Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

«Συνταγματικό πραξικόπημα η επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας»

giorgos-kasimatis
«Κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος θα είναι η επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κανένας συνταγματικός λόγος δεν υπάρχει να προηγηθεί περισσότερο απ' ό,τι συνήθως η εκλογή», δηλώνει ο γνωστός ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος ΚασιμάτηςΑπαντώντας σε ερώτηση εφημερίδας  για το αν η κυβέρνηση συνταγματικά δύναται να επισπεύσει τη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως προέκυψε από πληροφορίες οι οποίες αποτέλεσαν το έναυσμα για το κύριο θέμα του «Π» της περασμένης Κυριακής, με τίτλο «Κάλπες τον Νοέμβριο για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας»....

Ο κ. Γ. Κασιμάτης, σε σκληρούς τόνους, καταγγέλλει μεθοδεύσεις χρησιμοποίησης του χρόνου εκλογής του αρχηγού του κράτους για σκοπούς άλλους από εκείνους που επιβάλλει το Σύνταγμα ενώ τονίζει ότι «ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί, θα φέρει το στίγμα της χειραγωγημένης επιλογής τους»!
Οι θέσεις του έγκυρου συνταγματολόγου κ. Γιώργου Κασιμάτη, σε συνδυασμό με την πολύτιμη πολιτική εμπειρία που έχει αλλά και τους δημοκρατικούς του αγώνες, θα πρέπει να προβληματίσουν εκείνους που έχουν στον νου τους να χρησιμοποιήσουν την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας για τη δική τους πολιτική σωτηρία.
Ωστόσο, ύστερα από δήλωση του υπουργού Επικρατείας Δημ. Σταμάτη φαίνεται να εγκαταλείπονται ή να παγώνουν προσωρινά οι σκέψεις που ασφαλέστατα υπήρχαν (και υπάρχουν) από κάποιους συμβούλους αλλά και υπουργούς.
Και μόνο ότι χρειάσθηκε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού να δηλώσει από το βήμα της Βουλής ότι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί κατά τις συνταγματικές επιταγές, επιβεβαιώνει ότι το θέμα είναι υπαρκτό στην κυβερνητική ατζέντα.
Ο κ. Κασιμάτης, με την τεκμηριωμένη συνταγματικά άποψή του, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για επίσπευση της εκλογικής διαδικασίας.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι σχολιάζοντας (σε επιστολή του, η οποία δημοσιεύεται πιο κάτω) κείμενο του εκλεκτού συνεργάτη μας Γιώργου Λεονταρίτη, στο οποίο υποστηρίζει ότι ο κ. Κασιμάτης θα ήταν ένας άξιος υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τονίζει ότι «δεν έχω ούτε ένα από τα κατάλληλα προσόντα που απαιτούνται για την «επιτυχία» του καθεστώτος δανεισμού που επιβλήθηκε στην Ελλάδα»!
Η απάντηση του κ. Κασιμάτη στο ερώτημα που του θέσαμε έχει ως εξής:
Εξυπηρετεί μόνο κομματικά συμφέροντα!
«Τα τελευταία χρόνια επαναλαμβάνονται συχνά συζητήσεις για μεθοδεύσεις εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε σχέση πάντοτε με εκλογές και κομματικά συμφέροντα. Αυτό είναι σαφές δείγμα απώλειας των πολιτικών ηθών. Σήμερα επαναλαμβάνονται οι συζητήσεις για το ζήτημα διάλυσης της Βουλής ή έστω πρόωρης εκλογής του αρχηγού του κράτους. Η συζήτηση αυτή δεν αποβλέπει πια μόνο σε απλά κομματικά συμφέροντα. Αποβλέπει και στην πολιτική χειραγώγηση του ύπατου αξιώματος του πολιτεύματος, ώστε να συνεχίσει την πορεία της, αδιατάρακτη, η εφαρμογή του παράνομου και απάνθρωπου καθεστώτος δανεισμού της χώρας, που έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει. Οι συζητήσεις αυτές αποτελούν, με άλλες λέξεις, προσπάθεια επιλογής του »κατάλληλου» προσώπου για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος, αν και θα έχει ορκιστεί για την τήρηση του Συντάγματος και θα έχει -μέχρι και ποινική- ευθύνη για πράξεις παραβίασής του, δεν θα φέρνει αντιρρήσεις για τη συνέχιση κατάλυσης της συνταγματικής νομιμότητας από το καθεστώς δανεισμού.
Η εμπειρία αυτού του καθεστώτος μας δείχνει ότι το σύστημα της σημερινής εισβολής στην Ελλάδα διαμορφώνει ένα άθλιο πολιτικό ήθος που δεν περιορίζεται μόνο στην αποκόμιση άνομων κομματικών ωφελημάτων αλλά και σε ενίσχυση των δυνάμεων κατάλυσης της δημοκρατίας και του εθνικού κράτους.
Δείχνοντας η εφημερίδα σας την ευαισθησία της για τα ζητήματα αυτά λειτουργίας του πολιτεύματος, μου είχε ζητήσει συνέντευξη για ανάλογες προσπάθειες που είχαν γίνει σχετικά με την προηγούμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Στη συνέντευξη εκείνη (»Το Παρόν», στο φύλλο της 12/7/2009) είχα αναπτύξει τους λόγους για τους οποίους κάθε μεθόδευση σχετικά με τον χρόνο των εθνικών εκλογών, σε σχέση με την εκλογή του αρχηγού του κράτους, είναι αντίθετη στο Σύνταγμα.
Σήμερα, που έχουμε το ζήτημα έναρξης της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου, θα πρέπει να εξεταστεί ποιος είναι αυτός ο χρόνος, ώστε να μην αποτελεί μεθόδευση χρησιμοποίησης της εν λόγω εκλογής για άλλους σκοπούς από εκείνους που επιβάλλει το Σύνταγμα για την εκλογή στη θέση του ανώτατου αξιώματος της Πολιτείας. Η θέση μου είναι η ακόλουθη:
Σύμφωνα με τα παραπάνω, κανένα δημοκρατικό Σύνταγμα δεν θα δεχόταν μεθόδευση εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας για συμφέροντα ή για κατευθυνόμενη επιλογή πρόσωπου. Γι" αυτό, όλα τα Συντάγματα της Ευρώπης προσδιορίζουν με διάφορους τρόπους τον χρόνο εκλογής σε μια απόσταση που δεν υπερβαίνει τον έναν ή δύο μήνες πριν από τη λήξη της θητείας. Το Σύνταγμά μας ορίζει ότι η Βουλή, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέπει να συγκληθεί »έναν τουλάχιστον μήνα πριν λήξει η θητεία» του εν ενεργεία Προέδρου.
Αυτό σημαίνει ότι ένας μήνας είναι απαραίτητος να προηγηθεί για να υπάρχει άνετος χρόνος για τις διαδικασίες ενδεχόμενων επαναλήψεων των ψηφοφοριών και για ωρίμανση της πολιτικής βούλησης των μελών του Σώματος.
Η διατύπωση »τουλάχιστον έναν μήνα» είναι φανερό ότι δεν μπορεί να σημαίνει οποτεδήποτε -ακόμη και ένα-δύο έτη- πριν από τον τελευταίο μήνα της θητείας του Προέδρου. Πρέπει επομένως να ερμηνευθεί σύμφωνα με κριτήρια που δεν είναι αντίθετα με το Σύνταγμα και με το δημοκρατικό πολίτευμα.
Τα δύο κριτήρια
Τα κριτήρια αυτά είναι δύο:
(α) Το κριτήριο της εξασφάλισης όσο γίνεται μεγαλύτερης αντικειμενικότητας και αποφυγής κάθε δόλιας μεθόδευσης για τη χειραγώγηση της εκλογής του προσώπου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα και
(β) το κριτήριο της ακολουθούμενης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη πρακτικής, με την οποία πρέπει να εναρμονίζεται το Σύνταγμα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής νομιμότητας: Η πρακτική αυτή κινείται στο χρονικό διάστημα του ενός έως δύο μηνών πριν από τη λήξη της θητείας του απερχόμενου Προέδρου. (Βλ. εδώ και τις ορθές σκέψεις του καθηγητή Κώστα Μαυριά στο σύγγραμμά του Συνταγματικό Δίκαιο, 2014.)
Και τα δύο αυτά κριτήρια είναι προϊόντα της γνώσης και της εμπειρίας για τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση της αποτροπής προσπαθειών χειραγώγησης και άλλων κινδύνων εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς από εκείνους για τους οποίους είναι προορισμένο το λειτούργημα του αρχηγού του κράτους στη δημοκρατία.
Στόχος η χειραγώγηση της εκλογής
Οι συζητήσεις για εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας πριν από τον χρόνο που ακολουθείται μέχρι σήμερα είναι υποβολιμαίες και δόλιες. Αποβλέπουν είτε στη δυνατότητα χειραγώγησης της εκλογής για άλλους σκοπούς από εκείνους του Συντάγματος με πλειοψηφία που διαθέτουν κατά τον χρόνο που προτείνουν είτε σε συνθήκες ευκολότερης συγκέντρωσης της απαιτούμενης πλειοψηφίας για το »κατάλληλο» πρόσωπο.
Κανένας συνταγματικός λόγος δεν υπάρχει να προηγηθεί, περισσότερο απ' ό,τι συνήθως, η εκλογή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εάν γίνει, θα αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, ο δε Πρόεδρος που θα »εκλεγεί» θα φέρει το στίγμα της χειραγωγημένης επιλογής τους».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/blog-post_271.html

Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 11/8/2898 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange . [ IBOE ] . No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / . UCC DOCUMENT , Nos . 2000422643063 ]

10599117_10203478683601326_1397917116253997503_nΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 
>ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ
>ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
>ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ
ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ
>ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ Δ.Ο.Υ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
>ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ http://radionewfm.com/  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 08 2014

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=8824

Γιατί αυξήθηκε η κυκλοφορία τουρκικών και σκοπιανών αυτοκινήτων στον ευρύτερο χώρο του «Τάφου της Αμφίπολης»;;;



Κάνουν τουρισμό στις πανέμορφες αμμουδιές του Κόλπου του Ορφανού (Ασπροβάλτα, Σταυρός Χαλκιδικής, Εκβολές Στρυμόνα) και καλά κάνουν. ΜΑΤΙΑ και ΑΥΤΙΑ ανοικτά. Η Ελληνική κυβέρνηση έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενίσχυσε με αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις την προστασία του χώρου των ανασκαφών στην περιοχή της Αμφίπολης.
Αναρωτιόμαστε αν η προ ημερών στρατιωτική άσκηση των ΕΕΔ για την προστασία του ποταμού Στρυμόνα συσχετίζεται με το γεγονός αυτό;
Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τις πρωινές ώρες της 31ης Ιουλίου 2014, στα πλαίσια άσκησης ¨Πυρπολητής 6/14¨, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βορείου Τομέα με σκοπό την άμεση μετάβαση τμήματος Ειδικών Δυνάμεων στην περιοχή Νέων Κερδυλίων και προστασία της Γέφυρας του ποταμού Στρυμόνα (Εγνατία οδός). veteranos.gr
Όμως στέλνει ένα μήνυμα στον κ Ερντογάν ¨να μην λοξοκοιτάζει κατά Θράκη και Θεσσαλονίκη πλευρά¨
Ακριβώς γιατί παρεμβάλλεται πλέον στις δήθεν πολιτιστικές του φιλοδοξίες- ορέξεις ¨ένα ανεπανάληπτο παγκόσμιας αίγλης μνημείο¨ στην περιοχή της Αμφίπολης μπροστά στο οποίο η τουρκική ιστορία συγκριτικά και χρονικά ομοιάζει με μέγεθος μυρμηγκιού.
Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έλεγε ο κ Ερντογάν πριν ένα χρόνο.
¨Προκλητικός όσο ποτέ έναντι της χώρας μας ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε αυτές τις δηλώσεις στην πόλη Κεσάνη, κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και λίγες ημέρες πριν από την (προγραμματισμένη) επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα.
Ο κ. Ερντογάν στην ομιλία του είπε ότι η Θράκη έχει ξεχωριστή σημασία για την Τουρκία και με προκλητικό τρόπο πρόσθεσε πως όταν λέει για την Τουρκία, Θράκη εννοεί και την Κομοτηνή, την Θεσσαλονίκη, το Kircaali και Deliorman της Βουλγαρίας ακόμα και περιοχές έως τα Σκόπια και την Βοσνία.
« Η Θράκη είναι η ζωντανή κοινή ιστορία μας στην Ευρώπη. Είναι εκπρόσωπος μας σ΄αυτή τη γεωγραφία. Σήμερα, στη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, στο επίκεντρο των σχέσεών μας βρίσκεται η Θράκη με την Ανδριανούπολη, το Τεκίρνταγ, το Κιρλαρελί και βέβαια η Κωνσταντινούπολη», είπε.¨ http://www.tovima.gr 09/12/2013
Κρύος ιδρώτας έλουσε μέρες ΠΑΝΑΓΙΑΣ Δεκαπενταύγουστου του 2014 τους γείτονες Τούρκους και Σκοπιανούς, μόλις ακούσανε τα χαμπέρια από τον Έλληνα Ιστορικό και Φιλόλογο κ. Καργάκο.
Την πεποίθηση ότι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι στην Αρχαία Αμφίπολη εξέφρασε ο ιστορικός συγγραφέαςΣαράντος Καργάκος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. http://youtu.be/TOKCl69BvxA
Την ίδια ώρα, τα νεότερα στοιχεία της ανασκαφής αναφέρουν ότι κάθε χωμάτινο επίπεδο, κάθε είκοσι εκατοστά, φέρνει και νέα δεδομένα.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα», δήλωσε νωρίτερα υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας, μιλώντας στο Mega για την ανασκαφή στην αρχαία Αμφίπολη. «Μας μένουν δύο – τρεις εβδομάδες ώστε να μπουν οι αρχαιολόγοι στο εσωτερικό του τάφου και να βγουν ασφαλή συμπεράσματα», πρόσθεσε.
Ο κ. Τασούλας τόνισε ότι η σπουδαιότητα της ανασκαφής πιστοποιείται από μία σειρά στοιχείων όπως το μέγεθος του τύμβου και η καλλιτεχνική επιμέλεια του μνημείου και σημείωσε ότι οι αρχαιολογικές εργασίες επικεντρώνονται στο να ανοίξει προσεκτικά ο τάφος.
«Τα πάντα εξελίσσονται ομαλά και περιμένουμε τα αποτελέσματα», συμπλήρωσε. kentriPotideas Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014
Έλληνες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ότι και να μας πούνε ¨τα ΜΑΤΙΑ και τα ΑΥΤΙΑ μας ανοικτά¨
Η Αμφίπολη της Μακεδονίας μας μπορεί να αναδείξει ένα Παγκόσμιο Μνημείο , αλλά και να αναδειχθεί σε μείζον ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ σημείο Παγκόσμιας αναφοράς.
¨Την στιγμή που οι Αντίχριστοι μας έριξαν κατάχαμα , σηκώνονται οι ιστορικές πέτρες της Αμφίπολης της Μακεδονίας και υποστηρίζουν τα ΔΙΚΑΙΑ της Ελλάδας.¨
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ- ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Φώτο από kentriPotideas
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_761.html

Χωριό στη Γαλλία ονομάζεται...«Θάνατος στους Εβραίους»

Εβραϊκές οργανώσεις, εκφράζουν την αγανάκτησή τους σε γάλλους αξιωματούχους αξιώνοντας την αλλαγή ονόματος σε μικρό χωριουδάκι, έξω από το Παρίσι, με την ονομασία «La Mort aux Juifs», που σημαίνει «θάνατος στους Εβραίους».

«Το γεγονός ότι το όνομα έμεινε "θαμμένο" τόσα χρόνια, 70 χρόνια από την απελευθέρωση της Γαλλίας από τους Ναζί, είναι σοκαριστικό», αναφέρει ο Shimon Samuels, πρόεδρος της οργάνωσης Simon Wiesenthal Centre σε επιστολή του στον γάλλο υπουργό Εσωτερικών.

Αλλά η αναπληρωτής δήμαρχος του Courtemaux, του χωριού των 289 κατοίκων που έχει στη δικαιοδοσία του το La Mort aux Juifs, αρνείται στο να προχωρήσει στην αλλαγή του ονόματος με το επιχείρημα ότι πρέπει να τηρηθεί η παράδοση.
«Είναι γελοίο. Αυτό το όνομα πάντα υπήρχε, δήλωσε η Marie-Elizabeth Secretand στο Γαλλικό Πρακτορείο AFP.

«Κανείς δεν έχει τίποτα εναντίον των Εβραίων, φυσικά. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτό έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα. Γιατί να αλλάξει ένα όνομα που έχει ρίζες από το Μεσαίωνα ή ακόμη περισσότερο; Θα πρέπει να σέβονται αυτά τα παλιά ονόματα», είπε.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters