Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ο ΕΛΛΗΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, O ΠΟΥΤΙΝ KI O JARED KUSHNER (GEO THEO)

Τραγική ειρωνία. Ευχή και κατάρα για αυτόν τον ευλογημένο, ανεμοδαρμένο κι αδικημένο τόπο. Από αρχαιοτάτων χρόνων οδηγούμεθα δια πυρός και δια σιδήρου, στην νεκραναστάσιμη μεγαλειώδη πορεία του γένους μας. Λίγο πριν την αυγή ως γνωστόν έρχεται το πιο βαθύ σκοτάδι. 
Έχουμε την ατυχία, τις τύχες του γειτονικού εχθρού να τις διαφεντεύει ένας πραγματικός ηγέτης. Και μάλιστα Έλλην γενίτσαρος. Φορέας του τιμημένου Ελληνικού dnaΑντιθέτως εμείς διοικούμαστε από κάτι περίεργους χυμαλαίους  τύπους με…. σακίδια στην πλάτη, κανό, μαγιό και ποδήλατα. Βλέπε ΓΑΠ, Άξελ Τσίπρα και.. Μητσοτάκη εκ του Μωυσέως.

Η «Οδύσσεια» το πιο επιδραστικό βιβλίο στην ιστορία της ανθρωπότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Η «Οδύσσεια» το πιο επιδραστικό βιβλίοΠρώτη η Οδύσσεια στα έργα που διαμόρφωσαν τον κόσμο!
Με αφορμή μια τεράστια έρευνα και ψηφοφορία που διενήργησε το BBC, όπου συγγραφείς, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και βιβλιοκριτικοί, επέλεξαν τα κορυφαία βιβλία που διαμόρφωσαν την ανθρώπινη σκέψη.
Πρώτο στη λίστα όπως προείπαμε είναι η ¨Οδύσσεια». Άλλωστε είναι ένα βιβλίο για το οποίο οποιοσδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι γνωρίζει για την υπόθεσή του.

Αυξήστε τις Δονήσεις σας με Συχνότητες Solfeggio

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο ήχος είναι μια από τις πιο αγνές μορφές ενέργειας που υπάρχουν. Ο ήχος μας εμπνέει, μας ανεβάζει, μας βοηθά να επικοινωνούμε, να εκφράζουμε τον εαυτό μας και ακόμα και να θεραπεύουμε σε βαθύ επίπεδο.

Έχετε σταματήσει ποτέ να εξετάσετε πόσο εκπληκτικό είναι ότι τα πάντα γύρω σας βασικά συντίθενται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες; 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters