Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & MIG ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ CVC CAPITAL PARTNERS ;;;

H CVC CAPITAL PARTNERS ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ METROPOLITAN HOSPITAL ΓΙΑ 90.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ GENERAL ΓΙΑ 48.000.000 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 198.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ η M.I.G. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΓΕΙΑ;;;

Αγωγή εναντίον της Google για παράνομη παρακολούθηση 4,4εκ. χρηστών iPhone

Αγωγή ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων λιρών κατατέθηκε εναντίον της Google, με την κατηγορία της «παράνομης παρακολούθησης και ταξινόμησης» προσωπικών δεδομένων από 4.4 εκατομμύρια χρήστες iPhone στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η συλλογική δράση καθοδηγείται από πρώην διευθυντή της Which?, Richard Lloyd με την κατηγορία ότι η Google παρέκαμψε τις ρυθμίσεις απορρήτου του προγράμματος περιήγησης Safari της Apple στα iPhone, από τον Αύγουστο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012, για να χωρίσει τους ανθρώπους σε κατηγορίες για τους διαφημιζόμενους.

Οι πολίτες συνυπεύθυνοι για την τήρηση των νόμων και την καταστολή των παρανομιών

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ….

«Ο άνθρωπος διαφέρει από όλα τα άλλα ζώα, γιατί μόνο αυτός είναι προικισμένος με λόγο, ο οποίος τον καθιστά ικανό να διακρίνει το δίκαιο από το άδικο, το αγαθό από το κακό, το ωφέλιμο από το βλαβερό>>
Αναφέρει ο μεγάλος μας φιλόσοφος Αριστοτέλης στο έργο του «Πολιτικά». Και φυσικά, όταν μιλάει για λόγο δεν εννοεί την ομιλία αλλά την ίδια τη Λογική. Η Λογική είναι αυτή που σε κάνει να ξεχωρίζεις το δίκαιο από το άδικο, το αγαθό από το βλαβερό.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ…..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Σκαλίζοντας το ντουλάπι με τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ, παράπεσε μια φωτογραφία παλιά, που με ταξίδεψε στην αθωότητα του χτες και στη σκληρή πραγματικότητα του σήμερα.
Απόκριες στην Κοζάνη του 1987…Μια παρέα αγοριών ποζάρουν μπροστά στον φακό…ξανθιές περούκες, κατακόκκινα χείλη, μίνι ροζ φουστίτσες, κόκκινα γοβάκια και δικτυωτό καλσόν ,επίτηδες σκισμένο, να περιβάλει τα τριχωτά πόδια ,ενώ το δασύτριχο στήθος να ξεπροβάλλει από το βαθύ ντεκολτέ! Μούσι και φρύδι σμιγμένο…

Λέσβος: Εφοριακοί ...προσκυνητές έβαλαν «λουκέτο» σε μοναστήρι που έκανε χρυσές δουλειές

Λέσβος: Εφοριακοί ...προσκυνητές έβαλαν «λουκέτο» σε μοναστήρι που έκανε χρυσές δουλειές - Media 
Η γιορτή του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο στη Λέσβο πήρε φέτος απρόβλεπτη τροπή. Οι άγνωστοι που είχαν παρεισφρήσει στο πλήθος, παίζοντας αριστοτεχνικά το ρόλο των προσκυνητών χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία, είχαν σαφείς οδηγίες από την κεντρική φορολογική διοίκηση να παρακολουθούν αν κόβονται αποδείξεις στο κεντρικό περίπτερο της Μονής, όπου πωλούνταν κομποσχοίνια, εικόνες και αναμνηστικά από μοναχούς.

ΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Αγριοι και δολοφόνοι

Η χριστιανική θρησκεία διαθέτει εκατοντάδες άγιους, μάρτυρες-ήρωες, ή ενάρετους φιλάνθρωπους με σπουδαίο έργο που αγιοποιήθηκαν μέσα από το λαό. Ωστόσο πίσω από τα εικονίσματα κρύβονται μερικές φορές δολοφόνοι και εγκληματίες κατά συρροήν που όμως... μετανόησαν ή έγιναν «χορηγοί» της Εκκλησίας που τους αγιοποίησε. 

Που βρίσκεται τελικά η Τροία;

 
Κι αν ο Σλήμαν δεν ανακάλυψε την πραγματική Τροία; Κι αν η πόλη που έφερε στο φως ήταν σπουδαία μεν αλλά… άλλη;

Κι αν ο περίφημος «Θησαυρός του Πριάμου» – ο οποίος ούτως ή άλλως χρονολογείται μία χιλιετία πριν από την ομηρική εποχή – ανήκε σε κάποια γενιά άγνωστη σε μας σήμερα; Κι αν δηλαδή δεν είναι αλήθεια όλα αυτά, πού είναι η αληθινή Τροία και ποια είναι η πόλη που βρήκε ο Σλήμαν;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters