Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ελληνισμό Παγκοσμίως σήμερα ΟΧΙ με όπλα αλλά με νόμους διότι γνωρίζουν ότι οι Ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες




Όλοι πολεμάνε τον Η αιώνια Φάλαγγα η Ασπίδα του Έθνους με Ηγέτη τον Θεσμό τον Παγκόσμιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παρουσιάσουμε την Νομική Πυρηνική υπόσταση που θέσπισαν τα Έθνη

Ο Ελληνισμός εκπροσωπείται Εθιμικά Θεσμικά Ιστορικά Παγκόσμια από τον Μεγάλο Αλέξανδρο . Ο Πανελλήνιος Βασιλεύς Αλέξανδρος εκπροσωπείται Εθιμικά Θεσμικά ιστορικά με Διεθνείς Συμβάσεις από την Προεδρία Αιγών, Θεσμός Εθιμικός Παγκόσμιος με τρις Βασιλείες και 27 Κράτη υπόλογα στο Εθιμικό Διεθνές Δίκαιο του ΟΗΕ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : 

Στις 18/11/2019 στο Α/Τ  Κιλκίς κατατέθηκε μήνυση εναντίον ιδιοκτητών και οδηγών λεωφορείων καθώς και ξενοδόχων που μεταφέρουν και δίνουν κατάλυμα σε λαθροεισβολείς. 

Το Κιλκίς λέει ΟΧΙ και η φωνή μας θα φτάσει σε κάθε γωνιά της ΕΛΛΑΔΑΣ μας... 

460.000 παιδιά ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ κάθε χρόνο μόνο στίς ΗΠΑ …!!! Αλήθεια, ΠΟΥ πάνε; ΠΟΥ;

ΜΙΚΡΕΣ, ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!
ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (...) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....

Αρκετα απο αυτα βρισκονται ξανα “σωα” και “αβλαβη” ..αλλα πολλα απο αυτα δεν βρισκονται ποτε ..!

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. Eκπρόσωπο για θέματα κλιματικής αλλαγής όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Ρένα Δούρου

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, θα οριστεί εκπρόσωπος του κόμματος σε θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, ο ρόλος της θα είναι διατομεακός και θα αφορά την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και την ενέργεια «τομείς με τους οποίους είχε ασχοληθεί ενεργά και ως περιφερειάρχης και από τις συμμετοχές της στο Συμβούλιο της Ευρώπης»...

Βουλιάζει η Θράκη από παράνομους μετανάστες


H κατάσταση στην ελληνουτουρκική μεθόριο στον Έβρο επιδεινώνεται καθημερινά, αλλά στην Αθήνα τα θέματα αυτά «κρατούνται χαμηλά», μακριά από την ατζέντα της επικαιρότητας, για λόγους που ευλόγως μπορούμε να υποθέσουμε.

Από τον Μανώλη Κοττάκη

Την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν τρία συγκεκριμένα γεγονότα που είναι αδύνατον να προσπεράσουμε:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters