Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Psywar!!! Να γιατί βγαίνουμε στις πλατείες όχι σαν Έλληνες αγωνιστές αλλά σαν νεκροζώντανοι συνδικαλιστικών και κομματικών νεκροταφείων.

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει την εξέλιξη της προπαγάνδας και των δημοσίων σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας έμφαση στην "ελιτίστικη θεωρία της δημοκρατίας" και τη σχέση μεταξύ του πολέμου, της προπαγάνδας και των τάξεων.

Μια συνέντευξη του δημιουργού σχετικά με το ντοκιμαντέρ μπορείτε να βρείτε εδώ: http://v-radioblog.blogspot.com/2010/09/v-radio-interview-with-scott-noble.html Αρχική πηγή: http://metanoia-films.org/

Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι πατείστε το αντίστοιχο κουμπί στο μενού του youtube που υπάρχει στο κάτω μέρος του εμφανιζόμενου video και επιλέξτε "Ελληνικά".








http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/11/psywar.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/psywar.html

ΟΙ 8 «ΑΘΑΝΑΤΕΣ» ΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!

Εκείνο το ρύζι με ημερομηνία παραγωγής 1982 που ξέμεινε στο ράφι της κουζίνας και θα το πετάξετε χωρίς δεύτερη σκέψη, στην πραγματικότητα αν το μαγειρέψετε θα είναι..
τόσο γευστικό -και ασφαλές λένε οι ειδικοί- σαν να το αγοράσατε σήμερα!

Και δεν είναι μόνο το ρύζι. Σε μια εποχή που είμαστε πλέον απολύτως πεπεισμένοι ότι τα πάντα γύρω μας έχουν ημερομηνία λήξεως, η φύση φροντίζει να μας δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας: υπάρχει και κάτι που διαρκεί για πάντα: 8 αθάνατα προϊόντα «βρυκόλακες» (όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν οι επιστήμονες) της διατροφικής αλυσίδας... ακριβώς επειδή ο χρόνος δεν τα αγγίζει. Διατηρούν όλες τις θρεπτικές τους αξίες, την ποιότητά τους και την υγιή όψη τους όσοι… αιώνες κι αν περάσουν. Για φαντάσου!
1. Μέλι
Το μέλι διαρκεί επ’ αόριστον. Μπορεί να αλλάζει χρώμα και υφή (ή ακόμη και να κρυσταλλώνει) αλλά παραμένει ασφαλές για κατανάλωση και πεντανόστιμο! Σε περίπτωση που σας ανησυχεί η κρυσταλλική του μορφή, τοποθετήστε απλώς το ανοικτό δοχείο σε ζεστό νερό μέχρι να διαλυθούν οι κρύσταλλοι.


2. Ζάχαρη

Η πρόκληση με τη ζάχαρη δεν είναι να τη διατηρήσετε φρέσκια αλλά να την προλάβετε να μη σας γίνει σκληρή σαν πέτρα. Η ζάχαρη δεν χαλάει ποτέ γιατί δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων (γι΄αυτό άλλωστε οι μαρμελάδες και τα γλυκά που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης διατηρούνται για πάρα πολύ καιρό, εφόσον φυλάσσονται σε αεροστεγώς κλεισμένα βαζάκια). Βεβαιωθείτε μονάχα ότι έχετε αποθηκεύσει τη ζάχαρη σε αεροστεγές δοχείο -ώστε να κρατήσετε την υγρασία ή τα ζουζούνια μακριά- και… κοιμηθείτε ήσυχοι. Θα έχετε γλυκιά ζάχαρη για πάντα!


3. Ρύζι

Ακόμη και εάν το σακί ή το κουτί όπου έχετε φυλάξει το ρύζι δείχνει… βρωμερό, σκεπασμένο με ένα παχύ στρώμα σκόνης από την πολυκαιρία, το προϊόν μέσα στο κουτί θα είναι ολόφρεσκο, σαν να το έχετε μόλις αγοράσει. Αυτό ισχύει για το άσπρο και το άγριο ρύζι, το arborio, το jasmine και το basmati αλλά όχι για το καστανό ρύζι. Κλείστε, λοιπόν, το καπάκι για να μην μπουν ζωύφια και μην αγχώνεστε. Το ρύζι σας δε θα χαλάσει ποτέ.


4. Δυνατά οινοπνευματώδη

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να τελειώσετε το τεράστιο μπουκάλι με ρούμι που έχετε από τα… 18α γενέθλιά σας στο ντουλάπι! Τα οινοπνευματώδη ποτά μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, αρκεί να μην τα ζεσταίνει ο ήλιος ή κάποια εστία θέρμανσης. Αν τοποθετήσετε τα ποτά σας σε ένα σκοτεινό ντουλάπι τότε μπορείτε ακόμη και να τα χαρίσετε στα εγγόνια σας για το πάρτι ενηλικίωσής τους! Τα οινοπνευματώδη που έχετε αρκετά χρόνια ίσως χάσουν λίγο από το άρωμά τους, αλλά… ούτε που θα το καταλάβετε. Στην υγειά σας!


5. Καλαμποκάλευρο

Για να διατηρήσετε το καλαμποκάλευρο… αθάνατο -όπως έκαναν οι προγιαγιάδες μας στους δύσκολους καιρούς- φροντίστε να είναι στεγνό, καλά σφραγισμένο και σε δροσερό μέρος (στα πιο χαμηλά ράφια του ψυγείου, για παράδειγμα). Ακόμη κι αν περάσουν χρόνια από τότε που αγοράσατε το αλεύρι, θα το βρείτε ολόφρεσκο στη χάρτινη συσκευασία του όταν (και όποτε) θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε…


6. Αποσταγμένο άσπρο ξίδι

Μπορείτε άφοβα να αγοράσετε ένα μεγάλο μπουκάλι άσπρο ξίδι χωρίς να σκέφτεστε ότι θα χαλάσει πριν το καταναλώσετε και πάνε τα λεφτά σας χαμένα. Διατηρήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στο μπουκάλι και θα έχετε πάντα έναν άψογο «σύμμαχο» για τα dressings, τις μαρινάδες ή ακόμη και την καθαριότητα του σπιτιού σας!


7. Καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

Το καθαρό εκχύλισμα βανίλιας, δεδομένου ότι περιλαμβάνει αλκοόλ, θα παραμείνει φρέσκο και αρωματικό για όσο το έχετε στο ντουλάπι σας. Οι απομιμήσεις του αποστάγματος δεν έχουν βέβαια εξίσου μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι’ αυτό, λοιπόν, όταν βρεθείτε μπροστά στο ράφι του σούπερ μάρκετ μη διστάσετε να δώσετε λίγα χρήματα παραπάνω για το αυθεντικό εκχύλισμα βανίλιας. Θα το έχετε για μια ζωή…


8. Αλάτι

Το επιτραπέζιο αλάτι, το αμερικανικό kosher salt και το θαλασσινό αλάτι είναι πραγματικά… υπεραιωνόβια! Θα διατηρηθούν για πάντα φρέσκα και θα νοστιμίζουν το φαγητό σας ακόμη κι αν τα αγοράσατε πριν πολλά πολλά χρόνια.

 

Agioritikovima.gr
 
http://aetos-grevena.blogspot.gr/2012/11/8.html

Η μεγάλη κοροϊδία της τρικομματικής κυβέρνησης ότι αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε!

Πώς το είπε αυτό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας; Ότι «αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε» δεν είπε;

Το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφο-βόμβα που αποκαλύπτει όλη την κοροϊδία του κ. Στουρνάρα και της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στον ελληνικό λαό. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όταν μας εκβιάζουν ότι αν δεν πάρουμε τα πιο σκληρά μέτρα περικοπών μισθών και συντάξεων, αν δε θυσιάσουμε την ίδια μας την Υγεία, αν δεν καταδικάσουμε σε θάνατο ολόκληρα τμήματα του ελληνικού λαού, δε θα πάρουμε τη δόση και, τελικά, οι Ελληνες θα είμαστε σε ακόμη χειρότερη μοίρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα!

Η νέα αποκάλυψη του newsbomb.gr δεν αφήνει αμφιβολία: μέχρι και το τελευταίο ευρώ του δανείου θα πάει για να πληρωθούν τα όσα ήδη χρωστάει η χώρα μας. Ούτε ένα ευρώ δε θα πάει για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, των γιατρών, των δασκάλων, στις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις… πουθενά. Με άλλα λόγια, ούτε ένα ευρώ δε θα πάει στους Ελληνες. Δηλαδή, μας δανείζουν για να τους πληρώνουμε! Αρα, δεν είμαστε εμείς που απελπισμένα χρειαζόμαστε το δάνειο. Αυτοί είναι! Οι δανειστές μας. Για να τους πληρώσουμε τα παλιά και να τους χρωστάμε καινούρια, με υψηλότερο επιτόκιο. Και να είμαστε όλο και πιο εξαρτημένοι από αυτούς. Ολο και πιο προτεκτοράτο…

Μάλιστα, είναι τόσο ξεδιάντροποι που ήδη έχουν δημιουργήσει ειδικό λογαριασμό, στον οποίο θα δεσμεύεται κάθε ευρώ που θα μας δανείζουν. Μην τυχόν και βρεθεί κάνας πατριώτης στην κυβέρνηση του τόπου και διαθέσει έστω και ένα ευρώ για να μην πεθάνουν από την πείνα και τις αρρώστιες οι Ελληνες…

Όχι. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr, όλα τα λεφτά θα μένουν δεσμευμένα σε «Εξωτερικά Διαχειριζόμενο Ειδικό Λογαριασμό»! Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτός ο λογαριασμός, που τόσο καιρό ακούγεται και όλοι σπεύδουν μετά βδελυγμίας να διαψεύσουν, υπάρχει ΉΔΗ στην Τράπεζα της Ελλάδος. Και το αποδεικνύει, με τη βούλα, το έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr, ο ειδικός αυτός λογαριασμός δημιουργήθηκε κατόπιν γραπτής απαίτησης του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. Το σχετικό έγγραφο παρέδωσε ο κ. Βενιζέλος στους κυρίους Σαμαρά και Κουβέλη, σε σύσκεψή των τριών. Με το συγκεκριμένο χαρτί, το γερμανικό υπουργείο απαιτεί τη δημιουργία ενός «Εξωτερικά Διαχειριζόμενου Ειδικού Λογαριασμού» και τονίζει: «Όπως συμφωνήθηκε το Φεβρουάριο, το χρέος θα εξυπηρετείται από τον ειδικό λογαριασμό. Οι δόσεις του EFSF και του ΔΝΤ μετά την υλοποίηση των συμφωνημένων διαρθρωτικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων θα κατευθύνονται απευθείας στον ειδικό λογαριασμό και η ελληνική συμβολή στην εξυπηρέτηση του χρέους όπως ορίζεται στο Μνημόνιο Κατανόησης θα πληρώνονται επίσης στον ειδικό λογαριασμό».

Το έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr αποδεικνύει επίσημα όχι μόνον την ύπαρξή του Ειδικού Λογαριασμού αλλά και την χρήση και «λειτουργία» του. Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών προς την Τράπεζα της Ελλάδος (19.9.2012), πιστώνεται με το ποσόν των 1.580.000.000 ευρώ ο «Ειδικός Λογαριασμός Εισπράξεων και Πληρωμών για την Εξυπηρέτηση Δημοσίου Χρέους» (αρ. λογ. 2009141111). Χρεώνεται δε, ισόποσα, ο λογαριασμός 200 432 – «Λοιπές Πληρωμές εκτός Προϋπολογισμού».

Πέραν της ξεκάθαρης, πλέον, διαπίστωσης ότι η κυβέρνηση και ο κ. Στουρνάρας μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα όταν μας λένε ότι «θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε τη δόση» (για να μας υποχρεώσουν να δεχθούμε τους νέους εκβιασμούς των ξένων), προκύπτει και σειρά ερωτημάτων που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις:

1. Ο ειδικός Λογαριασμός τηρείται προς το παρόν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αραγε, για πόσο θα παραμείνει εκεί; Πόσο σύντομα θα μεταφερθεί εκτός Ελλάδος με κάποια παρόμοια διαταγή Μέρκελ; Ετσι ώστε να χρήματα να μην περνάνε καν από τη χώρα μας; Να τα βγάζουν οι ξένοι από τη μια τσέπη τους και να τα βάζουν στην άλλη (από το Βερολίνο και τη Deutsche Bank, στη Φραγκφούρτη και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αλλά και το αντίστροφο, για παράδειγμα), απλά χρεώνοντας μας με τους τόκους και απομυζώντας και το τελευταίο ευρώ που θα βγάζει με τον ιδρώτα του ο Ελληνας φορολογούμενος; Και, βέβαια, θα το διαψεύσουν και αυτό, αλλά και τον ειδικό λογαριασμό τον διέψευδαν. Κι όμως υπάρχει ήδη.

2. Τι ακριβώς πιστώνεται στον λογαριασμό 200432; Τι είναι το τεράστιο ποσό του 1,6 δισ. ευρώ; Είναι έσοδα; Κι αν ναι, από πού προέρχονται; Τι σημαίνει ο όρος «εκτός Προϋπολογισμού»;

3. Εχει καταλυθεί κάθε έννοια κυριαρχίας, αφού είναι μαθηματικά βέβαιον ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περισσεύουν έσοδα για τον Ελληνα πολίτη, ο οποίος εξαθλιωμένος παρακολουθεί να πληρώνονται με απόλυτη προτεραιότητα οι δανειστές της χώρας; Για τον Ελληνα πολίτη που καλείται να ζήσει ολοένα και πιο βαθειά στη φτώχεια και την ανέχεια, που του αφαιρούν τώρα και την όποια αξιοπρέπεια του απέμεινε, αφού σε λίγο θα ζει απροστάτευτος από τις μεταδοτικές ασθένειες και δε θα έχει λεφτά ούτε για τα απαραίτητα φάρμακα…

4. Αφού ο Ειδικός Λογαριασμός ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ» προς τι όλη η κοροϊδία κ. Στουρνάρα; Προς τι τα πολιτικά βεγγαλικά;

5. Τελικά, ποιον εξυπηρετούν οι συγκεκριμένοι κύριοι; Τον ελληνικό λαό που τους εξέλεγξε ή τα συμφέροντα των ξένων;


http://www.newsbomb.gr/politikh/story/250250/oyte-ena-eyro-toy-daneioy-den-paei-stoys-ellines

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5926.html

End National debt ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

Πολλά έχουν ειπωθεί άλλα τόσα γραφτεί πολλά βίντεο αυθεντικά άλλα πειραγμένα.

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί γιατί σε αυτή την εποχή το ψέμα και η αλήθεια έχουν γίνει οι καλύτεροι συνεργάτες .

Η λύση: βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει π.χ σας πουλάνε φωτοβολταϊκά για την ταράτσα και σας δανείζουν για 20 χρόνια θα έχετε κέρδος λένε ,στην έρημο Ζαχάρα της Αφρικής έχει 12 ώρες την ημέρα 50 βαθμούς κελσίου κανένας έξυπνος δεν...
πήγε να επενδύσει σε μια έκταση μεγαλύτερη από την Ευρώπη με 365 μέρες ήλιο;

Ο κύριος Σώρρας λοιπόν βρίσκετε έξω δεν είναι φυλακή και δεν το κυνηγά το F.B.A. βγαίνει σε εκπομπές στην tv στο ράδιο δεν πήγε κανείς να το συλλάβει άμα θέλετε κάντε μια δοκιμή πηγαίνετε σε ένα κανάλι με πλαστά φωτοτυπημένα ομολόγα με υπογραφή του υπουργού οικονομικών το Η.Π.Α. η με πλαστά εξώδικα προς αξιωματούχους κυβέρνησης η με πλαστές προσκλήσεις από αρχηγούς κρατών και περιμένετε αν θα έρθουν να σας συλλάβουν ,έχω την εντύπωση ότι δεν θα προλάβετε να μπείτε στο κανάλι.

Επειδή πρέπει επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτή τη χώρα βγείτε να πείτε στον Ελληνικό Λαό τη συμβαίνει, πρώτα οι μεγάλοι δημοσιογράφοι που κάνετε την πάπια και έπειτα οι πολίτικοι που χάνετε τζιπάκια και έγραφα λες και είναι σημειώσεις για ψώνια από τον μπακάλη.

Οι κατηγορίες που κυκλοφορούν για το κύριο Σώρρα δεν έχουν καμία απόδειξη με χαρτιά νόμιμα από όσα έχουν παρουσιαστεί και ο ίδιος έχει βγάλει δεκάδες νόμιμα έγραφα που αποδεικνύουν ότι λέει αλήθεια

Αν είναι ψέματα μιλήστε στο Ελληνικό Λαό είναι εκατομμύρια αυτοί που ενδιαφέρονται μην περνάτε το θέμα στα ψιλά γράμματα ιδικά αυτοί που έχετε μεγάλο βήμα προς το κόσμο ο κόσμος δικαιούται να μάθει.

600 δις δεν είναι αστείο θέμα όταν η χώρα αυτοκτονεί και πεινάει τελειώνετε με αυτό το θέμα.

Έλλην πολίτης 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/end-national-debt.html

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!!

Δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει…

Στους τρόπους της πειθώ υπάρχει το “καρότο” και υπάρχει και το “μαστίγιο”… Προσωπικά προτιμώ το καρότο…

Αλλά σήμερα δυστυχώς είναι ώρα για λίγο μαστίγωμα… Σας προειδοποίησα…

Αν δεν θέλετε να επηρεαστεί η ηρεμία σας, μην το διαβάσετε. Οι υπόλοιποι, ας πάμε παρακάτω…

Τι νέα έχουμε σήμερα;

Δεν είναι αυτό που νομίζετε…

Ξεχάστε για λίγο τα “εργασιακά”…
Ξεχάστε για λίγο τα “μέτρα”…
Ξεχάστε για λίγο τι είπε ή δεν είπε ο τάδε ή ο κείθε πολιτικός…
Ξεχάστε για λίγο τις λίστες, τις ίντριγκες, τα παραπολιτικά και τις άλλες παραπλανήσεις και τις άλλες “ειδήσεις”…

Δεν είναι αυτά τα σημαντικά νέα… Είναι κάτι άλλο…

Τα νέα είναι μαύρα. ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! Δεν πάμε καλά. Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά. Όλα μα ΟΛΑ τα εργαλεία του “συστήματος”, δηλαδή των ψευτών, των λωποδυτών, των δωσίλογων, των ραγιάδων που ντρέπονται να είναι Έλληνες, των Τραπεζών (κεντρικών και μη), των υπόλοιπων λεφτάδων και των φίλων τους έξω και μέσα στην Ελλάδα κρυφών και φανερών, ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ γιά ένα πράγμα και ΜΟΝΟ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ…

Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα τι εννοώ ας το κάνουμε ακόμα πιο λιανά… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι το σύστημα μας θέλει τους περισσότερους από εμάς ΝΕΚΡΟΥΣ, και τους υπόλοιπους, τους θέλουν ΣΚΛΑΒΟΥΣ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τόσο απλά, τόσο ψυχρά και τόσο απροκάλυπτα. Δεν πρόκειται περί συνωμοσίας. Και δεν πρόκειται ούτε για τρελές ιδέες περί νεφελίμ, εξωγήινους και δεν ξέρω τι άλλο.

Υπάρχουν κρυφές συνωμοσίες, το ξέρω και το ξέρετε. Αλλά δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτές. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, αρκεί να κοιτάξετε γύρω σας, αρκεί να ακούσετε τι λένε οι διάφοροι στυλοβάτες του “συστήματος” και να ξέρετε ένα-δύο νούμερα για να το καταλάβετε. Όχι, δεν εννοώ τα νούμερα της οικονομίας, αν και αρκούν και αυτά… Σήμερα έχει μαστίγωμα οπότε ας δούμε ένα άλλο νούμερο. Αρκεί το “επίσημο νούμερο” των 2500 με 3000 αυτοκτονιών που έγιναν μέχρι σήμερα. Αλλά δεν είναι απλά νούμερο… Αυτό θα το έλεγε κάποιος ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… Αλλά όταν έχουμε συγκεκριμένα συμφέροντα και τους λίγους από εμάς που αγωνίζονται να τους σταματήσουν, στην πραγματικότητα αυτό που λαμβάνει χώρα λέγεται ΠΟΛΕΜΟΣ.

Τι βλέπουμε γύρω μας;

Τα ξέρουμε. Αλλά ας τα ξαναπούμε χάριν πληρότητας. Βλέπουμε αυτοκτονίες καθημερινά. Βλέπουμε συνταξιούχους να μην μπορούν να ζήσουν με την πενιχρή σύνταξή τους. Βλέπουμε πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν τα Χαράτσια και φόρους, αλλά το Κράτος ΚΑΤΟΧΗΣ να τους τα ζητά άσχετα με τις επιπτώσεις τρομοκρατώντας τους. Βλέπουμε νοσοκομεία να μην μπορούν να πληρώσουν τα βασικά. Το ίδιο και με τα φάρμακα. Βλέπουμε ανεργία άνευ προηγουμένου. Βλέπουμε καταρρακωμένους, οργισμένους εργάτες που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες, χωρίς ελπίδα εύρεσης εργασίας, να χάνουν κάθε ελπίδα επιβίωσης. Και το κακό συνεχίζεται με αυξανόμενους ρυθμούς. Μαγαζιά κλείνουν, επιχειρήσεις εξαϋλώνονται. Καταθέσεις και κομποδέματα έχουν ξοδευτεί σε φόρους και χαράτσια. Χαράτσια που ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ στο ΑΧΑΝΕΣ ΧΡΕΟΣ που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν. Παιδιά πεινούν στα σχολεία. Άνθρωποι να τρώνε από τα σκουπίδια.

Αυτά βλέπουμε. Από την άλλη βλέπουμε και άλλα, οι διαδηλώσεις διαλύονται με την βία. Οι υπάλληλοι “προστασίας του πολίτη” της κατοχικής ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ, χτυπούν αλύπητα τον Λαό, τον παππού τους, τον αδελφό τους την μάνα τους και τα παιδιά τους. Το αίμα του Λαού έχει αρχίσει εδώ και καιρό να χύνεται με διάφορους τρόπους. Τα μέσα μαζικής πολτοποίησης εγκεφάλων και συνειδήσεων, με νύχια και με δόντια προσπαθούν απροκάλυπτα πλέον, να συγκρατήσουν την οργή του κόσμου προβάλλοντας συνεχώς και αδιαλείπτως ότι μπορούν, χρησιμοποιώντας ότι εργαλείο ψυχολογικής υποταγής έχουν και δεν έχουν. Δημοσιογράφοι φυλακίζονται, πολίτες προσάγονται, διαδηλώσεις καταστέλλονται, οι κατασχέσεις αυξάνονται. Οι λίστες αποκρύπτονται, οι πραγματικοί καταχραστές του πλούτου της Πατρίδας μας προστατεύονται…

Τι κάνουν λοιπόν οι ταγοί του “Συστήματος”;

Όποιος έχει αυτιά και ακούει, όποιος έχει μυαλό για να κατανοήσει, ΗΔΗ ξέρει ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι στο κόλπο. Είτε το θέλουν είτε όχι. Είτε το κάνουν από βλακεία, είτε από δόλο, είτε από άγνοια, είτε από ραγιαδισμό ή πρόθεση να προδώσουν τον Λαό είτε έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον Σατανά. Είτε λένε το αντίθετο είτε όχι. Στο τέλος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ τι λένε, ποιος ο αυτοπροσδιορισμός τους και τι φαίνεται ή μας λένε ότι κάνουν. Και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία απολύτως, γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Στο δρόμο που είμαστε τώρα θα πεθάνουμε! Τόσο απλά και τόσο απροκάλυπτα.

Για την συγκυβέρνηση τι να πούμε που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα; Αυτοί κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ότι περνά από το χέρι τους, να καταστρέψουν ολόκληρη την Ελλάδα. Ψέματα, εκβιασμοί, υποκρισίες, αυτοί κυριολεκτικά έχουν ξεπεράσει κάθε πραγματικό και φανταστικό όριο ακόμα και του πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ προδότη όλης της Ιστορίας ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ότι κάνουν, ότι λένε, όπου και να βρίσκονται, όποια ώρα της ημέρας και να είναι, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ όλων των υποδομών, το ξεπούλημα των πάντων και την μαζική εξολόθρευση του Λαού.

ΔΕΝ τους απασχολεί αν είσαι φτωχός, μεσαίος, πλούσιος. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις κάνει παρανομίες, αν είσαι αριστερός, δεξιός, οτιδήποτε άλλο ή τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις πτυχία, αν μιλάς ξένες γλώσσες ή ξέρεις κάποια τέχνη πολύ καλά. Δεν τους ενδιαφέρει αν τώρα έχεις ακόμα λεφτά, θα σου τα πάρουν ΟΛΑ έτσι και αλλιώς! Δεν τους ενδιαφέρει αν ήσουν μέρος τους κάποτε, αυτό που επιζητούν τώρα πια είναι η καταστροφή σου! Για αυτούς, θα εφαρμοστούν σύντομα ΟΛΟΙ οι νόμοι. Ηθικοί, νομικοί, πνευματικοί και πρακτικοί. Η λυσσασμένη οργή του κόσμου, θα τους πιάσει κάποια στιγμή… Δεν υποστηρίζω την βία ενάντια οποιουδήποτε, ακόμα και προς ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΩΝ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ όπως αυτοί. Απλά εδώ περιγράφω αναπτυσσόμενες δυνάμεις που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ούτε καν αυτοί με όλα τα μέσα που διαθέτουν, να παραβλέψουν ή να αποφύγουν…

Τι κάνει η αντιπολίτευση;


Για την αντιπολίτευση πάλι έχουν ειπωθεί πολλά. Ένα συνονθύλευμα από πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ, και της ΝΔ, ακραία στοιχεία δεξιάς και αριστεράς με ψυχοπαθολογικές εμμονές σε καταστροφικές μινιμαλιστικές ουτοπίες ή μίσους. Όλοι τους, έχουν πιαστεί από την άνετη και καλοπληρωμένη (από το υστέρημα του Λαού) ζωή του πολιτικού, και μέσα στην αρρωστημένη τους ύπαρξη εκεί στον “Ναό της Δημοκρατίας” όπως τους αρέσει να τον αποκαλούν, έχουν ξεχάσει προφανώς ότι μόλις μερικά μέτρα μακριά από τον ναό της ακολασίας τους, υπάρχει ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ που έχει έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατό του.

Οι λίγοι που έχουν κάποια έστω ελάχιστα μικρή συνείδηση, καταπιάνονται και σπαταλούν τον απολύτως πολύτιμο χρόνο τους με ΑΝΟΥΣΙΑ θέματα και ΑΧΡΗΣΤΕΣ ασχολίες, λες και αυτά θα επιφέρουν οποιαδήποτε βελτίωση στην κρίση που περνά η Χώρα. Ο ένας, μαζεύει υπογραφές ξέροντας πολύ καλά ότι το καθεστώς θα τις αγνοήσει όπως και τόσες άλλες. Ο άλλος, αρέσκεται στο να κάνει ανούσια καλέσματα και στείρους λόγους. Και ο τρίτος, βάζει λάδι στην φωτιά φυτεύοντας θανατηφόρο μίσος στους οπαδούς του. Ο τέταρτος, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Λες και οι ελάχιστοι αυτοί υπηρέτες του Λαού, αυτοί οι μετρημένοι στο ένα χέρι που έχουν μείνει, δεν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι που θα μπορούσε να πλήξει το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ που μας έχει επιβληθεί. Εάν υπάρχουν πραγματικά και αυτοί. Ο Λαός όμως βλέπει. Τους παρακολουθεί όλους από κοντά. Βλέπει ποιος κάνει αγώνα για τον Λαό και το Έθνος. Βλέπει ποιος δεν κάνει τίποτα. Και πιο σημαντικά, βλέπει ποιος έχει δώσει λόγο στους καταστροφείς από το εξωτερικό… Και ο Λαός δεν ξεχνά…

Τα συνδικάτα της παραπλάνησης;

Οι “αξιοσέβαστες” για τους “αγώνες” τους, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και λοιποί μέλη οργανισμοί τους, αρκούνται σε γελοίες, αναποτελεσματικές και ανούσιες 24ωρες απεργίες κάθε τόσο, ξέροντας πολυ καλά ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. “Αγώνες”, που δεν θα τους αποκαλούσε κανείς ως “αγώνες” παρά αυτοί οι ίδιοι οι λοβοτομημένοι, που έχουν την εντύπωση ότι ο απλός πολίτης θα τους πιστεύει για πολύ ακόμα…

Αυτοί, σαν αηδιαστικές και σιχαμερές βδέλλες, έχουν προσκολληθεί στα κόμματα του παρελθόντος για βοήθεια. Στα κόμματα που σαν νεκροζώντανα ζόμπι έχουν βαλθεί με ζωώδες ένστικτο να μας κατασπαράξουν τα μυαλά. Και οι ηγεσίες των συνδικάτων ξέρουν πολύ καλά ότι ο οργανισμός ξενιστή στον οποίο έχουν προσκολληθεί πεθαίνει. Και ως εκ τούτου, ρουφούν δαιμονισμένα ότι τελευταίο αίμα έχει να τους δώσει… Όχι το αίμα των κομμάτων βέβαια αλλά το αίμα του Λαού.

Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι όταν το αίμα του Λαού αρχίσει να βράζει, τότε θα τους φανεί πολύ καυτό και πικρό για να το καταναλώσουν… Και τότε, ως ξενιστές που είναι, ο πόνος αυτού που τους ταΐζει τόσα χρόνια τώρα, θα περάσει σε αυτούς με ολέθρια γι αυτούς αποτελέσματα. Η εξαφάνισή τους για πάντα, είναι προ των θυρών…

Που οδηγεί ο πόνος του Λαού;

Πόνος λοιπόν. Πόνος βασανιστικός, που προηγείται του επόμενου σταδίου που είναι η εν ψυχρώ εκτέλεση από τον ίδιο τον βασανιστή. Ο κόσμος όμως, λόγω του πόνου που προκαλείται, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει σοβαρότατα σημάδια ανοσίας στον κατάφωρα ανήθικο νεύρο-ψυχολογικό προγραμματισμό που επιτελείται. Η τρομοκρατία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αναποτελεσματική. Τι μένει για το σύστημα να εφαρμόσει λοιπόν; Αυτό που μένει, είναι η απερίφραστη και αχαλίνωτη βία, ΕΔΩ στον πραγματικό κόσμο, ΟΧΙ απλά στο μυαλό…

Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, ορίστε και η περίληψη…

ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ Ή ΚΟΡΗ, ΑΚΟΥΣΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ:

Νομίζεις ακόμα ότι οι ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ σε χρήματα, φάρμακα, γιατρούς και λοιπές κοινωνικές παροχές, η ύφεση και η ανεργία θα οδηγήσουν σε κάτι άλλο εκτός από τον όλεθρο;

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ενάντια σε όλους μας, στο Ελληνικό Έθνος. Θέλουν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; Και μετά έρχεται και η σειρά μας…

ΣΕ ΡΩΤΑΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;
ΘΕΛΟΥΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΛΑΒΩΝ!

Νομίζεις ότι θα έχεις εργασία για πολύ ακόμα, για να προσέχεις αυτούς που δεν μπορούν; Η μήπως στηρίζεσαι ήδη στην σύνταξή τους;

Το τραγικότερο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ! Θα συνεχίσουν μέχρι να πεθάνουμε αρκετοί!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ;;;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Σ. Κατσούλης
http://kostasedessa.blogspot.gr

Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz2BRrLFEGf

Ποιός θέλει να γίνει Στρατηγός ...Ποιός ;

Στρατηγός που διοικεί πάνω από 100.000  Αξιωματικούς Υπαξιωματικούς και Οπλίτες ...Αποφοίτησε απο την  ΣΣΕ ,τελείωσε την Νομική με Πτυχιακό ,μιλά δύο ξένες γλώσσες ,πετάει μαχητικό αεροσκάφος  και επιθετικό ελικόπτερο ,γνωρίζει όλων των ειδών τα οπλομηχανήματα ,μένει σε στρατόπεδο εδώ και 38 χρόνια και παίρνει μισθό 1817 ευρώ μικτά ...Που ; Στην Ελλάδα ,Ποιος; Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ! Σίγουρα έχουμε χάσει επεισόδια στο θρίλερ που παίζεται στα παρασκήνια  στην πλάτη της Πατρίδος ,σίγουρα θα πάμε σε άλλους ατραπούς και κοντά σιμά τα Γιάννενα πατριώτες ! Όταν κάποιοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν λέει για να μας κυβερνούν ,για να μας το παίζουν ντεμέκ και Αρχηγοί εδώ φτάσαμε στο τέλος ! Όταν πολιτικοί όλων των αποχρώσεων  βίασαν καταφύση και παραφύση αυτό εδώ ,το σώμα της Πατρίδας και τα παιδιά της ,χωρίς ίχνος συνείδησης ,χωρίς έλεος,.. τώρα μας ήρθαν ώς τιμητές ...Που σε ποιους ; σε αυτούς που μισούν που έχουν ταξικό μίσος από γεννησιμιού τους ! ... έβγαλαν  τα μαχαίρια τα ανθρωπάκια με τις  γραβάτες και τα τσόκαρα  οι τηλεπερσόνες ,ντεμέν εκπρόσωποι του πολιτισμού και της κακιάς τους ώρας  και κόβουν μισθού και σβήνουν όνειρα ! ΄Αλαλα τα χείλη των ασεβών ρε ζωντόβολα, κοπρόσκυρα του κερατά και θείτσες του κατεστημένου ...Λίγες οι ώρες και ημέρες των απανταχού χαμένων κρατικοδίαιτων και βολεμένων της Πολιτικής και των περι αυτών  ! Στο καιάδα των μειώσεων επειδή αυτοί έβαλαν τους πελάτες τους στον Κρατικό Κορβανά ,ανθρωπάκια που δεν ειναι ικανά να βγάλουν ούτε ενα ευρώ ,που δεν  έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, αδυνατούν ακόμη και σήμερα να πούνε το απλό ...¨Οσους βάλαμε στο δημόσιο (εμείς)  εκτός ΑΣΕΠ να πάνε σε αξιολόγηση και όσοι αξίζουν ,αλλά και όσους χρειαζόμαστε να τους κρατήσουμε ,τους άλλους να τους διώξουμε και μαζί με αυτούς και τους συγγενείς μας ! ...Αλλά αν πιστεύει κανείς ότι τα ανθρωπάκια αυτά έχουν την πυγμή να το κάνουν πλανάστε πλάνην οικτρά ... Αντι για αυτό σημάδι ποιους; αυτούς που δεν μας γλύφουν , Τα πρότυπα , τους Γιατρούς στο ΕΣΥ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ  και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ  Που ακούστηκε μωρέ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ που γίνεται ένας απο τρεις Τάξεις αρίστων Παραγωγικών Σχολών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας ,  να θυμίσουμε στα ανθρωπάκια  ότι για να μπεις στην Ικάρων πρέπει να έχεις πάνω από 19 και 9 και όραση 10 στα 10 ! Ποιος θα ζητήσει να κάνει καριέρα στο Στρατό με σύνταξη κάτω απο 1000 ευρώ μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας και τν η κάθε τραγουδιάρια βουλευτίνα να του κόβει την σύνταξη.. Οι Στρατηγοί  ...τούβλα πολιτικοί  δεν διορίζονται ούτε βρίσκονται στο δρόμο ...Για να νιώσεις την ασφάλεια που απολαμβάνεις εσύ και συμβία σου  στο σπιτάκι σου κάθαρμα ,κάποιοι φυλάνε στο ποτάμι με το αυτί στητό και το χέρι στο ντουφέκι ...Καθάρματα του Κερατά !  Αλλά όπως είπε και κάποιος Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος ...''Τα Πάντα ΡΕΙ'' την σήμερον ημέρα ! Αναρτήθηκε από Βετεράνος http://www.veteranos.gr

 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3354.html

Θέλω να ψηφίσεις...ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Θέλω να ψηφίσεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να σε θυμάμαι

Θέλω να ψηφίσεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να σώσεις την Ελλάδα

Θέλω να ψηφίσεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να μη γυρίσουμε στη δραχμή

Θα πεινάσουμε και....
φοβάμαι την πείνα πολύ
και μαζί μ' εμένα φοβούνται κι' άλλοι

Όπως η Ρίτα που στέκεται στην ουρά
για το επίδομα ανεργίας

Όπως ο Χρήστος που έφυγε για Αυστραλία
το έκλεισε το μαγαζί

Όπως ο Τάσος που πήγε στο χωριό
του το πήρε το σπίτι η τράπεζα

Όπως η Χριστίνα που δουλεύει τριήμερο
με τη σύνταξη του πατέρα πληρώνει το ενοίκιο

Όπως η κυρα Ειρήνη που κλαίει στα γεράματα
δεν μπορεί ν' αγοράσει τα φάρμακα της

Όπως ο γιος του Μάρκου που κρυώνει
δεν έχει πετρέλαιο στο σπίτι

Όπως ο Παύλος που κρεμάστηκε
τον έπνιξαν τα χρέη

Κάνε μου αυτή τη χάρη σε παρακαλώ
ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...

ΣΩΣΕ ΜΑΣ!

Θέλω να ψηφίσεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
για να μην έχω αναστολές

Μην κάνεις πίσω τώρα
άλλωστε αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Μετά είναι σειρά μου να σου πάρω τα μέτρα
θα σου ράψω ένα κουστουμάκι μούρλια!

Έχω τόσο θυμό μέσα μου, ξεχειλίζει η οργή μου
το ξέρεις, το αισθάνεσαι

Βλέπεις δεν με λύγισες κι' ούτε πρόκειται
άντεξα μέχρι εδώ θ' αντέξω όσο χρειαστεί

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΩ

Μ' έκανες πιο δυνατό έφερες χιλιάδες άλλους κοντά μου
είμαστε πολλοί τώρα κόπανε

Μην κάνεις πίσω τώρα σε παρακαλώ
θέλω να ψηφίσεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ*

apofasismenoi.blogspot.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5134.html

Ομαδική παραίτηση 40 στελεχών της ΤτΕ!


Σοκ στην Τράπεζα της Ελλάδος μετά την ομαδική παραίτηση 40 κορυφαίων αξιωματούχων της ΤτΕ. Η απόφαση τους οφείλεται στην διάταξη που ψηφίστηκε πριν από λίγες ημέρες στον νόμο περί αποκρατικοποιήσεων (Άρθρο 6) που ορίζει ότι ο ανώτατος μισθός των διοικήσεων των τραπεζών και των ΔΕΚΟ δεν μπορεί να είναι υψηλότερο από τις 5.000 ευρώ μικτά (ή 2.900 ευρώ καθαρά).

Μεταξύ άλλων παραιτήθηκε ο Διευθυντής Εποπτείας του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Γούσιος ο οποίος αντικαθίσταται από την Βασιλική Ζάκκα που συμμετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Επίσης αποχωρούν ο διευθυντής Ασφαλιστικής Εποπτείας της Τραπέζης της Ελλάδος Χαράλαμπος Βογιαντζής, ο διευθυντής οικονομικών μελετών Ισαάκ Σαμπεθάι, (...) ο Οικονομικός Διευθυντής της ΤτΕ Χ. Παπακωνσταντίνου, ο Διευθυντής Ελέγχων της Τράπεζας της Ελλάδος και ο Διευθυντής Εσωτερικής Επιθεώρησης της ΤτΕ.

Τι αναφέρει το Άρθρο 6 του Νόμου για τις αποκρατικοποιήσεις:

Οι Τράπεζες, καθώς και οι εταιρείες στις οποίες το Δημόσιο, αν και πλειοψηφών μέτοχος δεν ασκεί τη διοίκηση ή διαχείρισή τους, ο εκάστοτε αρμόδιος Υπουργός ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στη γενική συνέλευση των μετόχων υποχρεούται να θέσει για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, ως θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων πρόταση αναλογικής μείωσης των αποδοχών της διοίκησης και των στελεχών των εταιρειών αυτών, τουλάχιστον για τη διάρκεια ισχύος των μέτρων εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015.

Σε περίπτωση που στη γενική συνέλευση το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσωπείται από υπάλληλο του εκάστοτε αρμοδίου φορέα εκπρόσωπο του Ελληνικού Δημοσίου κατ' εξουσιοδότηση του αρμοδίου Υπουργού, η υποχρέωση να θέσει για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, ως θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων, πρόταση αναλογικής μείωσης των αποδοχών της διοίκησης και των στελεχών των εταιρειών αυτών, τουλάχιστον για την διάρκεια ισχύος των μέτρων εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 ισχύει και για το πρόσωπο αυτό.

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/11/40.html

Αποκάλυψη τώρα . Ιδού η λαίλαπα των νέων μέτρων ... Μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!


Αποκάλυψη τώρα. Αν θυμάστε τη σκηνή με τις βόμβες ναπάλμ στη γνωστή ταινία, θα καταλάβετε τι σημαίνει το πολυνομοσχέδιο για την ελληνική κοινωνία.

Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο και που αποκαλύπτονται σιγά – σιγά, είναι χειρότερα κι
από αυτά που περιμέναμε και αναμένεται να προκαλέσουν σοκ όταν θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Το μεγάλο μερίδιο από την καταστροφή θα υποστούν οι απόμαχοι της ζωής, οι συνταξιούχοι κι όχι μόνο οι υψηλόμισθοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως έχει υπολογιστεί, κάθε συνταξιούχος θα χάσει από τα εισοδήματά του, κατά μέσο όρο 2.000 ευρώ το χρόνο! Αυτό προκύπτει από τις νέες περικοπές που έρχονται αλλά και από την κατάργηση των δώρων και δεν αφορούν τα φορολογικά τα οποία θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο.

Αυτό είναι ένα από τα φανερά σκληρά μέτρα. Ωστόσο, εκεί που θα προκληθεί ο εργασιακός μεσαίωνας είναι με την κατάργηση της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων. Πίσω από το δύσκολο αυτό τίτλο κρύβεται ό,τι χειρότερο έχει ψηφιστεί στα εργασιακά τα τελευταία 100 χρόνια. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά οι μισθοί θα εξαρτώνται πλήρως από τις διαθέσεις του εργοδότη και δε θα αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Αν π.χ. ΣΕΒ και ΓΣΕΕ υπογράψουν μια σύμβαση, κι ένας κλάδος, όπως τα σούπερ μάρκετ, δεν εντάσσονται στη ΓΣΕΕ τότε οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ μπορούν να καθορίσουν ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΣΘΟ θέλουν οι ίδιοι, ακόμη και κάτω από τον κατώτατο μισθό. Με ατομικές συμβάσεις, που ήδη είναι πραγματικότητα, μπορούν να δίνουν ακόμη και 300 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο.

Σοκ επίσης και στα ειδικά μισθολόγια αφού εφαρμόζονται αναδρομικά από τον Αύγουστο και προκαλούν προσαρμογές και στους συνταξιούχους επαναπροσδιορίζοντας τις συντάξιμες αποδοχές. Οι μειώσεις είναι κλιμακωτές. Ο βασικός μισθός Ειρηνοδίκη Δ τάξης από 1.488 ευρώ μειώνεται στα 1.369 ευρώ, του Λέκτορα από τα 1.183 ευρώ στα 1.065 ευρώ, του Ειδικευόμενου ιατρού του ΕΣΥ από τα 1.027 στα 1.007 ευρώ του ακολούθου πρεσβείας από τα 1.117 στα 1.061 ευρώ του λοχαγού από τα 1.016 στα 928 ευρώ (του μόνιμου στρατιώτη είναι 280 ευρώ από 288 ευρώ). Ανάλογες είναι και οι περικοπές στα επιδόματα που λαμβάνουν.

Φωτιά είναι και τα μέτρα εισοδηματικού χαρακτήρα τα οποία περιλαμβάνουν:

- την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωση (ΕΦΚ) του υγραερίου κίνησης (LPG) από τα 100 ευρώ στα 330 ευρώ ανά χιλιόλιτρο, όσο είναι δηλαδή και στο ντίζελ κίνησης. Με την εξίσωση αυτή η λιανική τιμή του υγραερίου κίνησης αυξάνεται κατά περίπου 0,25 ευρώ ανά λίτρο και από τα περίπου 0,90 ευρώ ανά λίτρο που πωλείται σήμερα, αυξάνεται περίπου στα 1,15 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η αύξηση αυτή αιφνιδιάζει όσους προχώρησαν στη μετατροπή του κινητήρα του ΙΧ τους από βενζίνη σε υγραέριο καθώς θα αυξήσει σημαντικά το χρόνο απόσβεσης της σχετικής δαπάνης. Επίσης, η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει πλήγμα και στον κλάδο των συνεργείων μετατροπής των βενζινοκίνητων ΙΧ σε υγραεριοκίνητα. Από την αύξηση αυτή τα δημόσια έσοδα εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 19 εκατ. ευρώ ετησίως.
- την αύξηση του ΕΦΚ του ντίζελ που χρησιμοποιούν οι αγρότες για τις καλλιέργειές τους από τα 21 ευρώ στα 66 ευρώ ανά χιλιόλιτρο. Με την αύξηση αυτή μειώνεται η επιστροφή του φόρου προς τους αγρότες. Το δημοσιονομικό όφελος από την αύξηση αυτή ανέρχεται σε 53 εκατ. ευρώ ετησίως.
- αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του φόρου κατανάλωσης στα τσιγάρα και τον καπνό (για στριφτά τσιγάρα κλπ). Ουσιαστικά αυξάνεται στη συνολική φορολογία των τσιγάρων το ποσοστό που αφορά στον πάγιο φόρος που επιβάλλεται ανά πακέτο και περιορίζεται αναλογικά. Ο πάγιος φόρος ορίζεται σε 80 ευρώ ανά χίλια τσιγάρα και ο αναλογικός σε 20% επί της λιανικής τιμής. Το ελάχιστο ποσό φόρου των δυο παραπάνω «συστατικών» δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο από 115 ευρώ ανά χίλια τσιγάρα. Επίσης, ορίζεται πάγιος φόρος 153 ευρώ ανά κιλό στον «λεπτοκομμένο καπνό, ο οποίος προορίζεται για την κατασκευή χειροποίητων τσιγάρων». Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να αυξήσουν τη λιανική τιμή των προϊόντων καπνού καθώς το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ότι θα εισπράττει ετησίως αυξημένα έσοδα κατά 67 εκατ. ευρώ.

- μειώνεται από το 11% στο 6% ο συντελεστής υπολογισμού του κατ΄ αποκοπήν επιστρεφόμενου ΦΠΑ στους αγρότες. Από τη συγκεκριμένη παρέμβαση προβλέπεται αύξηση των ετήσιων εσόδων του δημοσίου κατά 180 εκατ. ευρώ.

Όσο για τα μέτρα που αφορούν ασφαλισμένους και συνταξιούχους, όποιος έχει το σθένος, ας τα διαβάσει. Ο Αρμαγγεδών είναι εδώ:

Στο ένα άρθρο των πολλών δεκάδων σελίδων, περιλαμβάνεται η αύξηση των γενικών ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 έτη, στα 67 από 65 καθώς και η ενδιάμεση αύξηση των ειδικών ορίων, που σε συνδυασμό με την ταχύτερη εφαρμογή του νόμου Λοβέρδου – Κουτρουμάνη μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των ορίων ηλικίας για ορισμένες περιπτώσεις και κατά 5 χρόνια. Οι συντάξεις μειώνονται τελικά, για όλους όσους παίρνουν πάνω από 1.000 ευρώ, από 5% έως και 15%. Καθώς μάλιστα, την τελευταία στιγμή κόπηκαν δύο επιπλέον κλίμακες, (μείωση 20% για συντάξεις από 3000,01 έως 4000,00 και 25% για ποσά από 4000,01 και άνω), στην αιτιολογική έκθεση προβλέπονται, ενώ στο σχέδιο νόμου έχουν απαλειφθεί…

Μεγάλες περικοπές, έως και 83%, προβλέπονται και για τα εφάπαξ.

Τα δώρα και τα επιδόματα καταργούνται για όλους τους συνταξιούχους, ακόμη και για αυτούς του ΟΓΑ και του ΝΑΤ.

Ειδικά για τους υπερήλικες που λαμβάνουν σύνταξη ανασφάλιστου από τον ΟΓΑ, τίθενται νέα, εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που περιορίζουν τους δικαιούχους.
Κόβονται επίσης, τα ειδικά επιδόματα ανεργίας.

Καταργείται η εργοδοτική εισφορά 1,1% υπέρ ΟΕΚ και ΟΕΕ από την 1η Νοεμβρίου.

Αυξάνονται οι εισφορές των παλαιών ασφαλισμένων καθώς και οι εισφορές για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ.
Δείτε αναλυτικά, όλες τις διατάξεις του νέου Μνημονίου.

Ιδιωτικός Τομέας

Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης

Προβλέπεται ότι για τη συνταξιοδότηση από 1.1.2013 εφαρμόζονται οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης που προβλέπονται από 1.1.2015 και εφεξής, όπως διαμορφώνονται με τις διατάξεις του άρθρου 10 του ν.3863/2010. Ταυτόχρονα προστίθενται στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης δύο επιπλέον έτη. Οι διατάξεις αφορούν όλα τα ταμεία αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας, τον ΟΓΑ και το ΝΑΤ.

Για παράδειγμα ασφαλισμένη μητέρα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που συμπληρώνει 5.500 ημέρες ασφάλισης από την 1.1.2013 και εφεξής, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί εντός του έτους αυτού θα πρέπει να συμπληρώνει το 67ο έτος της ηλικίας της για πλήρη σύνταξη και το 62ο για μειωμένη σύνταξη.

Η αύξηση του ορίου ηλικίας κατά δύο έτη, αφορά και όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μετά την 1.1.2013 με προϋποθέσεις που δεν είχαν μεταβληθεί με τις διατάξεις του άρθρου 10 του ν.3863/2010, γνωστού και ως νόμου Λοβέρδου – Κουτρουμάνη. Για παράδειγμα, προκειμένου οι ασφαλισμένοι να συνταξιοδοτηθούν με τη συμπλήρωση 4.500 ημερών ή 15 ετών ασφάλισης, από 1.1.2013 και εφεξής θα απαιτείται η συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας.

Από τις παραπάνω διατάξεις, εξαιρούνται οι ασφαλισμένες που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα ως μητέρες όπως και οι χήροι πατέρες παιδιών ανίκανων για κάθε βιοποριστική εργασία και οι ασφαλισμένοι που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4024/2011.

Οι ασφαλισμένοι που έχουν θεμελιώσει ή κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31.12.2012, διατηρούν το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθούν οποτεδήποτε με τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση απαιτούμενου χρόνου ασφάλισης και ορίου ηλικίας, χωρίς να θίγονται από τις μεταβολές που προωθούνται μέσω του πολυνομοσχεδίου.

Για παράδειγμα ασφαλισμένος του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που συμπληρώνει 10.500 ημέρες ασφάλισης εντός του 2012, θεωρείται ότι έχει κατοχυρωμένο συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι 31.12.2012, και θα συνταξιοδοτηθεί και μετά την 1.1.2013 με τη συμπλήρωση 11.100 ημερών ασφάλισης και ηλικία 59 ετών. Δηλαδή στην περίπτωση αυτή δεν απαιτούνται για τη συνταξιοδότηση του ανωτέρω μετά την 1.1.2013 η συμπλήρωση 12.000 ημερών ασφάλισης.

Επιπλέον, ορίζεται ότι από 1.1.2014, για τη χορήγηση του Ε.Κ.Α.Σ. σε συνταξιούχους γήρατος και θανάτου, απαιτείται η συμπλήρωση του 64ου έτους της ηλικίας.

Μείωση συντάξεων

Επιβάλλονται από 1.1.2013, στο πλαίσιο του νέου μνημονίου, μειώσεις στις ήδη χορηγούμενες συντάξεις καθώς και σε όσες θα χορηγηθούν από την ημερομηνία αυτή από οποιοδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης και το Δημόσιο.

Οι μειώσεις αφορούν όλες ανεξαίρετα τις συντάξεις (κύρια και επικουρική σύνταξη ή μέρισμα, ειδική προσαύξηση ΤΣΜΕΔΕ) από οποιαδήποτε αιτία (γήρατος – αναπηρίας – θανάτου) και από οποιαδήποτε πηγή, δηλαδή από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης, το Δημόσιο καθώς και το ΜΤΠΥ και από κάθε άλλη πηγή.

Η μείωση γίνεται στο σύνολο των συντάξεων που υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ το μήνα και βαίνει αυξανόμενη ως εξής:

α. Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 1000,01 έως 1500,00 ευρώ η μείωση ανέρχεται σε 5%.
β. Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 1.500,01 έως 2000,00 ευρώ η μείωση ανέρχεται σε 10%.
γ. Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 2000,01 έως 3000,00 ευρώ η μείωση ανέρχεται σε 15%.
δ. Για ποσά σύνταξης/συντάξεων

Διασφαλίζεται ταυτόχρονα και στις πέντε ανωτέρω περιπτώσεις το κατά περίπτωση κατώτατο ποσό μετά τις μειώσεις, το οποίο στην περίπτωση α΄ δεν μπορεί να είναι κατώτερο των 1.000,01 ευρώ, στην περίπτωση β΄ των 1.425,01 ευρώ, στην περίπτωση γ΄ των 1.800,01 ευρώ, στην περίπτωση δ΄ των 2.550,01 ευρώ και στην περίπτωση ε΄ των 3.200,01 ευρώ.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και σε περίπτωση συρροής συντάξεων το ποσόν της μείωσης επιμερίζεται σε κάθε σύνταξη αναλογικά, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό της κάθε σύνταξης όπως είχε διαμορφωθεί πριν από τη μείωση.

Το ποσοστό μείωσης θα υπολογίζεται στο ποσό της σύνταξης ή των συντάξεων που εναπομένει μετά τις τυχόν άλλες μειώσεις που έχουν επιβληθεί.

Τα ποσά των μειώσεων των συντάξεων αποτελούν έσοδα του κάθε ασφαλιστικού φορέα – τομέα από τον οποίο καταβάλλεται η σύνταξη.

Mειώσεις εφάπαξ βοηθημάτων

Μειώνονται ποσοστιαία τα εφάπαξ βοηθήματα που χορηγούν οι φορείς- τομείς πρόνοιας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Aναλογιστικής Mελέτης Ελέγχου Περιπτώσεων (Case study).

Αναλυτικά, στους ασφαλισμένους μέχρι 31.12.1992 που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν της υπηρεσίας από 1.8.2010 και μετά, στους οποίους δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση χορήγησης του εφάπαξ βοηθήματος, το ποσό του εφάπαξ βοηθήματος μειώνεται ποσοστιαία κατά φορέα-τομέα πρόνοιας. Συγκεκριμένα: στον Τομέα Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου του ΤΑΠΙΤ κατά 2,21%, στον Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού Εταιρειών Τσιμέντων του ΤΑΠΙΤ κατά 17,35%, στον Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού Ιπποδρομιών του ΤΑΠΙΤ κατά 18,38%, στον Τομέα Πρόνοιας Ξενοδοχοϋπαλλήλων του ΤΑΠΙΤ κατά 26,77%, στον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών του ΤΑΠΙΤ κατά 63,91%, στον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων του ΤΑΠΙΤ κατά 41,52%, στον Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων του ΤΠΔΥ κατά 22,67%, στον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων ΝΠΔΔ του ΤΠΔΥ κατά 42,29%, στον Τομέα Πρόνοιας Ορθόδοξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος του ΤΠΔΥ κατά 36,94%, στον Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού Ταμείου Νομικών του ΤΠΔΥ κατά 52,21%, στον Τομέα Πρόνοιας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων του ΤΠΔΥ κατά 6,19%, στον Τομέα Πρόνοιας Εφημ/λών & Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κατά 8,21%, στον Τομέα Πρόνοιας Εφημ/λών & Υπαλλήλων Πρακτορείων Θες/νίκης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κατά 28,41%, στον Κλάδο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ κατά 3,84%, στον Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού Ιονικής –Λαϊκής Τράπεζας του ΤΑΥΤΕΚΩ κατά 41,17%, στον Τομέα Πρόνοιας Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων του ΕΤΑΑ κατά 17,42%, στον Τομέα Πρόνοιας Δικηγόρων Αθηνών του ΕΤΑΑ κατά 32,80%, στον Τομέα Πρόνοιας Εργοληπτών Δημοσίων Έργων του ΕΤΑΑ κατά 83,00%, στον Τομέα Πρόνοιας Αστυνομικών του ΤΕΑΠΑΣΑ κατά 1,94%, στον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων του ΤΕΑΠΑΣΑ κατά 45,49%, στο Λογαριασμό Πρόνοιας Υπαλλήλων ΙΚΑ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κατά 35,11%. Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας μετά από τεκμηριωμένη εισήγηση του Δ.Σ. των οριζόμενων στο προηγούμενο εδάφιο Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης πλην του ΤΠΔΥ μπορεί να αυξομειώνεται το ανωτέρω οριζόμενο ποσοστό μείωσης μέχρι 35%.

Οι μειώσεις στους ασφαλισμένους του Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων του ΤΠΔΥ και του Κλάδου Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ διενεργούνται μετά την εφαρμογή των μειώσεων που προβλέπονται από το προηγούμενο Μνημόνιο.

Ορίζεται επίσης, ότι, στα πρόσωπα που δεν έχουν καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές για τη χορήγηση εφάπαξ παροχής ή οποιασδήποτε άλλης αποζημίωσης καταβάλλεται η αποζημίωση, λόγω αποχώρησης από την υπηρεσία για οποιοδήποτε λόγο και καθορίζεται ως ανώτατο όριο αυτής το ποσό των 15.000,00 ευρώ.

Προβλέπεται επίσης, νέα μεταρρύθμιση στα; Εφάπαξ, καθώς αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση ο καθορισμός νέου τρόπου υπολογισμού των εφάπαξ παροχών σε όλους τους φορείς – τομείς πρόνοιας, από 1.1.2014. Μέχρι 31.12.2012, θα εκδοθεί υπουργική απόφαση, μετά από σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, με την οποία θα καθοριστεί η νέα τεχνική βάση για τις εφάπαξ παροχές των φορέων αυτών.

Κατάργηση δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας

Επιδόματα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας που καταβάλλεται σε όλους τους συνταξιούχους, από το δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας ασφάλισης, καθώς και τα δώρα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας, που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη ή καταστατική διάταξη για τους συνταξιούχους και βοηθηματούχους όλων των φορέων – τομέων επικουρικής ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, καθώς και του ΟΓΑ και του ΝΑΤ, καταργούνται από 1.1.2013.

Περικοπές σε συντάξεις του ΟΓΑ

Από 1.1.2013 η μηνιαία σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ θα καταβάλλεται εφόσον συντρέχουν αθροιστικά οι εξής προϋποθέσεις:

α. Έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας τους.
β. Δεν λαμβάνουν ή δεν δικαιούνται οι ίδιοι σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτως ποσού, και επίσης, σε περίπτωση εγγάμων, δεν λαμβάνει ο/η σύζυγός τους σύνταξη μεγαλύτερη από το πλήρες ποσό της συνταξιοδοτικής παροχής, λόγω γήρατος.
γ. Διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα τα τελευταία 20 έτη πριν την υποβολή της αίτησης για συνταξιοδότηση και εξακολουθούν να διαμένουν κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής τους
δ. Το συνολικό ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημά τους, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 4.320 ευρώ ή, στην περίπτωση εγγάμων, το συνολικό ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 8.640 ευρώ.

Εξαιρούνται της παροχής οι μοναχοί/ες οι οποίοι διαμένουν σε Ιερές Μονές και συντηρούνται από αυτές και όσοι εκτίουν ποινή φυλάκισης.

Προβλέπεται η έκδοση απόφασης του υπουργού Εργασίας με την οποία θα καθορίζεται αναλυτικά ο τρόπος ελέγχου των εισοδηματικών κριτηρίων, ο οποίος θα γίνεται με βάση τα εισοδήματα που δηλώνονται στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους, που προηγείται αυτού εντός του οποίου υποβάλλεται η αίτηση συνταξιοδότησης. Στην εν λόγω απόφαση θα προβλέπεται επίσης για πρώτη φορά ο συνυπολογισμός στο ατομικό καθώς και στο οικογενειακό εισόδημα και των εισοδημάτων από κάθε άλλη πηγή, όπως είναι τα εισοδήματα από οικονομικές ενισχύσεις, ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μητέρας, άλλες συντάξεις και επιδόματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόκους καταθέσεων και κάθε άλλο εισόδημα που δεν έχει δηλωθεί, ακόμα και εάν απαλλάσσεται από το φόρο.

Θα λαμβάνεται υπ’ όψιν ακόμη και η κύρια ιδιοκατοικούμενη κατοικία μέχρι 80 τετραγωνικών μέτρων, αφού η αντικειμενική δαπάνη που προκύπτει από αυτήν δεν υπολογίζεται στο εισόδημα.

Εκκρεμείς αιτήσεις καθώς και αιτήσεις που υποβάλλονται μέχρι 31.12.2012 κρίνονται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος πλην του ορίου ηλικίας που ορίζεται το 65ο έτος.

Επίσης, αυξάνονται οι εισφορές του ΟΓΑ για υγειονομική περίθαλψη που δεν έχουν καταβληθεί εμπρόθεσμα για χρόνο ασφάλισης μέχρι 31.12.2012. Στην πράξη, επαναϋπολογίζονται με ποσοστό 2,50% επί του ποσού της ασφαλιστικής κατηγορίας στην οποία είχαν καταταγεί και ισχύει κατά το χρόνο καταβολής των εισφορών.

Όπου από τις κείμενες διατάξεις του ΟΓΑ αναφέρεται το 64ο έτος της ηλικίας αντικαθίσταται από το 66ο και όπου το 65ο από το 67ο.

Έμμεση αύξηση εισφορών για τους ασφαλισμένους πριν από το 1993

Αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές για τους παλαιούς ασφαλισμένους, μέσα από τη θέσπιση ανώτατου ορίου ασφαλιστέων αποδοχών.

Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών για τους ασφαλιζόμενους από 1.1.1993 μισθωτούς ισχύει από 1.1.2013 και για τους υπαχθέντες στην ασφάλιση μέχρι 31.12.1992 μισθωτούς των φορέων κύριας και επικουρικής ασφάλισης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Όπου από γενική ή καταστατική διάταξη προβλέπεται μεγαλύτερο ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών, αυτό διατηρείται.

Μέχρι τώρα, η εισφορά για την ασφάλιση αναπηρίας, γήρατος, θανάτου στους φορείς κύριας ασφάλισης που ασφαλίζουν μισθωτούς, όσον αφορά στους «παλαιούς ασφαλισμένους» διαφέρει από αυτό των νέων ασφαλισμένων και μάλιστα είναι αρκετά χαμηλότερο, με εξαίρεση ορισμένα ειδικά ταμεία που προβλέπουν μεγαλύτερο πλαφόν για τους παλαιούς ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, κρίθηκε αναγκαία για λόγους ίσης μεταχείρισης παλαιών και νέων ασφαλισμένων η θέσπιση της προτεινόμενης διάταξης, προκειμένου να εναρμονιστούν τα ανώτατα όρια ασφαλιστέων αποδοχών μεταξύ παλαιών και νέων ασφαλισμένων.

Για το δημόσιο

Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης
Αυξάνεται από 1-1-2013 το κατά περίπτωση όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από την ημερομηνία αυτή και εφεξής, κατά 2 έτη και καταργείται η διάταξη που προβλέπει την άμεση συνταξιοδότηση του υπαλλήλου εφόσον απολυθεί από την Υπηρεσία χωρίς υπαιτιότητά του.

Μείωση συντάξεων

Η μηνιαία σύνταξη ή το άθροισμα των συντάξεων, συμπεριλαμβανομένων των επικουρικών καθώς και των μερισμάτων των Μετοχικών Ταμείων, που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ μειώνεται ως ακολούθως:

Α) για συνολικά καταβαλλόμενο ποσό άνω των 1.000,ευρώ και έως 1.500,00 ευρώ, μειώνεται το σύνολο του ποσού κατά 5% και σε κάθε περίπτωση το ποσό που εναπομένει δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.000,01 ευρώ,
Β)από 1.500,01 ευρώ έως και 2.000,00 ευρώ, μειώνεται το σύνολο του ποσού κατά 10% και σε κάθε περίπτωση το ποσό που εναπομένει δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.425,01 ευρώ, ενώ
Γ) από 2.000,01 ευρώ και άνω, μειώνεται το σύνολο του ποσού κατά 15% και σε κάθε περίπτωση το ποσό που εναπομένει δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.800,01 ευρώ.
Για τον προσδιορισμό του ποσοστού μείωσης, λαμβάνεται υπόψη το ποσό της σύνταξης ή των συντάξεων όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί την 31-12-2012 μετά την τυχόν παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων και της επιπλέον εισφοράς της παρ. 14 του άρθρου 2 του ν. 4002/2011 καθώς και των τυχόν μειώσεων που επιβλήθηκαν με τις διατάξεις της παρ. 10 του άρθρου 1 του ν. 4024/2011 καθώς και του άρθρου 1 του ν. 4051/2012.

Κατάργηση Δώρων – Επιδομάτων

Καταργείται από 1-1-2013 για τους συνταξιούχους του Δημοσίου, γενικά, η χορήγηση δώρων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και του Επιδόματος Αδείας.

Θεσπίζεται από 1-1-2013 ανώτατο όριο στη σύνταξη που καταβάλλεται στις άγαμες θυγατέρες θανόντων συνταξιούχων του Δημοσίου, το οποίο ανέρχεται στα 720 ευρώ μηνιαίως. Η θέσπιση του ορίου αυτού κρίθηκε επιβεβλημένη τόσο για δημοσιονομικούς όσο και για κοινωνικοασφαλιστικούς λόγους. Ταυτόχρονα, προβλέπονται περαιτέρω περιορισμοί στο σχετικό δικαίωμα. Έτσι σε περίπτωση που η δικαιούχος έχει και άλλα εισοδήματα, αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξης όταν το ποσό των εισοδημάτων αυτών υπερβαίνει τα 8.640 ευρώ ετησίως (αναγωγή σε ετήσια βάση του ποσού των 720ευρώ). Εάν τα εισοδήματά της είναι μικρότερα του ανωτέρω ετήσιου ποσού αλλά με συνυπολογισμό και του ποσού της κύριας σύνταξης το υπερβαίνουν, η κύρια σύνταξη των 720 ευρώ μειώνεται κατά το υπερβάλλον ποσό.

Η αναπροσαρμογή της σύνταξης των ανωτέρω προσώπων, δεν εφαρμόζεται, σε περίπτωση που αυτά είναι ανήλικα ή ανάπηρα κατά ποσοστό 67% και άνω ή σπουδάζουν.
Ορίζεται ότι το όριο ηλικίας του 60ού έτους ως προϋπόθεση για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων, αυξάνεται από 1-1-2014 στο 64ο έτος τηρουμένων φυσικά ταυτόχρονα των λοιπών προϋποθέσεων καταβολής αυτού.

Κατάργηση συνδικαλιστικών συντάξεων και νομοθεσίας τ. ΤΕΑΕΥΕΕΟ

Από 1.1.2013 η καταβολή των ειδικών συνδικαλιστικών συντάξεων και η εφαρμογή των καταστατικών διατάξεων του τ. ΤΕΑΕΥΕΕΟ καταργούνται.

Κατάργηση Εργοδοτικών Εισφορών 1,1%

Εξασφαλίζεται η ψήφιση, αυτή τη φορά, της διάταξης για μείωση των εργοδοτικών εισφορών που δεν πέρασε τις δύο προηγούμενες φορές. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατάργηση της εργοδοτικής εισφοράς σε συνολικό ποσοστό 1,10% υπέρ των καταργηθέντων πλέον, Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας. Η κατάργηση ισχύει από 1η Νοεμβρίου 2012.

Κατάργηση εισφοράς υπέρ ΤΕΑΠΥΚ

Άλλη μια διάταξη που δεν πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα, περνά εκ του ασφαλούς, μέσω του ενός άρθρου του πολυνομοσχεδίου. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατάργηση της εισφοράς ασφαλισμένου υπέρ Τομέα «ΤΕΑΠΥΚ» του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Ο.Α.Ε.Ε.

Καταργούνται τα ειδικά επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ

Α) Καταργούνται οι ειδικές επιδοτήσεις ανεργίας, οι ειδικές εισοδηματικές ενισχύσεις ανεργίας, καθώς και οι επιδοτήσεις λόγω ανεργίας απολυόμενων μισθωτών λόγω συγχώνευσης-μεταφοράς-συνένωσης επιχειρήσεων. Οι συγκεκριμένοι επιδοτούμενοι άνεργοι θα λαμβάνουν το κοινό επίδομα ανεργίας μέχρι τις 31-12-2013.
Β) Θεσπίζεται από 01-01-2014 επίδομα μακροχρονίως ανέργου, για τους ανέργους οι οποίοι έχουν εξαντλήσει το δικαίωμα τακτικής επιδότησης εφόσον το εισόδημά τους δεν ξεπερνά τις δέκα χιλιάδες ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 586,8 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο της οικογένειας. Το ύψος του μηνιαίου επιδόματος μακροχρονίως ανέργου δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των 200 ευρώ και καταβάλλεται για όσο χρονικό διάστημα οι δικαιούχοι παραμένουν άνεργοι και όχι πέραν των δώδεκα μηνών. Τα όρια ηλικίας των δικαιούχων ορίζονται από 20 ετών μέχρι 66.

Νέα κριτήρια για το οικογενειακό επίδομα

Α) Καταργούνται όλα τα οικογενειακά επιδόματα και αντικαθίστανται από ένα, ενιαίο οικογενειακό επίδομα που καταβάλλεται από το πρώτο παιδί.

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων θα καταβάλλεται στοχευμένα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη ανάγκη και για το λόγο αυτό θα υπολογίζεται βάσει κλιμακούμενου εισοδηματικού κριτηρίου. Ως κλίμακα ισοδυναμίας ορίζεται το σταθμισμένο άθροισμα των μελών της οικογένειας. Ο πρώτος γονέας έχει στάθμιση 1, ο δεύτερος γονέας έχει στάθμιση 1/3 και κάθε εξαρτώμενο τέκνο έχει στάθμιση 1/6. Ως ισοδύναμο εισόδημα ορίζεται το καθαρό, ετήσιο, οικογενειακό εισόδημα (φορολογητέο εισόδημα) διαιρεμένο με την κλίμακα ισοδυναμίας.

Οι οικογένειες που δικαιούνται το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων διαιρούνται αναλόγως του ισοδύναμου εισοδήματος σε τέσσερις εισοδηματικές κατηγορίες, ως εξής:

α) έως 6.000 ευρώ, λαμβάνουν το πλήρες επίδομα,
β) από 6.001 ευρώ έως 12.000 ευρώ που λαμβάνουν τα 2/3 του επιδόματος,
γ) από 12.001 ευρώ έως 18.000 ευρώ που λαμβάνουν το 1/3 του επιδόματος.

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων υπολογίζεται ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων ως εξής: 40 ευρώ ανά μήνα για ένα εξαρτώμενο τέκνο, 80 ευρώ ανά μήνα για δύο εξαρτώμενα τέκνα, 130 ευρώ ανά μήνα για τρία εξαρτώμενα τέκνα και 180 ευρώ ανά μήνα για τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα. Για κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τετάρτου, καταβάλλεται, πέραν των ανωτέρω, μηνιαίο επίδομα 60 ευρώ.

Για τον υπολογισμό της εισοδηματικής κατηγορίας θα λαμβάνεται υπόψη το εκκαθαριστικό του προηγούμενου της χορήγησης έτους.

Πιλοτικό πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Καθορίζεται πιλοτικό πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Κατάργηση συντάξεων σε μελλοντικούς και μειώσεις σε νυν βουλευτές – αιρετούς
Καταργείται η συνταξιοδότηση από το Δημόσιο των βουλευτών και των αιρετών οργάνων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού που θα εκλεγούν μετά την ισχύ του νόμου αυτού, και μειώνονται οι καταβαλλόμενες στα πρόσωπα αυτά συντάξεις ή χορηγίες, αυξάνονται 2 έτη τα κατά περίπτωση οριζόμενα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και θεσπίζεται ανώτατο όριο στη σύνταξη που καταβάλλεται στις άγαμες θυγατέρες θανόντων συνταξιούχων του Δημοσίου.

Ειδικότερα:

1. Καταργείται η βουλευτική σύνταξη και η χορηγία για όσους αποκτήσουν για πρώτη φορά την ιδιότητα του Βουλευτή ή του αιρετού οργάνου των ΟΤΑ α΄ βαθμού, αντίστοιχα, από την επομένη της έναρξης ισχύος του νόμου αυτού. Ειδικά για τα πρόσωπα που λαμβάνουν ήδη σύνταξη από το Δημόσιο ή τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα και παράλληλα κατέχουν θέση του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, παίρνοντας συγχρόνως αποδοχές και σύνταξη:
i. Η καταβαλλόμενη σύνταξη περιορίζεται κατά 70% και
ii. Ο χρόνος υπηρεσίας τους στις θέσεις που κατέχουν δεν λογίζεται συντάξιμος από το Δημόσιο, εκτός εάν ζητήσουν την αναστολή καταβολής της σύνταξής τους.

Οι παραπάνω περιορισμοί επεκτείνονται και σε όσους λαμβάνουν σύνταξη αιρετού καθώς και στους συνταξιούχους του Δημοσίου που καταλαμβάνουν θέση εξωκοινοβουλευτικού Υπουργού, Αναπληρωτή Υπουργού ή Υφυπουργού.

Οι διατάξεις περί διαδοχικής ασφάλισης δεν έχουν εφαρμογή για τα πρόσωπα που κατέχουν τη βουλευτική ιδιότητα καθώς και τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που συνταξιοδοτούνται από το Δημόσιο με μια από τις ιδιότητες αυτές. Δηλαδή δεν μπορεί να υπολογισθεί χρόνος ασφάλισης σε οποιονδήποτε φορέα είτε για τη θεμελίωση είτε για την προσαύξηση βουλευτικής σύνταξης ή σύνταξης αιρετού α’ και β’ βαθμού.

Οι δήμαρχοι διατηρούν το καθεστώς υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο υπάγονταν πριν από την εκλογή τους στις θέσεις αυτές και οι αναλογούσες κρατήσεις υπολογίζονται επί της αντιμισθίας που λαμβάνουν βαρύνοντας τους ίδιους.

Οι συντάξεις των συνταξιούχων του Δημοσίου που εκλέγονται σε θέσεις αιρετών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, με εξαίρεση τους δημάρχους και λαμβάνουν αντιμισθία, καταβάλλονται μειωμένες κατά 70%.

Πλέον, οι ασφαλιστικές εισφορές ασφαλισμένου των αιρετών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, που έχουν παράλληλα την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου θα βαρύνουν τους ίδιους και όχι τους Δήμους ή τις Περιφέρειες, όπως ίσχυε.

Οι συντάξεις των βουλευτών και των αιρετών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού σε περίπτωση που λαμβάνουν και δεύτερη σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο, μειώνονται κατά 20%. Σε περίπτωση που τα ανωτέρω πρόσωπα λαμβάνουν και τρίτη σύνταξη συμπεριλαμβανομένης και της βουλευτικής ή της χορηγίας, το ανωτέρω ποσοστό διαμορφώνεται στο 30%.

Για τους βουλευτές και τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα (συμπλήρωση 4 ή 8 ετών κατά περίπτωση) από 1-1-2013 και μετά, το όριο ηλικίας συνταξιοδότησής τους αυξάνεται από το 65ο έτος στο 67ο.
Οι διατάξεις για τις βουλευτικές συντάξεις, έχουν ανάλογη εφαρμογή και για τις συντάξεις των Προέδρων και Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης καθώς και για αυτές των Προέδρων της Βουλής.
 
http://www.triklopodia.com/2012/11/blog-post_1814.html

Νέος εφιάλτης: Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας

Πείραμα με χιλιάδες τόνους σωματιδίων θείου ετοιμάζονται να γίνουν στο Νέο Μεξικό, ως μέρος μίας μελέτης γεωμηχανικής.

«Ο David Keith, ένας εκ των ερευνητών, υποστήριξε ότι η ηλιακή γεωμηχανική μπορεί να αποτελέσει μία λύση χαμηλού κόστους για τη μείωση του ρυθμού της ανάπτυξης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά έτεροι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τα καιρικά συστήματα και τις προμήθειες τροφίμων της γης,» σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.

«Το συγκεκριμένο πείραμα, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον James Anderson στην Αμερική θα ξεκινήσει περίπου σε ένα χρόνο και θα περιλαμβάνει την έκλυση δεκάδων ή εκατοντάδων κιλών σωματιδίων θείου στην ατμόσφαιρα ώστε να μετρηθεί η επίδραση στη χημική σύσταση του όζοντος. Από τη στιγμή που είναι αδύνατη η προσομοίωση της πολυπλοκότητας της στρατόσφαιρας σε εργαστηριακό περιβάλλον, ο Keith αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πείραμα θα παρέχει μία ευκαιρία για τη βελτίωση των μοντέλων του στρώματος του όζοντος και πώς αυτό θα μπορέσει να αλλοιωθεί μέσω ενός εκτεταμένου ψεκασμού θείου.»

Οι επιδράσεις του βομβαρδισμού της ατμόσφαιρας με διοξείδιο του θείου στην υγεία εγείρουν πάρα πολύ σημαντικά ερωτήματα και ενστάσεις σχετικά με το αν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να προχωρήσουν.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες επιδράσεις στην υγεία από την έκθεση στο θείο:

- Νευρολογικές επιπτώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά

- Διατάραξη της κυκλοφορίας του αίματος

- Βλάβες στη καρδιά

- Επιδράσεις στα μάτια και την όραση

- Αποτυχίας αναπαραγωγής

- Βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα - το στομάχι και διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος

- Βλάβη στο συκώτι και τις λειτουργίες των νεφρών

- Προβλήματα ακοής

- Διαταραχή του μεταβολισμού των ορμονών

- Δερματολογικές επιδράσεις

- Κίνδυνος ασφυξίας και πνευμονικής εμβολής


 ΠΗΓΗ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1469.html

EΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ: Θα πληρώσουμε 20,2 εκ.δολ. εξτρά! για Swap μέχρι το 2015

euro

Eίδηση βόμβα από το "Εκ-κεντρικό" δελτίο του ΑΡΤ TV με τον Σπύρο Καρατζαφέρη για "χρυσό" swap...
Συγκεκριμένα: 
Swap  με την ΒΝP PARIBAS που έγινε στις 14/5/2010 και λήγει στις 12/5/2015... Αξία 1 δισ δολάρια ή 800,5 ευρώ. Η χώρα πρέπει να επιστρέψει το κεφάλαιο στις 12/5/2015 και εν τω μεταξύ επιβαρύνεται με 1,1 εκ.δολάρια ανά τρίμηνο!!!
Δηλαδή συνολικά θα πληρώσουμε πέραν του κεφαλαίου 20,2 εκ.δολάρια πάνω από το 20% του αρχικού κεφαλαίου...

swap1
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/e-202-swap-2015.html

ΕΡΕΥΝΑ WORLDJUDGE2012: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!



Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στο διαδικτυακό χώρο της NASA http://eol.jsc.nasa.gov/ όπου μπορούν οι αστροναύτες να ανεβάσουν φωτογραφίες από τις διαστημικές αποστολές που συμμετείχαν στο παρελθόν. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι πραγματικά ένας θησαυρός και αυτό, διότι πολλές φορές έχουν διαρρεύσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες, φανερώνοντας αυτό που η NASA προσπαθεί και αποκρύπτει απ'το κοινό της. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω μερικές απ'τις φωτογραφίες που ανακάλυψα εγώ. Ο όγκος των δεδομένων είναι τεράστιος και γι'αυτό χρειάζεται υπομονή προκειμένου να ερευνηθούν σχολαστικά και λεπτομερώς, αυξάνοντας...
την μεγέθυνση τους και αυξομειώνοντας την αντίθεση και την φωτεινότητα ούτως ώστε να εμφανιστούν "κρυφές πτυχές"
που κρύβονται σε κάποιο σημείο των φωτογραφιών. Μην ξεχνάτε πως όλες οι φωτογραφίες εξ'αρχής φαίνονται "αθώες" μέχρι που θα ερευνηθούν σε βάθος και θα αποκαλυφθούν στα μάτια σας.
Σημείωση: Oι φωτογραφίες που θα δείτε είναι καλύτερης ανάλυσης αν ανοιχτούν απευθείας στην ιστοσελίδα ftp://eol.jsc.nasa.gov/. Αν θέλετε μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχείο αναζητώντας τις χρονολογικά.

Δεν γνωρίζω τι είναι αυτά τα αντικείμενα τα παραθέτω προς συμπεράσματα:



1. Ημερομηνία Φωτογραφίας : 2/4/03 10:36:00 π.μ



2. Ημερομηνία Φωτογραφίας: 2/1/03 1:48:00 μ.μ

3. Ημερομηνία Φωτογραφίας: 6/2/09 1:56:00 μ.μ.


4. Ημερομηνία Φωτογραφίας: Ανοίξτε όλες τις φωτογραφίες από πάνω ftp://eol.jsc.nasa.gov/ESC_large_ISS029_ISS029-E-27045.JPG (18/10/11 5:16:00 μ.μ.) προς τα 
κάτω εώς και ftp://eol.jsc.nasa.gov/ESC_large_ISS029_ISS029-E-27070.JPG

Δεν θα αναφέρω καθόλου για τα εκατοντάδες πολύχρωμα αντικείμενα που εμφανίζονται στην 
φωτογραφία... Αλλά, μόνο για ένα αντικείμενο που είναι και το πιο εντυπωσιακό!  

Θα παρατηρήσετε ότι το Μπλε Τριγωνικό Αντικείμενο δίχως να αλλάζει το σχήμα του κινείται 
προς όλες τις διευθύνσεις εντός του Άσπρου Τετραγώνου που έχω επισημάνει στην 
φωτογραφία.

Αυτό το Μπλε Τριγωνικό Αντικείμενο δεν είναι ούτε σκουπίδι, ούτε καμένο pixel, 
ούτε κάποιος δορυφόρος, ούτε οτιδήποτε άλλο σας πουν.

Είναι αυτό που προσπαθούν να αποκρύψουν απ'τα μάτια σας, για να μην μάθετε 
ότι καθημερινά αυτός ο πλανήτης παρατηρείται και επισκέπτεται από ευφυείς 
οντότητες άλλων πλανητών!  

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!

Ας υψώσουμε το βλέμμα στον ουρανό επιτέλους!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ψεκάζουν τουλάχιστον για μετατροπή καιρού. Η δική μας κάνει την πάπια, τα παπαγαλάκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι (μαζί με τους μετεωρολόγους στα ΜΜΕ) χλευάζουν τις ανησυχίες πολιτών που διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση, αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνωμοσιολόγους ψυχάκηδες, και δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες που αποδέχονται αυτές τις ανοησίες (όπως πιθανότατα αποδέχονται ένα σωρό άλλα ψεύδη που παρουσιάζουν ως "πραγματικότητα".)
Καιρός να αφυπνιστούμε. Μας ψεκάζουν με δηλητήρια, λες και είμαστε ζωύφια, και υπάρχουν άτομα, που μόνο "ευχαριστώ" δεν τους έχουν πει ακόμα. Έλεος!




http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_8529.html

Τα σχέδιά τους είναι πόλεμος και εφαρμογή των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Εν αρχή ήν, η παράνομη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.

Κυκλοφορούν έντονα φήμες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες προσφάτως οι Αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως ο Λευκός Οίκος, το πεντάγωνο, οι ένοπλες δυνάμεις, οι μυστικές υπηρεσίες, και τα διάφορα υπουργεία, αρχίζουν να αφυπνίζονται από το Σιωνιστικό ύπνο στον οποίον τους έχει βυθίσει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, η οποία συνεπικουρούμενη από πολλές παραθρησκευτικές Σιωνιστικές οργανώσεις των Μορμόνων, Μασόνων, Σαϊεντολόγων, κ.λ.π.
βύθισαν σε επικίνδυνο λήθαργο και χάος τις πάλαι ποτέ διεθνώς δημοφιλείς ΗΠΑ, αλλά και όλη την ανθρωπότητα.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία, εν γνώσει ούσα αυτής της καταστάσεως, προσπαθεί μέσω των ΜΜΕ, των παραθρησκευτικών οργανώσεων, και τρομοκρατικών ενεργειών, (μέχρι το τυφώνα SANDY επιστράτευσαν), να βγάλουν πρόεδρο το Μορμόνο ΜΙΤ ROMNEY και να προωθήσουν τα σχέδιά τους, αφού ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ τους πήρε ήδη χαμπάρι, και αρχίζει να αντιδρά.

Τα σχέδιά τους είναι πόλεμος εναντίον του ΙΡΑΝ, αφού πρώτα καταλάβουν τη Συρία, και εν συνεχεία παγκόσμια οικονομική κρίση, με Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για εξάλειψη της ανθρωπότητος, και εφαρμογή των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

Στο πόλεμο αυτό θα επιβιώσουν μόνο αυτοί, και οι εκλεκτοί τους. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για κοσμοϊστορική αλλαγή στη γεω-πολιτική των ΗΠΑ, όσον αφορά το Ισραήλ, και γενικά τη Μέση Ανατολή. Υπάρχουν φρικιαστικά προγράμματα της Σιωνιστικής παγκόσμιας Δικτατορίας, για όσους αντιστέκονται στη Σιωνιστική ΝΤΠ

Φαίνεται ότι ο νυν πρόεδρος ΟΒΑΜΑ δεν συνεργάζεται στενά με τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, για την επιβολή των σχεδίων των Κοσμοκρατόρων παγκοσμίως, γιαυτό θέλουν να τον αλλάξουν με τον μορμόνο RΟΜΝΕΥ. Το αν θα πετύχει η αντίδραση αυτή εξαρτάται από τον Αμερικανικό Λαό, από την απόφαση που θα λάβει στις προεδρικές εκλογές, και στη σταθερότητα των απόψεων του προέδρου ΟΒΑΜΑ.

Η Δολοφονία του προέδρου Κένεντυ

Το έτος 1963 οι Σιωνιστές Παντοκράτορες δολοφόνησαν το πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζων Κένεντυ, διότι δεν επέτρεπε στο Ισραήλ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Επιπλέον προσπάθησε να σταματήσει τη Σιωνιστική ιδιωτική Κεντρική τράπεζα (FED) των ΗΠΑ, η οποία εκδίδει και τυπώνει το Αμερικανικό δολάριο, και εν συνεχεία η μαφία των Σιωνιστών, το δανείζει με τόκους στην Αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος Κένεντυ προσπάθησε να εκδόσει Αμερικανικά δολάρια από δημόσια τράπεζα, για να έχει τον απόλυτο έλεγχο του δολαρίου.

Το σπουδαιότερο είναι το γεγονός ότι είχε παραμερίσει τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, και ασκούσε ο ίδιος με τη κυβέρνησή του, γνήσια Αμερικανική πατριωτική πολιτική και εξουσία, γιαυτό ήταν διεθνώς δημοφιλής, όχι μόνο αυτός, αλλά οι Η.Π.Α.

Γιαυτούς τους λόγους τον δολοφόνησαν, έτσι έχασε η ανθρωπότητα ένα υπέροχο άνθρωπο, πλανητάρχη, και παγκόσμιο ηγέτη. Εν συνεχεία δολοφόνησαν τον αδελφό του και υπουργό Δικαιοσύνης Robert Kennedy, το λαοφιλή πάστορα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, το Τζον Λένον του συγκροτήματος beattles, τον Έλβις Πρίσλεϊ, τον Σαλβαδόρ Αλιέντε, το Πάπα Ιωάννη Παύλο Ι, τον Αλέξανδρο Ωνάση, το Γιάσερ Αραφάτ, και άλλους. Οι δολοφονίες είναι όπλο στα χέρια τους, για να βγάζουν από τη μέση, πάντα αντιτιθέμενο στα σχέδιά τους.

Οι διάδοχοι του προέδρου Κένεντυ, έγιναν πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ενέπλεξαν τις ΗΠΑ σε πολλούς διεθνώς τοπικούς πολέμους, και έκαναν τις ΗΠΑ μη δημοφιλείς παγκοσμίως.

Σήμερα στο 2012 φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος, οι μυστικές υπηρεσίες, το Πεντάγωνο, οι ένοπλες δυνάμεις, λένε το κοσμοϊστορικό ΟΧΙ στη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, (CIA, NSA, FBI, κ.λ.π.), μαζί με το πεντάγωνο-ένοπλες δυνάμεις, και το Λευκό Οίκο, δημιούργησαν μια έκθεση 82 σελίδων, με τίτλο, «Προετοιμάζοντας για τη μετά Ισραήλ Μέση Ανατολή», στην οποίαν ένα κύριο συμπέρασμα είναι ότι η μεγαλύτερη απειλή στα Αμερικανικά Εθνικά συμφέροντα είναι το Σιωνιστικό Ισραήλ, και η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός, δεν το ανέφεραν τα ΜΜΕ (ντόπια και διεθνή), που ελέγχονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αλλά αντιθέτως αποπροσανατολίζουν το Λαό, ότι για τα οικονομικά μας χάλια, δεν φταίνε οι διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες των κ.κ. Ρότσιλντ, & Ροκφέλερ, που μας φόρτωσαν αυτό το τεράστιο χρέος, αλλά φταίμε εμείς που γίναμε κλέφτες του δημόσιου πλούτου, λαμόγια και τεμπέληδες. Στην έκθεση αυτή στις ΗΠΑ γίνεται προετοιμασία για μια μετά Ισραήλ Μέση Ανατολή, γιαυτό οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, θέλουν να «φάνε» τον ΟΒΑΜΑ με νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες (εκλογές).

Αυτή η έκθεση-ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Αμερικανικό εθνικό συμφέρον είναι ουσιαστικά σε αντίθεση με εκείνο του Σιωνιστικού Ισραήλ, και της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ενώ μέχρι τώρα, πριν οι ΗΠΑ ανανήψουν, ήταν ταυτισμένο. Δηλαδή Σιωνιστικές ΗΠΑ, και η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ήταν ένα σώμα.

Ευτυχώς ο καλός Θεός, για τη προστασία της ανθρωπότητας, έκανε τους Αμερικανούς πρόσφατα να ανανήψουν, και σιγά-σιγά να αντιδρούν στα Σιωνιστικά θερμοπολεμικά σχέδια.

Οι συγγραφείς της ανάλυσης αυτής, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το Σιωνιστικό Ισραήλ, και η παγκόσμια Σιωνιστική Παντοκρατορία των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Μόργκαν, Μπους, και άλλων γνωστών, όπως οι ηγέτες της Μασονικής λέσχης Bilterberg, της Σιωνιστικής τριμερούς επιτροπής, των Illuminati, της διεθνούς Μασονίας, των Μορμόνων, το γνωστό μας ΔΝΤ, η παγκόσμια τράπεζα, η OPUS DEI του Βατικανού, η οργάνωση Κρανίο και Οστά των Μπούς, οι Ναϊτες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων των κ.κ. Κίσσινγκερ & Μπρεζίνσκυ, το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, οι διάφορες διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες Goldman Sachs, Lehman, City, Morgan Stanley, και άλλοι. Όλοι αυτοί είναι διεθνείς συνωμότες που αποσκοπούν στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του αφανισμού των Εθνών-Κρατών.

Είναι τα διεθνή χαλκεία που στηρίζουν τη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση, και Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Όλοι αυτοί οι διεθνείς συνωμότες, σχεδιάζουν επάνω στη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σκακιέρα το παγκόσμιο οικονομικό, ψυχρό, και θερμό πυρηνικό πόλεμο. Όλοι αυτοί καταρτίζουν τις παγκόσμιες θεωρίες συνωμοσίας.

Οι συγγραφείς της εκθέσεως αυτής, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Σιωνιστική διακυβέρνηση, είναι σήμερα η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, στην ευρύτερη διεθνή κοινότητα, αφού καταρτίζουν σχέδια για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, στον οποίον οι ΗΠΑ θα σβήσουν από το παγκόσμιο χάρτη.

Οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να ξανασκεφτούν τις σχέσεις τους με τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, διότι αυτή οδηγεί την ανθρωπότητα σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, στον οποίον θα χάσουν τη ζωή τους 250 εκ. Αμερικανοί αθώοι φορολογούμενοι πολίτες, και θα επιβιώσουν μόνο οι εκλεκτοί της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι, από τους φόρους που πληρώνουν οι αθώοι Αμερικανοί πολίτες, χρηματοδοτούνται οι Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, τις οποίες χρησιμοποιούν κατά βούληση οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, σε διάφορους τοπικούς πολέμους, στους οποίους χιλιάδες νέοι Αμερικανοί χάνουν τη ζωή τους. Δηλαδή οι Αμερικανοί πληρώνουν φόρους, για να χάνουν τη ζωή τους σε αλλότριους τοπικούς πολέμους, για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Γιαυτό οι αρμόδιες Αμερικανικές κυβερνητικές αρχές αρχίζουν να αφυπνίζονται, μήπως αποτινάξουν το ζυγό που τους επέβαλλε η παγκόσμια Σιωνιστική παρέα και Μαφία.

Εμείς ρωτάμε, πως πάνε τα σχέδια, και οι συνωμοσίες, κύριοι Σιωνιστές;;; Μερικές από τις ενέργειες του Διεθνούς Σιωνισμού, που έκαναν τους αρμόδιους Αμερικανούς κυβερνητικούς να επαναστατήσουν και να σκεφθούν το Λαό τους, και τις ΗΠΑ, που τις έκαναν πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, κ.λ.π. είναι οι εξής.

Εκτός από τους πολέμους που εμπλέκουν τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, και τον έλεγχο του δολαρίου, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, (με τις πλάτες των ΗΠΑ, και του ΝΑΤΟ, έγιναν Κοσμοκράτορες), έχουν καταρτίσει φρικιαστικά προγράμματα για όσους αντιστέκονται στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

Σύμφωνα με αυτά τα προγράμματα, ετοιμάζουν μεγάλα στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα, και προμήθειες διαφόρων ειδών, μέσω της κυβερνητικής υπηρεσίας F.E.M.A.

Αποστολή της FEMA είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, ανεμοστρόβιλους, τρομοκρατικές ενέργειες, πολέμους, κ.λ.π. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας-Δικτατορίας, είναι επιθέσεις κατά των ΗΠΑ, ( USA under attack), από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, επειδή τελευταία οι ΗΠΑ δεν πειθαρχούν στις εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Έργο των Σιωνιστών Παντοκρατόρων είναι δολοφονίες προσωπικοτήτων που αντιτίθενται στα σχέδιά τους, τρομοκρατικές ενέργειες όπως η καταστροφή των διδύμων πύργων, με χιλιάδες θύματα αθώους Αμερικανούς πολίτες, οι τυφώνες Κατρίνα, & SANDY, οι πανδημίες, κ.λ.π. Δημιούργησαν τη SANDY για να πλήξουν τον ΟΒΑΜΑ προεκλογικά, με αποτέλεσμα να χάσουν τα σπίτια τους χιλιάδες αθώοι Αμερικανοί, γιαυτό λένε τα ΜΜΕ, «USA UNDER ATTACK.»

Τα φυσικά φαινόμενα όπως σεισμούς, τυφώνες, ανεμοστρόβιλους, τα προκαλούν με το σύστημα HAARP, και τα εμφανίζουν με τα ΜΜΕ, να φαίνονται ότι προέρχονται από τη φύση.

Το ερώτημα είναι γιατί τα χιλιάδες φέρετρα;;; Τι ετοιμάζουν;;;

Το έτος 2001 ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, απευθυνόμενος στο σημερινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες του είπε, «Μην ανησυχείς για τις Αμερικανικές πιέσεις προς το Ισραήλ. Εμείς οι Σιωνιστές Εβραίοι ελέγχουμε την Αμερική, και οι Αμερικανοί το γνωρίζουν.» Τα συμπεράσματα δικά σας……….

Η FEMA έχει ιδρύσει 23 στρατόπεδα σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, για κράτηση των αντιπάλων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Επίσης ίδρυσε άλλα 20 στρατόπεδα για λαθρομετανάστες.

Όσοι αντιστέκονται στη Ν.Τ.Π. θα φυλακίζονται στα στρατόπεδα της FEMA. Όταν κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντίπαλος θα ονομαστεί «εγκληματίας» ή «τρομοκράτης», και επικίνδυνο πρόσωπο για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, θα αποστέλλεται σε αυτά τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, τα οποία είναι σαν μικρές οργανωμένες πολιτείες. Τέσσερα από αυτά τα στρατόπεδα, έχουν σχεδιαστεί για κράτηση 25.000 πολιτικών κρατουμένων, όχι μόνο από τις ΗΠΑ, αλλά και από άλλα κράτη, όπου απαγάγουν προσωπικότητες μη αρεστές σε αυτούς, και τους κλείνουν σε αυτά τα στρατόπεδα πολιτικών κρατουμένων, όπου πλέον η ζωή τους είναι σε άμεσο κίνδυνο…….. Η FEMA ετοιμάζεται για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, γιαυτό και τα χιλιάδες φέρετρα, τα οποία δεν θα φτάσουν……..

Ο Χένρι Κίσινγκερ αν και Σιωνιστής και σύμβουλος των Επικυρίαρχων της Γης, δήλωσε στην εφημερίδα New York Post, «Μέσα σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει πια το Ισραήλ». Αυτό δεν σημαίνει ότι το Ισραήλ θα καταστραφεί. Εκεί το οδηγούν οι εθνικιστές Σιωνιστές ηγέτες του, και η ηγεσία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Η άποψη του Κίσινγκερ αντικατοπτρίζει τη συνδυασμένη εκτίμηση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Μήνες νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η έκθεση, «Προετοιμασία για μια θέση του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή».

Η έκθεση αυτή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ, έρχεται σε αντίθεση με αυτό του Ισραήλ, και της Σιωνιστικής παρέας που κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ. Η λεγόμενη ειδική σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ, είναι αντιπαραγωγική. Το όφελος του Ισραήλ γεωπολιτικά βλάπτει τις ΗΠΑ, γιαυτό η Ουάσινγκτον σκέφτεται να απαγκιστρωθεί από την ασφυκτική αγκαλιά του Σιωνιστικού Ισραήλ.

Το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη δύναμη στο χώρο της Μέσης Ανατολής, χωρίς την πάσης φύσεως βοήθεια των ΗΠΑ. Η Αμερική με αυτή τη συμμαχία, χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει.

Στο βιβλίο τους δύο Αμερικανοί αναλυτές διεθνών σχέσεων, υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ είναι όλο και περισσότερο μια στρατηγική ευθύνη για τις ΗΠΑ. Οι Σιωνιστές οδηγούν τις ΗΠΑ στον όλεθρο, και σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Είναι καιρός για τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν το Σιωνιστικό Ισραήλ, όχι ως ειδική περίπτωση, αλλά σαν μια κανονική κατάσταση, όπως αντιμετωπίζουν όλες τις άλλες χώρες. Όμως το Σιωνιστικό λόμπυ στις ΗΠΑ είναι πανίσχυρο, ανεβάζει και κατεβάζει προέδρους, και υπουργούς, μέσω εκλογών ή δολοφονιών, κατά τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής παράνομης Διακυβέρνησης.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες βασίζονται στη στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ για την επιβολή των σχεδίων τους, σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα των δικών τους Σοφών.

Πολλοί θα απορούν για την αντιπολιτευτική μας διάθεση κατά των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές Νεοταξίτες εδώ και πολύ χρόνο, προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό. Αυτό το πετυχαίνουν με την εκλογή δοσιλόγων και προδοτών πολιτικών στην εξουσία της Ελλάδος.

Σήμερα ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, το πεντάγωνο, και οι μυστικές υπηρεσίες, λέγουν ΟΧΙ στους Σιωνιστές. Κατόπιν αυτού το Σιωνιστικό λόμπυ δεσμεύεται για εκδίκηση. Τρελοί είναι να χάσουν το λαχείο που λέγεται ΗΠΑ μέσα από τα χέρια τους;;; Θα αντιδράσουν, και μάλιστα γρήγορα.Τώρα έρχεται μια ακόμη δραματική στιγμή στην Αμερικάνικη Ιστορία.

Σύμφωνα με μια έγκυρη εφημερίδα διεθνών σχέσεων, οι Αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες που έχουν συντάξει την έκθεση αυτή, αναλύουν τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική, και τη γεωοικονομία στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, είναι η μεγαλύτερη ενιαία απειλή για την Αμερικανική ασφάλεια, και για την Αμερικανική οικονομία. Εμείς λέμε, αργά το καταλάβανε……… Τι πρέπει να γίνει;;; Κατά τη γνώμη διεθνών αναλυτών γεωπολιτικής, οι ΗΠΑ εάν θέλουν πράγματι να απεξαρτηθούν από αυτή τη Σιωνιστική σκλαβιά, οφείλουν ακαριαίως να δράσουν, και να κάνουν το πραξικόπημά τους, δηλαδή, σε μια δραματική κίνηση ματ, επάνω στο σκάκι της διεθνούς πολιτικής, να συλλάβουν όλη την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφιόζικης Διακυβέρνησης, για να σωθούν οι ίδιες, αλλά και για να ανακουφισθεί όλος ο κόσμος, και να σωθούν όλα τα Έθνη-Κράτη του πλανήτη. Μόνον έτσι θα ξαναβρούν τη χαμένη εθνική τους κυριαρχία.

Οι ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι που είναι η κατάσταση σήμερα, έχουν χάσει την Εθνική τους κυριαρχία. Η Εθνική Κυριαρχία των ΗΠΑ είναι στα χέρια των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

Η ηγεσία των Σιωνιστών Παντοκρατόρων δεν είναι πολλά άτομα, μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών. Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε από οικονομικές κρίσεις, τυφώνες, πανδημίες, τοπικούς πολέμους, και όλα αυτά τα κακά του παρόντος και του μέλλοντος του πλανήτη.

Μόλις συλλάβουν αυτή τη Σιωνιστική Μαφία, να τους παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη με τη κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Σήμερα η Εθνική Κυριαρχία των ΗΠΑ είναι στα χέρια αυτών των ανθρώπων. Εάν τους αφήσουν θα καταστρέψουν όλο το πλανήτη, και τις ΗΠΑ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί. Τους τρέλανε όλος ο χρυσός του πλανήτη, που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους.

Τους τρέλανε η παγκόσμια εξουσία και Κυριαρχία. Η ηγεσία των Σιωνιστών Παντοκρατόρων στηρίζεται επάνω στις ΗΠΑ, και στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, για να κρατάει τις ΗΠΑ και την Ε.Ε., υπόδουλες, και να απειλεί όλα τα άλλα κράτη του πλανήτη.

Ο αθώος λαός του Ισραήλ δεν φταίει σε τίποτε για να κατηγορείται για πράξεις των μεγαλο-Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, εναντίον της όλης ανθρωπότητας. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, είναι πρόθυμη να θυσιάσει τον αθώο λαό του Ισραήλ για τα δικά της συμφέροντα, άλλωστε το έχει ξανακάνει αυτό στη παγκόσμια Ιστορία.

Όσον αφορά εμάς τους Έλληνες, σήμερα με αφορμή την οικονομική κρίση, την οποίαν αυτοί μας δημιούργησαν, αντιμετωπίζουμε απειλή διαμελισμού της χώρας μας, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία. Βλέπε δηλώσεις Σόρος για τον εποικισμό της Ελλάδος από λαθρομετανάστες της Αφρικής-Ασίας, και τη συνεχή απειλή της Τουρκίας, εναντίον της εθνικής μας κυριαρχίας.

Υπάρχει ένα κεντρικό σχέδιο, (Master Plan), των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων με σκοπό τη κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας, και την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το Master Plan των Σιωνιστών, ξεκινά από τη παγκόσμια οικονομική κρίση, και τελειώνει με παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, με σκοπό να εξολοθρευτούν 6 δις. κατοίκων του πλανήτη Γη, και να απομείνουν μόνο 0,5 δις. άνθρωποι δικοί τους. Σχεδιάζουν να σκοτώσουν το 90% του πληθυσμού του πλανήτη!!! Οφείλουμε να αντιδράσουμε!!!

Εάν δεν αντιδράσουμε χαθήκαμε, και πρώτες οι ΗΠΑ.

Εάν οι Αμερικανοί πατριώτες, επιθυμούν πράγματι να έχουν τον έλεγχο του δολαρίου, να διαγράψουν το χρέος τους, να επανέλθει ο χρυσός υπό τον έλεγχό τους, και να αποκτήσουν την χαμένη Εθνική τους κυριαρχία, oφείλουν να συλλάβουν άμεσα την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εάν οι Αμερικανοί πατριώτες, δεν θέλουν ένα Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, στον οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 250 εκατομμύρια αθώοι Αμερικανοί πολίτες, οφείλουν να συλλάβουν άμεσα τα μέλη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να κατάσχουν τη περιουσία τους σε χρυσό, και να τους παραπέμψουν σε δίκη. Έτσι μόνο οι ΗΠΑ θα αποκτήσουν την Εθνική τους κυριαρχία, αλλιώς θα σβήσουν στα χέρια των γνωστών Σιωνιστικών οικογενειών.

Τα γεγονότα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσα στο 2012-2013 θα ζήσουμε μια σειρά από χρεοκοπίες που θα οδηγήσουν στη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, και τελικά σε ένα πόλεμο με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή. Αυτός ο πόλεμος θα είναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση Ανατολής-Δύσης, ένας Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, μια καταστροφή του πλανήτη, ένας Αρμαγεδδών, ο οποίος θα αποφευχθεί μόνο με την αιφνιδιαστική σύλληψη της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας, και την εν συνεχεία καλή συνεργασία όλων των κυβερνήσεων των κρατών της Γης, για την ευημερία της ανθρωπότητας.

Η Ιστορία έχει δείξει ότι παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις ξεκαθαρίζουν μόνο με παγκόσμιο πόλεμο. Έτσι και τώρα οι Σιωνιστές παντοκράτορες οι οποίοι κατέχουν όλο το χρυσό της Γης, και όλη την ενέργεια, (πετρέλαια) της Γης, στη προσπάθειά τους για παγκόσμια κυριαρχία, οδηγούν τη κατάσταση σε σύγκρουση των ΗΠΑ, με τη Ρωσία-Κίνα.

Οι κυβερνήσεις μερικών κρατών της Γης, είναι διαβρωμένες και διεφθαρμένες από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. (Ε.Ε.). Η ανθρωπότητα απαιτείται να είναι ενεργός ανά πάσα στιγμή.

Έχουμε τη δύναμη εμείς οι λαοί του πλανήτη Γη. Μην αφήνετε τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις να μας πάρουν την ελευθερία μας και τη ζωή μας.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις σημερινές Αμερικανικές εκλογές. Το μέλλον θα δείξει εάν ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ θα συνεχίσει να αντιστέκεται, ή θα γίνει και αυτός πιόνι των Παντοκρατόρων Σιωνιστών, με αντάλλαγμα τη προεδρία. Είναι τόσο τραγική η κατάσταση, που αναφωνούμεν, «Ο σώζων εαυτόν σωθείτω».

ΠΗΓΗ
http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/sxedio-efarmogi-ton-protokollon-ton-sofon-tis-sion.html#more




http://okloios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6380.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters