Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Μία λησμονημένη ἐπέτειος: Ἡ ἀρχή τῆς γενοκτονίας τῶν Ἑλλήνων τῆς Μικρᾶς Ἀσίας

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Στο 2014 πολλές ήταν οι επέτειοι μνήμης. Μεταξύ αυτών και τα εκατό χρόνια από την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως ήταν ξεχασμένη μια επέτειος πολύ σημαντική για τον Ελληνισμό, ιδιαίτερα το Μικρασιατικό. 

Πρόκειται για τα εκατό χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Σημειώνεται ότι για την ανάλογη επέτειο τους τον επόμενο χρόνο οι Αρμένιοι ετοίμασαν εκδηλώσεις σε όλες τις χώρες και στους διεθνείς Οργανισμούς… 

Επίθεση Αστυνομικών Στην Ηγεσία Της ΕΛ.ΑΣ: «Έστειλαν Τους Συναδέλφους Μας Σε "Πόλεμο"»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανακοίνωση της καταγγέλλει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων στα νησιά, Χίο και Λέσβο.

Όπως καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, «οι "φωτεινοί παντογνώστες", που ήταν επιφορτισμένοι για την λήψη διοικητικής μέριμνας, εν όψει της ογκώδους μετακίνησης αστυνομικών δυνάμεων από την Αττική στην Χίο και στη Λέσβο, έλαμψαν δια της απουσίας τους».

«Την ώρα που εκατοντάδες συνάδελφοί μας από Υ.ΜΕ.Τ., Υ.Α.Τ., Ο.Π.Κ.Ε. και άλλες Υπηρεσίες μετέβαιναν στα ανωτέρω νησιά με διαταγή της Υπηρεσίας, ώστε να εργαστούν σε συνθήκες "πολέμου",

Το Πείραμα Του Πόλγκαρ: «Δημιούργησε» 3 Κόρες- Διάνοιες Για Να Αποδείξει Ότι Ιδιοφυία Γίνεσαι Δεν Γεννιέσαι

«Χουντίνι» ή «Φρανκενστάιν»; Ο Λάζλο Πόλγκαρ ενέπνευσε και δίχασε θαυμαστές κι επικριτές...
Η απήχηση των αγώνων σε μια χώρα με τόσο μικρή σκακιστική παράδοση, όπως η Ελλάδα έμοιαζε αμφίβολη. Η προσέλευση του κοινού στη σκακιστική Ολυμπιάδα σκακιού του 1988, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, ήταν όμως εντυπωσιακή.

Όχι μόνο για χάρη του Γκάρι Κασπάροφ, του Ανατόλι Κάρποφ και των άλλων μεγάλων Grand-masters, αλλά για πρώτη φορά εξαιτίας (και) μια θηλυκής ομάδας. Το παιδί – «θαύμα» του παγκόσμιου σκακιού ήταν τότε ένα κορίτσι. Tο μικρότερο μέλος μιας ομάδας τριών αδελφών, που αποτελούσαν τα 3/4 της Εθνικής Ουγγαρίας.

Αστρικές Πύλες Στα Έγκατα Της Γης!! Το Περιστατικό Διαδραματίζεται Μέσα Στη Σπηλιά Του Δίστομου Στη Βοιωτία

Το περιστατικό διαδραματίζεται μέσα στη σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία, κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, από μια ερευνητική ομάδα Γερμανών, με αρχηγό τον Georg Müller. 

Ο Georg Müller, κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές που επιχειρούσε ο Γερμανικός στρατός μέσω της «Εταιρείας Θούλη» για την ανακάλυψη της υποχθόνιας ενέργειας Βριλ. Σε κάποιες μάλιστα από αυτές τις αποστολές έρευνας, είχε συμμετάσχει και ο γνωστός Curt Waldheim.

Πώς Αποδεικνύεται Η Πανάρχαια Εκστρατεία Του Διονύσου Στην Κίνα

Aπόδειξη ότι η πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου στην Κίνα ήταν γεγονός ίσως είναι η διάσημη μούμια της Λουλάν, αφού πρόκειται για μια Καυκασια γυναίκα που προέρχεται από μια εποχή στην οποία απλά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη σημερινή Κίνα, τουλάχιστον με βάση τις ανακρίβειες που μας διδάσκουν στα σχολεία.

Η εκστρατεία του Δινύσου σε Κίνα και Ινδία, αναφέρεται στα "Διονυσιακά"του Νόννου, και μάλλιστα υπάρχει στην Κίνα η επαρχία Γιουνάν που σημαίνει "Ιωνία" όπου καλλιεργούνται αμπέλια και παράγεται κρασί! Σημειώνεται ότι ο Διόνυσος ήταν ο θεός του κρασιού.

Αποκαλύψεις, Από Τον Αείμνηστο ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, Για Τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Του ΠΑΣΟΚ, Της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Και Του ΚΚΕ!

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 έφυγε από κοντά μας για την αιωνιότητα ο ευπατρίδης βιομήχανος, χημικός, ερευνητής και μεγάλος Έλληνας Σωτήρης Σοφιανόπουλος του Αριστοτέλους. 
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την πατρίδα μας την Ελλάδα και τους Έλληνες, που τόσο αγάπησε.

Πίστεψε στην Ελλάδα, την ιερή ιστορία της, τους σοφούς προγόνους μας και Ήρωες της. Δεν έβαλε νερό στο κρασί του, δεν φοβήθηκε, δεν συμβιβάστηκε. Δούλεψε άοκνα και σκληρά για την πατρίδα μας,υποστήριξε (μέσω εκπομπών σε -περιφερειακά κυρίως- τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια) και απέδειξε στον πτοημένο ελληνικό λαό ό,τι:

13 κλειδιά για να ανοίξετε την έκτη αίσθηση

«Τείνουμε να βιώνουμε τα ανώτερα επίπεδα της διαίσθησης όταν δεκάδες συνειδητές γνώσεις, υποσυνείδητες αναμνήσεις και αισθήσεις συμπίπτουν για να προωθήσουν μια οριστική διορατικότητα που κανονικά θα ξεπερνούσε το πεδίο του συνειδητού υπολογισμού ή της γνωστικής εξήγησης»
Όταν κατανοείτε την έκτη αίσθηση σας, να θυμάστε πάντα ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε, όλοι την έχουν, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και είτε το γνωρίζετε είτε όχι έχετε ήδη έρθει σε επαφή μαζί της.

ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΙΣ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ κοσμου ΕΙΣ ΚΟΣΜΗΜΑ.


Mantes Dimitrios
Ξεκινάω με την πολύ ενδιαφέρουσα ρήση ενός γαλαζοαίματου:
Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου λοιπόν είπε:
"Αν μετενσαρκώμουν θα ευχόμουν να επιστρέψω στη γη ως ένας δολοφονικός ιός για να μειώσω τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού."
Μάλλον μετενσαρκώθηκε ο ίδιος ή κάποιος πρόγονός του.
Tα πράγματα είναι πολύ σοβαρά πλέον.

ΕΛΛΑΣ: Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ»!!!!

Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για κάποια χωρία της «Αγίας Γραφής» που αναφέρονται στους Έλληνες.
Υπάρχει πολύς σάλος και η κάθε πλευρά θέλει να οικειοποιηθεί τη σημασία των χωρίων αυτών προς ίδιον όφελος.
Η κάθε πλευρά;
Ναι!
Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι όπως:

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗΛΩΝ

Εξαιρετικά εύγευστο φρούτο είναι το μήλο. Τον Οκτώβριο πιό νόστιμα είναι το στάρκιν και τα ντελίτσιους. Μετά τήν αποθήκευσή τους στά ψυγεία αλλοιώνεται η γεύση τους. Καλύτερα διατηρούνται τα μήλα της ποικιλίας Μπελφόρ και τά υπόξυνα. Τα μήλα της ποικιλίας «φιρίκια» του Πηλίου ωριμάζουν αργότερα και γι’ αυτό τ’ αφήνουν πάνω στο δένδρο ως τον Δεκέμβρη. Μετά τη συλλογή, τα διατηρούν σε δροσερά υπόγεια.

Ένας καλός λόγος να κλείσεις τα σύνορα σου είναι μια επιδημία …! Αναδημοσιευση απο παλια ..!

Η εξίσωση είναι απλή.. πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της μετανάστευσης και πόσο μεγάλο πρόκειται να γίνει;
Ποια χώρα από της ισχυρές θα είναι η πρώτη που θα έχει ουσιαστικό πρόβλημα η ποια χώρα θα θέλει να είναι λαμογιο και να κοροιδευση της άλλες..η ποια χώρα θα θέλει να εγκλωβίσει και να ρίξει μια άλλη χώρα στα γόνατα;

Και τωρα ξεκιναει το παγκοσμιο δουλεμα …

Ποιος λεει οτι δεν θα ανακυρηχθει πανδημια γιατι απλα ..δεν εχει αυτη την κατηγορια πια;….

“Ιός της κορώνας”. Είναι πολύ χειρότερο από ό, τι σας λένε τα μέσα ενημέρωσης.

Είμαι ανώτερος αξιωματικός της Κινεζικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και γνωρίζω την αλήθεια για την επιδημία “ιού κορώνας”. Είναι πολύ χειρότερο από ό, τι σας λένε τα μέσα ενημέρωσης.
Είμαι Κινέζος πολίτης στο Γουχάν που καταλαμβάνει – ή ίσως καταλάβει – μια υψηλόβαθμη θέση στη στρατιωτική νοημοσύνη. Είμαι επίσης μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ως ανώτερος υπάλληλος κοντά στην κορυφή του κόμματος, έχω πρόσβαση σε πολλές διαβαθμισμένες πληροφορίες και έχω εμπλακεί σε πολλά κορυφαία κυβερνητικά σχέδια.

«Βόμβα» από επιστήμονες: Θα μοιάζουν με ανθρώπους αλλά δεν θα είναι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαστε πολύ κοντά, μένει να ξεπεράσουμε τα ηθικά εμπόδια», υπογραμμίζουν. Ιάπωνες επιστήμονες κατασκεύασαν και αποκάλυψαν ένα ρομπότ, το οποίο, όπως αναφέρουν μπορεί να νιώσει πόνο. Η σημαντική είδηση είναι η αποκάλυψή τους πως πλησιάζει η στιγμή, κατά την οποία, θα δημιουργήσουν συνθετικούς ανθρώπους, σαν εκείνους στην εξαιρετική ταινία Blade Runner του 1982!

Oι 6 κανόνες του Ιπποκράτη κατά του καρκίνου

Ο Ιπποκράτης έδωσε το φάρμακο για τον καρκίνο πρίν πολλά χρόνια. Και θα υιοθετήσουμε την τακτική του πανεπιστήμονα Ιπποκράτη ο οποίος μας έλεγε ότι είμαστε ό,τι τρώμε. Τι συμβαίνει όμως και υπάρχει στις ημέρες μας αυτή η έξαρση του καρκίνου;
Ας γνωρίσουμε την Ιπποκράτειο αντικαρκινική άμυνα η οποία στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με την ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης:

Η βασιλική δυναστεία των Μακεδόνων και το άστρο του Σειρίου



Είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι ο Σείριος κατέχει ιδιαίτερα εξέχουσα θέση στη μυθολογία του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο Σείριος, το πιο λαμπρό άστρο στον ουρανό, είναι ένα διπλό αστέρι στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 8,7 έτη φωτός από τη Γη. Γύρω από το Σείριο Α περιστρέφεται ο λευκός νάνος αστέρας Σείριος Β, που πιστεύεται ότι πλησιάζει στο τέλος της ζωής του. 

Καθόμαστε πάνω σε βουνό χρυσό και πήγαμε στο ΔΝΤ; Διαβάστε που είναι το βουνό. (με επιφύλαξη)

Η κυρία Γκόλια που υπογράφει το παρακάτω άρθρο είναι Δρ. Χημικός Γεωπόνος. Το αναφέρουμε γιατί όσα υποστηρίζει στο άρθρο της είναι τόσο συγκλονιστικά όσο και απίστευτα.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζει, πλην των συναδέλφων της επιστημόνων, διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Γράφει η Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια*

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.



Με τα σπουδαία στοιχεία δημογραφικά έρχεται και η μεγάλη δύναμη για ένα έθνος

Γιατί ο πληθυσμός θα καθοδηγήσει την γεωπολιτική
Τα δημογραφικά στοιχεία μπορεί να μην αποτελούν πεπρωμένο, αλλά για τους μαθητές της γεωπολιτικής, μοιάζουν πολύ.

Του Nicholas Eberstadt
Παρόλο που τα συμβατικά μεγέθη της οικονομικής και στρατιωτικής ισχύος προσελκύουν συχνά περισσότερη προσοχή, λίγοι παράγοντες επηρεάζουν τον μακροπρόθεσμο ανταγωνισμό μεταξύ μεγάλων δυνάμεων τόσο όσο οι μεταβολές στο μέγεθος, τις δυνατότητες, και τα χαρακτηριστικά των εθνικών πληθυσμών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters