Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΣΟΚ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ???

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
T o K.E.A.O. έχει απόλυτη οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια. Που σημαίνει ότι έχει οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια απ το Ι.Κ.Α και επομένως και από το Ελληνικό Δημόσιο ...Άρα το Ι.Κ.Α και το Ελληνικό Δημόσιο δεν ασκούν κανένα έλεγχο είτε στην βεβαίωση, είτε στην είσπραξη, είτε στην απόδοση των ασφαλιστικών μας εισφορών...
Αυτό το καταλάβαμε.

Αυτό που δεν μας λέει το εν λόγω άρθρο είναι εν τέλει στον έλεγχο ποίου υπόκειται το ΚΕΑΟ, αφού δεν ελέγχεται από το Ελληνικό Δημόσιο.. Ποιός μας βεβαιώνει τις εισφορές, ποιός τις εισπράττει, που αποδίδονται αυτές λογιστικά, ποιός προχωρά σε κατασχέσεις των ακινήτων μας και των κινητών μας????
Μήπως και οι ασφαλιστικές μας εισφορές βεβαιώνονται, εισπράτονται και αποδίδονται στους ''δανειστές '' μας????
Έλληνα, ξύπνα.

Κατάλαβε ότι το Κράτος ''Ελληνική Δημοκρατία'' έχει μετατραπεί σε εταιρεία, με Α.Φ.Μ. και έδρα της εταιρείας την Νέα Υόρκη... Αφού λοιπόν το Κράτος ως Κεντρικός Μηχανισμός έχει μετατραπεί σε ιδιωτική εταιρεία, όλες του οι Υπηρεσίες, όλοι του οι μηχανισμοί βεβαίωσης, διαχείρισης, απόδοσης λογιστικών και οικονομικών στοιχείων έχουν περάσει ήδη σε ιδιώτες
Έλληνες, αντιληφθείτε ότι και το ΚΕΑΟ, ως ''ανεξάρτητη αρχή'', ήτοι ως ιδιωτικός εισπρακτικός μηχανισμός δεν λειτουργεί πια για την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου, αλλά για το κέρδος των ιδιωτών, που κρύβονται πισω του

.Αντιληφθείτε, ότι και τις ασφαλιστικές μας εισφορές ιδιώτης τις εισπράττει, και αυτός προβαίνει σε κατάσχεση των ακινήτων μας , ή στην δέσμευση των λογαριασμών μας !!!!!!!!
Οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο χαλκευμένο χρέος, οι ίδιοι ρυθμίζουν τι χρωστάμε, οι ίδιοι τα εισπράττουν, οι ίδιοι μας κατάσχουν την περιουσία και δεσμεύουν τις ζωές μας.. Οι ίδιοι μας γενοκτονούν.

Αν ότι καταγγέλω είναι ψευδές , αν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις προκαλώ την Προισταμένη Αρχή του ΙΚΑ να με μηνύσει ως έχουσα έννομο συμφέρον, ή να δημοσιεύσει το καταστατικό του ΚΕΑΟ, προκειμένου να διαπιστώσουμε την νομική μορφή, υπό την οποία αυτό λειτουργεί, την Προισταμένη του Αρχή, το Διοικητικό ου Συμβούλιο κ.λ.π

Ξύπνα Ελληνάκο.Ορθώσου.Σε σκοτώνουν !!!!!!!!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ :ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1 (ηχητικό) ENA CHANNEL ΚΑΒΑΛΑΣ 5/4/2900

XARALAMPOYSSSSS
Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 2 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΝΑΛΥΤΗΣ» ΤΟΥ ENA CHANNEL KΑΒΑΛΑΣ 5-4-16
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=22039

Κάτι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΡΩΝΕΙ την ΓΗ (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε για να συμπληρώσει τις ζωές μας «ευχάριστα» στο σχετικά άμεσο μέλλον.
 
Ένα παγκόσμιο φαινόμενο επικίνδυνων καιρικών συνθηκών απειλεί τοαύριο των τροφίμων και του υδροφόρου ορίζοντα, παράλληλα με την παγκόσμια οικονομία. Χώρες στη Μέση Ανατολή, χώρες στην Αφρική και τμήματα της Νότιας Αμερικής είναι μεταξύ των λίγων που αντιμετωπίζουν σοβαρές συνθήκες ξηρασίας.

Οι ξηρασίες μαστίζουν τη Γη για αιώνες τώρα. Οι ρυθμοί αυξάνονται με ταχύτητες ρεκόρ και η ιστορία δείχνει επανειλημμένα ότι αρκετοί πολιτισμοί κατέρρευσαν ως αποτέλεσμα της ξηρασίας. Σύμφωνα με την Weather Underground, δέκα έθνη έχουν χάθηκαν λόγω της μεγάλης ξηρασίας:

1. Οι Ακκάδιοι

2. Το Παλαιό Βασίλειο

3. Ο Πολιτισμός της Ύστερης Εποχής του Χαλκού

4. Πολιτισμός των Μάγια

5. Η δυναστεία των Τανγκ

6. Η Αυτοκρατορία Tiwanaku

7. Οι Ανασάζι

8. Η αυτοκρατορία των Χμερ

9. Η δυναστεία των Μινγκ

10. Η σύγχρονη Συρία

Λαμβάνοντας υπόψη τους πολιτισμούς που εξαφανίστηκαν λόγω ξηρασίας, μπορεί κανείς να κάνει εικόνα και να υποθέσει πως, οι τότε συνθήκες σε σύγκριση με ό,τι έχει ξεκινήσει, όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει τους πολιτισμούς (κάποιους ή αρκετούς) στο σήμερα.

Κατά ένα περίεργο και παράδοξο τρόπο, όλα φαίνεται να συγκλίνουν σε μία κοινή πορεία: οικονομικοί πόλεμοι, πόλεμοι για τα πετρέλαια, πόλεμοι για την ενέργεια, πόλεμοι για το νερό, πόλεμοι για τα τρόφιμα, παγκόσμιοι πόλεμοι για την εξουσία και τον έλεγχο της ανθρωπότητας… Όλα είναι στο κατώφλι μας…

Στο βίντεο που ακολουθεί η Lisa Haven σκαλίζει την αλήθεια και προσπαθεί να εντοπίσει τους λόγους και τα αίτια που δημιουργούν την δραματική αύξηση της ξηρασίας σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ήρθε ξανά η σειρά του να επαναληφθεί;

Μήπως πρόκειται για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που κάποιοι δρομολογούν με την χειραγώγηση του καιρού;

Όπως κι αν έχει, η Haven προσπαθεί να μας αποδείξει, μέσω διαφόρων εκθέσεων και ειδήσεων, πώς η επικείμενη ξηρασία είναι κάτι περισσότερο από πραγματικό. Είναι μία τρομακτική αλήθεια την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για την έλλειψη τροφίμων.

Ακόμα και κάποιες προφητείες συγκλίνουν σχεδόν απόλυτα με όλα αυτά και μιλούν για έλλειψη τροφίμων…

Είτε είναι φυσικό φαινόμενο είτε είναι φτιαχτό, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή:



Για περισσότερες πηγές και πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε το άρθρο της Lisa Haven εδώ.

diadrastika.com

Το ΠΑΣΟΚ του... Ροκφέλερ!

https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwivnJHys_3LAhVEqg4KHe50DeYQjxwIAw&url=http%3A%2F%2Fkrouakroua.blogspot.com%2F2011_10_01_archive.html&psig=AFQjCNFlXDhPPS7G_AvL5XkkUpuUXxy-Qg&ust=1460148650325859

Γιάννης Καλογερόπουλος
Το γενεαλογικό δέντρο των Παπανδρέου
Κατ' αρχήν, για να ξέρουμε τι λέμε, πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:
Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση.
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. 


Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές ( ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1944 ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΤΣ )
και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant.

Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.
Το διαβάσαμε από το: Συγκλονιστικό! Ίδρυσε και χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ… Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ;
Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του "Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται" (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του:
"Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας",
και με στοιχεία αναγνωρίσεως "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"
ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά - πλατιά την υπογραφήν του σε "οδηγίες" που δίδονται απ' εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και... εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν...
Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις". Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: "Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος - ΗΠΑ. Κι' ακόμη, "επιτρέπονται φραστικές ‘' συγκρούσεις ‘' με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος..."!
Το διαβάσαμε από το:
Συγκλονιστικό! Ίδρυσε και χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ… Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ;
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/…/blog-post_5130.htm…
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/…/blog-post_5130.htm…

 

 
 
Γιάννης Καλογερόπουλος:
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.

Σειρά έχει ο προπάπους του Γιώργου Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που γέννησε την πρώτη γυναίκα του υποτιθέμενου "γέρου" της δημοκρατιας της Γυάρου και όλων των "παραθεριστικών"κατοικιών των φίλων του κομμουνιστών η οποία με τη σειρά της τεκνοποίησε και άφησε στη γη τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου.O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέϊκο.

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.
Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.
=====================================

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 12 Ιουνίου 2012 - 01:56.

mineiko2 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.

mineiko3 

Σειρά έχει ο προπάπους του Γιώργου Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που γέννησε την πρώτη γυναίκα του υποτιθέμενου "γέρου" της δημοκρατιας της Γυάρου και όλων των "παραθεριστικών"κατοικιών των φίλων του κομμουνιστών η οποία με τη σειρά της τεκνοποίησε και άφησε στη γη τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου.O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέϊκο.

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.
Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.
Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.

Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;
Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.
sofia-mineiko
(Στην φωτογραφία η Σοφία Μινέϊκο και ο Γεώργιος Παπανδρέου)
Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά, απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές.

Ένας τάφος, που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ήταν και εξέχων Τέκτων. Μυήθηκε στην Μασονία από την στοά Vox Ukrainia που ανήκε στην Grand Orient du Russie. Στην Γαλλία έγινε μέλος της στοάς Grand Orient de France, αλλά και στην Ιταλία Grand Orient d'Italie και μέλος της στοάς στην Ελλάδα « Πανελληνία στοά του Πυθαγόρα» του Grande Loge de Grece, όπου ήταν εξαιρετικά ενεργός. Επίσης, ανήκε στο Ανώτατο Συμβούλιο της Ελλάδας από τις παλαιότερες μασονικές στοές που ήταν αποδεκτές από το Σκωτικό Δόγμα. Όταν πέθανε, χιλιάδες Τέκτονες ήρθαν στην κηδεία του στην Αθήνα.
Γεγονότα αναμφισβήτητα που μαρτυρούν τα στοιχεία από το κηδειόσημο που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε από έγκυρες πηγές...


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1476262499263924&set=a.1446688478887993.1073741840.100006405637501&type=3&permPage=1

JEFFREY MINEIKO-GAP-παπανδρεου hebrew zionist μασονος global governance

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=40si79P6aNk

ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/…/ta-stoiheia-ths-ebraio-ma…
http://www.makeleio.gr/index.php…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Ο/Η Jeffrey George Papandreou δεν είναι το άτομο που ψάχνετε;

ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣ 300:ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ο προπάππος του Τζέφρυ Παπανδρέου ήταν συνεργάτης των Τούρκων,άρα εχθρός των Ελλήνων!

Ο Τζέφρυ με...ψευδώνυμο,όπως ο..."Τριανταφυλλίδης"("εθναρχίδης" Καραμανλής!)

Άνετος,...ψεύτης,...δόλιος και ύπουλος!Ποιός είναι;

O ΤΖΕΦΡΥ-ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΡΕ!!!

ΤΖΕΦΡΥ:"CDs?...What is this?"

Οι σκοτεινές διαδρομές των..."Σοσιαλιστών",των "Καπιταλιστών" και όλων των Παγκοσμιοποιητών.


ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/…/ta-stoiheia-ths-ebraio-ma…

ΤΟ "ΕΠΟΣ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

Aνέβασε την υπάλληλο του 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες... οι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια ! 


Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία για το διορισμό της οποίας πέρσι είχε γίνει ντόρος στο διαδίκτυο:

Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την σύμβαση.


Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.

Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει να ξαναδιορίζεται (!!!) προκειμένου να ανέβει 4 βαθμίδες στο μισθολογικό κλιμάκιο των δημοσίων υπαλλήλων (!!!)

Έτσι ενώ στον προηγούμενο διορισμό ήταν στο 12o ΜΚ ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες σκαρφαλώνει στο 8ο ΜΚ!!!! 

Και βέβαια ο κ.
 Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του, που είναι απόφοιτη Λυκείου, να χρειάζονται μόλις μερικές μέρες !!!
Ότι αξίζει να έχεις, αξίζει και να το περιμένεις.

 Eυχαριστούμε τον φίλο κρουά- κρουά  για το επιτυχημένο δημοσίευμα 
 
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters