Βαρωνος της πρεζας ο Σορος! Μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του HellasForce
Να χαιρόμαστε την κυβέρνηση μας και τους συνεργάτες της… Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν… ενοργοποιήσει τον κερδοσκόπο, Τζορτζ Σόρος ως συνομιλητή και συνεργάτη τους έτσι ώστε να δώσει χείρα βοηθείας στα οικονομικά προβλήματα της χώρας… «Μπράβο» τους που συνεργάζονται με έναν διεθνή τοκογλύφο, ο οποίος όσο περνά ο καιρός όλο και αποκαλύπτεται πόσο μεγάλο «μπουμπούκι» είναι…
Η είδηση βόμβα… Ο Τζορτζ Σόρος, επικεφαλής χρηματοδότης και ο ελεγκτής της εκστρατείας για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, έχει πιαστεί στον τραπεζικό δίκτυο για τη δημιουργία παράνομων εσόδων από τις πωλήσεις ναρκωτικών ουσιών.
Έρευνα του ΕΙΡ έχει αποκαλύψει τη δράση του βρετανού δισεκατομμυριούχου πράκτορα της Κολομβίας από όπου από το 1994, όταν ο Σόρος απασχολούσε τεράστια υπεράκτια αμοιβαία κεφάλαια για να καλύψει το καρτέλ της κοκαΐνης και τους συμμάχους του έχοντας απέναντι την κυβέρνηση των ΗΠΑ που προσπαθούσε να πατάξει την χρηση ναρκωτικών ουσιών.
Τον Ιανουάριο του 1994, η κολομβιανή κυβέρνηση πώλησε μερίδιο 75% της Banco de Colombia στην οικογένεια Gilinski που ήταν άμεσα συνδεδεμένη με το εμπόριο ναρκωτικών, για $ 432 εκατομμύρια. Η Banco de Colombia είχε από καιρό αναγνωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα μέσο για ξέπλυμα χρήματος, σε συνδυασμό με την Εθνική Τράπεζα του Μαϊάμι, στη Φλόριντα γεγονός αναμενόμενο εφόσον ήταν στα χέρια έμπορων ναρκωτικών.
Στη συνέχεια, το Μάιο του 1994, η κολομβιανή κυβέρνηση παραχωρεί την άδεια στον Gilinski να πουλήσει πάνω από το 9% της Banco de Colombia. Τον Αύγουστο του 1994, ο Σόρος επένδυσε κατ “εκτίμηση $ 70 έως $ 80 εκατομμύρια για να γίνει μέτοχος με ποσοστό 9%. Ο Gilinski απέκτησε επίσης τη μερίδα του λέοντος του καρτέλ ναρκωτικών ουσιών της Εθνικής Τράπεζας στη νότια Φλόριντα.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, Ρωσίας η Argumenty i Fakty, ένα από μεγαλύτερα έντυπα σε κυκλοφορία στον κόσμο, ανέφερε (στις 18 του Φεβρουαρίου του 1998) σχετικά με τους Gilinskis και την κολομβιανή μαφία περιγράφοντας δισεκατομμύρια στα έσοδα κοκαΐνης ώστε να αγοράσουν οι έμποροι ρωσικά ιδιότητα θέρετρα, όπλα ή άλλα μεσα προστασίας.
Ο δημοσιογράφος Aleksandr Kondrashov έγραψε ότι οι ρωσικές και οι κολομβιανές υπηρεσίες ασφαλείας συνεργάζονταν, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το πώς ο βαρόνος των ναρκωτικών Gilinski και οι συνεργάτες του κάνουν, είναι το ξέπλυμα «ναρκω-δολάριων» στη χώρα μας, αγοράζοντας θέρετρα στη Κριμαίας και στη Ρωσία . Εκτιμάται μάλιστα ότι περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια είχαν τεθεί στη Ρωσία εκείνη τη χρονιά, από τα κέρδη της κοκαΐνης.
Η έκθεση εκπονήθηκε για τον Δρ Phil Williams του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών στο Πολεμικό Κολέγιο του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών:
«Η κολομβιανή οικογένεια Gilinski χρησιμοποιούσε τα κέρδη των ναρκωτικών για να αγοράσει θέρετρα στην Κριμαία και τη Ρωσία, και φαίνεται να προσλάμβανε Αρμένιους και τους Τσετσένους άνδρες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα μέλη των σλαβικών εγκληματικών ομάδων που ήταν αντίθετες στις δραστηριότητές τους.»
Την αλήθεια για τον Σόρος και τον Gilinskis και τη σχέση τους με τραπεζικός άξονας είχε αποκαλυφθεί τον Οκτωβρίου ,του 2000, από τον Carlos Toro, πληροφοριοδότη του Οργανισμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών, που βοήθησε ώστε να πάνε στη φυλακή το αφεντικό της μαφίας Carlos Lehder και άλλοι, και στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ στο Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων.
«Ο κ. Toro: ο τραπεζικός κλάδος της Κολομβίας που … είχε θυγατρικές σε Μαϊάμι Παναμά συνεργάστηκε πολύ στενά μαζί μας [η μαφία] …. Είχαμε τράπεζες στην Κολομβία, Banco de Colombia, Banco [ακατάληπτο], Banco Cafetero [φωνητική ], Εθνική Τράπεζα του Μαϊάμι …. Εκείνες τις ημέρες … η Εθνική Τράπεζα ήταν μια ισχυρή ενίσχυση για μας μεταξύ 1980 και 1984.
«Δημοσιογράφος: Αλλά η σύμπραξη δεν ήταν στην κατοχή της τράπεζας .Απλά είχε σκοπό να συμμαχήσει μεσω καρτέλ..
«Ο κ. Toro: Η σύμπραξη δεν την στην κατοχή της τράπεζας μπροστά από το FDIC, αλλά εμείς ήμασταν ιδιοκτήτες της τράπεζας ….»
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ εξέδωσε μια διαταγή , στις 31 Μαρτίου του 2005 προς παύση της λειτουργιάς, της Εθνικής τράπεζας του Μαϊάμι,στη Φλόριντα.
Journal ανέφερε (14 Γενάρη 2005) στα ομοσπονδιακά ενέργειες στη συνέχεια στη διαδικασία εναντίον Gilinski:
«Η Εθνική Τράπεζα κατηγορήθηκε δημοσίως από τις ομοσπονδιακές τραπεζικές ρυθμιστικές αρχές για την παραβίαση των νόμων κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
«Οι ρυθμιστές διαμορφωμένη σε σχετικά με λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί στην τράπεζα από ξένες πολιτικές προσωπικότητες και τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες που μπορεί να περιλαμβάνει το ξέπλυμα χρήματος, τα έσοδα των ξένων διαφθοράς, χρηματοδότηση της τρομοκρατίας ή άλλα ύποπτη δραστηριότητα.’’
«Η τράπεζα απαγόρευσε να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε νέα συναλλαγή με οποιαδήποτε επιχειρηση στο όνομα των Jaime Gilinski, της σύζυγόυ του, των παιδιών του, των γονέων ή των αδελφών, ή κάθε πρόσωπο που ενεργεί για λογαριασμό του Jaime Gilinski ….»
- Ο Όμιλος Σόρος στην Κολομβία -
Από το έτος που ο Σόρος και ο Gilinski ανέλαβαν την Banco de Colombia, 1994, η κυβέρνηση των ΗΠΑ πολέμησε για την αντιμετώπιση της ναρκω- εξαγοράς της εν λόγω χώρας. Η κυβέρνηση Κλίντον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και ο γερουσιαστής John Kerry επιτέθηκαν στον Gustavo de Greiff, το διεφθαρμένο γενικό εισαγγελέα της Κολομβίας 1992-1994, για την υπονόμευση της δίωξης του καρτέλ κοκαΐνης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ,με αντάλλαγμα για τεράστιες δωροδοκίες από τη σύμπραξη.
Κασέτες ήχου που δόθηκαν στη δημοσιότητα (η περίφημες «ναρκο-κασέτες» ) δείχνουν ότι το καρτέλ είχε εξασφαλίσει τα εκατομμύρια που διατίθενται στην προεδρική εκστρατεία του Ernesto Samper Pizano 1994. Ο Gustavo de Greiff απέρριψε εμφανώς την υπόθεση, και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως επικεφαλής εισαγγελέας.
Σε ένα εμπιστευτικό σημείωμα Φεβρουαρίου 1994, ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ Morris Busby είχε αναφερθεί μετά τη συνάντησή του με τους Samper Pizano και Monica de Greiff, με όπου σημειώθηκε ότι «θα μπορούσε να μειωθεί η ποσότητα της κοκαΐνης … στους δρόμους της Νέας Υόρκης , «εάν οι ΗΠΑ θα έρθουν σε συμφωνία μαζί τους.
Τον Απρίλιο του 1994, με αφορμή την δράση της Αμερικής κατά των ναρκωτικών, η ομάδα του οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου στη Washington όπου Ο Gustavo de Greiff απαίτησε να σταματήσουν οι επιθέσεις των ΗΠΑ και πως ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών πρέπει να κλείσουν.
Τον επόμενο μήνα, ο Gilinskis ζητούν άδεια από την κυβέρνηση για να πουλήσει μέρος της ιδιοκτησία της Banco de Colombia στον George Soros.
Κατά τα επόμενα έτη, Gustavo de Greiff πήγε εξόριστος στο Μεξικό, όπου είχε επιτελέσει πρεσβευτής της Κολομβίας για έναν χρόνο. Αυτός είναι τώρα ο κύριος εκπρόσωπος της εταιρικής σχέσης Soros- Gilinski. Εκπρόσωπος είναι και ο δικηγόρος τη οικογένειας Gilinski, καθώς και ο Soros οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει μια δεκαετή-μακρά νομική μάχη για να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα από την Banco de Colombia ( που σήμερα ονομάζεται Bancolombia), της οποίας τον έλεγχο έχουν χάσει.
Την ίδια στιγμή, ο de Greiff είναι ένας από τους κορυφαίους εκπρόσωπος του κινήματος υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, το οποίο σε συνεργασία με άλλες ομάδες με σκοπό το συμφέρον των παραγώγων ναρκωτικών και των χρηματοδοτών τους, απαιτούν την μη επιβολή νόμου.
Η οικογένεια Gilinski συνεχίζει να λειτουργεί μια σειρά από τράπεζες στην Κολομβία και offshore στην Καραϊβική, συμπεριλαμβανομένης της τράπεζα Sudameris, Banco Tequendama, τα μηχανήματα διάθεσης μετρητών ΑΤΜ από το δίκτυο Servibanca στην Κολομβία, και τα περιουσιακά στοιχεία Sudameris στον Παναμά .

http://www.hellasforce.com/blog/varonos-tis-prezas-o-soros-megali-apokalipsi-tou-hellasforce/