Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! ΦΕΚ Α56-1854

ΑΡΑΓΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ;;;ΓΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Γιάννης Δάρας

.........ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ......
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟ, ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ 


ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΒΟΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΧΩΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ OΦΕΙΛΗΣ- 


 


ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ,ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..


ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ - ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

 
Viky Charalambous
ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Ν' ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ...
ΕΠΕΙΔΗ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ»

 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»ΑΘΗΝΑ 13/03/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Tι είναι τα Ειδικά Tραβηκτικά Δικαιώματα [SDR] του ΔΝΤ

Ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα (ΕΤΔ) είναι ένα διεθνές αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από το ΔΝΤ το 1969, ως εναλλακτική μορφή των υφιστάμενων επίσημων συναλλαγματικών διαθεσίμων των χωρών-μελών του.

Τα ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα δεν είναι νόμισμα και δεν έχουν φυσική παρουσία όπως το χρήμα, αλλά αποτελούν λογιστική καταχώριση και αντιπροσωπεύουν Απαίτηση για συναλλαγματικά αποθέματα νομισμάτων των χωρών-μελών του ΔΝΤ (ευρώ, ιαπωνικά γιεν, λίρες, δολάρια κτλ) με τα οποία μπορούν να ανταλλαγούν.

Πού βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδας και γιατί δεν τον ζητάτε πίσω; Τέτοια δουλεία ούτε οι μαυροι στην Αλαμπάμα δεν είχαν!!!


 
Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα μας και τις προκλήσεις των τελευταίων ετών, η Ελλάδα δεν έχει πουλήσει ούτε ένα γραμμάριο χρυσού.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ - 1,1 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ


ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters