Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA




Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.
Όλες οι πληροφορίες είναι από το βιβλίο «Vernetzte Intelligenz» των Grazyna Fosar και Franz Bludorf, ISBN 3930243237. Το άρθρο διορθώθηκε και μεταφράστηκε από τα Γερμανικά. Έγινε περίληψη και σχολιασμός από τον Baerbel και τον Ion Maggo. Το βιβλίο δυστυχώς είναι διαθέσιμο μόνο στα Γερμανικά.

Επιπροσθέτως, υπάρχει απόδειξη για έναν τελείως νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να κοπεί και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες. Αυτό το κομμάτι το 10% είναι που ενδιαφέρει τους Δυτικούς ερευνητές και το οποίο εξετάζουν και κατηγοριοποιούν. Το άλλο 90% το ονομάζουν “σκουπιδό” DNA.
Οι Ρώσοι ερευνητές, πάντως, έχουν πεισθεί ότι η φύση δεν είναι μουγκή. Για αυτό ένωσαν γλωσσολόγους και γενετιστές σε μία επιχείρηση να εξερευνήσουν το 90% του “σκουπιδό” DNA. Τα αποτελέσματα τους είναι επαναστατικά. Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επίσης εξυπηρετεί την αποθήκευση πληροφοριών και τις επικοινωνίες. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι βρήκαν ότι ο γενετικός κώδικας – ειδικά το “σκουπιδό” DNA του 90% – ακολουθεί τους ίδιους κανόνες όπως όλες οι ανθρώπινες γλώσσες.
Έτσι λοιπόν συνέκριναν τους κανόνες του συντακτικού, της σημασιολογίας και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA μας ακολουθούν την γραμματική και έχουν κανόνες όπως στις γλώσσες μας. Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν παρουσιάστηκαν τυχαία αλλά είναι ανάκλαση του κληρονομικού DNA μας. !

[Σημείωσις 1. Εδώ λοιπόν το θέμα έχει μεγάλη πλάκα, καταλάβατε τι λέει πιο πάνω;Δεν μπορώ πάρα να γελάσω με όσους το παίζουν Αρχαίο Ελληνιστές ενώ παράλληλα είναι ανορθόγραφοι η γράφουν Greeklish γιατί δεν γνωρίζουν να γράψουν σωστά στην γλώσσα τους. Δεν ξέρουν η βαριούνται να βάλουν τις λέξεις στο Google η το Word για να τα διορθώσουν και ταυτόχρονα είναι "ειδήμονες" πάνω στους αρχαίους προγόνους μας συγγραφείς, και σου ζητάνε το αρχαίο κείμενο, για ότι γράψεις σχετικό. Φυσικά υπάρχουν και οι σοβαροί, που ξέρουν τι κάνουν και τι λένε. Όταν γράφω για το Ανακάτεμα της Γενετικής Λίμνης και την Θετική Εντροπία που δημιουργεί αυτό, και για την κατάργηση του μαθήματος της Κοινωνικής Βιολογίας το 1960 στην Πάντειο, ακούω διάφορα, από ανιστόρητους που το πολύ, να έχουν μελετήσει πέντε εξωσχολικά βιβλία στην ζωή τους και αυτά συστημικά.]
Ο Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev και οι συνάδελφοί του εξέτασαν επίσης την δονητική συμπεριφορά του DNA. Το συμπέρασμα ήταν: «Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν σαν Ολογραφικός Υπολογιστής με ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ». Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, για παράδειγμα, να διαμορφώσουν ορισμένα δείγματα ήχου σε μία ακτίνα λέιζερ η οποία επηρέασε την συχνότητα του DNA και φυσικά τις πληροφορίες του !!!!!
Καθώς η βασική δομή των αλκαλικών-ζευγών DNA και της γλώσσας όπως εξηγείται νωρίτερα ειναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA. Αρκεί κανείς να χρησιμοποιήσει λέξεις και φράσεις της ανθρώπινης γλώσσας. Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά.
Το ζωντανό DNA (στους ζωντανούς ιστούς και όχι in vitro) θα αντιδρά πάντοτε σε ακτίνες λέιζερ διαμορφωμένες με γλώσσα η ακόμη ραδιοκύματα. Εάν βέβαια χρησιμοποιηθούν οι σωστές συχνότητες ήχου. Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί ότι η ύπνωση και τα σχετικά, επέχουν τόσο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στους ανθρώπους και τα σώματά τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το DNA μας να αντιδρά στην γλώσσα.

[Σημείωσις 2. Kατηγόρησαν την miastala.com για το άρθρο “Οι U2, Ο Bono, Μ. Αλέξανδρος !”  Μπας και καταλάβατε, ξαναλέω, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA “όντα” σαν τον Bono !!!  Αν ακόμη αμφιβάλλατε ξαναδιαβάστε το κείμενο πάνω από την Σημείωση 2. Σκεφθείτε τα λόγια, τις λέξεις των τραγουδιών και τα λέιζερ. Η λέξις “υπό-συνειδητά” μηνύματα σας λέει κάτι; Γιατί αν μιλήσω για “Ψυχό – Σκώληκες” μάλλον δεν πρόκειται να καταλάβετε, βλέπετε πρέπει να έχετε και γνώσεις των λειτουργικών συστημάτων των υπολογιστών ! Σίγουρα γυρνάτε σπίτια σας αρτιμελείς, άλλα όχι όσον αφορά την ενέργεια της ψυχής σας, που δεν θέλετε να ξέρετε, τι ταίζει.]
Ενώ οι δυτικοί ερευνητές κόβουν μεμονωμένα γονίδια DNA και τα τοποθετούν αλλού, οι Ρώσοι με ενθουσιασμό δημιούργησαν συσκευές οι οποίες επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω διαμορφωμένων ραδιοφωνικών και φωτεινών συχνοτήτων, επισκευάζοντας έτσι τα γενετικά ελαττώματα.
Ακόμη έπιασαν πληροφοριακές μορφοδιατάξεις συγκεκριμένου DNA και τις εξέπεμψαν σε ένα άλλο, αναπρογραμματίζοντας τα κύτταρα με άλλα γονίδια. Έτσι επιτυχώς μεταμόρφωσαν για παράδειγμα έμβρυα βατράχων σε έμβρυα σαλαμάνδρας εκπέμποντας τις μορφοδιατάξεις του DNA! Με αυτόν τον τρόπο ολόκληρη η πληροφορία μεταδίδεται χωρίς παρενέργειες όπως όταν κόβουμε και ξανά προσθέτουμε μεμονωμένα γονίδια στο DNA.
Αυτό το πείραμα δείχνει την τεράστια δύναμη της Κάματο-Γενετικής, η οποία έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σχηματισμό των οργανισμών, από ότι η Βιοχημική διεργασία.
Οι πνευματικοί δάσκαλοι ξέρανε από χιλιάδες χρόνια ότι το σώμα μας είναι δυνατόν να προγραμματιστεί με την γλώσσα, τις λέξεις και την σκέψη. Τώρα αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά και εξηγηθεί. Φυσικά η συχνότητα πρέπει να είναι σωστή. Για αυτό δεν είναι ο καθένας επιτυχής στον εσωτερισμό ή δεν  μπορεί να κάνει πράγματα με την ίδια δύναμη. Ο καθένας πρέπει να εργαστεί με τις εσωτερικές διεργασίες, για να αποκαταστήσει μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA του.
[Σημείωσις 3 Μήπως τώρα καταλαβαίνετε την απίστευτη σημασία που έχει η Ομηρική γλώσσα στην ανάπτυξη του ανθρώπου; Καταλαβαίνετε γιατί σας κατάντησαν λάτρεις του Bono; Αντί να αναπτύσσουμε τις περιοχές Wernicke, Broca και άλλες, κάτι που γίνεται μόνο με την Ομηρική γλώσσα, τα παιδιά σας κι εσείς, πηγαίνετε στις μαζικές συναυλίες. Αν αυτό δεν είναι πόλεμος νοητικός, όπως τα ναρκωτικά είναι χημικός, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Και τώρα το Αποκορύφωμα !!!
Οι Ρώσοι ερευνητές επίσης βρήκαν ότι το DNA μας, μπορεί να προκαλέσει κάποιες ενοχλητικές μορφοδιατάξεις σε κενό, προκαλώντας έτσι μαγνητισμένες σκουληκότρυπες !!! Σκουληκότρυπες είναι οι αποκαλούμενες γέφυρες Einstein-Rosen που βρίσκονται κοντά στις μαύρες τρύπες. Δηλαδή σούπερ-μίνι Stargates η αστροπύλες !!! Επαληθευεται ο Δρ. Garniet Malet "Η Διττότητα του χρόνου"
Αυτές είναι συνδέσεις μεταξύ τελείως διαφορετικών περιοχών του Σύμπαντος μέσω των οποίων μπορεί να μεταδοθεί πληροφορία έξω από τον Χώρο και τον Χρόνο. Το DNA έλκει αυτά τα bits των πληροφοριών και τα περνάει στο συνειδητό μας. Η διαδικασία της Υπέρ-Επικοινωνίας (τηλεπάθεια, channeling) είναι πιο αποτελεσματική σε κατάσταση χαλαρώσεως.








Το στρες η στενοχώρια η ένα υπέρ δραστήριο νοητικό εμποδίζει τις επιτυχείς Υπέρ-Επικοινωνίες, η οι πληροφορίες θα είναι παραμορφωμένες και άχρηστες. Στην φύση η Υπέρ-Επικοινωνία χρησιμοποιείτε εκατομμύρια χρόνια. Η οργανωμένη ροή της ζωής των εντόμων το αποδεικνύει δραματικά. Ο μοντέρνος άνθρωπος το ξέρει μόνον σαν “διαίσθηση”. Αλλά εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά την πλήρη χρήση.
Σαν παράδειγμα από την φύση, όταν μια Βασίλισσα τερμιτών απομακρυνθεί από την αποικία τα μυρμήγκια εργάτες θα συνεχίσουν να χτίζουν σύμφωνα με το σχέδιο. Αν η Βασίλισσα σκοτωθεί. Όλη η δουλειά στην αποικία σταματά. Προφανώς η Βασίλισσα εκπέμπει τα αρχιτεκτονικά σχέδια ακόμη και από μακριά, μέσω του συλλογικού συνειδητού με τους υπηκόους της. Μπορεί να είναι οσοδήποτε μακριά, όσο καιρό είναι ζωντανή.
Οι Ρώσοι επιστήμονες ακτινοβόλησαν δείγματα DNA με φως λέιζερ. Στην οθόνη σχηματίστηκε μια κυματομορφή. Όταν αφαίρεσαν τα δείγμα DNA , η κυματομορφή δεν εξαφανίστηκε, παρέμεινε. Πολλά ελεγχόμενα πειράματα έδειξαν ότι η κυματομορφή εξακολουθούσε να έρχεται από το δείγμα που είχε αφαιρεθεί, και το ενεργειακό του πεδίο του παρέμενε. Αυτό το αποτέλεσμα αποκαλείται τώρα «φασματικό αποτέλεσμα DNA».
Έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι η ενέργεια έξω από τον χώρο και τον χρόνο εξακολουθεί να ρέει μέσω των ενεργοποιημένων σκουληκότρυπων, μετά την αφαίρεση του DNA. Οι παρενέργειες που παρατηρήθηκαν συνήθως στην Υπέρ-Επικοινωνία των ανθρώπων είναι ανεξήγητα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω τους.
Οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα CD players και τα συναφή μπορεί να ερεθιστούν και να σταματήσουν να λειτουργούν για ώρες. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό εξασθενίσει σιγά -σιγά, λειτουργούν ξανά. Πολλοί θεραπευτές γνωρίζουν το θέμα από την δουλειά τους. Όσο καλύτερη είναι η ατμόσφαιρα και η ενέργεια τόσο τα ηλεκτρονικά, υπολογιστές κλπ έχουν πρόβλημα, Συνήθως το επόμενο πρωί δουλεύουν κανονικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνουν τεχνικά αλλά ότι είναι καλοί στην ΥπέρΕπικοινωνία
Προφανώς το DNA είναι ένας οργανικός υπεραγωγός που μπορεί να εργάζεται στην συνήθη θερμοκρασία του σώματος. Σε αντίθεση με τους τεχνητούς υπεραγωγούς που απαιτούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να λειτουργήσουν -200C ΚΑΙ -140C. Επιπροσθέτως όλοι οι υπεραγωγοί μπορούν να αποθηκεύσουν φως και έτσι πληροφορίες. Αυτό εξηγεί περαιτέρω πως το DNA μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες.
[Σημείωσης 4. Όπως έγραψα στην αρχή, εδώ παραθέτω μια περίληψη μόνο, γιατί το θέμα είναι τεράστιο, με απίθανες προεκτάσεις. Απλώς τόνισα τα πιο σημαντικά στοιχεία. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μελετήσει το θέμα των 12 Αλυσίδων του DNA, διεξοδικά, γιατί οι προεκτάσεις του είναι ιδιαίτερα σημαντικές.]


http://www.terrapapers.com

ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος ο Αρτέμης Σώρρας εγκαινιάζει 'ζωντανά" το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο των ελεύθερων Ελλήνων

1484273_657963567582861_433663889_n.jpg995793_1390723904516981_785694274_n.jpg

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος ο Αρτέμης Σώρρας 

εγκαινιάζει 'ζωντανά" το 



Διαδικτυακό Ραδιόφωνο των ελεύθερων Ελλήνων.





Μαζί του ο πρόεδρος Dr Μανώλης Λαμπράκης και το Δ.Σ. του EI END...!!!



Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, απ όλο τον κόσμο στο www.sorrasfm.gr 

για μια Δυνατή Ανεξάρτητη Ελεύθερη Ελληνική φωνή !!





Συνδεθείτε όλοι μαζί μας !!

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.


 




Δελτίο τύπου

Συνεδρίασαν σήμερα 19/1/2014 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Ξενοφών», οι νόμιμοι εκπρόσωποι των Τηλεοπτικών Σταθμών της Περιφέρειας σε κοινή συνεδρίαση, με μέλη προερχόμενα και από τα τρία επαγγελματικά Σωματεία, ΕΠΕΚ, ΤΕΠ και ΕΤΕΠ, προκειμένου να συζητήσουν για τον διαγωνισμό των ψηφιακών συχνοτήτων, η Προκήρυξη του οποίου έγινε εσπευσμένα και με ιδιαίτερα ύποπτο τρόπο εν μέσω εορτών και με λήξη την 31η Ιανουαρίου 2014.

Οι νόμιμοι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών διεπίστωσαν πως ο σχετικός διαγωνισμός ψηφιακών συχνοτήτων, στερείται και της ελαχίστης ακόμη και προσχηματικής αντικειμενικότητας. Η Προκήρυξη αυτή γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν, ούτε τα συμφέροντα του Δημοσίου, ούτε η επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία της Περιφέρειας και των κατοίκων αυτής, ούτε βέβαια τα συμφέροντα των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών. Αντίθετα με συνοπτικούς όρους δημιουργεί συνθήκες, ώστε να παύσει η λειτουργία των Περιφερειακών Σταθμών, με μία αδιαφανή διαδικασία που φωτογραφίζει συγκεκριμένα μονοπωλιακά συμφέροντα.

Οι εκπρόσωποι των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών ζητούν την αναστολή του διαγωνισμού και την ουσιαστική αλλαγή του ώστε:

1) Να διασφαλίζει την απρόσκοπτη εκπομπή των νόμιμων Περιφερειακών Τ/Ο σταθμών, για όλο το χρονικό διάστημα της 15ετούς χρήσεως των συχνοτήτων.

2) Να διασφαλίζει την εξίσωση των δικαιωμάτων μεταξύ των Παρόχων Δικτύου ψηφιακής εκπομπής, ώστε να υπάρχει Υγιής Ανταγωνισμός, ο οποίος θα επιφέρει καλύτερες και με μικρότερο κόστος παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους Τ/Ο Σταθμούς.

3) Να διασφαλίζει την ύπαρξη εύλογου χρόνου, ώστε να υπάρξει ουσιαστικός πλουραλισμός στην διεκδίκηση των Τηλεοπτικών Συχνοτήτων με το αντίστοιχο τίμημα.

Οι εκπρόσωποι αποφάσισαν και δηλώνουν ότι θα προσφύγουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο ΣΤΕ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όπου αλλού χρειαστεί, προκειμένου να διαφυλάξουν στοιχειωδώς τα Δημοκρατικά τους δικαιώματα, να αποτρέψουν την φίμωση της Ελληνικής Περιφέρειας και να εξασφαλίσουν την συνέχιση της λειτουργίας, όπως και την επιβίωση των Επιχειρήσεών τους.

 

Η αρχαία ελληνική πόλη Ίκαρος στον Περσικό Κόλπο



ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 
 
Στη γνωστή-άγνωστη αρχαία ελληνική πόλη Ίκαρο, που ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ. με εντολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο νησάκι Φαϊλάκα, στον Περσικό Κόλπο, στο σημερινό Κουβέιτ, οι πρώτες ανασκαφές ξεκίνησαν το 1957 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
 
Έχει ανασκαφεί ένας ναός της Αρτέμιδος και ερείπια κτηρίων. Το σημαντικότερο εύρημα έως σήμερα είναι μία στήλη στα ελληνικά. Σημαντικό επίσης εύρημα είναι ένα πανέρι με υπολείμματα ψαριών, στο ένα μάλιστα έχουν διατηρηθεί τα λέπια.
 
Μάλιστα, από το 2007 δεκαμελής ελληνική αποστολή εργάζεται στη χαμένη πόλη που επιβίωσε επί τρεις αιώνες για να ετοιμάσει τον φάκελο για την ένταξή της στα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UΝΕSCΟ, ύστερα από την υπογραφή συμφωνίας για επιστημονική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Εμιράτου του Κουβέιτ.
 
Οι ανασκαφικές έρευνες στη πόλη δείχνουν ότι ο τρόπος τοιχοποιίας ήταν ο ίδιος με αυτόν της αρχαίας Πέλλας και τα αγγεία που βρέθηκαν είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά που ανευρίσκονται στην Μακεδονία.
 
Ο κομψός ιωνικός ναός της Αρτέμιδος με τις περσικές βάσεις κιόνων, δείγμα ώσμωσης διαφορετικών πολιτισμών, ένα εργαστήριο ειδωλίων και ένας ξενώνας με 11 δωμάτια είναι τα μέχρι σήμερα ευρήματα από την πόλη που ίδρυσε το 326 π.Χ. ο ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Νέαρχος, ύστερα από εντολή του Μακεδόνα βασιλιά.
 
Η ελληνική αποστολή, με επικεφαλής τους αρχαιολόγους Αγγελική Κοτταρίδη και Παναγιώτη Χατζηδάκη, ερευνά με γαιοδιασκόπηση όλη την περιοχή για να διαπιστώσει την έκταση της πόλης και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε τομές, ώστε να εντοπιστεί το ρυμοτομικό της σχέδιο και το νεκροταφείο της, καθώς και σε εργασίες ανάδειξης.
 
Θύμα της ιρακινής εισβολής στο Κουβέιτ, το Φαϊλάκα (ονομασία που εικάζεται πως προέρχεται από την ελληνική λέξη Φυλακαί, το σημείο δηλαδή που φυλάσσει τις θαλάσσιες πύλες της Μεσοποταμίας, στις εκβολές του Ευφράτη,
 
ενώ εντυπωσιακό είναι πως έχει εντοπιστεί πόλη με την επωνυμία Φυλακή και στη Μακεδονία σε θέση που ήλεγχε τον Αλιάκμονα), είναι μια σύγχρονη Δήλος, καθώς δεν κατοικείται από το 1991, χρονιά της ιρακινής εισβολής στο Κουβέιτ.
 
Η περίφημη στήλη της Ικάρου, μια αναθηματική στήλη που αναγράφει σε 43 στίχους την επιστολή που έλαβε ο ντόπιος αξιωματούχος Ανάξαρχος από βασιλιά της δυναστείας των Σελευκιδών με οδηγίες για τη φροντίδα του ναού της Αρτέμιδος,
 
έσπασε κατά την εισβολή σε επτά κομμάτια και σήμερα φυλάσσεται πακεταρισμένη σε κιβώτιο, ενώ οι κάτοικοι του Φαϊλάκα έχουν μεταφερθεί σε άλλες περιοχές.
 
Το νησί λειτουργεί ως αρχαιολογικό πάρκο, με ευρήματα από την Εποχή του Χαλκού (2η χιλιετία π.Χ.), τα ελληνιστικά και βυζαντινά χρόνια (έχει διασωθεί μοναστήρι Νεστοριανών) και την ισλαμική περίοδο.
 
(onironautis.blogspot.gr)
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

Δεν είναι ανίκανοι… Δεν είναι αφελείς… Μαριονέτες σε ένα επικίνδυνο σενάριο είναι, και θα βάλουν τον τόπο σε επικίνδυνες περιπέτειες – Η άμεση ανατροπή τους αναγορεύεται πλέον σε ζήτημα κορυφαίας εθνικής σημασίας…


Η αντίδραση των Αμερικανών και το περιεχόμενο της οργίλης ανακοίνωσης του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της επικίνδυνης βρωμιάς σε όλο του το μεγαλείο.

Το είπαμε και χθες, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός ΔΕΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ. Ήρθε η ώρα να τον χρησιμοποιήσει το σύστημα για να θέσει σε εφαρμογή την τελική φάση του εφιαλτικού του σχεδίου.

Κάθε κρατούμενος με το προφίλ του Χριστόδουλου Ξηρού, παρακολουθείται ακόμη και στον τρόπο που αναπνέει. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι και κατά τη διάρκεια της αδείας του ευρίσκετο υπό στενότατη επιτήρηση - παρακολούθηση της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής, και δεν είχε απολύτως καμία πιθανότητα να αποδράσει.

Η υποτιθέμενη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, ήταν μια ελεγχόμενη και απόλυτα χορογραφημένη «απόδραση» και οι κινήσεις του είναι...
σε απόλυτη γνώση των μυστικών υπηρεσιών και των σκοτεινών κέντρων.

Η δήθεν απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν μεθοδεύτηκε προκειμένου να οδηγηθούν μέσω αυτού οι αρχές ασφαλείας σε μεγαλύτερα ψάρια.

Αυτή η «απόδραση» χορογραφήθηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα βολικό άλλοθι που θα διευκολύνει την αναβάθμιση των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας» που επιμένουν να πυροβολούν εξώπορτες, πιθανότατα και με τη συμμετοχή παραγόντων και από ξένα κέντρα, και όλα αυτά να αποδοθούν στη δήθεν ικανότητα του Χριστόδουλου Ξηρού να τους αναβαθμίσει.

Το σενάριο – εφιάλτης τώρα ξεκινά, και τις επισημάνσεις που ακολουθούν φροντίστε να τις θυμάστε…
  • Η πραγματική τρομοκρατία μόλις τώρα αφυπνίζεται, και η πόρτα της κολάσεως που θα βάλει τον τόπο μας σε μια μαύρη εποχή, έχει ήδη ανοίξει.
  • Η τρομοκρατία αυτή, δε θα αφορά σε επιχειρήσεις πολιτικής αντίστασης, αλλά σε μια εκτεταμένη και ανεξέλεγκτη δράση πρακτόρων και μυστικών υπηρεσιών, που εν όψει εξελίξεων θα εκτρέψει συνολικά την πολιτική ζωή του τόπου.
  • Το επόμενο διάστημα αυτό που θα περιμένουμε θα είναι κραυγαλέες πολιτικές δολοφονίες αχυρανθρώπων της κατοχής, και συνολική εκτροπή του πολιτικού κλίματος σ επικίνδυνες κατευθύνσεις.
Και ενώ η κατοχή θα λυμαίνεται τα πάντα στην πατρίδα μας… με αφορμή αυτές τις εξελίξεις η χώρα θα μπει στο γύψο.

Το εφιαλτικό νεοταξίτικο σχέδιο σε βάρος του λαού μας, μπαίνει πλέον για τα καλά στην τελευταία και πιο επικίνδυνη φάση του. Και καλά θα κάνει η Αριστερά να αφυπνιστεί... Να συναισθανθεί τις ευθύνες της σις νέες συνθήκες... Και να εγκαταλείψει την αδιέξοδη και ακτάσχετη μπουρδολογία.

Σχετική μας ανάρτηση...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

    Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα είστε ακόμα στην Ελλαδα; 
   Αρτέμης Σώρρας: Ναι,ειμαι ακόμα εδω,πιστεύω να καταφέρω να φύγω σε μια εβδομάδα για τη Νεα Υόρκη,γιατί ειναι πολλά τα θέματα εκεί,και συνεχίζουμε χωρις ύπνο,παρά μόνο παλεύοντας,κι ετοιμαζόμαστε για τη μάχη των μαχών! Είμαι περήφανος για όλους μου τους συνέλληνες. Κάποτε κάποιος μου είπε: “έχεις πολλούς οπαδούς”.Του απάντησα ότι εγώ δεν εχω οπαδούς, δεν έχω τσιράκια, ούτε αρχηγούς. Εγώ έχω αδέρφια συνέλληνες. Αυτό ας το χωνέψουν όλοι. Γι’αυτό αυτός ο πόλεμος είναι των Ελλήνων,και η ώρα των Ελλήνων. Σ'αυτή τη μάχη δεν έχουμε οπαδούς, έχουμε αδέρφια. Είπα,να μαζευτούνε όλοι οι συνέλληνες.Αυτή είναι η φυλή μου, και είμαστε περήφανοι όλοι για όλους μας, και θα είμαστε νικητές. Αυτό ας το καταλάβουν. Βεβαίως ο κάθε συνέλληνας, και οι ενεργοί ενωμένοι ελεύθεροι Ελληνες, μπαίνουνε σε μια διαδικασία να οργανωθούνε μόνοι τους. Λάθη θα υπάρξουν, αρκεί να τα βλέπουν γρήγορα, γιατι το ίδιο λάθος δεύτερη φορά είναι κακούργημα στη νόηση, κι αμέσως να το διορθώνουν. Είναι και πολύ καλό, το άνοιγμα που κάνεις, θα μπορούνε όλοι, όποιος θελει να κάνει συγκέντρωση και να μιλήσει με τη δική του φωνή, με τη δική του ψυχή, το δικό του θέλω,να συνεργαστεί με τα ραδιόφωνα,τα οποία είναι οχι πατριωτικά, Ελληνικά θα πω. Δεν είναι θέμα πατριώτη, είναι θέμα ελληνισμού, επιβίωσης κι ετοιμασίας μας για τη μάχη των μαχών, που είναι στις μέρες μας. Ολοι οι συνέλληνες, χωρίς να έχουν κανέναν ενδοιασμό, ν'απευθύνονται στα ραδιόφωνα τα οποία ειναι ελληνικά, με ελληνικό χαρακτήρα δηλαδή, και να διαφημίζουν όλες τις συγκεντρώσεις,ωστε να έχουνε δυναμική, να μαζεύουνε πολύ κόσμο, και η φωνή τους ν'ακούγεται όσο πιο δυνατά γίνεται. 
 
 Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΑΗΣ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ, ΟΣΦΥΟΚΑΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
 
    Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα,πώς σχολιάζετε την άποψη του κυρίου Χατζηνικολάου στην εκπομπή ''στον ενικό’', οτι έχει υπάρξει επίσημη απάντηση απο το υπουργείο οικονομικών,πως τα χρήματα αυτά (600 δις $) δεν υπάρχουν, κι ότι δεν πιστεύει πως υπαρχει πρόταση να πάρει χρήματα η κυβέρνηση ώστε να ξεχρεώσει και δεν το κάνει.Επίσης, ο Χατζηνικολάου υποστηρίζει οτι η αθωωτική απόφαση του Ιουνίου, δεν επήλθε επι της ουσίας της υπόθεσης, αλλά στηρίζεται σε δημοσιεύματα,και ειναι σίγουρος για ότι λέει,επειδή έχει παρακολουθήσει απο την αρχή την υπόθεση.Καθώς και ένα σχόλιο για την άποψη της καλεσμένης της Ν.Δ.,η οποία είπε οτι λυπάται που καποιοι παίζουν με τον πόνο των Ελλήνων. 
      Αρτέμης Σώρρας: Εγώ,δεν θα πω οτι λυπάμαι. Θα πω οτι κριτής ειναι ο ελληνικός λαός. Εχει αφυπνιστεί, και ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Ο Χατζηνικολάου σ'αυτή την εκπομπή, φαίνεται σαν ενα μικρό παιδί, σαν νήπιο. Αυτά που είπε είναι πολυ συγκεκριμένα,και δεν ταιριάζουν σε έμπειρο δημοσιογράφο σαν αυτόν. Εάν είχε παρακολουθήσει το θέμα απο κοντά,δεν θα είχε αυτή την εγκάθετη στάση. Ειναι δε πάρα πολύ σοβαρό αυτό που λέει για τη δικαστική απόφαση, η οποία τις επόμενες μέρες θα δημοσιευθεί και επίσημα. Όσο για την ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών, αν υπήρχε τέτοια ανακοίνωση επίσημα σφραγισμένη, δεν θα είχε βγάλει στον αέρα τα πάντα; Δεν θα την είχανε σε όλες τις εφημερίδες; Εδώ βλέπετε οτι βγάζουνε δικές τους πλαστές απαντήσεις, αν είχανε τέτοια απάντηση δεν θα την βγάζανε στον αέρα; Γιατί δεν την βγάζουνε; Μ’αγαπάνε; Κι επειδή η τηλεοπτική συχνότητα είναι του ελληνικού λαού, κι αυτοί νομίζουν οτι ο ‘'αέρας'' τους ανήκει, προκαλώ τον κύριο Χατζηνικολάου,να πάνε ολοι οι συνέλληνες, και να τους βγάλει την επίσημη σφραγισμένη απόφαση του υπουργείου που λέει οτι έχει δεί, και η οποία δεν υπάρχει φυσικά. Θα πρέπει να γίνουν πιο υπεύθυνοι γι’αυτά που λένε και κάνουν. Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουν δεν τους ανήκει. Εδώ έκανα μηνυση στο ‘'Εθνος'' και στην ΤτΕ, επειδή δεν μου απάντησαν αν αυτη που δημοσιεύτηκε στην εν λόγω εφημερίδα είναι η θέση τους, η οποία δεν μιλάει και για μένα,με τα ψεύτικα δημοσιεύματα. Τετοια απόφαση απο το υπουργείο δεν υπάρχει, κι αν λένε οτι υπάρχει, να την βγαλουν στον αέρα. Αντίθετα,αυτό που είναι αληθινό, και υπάρχει, είναι η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, και με συγκεκριμένο κατηγορητήριο, το οποίο βγάλαμε και στον αέρα. Λέει ο Χατζηνικολάου οτι η δίκη έγινε για δημοσιεύματα.Τόσο καλά ενημερωμένο δημοσιογράφο, πραγματικά η Ελλάδα δεν τον χρειάζεται. Τόσο αδαή, ανενημέρωτο, στοχευμένο, εγκάθετο, οσφυοκάμπτη δημοσιογράφο.Μια τέτοια καριέρα θα καταστραφεί, και θα είμαι εγώ η αιτία, απο αυτά που λέει μονος του. Δεν ξέρω αν είναι επιτυχής ή όχι, ξέρω όμως οτι είναι πολλά χρόνια σ'αυτό τον χώρο, και παιρνει μια άθλια, ανεύθυνη, ψευδή θέση, απέναντι σε έναν θεσμό όπως η δικαιοσύνη.Το κατηγορητήριο ήταν πολύ συγκεκριμένο. Διασπορα ψευδών ειδήσεων για τα 600 δις, κατάλυση πολιτεύματος, αλλαγη συντάγματος και πρόκληση ανησυχίας του λαού. Επειδή με έχουνε πιέσει πολύ να το κάνω,τις επόμενες μέρες θα ζητήσω απο το δικηγόρο μου, να βγεί η αίτηση που είχα καταθέσει στον Αρειο Πάγο πρίν τη δίκη, όπου εγώ ο κατηγορούμενος, ζητάω στην δίκη αυτή να παρευρεθεί ο υπουργός οικονομικών. Εγώ (για την πρότασή μου) είχα στειλει εξώδικο, ζητώντας εντός 5 ημερών να με καλέσει ο υπουργός, και με τις τεχνικές μας υπηρεσιες να κατεβάσουμε τα ομόλογα στην κεντρική τράπεζα, εκεί όπου με την κατάθεση, μετατρέπονται αμέσως σε μετρητά, ώστε ν'αποφύγουμε να υπογραφεί απο την κυβέρνηση το τρίτο μνημόνιο, το οποίο θα υπογραφόταν σε 8 ημέρες. Ο υπουργος μου είχε ήδη απαντήσει εγγράφως οτι έχει αναθέσει σε τρείς αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες τον έλεγχο της πρότασης μου. Αφού δεν μου απάντησαν, και υπέγραψαν το μνημόνιο, τους έκανα την μήνυση. Δηλαδή..μου λέει ο Υπουργός Οικονομικών οτι βλέπει την πρόταση μου και την έχει προωθήσει για έλεγχο, δεν μου απαντάνε, υπογράφουν νέο μνημόνιο, τους κάνω μήνυση. 
 ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Με τον Γεωργιάδη τώρα, δεν έχω τίποτα προσωπικό, μην βλέπετε ενα άτομο στο πρόσωπο του Γεωργιάδη, εκπροσωπεί την κυβέρνηση με τη μήνυσή του. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά,δεν τον έχω δει ποτέ απο κοντά. Αυτός είχε συγκεκριμένη αποστολή στο κόμμα που είναι, κι εκτέλεσε μια διαδικασία σαν στρατιώτης που ήτανε. Αυτά έπρεπε να πεί, για να διαλύσει το Σώρρα που έμπαινε εμπόδιο στο κόμμα και την κυβέρνησή του. Άρα βλεπουμε ένα κυβερνητικό άνδρα που κάνει μια μηνυτήρια αναφορά, ο εισαγγελέας το δίνει σε δίκη ώστε ν'αποδειχτούν όλα αυτά. Οπως προανέφερα, μια εβδομάδα πριν τη δίκη, καλούμε το Στουρνάρα, τον Προβόπουλο, μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου,να παραστούν στη δίκη ,και ο Μαστρόκαλος ως διευθυντής του εξωτερικού χρέους και το γενικό λογιστήριο του κράτους, διότι έπρεπε να είναι εκεί,και με συγκεκριμένο πόρισμα στα χέρια. Ετσι λοιπόν,θα γινότανε μια πολύ μεγάλη μάχη,και θα καταλαβαίνατε όλοι τι ρόλο παίζει η κυβέρνησή μας. Ο εισαγγελέας του Α.Π. που εξέτασε το αίτημα μας να παρευρεθούν οι αρμόδιοι φορείς, το απέρριψε. Αν ερχόταν όλοι αυτοί εκεί,όλα θα μπαίνανε σε μια τεράστια ζυγαριά. Κι όχι ν’αφήνουν μετά το ''Εθνος'', να δίνουν τροφή στους δημοσιογράφους να γράφουν ηλιθιότητες. Γιαυτό και στο τέλος της δίκης, ο εισαγγελέας μηνύει και διατάσσει έρευνα για ποινικές ευθύνες που προκύπτουν απο την μη εξέταση της πρότασης, σε όλους τους υπεύθυνους αναμεμειγμένους φορείς. Οπότε, αν υπήρχε επίσημη σταθερή απόφαση τέτοια για την οποία κόπτεται αυτός ο δημοσιογράφος,δεν θα την παρουσίαζε επίσημα στη δίκη, και γενικά δεν θα κυκλοφορούσε; 
 
ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ - ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
     Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα σας το λέω εγω,πως αν υπήρχε καποια τέτοια ανακοίνωση απο το υπουργείο,θα την είχανε πρωτοσέλιδο όλες οι εφημερίδες. 
     Αρτέμης Σώρρας: Μα είναι οξύμωρο να λέει κάποιος οτι υπάρχει ανακοίνωση και την έχει δει, ενώ δεν υπάρχει. Τώρα βλέπεις πολιτικό άνθρωπο (την γυναίκα αυτή της Ν.Δ.) και λέει ‘'λυπάμαι...'' ο τρόπος και μόνο που το λέει, είναι υβριστικός, υποβιβάζει τη νοημοσύνη των Ελλήνων, σκοτώνει το θεσμό της δικαιοσύνης, λέγοντας οτι λυπάται που κάποιοι παίζουν με τον πόνο του λαού. Εχω να πω ένα σε όλους τους συνέλληνες. Φοβούνται! Ξέρουν οτι θα χάσουν την Ελλάδα (που δεν είναι δική τους), και τα ανθελληνικά αυτά πλάσματα δεν θα μπορέσουν να ξαναπειράξουν τη μάνα μας. Τελέσανε όλα τ’αδικήματα και συνεχίζουν, με τον τρόπο που φέρονται στον αέρα, και στοχεύουν στο μυαλό των πολιτών.Κι αφού τόσο πολύ πονάει τον κόσμο που υποφέρει, γιατί δεν πάει σε μια δίκη το Σώρρα πού λέει ψέμματα. Γιατί λοπόν κυρία μου, κοινοβουλευτικός άνθρωπος είσαι, τεχνοκράτης, γιατί δεν κάνεις μια επερώτηση στη βουλή για μένα που με λένε απατεώνα. Και τελικά, δεν ξέρει κανείς, τι απάτη έκανα. Για να υπάρξει ένα πλαστό χαρτί, όπως πολλά τέτοια υπάρχουν, σημαίνει οτι αυτό υπόσχεται κάτι που δεν είναι αληθινό, και σου παίρνει τον πλούτο σου με αυτό. Εγώ που με λένε απατεώνα, έχω πάρει κάτι απο την κυβέρνηση; πήρα κάτι ή ζήτησα απο τον συνέλληνα; Εβαλα, και ζήτησα έλεγχο, και μετά, πάρτε τα. Υπάρχει κανένας νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει αυτούς που με αποκαλούν έτσι; Αν υπήρχε απάτη, δεν θα το έκανα κρυφά; Δεν θα γινόταν ‘'βράδυ''; Θα πήγαινα μεσα στα κανάλια, κόντρα στο κατεστημένο; κόντρα στο κύμα; θα σε παρασύρει, δεν γίνεται. Γίνεται να με δικάζουν γιαυτή την απάτη κι ο άλλος να λέει για δημοσιεύματα; Ητανε τόσα τα στοιχεία, φωνάξανε και αυτούς τούς τέσσερις μηχανισμούς που ήταν υπόλογοι,οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν καν στο δικαστήριο. Γιαυτό είναι και είναι μηνυόμενοι απο μένα. Εγώ έκανα αυτο που έπρεπε να κάνω, τώρα πώς θα πράξει η δικαιοσύνη, δεν είναι δικό μου θέμα. Κι ο εισαγγελέας έκανε τη δική του εργασία, με την εντολή που έδωσε. Δεν ξέρω αν θα τους καλέσουν και τι θα γίνει. Αν τα 600 δεν υπήρχαν και δεν ήταν αληθινά, οι κατηγορίες που σας είπα στην αρχή, θα είχαν πέσει στο κεφάλι μας, και θα μας είχανε λειώσει. Οπότε βρε δημοσιογράφε (Χατζηνικολάου), δημοσιεύματα ήτανε; Γιατι φέρεσαι σαν νήπιο; Τα στοιχεία είναι τόσο πολλά τώρα, οι συνέλληνες τα ξέρουν όλα, και μ'αυτά που λένε (οι δημοσιογραφοι-πολιτικοί), τους ερεθίζουν και τους φανατίζουν ακόμα περισσότερο,αλλά και τους φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια. 
 
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 
 
   Γιώργος Αρίστογλου: Τώρα θα σας πω ένα περιστατικό της Παρασκευής.Είχα αναφερθεί στον κύριο Καζάκη, ο οποίος σας κατηγορούσε για τα 600 κ.λ.π. και ξαφνικά τον βλέπω να γυρνάει και να λέει, οι Ελληνες συσπειρώνονται…κ.λ.π.. και σκεφτηκα οτι αυτός λέει τις λέξεις τις δικές μας,τα δικά μας σλόγκαν..τι έγινε ξαφνικά; Τώρα γίνανε όλοι Ελληνες; Παρεμπιπτώντος, είναι κι αυτός γραμματέας όπως του ΚΚΕ κ.λ.π. Αρτέμης Σώρρας: Ο Καζάκης έχει τοποθετηθεί απο την αρχή ως κομματάνθρωπος. Ήταν στο ΚΚΕ, δούλεψε στο εξωτερικό για μια εταιρία την J.P.Morgan, δεν είναι και τόσο καλό αυτό, δηλώνει οικονομολόγος, ενω δεν είναι.Το να γνωρίζει κανείς οικονομικά είναι άλλη ιστορία.Το να μην σε βολεύουν καποια οικονομικά, πάλι είναι άλλη ιστορία. Σίγουρα δεν ξέρει τι του γίνεται στα πιο ‘'βαθειά'' οικονομικά. Από πληροφορίες που έχουμε, είναι μηχανολόγος. Όμως το να μην είσαι οικονομολόγος, δεν σημαίνει και πολλά. Κι ο Λαμπράκης είναι γιατρός, έχει όμως πολύ καλή γνώση των οικονομικών. Αυτά τα βαθύτερα οικονομικά για τα οποία μιλάμε εμείς, δεν μαθαίνονται σε κανένα πανεπιστήμιο. Με τις γνώσεις που αποκτάς ακόμα κι όταν βγείς οικονομολόγος απο ένα πανεπιστήμιο,δεν σημαίνει οτι μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και τα οικονομικά ενός περιπτέρου.Πρέπει πρακτικά να λειτουργήσεις στην αγορά,και να εξελιχθείς ως ένας καλός ή κακός οικονομολόγος, ή ένας καλός ή κακός λογιστής. Ο Καζάκης απ'οσο τον έχω ακούσει, έχει προκλητικές θέσεις, και κάνει διαπιστώσεις. Εχουν ακουστεί πολλά, οτι είναι μασώνος, για το σκουφάκι της γαλλικής επανάστασης που χρησιμοποιεί στο σήμα του. Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.Εμένα γιατί δεν με είπανε μασώνο; Ο Καζάκης δεν έπρεπε ν'ακουμπήσει εμένα, γιατί δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση μαζί του.Εγώ δεν έχω κόμμα,δεν έχω κίνημα. 
 
 ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝΕ 
 
    Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ ήθελα να σχολιάσουμε λιγάκι,-επειδή μας ακούνε και απομαγνητοφωνούνε κι αυτά που λέμε και οι δύο,- αυτά που έλεγε μια μέρα στην εκπομπή του κυρίου Τράγκα, οτι οι Ελληνες συνενώνονται, κι οι Ελληνες κάνουνε αυτό, και το άλλο.Και σκέφτηκα οτι χρησιμοποιεί αυτά που λέμε εμείς για την συνένωση Ελληνων, κι εκείνη την ώρα,μου ήρθε ένα μήνυμα στο facebook, που ζητούσανε ο κύριος Καζάκης να παρέμβει στην εκπομπή και ν'απαντήσει στον κύριο Σώρρα. Και απάντησα εγώ οτι δεν μπορώ ν'απαντήσω εγώ για τον κύριο Σώρρα, γιατί θυμήθηκα εκείνο που είχατε πει, και είπα, να βγούνε ο κύριος Σώρρας με τον κύριο Καζάκη στο πάνελ του κυρίου Τράγκα, και να δει ο κόσμος, ποιός είναι τι. Το ίδιο λέω και στον κύριο Χατζηνικολάου που τιμώ αφάνταστα, κι έχει υπάρξει ως πρότυπο πολλών δημοσιογράφων: φέρτε τον υπουργό,φέρτε και τον κύριο Σώρρα, σε μια εκπομπή, να δείτε οτι θα έχετε και αφάνταστη ακροαματικότητα,και να βγούνε οι αλήθειες. 
     Αρτέμης Σώρρας: Αυτοί χύσανε το πρώτο αίμα. Οπως π.χ.ο Καζάκης που όπως έχω ξαναπεί,υποσχέθηκε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της τράπεζας Ανατολής, αφού του έδειξα πολλά στοιχεία στο σπίτι του Τριανταφυλλόπουλου όπου τον γνώρισα, και παραδέχτηκε οτι είναι υπόθεση εμπεριστατωμένη, κι απο την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε. Αυτός είναι προδότης. Τότε λοιπόν με είπανε απατεώνα και για την Ανατολή. Μετά, δεν ήμουνα απατεώνας.Τώρα έχουνε κοπεί όλοι σε Ελλαδα και Ευρώπη. Δεν μιλάει κανένας γιαυτό. Τώρα είμαι πάλι απατεώνας για τα 600 που αποδειχτήκανε στο δικαστήριο; Για να επανέλθουμε,εγώ ποτέ δεν ενόχλησα και δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Όπως με τον Καζάκη, αυτός μου επιτέθηκε. Ενόχλησα μόνο τα παιδιά που είχανε τους θεσμούς, και μας κοροιδεύανε, όπως το κάνουνε χρόνια. Ο Καζάκης λοιπόν άρχισε βρίζοντάς με αισχρά. Για ρώτησέ τον να σου πει γιατί; Θα σου απαντήσει,επειδή είναι απατεώνας. Γιατί δεν ήρθε μαζί μου, να μου δώσει τη βοήθειά του, επειδή θα το έκανε για την Ελλάδα; Ακόμα και οι άνθρωποι που τον στηρίζανε στο κίνημά του που δεν είναι πάνω απο 10.000 οπαδοί, πολλοί απο αυτούς του ζητούσανε να ασχοληθεί με το θέμα μου, κι εκείνος τους έλεγε, αντε με τον απατεώνα, και έτσι, μόνος του φέρθηκε προδοτικά απέναντι στους υποστηρικτές του. Δειξε μου ρε δημοσιογράφε, δείξε μου ρε οικονομολόγε, πού είναι η απάτη; Πού είμαι απατεώνας; Οχι στο μούσι μου, όχι στα δόντια μου, όχι στο νύχι μου. Δείξε μας μια απόδειξη απο την Αμερική, δείξε μας κάτι απο το υπουργείο, εσυ που λες οτι ξέρεις. Ποιός σας έβαλε λοιπόν να λέτε διάφορα γύρω-γύρω; Απο πού πληρώνεστε; πώς ζείτε; καθηγητής δεν ήσουνα ποτέ, μια φορά δούλεψες στην J.P. Morgan, κι απο τότε που γύρισες, απο πού πληρώνεις τα έξοδά σου; απο το λαό; Ετσι λοιπόν βγαίνουν στον αέρα οι προδότες, και δεν μπορούν να ενωθούν με τους συνέλληνες, γιαυτό φαίνονται. Γιαυτό οι οπαδοί του που μπορεί να είχε επτά - οκτώ χιλιάδες, τώρα έχει πεντακόσιους, αρχίζει και εξαφανίζεται και γιαυτό του φταίει ο Σώρρας; Αλλωστε ο Καζάκης βγήκε δημόσια και έβριζε τους Ελληνες. Τους είπε ανόητους, αγράμματους, που πιστεύετε τον Σώρρα. Γιατί είδες πουθενά κανένα ΣΥΡΙΖΑ; Μιλάω για τις κεφαλές,δεν μιλάω για τους πολίττες που ψηφίζανε κάτι. Είδες πουθενά τη Χρυσή Αυγή; Ν.Δ; ΔΗΜΑΡ; Αν υπήρχε ένα πολύ σοβαρό θέμα στην Ελλάδα μ'έναν μαχαιροβγάλτη που σκοτώνει κόσμο,δεν θα είχε ασχοληθεί η βουλή μ’αυτό; Τώρα που είμαι εγώ απατεώνας, κι όλοι οι βουλευτές έχουν μηνυθεί απο μένα, γιατί δεν κάνουν μια επερώτηση στη βουλή; γιατί η επερώτηση έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της. Εγώ είπα να με κρεμάσουνε στο Σύνταγμα αν λέω ψέμματα.Αλλιώς θα σας κρεμάσω όλους.Για την Ανατολή απαντήσανε και μάλιστα είπανε και για την αξία της, και το φόρο που πρέπει να τους τον πληρώσω. Οσο καθυστερούνε και δεν τον εισπράτουνε, είναι εις βάρος της Ελλάδας. Τώρα για τα 600,αφού βγήκε απόφαση κι ο Σώρρας λέει αλήθεια,άρα οι άλλοι λένε ψέμματα, έτσι δεν είναι; Να πούμε και για τους δήμους τώρα; Ο κυριος Αθανασίου έβγαλε πόρισμα οτι δεν κινδυνεύουν οι δήμοι σε τίποτα απο τα χαρτιά του.
 
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ 
 
   Γιώργος Αρίστογλου: θα τα πούμε μετα,μη με κόβετε τώρα.Αυτό που θέλω εγώ,είναι το εξής. Αφού το είπα για τον κύριο Καζάκη, θα το πω και για τον Χατζηνικολάου. Να βγείτε μαζί σε ένα πάνελ. 
   Αρτέμης Σώρρας: Εγω έχω πει οτι είμαι διαθέσιμος, αν με καλέσουν. Να τον έχω κοντά μου τον Καζάκη, θα έχει ψυχή να με πει απο κοντά απατεώνα; Εχει ψυχή ο Χατζηνικολάου να μου τα πεί απο κοντά; Ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να μιλάει για κάτι αν δεν το έχει ερευνήσει,και δεν μπορεί να μιλάει για μένα αν δεν μ'έχει καλέσει να είμαι παρών.Αυτό λέει η δημοσιογραφική δεοντολογία. Γιώργος Αρίστογλου: Εμείς οι δύο,έχουμε κοντραριστεί στα τηλέφωνα πολλές φορές, πριν την εκπομπή.Εγώ που δεν ξέρω, ρωτάω πολλά πράγματα πριν βγούνε στον αέρα. Αυτά που λέει είναι με ντοκουμέντα. Αρτέμης Σώρρας: Γιαυτό εγώ εχω καλέσει όλους τους δημοσιογράφους,να έρθουνε πρώτα να τους δείξω όλα τα στοιχεία,να τα ελεγξουνε οτι έτσι είναι,και μετά να τα βγάλουνε. Πόσο πιο τίμια και αληθινά να το θέσουμε; Ποιός έχει το δικαίωμα λοιπόν να κοροϊδεύει εμένα ή τη νοημοσύνη του κόσμου παραπληροφορώντας τον; Κανονικά οι συνέλληνες όλοι πρέπει να σκοτώσουν τον αντίνοο. Απαγορεύεται να έχεις στ'αυτιά σου μέρα νύχτα ένα ψέμα. Ή κλείνεις το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ή πας συνέλληνα στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ,ή στη βουλή, ή στον Άρειο Πάγο, και αιτηθείτε ν'απολυθεί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Να του κάνουνε ασφαλιστικά μέτρα, να μην ξαναμιλήσει. Αφού όλα για το λαό γίνονται. Πώς του κλείνεις τη φωνή κύριε μεγάλε δημοσιογράφε; 
 
 Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 
 
    Γιώργος Αρίστογλου: Αν βγάλουν εσας, κύριε Σώρρα, θα χάσουνε τις κρατικές διαφημίσεις,της κινητής τηλεφωνίας,και όλα αυτά.Πώς θα επιβιώσουνε τώρα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις τους;Ολα αυτά που σας μεταφέρω τώρα,είναι απο συζητήσεις που έχω κάνει με δημοσιογράφους. Εδω στη Θεσσαλονίκη έρχονται δειλά-δειλά και μου ζητούν πληροφορίες, και τους παραπέμπω στο Εγγύς της Πόλεως, ν’ακούσουν εκπομπές, κι αν έχουν ερωτήματα ευχαρίστως να τα απαντήσω,κι αν δεν ξέρω την απάντηση, θα πάρω τον κύριο Σώρρα μπροστά τους για να σας μεταφέρω σωστή απάντηση. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν σας βγάζουν, διότι δεν θα ‘'οικονομήσουν''. 
     Αρτέμης Σώρρας: Οχι,δεν είναι έτσι. Δεν είναι εισπρακτικό το θέμα. Εγώ όσα χρήματα και αν πληρώσω, δεν θα με βγάλουνε, γιατί είναι άλλα τα συμφέροντα. Εδώ μιλάμε για μια πανελλήνια διαφημιστική πίτα,πολύ καλά μοιρασμένη, και έχει πολιτικό κόστος. Στα μεγάλα κανάλια,δεν υπάρχουν πλέον έσοδα,παρα μόνο χρέη και φυλακή.Όλοι έχουνε ''γνωριμίες''και καθαρίζουνε.¨Ηρθε η ώρα που δεν θα καθαρίσει κανένας με κανένα ''κονέ''.Εγώ έχω δει οτι διεθνώς πλέον,τα παγκόσμια συστ’ηματα, δεν μπορούν να φυλλάξουν πια τα δικά τους ‘'παλιόπαιδα''. Θα έλεγα οτι οι πολύ μεγάλοι,τους δίνουνε μόνοι τους,για να γλυτώσουν οι ίδιοι. Η Νέμεσις έχει έρθει με ραντεβού. Είδατε κάποτε σας είπα, δείξτε μου έναν άνθρωπο πολύ πλούσιο στην Ελλαδα. Κι ας δούμε κάτι πρόσφατο: Κοντομηνάς.Λεφτά. 700 εκατομύρια δάνειο απο πού; Και λίγο τυχαία άκουσε το αυτάκι μου, οτι είναι κι αυτός μπλεγμένος με τ'ακίνητα του Καρούζου. 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ 13/01/2014 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
 
https://www.facebook.com/groups/epsilon5/

Σας αποκαλύπτουμε τα 7 ΜΥΣΤΙΚΑ του Παναθηναϊκού Σταδίου!!!!

Σας αποκαλυπτουμε τα 7 ΜΥΣΤΙΚΑ του Παναθηναϊκου Σταδιου!!!!

Τι κρύβεται κάτω από τα κατάλευκα μάρμαρα και τους γύρω λόφους. Τα στοιχεία- κλειδιά για να καταλάβουμε το μεγαλοπρεπές έργο της αρχαιότητας
Μια μνημειώδης κλίμακα άρχιζε από το Παναθηναϊκό Στάδιο και ανέβαινε στον Αρδηττό, όπου βρισκόταν ο ναός της θεάς Τύχης, που κυβερνούσε τους πάντες στην πόλη. Στην απέναντι πλευρά μια δεύτερη κλίμακα έφθανε στην κορυφή του λόφου της Αγρας.
Εκεί φυλασσόταν το ιερό πλοίο των Παναθηναίων. Στη ρίζα τους το ίδιο το Στάδιο αποτελούσε θαύμα τελειότητας. Τότε όπωςκαι τώρα. Ελάχιστοι όμως σήμερα γνωρίζουν τι κρύβεται κάτω από τα κατάλευκα μάρμαρα, γύρω από το Στάδιο και στους διπλανούς λόφους.
Τα μυστικά του είναι καλά κρυμμένα: το νεκροταφείο, ο λεγόμενος τάφος του Ηρώδη, η σαρκοφάγος που βρέθηκε δίπλα του, η αφετηρία των αγώνων δρόμου, η κρυπτή (στοά) εισόδου στο στάδιο, τα αρχαία αποδυτήρια… Νεότερες έρευνες που έχουν διεξαχθεί από την αρχαιολόγο κυρία Εφη Λυγκούρη, προϊσταμένη σήμερα της Εφορείας Πειραιά, αποκαλύπτουν στοιχεία-κλειδιά για την κατανόηση αυτού του μεγαλοπρεπούς έργου της αρχαιότητας.
Οι γραπτές πηγές είναι σαφείς παραδίδοντας ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για την τέλεση των γυμνικών αγώνων στα Μεγάλα Παναθήναια του 330-329 π.Χ.
Μια χαράδρα ανάμεσα σε δύο λόφους είχε επιλεγεί ως το ιδανικό σημείο κατασκευής του Σταδίου, που ήταν ευθύγραμμο αρχικώς, για να αλλάξει ριζικά από τον Ηρώδη Αττικό, που το έκανε πεταλόσχημο και του προσέθεσε λάμψη:
Εδώλια από λευκό, πεντελικό μάρμαρο για 50.000 θεατές! (Αργότερα θα γινόταν ασβέστης ή άλλο οικοδομικό υλικό.) «Η λαμπρή κατασκευή του Σταδίου προκαλούσε τον γενικό θαυμασμό και εθεωρείτο από τους συγχρόνους του συγγραφείς ότι δεν υπήρχε εφάμιλλο έργο στον τότε κόσμο» λέει η κυρία Λυγκούρη.
Ο Ερνέστος Τσίλλερ έκανε την πρώτη ανασκαφή (1869-1870) αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και ένα αμφιθέατρο της Ρωμαϊκής Εποχής όπου ελάμβαναν χώρα μονομαχίες, θηριομαχίες και άλλα θεάματα.

Τα επτά αρχαιολογικά μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου:

1. Η κρύπτη εισόδου στο στάδιο
αr : diodos Τα 7 μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου
Επάνω από την είσοδο της αρχαίας υπόγειας διόδου την οποία χρησιμοποιούσαν οι αθλητές για να εισέλθουν στον στίβο βρίσκεται σήμερα το αποδυτήριο, το οποίο κατασκευάστηκε για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια σκάλα οδηγεί από το εσωτερικό του στη δίοδο (στη φωτογραφία), ενώ η δεύτερη είσοδός της βρίσκεται στη σημερινή οδό Αρχιμήδους. Η στοά πρέπει να διανοίχθηκε την εποχή του Λυκούργου, έχει μήκος 57 μέτρα και πλάτος 4 μ.

2. Ο ναός της Τύχης
ζ: naos tyxhs Τα 7 μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου
Μόνο τα ίχνη από την υποδομή της κλίμακας που οδηγούσε στον ναό της Τύχης έχουν απομείνει σήμερα στην ανατολική κλιτύ του Αρδηττού. Στην κορυφή του λόφου εξάλλου είναι ορατή μια εντυπωσιακή κατασκευή από λίθους και ισχυρό κονίαμα ως βραχώδες έξαρμα, ύψους περίπου 15 μέτρων, που ήταν το ανάλημμα του ανδήρου. Στον μικρό ιωνικό ναό υπήρχε το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς, πρώτη ιέρεια της οποίας ήταν η γυναίκα του Ηρώδη, η Ρήγιλλα.

3. Το ιερό πλοίο
ζ: iero ploio Τα 7 μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου
Μια ιδιαίτερα επιμήκης κατασκευή στην κορυφή του λόφου της Άγρας (στην φωτογραφία) ήταν το κτίσμα στο οποίο τοποθετούσαν οι Αθηναίοι το ιερό πλοίο, που μετέφερε το πέπλο της θεάς Αθηνάς κατά την Πομπή των Παναθηναίων. Για την άνοδο του πλοίου στον λόφο, είχε κατασκευαστεί κρυφός μηχανισμός!

4. Νεκροταφείο
Ποιός από τους επισκέπτες του Σταδίου μπορεί να φαντασθεί σήμερα ότι εκεί όπου βρίσκεται το νέο κτίριο των χώρων υγιεινής (υπώρειες του Αρδηττού), υπήρχε ένα αρχαίο νεκροταφείο.. Το έφεραν στο φως οι εργασίες συντήρησης του Σταδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων ανασκάφηκαν 31 τάφοι διαφόρων ειδών, οι οποίοι χρονολογούνται από τον 3ο-4ο αι.μ.Χ.

5. Σαρκοφάγος
Μια μαρμάρινη σαρκοφάγος του 2ου αι.μ.Χ. που περιβάλλεται από κτιστό τοίχο και έχει εξαιρετική διακόσμηση αποκαλύφθηκε στον ανατολικό περιμετρικό διάδρομο του Σταδίου, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπισθεί από τον Α. Σκιά το 1904 η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού. Από τις ανασκαφές αποκαλύφθηκαν επίσης τέσσερις κεραμοσκεπείς τάφοι και τρεις κτιστοί (τέλος του 3ου- αρχές του 4ου αι.μ.Χ.).

6. Η βαλβίδα
Μόνο το εξασκημένο μάτι ενός ειδικού μπορεί να παρατηρήσει ότι στο σημείο γένεσης της σφενδόνης του Σταδίου, όπου βρίσκεται ένας αρράβδωτος κιονίσκος, έχουν απομείνει τα κατάλοιπα της σειράς των μαρμάρινων πλακών των βαλβίδων. Στις πλάκες αυτές που έφεραν δύο παράλληλες αυλακώσεις πατούσαν οι δρομείς στην αφετηρία των αγώνων δρόμου.

7. Η λεγόμενη, σαρκοφάγος του “Ηρώδη Αττικού”
ζ Τα 7 μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου
Στην εξωτερική ανατολική πλευρά του Σταδίου μπορεί και σήμερα να δει κανείς μια ιδιαίτερα επιμελημένη σαρκοφάγο που βρέθηκε πριν από έναν αιώνα. Στο εσωτερικό της υπήρχε σκελετός τοποθετημένος σε λάρνακα από μολύβι και αυτή σε δεύτερη από ξύλο, ενώ στον τοίχο που την περιέβαλλε ένα μαρμάρινο βάθρο φέρει την επιγραφή «ήρωι τω Μαραθωνίω». Στοιχεία αρκετά για ορισμένους μελετητές να θεωρήσουν ότι πρόκειται για το ταφικό μνημείο του Ηρώδη, αν και ο σκελετός ήταν πολύ μεταγενέστερος.



Πηγή: http://www.diaforetiko.gr/

Πετώντας πάνω από την Ελλάδα ... την ομορφότερη χώρα του κόσμου ! Μαγευτικό βίντεο

Μια μαγευτική περιήγηση -σε high definition- πετώντας πάνω από την Ελλάδα. Ξεκινώντας από την Αθήνα, θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη εξερευνώντας διάσπαρτα Ελληνικά νησιά στο λαμπρό μπλε του Αιγαίου, αρχαία ερείπια, καταπράσινους λόφους, βραχώδεις ακτές και ιστορικούς τόπους
γεμάτους παραδόσεις. Την δραματική άποψη ενισχύσαμε με την μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου! Θα πετάξουμε από την Κέρκυρα στην Κρήτη, από τα Μετέωρα στην Μύκονο, στην Πελοπόννησο, στη Ρόδο, στη Σαντορίνη, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλούς άλλους λαμπρούς προορισμούς αυτού του υπέροχου τόπου!

A breathtakingly beautiful virtual tour shot in high definition from a helicopter-mounted camera. Lifting off from Athens, you embark on a modern odyssey as varied and dramatic as Greek history, exploring exotic islands scattered like stones in the brilliant blue Aegean, ancient ruins, verdant hills, rocky coastlines, and timeless traditions.

Αρχικός τίτλος «Visions of Greece»

Producer: Stavros Niarchos, 2003
Executive Producer: Roy Hammond
Producer, Writer, Editor: Sam Toperoff
Producer, Aerial Director: Duby Tall
Wescam Technician and Operator: Grant Bieman
Helicopter Pilot: Stelios Bounas (85 hours flight over the Greece)





ΠΗΓΗ

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Ο τρόπος με τον οποίο οι αφυπνισμένοι πρέπει να αφυπνίσουν = μεταδώσουν την αλήθεια στους μη αφυπνισμένους πρέπει να είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος για να επιτευχθεί η αφύπνιση της πλειοψηφίας του κόσμου.

Χωρίς την αφύπνιση της πλειοψηφίας του κόσμου δεν μπορεί να επτευχθεί η ανατροπή του σάπιου κατεστημένου των διεθνή τραπεζιτών και η δημιουργία μας δίκαιης πανανθρώπινης κοινωνίας.

Αυτή τη στιγμή στη κοινωνία υπάρχουν πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

Στη πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που ελέγχουν το κόσμο, το πλούτο, την ενημέρωση, την επιστήμη, τις επιχειρήσεις, τη μόδα, την έκδοση του χρήματος και τις κυβερνήσεις. Αυτοί ειναι οι διεθνείς τραπεζίτες.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν αυτοί που έχουν στρατολογηθεί από τους διεθνείς τραπεζίτες για να εκτελούν τα σχέδια τους και αυτοί που έχουν υποστηρίξει τις αποφάσεις του συστήματος και βολεύτηκαν από αυτό μέσω ρουσφετιού. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν πολιτικοί από όλα τα πολιτικά κόμματα, τραπεζίτες, επιχειρηματίες , ακαδημαικοί, επιστήμονες, ιδιοκτήτες μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες από όλες τις τέχνες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Στη τρίτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν έχουν βολευτεί από το σύστημα, μπορούν ακόμα να έχουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής αλλά ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση ύπνωσης σε σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει και τι κάνουν οι διεθνείς τραπεζίτες και οι μισθοφόροι τους στην ανθρωπότητα. Τα άτομα αυτής της κατηγορίας λόγω της λήθης τους υποστηρίζουν άθελα τους και έμμεσα τις αποφάσεις των προηγούμενων δύο κατηγοριών και έτσι με τη συναίνεση τους προωθούν τα σχέδια τους.

Στη τέταρτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που είναι αγανακτισμένοι με το τι έχει συμβεί και συμβαίνει, που βρίσκονται σε λήθη και δεν γνωρίζουν την αλήθεια, που έχουν πέσει θύματα των αποφάσεων και των ενεργειών του συστήματος και δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Αυτά τα άτομα λόγω της λήθης και της άγνοιας τους προωθούν με το καλύτερο τρόπο τα σχεδια των δήμιων τους με το να οδηγούνται στη βία. Η βία που ασκούν θα επιφέρει κοινωνικές εκρήξεις και κατάλυση των εθνικών κρατών γεγονός που θα παραδώσει την παγκόσμια πολιτική εξουσία στους δήμιους τους, αυτούς που είναι υπαίτιοι για όλα αυτά που έχουν πάθει και τις κακουχίες που περνούν.

Στη πέμπτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που έχουν αφυπνισθεί δηλαδή έχουν καταργήσει τη λήθη τους και γνωρίζουν πλέον την αλήθεια σε σχέση με τους δυνάστες της ανθρωπότητας.

Στη τελευταία κατηγορία όταν άνθρωπς αφυπνίζεται άμεσα ξεκινά να αφυπνίσει τους συνανθρώπους τους για να μπλκάρει τα σχέδια των διεθνή τραπεζίτων μέσω της πλειοψηφίας.

Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιεί λανθασμένη στρατηγική αφύπνισης με αποτέλεσμα να συμβαίνει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα και το περιβάλλον του να συνεχίζει να διατηρά τη λήθη τους να μην αφπνίζεται και να τον περιθωριοποιεί.

Άρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να διατυπωθεί ο τρόπος και τα εργαλεία της αφύπνισης για να επιτευχθεί η αφύπνιση του περιβάλλοντος του κάθε αφυπνισμένου που θα οδηγήσει στην αφύπνιση της πλειοψηφίας του κόσμου που και αυτή με τη σειρά της θα οδηγησέι στην ανατροπή των διεθνή τραπεζιτών και των σχεδίων τους.

Το μήνυμα που πρέπει να δει ο κάθε αφυπνισμένος πριν ξεκινήσει να αφυπνίζει το περιβάλλον του είναι: Μήνυμα προς όλους τους αφυπνισμένους http://www.youtube.com/watch?v=evI5d6ynexE

Τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσει και να δώσει για επεξεργασία και μελέτη στο περιβάλλον του για να το αφυπνίσει είναι τα παρακάτω:

1) MONEY MASTERS GREEK SUBTITLES:http://vimeo.com/8872976

2) Άρθρα, βίντεο και απόψεις από τις παρακάτω ιστοσελίδες και σελίδες στο facebok:

A) Η ιστοσελίδα και η σελίδα στο facebook ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ: http://www.awakengr.com/https://www.facebook.com/AwakeningConsciousness

H σελίδα στο facebook ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ:https://www.facebook.com/SchematizoumeToKosmoMasShapingOurWorld

Γ) Η ιστοσελίδα και η σελίδα στο facebook THE SECRET REAL TRUTH: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/https://www.facebook.com/pages/The-Secret-REAL-Truth/151470514874292

Δ) Η ιστοσελίδα και η σελίδα στο facebook ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :http://www.katohika.gr/ https://www.facebook.com/KatohikaNea

Ε) Η ιστοσελίδα και η σελίδα στο facebook WAKEUP CYPRUS:http://wakeupcyprus.blogspot.com/ https://www.facebook.com/Wakeupcyprus

Ζ) Η ιστοσελίδα και η σελίδα στο facebook ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ :http://anti-neotaxites.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ANTI-NWO/160624827351069

3) ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΙ: 10 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. http://www.youtube.com/watch?v=bD-qvHBFLI8

4) ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ : http://www.youtube.com/watch?v=ZalVRUcmP5Y , http://www.youtube.com/watch?v=9atbeuTlfFY, http://www.youtube.com/watch?v=AaG97eUqL38

5) Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ :http://www.youtube.com/watch?v=Yzd4yfa8vQc

6) GOLDMAN SACHS - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ :http://www.youtube.com/watch?v=lCp5SgxMxC8

7) ΤΡΩΜΕ ΨΕΜΑΤΑ - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ :http://www.youtube.com/watch?v=cPbx-x_Jggs

Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ - ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ: http://www.youtube.com/watch?v=ktEptFnwo5E

9) ΕΜΒΟΛΙΑ (ΝΤΠ) : http://www.youtube.com/watch?v=MpQpORWjAFQ&list=PL9053D0E548F19B78

10) DAVID ICKE GREEK ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ :http://www.youtube.com/watch?v=hBdqqc-XbLg&list=PL79A65B267F575241

11) ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ : http://www.youtube.com/watch?v=6-m5HULV2Fw

12) Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ :http://www.youtube.com/watch?v=DKnVEFI1ALM

13) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ : http://www.youtube.com/watch?v=PBo2WgWW2hM

14) Η ΑΠΑΤΗ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : http://www.youtube.com/watch?v=bhJZN96hw5A

15) ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ :http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_932964&feature=iv&src_vid=bhJZN96hw5A&v=F8aEBsEzBaw http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_271933&feature=iv&src_vid=F8aEBsEzBaw&v=jS62LQUk1DI

16) ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ : http://www.youtube.com/watch?v=wpJZM-2LroE

17) ΜΑΣΩΝΕΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ :http://www.youtube.com/watch?v=MDikQtsVFFY ,http://www.youtube.com/watch?v=m9hQwJy_j3M

18) Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ :http://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8

19) Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ :http://www.youtube.com/watch?v=Y8PN_X3AD1s

20) ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ : http://www.youtube.com/watch?v=uaW5UxDmQ8M

21) ΑΟΡΑΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ :http://www.youtube.com/watch?v=-uJ9gK2hj5M

22) Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΝ ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΩ :http://www.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

23) Η ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ :http://www.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

24) THE MATRIX Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ :http://www.youtube.com/watch?v=H72ar8aRpwA

Ο αφυπνισμένος της πέμπτης κατηγορίας οφείλει να δώσει αυτή τη λίστα στα άτομα του περιβάλλοντος του που ανήκουν στη τρίτη και τέταρτη κατηγορία και να τα αφήσει με ησυχία να επεξεργαστούν και να μελετήσουν τα στοιχεία που προκύπτει από αυτή.

Αυτά τα άτομα όταν μελετήσουν τα στοιχεία και αφυπνισθούν θα έρθουν να ενωθούν με τον αφυπνισμένο και θα αρχίσουν να κάνουν και αυτοί το ίδιο με τη σειρά τους στο δικό τους περιβάλλον.

Με αυτη τη στρατηγική θα επιταχυνθεί στο μέγιστο βαθμό η αφύπνιση της τρίτης και τέταρτης κατηγορίας που μαζί με τη πέμπτη αποτελούν τη πλειοψηφία του κινωνικού συνόλου.

Έτσι η ανθρωπότητα θα προλάβει, μεσω της δύναμης της αφυπνισμένης πλειοψηφίας, να μπλοκάρει και να ανατρέψει τα σχέδια των διεθνή τραπεζιτών πριν προλάβουν αυτοί να τα υλοποιήσουν.

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Πηγή: Από τη σελίδα στο facebook
ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD




Τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος αφυπνίζεται και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο τρόπος για την αντιμετώπιση κάθε "μη επιθυμητής" κατάστασης. Αφυπνιστείτε εσείς οι ίδιοι... αφυπνίστε και όλους τους άλλους γύρω σας.. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μιλήστε π.χ. για αυτά που γνωρίζετε) και τότε κάτι μαγικό θα συμβεί.. σε ατομικό καθώς και στο συλλογικό επίπεδο.

Δεύτερο Μήνυμα προς όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Αφυπνισμένους


Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται
οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,
εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο...




ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ








Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_1255.html#ixzz2qtQ2Mqqv

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΟΣ & ΚΡΑΤΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

ΕΘΝΟΣ & ΚΡΑΤΟΣ
Αρτέμης Σώρρας :  Η κυρία Παπαδοπούλου κύριε Αμάραντε δεν άγγιξε το θέμα. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε το αυτονόητο, αν θέλετε το έκανε από περιέργεια. Της δόθηκε ένα έγγραφο από την Βίκυ Χαραλάμπους στο οποίο υπήρχε η υπογραφή του έθνους των Μαορί. Προσέξτε εδώ υπάρχει μία διαφορά ξέρετε πολλοί λένε η Νέα Ζηλανδία, οι Rothschild και εκείνα εκεί τα ζώα θα έλεγα ζώα, τα ζώα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες την πρεσβεία την Νέας Ζηλανδίας στην Ιταλία. Πρέπει να ξέρουν πως λειτουργεί το κάθε κράτος πως λειτουργεί ο Ο.Η.Ε. και τι δικαιώματα έχουν τα έθνη και τα κράτη. Εδώ θα ξαναμπώ σε κάτι που θα πρέπει α είναι γνωστό από έναν πολιτευτή. Ο κάθε πολιτευτής από χωριό είτε ανόητος είτε αμόρφωτος απλά λέει ότι του δίνει γραμμή το κόμμα και δεν ξέρει τι του γίνεται γι’ αυτό δεν πρέπει να γίνει πολιτευτής ή τουλάχιστον θα έπρεπε αν έχει σεβασμό στον εαυτό του να πει αφού δεν το ξέρω καθήστε να το ψάξω, καθήστε να ρωτήσω πριν ανοίξω το στόμα μου. Θα έπρεπε να ξέρουν λοιπόν ότι ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει πρώτα τα έθνη και μετά τα κράτη. Κράτος γίνεσαι όποτε γουστάρεις δηλαδή φτιάχνεις ένα κράτος και μαζεύεις λοιπόν τους υπηκόους σου θα έλεγα γιατί δεν είναι καν πολίτες που σημαίνει λοιπόν ανοίγει κάποιος ένα κράτος εγώ αύριο μπορώ να “φτιάξω” ένα κράτος αν το θέλετε έχω την δυνατότητα και έχω να πάω σε ένα άλλο κράτος ένα κομμάτι γης το οποίο είτε θα το πληρώσω είτε θα μου το χαρίσει η θα μου πει πάρτο το οποίο θα πρέπει το συμβόλαιό μου να είναι για 800 έτη. Εάν έχω ένα τέτοιο συμβόλαιο φτιάχνω ένα κράτος με δικό μου σύνταγμα, όπως θέλω και αρχίζω λοιπόν και πρέπει να βάλω μέσα ανθρώπους. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους προσκαλέσω από κάπου. Τώρα το ζήτημα λοιπόν έχει να κάνει με το έθνος και έχει να κάνει και με το κράτος. Οι Μαορί είναι έθνος κύριοι και έχουνε κερδίσει δικαστήριο το οποίο είναι μέσω του Ο.Η.Ε. και είναι έθνος είναι 297 φατριές έχουνε πάρει την δική τους γη, και έχουν ήδη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας. Οι Μαορί υπήρχαν στην Νέα Ζηλανδία πολύ πριν από την εποχή του Μεγάλου Αλέξανδρου. Δεν ανακάλυψαν τον τροχό οι Εγγλέζοι και πήγανε ένα μάτσο Εγγλέζοι στην Νέα Ζηλανδία και φτιάξανε μία χώρα. Εμείς έχουμε ένα μνημείο στην Κρήτη το οποίο είναι των Μάορι.
Νίκος Αμάραντος : Για τους πεσόντες μιλάτε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Αρτέμης Σώρρας : Σωστά είναι των Μαορί δεν είναι Νέοζηλανδών. Η Νέα Ζηλανδία είναι των Μάορι, είναι αυτόχθονες οι άνθρωποι δηλαδή τώρα ότι πήγανε κάποιοι Εγγλέζοι και μετά μεταναστεύσανε άλλες  φυλές ανθρώπων,  φτιάξανε μία κοινωνία. Αυτό το δεχόμαστε δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε και το έθνος των Μαορί. Εμείς μιλάμε με το έθνος των Μαορί που είναι ο αυτόχθονος λαός της Νέας Ζηλανδίας και χρηματοδοτήσαμε το έθνος των Μαορί επειδή έχει δικιά του γη με 50 δις. 

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & Η ΟΦΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Δεν κόβει κανένας το δικαίωμα να χρηματοδοτήσεις ένα έθνος δηλαδή αύριο ακολουθούν οι Κούρδοι που δεν έχουν κράτος είναι έθνος οι άνθρωποι. Αυτά ας τα μάθουν μερικοί βοσκοί πολιτευτάδες! Οι Κούρδοι είναι έθνος ή μήπως δεν είναι;   Τουρκικό έθνος έχω πει δεν υπάρχει. Η λέξη Τούρκος στα τούρκικα σημαίνει γάιδαρος και δεν υπάρχει ως όνομα. Την Τουρκία την λέγανε οθωμανική αυτοκρατορία για όποιον γνωρίζει γι’ αυτό να μην γίνεται πολιτικός να γίνεται βοσκός άρα λοιπόν η Τουρκία δεν λεγότανε Τουρκία στο παρελθόν. Όλο αυτό το κράτος αν το θέλετε που δημιούργησαν οι Καζαρομογγόλοι μαζί με τους Εβραίους γι’ αυτό οι Τούρκοι ήτανε μαζί με τους Εβραίους πάντα μην σας κάνει εντύπωση. Δεν είχανε κράτος οι Εβραίοι γιατί δεν θέλανε τα ζώα αλλιώς θα πηγαίνανε να πάρουν ένα κομμάτι γης να δημιουργίσουν κράτος, αλλά τουλάχιστον είχανε φτιάξει την Τουρκία. Η Τουρκία αποτελείτε από χαζαρομογγόλους αδέρφια των Εβραίων. Πότε ξεκινάει η οθωμανική αυτοκρατορία; Πριν είχαμε την βυζαντινή αυτοκρατορία η οποία είναι στην πραγματικότητα ρωμαϊκή μέχρι το 1453, δηλαδή μερικά χρόνια λέγεται οθωμανική αυτοκρατορία και λέγεται Τουρκία τα τελευταία 150 χρόνια. Πότε έγινε ρε παιδιά η Τουρκία και η τούρκικη γλώσσα; Η τούρκικη γλώσσα δεν είναι πάνω από 120 ετών, τους την φτιάξανε, είναι εύκολο να φτιάξουμε μία γλώσσα, μην απορείτε λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε μία γλώσσα. Αύριο το πρωί λοιπόν παίρνουμε τα Ελληνικά που ποτέ δεν θα τα πειράξουμε αλλά απλά φέρνω ένα παράδειγμα ή παίρνουμε τ’ αγγλικά και αλλάζουμε τις συλλαβές την πρώτη δεύτερη και την πρώτη τελευταία έτσι λοιπόν φτιάχνουμε μία καινούρια γλώσσα και την ονομάζουμε όπως θέλουμε. Φανταστείτε την γλώσσα μας ανάποδα αρχίζουμε και λέμε αυτά τα Ελληνικά τα καινούρια ή τα γκρήκλις άρα λοιπόν στήνουνε μία γλώσσα λοιπόν την τουρκική η οποία δεν μιλιόταν παλιά και δεν έχει ιστορία. Ας μας  πούνε λοιπόν ποιά είναι η ιστορία και το βάθος της τούρκικής γλώσσας ; η οποία είναι το πολύ 150 ετών και την τρέξανε γρήγορα πρώτη γενιά είναι 25 έτη η 2η γενιά είναι καθοριστική η 3η μπήκε στα πανεπιστήμια δηλαδή στα 75 χρόνια καθορίζεις γλώσσα ενός λαού κι άμα θες την μιλάς.
Για να γίνει κατανοητό, Ελληνικά μιλάγανε σε όλη την βυζαντινή αυτοκρατορία. Η Κωνσταντινούπολη είναι από τον Κωνσταντίνο δεν είναι Ελληνικό όνομα ενώ είναι Ελλάδα, είναι Ιωνία. Εν πάση περιπτώση δεν θα μείνω εκεί. Η τουρκική γλώσσα καθορίστηκε, τους την φτιάξανε λοιπόν. την τρέξανε στα πανεπιστήμιά τους και τα χρηματοδοτήσανε και φτιάξανε την τούρκική γλώσσα η οποία ομιλείται από λαούς.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 

 Η Τουρκία  έχει γύρω στα 15 εκατομμύρια Έλληνες όπως έχουμε δει εμείς δηλαδή μπορεί να κάνω και λάθος να είναι παραπάνω ή να είναι λιγότεροι. Υπάρχουν και πολλά εκατομύρια Κούρδοι. Προσέξτε τώρα οι Έλληνες είναι έθνος μα και οι Κούρδοι είναι έθνος το ότι δεν έχουνε κράτος είναι έθνος αναγνωρισμένο και έχουμε και τα επίσημα έγγραφα για τους Κούρδους οι οποίοι είναι αναγνωρισμένο έθνος από τον Ο.Η.Ε.. Γιατί λοιπόν να μην έχει ένα έθνος, κράτος; Δεν μπορεί το έθνος το αυτόχθονο να έχει κράτος; 

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ

Έτσι λοιπόν με αυτές τις λογικές του Ο.Η.Ε. και με βάση τους παγκόσμιους  νόμους  οι Μαορί είναι έθνος και χρηματοδοτήθηκε κανονικότατα από μας. Η κυρία Παπαδοπούλου λοιπόν έκανε το αυτονόητο, τώρα τα συμφέροντά της είναι στην Κύπρο, συνεργάζεται με τόσους βουλευτές εγκάθετους ή μη, ωστόσο μπορεί να αλλάξει την γνώμη της και να λέει ότι θέλει όμως τα έγγραφα με τα στοιχεία μιλάνε. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε μία πιστοποίηση  (verification) με την Νέα Ζηλανδία δηλαδή με τους Μάορι και πήρε μία απάντηση η οποία έχει να κάνει με το οκ και το verification ότι ναι αλήθεια εμείς χρηματοδοτούμε και δίνουμε αυτό ως βοήθεια στην Κύπρο. Από το γραφείο της ενωμένης Ευρώπης στις Βρυξέλλες τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, μήπως ήταν κακό ; ή μήπως η απάντηση ήτανε αρνητική ; Άρα γιατί όταν έχουμε ένα verification πρέπει να κάνουν αίτηση οι υπόλοιποι ; επειδή το πήρε η Παπαδοπούλου ; μα δεν το πήρε η Παπαδοπούλου της το έστειλε η Νέα Ζηλανδία δηλαδή οι Μαορί. Άρα λοιπόν εμείς δεν μιλάμε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εμείς μιλάμε με τους Μαορί οι οποίοι έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο της Ν. Ζηλανδίας με συγκεκριμένες έδρες. Έχουν πάρει δικαιοματικά τον δικό τους χώρο από τον Ο.Η.Ε. και έχουν δικαίωμα να έχουν το δικό τους κράτος τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 Αρτέμης Σώρρας
Η κυρία Παπαδοπούλου κύριε Αμάραντε δεν άγγιξε το θέμα. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε το αυτονόητο, αν θέλετε το έκανε από περιέργεια. Της δόθηκε ένα έγγραφο από την Βίκυ Χαραλάμπους στο οποίο υπήρχε η υπογραφή του έθνους των Μαορί.
 
 Προσέξτε εδώ υπάρχει μία διαφορά ξέρετε πολλοί λένε η Νέα Ζηλανδία, οι Rothschild και εκείνα εκεί τα ζώα θα έλεγα ζώα, τα ζώα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες την πρεσβεία την Νέας Ζηλανδίας στην Ιταλία. Πρέπει να ξέρουν πως λειτουργεί το κάθε κράτος πως λειτουργεί ο Ο.Η.Ε. και τι δικαιώματα έχουν τα έθνη και τα κράτη. 
 
Εδώ θα ξαναμπώ σε κάτι που θα πρέπει α είναι γνωστό από έναν πολιτευτή. Ο κάθε πολιτευτής από χωριό είτε ανόητος είτε αμόρφωτος απλά λέει ότι του δίνει γραμμή το κόμμα και δεν ξέρει τι του γίνεται γι’ αυτό δεν πρέπει να γίνει πολιτευτής ή τουλάχιστον θα έπρεπε αν έχει σεβασμό στον εαυτό του να πει αφού δεν το ξέρω καθήστε να το ψάξω, καθήστε να ρωτήσω πριν ανοίξω το στόμα μου. 
 
Θα έπρεπε να ξέρουν λοιπόν ότι ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει πρώτα τα έθνη και μετά τα κράτη. Κράτος γίνεσαι όποτε γουστάρεις δηλαδή φτιάχνεις ένα κράτος και μαζεύεις λοιπόν τους υπηκόους σου θα έλεγα γιατί δεν είναι καν πολίτες που σημαίνει λοιπόν ανοίγει κάποιος ένα κράτος εγώ αύριο μπορώ να “φτιάξω” ένα κράτος αν το θέλετε έχω την δυνατότητα και έχω να πάω σε ένα άλλο κράτος ένα κομμάτι γης το οποίο είτε θα το πληρώσω είτε θα μου το χαρίσει η θα μου πει πάρτο το οποίο θα πρέπει το συμβόλαιό μου να είναι για 800 έτη. 
 
Εάν έχω ένα τέτοιο συμβόλαιο φτιάχνω ένα κράτος με δικό μου σύνταγμα, όπως θέλω και αρχίζω λοιπόν και πρέπει να βάλω μέσα ανθρώπους. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους προσκαλέσω από κάπου. Τώρα το ζήτημα λοιπόν έχει να κάνει με το έθνος και έχει να κάνει και με το κράτος. Οι Μαορί είναι έθνος κύριοι και έχουνε κερδίσει δικαστήριο το οποίο είναι μέσω του Ο.Η.Ε. και είναι έθνος είναι 297 φατριές έχουνε πάρει την δική τους γη, και έχουν ήδη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας. Οι Μαορί υπήρχαν στην Νέα Ζηλανδία πολύ πριν από την εποχή του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Δεν ανακάλυψαν τον τροχό οι Εγγλέζοι και πήγανε ένα μάτσο Εγγλέζοι στην Νέα Ζηλανδία και φτιάξανε μία χώρα. 
Εμείς έχουμε ένα μνημείο στην Κρήτη το οποίο είναι των Μάορι. 
Νίκος Αμάραντος : Για τους πεσόντες μιλάτε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. 
Αρτέμης Σώρρας : Σωστά είναι των Μαορί δεν είναι Νέοζηλανδών. Η Νέα Ζηλανδία είναι των Μάορι, είναι αυτόχθονες οι άνθρωποι δηλαδή τώρα ότι πήγανε κάποιοι Εγγλέζοι και μετά μεταναστεύσανε άλλες φυλές ανθρώπων, φτιάξανε μία κοινωνία. Αυτό το δεχόμαστε δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε και το έθνος των Μαορί. Εμείς μιλάμε με το έθνος των Μαορί που είναι ο αυτόχθονος λαός της Νέας Ζηλανδίας και χρηματοδοτήσαμε το έθνος των Μαορί επειδή έχει δικιά του γη με 50 δις. 
 
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & Η ΟΦΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 
 
Δεν κόβει κανένας το δικαίωμα να χρηματοδοτήσεις ένα έθνος δηλαδή αύριο ακολουθούν οι Κούρδοι που δεν έχουν κράτος είναι έθνος οι άνθρωποι. Αυτά ας τα μάθουν μερικοί βοσκοί πολιτευτάδες! Οι Κούρδοι είναι έθνος ή μήπως δεν είναι; Τουρκικό έθνος έχω πει δεν υπάρχει. Η λέξη Τούρκος στα τούρκικα σημαίνει γάιδαρος και δεν υπάρχει ως όνομα. 
Την Τουρκία την λέγανε οθωμανική αυτοκρατορία για όποιον γνωρίζει γι’ αυτό να μην γίνεται πολιτικός να γίνεται βοσκός άρα λοιπόν η Τουρκία δεν λεγότανε Τουρκία στο παρελθόν.
 Όλο αυτό το κράτος αν το θέλετε που δημιούργησαν οι Καζαρομογγόλοι μαζί με τους Εβραίους γι’ αυτό οι Τούρκοι ήτανε μαζί με τους Εβραίους πάντα μην σας κάνει εντύπωση.
 
 Δεν είχανε κράτος οι Εβραίοι γιατί δεν θέλανε τα ζώα αλλιώς θα πηγαίνανε να πάρουν ένα κομμάτι γης να δημιουργίσουν κράτος, αλλά τουλάχιστον είχανε φτιάξει την Τουρκία. Η Τουρκία αποτελείτε από χαζαρομογγόλους αδέρφια των Εβραίων. Πότε ξεκινάει η οθωμανική αυτοκρατορία; Πριν είχαμε την βυζαντινή αυτοκρατορία η οποία είναι στην πραγματικότητα ρωμαϊκή μέχρι το 1453, δηλαδή μερικά χρόνια λέγεται οθωμανική αυτοκρατορία και λέγεται Τουρκία τα τελευταία 150 χρόνια. 
 
Πότε έγινε ρε παιδιά η Τουρκία και η τούρκικη γλώσσα; Η τούρκικη γλώσσα δεν είναι πάνω από 120 ετών, τους την φτιάξανε, είναι εύκολο να φτιάξουμε μία γλώσσα, μην απορείτε λοιπόν πως μπορούμε να φτιάξουμε μία γλώσσα. Αύριο το πρωί λοιπόν παίρνουμε τα Ελληνικά που ποτέ δεν θα τα πειράξουμε αλλά απλά φέρνω ένα παράδειγμα ή παίρνουμε τ’ αγγλικά και αλλάζουμε τις συλλαβές την πρώτη δεύτερη και την πρώτη τελευταία έτσι λοιπόν φτιάχνουμε μία καινούρια γλώσσα και την ονομάζουμε όπως θέλουμε. 
Φανταστείτε την γλώσσα μας ανάποδα αρχίζουμε και λέμε αυτά τα Ελληνικά τα καινούρια ή τα γκρήκλις άρα λοιπόν στήνουνε μία γλώσσα λοιπόν την τουρκική η οποία δεν μιλιόταν παλιά και δεν έχει ιστορία. Ας μας πούνε λοιπόν ποιά είναι η ιστορία και το βάθος της τούρκικής γλώσσας ; η οποία είναι το πολύ 150 ετών και την τρέξανε γρήγορα πρώτη γενιά είναι 25 έτη η 2η γενιά είναι καθοριστική η 3η μπήκε στα πανεπιστήμια δηλαδή στα 75 χρόνια καθορίζεις γλώσσα ενός λαού κι άμα θες την μιλάς. 
 
Για να γίνει κατανοητό, Ελληνικά μιλάγανε σε όλη την βυζαντινή αυτοκρατορία. Η Κωνσταντινούπολη είναι από τον Κωνσταντίνο δεν είναι Ελληνικό όνομα ενώ είναι Ελλάδα, είναι Ιωνία. Εν πάση περιπτώση δεν θα μείνω εκεί. Η τουρκική γλώσσα καθορίστηκε, τους την φτιάξανε λοιπόν. την τρέξανε στα πανεπιστήμιά τους και τα χρηματοδοτήσανε και φτιάξανε την τούρκική γλώσσα η οποία ομιλείται από λαούς. 
 
ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 
 
Η Τουρκία έχει γύρω στα 15 εκατομμύρια Έλληνες όπως έχουμε δει εμείς δηλαδή μπορεί να κάνω και λάθος να είναι παραπάνω ή να είναι λιγότεροι. Υπάρχουν και πολλά εκατομύρια Κούρδοι. Προσέξτε τώρα οι Έλληνες είναι έθνος μα και οι Κούρδοι είναι έθνος το ότι δεν έχουνε κράτος είναι έθνος αναγνωρισμένο και έχουμε και τα επίσημα έγγραφα για τους Κούρδους οι οποίοι είναι αναγνωρισμένο έθνος από τον Ο.Η.Ε.. Γιατί λοιπόν να μην έχει ένα έθνος, κράτος; Δεν μπορεί το έθνος το αυτόχθονο να έχει κράτος; 
 
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ 
 
Έτσι λοιπόν με αυτές τις λογικές του Ο.Η.Ε. και με βάση τους παγκόσμιους νόμους οι Μαορί είναι έθνος και χρηματοδοτήθηκε κανονικότατα από μας. Η κυρία Παπαδοπούλου λοιπόν έκανε το αυτονόητο, τώρα τα συμφέροντά της είναι στην Κύπρο, συνεργάζεται με τόσους βουλευτές εγκάθετους ή μη, ωστόσο μπορεί να αλλάξει την γνώμη της και να λέει ότι θέλει όμως τα έγγραφα με τα στοιχεία μιλάνε. Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε μία πιστοποίηση (verification) με την Νέα Ζηλανδία δηλαδή με τους Μάορι και πήρε μία απάντηση η οποία έχει να κάνει με το οκ και το verification ότι ναι αλήθεια εμείς χρηματοδοτούμε και δίνουμε αυτό ως βοήθεια στην Κύπρο. 
Από το γραφείο της ενωμένης Ευρώπης στις Βρυξέλλες τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, μήπως ήταν κακό ; ή μήπως η απάντηση ήτανε αρνητική ; Άρα γιατί όταν έχουμε ένα verification πρέπει να κάνουν αίτηση οι υπόλοιποι ; επειδή το πήρε η Παπαδοπούλου ; μα δεν το πήρε η Παπαδοπούλου της το έστειλε η Νέα Ζηλανδία δηλαδή οι Μαορί.
 Άρα λοιπόν εμείς δεν μιλάμε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εμείς μιλάμε με τους Μαορί οι οποίοι έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο της Ν. Ζηλανδίας με συγκεκριμένες έδρες. Έχουν πάρει δικαιοματικά τον δικό τους χώρο από τον Ο.Η.Ε. και έχουν δικαίωμα να έχουν το δικό τους κράτος τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
https://www.facebook.com/groups/335284286614132/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters