρησκευτικούς λόγους
. Φυσικά, στον αστυνομικό που πέταξαν στο δρόμο, με τη γελοία κατηγορία της απείθειας (του καταλόγισαν ότι δεν εκτέλεσε διαταγή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ), δεν δόθηκε καμία απολύτως αποζημίωση, ενώ αυτός και η οικογένειά του, χάνουν την ασφάλισή τους.

Ναζισμός, απανθρωπιά, μηδενισμός και αγυρτεία! Φυσικά, η επονείδιστη αυτή απόφαση παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς παραβιάζεται η αρχή της ελευθερίας συνείδησης. Το Ευρωπαϊκό Διοκαστήριο, έπεται. Αλήθεια, που είναι όλοι αυτοί που πλέον κόπτονται για τις ατομικές ελευθερίες; Απλά, αποδεικνύουν ότι είναι ανδρείκελα του συστήματος, το οποίο δήθεν «φιλελευθεροποιεί» τις κοινωνίες, αλλά στην ουσία σκληράινει τον έλεγχό του επί των ζωών των πολιτών.

Φυσικά, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αποτελεί πρότυπο ανδρείας και ηρωισμού. Δεν απαρνήθηκε την πίστη του. Αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που του ζητούσαν και έκανε αναφορά στον αρχηγό, εξηγώντας τους λόγους θρησκευτικής συνείδησης που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Ακολούθησαν διώξεις. Ο διωκόμενος ύψωσε το ανάστημά του απέναντι στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, που παίζει το παιχνίδι της εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αν μη τι άλλο, έκανε μια θαρραλέα ομολογία πίστεως, χάνοντας τα πάντα.

Σημειωτέον ότι η επιβολή της σατανικής «κάρτας του πολίτη», έχει ξεκινήσει από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς η εθνομηδενιστική κυβέρνηση έχει ως στόχο την απονεύρωση και τον αφελληνισμό τους.

Κι όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με καριερίστες ένστολους, οι οποίοι απλά συντάσσονται με αποφάσεις παράνομες και αντισυνταγματικές. Προσέξτε: η σατανική «κάρτα του πολίτη», που από το τέλος του 2011 θα αντικαταστήσει τα δελτία ταυτότητας (ενσωματώνοντας πολύ περισσότερες πληροφορίες...) φέρει μαγνητική ταινία που περιέχει απόρρητα στοιχεία του κατόχου της, στοιχεία όμως που αυτός δεν ξέρει ότι περιέχονται στην επίμαχη «κάρτα». Η τελευταία, ήδη αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα στο αεροδρόμιο.

Ζούμε σε μια χώρα όπου οι ορθόδοξοι χριστιανοί πλέον διώκονται. Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε κατακόμβες. Θεσμοί-αποκούμπια του Έλληνα πολίτη, έχουν πλέον μεταβληθεί σε απηνείς εχθρούς και διώκτες του, στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όσοι δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα του συστήματος, διώκονται και περιθωριοποιούνται μέχρι εξόντωσης. Το «σύστημα» παρακολουθεί τους πάντες. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα, παρά μηδενισμός. Ακόμα και η Εκκλησία, έχει καταληφθεί από οικουμενιστές. Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε, να προβαίνουμε κάθε μέρα ηχηρά σε ομολογία πίστεως.

Και θα βγούμε νικητές.
πηγή

Διαβάστε σχετικά:
ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΑΧΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»

Aντί στον Αστακό στους Αγίους Σαράντα η επένδυση του Κατάρ

Αφού η χώρα μας έχασε την αξιοπιστία της...

Σε Αγ. Σαράντα, αντί Αστακού η επένδυση (2,5 δις) του Κατάρ!

Αλλαγή δεδομένων και για τον αγωγό Φυσικού Αερίου Θεσπρωτίας;
• Εκτός από τα σκουπίδια, για τα οποία έγραψε χθες ο «Π.Λ.», οι Αλβανοί μας παίρνουν μέσα από τα χέρια μας και τις μεγάλες επενδύσεις. Και μάλιστα τις κατευθύνουν σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου.

Το Κατάρ απέσυρε, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, τη φιλόδοξη ενεργειακή επένδυση των 2,5 δισ. ευρώ (αφορούσε σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και μονάδα παραγωγής ηλεκτρισμού), την οποία επεδίωξε με επιμονή η κυβέρνηση από την περασμένη άνοιξη, και θα τη μεταφέρει στην Αλβανία και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στους Αγίους Σαράντα.

Υπό μια έννοια σε Ελληνική περιοχή θα επενδύσει το Κατάρ, δηλαδή στους Αγίους Σαράντα, αλλά η ουσία του θέματος είναι ότι η χώρα μας έχασε τη δυνατότητα μιας οικονομικής ανάσας, αλλά, ιδιαίτερα την αξιοπιστία της!

Οι Άραβες έκαναν πίσω, παρά την ύπαρξη σχετικού μνημονίου, που είχε υπογραφεί από τον Απρίλιο, και γνωστοποίησαν την απόφασή τους με επιστολή τους στον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλο χτύπημα ενάντια στην οικονομία του τόπου μας. Η Ελληνική γραφειοκρατία, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας, χωρίς να φαίνονται σημεία ανάκαμψης, έστρεψε τα βλέμματα των Καταρινών στην Αλβανία. Εκεί βρήκαν λιγότερη γραφειοκρατία και θα έχουν μικρότερο κόστος.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει πλέον και αλλαγή δεδομένων στον αγωγό φυσικού αερίου Ελλάδας-Ιταλίας, μέσω Θεσπρωτίας.

«ΕΛΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...»

Οι Αλβανοί, χωρίς καμία αντίρρηση - τους ήρθε ως "μάνα εξ ουρανού" η υπόθεση - είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν το έργο στους Αγίους Σαράντα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στην Ελλάδα το θέμα του "LPG" προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, δεδομένου ότι, όπως υποστηρίχθηκε , το συγκεκριμένο αέριο είναι επικίνδυνο και μόνο τρεις μεγάλες εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το LPG υπάρχουν σε όλο τον κόσμο (μία στο Πακιστάν για 775 MW και δύο στην Ιαπωνία (Yokkaishi 1.245 MW και Anegasaki 3.600 MW).

Αρνητικοί για την επένδυση ήταν και οι Έλληνες ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγοί που υποστήριζαν ότι το φθηνό LPG θα προκαλούσε ντάμπινγκ (συμπίεση) τιμών και θα δημιουργούσε θέμα ανταγωνισμού.

Επίσης από την πρώτη στιγμή αποστάσεις από τη συγκεκριμένη επένδυση είχε κρατήσει η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη καθώς είχε σοβαρές επιφυλάξεις για το περιβάλλον.

Αφού εμείς κάναμε «νάζια», βρέθηκαν οι Αλβανοί ευπρόσδεκτοι, καθώς με κάθε τρόπο επιχειρούν να ορθοποδήσουν οικονομικά.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Όπως γνωστοποίησε ο Σπ.Κουβέλης, σε απαντητική επιστολή ο υφυπουργός Ενέργειας του Κατάρ τον ενημέρωσε ότι «οι δύο καταρινές εταιρίες που συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ για την υλοποίηση του ενεργειακού κέντρου στον Αστακό, αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, κρίνοντας ότι δεν είναι βιώσιμο το εν λόγω πρότζεκτ».

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών, ο κ. Κουβέλης είχε στείλει στον υφυπουργό Ενέργειας του Κατάρ Μοχάμεντ Σαλέχ αλ-Σάντα επιστολή με την οποία τον ενημέρωνε για την πρόοδο που έχει γίνει από ελληνικής πλευράς για την αδειοδότηση και το επενδυτικό περιβάλλον του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι η καταρινή πλευρά αναγνωρίζει ότι από την Ελλάδα έγιναν οι κατάλληλοι χειρισμοί και ότι το πρόβλημα ανέκυψε μεταξύ των επιχειρηματιών που μετέχουν στην κοινοπραξία.

Και πρόσθεσε: «Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το επιχειρηματικό μέρος της επένδυσης. Δεν τα βρήκαν οι επιχειρηματίες», τονίζει ο κ. Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι δεν επηρεάζεται κατά κανένα τρόπο η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης στη Νέα Υόρκη, για επενδύσεις ύψους 5 δισ. δολαρίων.
εφ. Πρωινός Λόγος
epirus-our-homeland

Κύριοι συνδικαλιστές την προδοσία πολλοί ετίμησαν.Τους προδότες ΟΥΔΕΙΣ


H Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη ενός άτυπου οικονομικού πολέμου. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας εκχωρούνται, η ύφεση ξεπερνά το 6%, αντιασφαλιστικοί και αντεργατικοί νόμοι δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα για το μέλλον των συντάξεων και της μισθωτής εργασίας. Η ανεργία γίνεται ανεξέλεγκτη, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού βρίσκεται στο ναδίρ.

Οι Έλληνες βλέπουν να χάνονται μέσα σε λίγους μήνες δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες χρόνων, θυσία στο βωμό ενός χρεωκοπημένου συστήματος. Οι προβλέψεις για τη λήψη νέων ανάλγητων μέτρων επιβεβαιώνονται καθημερινά ενώ το αστυνομικό κράτος γιγαντώνεται... και ενισχύει τις δυνάμεις καταστολής που θα κάμψουν τις αναμενόμενες λαϊκές αντιδράσεις.

Ανάλογα ασφυκτικά μέτρα λαμβάνονται και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλώντας οξύτατες λαϊκές αντιδράσεις. Στη Γαλλία η συνταξιοδοτική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση Σαρκοζί κατάφερε, μετά από κοινή απόφαση όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, να ενώσει όλους τους εργασιακούς κλάδους, εκφράζοντας τη δικαιολογημένη οργή τους για την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Εκατό χιλιάδες εργαζόμενοι, από 50 διαφορετικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, έφτασαν έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να φωνάξουν «όχι στη λιτότητα, ναι στην απασχόληση».

Η μεγαλύτερη αγωνιστική κινητοποίηση της τελευταίας δεκαετίας πραγματοποιήθηκε και στην Ισπανία ενάντια στις απολύσεις και στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων που πέρασε από τη Βουλή η σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλες τις χώρες της ΕΕ ενώνονται, συντονίζονται, αγωνίζονται και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πολιτών για την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους για εργασία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Και στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα που βιώνει τον πιο ύπουλο πόλεμο, την πιο αδιάντροπη κατοχή, την πλήρη κατάλυση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, που βιώνει την ύφεση και την απόλυτη φτώχεια, που είναι η αντίδραση των πολιτών, η λαϊκή εξέγερση, η δημιουργία κινήματος διαμαρτυρίας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που θα συντάραζε τους επαγγελματίες πολιτικούς και τη φιλελεύθερη κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας;

Υπάρχει στην Ελλάδα συνδικαλισμός που θα αγωνιστεί για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων, που θα δώσει διέξοδο στο λαό να εκφράσει τη δικαιολογημένη οργή του για τη μείωση του εισοδήματός του, για την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του, για την απαξίωση της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης, για τη χαμένη του περηφάνια και αξιοπρέπεια;
Συνδικαλισμός στην Ελλάδα υπάρχει.

Υπάρχει αλλά είναι ανάπηρος, κινείται με δεκανίκια, τα δεκανίκια της εξουσίας. H καταλυτική παρέμβαση του κομματικού μηχανισμού στην Ελλάδα δίνει στο συνδικαλισμό διακοσμητικό ρόλο, τον καθιστά συνομιλητή και συνδιαχειριστή της εξουσίας στο πλευρό της κυβερνητικής πολιτικής. Οι συνδικαλιστές μας είναι πλήρως κομματικοποιημένοι, υποτελείς αλλότριων συμφερόντων, αναξιόπιστοι και αναποτελεσματικοί επιδιώκοντας να αποκομίσουν μέσα από το παιχνίδι της διαμεσολάβησης ίδια προσωπικά οφέλη.

Συνδικαλιστές υπάρχουν αλλά αποτελούν τα πιόνια στη σκακιέρα της πολιτικής εξουσίας. Έχουν μετατραπεί σε επαγγελματίες παραπολιτικούς, παπαγαλάκια και εκφραστές του πολιτικού σκηνικού θυσιάζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων που τους εμπιστεύτηκαν στο βωμό του μνημονίου.

Χρεωκοπημένες και προκλητικά απούσες από τα δραματικά τεκταινόμενα στο χώρο της εργασίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην υγεία και την παιδεία, οι μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας μας ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, που δε θέλουν ή δε μπορούν να εκφράσουν την αγανάκτηση των εργαζομένων, να δώσουν δυναμική με πανεθνικές κινητοποιήσεις, δράσεις και συλλαλητήρια και να βάλουν φραγμό στο αδηφάγο πολιτικό σύστημα που λυμαίνεται τη δημόσια περιουσία, θίγει και εξαθλιώνει βάναυσα τον Έλληνα εργαζόμενο στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι συνδικαλιστές κωλυσιεργούν. Επινοούν ανυπέρβλητα κωλύματα στην ανάληψη συλλογικών δράσεων απέναντι σε αντιλαϊκές πολιτικές της φιλελεύθερης κυβέρνησης του μνημονίου και του διευθυντηρίου της τρόικας.

Αδυνατούν να αποτελέσουν το απαραίτητο αντιστάθμισμα απέναντι στην οικονομική ισχύ του καπιταλιστικού συστήματος, απέναντι στην εξουσία του αστυνομικού και αυταρχικού κράτους που μετατρέπει αργά και μεθοδικά τον Έλληνα εργαζόμενο σε δουλοπάροικο.

Σαν εκπρόσωποι της πολιτικής του μνημονίου επιχειρούν ύπουλα να χειραγωγήσουν το λαό, στο όνομα μιας πολιτικής που φορτώνει τα βάρη ενός διεφθαρμένου συστήματος στους εργαζόμενους, μετατρέποντάς τους σε υπόλογους της οικονομικής κρίσης και προωθεί τη λογική των απολύσεων στο όνομα της ευελιξίας της εργασίας.

Τα αργύρια της προδοσίας τους δεν αρκούν για να αποσείσουν τις βαρύτατες ευθύνες τους για τη συνενοχή τους στο ανοσιούργημα που συντελείται στο χώρο της εργασίας.

Κύριοι συνδικαλιστές την προδοσία πολλοί ετίμησαν.
Τους προδότες ουδείς.
Ανωνύμου του Έλληνος

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.scribd.com/doc/39591552

Το Ισλάμ κίνδυνος για την Ελλάδα

Τονίζοντας τον κίνδυνο εξισλαμισμού της Ευρώπης ό αρθρογράφος της «Εστίας» (4-8-2010) υπογραμμίζει:

«Όπως κάθε δυτικοευρωπαϊκή κοινωνία, έτσι και ή ελληνική, δεν θα αργήσει να αντιμετωπίσει τη μήνη του ακραίου» ισλαμικού φανατισμού, «όταν για οποιονδήποτε λόγο οι αξίες και οι αντιλήψεις των δύο κοσμοθεωριών (Σ.Σ. χριστιανικής και ισλαμικής) θα βρεθούν ή μία απέναντι της άλλης».

Υπενθυμίζοντας δε τα περυσινά επεισόδια στην Αθήνα μουσουλμανικής συμπεριφοράς για δήθεν καταστροφή σελίδων του Κορανίου από αστυνομικό, προσθέτει:

«Υπάρχει συντεταγμένη πολιτική από την πλευρά της φιλοϊσλαμικής πλέον Τουρκίας να προωθούνται στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες από αραβικές χώρες, από το Πακιστάν, το 'Ιράν, το 'Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές, καθώς επίσης και από μουσουλμανικά κράτη της Αφρικής (Υεμένη, Σομαλία, Νιγηρία), με απώτερο στόχο την αύξηση της ισλαμικής πλημμυρίδας σε πε ριοχές της Ελλάδος, καθώς και την ενδεχόμενη προώθηση τους στην Ευρώπη».

Και ενώ το φάσμα μιας αναδυόμενης Εύραραβίας είναι πλέον πραγματικό, για τη χώρα μας «το πρόβλημα γίνεται πιεστικότερο». Διότι στην Τουρκία αρχίζει να κυριαρχεί ό νεοοθωμανισμός με μια τάση πανισλαμισμού. Επομένως ή Ελλάδα δεν θα αργήσει να βρεθεί εκεί όπου είχαν βρεθεί πριν από αρκετούς αιώνεςοι πρόγονοι μας.
Ορθώς λοιπόν ό αρθρογράφος, υπογραμμίζοντας ότι «οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται σαν μετανάστες», «λειτουργούν δε σαν ξένο σώμα» και αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται επιθετικά κατά του κοινωνικού πλαισίου, το οποίο τούς φιλοξενεί, τονίζει: «Χρειάζεται έγκαιρα εγρήγορση και μέτρα απέναντι στον κίνδυνο ισλαμικής διάβρωσης του κοινωνικού ιστού».

Δεν κινδυνολογεί ό αρθρογράφος.


Λέει αλήθειες.

Κρούει τον κώδωνα υπαρκτού κινδύνου για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας, ή όποια, έκτος των άλλων, αντιμετωπίζει και τις γνωστές συνεχείς και ύπουλες ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου στην περιοχή της Δυτικής Θράκης. Και ή δυστυχία είναι ότι οι ημέτεροι, αν δεν ύπνώττουν, τουλάχιστον αδρανούν επικίνδυνα, αρνούνται δε να δεχθούν ότι ή Τουρκία συμπεριφέρε ται απέναντι στην Ορθόδοξη Ελλάδα και ως φορέας μιας επιθετικής ιδεολογίας!...
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Η Τρόικα ανέβαλε τα νέα μέτρα μπας και διασωθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Ακούγαμε χθες στο Megaλο Δελτίο Τύπου της κυβέρνησης την καταπληκτική είδηση ότι «ο Γ. Παπανδρέου ενδέχεται να μεθοδεύει πρόωρες εκλογές». Σιγά την ανακάλυψη θα μου πείτε, το Antinews το φωνάζει …μήνες τώρα. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα . Είναι στην αιτιολογία της “είδησης” και στην προσπάθεια του καναλιού να παρουσιάσει τον ΓΑΠ σαν …ηρωικά αμυνόμενο στις πιέσεις της Τρόικας. Ακούσαμε έτσι, μεταξύ άλλων, ότι ο Γ. Παπανδρέου θα προσφύγει σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές «σε μια δημόσια ηρωική σύγκρουση με τους δανειστές … εξαιτίας της πίεσης που ασκεί η Τρόικα για τα μέτρα».

Ποια είναι η αλήθεια;
Το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καθόλου καλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ιδιαίτερα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ της RASS για το «Παρόν» το 81,6% διακατέχεται από αρνητικά έως πολύ αρνητικά συναισθήματα για την κυβέρνηση, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι τις ίδιες απαντήσεις δίνουν και οι 2 στους 3 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ (64,6%). Από την άλλη, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse (Τύπος της Κυριακής) το 71% απαντά ευθέως ότι “υπήρχε τρόπος να αποφύγει η χώρα την προσφυγή στην τρόικα”. Παράλληλα σημειώνεται διαρκής μείωση της ψαλίδας ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου.

Την ίδια στιγμή το ενδεχόμενο βαριάς ήττας του Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής προκαλεί σοβαρούς κραδασμούς στην κυβέρνηση, επειδή θα ισοδυναμεί με καταψήφιση της κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού στην πολυπληθέστερη περιοχή της χώρας, όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός.

Τι θα σημαίνει αυτό; Ότι ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του θα έχουν απέναντί τους την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να πάρουν νέα μέτρα.

Έτσι θέλοντας και μη οι λογιστές της Τρόικας και προκειμένου να μην “χάσουν” το πουλέν τους συμφώνησαν να αναβάλλουν τα μέτρα για μετά τις εκλογές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου της Eurostat ότι τα στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα θα δημοσιευθούν στις 15 Νοεμβρίου και όχι στις 22 Οκτωβρίου. Δηλαδή αμέσως μετά την λήξη των εκλογών και όχι πριν.

Χθες επίσης ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να δηλώσει δημοσίως ότι δεν πρόκειται να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ούτε θα υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων. Για να πάρει την απάντηση από τη ΝΔ: «Μήπως οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, ότι δεν θα θιγούν μισθωτοί και συνταξιούχοι, ισχύουν μόνο μέχρι και τις εκλογές; Διότι τα μηνύματα που έρχονται, από όλες τις πλευρές, δείχνουν ότι προγραμματίζεται η λήψη νέων επώδυνων μέτρων”.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Antinews στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα που προηγήθηκαν, ο κ. Παπανδρέoυ απείλησε ότι θα κάνει πρόωρες γενικές εκλογές το Νοέμβριο τις οποίες βεβαίως και θα … χάσει. Παράλληλα το περιβάλλον του Μαξίμου διέρρεε ότι το σχέδιο του εκλογικού νόμου είναι έτοιμο και στα χέρια του πρωθυπουργού.

Προκειμένου λοιπόν να μην “χάσει” τον Γιώργο (και που να βρει άλλο) η Τρωικά δέχθηκε να αναβληθεί η λήψη των νέων μέτρων για μετά τις εκλογές – απόδειξη η χθεσινή ανακοίνωση της Eurostat που προαναφέραμε.

Με άλλα λόγια, θέλοντας και μη, η Τρόικα έδωσε μια ανάσα στην Κυβέρνηση του Μνημονίου προκειμένου να αντέξει κάπως στις εκλογές που έρχονται και να μην υποστεί συντριπτική ήττα προκειμένου να εφαρμόσει τα νέα μέτρα εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Τα νέα μέτρα
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μέτρα που αναβλήθηκαν για μετά τις εκλογές είναι, μεταξύ άλλων:

1. Αύξηση του ΦΠΑ από 11 σε 13%, ή 23 σε 25%, ανάλογα με την κατηγορία που επιλεγεί τελικά.

2. Εξίσωση προς τα κάτω των δημοσίων υπαλλήλων με τον ιδιωτικό τομέα.

3. Αύξηση 13,6% στα τιμολόγια; της ΔΕΗ (απο 1/1/2011)

4. Αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

5. Αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

antinews

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΘΥΝΟΝΤΑ ΝΟΥ

 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ.ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ,ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ....ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ...ΒΑΡΙΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,

ΟΜΩΣ...

ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ.....

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ....ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ.

Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK...
ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ....

ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ 5....

ΒΡΕΙΤΕ 5 ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΣΑΣ.
ΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ...ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΩΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ,ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ,ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ....ΣΚΑΤΙΑΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ .....

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.....

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ,ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ

ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ....ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΘΥΝΟΝΤΟΣ ΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΩ Η ΜΑΧΗ 
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/


Μακάρι η τραγωδία να σταμάτησε στον Αστακό!

του Σάββα Καλεντερίδη
Τους τελευταίους δώδεκα μήνες η χώρα βιώνει μια κρίση, που παρόμοιά της δεν έχει βιώσει καμία χώρα του κόσμου, τουλάχιστον τη νεώτερη εποχή.


Μια κοινωνία εκμαυλισμένη και αποπροσανατολισμένη, θύμα και συνένοχος ταυτόχρονα ενός τυχοδιωκτικού λαϊκισμού που έγινε 'αξία και θεσμός' στην Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του '80, ένα κράτος διαλυμένο, θύμα κι αυτό του κομματισμού και του τυχοδιωκτικού λαϊκισμού και ένα πολιτικό σύστημα απολύτως διεφθαρμένο, κύρια πηγή του ηθικού ξεπεσμού, του πνευματικού και διανοητικού εκφυλισμού και της διαφθοράς, που οδηγούν τη δύσμοιρη πατρίδα μας σε πλήρη αποσύνθεση.

Η περίπτωση της επένδυσης στον Αστακό είναι ενδεικτική.

Υπουργοί παιδαρέλια, με μόνο 'διαπιστευτήριο' τη γνωριμία με το περιβάλλον ή τον ίδιο τον πρωθυπουργό και χωρίς καμία προηγούμενη προσφορά στην Κοινωνία, στο Έθνος και την Πατρίδα, παράγοντες του οικογενειακού και του παλαιού παπανδρεϊκού αλλά και νέου πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, και ένα κράτος απλός θεατής των εξελίξεων, όλοι αυτοί, με αδιαφανείς διαδικασίες στην αρχή και επικοινωνιακούς ερασιτεχνισμούς στη συνέχεια, έδωσαν την εντύπωση στον ελληνικό λαό, που πληρώνει πολύ ακριβά τα επιχείρια των -πολιτικών- επιλογών που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, ότι κάτι πάει να γίνει και ότι με επενδύσεις σαν και αυτή του Αστακού, η χώρα θα ανακτήσει την αξιοπιστία της και θα πάρει επιτέλους το δύσκολο, ανηφορικό αλλά ελπιδοφόρο δρόμο της ανάκαμψης.

Και τώρα, μπροστά στο σωρό των ερειπίων της αναξιοπιστίας τους, όλοι αυτοί προσπαθούν να αρπαχτούν από την άλλη 'επένδυση', στο Ελληνικό, εκεί που θα γίνουν τα ξενοδοχεία και τα καζίνα, και θα μετατρέψουν την περιοχή σε Λας Βέγκας.

Αναφερόμαστε στο γεγονός γιατί είναι ενδεικτικό του τρόπου δράσης του συνόλου της κυβέρνησης και γιατί μας καταλαμβάνει τρόμος με το ενδεχόμενο, που δυστυχώς φαντάζει σαν βεβαιότητα, ότι τέτοια παιδαρέλια, με ανύπαρκτη προσφορά στην Κοινωνία, στο Έθνος και την Πατρίδα, χειρίζονται τα εθνικά μας θέματα, με κορυφαίο το Αιγαίο, για το οποίο πολλά λέγονται και δεν θέλουμε καν να αναφέρουμε σε αυτό μας το σχόλιο.

Απλά θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο υποθαλάσσιος πλούτος του Αιγαίου ανήκει δικαιωματικά σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την εκμετάλλευσή του, θα πρέπει να τύχει της έγκρισης του ελληνικού λαού.

Μπορεί η Ελλάδα να άντεξε την τραγωδία της Κύπρου, μπορεί να άντξε την προδοσία των Ιμίων, της Μαδρίτης, του Οτζαλάν, μπορεί πολύ πρόσφατα κάποιοι αρχιτέκτονες να μας αποκοίμισαν και να αποφάσισαν αφρόνως τα όρια του Καλλικράτη -μακάρι να μην αποδειχτει στο εγγύς μέλλον ότι διέπραξαν αθλιότητες και ότι είναι συνένοχοι σε μια καθαρή προδοσία που ίσως συντελείται στη Θράκη-, θα πρέπει να γνωρίζουν όμως όλοι, κυβερνώντες και αντιπολίτευση, ότι μια τραγωδία στο Αιγαίο δεν θα την αντέξει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.

Ευχόμεθα να μην είμαστε προάγγελλοι κακών και όσα γράφουμε σ' αυτό το σημείωμα να αποδειχτούν 'ανόητες υπερβολές'.

Τέλος, για να προλάβουμε τους γνωστούς από το παρελθόν κονδυλοφόρους, υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του παρόντος σημειώματος ότι το
ιστολόγιο και η εφημερίδα μας, στην πιο δύσκολη καμπή που η κυβέρνηση έπρεπε να λάβει δύσκολες αποφάσεις για να σωθεί η Πατρίδα, εμείς απευθύναμε την εξής έκκληση στους φίλους μας: Να σώσουμε την Ελλάδα.
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Κινούν ζήτημα τουρκικής μειονότητας και σε Ρόδο – Κω!

Ύπνο βαθύ, φαίνεται ότι κοιμάται η ελληνική κυβέρνηση, όσον αφορά στην προστασία των εθνικών δικαίων της χώρας μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τα κεκτημένα, καθώς καθημερινά, οι γειτονικές χώρες αναβαθμίζουν τις διεκδικήσεις τους εις βάρος της Ελλάδος.

Σε καθημερινή βάση πλέον, Σκόπια, Αλβανία και Τουρκία θέτουν ζητήματα που μακροπρόθεσμα δυναμιτίζουν τα θεμέλια της σταθερότητας στα ευρύτερα Βαλκάνια.
Στα σχολικά τους βιβλία οι Αλβανοί ζητούν μέχρι και την Πρέβεζα... Τα Σκόπια φαίνεται ότι κερδίζουν την σχεδόν 20ετή μάχη για το όνομα και πλέον διεκδικούν “αποζημιώσεις” και διάφορα περιουσιακά ζητήματα.

Στην Θράκη, το τουρκικό προξενείο, κάνει ό,τι θέλει με τελευταίο κρούσμα τους “ανεξάρτητους” - ελεγχόμενους από το προξενείο, αμιγώς τουρκόφρονες συνδυασμούς.
Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό.

Πρόσφατα είχαμε κρούσμα “διεκδικήσεων” και στα Δωδεκάνησα, όπως έγινε γνωστό, από ερώτηση που έκανε ο καλά πληροφορημένος βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη.

Σύμφωνα με τους δύο βουλευτές, ευρεία δημοσιότητα έλαβε στον τοπικό τύπο της Ρόδου το αίτημα που ο σύλλογος μουσουλμάνων “Αδελφοσύνη”, υπέβαλε στο Βακούφ και στην 4η εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, να ανοίξει το τέμενος Σουλεϊμανιέ, (πλατεία Ωρολογίου), για τους πιστούς που ήθελαν να εορτάσουν το “Ραμαζάν Μπαϊράμ”, με το επιχείρημα, ότι το τέμενος “Ιμπαρήμ Πασά” δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλους τους ενδιαφερομένους.

Επιπρόσθετα, ο εν λόγω σύλλογος απειλούσε εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες, ότι αν δεν ελάμβανε απάντηση, θα προχωρούσε σε “ειρηνική διαμαρτυρία” την ημέρα του εορτασμού του Ραμαζάν Μπαϊράμ, έξω από το τέμενος.

Συγκρατεί την προσοχή, ότι οι μουσουλμάνοι, πράγματι εισήλθαν στο τέμενος για να εορτάσουν το Μπαϊράμ.
Στο πλαίσιο αυτό, έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι, την ίδια χρονική περίοδο, το τούρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, θέτει πλέον και επίσημα ζήτημα “τουρκικής μειονότητας” σε Ρόδο και Κω, προβάλλοντας ανυπόστατους ισχυρισμούς, ότι η εκεί “τουρκική κοινότητα” αντιμετωπίζει δυσκολίες στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων της κλπ.

Εξ' αυτού εγείρονται κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα. Πώς ακριβώς συνδέεται ο συγκεκριμένος σύλλογος με το τουρκικό προξενείο Ρόδου;

Και πώς ακριβώς ένα ζήτημα διεκδίκησης ενός συγκεκριμένου χώρου, για μία εκδήλωση, γίνεται θέμα “τουρκικής μειονότητας”, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών;

Εντύπωση προξενεί και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το εν λόγω αίτημα. Είναι προφανές ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν μειονοτικό ζήτημα στα Δωδεκάνησα, και αργά ή γρήγορα, να το συνδέσουν με περιοχές όπως αυτή της Θράκης.

Ενώ κανονικά, στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών, θα έπρεπε να είχε σημάνει συναγερμός, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατούσε νωθρότητα, στο πλαίσιο της “ελληνοτουρκικής φιλίας”.

Επιπρόσθετα, οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ ερώτησαν τους αρμόδιους υπουργούς, εάν τελικά δόθηκε η άδεια για να ανοίξει το συγκεκριμένο τέμενος.

Εάν δεν δόθηκε και τελικά οι μουσουλμάνοι εισήλθαν σε αυτό, πώς αντιμετωπίστηκε το ζήτημα από τις αστυνομικές αρχές!
Φαίνεται ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοιου είδους πράξεις, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν “κεκτημένα” που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την πατρίδα μας!
Δημήτρης Παπαγεωργίου

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΝΤ και Μνημόνιο-ΝΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ"

Παρακολουθήστε σε βίντεο μια σημαντική ανάλυση από τον καθηγητή Νότη Μαριά σχετικά με το ακριβώς τι υπέγραψε το Πασόκ με την τρόικα!!!

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η συγκεκριμένη ανάλυση αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη. Στις αρχές του μήνα ο καθηγητής αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας: “Με την καθημερινή της δράση η κυβέρνηση κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος, φαλκιδεύει το μέλλον της νέας γενιάς και αφαιρεί σημαντικές κατακτήσεις των εργαζόμενων και του λαού μας” σημειώνει στην επιστολή του καταγγέλλοντας επίσης πως το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικός φορέας “όχι μόνο δεν αντέδρασε στη λαίλαπα των νεοφιλελεύθερων κυβερνητικών μέτρων, αλλά στην πράξη στήριξε τις επιλογές της τρόικας”.

Σημειώνεται ο Ν. Μαριάς, μαζί με κοινωνικούς φορείς, έχει ασκήσει ενώπιον του ΣτΕ αίτηση ακύρωσης του Μνημονίου, ενώ προ ημερών, είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μεταφέροντάς του τις ενστάσεις του για την πολιτική της κυβέρνησης.

Το παράδειγμα του Ν. Μαριά αναμένεται να ακολουθήσουν, στην επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, και άλλα στελέχη του κόμματος.

ΔΝΤ και Μνημόνιο




ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 1)





ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2)




Τι ρώτησε τον πρόεδρο του ΔΣΑ ο blogger ;

 


Watch live streaming video from 114news at livestream.com

Στην Αθήνα ο Ερντογάν για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.....

Έφτασε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να συμμετάσχει στο Διεθνές συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο που πραγματοποιείται στη Βουλιαγμένη την Παρασκευή.

Στο αεροδρόμιο τον κ. Ερντογάν, τη σύζυγό του Εμινέ, και την διπλωματική αποστολή, υποδέχθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραθέτει ιδιωτικό δείπνο τον τούρκο ομόλογό του το βράδυ της Πέμπτης, ενώ δείπνο προς τιμήν του ομολόγου του Υπουργού Εξωτερικών Αχμέντ Νταβούτογλου, παραθέτει και ο κ. Δρούτσας στο εστιατόριο ''Διόνυσος'' κοντά στην Ακρόπολη.


Την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων λίγους μήνες μετά τη συγκρότηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών και την υπογραφή 22 συμφωνιών σε διάφορους τομείς, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας το πρωί της Παρασκευής, σε συνάντησή τους που έχει προγραμματισθεί να γίνει στο περιθώριο του Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή.


Το μεσημέρι οι δύο άνδρες θα συμμετάσχουν σε πάνελ συζητήσεων οι οποίες θα καταλήξουν στην υπογραφή της Δήλωσης Πρωτοβουλίας για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο.
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Λόρενς Γκόντζι, ο πρωθυπουργός της Παλαιστινιακής Αρχής Σαλάμ Φαγιάντ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης για τη Μεσόγειο Αχμέντ Μασαντεχ καθώς και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Φιλιπ Μέισταντ. Ο Τζέφρι Ζακς, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια θα προεδρεύσει της στρογγυλής τράπεζας.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν θα αναχωρήσει από την Ελλάδα αύριο το απόγευμα.
Λίγες μέρες πριν την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ρ. Ερντογάν σε συνέντευξή του στους "Φακέλους" της τηλεόρασης του "Σκάι"και τον Αλέξη Παπαχελά, μιλάει για τις προοπτικές των ελληνοτουρκικών σχέσεων και οι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί είναι "αλληλοκατανόηση" και "αμοιβαία βήματα".


nooz.gr
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτή ήταν η είδηση όπως δόθηκε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία...
Η πραγματική αιτία φυσικά της επίσκεψης είναι άλλη. Η διαπραγμάτευση για την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο.....

Σιγά μην οι Τουρκαλάδες ενδιαφέρονται για την κλιματική αλλαγή στην Μεσόγειο!!!!!
Ρε που τα πουλάτε αυτά....

Το σενάριο που παίζεται είναι μια συνεκμετάλλευση 70-30 υπέρ της Ελλάδας που θα παρουσιαστεί από την κυβέρνηση ως μεγάλη επιτυχία και θα ακολουθήσει η τρόϊκα που θα απαιτήσει ενα σημαντικό ποσοστό από το ελληνικό κομμάτι για την αποπληρωμή των χρεών.
Πράγμα το οποίο θα παρουσιάσει ως μία ακόμα μεγάλη επιτυχία η κυβέρνηση!!!!

Καλή μας χώνεψη.... 
http://koukfamily.blogspot.com/

Πειρατική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ εξήγγειλε η Τουρκία.

Η Τουρκία "τραβάει το σχοινί" στην Ανατολική Μεσόγειο και εξήγγειλε σήμερα (21-10-2010) την απόφασή της να προχωρήσει σε πειρατική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ και εν συνεχεία εκμετάλλευσή των κοιτασμάτων που θα βρει. Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας Taner Yildiz "Η Τουρκία θα ξεκινήσει την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στη θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο και μέσα στην αποκλειστική ζώνη της νήσου και εν συνεχεία αν μπορεί να εφοδιάζει αυτή με πετρέλαιο και φυσικό αέριο τον ελληνοκυπριακό τομέα"!

Ο Τούρκος υπουργός δεν χρειάστηκε καν να προσδιορίσει γεωγραφικά την περιοχή στην οποία αναφερόταν, αλλά είπε γενικά "γύρω από την Κύπρο" ως να αναφερόταν σε τουρκικό έδαφος! Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού μπορεί να έχουν και ως στόχο την αποτροπή της εμπλοκής της μεγαλύτερης ισραηλινής εταιρείας φυσικού αερίου της Delek Group Ltd, στην αξιοποίηση των κυπριακών ενεργειακών κοιτασμάτων αφού η ισραηλινή εταιρεία δείχνει να ενδιαφέρεται για συνεργασία με την εταιρεία Noble Energy που ήδη έχει αναλάβει την εκμετάλλευση μίας περιοχής στα νοτιοανατολικά του νησιού εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη σε προγράμματα αξιοποίησης κοιτασμάτων στην ΑΟΖ του Ισραήλ στην ίδια θαλάσσια περιοχή νοτιότερα της κυπριακής ΑΟΖ. Πιο συγκεκριμένα οι δύο εταιρείες πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν την εκμετάλλευση του πολλά υποσχόμενου κοιτάσματος Leviathan.

Η κοινοπραξία της εταιρείας Noble Energy των ισραηλινών εταιρειών Delek Drilling (θυγατρική της Delek Group Ltd), Avner Oil Exploration (θυγατρική της Delek Group Ltd) και Ratio Oil Exploration, έχει ξεκινήσει ήδη τις γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται το κοίτασμα Leviathan σε βάθος θαλάσσης 1,6 χλμ και συνολικό βάθος γεώτρησης 7,2 χλμ.
Σύμφωνα με την κοινοπραξία υπολογίζεται ότι το κοίτασμα περιέχει 453 δις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου με την πιθανότητα επιτυχίας να φτάνει το 50%, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το φυσικό αέριο του κοιτάσματος αυτού πρόκειται να αξιοποιηθεί μόνο για εξαγωγές.

Πέρα από όλα αυτά η απόφαση της Άγκυρας "να τραβήξει το σχοινί" στην παρούσα φάση, μόνο τυχαία δεν είναι. Θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι αδύναμη να υπερασπιστεί την Κύπρο και φυσικά η Κύπρος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στην Τουρκία. Μόνο που μπορεί να έχει εκπλήξεις από την πλευρά του Ισραήλ ή και της Γαλλίας...

Στο μεταξύ όπως γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα "Ζαμάν" "Μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει αποτέλεσμα σε κάποια ζητήματα αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα “Ζαμάν”, επικαλούμενη "διπλωματικές πηγές".


Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι "τους τελευταίους μήνες σημειώνεται πρόοδος στις διερευνητικές επαφές, όπου εξετάζονται θέματα, όπως η υφαλοκρηπίδα, ο εναέριος χώρος και τα χωρικά ύδατα. Είναι άξια προσοχής η μείωση των αναφορών των ελληνικών ΜΜΕ και των παραπόνων των Ελλήνων πολιτικών σχετικά με το Αιγαίο.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
από το Σύνδεσμος 71

ΣΧΟΛΙΟ
Οπως ειναι φυσικό η Τουρκία συμπεριφέρεται στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα ως ραγιάδες της.....
Το εχει επιτρέψει η πολιτική Χριστόφια και Παπανδρέου.....
 
http://koukfamily.blogspot.com/

Μη δέχεστε δώρα από αυτούς που σας κατέστησαν πτωχούς. Το κάνουν για να σας αρπάξουν την ψήφο.

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός ΓΑΠ, που εκτελεί τις σκληρές εντολές της τρόϊκας, αναισθήτως φερόμενος προς τις φτωχές τάξεις, ανίσως διαχειριζόμενος τα βάρη που φορτώνει στους υπηκόους του και αναδιανομεύς της φτώχιας στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενος, την σκληρή στάση των απογοητευμένων ψηφοφόρων απέναντι στον ίδιο και στο κόμμα του, αναλαμβάνει δράση ο ίδιος για να σηκώσει το βάρος της «κοινωνικής» επαφής με τους πολίτες, ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοικήσεως. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου του, αποφάσισε να δώσει την Δευτέρα διακαναλική συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους. Στόχος του, λέει, είναι αφενός να στηρίξει την πολιτική πού ασκείται, σε σχέση με το μνημόνιο, αλλά και να ενισχύσει τις πολιτικές επιλογές για τις δημοτικές εκλογές, τις οποίες ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Θα ισχυρισθεί ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και θα επιχειρήσει να αναδείξει το κοινωνικό προφίλ της κυβέρνησης για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων. Όλα αυτά λίγο πρίν από τις εκλογές για να υφαρπάξει τις ψήφους των αφελών και των πτωχών, πληρώνοντας για την κάθε μία, μέσα σε περίοδο λιτότητας και αφαιμάξεως μισθών και συντάξεων, από 100 έως 300 ευρώ, σε 500.000 ανθρώπους. Επομένως λεφτά υπάρχουν και μπορούμε να τα μοιράζουμε αφειδώς και πονηρώς εξαγοράζοντας συνειδήσεις.

Κάτι παρόμοιο έγινε πρίν από ένα χρόνο περίπου όταν κάτω από συνθήκες βαθειάς απογοήτευσης και έντονου προβληματισμού, επιτρέψαμε στον Παπανδρέου, τον Πάγκαλο, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα… παιδιά, να γίνουν κυβέρνηση και να πάρουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού στα χέρια τους. Μία κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για τα Εθνικά μας θέματα, μία κυβέρνηση που καθυπόταξε την χώρα εις τα δεσμά του ΔΝΤ, μία κυβέρνηση που κατέστησε φτωχότερους τους φτωχούς, αφαιμάσσοντας τις ισχνές αποδοχές και συντάξεις τους αναίσχυντα, μία κυβέρνηση που δεν αγγίζει τον πλούτο των ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και ελευθέρων επαγγελματιών και τόσων άλλων μεγαλοσχημόνων που δηλώνουν εισοδήματα λιγότερα και από τον δημόσιο υπάλληλο, μία κυβέρνηση που στα σπλάχνα της έχει στελέχη που κατά το παρελθόν υπήρξαν υπουργοί οι οποίοι «βοήθησαν» στην πτώχευση της χώρας, μία κυβέρνηση με ισχυρό προπαγανδιστικό μηχανισμό στηριζόμενο σε διεφθαρμένους και διαπλοκομένους δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους, μία κυβέρνηση πού όπως είπε βουλευτής της πήρε μίζα, μία κυβέρνηση που εκτελεί εντολές τις οποίες λαμβάνουν άλλοι έξωθεν της χώρας και ερήμην των Ελλήνων.

Φτάνει πιά. Τιμωρείστε τους. Δείξτε ότι δεν δέχεστε δώρα από αυτούς που σας κατέστησαν πτωχούς. 
http://koukfamily.blogspot.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters