Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ο διχαστικός Αδελφός της νέας εποχής

Μετά από 10 χρόνια απουσίας το «Big Brother» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση. Το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 9 το βράδυ έκανε την πρεμιέρα του στον Σκάι. 17 παίκτες καλούνται να παραμείνουν για 100 ημέρες έγκλειστοι στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», περνώντας από διάφορες δοκιμασίες με στόχο το έπαθλο των 100.000€.

Του Μιχάλη Κοττάκη
Η επαναφορά του ριάλιτι αυτού είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη σεζόν, αλλά η συνθήκη του κορωνοϊού καθυστέρησε την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Τι εννοει ο Άδωνις;;; Παγκοσμια ασκηση ο KOΡΟΝΟΙΟΣ για επανεκκινηση της οικονομιας;


Δημήτριος Αναγνωστόπουλος
ΑΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ - ΑΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΟ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ - ΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ !! Κάποιοι γέλαγαν οταν μιλούσαμε για παιδομάζωμα. ΤΩΡΑ που το είπαν στην ΕΡΤ ΚΑΙ έδειξαν ΚΑΙ το μέρος γελάνε ΑΚΟΜΑ; ΒΙΝΤΕΟ


Tοποθέτηση παιδιών και νέων σε κέντρο "φιλοξενίας" COVID για να μην  μολύνουν τους δικούς τους. - YouTube

Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη "μολυνθεί" τάχα η οικογένεια,
και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών !!

Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων !!

Ολογραφικές Ιατρικές κάψουλες (Med Beds): Το τέλος του καρκίνου, της ασθένειας και της νόσου


Η παραπάνω εικόνα είναι πώς μοιάζουν οι Ολογραφικές Ιατρικές κάψουλες που χρησιμοποιούν τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (SSP) στους ιατρικούς τους κόλπους. Πηγή: Ileana the Star Traveller, πρώην μυστικό διαστημικό πρόγραμμα Asset στον Άρη.

Η Γερμανία βρίσκεται υπό διωγμό με όλη της την Κυβέρνηση που είναι όλοι, ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ, όπως ορθώς το εξακρίβωσε και ο Αμερικανός Πρέσβης στο Βερολίνο και στη Βουλή τους!

Από χθες η Γερμανία σηκώθηκε και είναι στους δρόμους και διώχνουν την Μερκελ και όλους τους πολιτικούς!
Όπως είπα, First we Take Berlin και εφόσον όλα δρομολογηθουν με απόλυτη ηρεμία, ξεκινά η αποδόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών που οι Ναζί ελέγχουν!
Η Τουρκία με την Γερμανία είναι ένα και το αυτό κράτος!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters