Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Οι Ρώσοι άνοιξαν το "μαύρο κουτί" ενώπιον δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρώσοι άνοιξαν το "μαύρο κουτί" ενώπιον δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ) 
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας παραχώρησε την Παρασκευή συνέντευξη τύπου αναφορικά με την έρευνα του περιστατικού κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού Su-24 από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στη Συρία.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ παρουσίασε τον καταγραφέα πτήσεις (μαύρο κουτί) του αεροσκάφους το οποίο ειδικοί εμπειρογνώμονες άνοιξαν μπροστά στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, το εσωτερικό τμήμα του καταγραφέα πτήσης του ρωσικού μαχητικού η οποία κράτησε συνολικά 40 λεπτά λήφθηκε από τους ειδικούς για εξετάσεις στο εργαστήριο. Τα πρώτα στοιχεία πρόκειται να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.
 
ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ 2

Ο αναπληρωτής επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων αεροδιαστημικής, δήλωσε ότι οι εμπειρογνώμονες θα χρειαστούν ειδικό εξοπλισμό για να αποκρυπτογραφήσουν τη μονάδα μνήμης του καταγραφέα πτήσης.

"Λαμβάνοντας υπόψη ότι το περίβλημα της μονάδας μνήμης υπέστη ζημιές, υπάρχει ανάγκη για ειδικό εξοπλισμό για την αποκρυπτογράφηση των πληροφοριών”, είπε.

Οι ειδικοί εξήγησαν ότι αν και οι συσκευές ονομάζονται μαύρα κουτιά, το πραγματικό χρώμα τους είναι πορτοκαλί, για καλύτερη ορατότητα. Ωστόσο, μπορούν να μαυρίσουν σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 
Στο μεταξύ, τρία από τα οκτώ τσιπς που περιέχονται στον καταγραφέα πτήσης είναι κατεστραμμένα και θα πρέπει να εξεταστούν με ακτίνες Χ στο εργαστήριο, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής δύναμης Αεροδιαστημικής.
 
Να θυμίσουμε ότι το ρωσικό Su-24 καταρρίφθηκε από τουρκικά μαχητικά στις 24 Νοεμβρίου στα σύνορα της Συρίας, επειδή όπως υποστήριξαν οι τουρκικές αρχές παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, κάτι που το ρωσικό υπουργείο άμυνας αρνείται κατηγορηματικά. Σε απάντηση για το περιστατικό, η Μόσχα πήρε μια σειρά οικονομικών μέτρων κατά της Άγκυρας, ενώ ο ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν περιέγραψε την τουρκική αντίδραση ως "πισώπλατη μαχαιριά" που πραγματοποίησαν οι "συνένοχοι των τρομοκρατών."
 
Δείτε το βίντεο την ώρα που ειδικοί ανοίγουν το περίβλημα του "μαύρου κουτιού" ενώπιον δημοσιογράφων

 

Μόνο δύο χώρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μόσχας για την εξέταση του μαύρου κουτιού

Στο μεταξύ η Ρωσία προσκάλεσε ειδικούς από 14 χώρες για την αποκρυπτογράφηση της καταγραφής των στοιχείων πτήσης του Su-24, αλλά μόνο η Κίνα και η Μεγάλη Βρετανία συμφώνησαν να συμμετέχουν στη διαδικασία.

“Το Su-24  ποτέ δεν αποτέλεσε απειλή για την Τουρκία”

Πάντως ο αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής δυνάμης αεροδιαστημικής, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την Παρασκευή, πως το ρωσικό μαχητικό σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε απειλή για την Τουρκία, ενώ όπως πρόσθεσε, η Ρωσία έχει αποδείξεις ότι το Su-24 ποτέ δεν παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Είπε ακόμη ότι ο καταγραφέας στοιχείων πτήσης του ρωσικού μαχητικού είναι στην ίδια κατάσταση με αυτήν που βρέθηκε στο τόπο της συντριβής.
 
 
Πηγές: RT, Sputnik
http://www.reporter.com.cy/international/article/20186/oi-rosoi-anoixan-to-mavro-koyti-enopion-dimosiogafon#.VnPBZeHcqzs.facebook

"ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ WASHINGHTON DC ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ..."

Όπως είπε και ο Μέγας Αλέξανδρος, "η τύχη ευνοεί τον τολμηρό"..

ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ WASHINGHTON DC ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ FED ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 11/9/2001!


Η "White Dragon Society" προσφέρει πλήρη υποστήριξη στον νεαρό πρωθυπουργό Justin Trudeau, αν διατάξει τον καναδικό στρατό να πορευτεί στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συλλάβει τους εγκληματίες της συμμορίας των Χαζάρων που βρίσκονται εκεί και είναι υπεύθυνοι για παράνομες εισβολές και μαζικές δολοφονίες.

Το μήνυμα της WDS προς τον συγγραφέα είναι "σας υποσχόμαστε την υποστήριξη της Ευρώπης, του Πενταγώνου και της συμμαχίας των BRICS, αν ο Trudeau βοηθήσει στην απελευθέρωση του κόσμου από τους απατεώνες μη κρατικούς φορείς που έχουν έδρα τους τις ΗΠΑ. Ανώτεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου υπόσχονται ότι θα συνεργαστούν με τους Καναδούς στρατιωτικούς αν κινηθούν προς τις δύο αυτές πόλεις με σκοπό τη σύλληψη των εγκληματιών που έχουν την βάση τους εκεί".

Επίσης, "είμαστε πρόθυμοι να εξετάσουμε την ενσωμάτωση των ΗΠΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες του Καναδά, εφόσον μια τέτοια κίνηση υποστηρίζεται από το λαό σε δίκαιες εκλογές". Η οικογενειακή φατρία των Rothschild και οι Ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες που έχουν ντε φάκτο τον έλεγχο της Ευρώπης υποστηρίζουν επίσης την κίνηση της WDS, σύμφωνα με ειδικό απεσταλμένο που έστειλαν για να συναντηθεί με εκπροσώπους της WDS στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα..

Αναρτήθηκε από τον Benjamin Fulford στις 15/12/2015
Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/12/washinghton-dc.html

Ο Σείριος - Κύνας και το Χριστουγεννιάτικο - Ηλιουγενινιάτικο Δέντρο

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΚΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΩΣ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Ο ΠΑΝΔΙΩΝΑΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΗΡΙΓΟΝΗ) ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΚΑΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΑΦΥΛΟ.

ΩΣ ΔΩΡΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΙΟ ΕΝΑΝ ΑΣΚΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΘΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΚΑΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ.

Η ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ Η ΜΑΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΗΡΙΓΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Η ΗΡΙΓΟΝΗ ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΕΞ'ΙΣΟΥ ΦΟΒΕΡΗ.

Η ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΝΤΑΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΙΓΟΝΗΣ.

ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΔΕΝΔΡΑ ΜΕ ΝΕΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

ΕΤΣΙ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΕΡΑΣΕ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΡΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΤΕΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΟΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ-ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΕΜΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ...ΑΗΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΑ...ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ.

Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΛΙΜΠΕΡΑΛΙΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΜΠΕΡ (ΕΛΕΥΘΕΡΕΑ) ΠΑΤΕΡ ΔΙΟΝΥΣΟ) ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΡΕΜΟΝΤΑΣ ΕΙΔΩΛΙΑ {OSCILLA) ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΑ ΜΑΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΗΣ.

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΥΝΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝ ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΜΑΙΡΑ-ΣΕΙΡΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ <<ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ>> ΔΕΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΥΘΟΥ.

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ Η ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΡΟΔΟ, ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ.
Ηλίας Σεμερτζίδης
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/christmas-tree-sirius-canis-iliougeniatiko-dentro.html#sthash.7TV8Af2z.dpuf

Chemtrails Ψεκαστήρια σε σχήμα πεντάλφα είχατε ξαναδεί;


Ψεκαστήρια σε σχήμα πεντάλφα είχατε ξαναδεί;


Η φωτογραφία που ακολουθεί τραβήχθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ…

Μερικές φορές από τα Chemtrails απλά μένεις με το στόμα ανοιχτό…

Μήπως κάποιος πιλότος απλά με την πεντάλφα έστειλε το μήνυμα του;



Eυχαριστώ τον φίλο CHRIS που την μοιράστηκε μαζί μας!

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/chemtrails-pentalfa.html#sthash.Air9tUJK.dpuf

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΙΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΑΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΑΡΤΑΡΑ! 


ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΛΛΟΕΙΔΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΡΑΤΟ-ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.

(ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ…)

«…. Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια χώρα πετρώδη ( Άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγο στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορικές γλώσσες και ήταν, ανθρωποφάγοι, κυνοκέφαλοι (άνθρωποι με κεφάλι σκυλού- αιγύπτιες θεότητες), γότθοι, μαγγόθοι, δραραίοι, μαρμύθες και άλλες πολλές. Ήταν όλες τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια, και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, κένταυροι που πέθαιναν στο φως της ημέρας, μονοπόδαροι άνθρωποι με ουρά, άνθρωποι με έξι χέρια (ινδικές θεότητες), όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν καβούρια.

Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα ΤΑΡΤΑΡΑ!

Όλους αυτούς τους νίκησε κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φώς, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη και αποτελούσαν «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!».

Ο Αλέξανδρος τους κατεδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπόλοιπους τους έκλεισε Εντός της εισόδου. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με Σιακήνθη ή Ασίκητο, που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά ούτε η φωτιά το λιώνει. Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη (κοίλη γη) τους μιαρούς όλων των φυλών».

ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ (ΤΑΡΤΑΡΑ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΙΝΔΙΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ¨ΕΧΟΥΝ¨ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (CHANNELING-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ…) ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΜΠΤΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ?

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ?
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ! ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. 

Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ( ΒΛΕΠΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ).
ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ?
ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ? 
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ?

ΜΜΜΜΜ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ? 
ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ? 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ … ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΛΟΓΟ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΡΓΟΝΗ ) ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… 

ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… 

ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

ΟΠΟΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ¨ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ¨…ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. 

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

… ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ¨ΒΑΛΟΥΝ¨ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

ΠΗΓΗ ,  periergaa
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/koufia-gh-ontotites.html#sthash.revYfWmD.dpuf

Ο σημερινος ανθρωπος εγινε στα γενετικα εργαστηρια της Φαιστου

Εχω γραψει παλαιοτερα οτι στον λαβυρινθο της Φαιστου γινονταν γεννετικα πειραματα .Βρεθηκαν και καταλληλοι χωροι γι αυτα.Τα εγραψα τοτε με λεπτομερειες, τι βρηκε το ρωσικο συνεργειο, αλλα τωρα ειναι δυσκολο να τα ξαναβρω .
Οι ανθρωπολογοι σημερα αδυνατουν να βρουν τον χαμενο κρικο μεταξυ του HOMO SAPIENS και του συγχρονου ανθρωπου.Εχει προσθετα 20.000 γονιδια.Αυτα προστεθηκαν , στο εργαστηριο της ΚΑΛΥΨΩΣ στη ΦΑΙΣΤΟ της ΚΡΗΤΗΣ υπο την επιβλεψη της Αθηνάς. 

Μεγαλωσαν το κρανιο του πρωτογονου ιθαγενη, για να χωρεσουν το αριστερο και δεξι εγκεφαλικο ημισφαιριο μαζι με το Μεσολοβιο,προστεθηκαν καινουργια ματια και φυσικα η νεα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ με τα 20.000 γονιδια. 

Μην με ρωτατατε που τα ξερω. Πηγές δεν προκειτε τωρα να πω. Αν θελετε μην πιστευεται και καλα θα κανετε . Σας δικαιολογω. Αλλα τις πηγες μου τις θελω . 

Χρειαστηκαν 700 χρονια, στην ιατρικη ομαδα της Καλυψούς,για την αλλαγη του πρωτογονου ανθρωπου της ΓΗΣ,στον πρωτο συγχρονο ανδρα, τον ΜΥΚΗΝΑΙΟ. Εχει σχεση που στελνανε οι Αθηναιοι 7 κοριτσια και 7 αγορια και οχι παραπανω ή παρακατω .Σε 7+7=14 κομματια διαμελιστηκε ο Οσιρις και ξανα ενωθηκε. Την ερμηνεια τους θα την πω αργοτερα.Τωρα αλλο ειναι το θεμα .

Οι προγονοι μας πιστευαν και αυτο ισχυει και τωρα (αν με διαβαζει κανενας γιατρος και κανω λαθος ας μου το πει, για να βαδισω πιο σωστα) οτι ο αριστερός εγκέφαλός μας είναι ο καθημερινός εαυτός μας,με όλα τα καλά του και τα κακά του,γενικα το «ζώο» μέσα μας.Απο μονος του δεν μπορεί να μας οδηγήσει πουθενα.Ο δεξιος εγκεφαλος μας είναι κατι άλλο,είναι το φως,το πνευμα,η ψυχη,η «καρδια» του ανθρωπου,ο ΑΠΟΛΛΩΝ μεσα μας.Οι δυο εγκέφαλοι μας δεν επικοινωνουν μεταξυ τους κατευθειαν . Η επικοινωνία τους γίνεται μέσω του Μεσολοβιου ( μεσολόβιο ειναι μια πυκνή δέσμη νευρων που ενωνει τα δυο μερη του εγκεφαλου).

Οι προγονοι μας πιστευαν και νομιζω οτι αυτο ισχυει και τωρα (ας βοηθησει κανενας γιατρος) οτι οι 7 αισθήσεις μας ,διοχετεύουν καθημερινά στο μυαλό μας εκατομμύρια πληροφοριων,που συγκεντρώνονται στο Μεσολοβιο.Κατα την διάρκεια του υπνου,το Μεσολόβιο μοιράζει τις πληροφορίες αυτές στα δυο μερη του μυαλου για όλα όσα πρόκειται να συμβούν την επομένη ημέρα και το κοντινό μελλον.Ετσι αυτό που ζούμε σήμερα το έχουμε αποφασισει, χθες.

Το καλύτερο παράδειγμα για ότι σας περιέγραψα είναι της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, αυτό με την ΠΗΝΕΛΟΠΗ και το υφαντό της.Ολη μέρα ύφαινε στον αργαλειό και το βράδυ το χαλούσε για να ξανακάνει την επομένη ημέρα το ίδιο. 

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ εχει αλληγορικη ερμηνεια:Ειναι το Μεσολοβιο.Τι πιστευατε οτι η Πηνελοπη θα υφαινε και θα το κατεστρεφε το βραδυ και παλι απο την αρχη; Τοσο βλακες ηταν οι Μνηστήρες; Δεν θα το παιρνανε χαμπαρι μια που θελανε να την πηδηξουν; Ολη η Οδυσσεια και Ιλιαδα ειναι αλληγορικη. Εμεις ειμαστε νομιζω οι καθηστεριμενοι και την εχουμε για παραμυθι. Δειτε τοσα χρονια δεν αναλογιστικαμε και να πούμε . Καλα μαλ@κες ηταν οι Μνηστηρες και δεν καταλαβαινουν την Πηνελοπη οτι το κατεστρεφε το υφαντο το βραδυ; 

Ακομη αρχη ειμαστε, θα πουμε κι αλλα...

toagnosto ,  master-lista

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/simerinos-anthropos-egine-sta-genetika-ergastiria-faistou.html#sthash.A3SyXivH.dpuf

Η Άγνωστη Μούμια της Σαντορίνης...

Την απίστευτη ιστορία μιας μούμιας που ανακάλυψε το 1857 στη Θήβα, Σκωτσέζα αρχαιολόγος έφεραν στο φως με κάθε λεπτομέρεια οι επιστήμονες.Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας κατάφεραν να «ζωντανέψουν» την μούμια ηλικίας 2.000 ετών!
Της έφτιαξαν το πρόσωπο και βρήκαν όλα τα μυστικά που έκρυβε η σαρκοφάγος. Από την αιτία θανάτου, την εργασία που έκανε, αν ήταν πλούσια ή όχι , το πιστοποιητικό θανάτου μέχρι τα φυλαχτά που είχε πάνω της. Πώς έγιναν όλα αυτά; Με τη συνδρομή διάφορων ειδικοτήτων και ενός αξονικού τομογράφου!

Η χρήση της Αξονικής Τομογραφίας επέτρεψε την αποκάλυψη όσων κρυβόταν κάτω από τα σάβανα της μούμιας επιτρέποντας την ανακατασκευή του σκελετού και την εκτίμηση των βιολογικών χαρακτηριστικών του ατόμου καθώς και την ανάπλαση του προσώπου από τα υπολειπόμενα μαλακά μόρια.

Εξαρχής ελάχιστα ήταν γνωστά για την μούμια, η οποία χρονολογείται στο 10 π.Χ, και πήρε το όνομα της από τον αρχαιολόγο Alexander Henry Rhind. Ο Σκωτσέζος αρχαιολόγος την «εντόπισε» σε ανασκαφή του, σε ηλικία μόλις 24 ετών, στην αρχαία πόλη της Θήβας, το 1857, και την μετέφερε στην Σκωτία.

Ο επικεφαλής της ομάδας του Μουσείου JimTate έφερε σε επαφή επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων για τη διεκπεραίωση της μελέτης της μούμιας. Η αξονική τομογραφία επέτρεψε την ανακατασκευή του εσωτερικού περιεχομένου των σαβάνων σε 3 διαστάσεις.


Η Ιατροδικαστής και Ανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Έλενα Κρανιώτη, μίλησε στο MadeinCreta, για αυτήν τη μελέτη, καθώς το βάρος της αποκάλυψης της μυστηριώδους γυναίκας στηρίχθηκε σε αυτήν. Ύστερα από διεξοδική έρευνα από τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του σκελετού και την οδοντοστοιχία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα ηλικίας 25-35, Αιγυπτιακής εθνικότητας και ύψους 1,58μ.

Από την οδοντοστοιχία (η οποία ήταν σε άριστη κατάσταση) εικάζεται επίσης και η επαγγελματική της δραστηριότητα . Εκτιμάται ότι έπλεκε καλάθια χρησιμοποιώντας την οδοντοστοιχία της καθώς υπάρχει φυσική αλλοίωση στα δυο μπροστινά δόντια.

Άλλα στοιχεία που προκύπτουν είναι ότι εργαζόταν σε ευγενείς, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την προσοχή που έτυχε το σώμα κατά τη μουμιοποίηση. Ωστόσο η ίδια δεν ήταν ευγενής. Η περιβολή της το αποδεικνύει αυτό σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν είχε πάνω της κοσμήματα.

Όσον αφορά στα αίτια θανάτου η Δρ. Κρανιώτη δεν αναγνώρισε περιθανάτια τραύματα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν ενδείξεις για την αιτία θανάτου. Το πιθανότερο είναι πως είχε ένα γρήγορο θάνατο λόγω κάποιας σοβαρής λοίμωξης η οποία δεν άφησε σημάδια.

Κατά την εξέταση του κρανίου αναγνωρίστηκε κάταγμα κοντά στην ρινική κοιλότητα το οποίο είναι συμβατό με μεταθανάτιο κάταγμα το οποίο είναι αποτέλεσμα της εξαγωγής του εγκεφάλου δια της ρινός κατά τη διαδικασία της μουμιοποίησης.



Πηγή: magiki-avli.blogspot.gr ,  ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/santorini-mummy.html#sthash.8mwd0oEC.dpuf

Ο διαμελισμός της Ελλάδας στα σχέδια της Νέας Τάξης [Βίντεο]


Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με το οποίο εξηγείται το πως ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας



Πηγή: pronews.gr , apocalypsejohn.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/diamelismos-elladas.html#sthash.5QR9oJjB.dpuf

Ουρές στο Σικάγο για τους… ΕΛΛΗΝΕΣ!!! "Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο"

Με πρωτοσέλιδα αφιερώματα υποδέχθηκαν τα αμερικανικά ΜΜΕ τη μεγάλη έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο», που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα στο Field Museum, στο Σικάγο, το οποίο δέχεται ετησίως περισσότερους από 1,2 εκ. επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Υπομονετικά και για πολλές ώρες, ο κόσμος περιμένει στις ουρές για να θαυμάσει τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, με την έκθεση «Τhe Greeks: Agamemnon to Alexander the Great», που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με τέσσερα σημαντικά μουσεία του Καναδά και των ΗΠΑ. 
Υπομονετικά και για πολλές ώρες, ο κόσμος περιμένει στις ουρές για να θαυμάσει τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, με την έκθεση «Τhe Greeks: Agamemnon to Alexander the Great», που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με τέσσερα σημαντικά μουσεία του Καναδά και των ΗΠΑ. Περιλαμβάνει περισσότερα από πεντακόσια εκθέματα, αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής γλυπτικής, ζωγραφικής και κοσμηματοτεχνίας, που προέρχονται από 22 ελληνικά μουσεία, και με την σωστή προβολή που έγινε, αποδείχθηκε ότι ο κόσμος διψάει να δει και να θαυμάσει την τέχνη των αρχαίων Ελλήνων που έδωσαν το φως τους, σε όλο το, δυτικό κόσμο.

Για πρώτη φορά βγήκαν από την Ελλάδα τόσο πολλά αρχαία αριστουργήματα για να γίνει αυτή η έκθεση, που έχει κεντρικό θεματικό άξονα τους Έλληνες σαν μορφές μέσα από τα ανασκαφικά δεδομένα. Ο επιμελητής της έκθεσης στο Σικάγο κ. William Parkinson εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη μεγάλη τιμή να παρουσιάζεται μια τόσο σημαντική έκθεση στο Field Museum, η οποία ξετυλίγει το πανόραμα του ελληνικού πολιτισμού.

Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα και διαλέξεις, ενώ, όπως πληροφόρησε ο κ. John Calamos, το National Hellenic Museum, εκτός από την έκθεση για το Αιγαίο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, θα διοργανώσει παράλληλες εκδηλώσεις για την ομογένεια και τους Αμερικανούς πολίτες.





Πριν από το Σικάγο η έκθεση παρουσιάστηκε στο Pointe-à-Callière του Μόντρεαλ, καταλύοντας όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστορία του Μουσείου.



Μετά το Σικάγο, η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο National Geographic Museum στην Ουάσιγκτον (26 Μαΐου 2016 έως 9 Οκτωβρίου 2016).


Ότι και να πούμε οι άνθρωποι ξέρουν να στήσουν μια έκθεση και να αναδείξουν τα έργα τέχνης.


Η προβολή και η διαφήμιση που έγινε ήταν συντονισμένη και σωστή, γι' αυτό και τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου.



Με υπομονή, ο κόσμος περιμένει στην ουρά για να μπει στο Μουσείο και να θαυμάσει την έκθεση. 



nikosonline.gr ,  
 thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/cigaco-the-greeks-agamemnon-alexander.html#sthash.YS0HLU5L.dpuf

Το πιο υγιεινό λαχανικό στον κόσμο κι όμως...το έχουμε ξεχάσει εντελώς - Και μία συνταγή


Όταν τρώγεται ωμό μπορεί να προλάβει ή να επιδράσει θεραπευτικά στον καρκίνο

Σύμφωνα με ένα νέο βαθμολογικό πίνακα, ο οποίος συντάχθηκε από ειδικούς ερευνητές διατροφολόγους του πανεπιστημίου William Paterson του Νιου Τζέρσεϊ και ο οποίος δείχνει τη θρεπτική πυκνότητα των διαφορετικών φρούτων και λαχανικών, το

νεροκάρδαμο είναι το λαχανικό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Έχει την επιστημονική ονομασία Ναστούρτιο το φαρμακευτικό και είναι γνωστό ως νεροκάρδαμο. Η καταγωγή του είναι από την Ευρώπη και σήμερα βρίσκεται σε πολλές περιοχές της γης κοντά σε λίμνες, ρυάκια ποταμούς και χαράδρες. Ως φρέσκο τρώγεται σε διάφορες σαλάτες και σάντουιτς ενώ βράζεται και τρώγεται ως λαχανικό, σε σούπες κ.λ.π.

Ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του είναι τα εξής:

Κάλιο, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο (περισσότερο από το σπανάκι), θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, φυλλικό οξύ, ψευδάργυρος και οι βιταμίνες Α, Β6, Β12, C (περισσότερη από τα λεμόνια και τα πορτοκάλια), D, E και KA.

Το νεροκάρδαμο ήταν γνωστό από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης το είχε περιγράψει ως διεγερτικό και αποχρεμπτικό. Εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί από τη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία του βήχα και της βρογχίτιδας. Επίσης, έχει αναφερθεί ότι όταν τρώγεται ωμό μπορεί να προλάβει ή να επιδράσει θεραπευτικά στον καρκίνο. Στην Κινέζικη ιατρική χρησιμοποιείται για συρρίκνωση όγκων, βελτίωση της νυχτερινής όρασης και την παραγωγή της χολής, ενώ η δράση του επεκτείνεται και σε περιπτώσεις πονόλαιμου, δυσκολίας στην ούρηση, παρωτίτιδας και κακής… αναπνοής.

Παρασκευή ροφήματος με νεροκάρδαμο:

Για να προετοιμάσετε ένα ρόφημα, προσθέστε 2 κουταλάκια του αποξηραμένου βοτάνου σε μία κούπα νερό που έχετε βράσει (μέχρι 3 φορές την ημέρα). Επειδή το Ναστουρτιο έχει διουρητικές ιδιότητες η χρήση του δεν πρέπει να ξεπερνάει τη προτεινόμενη μέγιστη ημερήσια δόση (6,0γρ.) και δεν θα πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 4 ετών.

invitromagazine.gr  ,  amfipolinews -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/antikarkiniko-lahaniko-nerokardamo.html#sthash.GQYxBjxh.dpuf

«ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

maxresdefault

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΗΔΗ ΕΧΘΕΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ(ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ) ΑΝΑΚΙΝΗΣΕ ΘΕΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΤΥΧΑΙΟ;

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ;

ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ;
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ;

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ …

ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ …

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ (ΓΑΠ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ …

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ ΤΟΥ (ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) …

ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΟΠΟΥ (ΑΡΘΡΟ 4) ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ …

ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΜΦΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΥΞΗΣΟΥΝ …

ΤΟ Σ.Τ.Ε ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ …

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ …

ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …

ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΗ …

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΡΙΚΟΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ …

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΕΓΝΑ, ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ …

ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ Η ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΟΤΙ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΣΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ¨(ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ) «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ» (ΠΑΙΣΙΟΣ), ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ;

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ …

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΘΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ !!!


anargyros61
http://www.triklopodia.gr

Το τηλεφώνημα της 10ης Ιουλίου – Καραμανλής σε Τσίπρα: Η χώρα βυθίζεται, κάνε το χρέος σου! (και κατέβασε τα παντελόνια σου)


Μια ακόμη παρέμβαση αλλά και αυτή τη φορά όχι άμεση από τον Κώστα Καραμανλή. Αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να παρέμβει στην πολιτική ζωή μέσω… συνεργατών του, επιλέγοντας να παραμείνει μακριά από το φως της δημοσιότητας λες και είναι αλλεργικός!

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να αποκαλύψει μέσω συνεργατών του, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το μεσημέρι της Παρασκευής (18.12.2015), τη μια και μοναδική όπως διευκρινίζει τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αδειάζοντας τον άλλοτε στενό του συνεργάτη Θόδωρο Ρουσόπουλο που χθες είχε μιλήσει τουλάχιστον δυο τηλεφωνικές επικοινωνίες των δυο ανδρών.

Όπως λοιπόν διευκρινίζουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα μόλις δυο 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξης, Αλέξης Τσίπρας και Κώστας Καραμανλής έχουν μιλήσει μόνο μια φορά στο τηλέφωνο και αυτό τις 10 Ιουλίου, με πρωτοβουλία του δεύτερου!

Το τηλεφώνημα Καραμανλή σε Τσίπρα που έγινε πέντε μέρες μετά το δημοψήφισμα και μόλις λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη και 17ωρη Σύνοδο Κορυφής όπου ο πρωθυπουργός κατέληξε σε συμφωνία με τους δανειστές για το τρίτο Μνημόνιο. «Η χώρα βυθίζεται, πρέπει να κάνεις το καθήκον σου» είπε, σύμφωνα πάντα με τους συνεργάτες του, ο Κώστας Καραμανλής στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, η πλευρά Καραμανλή επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει ούτε την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αλλά ούτε και το περιεχόμενό της για να μη χρησιμοποιηθεί για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Στόχος, τονίζουν, ήταν να λειτουργήσει ο Κ. Καραμανλής ως αντίβαρο στις φωνές που υπήρχαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης (όπως εκείνη του Παναγιώτη Λαφαζάνη) για πλήρη ρήξη με την Ευρώπη.

Η απορία που δημιουργείται εύλογα είναι γιατί η πλευρά του Κώστα Καραμανλή επέλεξε να δημοσιοποιήσει την τηλεφωνική επικοινωνία και το περιεχόμενό της με τον Αλέξη Τσίπρα τώρα, δυο μέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας…

Μέσω των συνεργατών του, ο Κώστας Καραμανλής προσέφερε, εξάλλου, και ένα μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα στον πιο στενό του συνεργάτη όταν ήταν πρωθυπουργός, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος 24 ώρες πριν είχε υποστηρίξει πως έχουν γίνει τουλάχιστον δυο τηλεφωνικές επαφές Τσίπρα – Καραμανλή, είχε αποθεώσει τις ηγετικές ικανότητες του νυν πρωθυπουργού και είχε εκφράσει φόβους για ενδεχόμενη διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Ρουσόπουλος διατυπώνει προσωπικές του θέσεις, που δεν απηχούν τη θέση του Κώστα Καραμανλή» ανέφεραν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.


newsit.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2

BIKY XAΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 91.5 18-12-2015 Sorras T.V


ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος της μυστικής υπηρεσίας των Ρώσων FSB σε τέσσερις τουρκικές τράπεζες!

αρχείο λήψης 


Ο ρωσοτουρκικός πόλεμος συνεχίζεται σ΄ όλα τα επίπεδα. Η Μόσχα προχώρησε σε μία ακόμη ενέργεια που δείχνει ότι η Τουρκία έχει λόγους να ανησυχεί.

Η μυστική υπηρεσία FSB μπήκε αιφνιδιαστικά σε τέσσερα υποκαταστήματα τουρκικών τραπεζών που λειτουργούν σην Μόσχα και έκανε “φύλλο και φτερό” τα αρχεία τους. Η επιχείρηση εγινε στις τράπεζες Ziraat Bank (λειτουργεί και στη Θράκη), Garanti Bank, Is Bank και Yapi Kredi Bank.

Οι έρευνες είχαν να κάνουν με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Από την Άγκυρα πηγές υποστηρίζουν οτι η FSB δεν βρήκε τίποτα μεμπτό και ότι μοναδικός στόχος ήταν η ταλαιπωρία Τούρκων επιχειρηματιών”.

Έρευνες έγιναν και σε ρωσικές τράπεζες που έχουν σχέση με Τούρκους επιχειρηματίες.

Μένει να ακούσουμε τι βρήκαν οι Ρώσοι.

onalert.gr

 
 

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΣΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

 

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2899 ή κατ” άλλους 2015 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Πρωτόκολλο 63673/18/12/15
ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060356590651516&set=a.742940135726498.1073741828.100000315551099&type=3&theater



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060356590651516&set=a.742940135726498.1073741828.100000315551099&type=3&theater

Nanci Georgossopoulou

Το πρώτο βήμα έγινε !!!
Κατατέθηκε σήμερα στην ΔΟΥ Χαλκίδος επ” ονόματι μου η εξώδικη δήλωση-εντολή για την είσπραξη κάθε βεβαιωμένης σε βάρος μου οφειλής απ” τους λογαριασμούς των 600 δις καθώς και απ” τα συνολικά ποσά των 115,5 τρίς των καταπιστευματικών λογαριασμών στα οποία είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες συνδικαιούχοι…
Η κατάθεση έγινε εν αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους της ΔΟΥ , για να μην πω σε κλίμα ενθάρρυνσης προς ημάς ….
Κατατέθηκαν λοιπόν σήμερα 1+12 =13 τέτοια εξώδικα από 13 συμπολίτες μας….
Για λόγους ουσίας ζήτησα απ” την υπάλληλο του τμήματος πρωτοκόλλου να καταχωρήσει στον υπολογιστή της και τα 13 εξώδικα με την αιτιολογία ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ !!!!
Ο Λαός έδωσε την ΕΝΤΟΛΗ…. Αναμένουμε την απάντηση των υπαλλήλων μας , διαχειριστών της εξουσίας την οποία ημείς τους αναθέσαμε !!!
ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ : ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ…… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΙ ΟΥΧΙ ΑΥΤΉ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΉΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!! Το δικό μου εξώδικο θα επιδωθεί τελικά και δια δικαστικού επιμελητού και στον Υπ.Οικ. την Δευτέρα , προκειμένου να αποδεικνύεται απ την έκθεση επίδοσης η ακριβής ημερομηνία παραλαβής του εγγράφου για να μην υπάρχει καμμία αμφισβήτηση ως προς το πότε ακριβώς παρήλθε η πενθήμερος προθεσμία που τάχθηκε με το εξωδικό μας…. ΔΥΝΑΜΗ , ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!!!!!!!!! Όπως λέει και ο γίγαντας του ελληνισμού , η Βάση του Λαού μας , ““το ποτάμι είμαστε εμείς»….Πάμε να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγέως …ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ…. Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!
…………………………….
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
……………………………..
xeironeioslabh-150x150
Αλφειός: ΑΙ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑΙ ΜΟΡΑΙ» ΔΙΕΒΗΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟΝ «ΑΛΦΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΗΛΙΔΑ» ΙΝΑ ΚΑΘΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΩΣ» !!! ΑΧΑΙΟΙ , ΔΩΡΙΕΙΣ , ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΙΣ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΕΒΗΚΟΤΕΣ ΤΟΝ «ΠΗΝΕΙΟΝ» ΙΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ ΑΘΛΟΝ !!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!

ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
— — — — Παίδες Ελλήνων,σημερινοί…
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε;;;
Για τα παιδιά, τις γυναίκες,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους ;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!!!!! 

 xeironeioslabh-150x150

http://alfeiospotamos.gr/?p=19316

Ηλύσια Πεδία: Ο Τόπος των Ηρώων στην Αρχαία Ελλάδα

Τα Ηλύσια πεδία και τα νησιά των Μακάρων στη φαντασία των αρχαίων ταυτίζονταν, με τη διαφορά ότι στη πρώτη περίπτωση πρόκειται για κάμπους και στη δεύτερη για ευλογημένα νησιά (ή για ένα μόνο νησί)…
Ήταν παραδεισένιοι τόποι που βρίσκονταν στα πέρατα της γης, δυτικά, κοντά στο Ωκεανό, που τους χάιδευαν οι αύρες, ή τους δρόσιζαν οι απαλές πνοές του Ζέφυρου που έφθαναν από τον Ωκεανό, χωρίς μήτε να τους παγώνουν μήτε να τους ζεσταίνουν πολύ. Τα νησιά αυτά τα κυβερνούσε ο Ραδάμανθυς που εκτελούσε τις εντολές του Κρόνου.

Στους παραδεισένιους αυτούς τόπους, πήγαιναν οι αγαπημένοι ήρωες των αρχαίων Ελλήνων, όταν πέθαιναν. Εκεί οι «θεοί» τους χάριζαν την αθανασία και περνούσαν μια ζωή ξένοιαστη, χωρίς να τους ταλαιπωρούν ούτε χιόνια, ούτε βαρυχειμωνιές, ούτε νεροποντές. Οι εκλεκτοί που πήγαιναν εκεί χαίρονταν όσα δεν μπορούν να χαρούν οι κοινοί άνθρωποι πάνω στη γη.


Περνούσαν τις ώρες τους χωρίς καμιά βιοτική έγνοια, γυμνάζονται, τρέχουν πάνω στα άλογά τους, παίζουν πεσσούς, συνοδεύουν τα τραγούδια τους με την κιθάρα και φυσικά τρωνε όλοι μαζί στεφανωμένοι. Κάθονται παρέες – παρέες και κουβεντιάζουν ώρες πολύ, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που μοσκοβολάει από το θυμίαμα που καιει πάνω από τους βωμούς των θεών.


Από τις πηγές που ξέρουμε μαθαίνουμε ότι τα Ηλύσια φιλοξενούσαν τον Μενέλαο, τον Κάδμο, τον Πηλέα, τον Διομήδη, τον Λύκο (που ήταν γιος του Ποσειδώνα και της Πλειάδας Κελαινώς) και τον Αχιλλέα.


Στον ευλογημένο εκείνο τόπο ό ήλιος λάμπει μέρα και νύχτα χωρίς να σκοτεινιάζει. Η γη χαρίζει εδώ τρεις φορές το χρόνο τους καρπούς της. Ολόγυρα από την πολιτεία παντού λιβάδια και δάση από πανύψηλους κέδρους και δέντρα με χρυσούς καρπούς. Τα ποτάμια κυλούν χειμώνα καλοκαίρι ήσυχα χωρίς να ξεχειλούν και να ρημάζουν τις καλλιέργειες, ούτε πάλι να ξεραίνονται…


Φανταστικός και πανέμορφος τόπος, τον οποίο οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούν στη δυτική άκρη της Γης.


Το όνομα Ηλύσια για πρώτη φορά συναντάται στην Οδύσσεια (δ 563), όπου κατά τον Όμηρο:


Εκεί οι ημέρες των θνητών ανάλαφρες διαβαίνουν, δεν έχει ούτε χειμώνα εκεί, μήτε βροχή και χιόνα, μόνον τον Ζέφυρο, τον αέρα τον γλυκό, ανεβάζει παντοτινά ο Ωκεανός και τους εκεί θνητούς δροσίζει.

Κατά τους μεταγενέστερους επίσης ποιητές, και ιδίως κατά τον Πίνδαρο, τα Ηλύσια ή Νήσοι των Μακάρων είναι η κατοικία όπου είχαν το προνόμιο να κατοικούν τα θνητά τέκνα των θεών και οι ένδοξοι ήρωες.


Έτσι κατά τον Ίβυκο, ο Αχιλλεύς, όταν μετά το θάνατό του ανήλθε στα Ηλύσια, συζεύχθηκε την Μήδεια (κατά την Οδύσσεια όμως αυτός βρισκόταν στον Κάτω Κόσμο).


Άλλοι ήρωες που αναφέρεται ότι κατοικούσαν εκεί ήταν:


■ ο Πηλεύς
■ ο Διομήδης,
■ ο Κάδμος,
■ αρκετοί ήρωες του Τρωικού και του Θηβαϊκού πολέμου.


Αργότερα όμως, όταν τα Ελευσίνια Μυστήρια έγιναν εξαπλώθηκαν, η ευτυχία των Ηλυσίων έπαψε να ανήκει πλέον αποκλειστικά στην τάξη των ευγενών και επεκτάθηκε και σε μύστες των μυστηρίων.


Ο Βιργίλιος αναφέρει ότι την χώρα αυτή τη λούζει καθαρό και λαμπρό φως και σε αυτήν οι άνθρωποι επανευρίσκουν τις απολαύσεις της Γης, μέσα στην τέλεια ευδαιμονία, εφόσον βέβαια υπήρξαν αγαθοί κατά την επίγεια ζωή τους.


maiandros ,  master-lista

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/ilysia-pedia.html#sthash.HGfBDbQv.dpuf

Ανακάλυψαν τη μυθική Υπερβορεία;

Οι μυστηριώδεις επιγραφές και τα ερείπια αρχαίου αστεροσκοπείου κάνουν κάποιους να πιστεύουν ότι βρέθηκε η μυθική Υπερβορεία, στη βορειοδυτική Ρωσία.
Αρκετοί λοιπόν θεωρούν αυτά ως απομεινάρια του αρχαίου πολιτισμού της Υπερβορείας, μίας μυστικής χώρας σαν τη Σαμπάλα και την Ατλαντίδα.Όσο για το που βρίσκεται, αναφέρεται η περιοχή Σεϊντόζερο που θεωρείται από τα πλέον μυστικιστικά μέρη της βορειοδυτικής Ρωσίας.

Τριγυρισμένη από βουνά, βρίκσεται κρυμμένη μέσα στην καρδιά της χερσονήσου Κόλσκι, ενώ η ονομασία της σημαίνει «ιερή λίμνη» στη γλώσσα του γηγενούς πληθυσμού, Σαάμι.


Είναι όντως ένα εχθρικό έδαφος στο οποίο για να φτάσει κανείς πρέπει να περάσει μέσα από ένα σκοτεινό φαράγγι και ένα επικίνδυνο πέτρινο πέρασμα.


Όπως πολλά τέτοια μέρη στον πλανήτη, η λίμνη συνδέεται με εκατοντάδες ιστορίες για παράξενα, μυστικιστικά φαινόμενα.


Τη Σεϊντόζερο προστατεύει ο γίγαντας Κούιβα, η γιγαντιαία ανθρώπινη φιγούρα που είναι αποτυπωμένη σ’ ένα βράχο. Η ακριβής προέλευσή της, παραμένει άγνωστη.


Οι θρύλοι των Σαάμι αναφέρουν ότι τον κακό γίγαντα τιμώρησαν οι θεοί, χτυπώντας τον με κεραυνούς και μετατρέποντάς τον σε βράχο.


Πάντως, και στους αρχαιοελληνικούς θρύλους αναφέρεται η χώρα των Υπερβορείων, ενός λαού που διέθετε γνώσεις αποκρυφισμού και ήταν «κοντά» στους θεούς. Μάλιστα την επισκεπτόταν συχνά ο ίδιος ο Απόλλωνας.


Τόσο τουρίστες όσο και μελετητές των μυστηριωδών φαινομένων βρίσκουν συχνά στην περιοχή της Σεϊντόζερο πέτρες με ασυνήθιστα μορφή, οι οποίες μοιάζουν με ερείπια αρχαίων κτισμάτων.


Εντούτοις, στη χερσόνησο Κόλσκι ανακαλύπτονται και άλλα πράγματα, τα οποία κατά καιρούς προκαλούν απορίες στους ερευνητές. Από τις αρχές ακόμη του περασμένου αιώνα ο επιστήμονας, Αλεξάντρ Μπάρτσενκο, υποτίθεται ότι βρήκε στην περιοχή της Σεϊντόζερο μια μυστηριώδη είσοδο που οδηγεί κάτω απ’ τη γη.
Οι επιστήμονες όμως είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με αυτή την ιστορία.
Όπως αφηγείται ο διευθυντής του Γεωλογικού Ινστιτούτου του επιστημονικού κέντρου του Κόλσκι, διδάκτωρ Γιούρι Βοϊτεχόβσκι, «παλαιότερα συνέβη μια αστεία ιστορία.


Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο εξόρυξης και επεξεργασίας ορυκτών είχαν δοκιμάσει ένα νέο τρυπάνι από τη Φιλανδία, κάνοντας στις πέτρες σειρές από τρύπες. Οι ανιχνευτές της Υπερβορείας έβγαλαν το συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάποια αρχαία γραφή υπό τη μορφή λάκκων, στην οποία το νόημα εκφράζεται από το βάθος των τρυπών.


Ο θόρυβος γύρω από αυτό συντηρήθηκε μερικά χρόνια, μέχρι να τους εξηγήσουν την αληθινή αιτία. Παραδείγματα όπως αυτό όμως, δεν τους διδάσκουν τίποτα».
Να σημειωθεί πως στις μυθολογίες των λαών απαντάται η Υπερβορεία. Στη δικήμας μυθολογία, την ελληνική, οι Υπερβόρειοι ήταν ένας μυθικός λαός που ζούσε στα βουνά της Ελλάδας.


Πίστευαν πως ο Βορέας, ο θεός του βόρειου ανέμου, ζούσε στη Θράκη κι έτσι θεωρούσαν πως η Υπερβορεία ήταν μια αδιευκρίνιστη περιοχή κι ένα έθνος στις βόρειες περιοχές της Ευρασίας.


Στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Υπερβορεία εμφανιζόταν στους χάρτες σαν μια χερσόνησος ή ένα νησί πέρα από τα εδάφη της Γαλλίας.


Άλλες περιγραφές την τοποθετούν στην ευρύτερη περιοχή των Ουραλίων.

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/anakalyfthike-hyperborea.html#sthash.CcVCNSJI.dpuf

ΒΡΕΘΗΚΕ μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΙΓΓΑ στην ΚΙΝΑ (εικόνες)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής 
Δεν είναι μόνο η Νίγια, η αρχαία ελληνική πόλη που έχει εντοπιστεί στην Κίνα. Ούτε είναι μόνο οι πυραμίδες που υποδηλώνουν την ελληνικότητά τους. Πολλά ευρήματα που κατά καιρούς ανασκάπτονται στην Κίνα, δίνουν ένα αρχαίο ελληνικό παρόν. Ένα από αυτά είναι και μία Σφίγγα που βρέθηκε πρόσφατα.
Ένα σπάνιο μαρμάρινο γλυπτό μιας Σφίγγας πολύ καλά διατηρημένο που χρονολογείται πάνω από 1.000 χρόνια, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, έχει βρεθεί σε τάφο στη βορειοδυτική Κίνα.

Έχει ύψος 36cm με 21 Χ 13 cm πλάτος βάσης. Έχει ανθρώπινο πρόσωπο με ένα εξόγκωμα στο κεφάλι και σώμα καθισμένου λιονταριού, σύμφωνα με αναφορές του Xinhuanet.



Credits: Ningxia Cultural Relics and Archaeology Institute



Ανασκάφηκε μέσα στον Νοέμβριο του 2015, μαζί με οκτώ πολεμιστές, άλογο, καμήλα και ένα γλυπτό λιοντάρι, σε ένα τάφο στην Πόλη Guyuan, της Αυτόνομης Περιφέρειας Ningxi Hui.

Σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα, η Σφίγγα είναι κατασκευασμένη από λευκό μάρμαρο, και βρέθηκε σχεδόν άθικτο με εξαίρεση μικρές υλικές ζημιές στο μέσον του προσώπου.

Είναι εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, είπε ο Fan Jun, επικεφαλής της ανασκαφικής ομάδας του Ningxia Cultural Relics and Archaeology Institute.

Ο αρχαίος τάφος όπου βρέθηκε ήταν ένας από τους 29 στην περιοχή που οι αρχαιολόγοι έχουν ανασκάψει φέτος προκειμένου να ανοίξουν δρόμο για την κατασκευή ενός τοπικού εργοστασίου νερού. Περισσότερα από 150 είδη αντικειμένων έχουν αποκαλυφθεί από τους τάφους μέχρι στιγμής.




Σύμφωνα με επιτάφια επιγραφή, στον τάφο στεγάζεται ο Liu Jun και η σύζυγός του, οι οποίοι έζησαν κατά τη διάρκεια της Δυναστείας Tang (618-907).


Credits: Ningxia Cultural Relics and Archaeology Institute

"Τα γλυπτά (η Σφίγγα όπως και άλλα ευρήματα) έχουν δυτικά χαρακτηριστικά και είναι εξαιρετικά σπάνια για τους αρχαίους κινέζικους τάφους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου," δήλωσε ο Fan. Το λευκό μάρμαρο, είναι επίσης κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στη βόρεια Κίνα, πρόσθεσε.


Πιθανόν τα αντικείμενα αυτά να βρέθηκαν εκεί ύστερα από διακίνηση εμπορίου. Οι ανασκαφές θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να καταλάβουν καλύτερα τις εμπορευματικές συναλλαγές κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Τανγκ, είπε ο Fan.

Η περιοχή Ningxia βρισκόταν κατά μήκος του αρχαίου Δρόμου του Μεταξιού, δηλαδή στην διαδρομή του εμπορίου.

Ο νους όλων πηγαίνει κατευθείαν και συσχετίζει το μαρμάρινο εύρημα με την Αιγυπτιακή Σφίγγα στη δυτική όχθη του ποταμού Νείλου κοντά στις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζας στα δυτικά του Καΐρου. Όμως, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το εξαιρετικά φιλοτεχνημένο μυθικό ον, έχει ελληνική προέλευση, λόγω πολλών ελληνικών ευρημάτων που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στην γύρω και την ευρύτερη περιοχή. 

diadrastika.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/sphinx-Ningxi-china.html#sthash.O6D3ImzC.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters