Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ;;; ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” – ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Xaris Damigos ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ 235 ΔΙΣ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. Ε ΡΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.

Αιφνίδια παραίτηση του πρόεδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας



Ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι εγκαταλείπει τη θέση του την 1η Φεβρουαρίου, τρία χρόνια πριν την ολοκλήρωση της θητείας του
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζιμ Γιονγκ Κιμ υπέβαλε την παραίτησή του από τον διεθνή οικονομικό οργανισμό, σχεδόν τρία χρόνια πριν λήξει η θητεία του, το 2022.
Ο 59χρονος Κιμ θα παραμείνει στο τιμόνι της Παγκόσμιας Τράπεζας μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Λίγη ντροπή κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας!

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
Ο ανώτατος άρχων είναι ευνουχισμένος από το Σύνταγμα και δεν μπορεί να ασκήσει πολιτική ή να παρέμβει στην κεντρική πολιτική σκηνή για να αλλάξει κάτι ή να επιβάλει την πολιτική του θέση. Μπορεί, όμως, να κάνει δύο πράγματα: Είτε να μη λέει μεγαλοστομικές αερολογίες. Είτε να παραιτηθεί αρνούμενος να γίνεται συνένοχος σε εθνικά εγκλήματα.


Ο σημερινός πρόεδρος, δυστυχώς για τη χώρα, καταναλώνει μεγάλες ποσότητες από το πρώτο και δεν έχει το ηθικό ανάστημα για το δεύτερο. Το αποτέλεσμα είναι επιζήμιο για την Ελλάδα.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019 ΜΕ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟ 2018 ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!! ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για 600 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ... 
ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ! 
ΕΣΟΔΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ 603ΔΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΩΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΟΤΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ! 
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ....
ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ?? 
ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ! 
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters