Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Ο ΕΛΛΗΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, O ΠΟΥΤΙΝ KI O JARED KUSHNER (GEO THEO)

Τραγική ειρωνία. Ευχή και κατάρα για αυτόν τον ευλογημένο, ανεμοδαρμένο κι αδικημένο τόπο. Από αρχαιοτάτων χρόνων οδηγούμεθα δια πυρός και δια σιδήρου, στην νεκραναστάσιμη μεγαλειώδη πορεία του γένους μας. Λίγο πριν την αυγή ως γνωστόν έρχεται το πιο βαθύ σκοτάδι. 
Έχουμε την ατυχία, τις τύχες του γειτονικού εχθρού να τις διαφεντεύει ένας πραγματικός ηγέτης. Και μάλιστα Έλλην γενίτσαρος. Φορέας του τιμημένου Ελληνικού dnaΑντιθέτως εμείς διοικούμαστε από κάτι περίεργους χυμαλαίους  τύπους με…. σακίδια στην πλάτη, κανό, μαγιό και ποδήλατα. Βλέπε ΓΑΠ, Άξελ Τσίπρα και.. Μητσοτάκη εκ του Μωυσέως.

Η «Οδύσσεια» το πιο επιδραστικό βιβλίο στην ιστορία της ανθρωπότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Η «Οδύσσεια» το πιο επιδραστικό βιβλίοΠρώτη η Οδύσσεια στα έργα που διαμόρφωσαν τον κόσμο!
Με αφορμή μια τεράστια έρευνα και ψηφοφορία που διενήργησε το BBC, όπου συγγραφείς, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και βιβλιοκριτικοί, επέλεξαν τα κορυφαία βιβλία που διαμόρφωσαν την ανθρώπινη σκέψη.
Πρώτο στη λίστα όπως προείπαμε είναι η ¨Οδύσσεια». Άλλωστε είναι ένα βιβλίο για το οποίο οποιοσδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι γνωρίζει για την υπόθεσή του.

Αυξήστε τις Δονήσεις σας με Συχνότητες Solfeggio

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο ήχος είναι μια από τις πιο αγνές μορφές ενέργειας που υπάρχουν. Ο ήχος μας εμπνέει, μας ανεβάζει, μας βοηθά να επικοινωνούμε, να εκφράζουμε τον εαυτό μας και ακόμα και να θεραπεύουμε σε βαθύ επίπεδο.

Έχετε σταματήσει ποτέ να εξετάσετε πόσο εκπληκτικό είναι ότι τα πάντα γύρω σας βασικά συντίθενται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες; 
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters