Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ

Κανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο ( διαβάστε τον νόμο με σχόλια "http://www.thepressproject.gr/external.php?id=5160&link=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fln3tBb" ) τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις αλόγιστες δαπάνες για τους λαθρομετανάστες.

Κανείς δεν λέει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ούτε οι "υπερπατριώτες" του ΛΑ.Ο.Σ. που ψήφησαν το μνημόνιο 1, ούτε φυσικά οι όψιμοι εθνοσωτήρες αριστερίζουσας ιδεοληψίας, τύπου Σεισάχθειας ή Σπίθας ακόμα και ο λαλίστατος Καζάκης που γυροφέρνει τους αγανακτισμένους πολίτες.

Λεφτά υπάρχουν αρκεί να ακολουθήσουμε εθνική πολιτική και όχι πολυπολιτισμική made in U.S.A., κύριοι της αριστεράς αλλά και της δεξιάς. Η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, η πολιτική των ανοικτών συνόρων και οι χρηματοδοτήσεις των Μ.Κ.Ο. αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες βούλιαξαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της παγκοσμιοποίησης. Προμελετημένο σχέδιο που οι πάντες σιωπούν. Η Δανία εξοικονόμησε 6,7 δις αλλάζοντας μεταναστευτική πολιτική εμείς γιατί δεν το κάνουμε αλλά προτιμάμε να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα αντί να αλλάξουμε μεταναστευτική πολιτική; Να σας πούμε γιατί. Διότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί τους αμερικανούς και τους εβραίους τραπεζίτες και όχι τους έλληνες. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ


Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε Περιοδικά και εφημερίδες αλλά οι πάντες κωφεύουν.


Α1 Σάββατο 21 Ιουνίου 2 δις σε επιδόματα ανεργίας σε αλλοδαπούς. 736 ευρώ σύνταξη με ένα χρόνο ασφάλιση
Α1 5ης Μαΐου 2007 5,5δις φεύγουν προς Αλβανία. Περισσότερα από 15 εκ. ευρώ την ημέρα τα τελευταία 7 χρόνια.
ΑΥΡΙΑΝΗ Πέμπτη 23 Ιουνίου 250.000 αλλοδαποί έπαιρναν παράνομες συντάξεις 700 ευρώ = 2δις ετησίως
31 δις το παρεμπόριο (καθημερινή 30 Ιουνίου 2011) ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κάνει λόγο για 20 δις. Σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ, την οποία φέρνει στο φως η «PRESS Time» μιλάει για 25 δις
150 εκατομμύρια ευρώ η επιβάρυνση του ΕΣΥ από αλλοδαπούς που είχαν δωρεάν νοσηλευτική περίθαλψη. Δηλώσεις του υπουργού Υγείας Λομβέρδου στον ΣΚΑΙ
75% επιδότηση από το κράτος εάν απασχολείς αλλοδαπούς εργαζομένους. (ΑΥΡΙΑΝΗ 26/03/09) Δηλ. εάν έχουν 1000 ευρώ μισθό μικτά τα 750 τα αναλαμβάνει το κράτος και τα 250 ο εργοδότης. Άρα 1.150.000 αλλοδαποί του ΙΚΑ x 750 σημαίνει 12 δις ετησίως
350 εκατ. επιστροφή φόρου από παράνομους μισθούς από την εφορία (περιοδικό Επίκαιρα 19/5/2011)
4,5 εκατ. σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών (περιοδικό Επίκαιρα: 03/02/2011)

Το ποσό των περίπου τεσσεράμισι εκατομμυρίων ευρώ αναλύεται ανά νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ως εξής:
- Ν.Α. Έβρου: 1.799.111,28
- Ν.Α. Σάμου: 1.180.308,65
- Ν.Α. Λέσβου: 751.582,37
- Ν.Α. Χίου: 308.959,01
- Ν.Α. Δωδεκανήσου: 303.653,99
- Ν.Α. Εύβοιας: 113.163,03
- Ν.Α. Κυκλάδων: 14.832,49
- Ν.Α. Μαγνησίας: 13.292,22
- Ν.Α. Χανίων: 10.949,96
- Ν.Α. Μεσσηνίας: 2.178,00
- Ν.Α. Φθιώτιδας: 1.170,16
- Ν.Δ. Πειραιά: 750,88


ΣΥΝΟΨΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
2 δις για επιδόματα
2 δις για συντάξεις
12 δις για επιδοτήσεις εργοδοτών
150 εκατ. Νοσήλεια
4,5 εκατ. έξοδα υποδοχής & φιλοξενίας αλλοδαπών
350 εκατ. επιστροφή φόρου
--------------------
14.504.500.000 τα έξοδα του κράτους


ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
30 δις παρεμπόριο
5,5 δις προς Αλβανία
5,5 δις προς άλλες χώρες
----------------------
41 δις ξένο συνάλλαγμα δηλ. φεύγουν από την Ελλάδα



ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς
Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών

Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!

Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Το άρθρο 120 του Συντάγματος ενεργοποιήθηκε
Ζήτω η Ελλάς

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 
 
http://worldgreeknews.blogspot.gr/

ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝ

Το Γράμμα Έψιλον ως σύμβολο σχετίζεται άμεσα με την Δελφική Ηλιακή μυσταγωγία, την μύηση του ανθρώπου στο ΦΩΣ. Η τοποθέτησiς του στο αέτωμα του Δελφικού Ναού του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ δηλώνει την αέναη σχέση του με το Φως, την τελείωση και ως εκ τούτου σαν Έψιλον υποδηλώνεται ο Φωτεινός.

Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρός με την πεμπτουσία του Ουράνιου Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο.

Τo Ε (ΕΨΙΛΟΝ) βρισκόταν στην κορυφή τού Αετώματος τού Ναού τού Απόλλωνος στους Δελφούς, αντίκρυ σε όποιον πλησίαζε την κεντρική, ανατολική Πύλη του, πάντοτε συνοδευόμενο από το ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ στην κάτω αριστερή γωνία και το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ στην κάτω δεξιά τού ιδίου Αετώματος.

Ήταν γνωστά σαν ''Δελφικά παραγγέλματα'', το δε Ε το ''προεδρεύον'' αυτών. Το παλαιότερο από αυτά (τα Ε) ήταν ξύλινο κι αναφέρεται σαν ''Ε των Σοφών '', γιατί αφιερώθηκε από τον Σόλωνα κατά μία εκδοχή, κατά δε άλλη από όλους μαζί τούς τότε αναγνωρισμένους Σοφούς. Όταν αυτό εφθάρη, οι Αθηναίοι ανέθεσαν στο Ναό το δεύτερο, το οποίο ήταν χάλκινο. Σε αντικατάσταση και αυτού, η Λιβία Δρουσέλλα, σύζυγος τού Αυγούστου, αφιέρωσε το τρίτο και τελευταίο, από καθαρό χρυσό. Η μοναδική πληροφορία για το Ε των Δελφών προέρχεται από τον Πλούταρχο (46-127), ο οποίος ως Ιερεύς διά βίου τού Απόλλωνος, ήταν κοινωνός και γνώστης των Μυστηρίων.

Το ότι λοιπόν ένα γράμμα τού Αλφαβήτου, είναι το αποκλειστικό αντικείμενο μιας ολόκληρης διατριβής του, δείχνει, όπως και τα γραφόμενα, την μεγάλη σημασία πού ένας συγγραφέας της ολκής του, απέδιδε σ' αυτό. Το ότι κανείς άλλος δεν έγραψε γι' αυτό, αλλά κι ο τρόπος (σε μορφή διαλόγου) πού ο ίδιος ο Πλούταρχος το παρουσιάζει, συνηγορούν ότι πρόκειται για κλείδα των Δελφικών Μυστηρίων, γιατί ως γνωστόν η αποκάλυψη στοιχείων τους στους αμύητους, αποτελούσε ηθικό και ποινικό αδίκημα.

Στον διάλογο αυτόν, προβάλλονται διάφορες ερμηνείες από τούς διαλεγόμενους. Σε κάποιες επεμβαίνει ο ίδιος ο Πλούταρχος, με πληθώρα αναλύσεων, μη παίρνοντας ρητή θέση, αλλ' ωστόσο καθοδηγώντας διακριτικά τον αναγνώστη. Δεν μπορεί έτσι να κατηγορηθεί ότι αποκαλύπτει τα των Μυστηρίων, αλλά προτρέπει σε συλλογισμούς προσέγγισής τους, τηρώντας το ρηθέν από τον Ηράκλειτο ότι: "Ο ΑΝΑΞ Ο ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ". Τα δε σημαίνοντα διαφέρουν ως προς την προσέγγισή τους, ανάλογα με την πνευματική, την ποιοτική και την μυητική διαβάθμιση. Γιατί κι ο ίδιος ο Θεός έχει ανάλογα ονόματα προς αυτούς: είναι ΛΟΞΙΑΣ για τούς μη νοούντας, ΠΥΘΙΟΣ για εκείνους που αρχίζουν να μαθαίνουν, να ερωτούν, να ενημερώνονται και ΔΗΛΙΟΣ και ΦΑΝΑΙΟΣ σε όσους φανερώνεται και διαφαίνεται κάποια Αλήθεια. Είναι ΙΣΜΗΝΙΟΣ σ' αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια και ΛΕΣΧΗΤΟΡΙΟΣ σ' εκείνους που μεταχειρίζονται αυτήν την Αλήθεια, φιλοσοφώντας.

Το Ε, όντας το δεύτερο των γραμμάτων, των εχόντων Φωνήν (φωνηέντων), δηλώνει τον Απόλλωνα, τον δεύτερο τη ταξει, μετά τον Δία, Θεόν. Η άποψη τού Ιερέως Νικάνδρου είναι ότι, επειδή το Ε γράφεται και ΕΙ (βλ. Δειπνοσοφιστού βιβλ. β'.5: '' πάντες οι Αρχαίοι τώ ΟΥ αντί τού Ο μακρού στοιχείου προσεχρώντο, παραπλησίως και τώ ΕΙ αντί τού Ε μακρού. Ώσπερ ορώμεν καν τή Ιλιάδι το πέμπτον βιβλίον σημειούμενον διά τού ΕΙ.), είναι χαρακτηριστικό των προς χρησμοδότησιν ερωτημάτων (εάν), αλλά και μόριο ευχής ή παράκλησης (ΕΙ-θε). Η άποψη τού Θέοντος, είναι πως ο Θεός ευνοώντας την Διαλεκτική, παραδέχεται αυτό το μόριο (ΕΙ) τού συλλογισμού και χρησιμοποιώντας το συχνά στους Χρησμούς του, προτείνει τή χρήση του στους Φιλοσόφους.

Γιατί Φιλοσοφία είναι η έρευνα της Αλήθειας και φώς της Αλήθειας η απόδειξη και της απόδειξης αρχή ο συναπτόμενος συλλογισμός. Και κανένα πράγμα δεν υπάρχει χωρίς αιτία και κανένας συλλογισμός δίχως λογική προϋπόθεση.

Ο Έυστροφος ο Αθηναίος υποστηρίζει πως το Ε δηλώνει την έννοια των αριθμών ως Πεμπάς, αφού οι Σοφοί το αριθμείν ονομάζουν ''πεμπάζειν''. Εκφράζει έτσι την Πυθαγόρεια θέση ότι ο αριθμός είναι πρώτη και απόλυτη αιτία των πάντων κι ότι ο Θεός αεί γεωμετρεί. Την άποψη αυτή συμπληρώνει ο ίδιος ο Πλούταρχος, λέγοντας ότι οι αριθμοί διαιρούνται σε άρτιους και περιττούς και η Μονάδα είναι κοινή κατά τη δύναμη και στα δύο είδη, αφού προστιθέμενη, κάνει τον άρτιο περιττό και τον περιττό άρτιο. Το δύο είναι ο πρώτος άρτιος και το τρία ο πρώτος περιττός. Το άθροισμα αυτών των δύο δίνει αριθμό εξαιρετικής τιμής, γιατί πρώτος αυτός αποτελείται από πρώτους και έχει ονομασθεί από τούς Πυθαγόρειους Γάμος, λόγω της ομοιότητάς του με την ενωτική σχέση τού άρτιου προς το θήλυ και τού περιττού προς το άρρεν.

Γιατί από καμιά ανάμιξη τους δεν γεννιέται άρτιος, μα πάντα περιττός και ποτέ άρτιος όταν προστεθεί σε άρτιο δεν γεννά περιττό, ούτε βγαίνει από τή φύση του, από αυτήν ακριβώς την αδυναμία του να γεννήσει άλλον. Αντίθετα, περιττοί όταν προστεθούν σε περιττούς, γεννούν πολλούς άρτιους, γιατί πάντα αποτελούν το γόνιμο στοιχείο. Το πέντε (Ε) λέγεται και φύσις γιατί με τον πολλαπλασιασμό επί τον εαυτό του τελειώνει πάντα στον εαυτό του. Γιατί και η φύση - πού από τον σπόρο μετά από διάφορες μεταμορφώσεις, αποδίδει πάλι σπόρο - πάντα τελειώνει στον εαυτό της. Κι όταν αυτό (το Ε) προστίθεται στον εαυτό του, γεννά εκ περιτροπής ή τον εαυτό του ή την δεκάδα, κι αυτό γίνεται επ' άπειρον. Η ένωση λοιπόν της Πεμπάδος (Ε) με τον εαυτό της δεν γεννά τίποτε ατελές ή αλλιώτικο, αλλ' έχει καθορισμένες μεταβολές. Γεννά ή τον αριθμό τού είδους της ή τον τέλειο αριθμό.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το κοινόν με τον Απόλλωνα, γιατί ο Θεός υμνείται ως αιώνιος και άφθαρτος από την ίδια του την φύση, και άλλοτε ως πυρ τα πάντα εξομοιώνει προς τα πάντα (ΠΥΡΟΣ Τ'ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΣΘΑΙ ΠΑΝΤΑ), άλλοτε δε καταφεύγει σε μεταμορφώσεις τού εαυτού του ως προς τήν μορφή, τήν διάθεση και τήν δύναμη, όπως ακριβώς κι ο Κόσμος.

Αλλά και στη Μουσική η Πεμπάς έχει την σημασία της. Γιατί πέντε είναι οι ορθές συμφωνίες και αν και υπάρχουν πολλά διαστήματα μεταξύ των τόνων, η Μελωδία, πέντε μόνο χρησιμοποιεί: τή Δίεση, το Ημιτόνιο, τον Τόνο, το Τριημιτόνιο και το Δίτονο.

Ο Θεός, όταν πλησιάζει κάποιος στο Ναό, τον χαιρετά και τον προσαγορεύει με το ''Γνώθι σ’αυτόν'', κι αυτός ανταπαντά '' ΕΙ '' (είσαι), αναγνωρίζοντας ότι πραγματικά Αυτός υπάρχει. Και ''ΕΙ ΕΝ'', γιατί είναι Ένας (ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ). Λέγεται και Φοίβος γιατί οι Αρχαίοι έτσι ονόμαζαν κάθε καθαρό κι αγνό. Ο Πλούταρχος τελειώνει εδώ τον διάλογο, με την τελευταία άποψη να αναιρεί όλες τις προηγούμενες, χωρίς κάποιο συμπερασματικό επίλογο ή σχόλιο, μη κλείνοντας ουσιαστικά το θέμα κι αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν πιθανώς και άλλες πτυχές της Αλήθειας. Τηρεί έτσι ως Μύστης και Ιερεύς, τις Μυστηριακές επιταγές, κάνοντας συγχρόνως ένα άνοιγμα προς τούς έξω και αμύητους. Άνοιγμα που έχει από μια μεριά σκοπιμότητα - σε μια εποχή παρακμής τού Μαντείου και ανταγωνισμού του από άλλες θρησκείες και Θεούς που εισήγαγαν οι Ρωμαίοι από τα πέρατα της Αυτοκρατορίας - αλλά και ανάγκη της προβολής και δικαίωσης τού Κοσμικού και Νοητικού χαρακτήρα της Απολλώνιας Θεοσέβειας.

Στη Σαμοθράκη έχουν βρεθεί κεραμικά πιάτα που χρησιμοποιούνταν σε τελετές των Καβειρίων Μυστηρίων. Τα μισά από αυτά είχαν χαραγμένο ένα Θ (Θήτα) και τα υπόλοιπα ένα Ε. Και τα δύο συμβολίζουν το Θείον. Το πρώτο σαν Κέντρο τού Σύμπαντος Όλου, το δεύτερο σαν Ενωτικό των Πάντων στοιχείο. Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι απλά μια γλώσσα επικοινωνίας. Είναι το παράγωγο μιας Κοσμικής, Συμπαντικής γεωμετρικής Μήτρας κωδικοποιημένων Εννοιολογήσεων.

Η Ελληνική γλώσσα είναι Λόγος, και ο Λόγος είναι πρώτιστα αναλογία. Κι εκφράζεται πολυσήμαντα και κατ' αναλογία σε άπειρα διαβαθμιστικά επίπεδα. Από τα πλέον Γήινα σαν επικοινωνία, έως τα πλέον Κοσμικά σαν Κοσμικές, Συμπαντικές έννοιες.

http://www.apocalypsejohn.com/2012/08/blog-post_8490.html#.UDFnMZHFA40

Έλληνες Μασόνοι της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος






Σελίδα πρώτη



Σελίδα δεύτερη



Σελίδα τρίτη



Σελίδα τέταρτη


Πηγή των παραπάνω στοιχέιων



Σκαναρισμένες σελίδες
από την εφημερίδα Espresso 15/01/2009


Από το εξώφυλλο

Σελίδα 1η


Σελίδα 2η


Σελίδα 3η


anti-neotaxites.blogspot.com

Ο μυθικός Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας, ο μυθικός αυτός πολεμιστής είχε τις ρίζες του στην περιοχή της αρχαίαςΦαρσάλου. Η επικράτειά του εκτείνονταν σε πεδινές (Φθία), ορεινές (Τρηχίνη) και παράλιες περιοχές (Αλός - Αλμυρός). Σύμφωνα με σχετικό χωρίο της Ιλιάδας, οι περίφημοι Μυρμιδόνες, πολεμιστές της περιοχής της Φθίας έλαβαν μέρος στον πόλεμο της Τροίας με πενήντα πλοία και αρχηγό τον Αχιλλέα. 
Ο Αχιλλέας είναι το κύριο πρόσωπο της Ιλιάδας, υπόδειγμα πολεμιστή και περήφανου ανθρώπου, αφού η μήνις του (οργή) και οι ηρωικοί του άθλοι προκάλεσαν το θαυμασμό θεών και ανθρώπων, στέλλοντας μυριάδες νεκρούς στον Άδη. Η Ιλιάδα αρχίζει με τους πιο κάτω στίχους: 

»Τη μήνη, θεά, τραγούδα μας, του ξακουστού Αχιλλέα, ανάθεμά τη, που έφερε περιττές πίκρες στους Αχαιούς και έστειλε πλήθος αντρειωμένες ψυχές παλικαριών στον Άδη κάτω, στους σκύλους ρίχνοντας να φάνε τα κορμιά τους και στα όρνια πανταχού - έτσι το θέλησε να γίνει τότε ο Δίας - απ' τη στιγμή που πρωτοπιάστηκαν και χώρισαν οι δυο τους, του Ατρέα ο γιος ο στρατοκράτορας κι ο μέγας Αχιλλέας.» 

Ο Αχιλλέας, ήταν γιος του Πηλέα και της Θέτιδας και περίφημος για την ανδρεία του, την ευγένεια και ευσέβειά του, καθώς και για τα φιλόστοργα και πιστής αφοσίωσης αισθήματά του. 


Όταν γεννήθηκε, η Θέτιδα, θέλοντας να τον καταστήσει αθάνατο, τον βάπτισε στις φλόγες της ιερής φωτιάς ή στα νερά του Στύγα ποταμού, κρατώντας τον από τη φτέρνα του. Έτσι, η Θέτιδα κατάφερε να τον κάνει άτρωτο και αθάνατο, εκτός από ένα και μόνο σημείο, το σημείο απ' όπου τον κρατούσε, την επονομαζόμενη «αχίλλειο πτέρνα». 

Βλέποντάς την όμως ο Πηλέας, νόμισε πως ήθελε να τον πνίξει έτσι και την έδιωξε πίσω στον πατέρα της, δίνοντάς τον Αχιλλέα να τον αναθρέψει ο Κένταυρος Χείρωνας, ο οποίος του δίδαξε ιατρική, μουσική, αλλά και την τέχνη του πολέμου και του κυνηγίου. 

Όταν άρχισε η τρωική εκστρατεία, γνωρίζοντας την προφητεία του μάντη Κάλχα, αναφορικά με την αναγκαιότητα της συμμετοχής του στην εκστρατεία, αν οι Έλληνες ήθελαν να κατακτήσουν την Τροία, τον έντυσε με γυναικεία ρούχα και τον παρέδωσε στο βασιλιά της Σκύρου, Λυκομήδη, για να τον κρύψει ανάμεσα στις κόρες του. Ο πολυμήχανος, όμως, βασιλιάς της Ιθάκης, Οδυσσέας, ντύθηκε πραματευτής και μπήκε στο παλάτι της Σκύρου, αφήνοντας στην άκρη της αυλής μια πανοπλία και μετά σήμανε στα όπλα για πόλεμο, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του Αχιλλέα, που ακούγοντας το σάλπισμα, πέταξε τα γυναικεία ρούχα και ανάλαβε τα όπλα. Έτσι ο Αχιλλέας ακολούθησε τον Οδυσσέα στην Τροία. 

Όταν ήταν να φύγει για την Τροία, ο πατέρας του ο Πηλέας του χάρισε τα όπλα του, γαμήλιο δώρο των θεών, όταν παντρεύτηκε με τη Θέτιδα. Του έδωσε ακόμη το δώρο του Κενταύρου Χείρωνα, ένα κοντάρι από ξύλο μελιάς, τόσο βαρύ, ώστε να μην μπορεί κανείς θνητός να το σηκώσει. 

Δεν παρέλειψε να του δώσει και το γαμήλιο δώρο του Ποσειδώνα, τον Ξάνθο και τον Βαλίο, τα αθάνατα άλογα, που είχαν και ανθρώπινη λαλιά. Γερασμένος καθώς ήταν ο Πηλέας, δεν μπορούσε να συνοδέψει ο ίδιος το γιο του στον πόλεμο. 

Επειδή όμως ο Αχιλλέας ήταν ακόμη άμαθο παιδί, περίπου δεκαπέντε χρονών, έκρινε ο Πηλέας σκόπιμο να ζητήσει από τον Φοίνικα, το γιο του Αμύντορα, να τον συνοδέψει στην εκστρατεία ως συμβουλάτορας και καθοδηγητής του. Πριν αποχαιρετήσει τον Αχιλλέα, έκανε ο Πηλέας τάμα στον ποταμό Σπερχειό να του θυσιάσει πενήντα κριάρια και να του προσφέρει τα μαλλιά του γιου του, αν γύριζε ζωντανός. Και έτσι, όταν πια είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του, τον αποχαιρέτησε. 

Ο Αχιλλέας ήταν αρχηγός πενήντα καραβιών επανδρωμένων με Μυρμιδόνες ξακουστούς πολεμιστές της Φθίας. Κυριαρχεί με τη δράση του από την πρώτη κιόλας στιγμή που πατούν το πόδι τους οι Αχαιοί στο ακρογιάλι της Τροίας. Λίγο μετά την απόβαση σκοτώνει τον Κύκνο, το γιο του Ποσειδώνα, και αναγκάζει τους Τρώες να αποσυρθούν μέσα στην πόλη. Στα πρώτα εννιά χρόνια του πολέμου λεηλατεί έντεκα πολιτείες γύρω από την Τροία και δώδεκα σε γειτονικά νησιά, λαμβάνοντας ως αιχμάλωτη τη Βρισηίδα και ο Αγαμέμνονας τη Χρυσηίδα. 


Όταν ο Αγαμέμνονας απώλεσε τη Χρυσηίδα και άρπαξε τη Βρισηίδα, ο Αχιλλέας, με πληγωμένη την περηφάνια του και εντονότατο το θυμό του, αποχώρησε από την εκστρατεία, αρνούμενος κάθε προτροπή να επανασυνταχθεί στο μέρος των Αχαιών. 


Η αρπαγή της Βρισηίδας. Ο Αχιλέας κάθεται στην σκηνή του θυμωμένος 

Μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα, η κατάσταση γίνεται απελπιστική για τους Αχαιούς. Αμέτρητο πλήθος ηρώων χάνεται και η παρουσία του Αχιλλέα στο πεδίο της μάχης γίνεται τώρα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. 

Η πρεσβεία που έρχεται στη σκηνή του Αχιλλέα, για να του προσφέρει πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων του, φεύγει άπρακτη. Αρχικά δηλώνει ο ήρωας πως θα επιστρέψει στη Φθία το συντομότερο δυνατό, μετά υποχωρεί κάπως δηλώνοντας ότι θα πάρει τα όπλα του, για να προστατέψει το δικό του μόνο καράβι από πυρπόληση. 








Τελικά, όταν τα πράγματα χειροτερεύουν κόμη περισσότερο για τους Αχαιούς, δίνει την πανοπλία του στον αγαπημένο του φίλο, τον Πάτροκλο. 

Και πράγματι, ο Πάτροκλος κατάφερε να τρέψει σε φυγή τους Τρώες, σκοτώθηκε ωστόσο από τον Έκτορα, ο οποίος πήρε τα όπλα του Αχιλλέα. 

Η Θέτιδα του έφερε τότε καινούρια όπλα φτιαγμένα από τον Ήφαιστο και ο Αχιλλέας, αφού συμφιλιώθηκε με τον Αγαμέμνονα, επέστρεψε στη μάχη, για να εκδικηθεί το χαμό του φίλου του. 

Έχοντας προστάτιδές του τη μητέρα του, αλλά και την ίδια τη θεά Αθηνά, προέλασε με μηδαμινή αντίσταση στην Τροία, όπου και μονομάχησε με τον Έκτορα, αρχηγό των Τρώων και αφού τον σκότωσε, έδεσε το νεκρό του σώμα πίσω από το άρμα του και το έσυρε γύρω από τα τείχη της Τροίας, μέχρι και το στρατόπεδο των Αχαιών, όπου και το έσυρε γύρω - γύρω από τον τάφο του Πάτροκλου. 

Το πτώμα του Έκτορα το κράτησε άταφο έξω από τη σκηνή του, για να το παραδώσει τελικά στον πατέρα του, τον Πρίαμο. 






Η επιστροφή του Αχιλλέα στην μάχη ήταν καταστροφική για τους Τρώες. 

Τόσοι ήταν οι νεκροί που σκότωσε, που ο Άδης γέμισε ψυχές και ο Σκάμανδρος ποταμός γέμισε με τόσους πολλούς νεκρούς, μη μπορώντας πλέον να διοχετεύσει τα νερά του στη θάλασσα. 

Ο Αχιλλέας επέστρεψε στην Τροία, αφού έκανε εξιλαστήριες θυσίες στην Ελλάδα. 

Ο θεός Απόλλωνας, που γνώριζε το μόνο τρωτό σημείο του Αχιλλέα, βοήθησε τον όμορφο, αλλά δειλό, γιο του Πριάμου, Πάρη, να σαϊτέψει τον Αχιλλέα με φαρμακερό βέλος στην αχίλλειο πτέρνα, σκοτώνοντάς τον. Έτσι, ο περίφημος ήρωας σκοτώθηκε. 

Η Θέτιδα και οι υπόλοιπες Νηρηίδες τον θρηνούσαν για 17 ολόκληρες μέρες. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σκύρο και πριν ξεκινήσει για τον πόλεμο στην Τροία, ο Αχιλλέας ερωτεύτηκε τη Δηιδάμεια, κόρη του βασιλιά Λυκομήδη και σύναψε ερωτική σχέση μαζί της. 

Καρπός της σχέσης ήταν ο Νεοπτόλεμος, ο οποίος αφού μεγάλωσε, έλαβε μέρος κι αυτός στον τρωικό πόλεμο, μιας και, όταν σκοτώθηκε ο Αχιλλέας, έπρεπε να λάβει μέρος στον πόλεμο, για να νικηθεί η Τροία και να πληρωθεί η προφητεία

Έτσι εισήλθε στην πόλη μέσω του Δούρειου Ίππου, σκοτώνοντας τον Πρίαμο και τον Αστυάνακτα, γιο του Έκτορα και θυσιάζοντας την Πολυξένη στον τάφο του πατέρα του. 

Ο Νεοπτόλεμος νυμφεύτηκε την Ερμιόνη, κόρη του Μενέλαου και της Ελένης, και κατέκτησε την Ήπειρο, γεννώντας πολλές κόρες, τις επονομαζόμενες Αιακίδες.


Ποιές συντάξεις ”μαϊμού”; Ένας ακόμη μύθος σκοπιμότητας κατασκευασμένος από τα MMAποχαύνωσης.

Αναζητήσαμε σε καθεστωτικά μέσα πληροφορίες σχετικά με τις συντάξεις που καταβάλλονται σε μη δικαιούχους.
Όσο κι αν ψάξαμε, τα στοιχεία είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Έτσι, καταλήξαμε σε μια συγκέντρωση πληροφοριών που λόγω όγκου παρατίθενται εδώ περιληπτικά.
Το στοιχείο που δεν παρουσιάζεται σχεδόν πουθενά, παρά μόνο σε μέσα της αριστεράς είναι ο συνολικός αριθμός των συνταξιούχων που είναι 1.200.000 άνθρωποι περίπου.

Στο ΙΚΑ και στις τράπεζες φέρεται να μην έχουν παρουσιαστεί 7.500 συνταξιούχοι.
Τα δημοσιεύματα του αστικού-κερδοσκοπικού τύπου λένε για 2.500 θανάτους μεταξύ αυτών αλλά κανείς δεν γράφει αν κάποιος συνεχίζει να εισπράττει παράνομα ή όχι.
Το πλέον αισχρό είναι ο αριθμός όσων παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη από τους 7.500, μόνο 58 περιπτώσεις. Από αυτούς, κανένας δεν έχει καταδικαστεί ακόμα, άρα δεν ξέρουμε αν πράγματι ισχύει η ενοχή τους.

Με απλά μαθηματικά, τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης παρουσιάζουν το 0,62% του συνόλου των συνταξιούχων σαν απατεώνες, ενώ μόλις το 0,004% σαν κατηγορούμενους που παραπέμπονται.

Ο στόχος είναι να κρύψουν την πραγματική αιτία που είναι η επί δεκαετίες άγρια λεηλασία των αποθεματικών και των περιουσιών των ασφαλιστικών ταμείων από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, μέσα από τις εισφοροαπαλλαγές, την εισφοροδιαφυγή, παρουσιάζοντας την κατάσταση σαν τέτοια που πλέον δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο με μέτρα που πλήττουν αναγκαστικά το σύνολο των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Έτσι, ετοιμάζονται να αυξήσουν και άλλο τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και να μειώσουν τις συντάξεις.
Την ίδια ώρα, η ανεύρεση γιατρού μέσω τηλεφώνου κοστίζει όσο το τηλεφωνικό σεξ, ενώ 10 σύλλογοι φαρμακοποιών σταμάτησαν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων, αναγκάζοντας τους ασφαλισμένους να στήνονται για ώρες στις ουρές των ταμείων για να πάρουν πίσω τα χρήματα που δικαιούνται».

Να ρωτήσουμε σε απλά Ελληνικά την Κυβέρνηση αυτή, την προηγούμενη και την αντιπροηγούμενη και τράβα κορδέλα:

Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι που παρανομούσαν, με ποιανού τις ευλογίες έπαιρναν συντάξεις «μαϊμού»; Και γι αυτούς οι οποίοι είναι ΟΛΟΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ δημιουργήματα, που εσείς οι ίδιοι τα δώσατε, για να σας ψηφίζουν, θα πληρώσουμε όλοι εμείς, τα υπόλοιπα 1,2 εκατομμύρια, που δε φάγαμε ψίχουλο; Και ποιοι παίρνουν τα περισσότερα;

Κι όλα αυτά γιατί; Για να αποτυχαίνουν οι «αλάνθαστες» συνταγές τους, να αυξάνει το χρέος, η ύφεση, η φτώχεια, η ακρίβεια, η ανεργία και οι αυτοκτονίες από απόγνωση.



olympia

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/mma.html

ΦΟΒΕΡΟ -- ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ........!!!!‏


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μια υπέρβαρη, παχύσαρκη γυναίκα δεν έπαιρνε απόφαση ότι πρέπει να αδυνατίσει ώστε να μην πεθάνει. Τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στους ειδικούς. Αυτοί της έδωσαν σχετικές οδηγίες ως προς τα σημεία που πρέπει να χάσει βάρος ενώ της υπέδειξαν και τρόπους για να το πετύχει.

του Στρατή Μαζίδη
Δεν ήθελε να στεναχωρήσει την τεράστια επιφάνειά της την οποία καμάρωνε και διατηρούσε με ζήλο και έτσι έβαλε μπροστά τους ξένους κακούς γιατρούς, ότι δηλαδή αυτοί φταίνε, όχι η ίδια.
Η συνέχεια όμως υπήρξε πραγματικά αδιανόητη. Η παχύσαρκη γυναίκα μη μπορώντας να κλείσει το ρημάδι το στόμα της και μη επιθυμώντας να γυμναστεί, προτίμησε να συνεχίσει τη ζωή που έκανε διαβεβαιώνοντας πως μπορεί να χάσει βάρος. Όταν οι γιατροί τη ρώτησαν γεμάτοι περιέργεια πως θα το πετύχει, τους άφησε άφωνους λέγοντας ότι πολύ απλά θα ακρωτηριάσει ένα μέρος από τα πόδια της και αν χρειαστεί στην πορεία θα κόψει περισσότερο. Οι γιατροί διαπιστώνοντας την αδιαφορία και την αναισθησία της γυναίκας, άρχισαν εδώ και ένα διάστημα να την κόβουν λίγο λίγο.
Δύο χρόνια μετά η γυναίκα όχι μόνο δεν ωφελήθηκε, όχι μόνο δεν παρέμεινε στάσιμη αλλά και αυτό το βάρος που έχασε κόβοντας τα πόδια της το ανέκτησε αλλού. Οι πληροφορίες λένε πως σκέπτεται τώρα να ακρωτηριάσει σιγά σιγά και τα χέρια της!
Τρελό ε; Κι όμως αληθινό αφού συνέβη με την ελληνική οικονομία η οποία είχε και έχει δυστυχώς πολύ λίπος (δημόσιο). Και της άρεσαν όλα τα θανατηφόρα (προσλήψεις, διορισμοί σε επιτροπές, ιδρύσεις άχρηστων φορέων και διατήρηση άλλων που δεν έχουν λόγο ύπαρξης, σπατάλες, λούσα κτλ). Ήταν επόμενο ότι το υπέρογκο λίπος και κατά συνέπεια βάρος που σωρευόταν θα δημιουργούσε ένα σωρό προβλήματα και σε άλλους τομείς, π.χ. δε θα μπορούσαν να την κρατήσουν άλλο τα πόδια της (ιδιωτικός τομέας), θα ανέβαζε ζάχαρο με ότι αυτό συνεπάγεται για το χαρακτήρα της (δυνατότητα διοίκησης – αντίληψης της πραγματικότητας και λήψης αποφάσεων) και φυσικά με μια τεράστια μάζα σώματος που πλέον δεν είχε τους πόρους για να την ταΐσει αφού τα φαγάδικα (αγορές) καταλάβαιναν ότι αυτό το δισκίνητο πλάσμα δεν πρόκειται ποτέ να βγει έξω να εργαστεί και επομένως να τους εξοφλήσει. Οπότε έκοψε τα πόδια της και τα έφαγε!
Και να τα εμφράγματα και να οι βουλωμένες αρτήριες, και κάθε φορά κόβε από τα υγιή πόδια και χέρια (αυτά δηλαδή που πραγματικά εργάζονταν και σήκωναν το βάρος) αρτηρίες για να αντικαταστήσεις τα ασθενή τμήματα του υπέρογκου κορμού. Όμως πλέον τσάκισαν και αυτά και η γυναίκα βρίσκεται στο κρεββάτι.
Αυτό συμβαίνει δύο χρόνια τώρα με την ελληνική οικονομία ή μάλλον πολλά χρόνια αλλά πριν δύο φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Οι ιθύνοντες επέλεξαν για κακή μας τύχη αντί να ματώσουμε λίγο και εκεί που πραγματικά πονάμε, να πετσοκοπούμε παντού, να βγάλουμε τα μάτια μας, να κόψουμε τις φλέβες μας, διατηρώντας την ασθένειά μας κόβοντας κάθε φορά από λίγο που στο σύνολό τους μας κάνουν ένα “πολύ”.
Κόψαμε χέρια, κόψαμε πόδια, μετά πήραμε ένα μπαλτά, χλατς τραβήξαμε μια και κόψαμε 100 κιλά σαν να λέμε 100 δις και λίγους μήνες μετά διαπιστώνουμε ότι πάλι αυτή η υπέρβαρη ελληνική οικονομία ζυγίζει 320 κιλά. Πώς στην ευχή κατάφερε να φάει και να παχύνει πάλι η αφιλότιμη;
Με κομμένα όμως χέρια και πόδια πλέον, το μόνο στο οποίο χρησιμεύει είναι σαν μπάλα. Ε ας της τραβήξουμε μια κλωτσιά να πάει στον αγύριστο και να φέρουμε μια άλλη που θα σκέπτεται με το κεφάλι και όχι το στομάχι.


http://www.triklopodia.com/2012/08/blog-post_624.html

Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ? Μέρος 1o & 2ο


 Μια ματιά στα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα και θα καταλάβει κάποιος πως οι μέρες που μετράει ο κόσμος μας, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μέχρι την έναρξη του 3ο Παγκοσμίου Πολέμου είναι ελάχιστες ! 
 Από χθες μάλιστα έχουμε και μια ενδεικτική ημερομηνία από το στόμα του πλέον αρμοδίου, του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα το πολύ μέχρι τις.....
25 Σεπτεμβρίου να έχει λάβει σαφή θέση και να έχει δόση εντολή για την έναρξη του πολέμου κατά του Ιράν μέχρι την ημερομηνία αυτή (σχετικό θέμα ΕΔΩ) .
 Με δεδομένο ότι μια τέτοια κίνηση λογικά θα πρέπει να εμπεριέχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δραματικά ! Στο Ισραήλ μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να υπολογίζουν την επόμενη ημέρα του χτυπήματος(σχετικό θέμα ΕΔΩ).
 
 Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις από την άλλη με κινήσεις που θυμίζουν εποχή ψυχρού πολέμου ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμα πιο επιβλητικές υπενθυμίζουν στης ΗΠΑ την υπεροχή τους σε μερικούς τομείς που είναι ικανοί να επιφέρουν τρομακτικά χτυπήματα στον αντίπαλο. Για παράδειγμα το πυρηνικό υποβρύχιο 971 Akula που επί ένα μήνα περιπολούσε ανοιχτά του κόλπου του Μεξικό στις ακτές τις Καλιφόρνια χωρίς καν να το αντιληφθούν τα προηγμένα συστήματα του NATO τις θεωρητικά θωρακισμένης περιοχής. 
 Είναι η δεύτερη φορά σημειωτέων από το 2009 που ένα ρωσικό υποβρύχιο περιπολούσε τόσο κοντά στις αμερικανικές ακτές και όπως αναφέρουν τα ίδια τα αμερικανικά ΜΜΕ "Τη σοβαρότητα του μη εντοπισμού από την αμερικανική ανθυποβρυχιακή άμυνα του υποβρυχίου την καταλαβαίνουμε μόνο αν υπολογίσουμε ότι αρκούν 10 παρόμοια υποβρύχια, για να κονιορτοποιήσουν κυριολεκτικά την Δυτική και την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, και ότι θα έχει απομείνει από τις ΗΠΑ θα είναι πλέον ανίσχυρο για να αντιδράσει σε περίπτωση ενός 3ου Π.Π.".  
 Συνάμα αποκαλύφθηκε στον αμερικανικό Τύπο ότι τα ρωσικά θηριώδη "έχουν την δυνατότητα να φέρουν έως και 40 τόνους Πυρηνικά"  στρατηγικά βομβαρδιστικά Τu-95 με βλήματα cruise διείσδυσαν στον αμερικανικό εναέριο χώρο στην Αλάσκα και στην Καλιφόρνια (!) τον Ιούνιο και τον Ιούλιο! Η αεράμυνα των ΗΠΑ τέθηκε σε συναγερμό, καθώς ήταν η πρώτη φορά από την εποχή του "ψυχρού πολέμου" που έγινε τέτοια μαζική διείσδυση.    
 Αλλά και το σημαντικότερο πλήγμα στο Αμερικανικό γόητρο που ήταν, στην εθνική εορτή της 4ης Ιουλίου, εμφανίστηκε στη Δυτική Ακτή ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό το οποίο παραβίασε τον εναέριο χώρο και ανάγκασε αμερικάνικά μαχητικά να το αναχαιτίσουν !
 Τελικά τα γεγονότα ίσος τρέχουν πιο γρήγορα και απ' όσο περιμένει ακόμα και κάποιος διαβασμένος (όσο γίνεται) .....
 Σήμερα ουσιαστικά... στις 16 Αυγούστου ο ΟΗΕ με μια απόφαση που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Γαλλίας Ζεράν Αρό "ανακαλεί τους παρατηρητές από την Συρία" Αυτό με απλά λόγια θα πει πως ότι ήταν να γίνει έγινε .....'Ότι συμπέρασμα ήταν να βγει βγήκε... Η παρτίδα πια περνάει σε νέα φάση. 
 Στην Αμερική η FEMA....  



"Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης" έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες σε ένα Ράλι ενημέρωσης των πολιτών για την αντιμετώπιση "Καταστροφών".  Μάλιστα έχει δημιουργήσει ειδική.... ιστοσελίδαhttp://www.ready.gov./ για την ενημέρωση και κατάρτιση τους αλλά και ειδικό λογαριασμό στο You Tube, πολλά σποτάκια της μάλιστα προβάλλονται και από τα ΜΜΕ.  Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την FEMA είναι τα μόνα που πραγματικά γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι πραγματικά περιμένουμε. Δείτε ΕΔΩ μερικά από τα σποτάκια που έχουν φτιάξει και δεν και εσύ πως μπορείς να ετοιμάσεις ένα βασικό ΚΙΤ καταστροφών ΕΔΩ και παρακολουθήστε το βίντεο δεξιά. Η FEMA διοργάνωσε ένα συμπόσιο για την Εθνική ετοιμότητα, που πραγματοποιήθηκε στις και 7 - 8 Αυγούστου περιοχή Ουάσιγκτον. Το συμπόσιο περιλάμβανε τα ενδιαφερόμενα μέρη σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα της διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, συζητώντας τους τρόπους για να αυξήσουν την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης με τρόπο που να δημιουργεί ανθεκτικότητα της κοινότητας. Δείτε τα σχετικά βίντεο ΕΔΩ.
 Μετά από αυτά θα καταλάβατε προφανώς πως στις ΗΠΑ απλά προετοιμάζονται για κάτι ...... Τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι ....? 
 Η αρκούδα που νιώθει την καυτή ανάσα των Ισλαμιστών μισθοφόρων και ανταρτών στην πλάτη της "Καύκασο" λίγο καιρό πριν είχε αφήσει μέσω της εφημερίδας Pravda που είναι κατά κάποιο τρόπο όργανο της κυβέρνησης της Ρωσίας το άρθρο "Εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική". 
 Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι μα καλά η Αμερική φοβάται τόσο πολύ την Ρωσία ...? Όχι φυσικά είναι η απάντηση αλλά μην ξεχνάτε πως η ίδια η Αμερική θέλει την κάθετη μείωση του πληθυσμού της γης ! θυμηθείτε το βίντεο του Bill Gates που αναφέρει καθαρά ότι ο πληθυσμός της γης θα πρέπει να μειωθεί κατά 90% ! από τον σημερινό αριθμό ..... δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ. Όπως και μπορείτε να θυμηθείτε τις γνωστές πλέον Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας που ουσιαστικά λένε το ίδιο με τον Bill Gates
 Φυσικά και όλα αυτά δεν είναι τυχαία αφού Κλιμάκιο της CIA ερευνά προφητείες και από την Ελλάδα, αλλά και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρονται οι 12 φιλές του Ισραήλ (όπου Ισραήλ ο τότε γνωστός κόσμος) εκ των οποίων θα σωθούν 12.000 άνθρωποι δηλαδή 144.000 στο σύνολο επί γης ! Μάλιστα στις δύο φορές που αναφέρονται οι 12 φιλές μέσα στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, η πρώτη με την δεύτερη διαφέρουν κατά 3, δηλαδή την δεύτερη φορά αναφέρονται 3 που δεν υπήρχαν την πρώτη, για τις 2 εξηγεί ο ίδιος ο Ιωάννης τον λόγο που έχουν αντικατασταθεί για την μία όμως δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν ακόμα Ιστορικό η ερευνητή τι μπορεί να έχει συμβεί, η νέα φυλή αυτή ονομάζεται "Λεβί¨     
 Θα συνεχίσουμε σύντομα με 3ο μέρος και πρακτικές τακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε όπως και γεγονότα που φέρετε ότι είναι δυνατό να συμβούν στο άμεσο μέλλον.            



http://www.triklopodia.com/2012/08/3-1o-2.html

«ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Όλη η αλήθεια και η δικαίωση της Ελλάδας που αποσιωπούν οι βαρώνοι των ΜΜ”Ε”.

Ολόκληρη η αποκαλυπτική έρευνα.

Για πρώτη φορά αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της διαπλοκής μαζί με τις ρίζες της στο πολιτικό σύστημα. Τα ονόματα, τα γεγονότα, οι καταστάσεις και τέλος η μεγάλη αποκάλυψη.Διαβάστε όλο το αφιέρωμα της μάχης ανάμεσα στην Ευρώπη των λαών και την Ευρωπαϊκή διαπλοκή που στραγγαλίζει σήμερα το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το 1989, με Κυβέρνηση Τζανετάκη, ψηφίσθηκε ο νόμος για την ιδιωτική τηλεόραση.  Ατυχώς, αμέσως δόθηκαν «προσωρινές άδειες», ιδίως στους εκδότες (MEGA, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Τεγόπουλος, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης) και στον Κυριακού (ANT 1). Το προηγούμενο έλλειμμα δημοκρατίας, όπως γίνεται συνήθως, άνοιξε την κερκόπορτα στην διαπλοκή, που όμως τότε φάνταζε στα μάτια του κόσμου ως “δημοκρατία και πολυφωνία”....
Αυτό άλλωστε δεν συμβαίνει και σήμερα; Η κατακρεουργημένη ΔΕΚΟ εθνικής σημασίας, που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν υγιής και κερδοφόρος, απαξιώνεται από το πολιτικό σύστημα, τα ρουσφέτια και την ανομία ώστε η εκχώρηση της να φαντάζει λυτρωτική.
Στα ΜΜ”Ε” όμως η κατάσταση είναι απείρως προκλητικότερη αφού η πλειοψηφία τους δεν είχε αυτόνομη κερδοφορία! Ήταν ξεκάθαρο ότι εξυπηρετούσε άνομα συμφέροντα παράλληλα με το αντικείμενο της “ενημέρωσης” ώστε να δικαιολογείται και η (ζημιογόνος) λειτουργία του. Το είχε πει άλλωστε η Κάτια Μακρή με “παιδική αφέλεια”, όταν ο κύριος Μπόμπολας ήθελε να κάνει μειώσεις προσωπικού στον Πήγασο: Μα μπορεί να χάνει από τον Πήγασο αλλά βγάζει τόσα από τον Άκτωρα (!) γιατί να απολύσει δημοσιογράφους ;(!!). Αυτή ακριβώς είναι η αναγκαιότητα του Βασικού Μετόχου.
Η Οικουμενική Κυβέρνηση Ζολώτα, με Υπουργό Τύπου τότε τον Προκόπη Παυλόπουλο, μέσα σε δύο μήνες ετοίμασε το πλαίσιο για να δοθούν οριστικές άδειες.  Μόνο που οι αποφάσεις Οικουμενικής  δεν βολεύαν τους «νταβατζήδες».  Γι’ αυτό και όταν Ζολώτας – Παυλόπουλος επιχείρησαν να φέρουν το θέμα στο Υπουργικό Συμβούλιο βρήκαν «απέναντι» και τους τρεις τότε Αρχηγούς: Μητσοτάκη – Παπανδρέου – Φλωράκη.  Και οι τρεις ζήτησαν τις άδειες να δώσει η επόμενη Κυβέρνηση. 
Όταν ο Παυλόπουλος, τον Απρίλιο του 1990, παρέδωσε το Υπουργείο Τύπου στον διάδοχό του Υπουργό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη Β. Πολύδωρα του είπε:  «Έχεις έξη μήνες να δόσεις οριστικές άδειες.  Αλλιώς το προσωρινό θα γίνει οριστικό».  Ο Β. Πολύδωρας είπε και το εννοούσε, ότι θα τελειώσει σε δύο μήνες.  Από τότε έχουν περάσει 21 χρόνια με προσωρινές άδειες στους ίδιους! Εάν όμως ο κύριος Πολύδωρας γνώριζε τι θα συνέβαινε με την “ζαρντινιέρα”, ίσως να ήταν αποφασιστικότερος…
image0021Η μόνη, έκτοτε, προσπάθεια απεμπλοκής των ΜΜΕ από τη διαπλοκή έγινε το 2004-2005 από την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και ιδίως από τον Κώστα Καραμανλή που επιστράτευσε πάλι τον Παυλόπουλο, μέσω του «βασικού μετόχου».
Η λυσσαλέα αντίδραση της διαπλοκής και, δυστυχώς, της Ευρωπαϊκής Ένωσης π0υ σύρθηκε από την Ευρωπαϊκή διαπλοκή την εμπόδισε.  Ακόμα και σήμερα ζούμε με προσωρινές άδειες που ανήκουν στη διαπλοκή.  Και να η ιστορία του «βασικού μετόχου». Το γράφω πολύ απλά ώστε να γίνει εύκολα κατανοητό χωρίς περίπλοκους όρους.
  1. I.                  Το Σύνταγμα του 1975 και η αναθεώρησή του το 2001.
Το Σύνταγμα του 1975 δεν είχε διατάξεις κατά της διαπλοκής με τα ΜΜΕ. Άλλωστε τότε η τηλεόραση ήταν κρατική και παρά το ότι υπήρχε το προηγούμενο του ΔΟΛ, δεν υπήρξε μέριμνα σε αυτή την κατεύθυνση.
Ήταν φυσικό, μέσα από τη γιγάντωση της διαπλοκής μετά το 1990 όπως λέχθηκε, να τεθεί το ζήτημα στην αναθεώρηση του 2001.Στην αναθεώρηση αυτών των διατάξεων πρωταγωνίστησε η Νέα Δημοκρατία, με σχετική εντολή του Κώστα Καραμανλή προς Πρ. Παυλόπουλο, που ήταν Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος τότε, αλλά γνώριζε το θέμα από την θητεία του στην οικουμενική.
Τότε θεσπίσθηκε το άρθρο 14 παρ. 9 που λέει: « Το ιδιοκτησιακό καθεστώς, η οικονομική κατάσταση και τα μέσα χρηματοδότησης των μέσων ενημέρωσης πρέπει να γίνονται γνωστά, όπως νόμος ορίζει.  Νόμος προβλέπει τα μέτρα και τους περιορισμούς που είναι αναγκαίοι για την πλήρη διασφάλιση της διαφάνειας και της πολυφωνίας στην ενημέρωση.  Απαγορεύεται η συγκέντρωση του ελέγχου περισσότερων μέσων ενημέρωσης της αυτής ή άλλης μορφής.  Απαγορεύεται ειδικότερα η συγκέντρωση περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της αυτής μορφής, όπως νόμος ορίζει.  Η ιδιότητα του ιδιοκτήτη, του εταίρου, του βασικού μετόχου ή του διευθυντικού στελέχους επιχείρησης μέσων ενημέρωσης είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, του εταίρου, του βασικού μετόχου ή του διευθυντικού στελέχους επιχείρησης που αναλαμβάνει έναντι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του ευρύτερου δημόσιου τομέα την εκτέλεση έργων ή προμηθειών ή την παροχή υπηρεσιών.  Η απαγόρευση του προηγούμενου εδαφίου καταλαμβάνει και κάθε είδους παρένθετα πρόσωπα, όπως συζύγους, συγγενείς, οικονομικά εξαρτημένα άτομα ή εταιρείες.  Νόμος ορίζει τις ειδικότερες ρυθμίσεις, τις κυρώσεις που μπορεί να φθάνουν μέχρι την ανάκληση της άδειας ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού και μέχρι την απαγόρευση σύναψης ή την ακύρωση της σχετικής σύμβασης, καθώς και τους τρόπους ελέγχου και τις εγγυήσεις αποτροπής των καταστρατηγήσεων των προηγούμενων εδαφίων.». Οι διατάξεις αυτές επιβάλλουν την έκδοση εκτελεστικού νόμου για την εφαρμογή τους, πάντα σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.
Α. Έτσι στη συνέχεια ο Ευ. Βενιζέλος, ως Υπουργός Τύπου της Κυβέρνησης Σημίτη, έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το ν. 3021/2002, σ’ εκτέλεση του άρθρου 14 παρ. 9 του Συντάγματος.  Όπως όλοι οι νόμου του Βενιζέλου –απ’ όποιο Υπουργείο και αν πέρασε-  ικανοποιούσε φαινομενικά όλους, και πρωτίστως τους «νταβατζήδες», αλλά ήταν κενός περιεχομένου.  Δεν έλεγε τίποτα.  Γι’ αυτό και η διαπλοκή στα ΜΜΕ συνέχισε, εντελώς ανενόχλητη, τη δουλειά της κατά προφανή παραβίαση του Συντάγματος, που πια δεν ανεχόταν τη διαπλοκή.
Β.  Στο μεταξύ, μετά την αναθεώρηση του 2001 και τη θέσπιση του άρθρου 14 παρ. 9 του Συντάγματος, οι «νταβατζήδες» ανησυχούσαν. Με το μεν Σημίτη ήταν σίγουροι.  Τι θα γινόταν όμως με τον διαφαινόμενη έλευση Κ. Καραμανλή ως Πρωθυπουργού, στον οποίο φυσικά δεν είχαν καμία εμπιστοσύνη; Γι’ αυτό και άρχισαν καταγγελίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και ιδίως στην Commission (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού), ισχυριζόμενοι ότι το άρθρο 14 παρ. 9 του Συντάγματος ήταν αντίθετο με το ευρωπαϊκό δίκαιο περί ανταγωνισμού!  Τότε ο Γενικός Διευθυντής Ανταγωνισμού Αλεξάντερ Ζάουμπ ζητούσε επιμόνως από την Κυβέρνηση Σημίτη ν’ απαντήσει, υπερασπιζόμενη το Σύνταγμά μας.  Καμία απάντηση.  Σιωπή.  Τόσο από τον Ευ. Βενιζέλο, ως Υπουργό Τύπου, όσο και –πολύ περισσότερο- από τον διάδοχό του στο Υπουργείο Τύπου Χρ. Πρωτόπαπα.  Δηλαδή ο Σημίτης και οι Υπουργοί του άφησαν αθωράκιστο το Σύνταγμά μας στην Ευρώπη έναντι των καταγγελιών των «νταβατζήδων».  Εγκληματική πολιτικώς στάση, που άφηνε, με αφορμή το άρθρο 14 παρ. 9 και ολόκληρο το Σύνταγμά μας ν’ αμφισβητείται στην Ευρώπη.  Και αυτό για να μην «θυμώσουν» οι «νταβατζήδες»! Και, κυρίως, για να υπονομευθεί το έδαφος ως προς την επερχόμενη Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή.  Διότι αν το Σύνταγμά μας, και ιδίως το άρθρο 14 παρ. 9 είχε υπονομευθεί, τότε οιοσδήποτε εκτελεστικός νόμος της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή για την διαπλοκή στα ΜΜΕ θα ήταν άχρηστος, αφού δεν θα μπορούσαμε πια να επικαλεσθούμε στα κοινοτικά όργανα ούτε το ίδιο μας το Σύνταγμα!  Τέτοια ξεδιαντροπιά, τέτοια υπονόμευση, τέτοια σύνδεση Κυβέρνησης Σημίτη και διαπλοκής!!
Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα βγαίνουν και παριστάνουν τους τιμητές της διαφάνειας. Στο δεύτερο μέρος, θα δείτε κάποιους αξιοσέβαστους κυρίους που προβάλλουν ως άμωμοι και άσπιλοι, να ξεσπαθώνουν εις βάρος της χώρας τους και της δημοκρατίας. Αύριο το δεύτερο μέρος, με το παρασκήνιο της προσπάθειας και της ρήξης.
image0016
Όλα τα ονοματα υπεράνω υποψίας που σήμερα μάλιστα εμφανίζονται ως άσπιλοι σωτήρες. Οι ενέργειες τους, αλλά και οι εταιρείες που κατέλυσαν την δημοκρατία στην Ευρώπη.
Το Σύνταγμα και ο «βασικός μέτοχος».
Η ΝΔ του Κ. Καραμανλή στο προεκλογικό πρόγραμμά της, το 2003, είχε εξαγγείλει ότι θα φέρει νόμο για την εφαρμογή του άρθρου 14 παρ. 9 του Συντάγματος και την πλήρη και οριστική πάταξη της διαπλοκής στα ΜΜΕ.  Δηλαδή νόμο ώστε εργολάβοι και προμηθευτές του Δημοσίου να μην μπορούν να χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ ως «πολιορκητικούς κοριούς» για τα συμφέροντά τους.
Μέσα στο 2004 λοιπόν, η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή άρχισε την επεξεργασία του νόμου για την εφαρμογή του άρθρου 14 παρ. 9 του Συντάγματος και την πάταξη της διαπλοκής.  Η βάση του νόμου για τον «βασικό μέτοχο» ήταν: Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ είναι δημόσια υπηρεσία, η οποία παραχωρείται, ύστερα από διαγωνισμό, με σύμβαση σε ιδιώτες.  Οι δε συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο παραχωρείται έναντι τιμήματος που οι ιδιώτες πληρώνουν για τη χρησιμοποίησή τους.  Αποκλείονται από την παραχώρηση ηλεκτρονικών ΜΜΕ οι ιδιώτες που είναι εργολάβοι ή προμηθευτές του δημοσίου, καθώς και οι στενοί συγγενείς τους.
Β. Οι «νταβατζήδες» -με τα διάφορα παπαγαλάκια τους μέσα στην ίδια την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή- πίστευαν πως την τελευταία στιγμή ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα τολμούσε να φέρει το νόμο προς ψήφιση. Σε αυτόν τον τομέα, τα φερέφωνα άρχισαν “προληπτική τρομοκρατία” για να αποτρέψουν την εξέλιξη. Σε αυτό δυστυχώς είχαν συμμάχους από το στενό περιβάλλον Καραμανλή, διότι είχαν στοχοποιήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, που μολονότι αναρμόδιος είχε επωμισθεί με εντολή Κ. Καραμανλή ως Καθηγητής το βάρος στήριξης του νόμου για το «βασικό μέτοχο». Αυτό ήταν σε θέση να το γνωρίζουν μετρημένοι στα δάχτυλα άνθρωποι, στο “περιβάλλον” που τον «έδιναν» κανονικά στους «νταβατζήδες».  Αποτέλεσμα:  Οι “άσχετες” επιθέσεις που έκαναν πολλούς να απορούν γιατί ο Παυλόπουλος άρχισε ξαφνικά να τραβάει τα πάνδεινα από τα κανάλια της διαπλοκής. Την στιγμή μάλιστα που δεν είχε έρθει ποτέ σε ανοιχτή ρήξη με τα συγκροτήματα. Έτσι του «έστησαν» την ανύπαρκτη υπόθεση «Χούπη», ήτοι υπόθεση όπου στενός του συνεργάτης στο γραφείου τύπου είχε, δήθεν, φτιάξει μαγαζάκι διορισμών.  Πράγμα που διαψεύσθηκε κατηγορηματικά στη συνέχεια και αποκαλύφθηκε ότι οι «εμπνευστές» της σκευωρίας βρίσκονταν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, δίπλα στον Κ. Καραμανλή. Δηλαδή η στοχοθέτηση των εμπλεκομένων στην προσπάθεια γινόταν εκ των έσω και το εξοργιστικότερο, έδιναν και τα όπλα για να χτυπηθούν!
Τρανταχτή απόδειξη το περιβόητο πρωτοσέλιδο του “Έθνους” όπου το “σκάνδαλο” φιγουράρει δίπλα στην απάντηση της οικογένειας Μπόμπολα!
Το ιστορικό ψήφισης του νόμου για το «βασικό μέτοχο».
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ψηφίσθηκε από την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, με εισηγητή Υπουργό τον Παυλόπουλο –που πλέον βγήκε στο προσκήνιο λόγω των απανωτών επιθέσεων- ο ν. 3310/2005 για το «βασικό μέτοχο».  Δρακόντειος νόμος, ο οποίος όμως έβαζε φρένο στη διαπλοκή με τα ΜΜΕ, όπως ομολογούσε τότε σύμπασα η Αριστερά, αλλά και μη διαπλεκόμενες εφημερίδες, όπως ιδίως η «Ελευθεροτυπία –τώρα φαίνεται γιατί τα πληρώνει – και, εν μέρει, η «Καθημερινή».  Στη διαπλοκή έπεσε τόσος πανικός, ώστε π.χ. ο Γ. Μπόμπολας, την ημέρα ψήφισης του νόμου, άρχισε να διαπραγματεύεται με την οικογένεια Θ. Αγγελόπουλου για την εξαγορά όλου του ομίλου του.  Τότε ο Θ. Ρουσόπουλος, Υπουργός Τύπου της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, είπε ότι είναι ο πρώτος νόμος που εφαρμόζεται πριν καν ψηφισθεί!  Ταυτοχρόνως η διαπλοκή, μαζί με ευρωπαίους «ομολόγους» (π.χ. Matra, Dassault, Hochtifκλπ) βγήκε στο κλαρί στα ευρωπαϊκά fora, και ιδίως στη Commission, για να ξεθεμελιώσει το νόμο με άκρες που προσπαθούσε να βρει.  Και είχε βρει!
Α. Κατά τη συζήτηση στο Βουλή του νόμου το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου «ξεσάλωσε» κανονικά.  Πραγματική ουρά της διαπλοκής. Φώναζαν και αλάλαζαν ότι ο νόμος είναι αντίθετος με το ευρωπαϊκό δίκαιο και στοχεύει επιχειρηματίες!!  Όρα Γ. Μπόμπολα.  Αιχμή του δόρατος ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Τ. Χυτήρης, και από κοντά ιδίως οι Ντ. Ρόβλιας και Α. Λοβέρδος.  Η μεγάλη αρνητική έκπληξη ήταν ο έντιμος Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος μάλλον από παραπληροφόρηση –αφού ουδέποτε είχε σχέση με τη διαπλοκή- έφτασε να κατηγορεί στη Βουλή τον Κ. Καραμανλή και τον Π. Παυλόπουλο ότι έφεραν το νόμο για το «βασικό μέτοχο» κατά παραγγελία του Α. Αλαφούζου για να χτυπηθεί ο Γ. Μπόμπολας!!  Ως εκεί είχε φθάσει η διαβολή και η παραπληροφόρηση.  Όπως επίσης αρνητική έκπληξη υπήρξε η υπέρ των διαπλεκομένων, κατ’ αποτέλεσμα, στάση των Στ. Μπένου και, ιδίως, του Αλ. Παπαδόπουλου. Του Αλέκου Παπαδόπουλου που οι ίδιοι “βαρώνοι” δεν χάνουν ευκαιρία να τον προωθούν ως “Σωτήρα”.
Β. Στο μεταξύ, το 2004, είχε μεσολαβήσει η ιστορική απόφαση 3242/2004 του Δ΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με Πρόεδρο τον άξιο δικαστή Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μιχάλη Βροντάκη.  Η απόφαση αυτή ήταν η πλήρης δικαίωση των ρυθμίσεων του νόμου περί «βασικού μετόχου» της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.  Σ’ αυτήν στηρίχθηκε άλλωστε ο Προκόπης Παυλόπουλος για τη σύνταξη και υποστήριξη του νόμου και στη Βουλή και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Η απόφαση αυτή αφενός δέχθηκε ότι το Σύνταγμά μας υπερέχει του ευρωπαϊκού δικαίου.  Και, αφετέρου, τα φράγματα κατά της διαπλοκής που θέτει το άρθρο 14 παρ. 9 του Συντάγματος ως προς τα ΜΜΕ δεν έρχονται σε αντίθεση προς το ευρωπαϊκό δίκαιο περί ανταγωνισμού.  Το αντίθετο μάλιστα.  Εξυπηρετούν τον υγιή και ανόθευτο ανταγωνισμό, αφού δεν επιτρέπεται στους εργολάβους και τους προμηθευτές να έχουν ΜΜΕ και μ’ αυτά να εκβιάζουν κυβερνήσεις για να πάρουν δουλειές και, συνεπώς, να υπερέχουν έναντι των άλλων έντιμων ανταγωνιστών τους.  Το κατάντημα της διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι αυτή την απόφαση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της Χώρας την κατακεραύνωσαν στη Βουλή ποιοι;  Μα ακόμη και οι «κορυφαίοι» νομικοί του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, Α. Λοβέρδος και Ντ. Ρόβλιας. Ναι, ο κύριος Βενιζέλος και ο κύριος Ρόβλιας που φιγουράρουν ως δελφίνοι στην μάχη της διαδοχής σήμερα! Η επιστήμη και τα νομικά στην υπηρεσία των «νταβατζήδων»!  Και να σου λέει σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου και η ακολουθία του ότι τον έριξαν τα συμφέροντα! Μα εκείνα τον επέβαλαν αλλά τον ξεφορτώθηκαν όταν τίναξε τη Χώρα στον αέρα.  Αυτή είναι η αλήθεια. Τόσο άχρηστος και επικίνδυνος υπήρξε, κατά την τωρινή μάλιστα ομολογία του μέχρι χθες κολλητού του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.  Βεβαίως του “Γουαναμπή” Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Μιχάλη των Wikileaks!
Για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης που κρίνει σήμερα την μοίρα της Ενωμένης Ευρώπης. Τα άγνωστα γεγονότα στην Ευρώπη, η επέμβαση της Ευρωπαϊκής διαπλοκής. Με ονόματα.
  • Ο “Βασικός Μέτοχος”, ο καρκίνος που διαλύει την Ευρώπη των λαών.
  • Η δικαίωση του Κ. Καραμανλή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
  • Όταν οι «νταβατζήδες» βάζουν σιωπητήριο και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
  • Ο ωμός εκβιασμός:  Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σέβεται ούτε τους θεσμούς της.
  • Ένας Επίτροπος για κλάματα.  Μάλλον δεν έκανε ούτε για «καντηλανάφτης» της Ευρώπης.

Αμέσως μετά τη ψήφιση του νόμου για τον «βασικό μέτοχο», ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή στον “αίροντα τας αμαρτίας του κόσμου” Προκόπη Παυλόπουλο, Υπουργό Εσωτερικών, να στηρίξει το νόμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και ιδίως στη Commission.  Και τούτο διότι, όπως είπαμε, οι «νταβατζήδες», τόσο οι ντόπιοι όσο και οι αλλοδαποί, είχαν πιάσει δουλειά κατεδάφισης. Ίσως να διερωτάται κανείς γιατί οι ξένοι «νταβατζήδες» είχαν σπεύσει να στηρίξουν την ελληνική διαπλοκή και ιδίως τον κ. Γ. Μπόμπολα.  Πολύ απλό.  Αν το «φράγμα» κατά της διαπλοκής που θεσμοθέτησε ο Κ. Καραμανλής γινόταν δεκτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε οι ευρωπαίοι «νταβατζήδες», και ιδίως οι Γάλλοι –να τι κάνουν τα οπλικά συστήματα- που ελέγχουν μεγάλο μέρος του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, θα έχαναν «αυγά και καλάθια». 
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/zeugospapandreouekklisia.jpg?w=322&h=400&h=400Για να είμαστε λοιπόν δίκαιοι:  Δεν ήταν μόνον ο κ. Γ. Μπόμπολας και οι λοιποί εγχώριοι «νταβατζήδες».  Όταν ο Καραμανλής «άνοιξε το ντουλάπι» στην Ευρώπη, οι σκελετοί που καραδοκούσαν ήταν πολλοί και επώνυμοι.  Τότε ο Κ. Καραμανλής και ο Πρ. Παυλόπουλος κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με δύναμη που υπερέβαινε κατά πολύ τα ελληνικά σύνορα και τα ελληνικά συμφέροντα.  Δυστυχώς.
Όπως είπαμε, αμέσως μετά τη ψήφιση του νόμου για το «βασικό μέτοχο» ο Προκόπης Παυλόπουλος ξεκίνησε για την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να υπερασπισθεί και το νόμο αλλά και το άρθρο 14 παρ. 9 του Συντάγματος κατά της διαπλοκής.  Διότι, όπως επίσης είπαμε, Σημίτης, Βενιζέλος και Πρωτόπαπας, από το 2002, ουδέποτε θέλησαν να υπερασπισθούν το Σύνταγμα.  Τον Ιανουάριο του 2005 ο Προκόπης Παυλόπουλος, μαζί με τον Θ. Ρουσόπουλο (Υπουργό Τύπου) και Χρ. Φώλια (Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας, αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κοινοτικά κονδύλια), επισκέφθηκαν (και οι τρεις μαζί, όταν το ΠΑΣΟΚ και τα κανάλια της διαπλοκής τους κατηγορούσαν ότι πήγαιναν τρεις υπουργοί να δουν έναν «χαμηλόμισθο υπάλληλο») τον Αλεξάντερ Ζάουμπ, όπως είπαμε Γενικό Διευθυντή Ανταγωνισμού.  Ένα βαθμό πιο κάτω από τον αρμόδιο Επίτροπο Τσάρλι Μάκ Κρίβι! 
Και όλοι ξέρουν ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και, ιδίως, στη Commission ό,τι λέει ο Γενικός Διευθυντής κάνει ο Επίτροπος.  Γι’ αυτό και άρχισαν απ’ αυτόν.  Άλλωστε, όπως επίσης είπαμε, ο Ζάουμπ ήταν εκείνος που έγραφε σε Βενιζέλο και Πρωτόπαπα αμφισβητώντας -με πρωτοβουλία των «νταβατζήδων»- το ελληνικό Σύνταγμα και το άρθρο 14 παρ. 9.  Επί δύο ώρες ο Παυλόπουλος, παρουσία Ρουσόπουλου – Φώλια, ανέλυε στο Ζάουμπ, ως Καθηγητής περισσότερο και γνωστός στο ευρωπαϊκό νομικό κατεστημένο λόγω προϋπηρεσίας στη Γαλλία, τη συμβατότητα του ελληνικού Συντάγματος και του νόμου περί «βασικού μετόχου» με το ευρωπαϊκό δίκαιο, πρωτογενές και παράγωγο. 
Και επειδή υπήρχαν μάρτυρες και περιστατικά συνέβη το εξής:  Ο Αλ. Ζάουμπ, νομικός και αυτός, αφού συμφώνησε με όλη την ανάλυση του Πρ. Παυλόπουλου, τόνισε με έμφαση ότι ήταν το απόλυτο δικαίωμα της Ελλάδας, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο, να εφαρμόσει το Σύνταγμά της και να υιοθετήσει τους φραγμούς κατά της διαπλοκής με τα ΜΜΕ, όπως προέβλεπε ο νόμος για το «βασικό μέτοχο»!!
Και ενώ οι τρεις Υπουργοί του Κ. Καραμανλή είχαν πετύχει τα πάντα, πριν καν προσγειωθούν στην Αθήνα άκουγαν το MEGA, τον ΑΝΤ1 και το STAR να λένε τα αντίστροφα.  Ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα απέρριπτε τελικά το νόμο για τον «βασικό μέτοχο».  Τι, άραγε, ήξεραν οι «νταβατζήδες» περισσότερο από τρεις Υπουργούς και τον Γενικό Διευθυντή Ανταγωνισμού της Commission;  Αυτό φάνηκε μόλις 15 μέρες αργότερα, Φλεβάρη του 2005.  Όταν δηλαδή ο Προκόπης Παυλόπουλος πήγε να δει, νομίζοντας ότι όλα είχαν τελειώσει, τον αρμόδιο Επίτροπο Ανταγωνισμού Τσάρλι Μακ Κρίβι στις Βρυξέλλες. Α, και να μην το ξεχάσουμε.  Μετά τη συνεννόηση των τριών Ελλήνων Υπουργών με τον Γενικό Διευθυντή Ανταγωνισμού Αλ. Ζάουμπ και τη σύμφωνη γνώμη του για το «βασικό μέτοχο», χάνονται τα ίχνη του τελευταίου.  Τον άκουσε κανείς από τότε;  Τσιμουδιά.  Πήγε ο άνθρωπος στο σπίτι του.  Τη σκυτάλη ανέλαβαν άλλα, μεγαλύτερα, «αφεντικά», εντός και εκτός θεσμικού πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ένας Επίτροπος για κλάματα.  Μάλλον δεν έκανε ούτε για «καντηλανάφτης» της Ευρώπης.

Φλεβάρη λοιπόν του 2005 ο Παυλόπουλος συναντάται με τον αρμόδιο Επίτροπο Τσάρλι Μάκ Κρίβι στις Βρυξέλλες, παρουσία –πάντα υπήρχαν μάρτυρες- του τότε επικεφαλής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στις Βρυξέλλες ικανότατου πρέσβη κ. Βασίλη Κασκαρέλη.  Να μην ξεχάσουμε:  Ο κ. Επίτροπος, Ιρλανδός, πρώην Υπουργός Οικονομικών της Χώρας του αποχώρησε από την κυβέρνησή του με πολλές «σκιές».  Τον ξεφορτώθηκαν και τον έστειλαν στις Βρυξέλλες ως Επίτροπο.  Αυτό το παρελθόν σήμαινε πολλά.  Όπως λέει ο Σαίξπηρ:  «Οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές»!
H άνοδος και η πτώση του βασικού μετόχου
Στη συνάντησή τους ο Παυλόπουλος ανέλυσε στον Επίτροπο –με βάση όσα είχε πει στον Γενικό Διευθυντή Αλεξάντερ Ζάουμπ – το νομικό σκέλος του ευρωπαϊκού δικαίου, του ελληνικού Συντάγματος και του νόμου περί «βασικού μετόχου», σύμφωνα με την πάγια νομολογία του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.  Και τότε συνέβησαν τα εξής:
Ο Επίτροπος, παρουσία ενός συνεργάτη του, είχε μπροστά του τα υπομνήματα των «νταβατζήδων», Ελλήνων και άλλων, με υπογραμμίσεις εκ των προτέρων! Σημειώνουμε ότι οι υπογραμμίσεις αυτές είχαν γίνει και με τη συνεργασία Έλληνα υπαλλήλου της Commission, με τον οποίο οι Έλληνες «νταβατζήδες» είχαν επικοινωνία.  Τόσο καλά, τόσο απλά.
Ο Επίτροπος δεν απάντησε τίποτα στα νομικά επιχειρήματα του Πρ. Παυλόπουλου.  Με κυνικό ύφος –ο Γ. Αλογοσκούφης, τότε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, είχε προειδοποιήσει τον Πρ. Παυλόπουλο για τις προθέσεις του Επιτρόπου αλλά ποιός μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο- του είπε:  «Κύριε υπουργέ το ζήτημα δεν είναι νομικό.  Είναι καθαρώς πολιτικό.  Ο νόμος σας δεν είναι συμβατός με την πολιτική μας περί ανταγωνισμού».
Ο Πρ. Παυλόπουλος κατάλαβε αμέσως ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.  Με την εμπειρία του ως νομικού απάντησε στον Επίτροπο: «Τότε να μας απαντήσετε με προειδοποιητική επιστολή».  Και αυτό διότι σκόπευε να προσφύγει η Ελλάδα αμέσως στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.  Διότι η νομολογία του τελευταίου ήταν παγιωμένη.  Άρα ο Πρ. Παυλόπουλος ήταν βέβαιος ότι η Ελλάδα θα δικαιωθεί.  Έτσι ειδοποίησε αμέσως, όταν έφυγε από το κτίριο της Commission, τον Κ. Καραμανλή.  Και να μην ξεχάσουμε:  Ο Επίτροπος δεν τόλμησε να αμφισβητήσει στη σύσκεψη το άρθρο 14 παρ. 9 του Συντάγματος. 
Γι’ αυτό ο Πρ. Παυλόπουλος, στη συνέντευξη που έδωσε στις Βρυξέλλες, τόνισε όλα αυτά στους Έλληνες δημοσιογράφους, λέγοντας ότι τα συμφέροντα του Τόπου και το Σύνταγμά μας ήταν διασφαλισμένα.  Και θα μείνει στην ιστρία η έκπληξη του κ. Στρατή Λιαρέλη, τότε δημοσιογράφου του MEGA, ο οποίος επιχειρούσε να μιλήσει για «Βατερλώ» της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.  Μην ξεχνάμε ότι το Βατερλώ απέχει μόλις δέκα χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες.  Δεν ξέρουμε βεβαίως αν το ήξερε ο κ. Στ. Λιαρέλης, ο οποίος έγινε πυργοδεσπότης στη Μυτιλήνη επειδή ξεναγήθηκε επαγγελματικώς σε πολλά τηλεοπτικά μαγαζιά.  Αρχής γενομένης από το μαγαζί του κ. Αθανασούλη, το Alter, αν το θυμάστε.
 
Ο ωμός εκβιασμός:  Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σέβεται ούτε τους θεσμούς της.
Στην Αθήνα ο Κ. Καραμανλής και ο Πρ. Παυλόπουλος, περισσότερο ως Καθηγητής, ετοίμαζαν την υπεράσπιση της Ελλάδας στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για το «βασικό μέτοχο», έχοντας στο οπλοστάσιό του την ευρωπαϊκή νομολογία.  Μάρτης του 2005.  Και τότε συνέβη το εξής, που αποδεικνύει τη διαφθορά και τη διαπλοκή μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Commission. Και ύστερα λέμε την Ελλάδα διεφθαρμένη!  Η μεγαλύτερη διαφθορά υπάρχει στους ίδιους τους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!
Ευρισκόμενος στις Βρυξέλλες για δουλειά του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, ο Χρ. Φώλιας ειδοποιεί τον Πρ. Παυλόπουλο ότι η Επίτροπος κα Ντανούτα Χούμπνερ, αρμόδια για την περιφερειακή πολιτική, είχε πάρει απόφαση να κόψει όλα τα κοινοτικά κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (πάνω από 1 δις ευρώ) αν η Ελλάδα επέμενε να συνεχίσει τον αγώνα της για την υπεράσπιση του νόμου περί «βασικού μετόχου» στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.  Δηλαδή η Ελλάδα και η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή εκβιαζόταν ωμά:  Αν τολμούσε να πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δεν θα είχε πρόσβαση στα κονδύλια για την περιφερειακή ανάπτυξη!!
Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο βαθειά ήταν η διαφθορά και η διαπλοκή μέσα στην Ευρώπη.  Το απόλυτο κατάντημα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, το οποίο σήμερα εξηγεί εύγλωττα γιατί η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση έφθασαν εδώ που έφθασαν:  Στην κατάρρευση, επειδή τα συμφέροντα είναι πάνω από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα οράματα των ηγετών που θεμελίωσαν την ενωμένη Ευρώπη.  Τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί η Siemens καθορίζει σήμερα την πολιτική της κας Μέρκελ.  Και τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Χέλμουτ Σμιτ και ο Ζακ Ντελόρ εξεγείρονται έναντι των υπαλλήλων της διαπλοκής, επειδή παραμένουν πιστοί στο ευρωπαϊκό όραμα.
Μέσα απ’ αυτόν τον εκβιασμό η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή αναγκάσθηκε, για να υπερασπισθεί την Ελλάδα, ν’ αναστείλει τον νόμο για τον «βασικό μέτοχο».  Να θυμηθούμε τότε πως το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και η διαπλοκή πανηγύριζαν.  Και να θυμηθούμε πως τότε ξεκίνησε νέος πόλεμος της διαπλοκής έναντι του Κ. Καραμανλή και του Πρ. Παυλόπουλου.
Η δικαίωση του Κ. Καραμανλή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Στη συνέχεια η εταιρεία  «ΜΗΧΑΝΙΚΗ» του Πρ. Εμφιετζόγλου –που δεν διαθέτει κανάλι- προσέφυγε στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, υπερασπιζόμενη το Σύνταγμα (άρθρο 14 παρ. 9) και το νόμο για το «βασικό μέτοχο».
Την Ελληνική Κυβέρνηση υπερασπίσθηκε τότε με απόλυτη επιτυχία ο Καθηγητής κ. Αντ. Μανιτάκης.  Μετά τα χάλασε.  Επί Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, όταν τον «γοήτευσε» ο φίλος του κ. Ν. Αλιβιζάτος.  Αλλά κ. καθηγητά «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».
Με την απόφασή του της 16/12/2008 το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, με Πρόεδρο τον Έλληνα κ. Β. Σκουρή, δικαίωσε σχεδόν στο σύνολο τις θέσεις της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και ως προς την υπεράσπιση του άρθρου 14 παρ. 9 του Συντάγματος και ως προς το νόμο για το «βασικό μέτοχο».  Ακολούθησε τις απόψεις του Εισηγητή κ. Κ. Lenaerts, που έχουν ως εξής:
«1) Το άρθρο 24, πρώτο εδάφιο, της οδηγίας 93/37/ΕΟΚ… έχει την έννοια ότι απαριθμεί κατά τρόπο εξαντλητικό τους στηριζόμενους σε αντικειμενικές σκέψεις απτόμενες της επαγγελματικής ιδιότητας λόγους που μπορούν να δικαιολογήσουν τον αποκλεισμό εργολήπτη από τη συμμετοχή σε διαγωνισμό για την ανάθεση σύμβασης δημοσίων έργων. Ωστόσο, η οδηγία αυτή δεν κωλύει ένα κράτος μέλος να προβλέψει άλλα μέτρα αποκλεισμού αποσκοπούντα στη διασφάλιση της τήρησης των αρχών της ίσης μεταχείρισης των υποβαλλόντων προσφορά και της διαφάνειας, υπό τον όρον ότι τα μέτρα αυτά δεν βαίνουν πέραν του αναγκαίου για την επίτευξη του στόχου αυτού μέτρου.
2) Το κοινοτικό δίκαιο πρέπει να ερμηνεύεται υπό την έννοια ότι δεν επιτρέπει εθνικές διατάξεις οι οποίες καίτοι επιδιώκουν τους θεμιτούς σκοπούς της ίσης μεταχείρισης των υποβαλλόντων προσφορά και της διαφάνειας στο πλαίσιο των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων, καθιερώνουν αμάχητο τεκμήριο ασυμβιβάστου μεταξύ αφενός της ιδιότητας του ιδιοκτήτη, του εταίρου του βασικού μετόχου ή διευθυντικού στελέχους επιχείρησης που ασκεί δραστηριότητα στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και, αφετέρου, της ιδιότητας του ιδιοκτήτη, του εταίρου, του βασικού μετόχου ή διευθυντικού στελέχους επιχείρησης που αναλαμβάνει έναντι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του ευρύτερου δημόσιου τομέα την εκτέλεση έργων ή προμηθειών ή την παροχή υπηρεσιών». Την απόφαση τότε δημοσίευσε και σχολίασε θετικά μόνο το «ΠΑΡΟΝ» του Μάκη Κουρή.  Όλοι οι άλλοι έθαψαν την απόφαση. Μέχρι σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι η υπόθεση είχε χαθεί.  Θεέ μου τι παραπληροφόρηση!!
Όταν οι «νταβατζήδες» βάζουν σιωπητήριο και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Εδώ τελειώνει –ή μάλλον αρχίζει- η ιστορία του «βασικού μετόχου».  Και γιατί λέμε «μάλλον αρχίζει».  Γιατί όλα εξηγούνται:  Κ. Καραμανλής και οι “ζωντανοί” εξακολουθούν να πληρώνουν τη συνέπειά τους και τον πόλεμο κατά της διαπλοκής και των «νταβατζήδων».  Ξέρουμε ότι και στο μέλλον θα κάνουν τη δουλειά τους.  Άλλωστε τι έχουν να χάσουν;
Το μήνυμα είναι προς τη Συγγρού:  Θα ορθώσει το ανάστημά της στη διαπλοκή;  Αντώνη Σαμαρά θα καταλάβεις επιτέλους ότι η μόνη σωτηρία σου είναι ν’ αντισταθείς; Σου σκάβουνε το λάκκο.  Τώρα που ο Λαός τα ξέρει όλα, ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο Κ. Καραμανλής.  Διαφορετικά θα τελειώσεις.  Και μαζί σου και το υγιές πολιτικό σύστημα και η Πατρίδα που θα κυλήσει στο Χάος μέχρι την τελική σωτηρία. Γιατί να είστε σίγουροι, ότι η Πατρίδα έτσι και αλλιώς θα σωθεί ακόμα και αν χρειαστεί να ματώσει. 
Κατάλαβέ το καλά:  Από σένα εξαρτάται αν οι «νταβατζήδες» θα τελειώσουν ή θα επιβιώσουν.  Αν δεν το καταλάβεις υπάρχει η τελευταία λύση:  Και πάλι η ώρα του Κώστα Καραμανλή.  Με τους ίδιους όρους –δυστυχώς για την Ελλάδα- που ήρθε η ώρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1974.
Η Εναλλακτική λύση “3″ την οποία απευχόμασταν δηλαδή…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3540.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters