Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

«ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ……;»!!! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ



Το τελευταίο διάστημα παρατηρούσαμε να σχηματίζονται ανθρώπινες ουρές από ΛΑΘΡΟμετανάστες, έξω από τις τράπεζες της Μυτιλήνης στα ΑΤΜ.

 Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες έχοντας ανά χείρας τραπεζικές κάρτες έκαναν αναλήψεις μετρητών.

Δεν γνωρίζαμε ποιος φορέας ήταν αυτός, ο οποίος πίστωνε τους σχετικούς λογαριασμούς, για να κάνουν τις αναλήψεις οι ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Στην απορία μας αυτή, ήρθε να προστεθεί και η ανακοίνωση από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα, ότι πολύ σύντομα θα σταματήσουν τα σισίτια στα HotSpot που φιλοξενούνται μετανάστες στοςυ οποίους θα δίνεται μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ !!!


lesvosnews.gr

Μουζάλας: Από τον Μάρτιο μετρητά στους πρόσφυγες αντί συσσιτίου
 
 
Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα για προσφορά χρημάτων στους πρόσφυγες, αντί για συσσίτιο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
 
Το βοήθημα αφορά όλον τον προσφυγικό πληθυσμό που βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα εξαιρούνται όσοι στεγάζονται στα νησιά, όπως διευκρίνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μουζάλας.

Σε ό,τι αφορά το ύψος του βοηθήματος, είπε πως το ποσό για μία οικογένεια προσφύγων θα είναι ένα ευρώ λιγότερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που αναλογεί σε μία ελληνική οικογένεια και αυτό για συμβολικούς λόγους.
Τόνισε ότι μετά τη συμφωνία με την ΕΕ, πρόσφυγες και μετανάστες καταγράφονται σε βάση δεδομένων και αυτή τη στιγμή προσεγγίζουν τους 50.000.

Επέμεινε ότι εάν απομακρυνθούν οι πρόσφυγες από τα νησιά θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία. Στόχος μας είναι, πρόσθεσε, να τους μοιράσουμε σε περισσότερα κέντρα τα όποια βρίσκονται υπό κατασκευή.

Προειδοποίησε πως εάν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία, προφανώς η χώρα θα αντιμετωπίσει μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Αναγνώρισε ότι έχει καθυστερήσει η δέσμευση για την απομάκρυνση από το Ελληνικό για τεχνικούς λόγους που αφορούν κυρίως στην κατασκευή εγκαταστάσεων και όπως είπε, δεν θα αναλάβει εκ νέου δέσμευση για το χρόνο, καθώς δεν υλοποιήθηκαν μέχρι τώρα όσες είχε αναλάβει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://www.newsit.gr/ellada/Moyzalas-Apo-ton-Martio-metrita-stoys-prosfyges-anti-syssitioy/689206
 

Το Βατικανό Αποκάλυψε το Πραγματικό του Σχέδιο


Το Βατικανό έκανε έκκληση μέσω επίσημου εγγράφου της νομικής του υπηρεσίας υπογεγραμμένο από τον Πάπα για για την δημιουργία μιας «παγκόσμιας δημόσιας αρχής» και μιας «κεντρικής τράπεζας του κόσμου» με σκοπό να εξαφανιστούν οι «ξεπερασμένες» τακτικές των εθνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κάθε χώρας .

Ο κύριος λόγος που επικαλούνται οι ειδικοί από το Βατικανό για αυτήν την πρόταση είναι ότι τα εθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι παρωχημένα και συχνά αναποτελεσματικά στον έλεγχο των παγκόσμιων προβλημάτων και μαζών.

Αυτό αναφέρει έγγραφο του τμήματος δικαιοσύνης του Βατικανού το οποίο κατηγορεί την «ειδωλολατρία των αγορών» καθώς και την «νεο-φιλελεύθερη σκέψη» ζητώντας αποκλειστικά τεχνικές λύσεις στα παγκόσμια οικονομικά προβλήματα.

Το έγγραφο 18 σελίδων, με τίτλο «προς την μεταρρύθμιση των διεθνών συστημάτων χρηματοοικονομικής και νομισματικής πολιτικής στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας δημόσιας αρχής», ήταν πολύ συγκεκριμένο ζητώντας, για παράδειγμα, φορολογικά μέτρα επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

«Η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση που ο κόσμος βιώνει αποτελεί πρόκληση για όλους, εταιρείες και πολίτες , και πρέπει να εξεταστούν σε βάθος οι αρχές και οι πολιτιστικές και ηθικές αξίες στη βάση της κοινωνικής συνύπαρξης», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Στην πραγματικότητα, η κρίση αποκάλυψε συμπεριφορές, όπως ο εγωισμός, η συλλογική απληστία και η αποθησαύριση των αγαθών σε μεγάλη κλίμακα», προσθέτοντας ότι η παγκόσμια οικονομία χρειάζεται μια «ηθική της αλληλεγγύης» μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών.

«Αν δεν βρεθούν λύσεις στις διάφορες μορφές της αδικίας, οι αρνητικές συνέπειες που θα ακολουθήσουν σε κοινωνικό , πολιτικό και οικονομικό επίπεδο θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αυξανόμενης εχθρότητας, ακόμα και βίας, και εν τέλει θα υπονομεύσουν τα ίδια τα θεμέλια των δημοκρατικών θεσμών , ακόμα και αυτά που θεωρούνται ως σταθερές του πολιτισμού μας», συνέχισαν οι «άγιοι» ( τρομάρα τους) πατέρες της καθολικής εκκλησίας.

Απευθύνεται επίσης έκκληση για τη δημιουργία «μιας υπερεθνικής αρχής» με παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγήσει τις οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.

Η αρχή αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει από τα Ηνωμένα Έθνη ως σημείο αναφοράς , αλλά αργότερα πρέπει να γίνει ανεξάρτητη και να διαθέτει την εξουσία για να ελέγξει τις αναπτυγμένες χώρες που δεν πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ασκούν πλέον «υπερβολική δύναμη κατά των πιο αδύναμων χωρών».

Σε ένα τμήμα του εγγράφου εξηγείται γιατί το Βατικανό αισθάνθηκε τη μεταρρύθμιση της παγκόσμιας οικονομίας ως απαραίτητη τώρα, και αναφέρει :

«Σε οικονομικά και χρηματοπιστωτικά θέματα, οι πιο σημαντικές δυσκολίες προέρχονται από την έλλειψη ενός αποτελεσματικού συνόλου δομών που μπορούν να εγγυηθούν , εκτός από την δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος διακυβέρνησης, την αποτελεσματική λύση οικονομικών και διεθνών χρηματοοικονομικών προβλημάτων».

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δεν έχει πλέον τη δύναμη ή την ικανότητα να σταθεροποιεί τον κόσμο και να χρηματοδοτεί δίνοντας την συνολική απαιτούμενη ποσότητα χρήματος , και δεν είναι πλέον σε θέση να παρακολουθεί αποτελεσματικά τους πιστωτικούς κινδύνους σχετικά με το σύστημα αυτό» .

Ο κόσμος χρειάζεται ένα «ελάχιστο κοινό σύνολο κανόνων για τη διαχείριση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής αγοράς» και «κάποια μορφή παγκόσμιας νομισματικής διαχείρισης.

Στην πραγματικότητα, μπορεί κανείς να δει μια αναδυόμενη απαίτηση για ένα σώμα που θα πραγματοποιεί τις λειτουργίες ενός είδους« κεντρικής παγκόσμιας τράπεζας » που θα ρυθμίζει τη ροή και το σύστημα των νομισματικών ανταλλαγών παρόμοια με τις εθνικές κεντρικές τράπεζες», ανέφερε το έγγραφο.

Το έγγραφο, το οποίο παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου και αναγνώρισε ότι μια τέτοια αλλαγή θα χρειαστεί χρόνια για να επιβληθεί.

«Φυσικά, αυτή η μεταμόρφωση θα γίνει εις βάρος μιας σταδιακής μεταβίβασης ενός μέρους των αρμοδιοτήτων του κάθε έθνους σε ΜΙΑ ΑΡΧΗ αλλά και σε περιφερειακές αρχές, αλλά αυτό είναι απαραίτητο σε μια εποχή που ο δυναμισμός της ανθρώπινης κοινωνίας της οικονομίας και η πρόοδος της τεχνολογίας υπερβαίνει τα σύνορα, τα οποία είναι στην πραγματικότητα ήδη πολύ διαβρωμένα σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο».

Πίσω μου σε έχω ……..

Σχόλιο diadrastika: Αν και όλα αυτά ανακοινώθηκαν 24/10/11, χωρίς μεγάλη κυκλοφορία στα ΜΜΕ της εποχής, σήμερα βλέπουμε πόσο «προφητικός» ήταν ο Πάπας τότε και, πως το «σχέδιο» που αποκάλυψε τότε, είναι σε εξέλιξη…


pentapostagma.gr
μέσω katohika.gr

http://www.diadrastika.com/2017/01/vaticano-apokalypti-pragmatiko-schedio.html

Δόγμα Ζόνενφελντ: Το σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους

Βαρύτατα και αδιάλειπτα τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και δη τα τελευταία χρόνια. Χτυπήματα, τα οποία προέρχονται από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραϊσμό-Σιωνισμό.
Κυριότερος στόχος τους η εξόντωση οποιουδήποτε Ελληνικού στοιχείου στον πλανήτη Γη και η οριστική επικράτησή τους, σε κάθε επίπεδο.
Για την εκπλήρωση των επαίσχυντων αυτών στόχων λειτουργούν με υποχθόνιες μεθοδεύσεις και ύπουλες τακτικές, κάτι που φαίνεται από τα ανθελληνικά «Πρωτόκολλα και δόγματά» τους…

Όμως όλα αυτά τα παραπάνω είναι σε γνώση του Πανελληνισμού! Οι Έλληνες Έσχατοι Μαχητές τα γνωρίζουν όλα εδώ και πάρα πολύ καιρό, προειδοποιούν και -φυσικά- λαμβάνουν τα μέτρα τους για την σωτηρία του Ελληνισμού, που κινδυνεύει από τα σατανικά σχέδια του Εχθρού!…
Σήμερα θα αποκαλύψουμε τα όσα έγραψε πριν από πολλά χρόνια -στις αρχές της δεκαετίας του 1980- ο αείμνηστος Μύστης Ιωάννης Πασσάς, ο διανοούμενος-συγγραφέας της θρυλικής «Αληθινής Προϊστορίας» και ιθύνων νους της κλασικής Εγκυκλοπαίδειας του «Ηλίου». Φυσικά, ο Πασσάς θεωρείται ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη των Έψιλον και ένας από τους περίφημους Φύλακες της Ελλάδας και του Λαού της.
Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε ο Ιωάννης Πασσάς σε ένα άλλο κλασικό του σύγγραμμα, «Το Έγκλημα της Επιστήμης», που για πρώτη φορά εκδόθηκε πριν από παραπάνω από 30 έτη.
Έγραψε σ’ αυτό το βιβλίο του ο Πασσάς τα εξής ακόλουθα σημαντικά: «Οι Εβραίοι Σιωνισταί βασιζόμενοι εις τας αποκρύφους και μυστικιστικάς αυτάς παραδόσεις των, που περιέχονται εις τα «Ταλμούδ» και την «Καμπάλαν» διεμόρφωσαν την κοσμοθεωρίαν των και τας επιδιώξεις της φυλής των κατά την νεωτέραν εποχήν, συμπληρώσαντες αυτάς με τα παραγγέλματα «των Πρακτικών των Σοφών της Σιών» που συνετάχθησαν το 1987 εις το Α΄ συνέδριον των Σιωνιστών, που έγινε εις την Βασιλείαν της Ελβετίας την 29 Αυγούστου 1897 και εις το οποίον παρέστησαν, προσήλθον, 206 αντιπροσωπείαι Εβραϊκών κοινοτήτων, από όλας τας χώρας του κόσμου. Εδημοσιεύθησαν δε ολίγον αργότερον, πιθανώς το 1902, ή οπωσδήποτε το 1912, εις την Ρωσικήν, δια πρώτην φοράν»…
Και ο αείμνηστος Ιωάννης Πασσάς συνέχισε λίγο πιο κάτω, στο ίδιο κείμενό του, γράφοντας και τα εξής ακόλουθα: «Τα κείμενα αυτά είναι αρκετά αποκαλυπτικά και κατά περίεργον σύμπτωσιν, προδιαγράφουν και προλέγουν από τότε -1897- πολλά από τα διαδραματισθέντα κατόπιν εις τον διεθνή χώρον, αλλά και δι’ όσα συμβαίνουν σήμερον.
Και συνεπώς κατά κάποιον τρόπον βεβαιώνουν ότι αι εξελίξεις που είχον εν τω μεταξύ σημειωθή εις την διεθνή πολιτικήν, την διεθνή οικονομίαν και την διαμόρφωσιν των νεωτέρων κοινωνιών, είχον έκτοτε προγραμματισθή και κατηυθύνοντο, υπό του διεθνούς Σιωνισμού, (Μαρξισμός, Κομμουνισμός κ.τ.λ.) όπως αποδεικνύουν αι επιδιώξεις και τα παραγγέλματα των κειμένων αυτών. Εκδήλωσις δε σχετική και σαφεστάτη, περί των επιδιώξεων αυτών των Σιωνιστών, ήτο και το αποκαλυφθέν πρό τινος δόγμα ΣΟΝΝΕΦΕΛΝΤ του στενού συνεργάτου του Κίσσινγκερ, του πασίγνωστου Εβραίου Σιωνιστού και δρώντος ηγέτου των Σιωνιστών της Αμερικής».
Από αυτά που έγραψε πριν από 30 τόσα χρόνια ο αείμνηστος Πανέλληνας Ιωάννης Πασσάς συγκρατούμε μερικά πολύ σπουδαία στοιχεία, από εκείνα που αποδεικνύουν γιατί ο Ελληνισμός σήμερα κινδυνεύει με… βιολογική εξαφάνιση! Πρώτα απ’ όλα γίνεται λόγος για το Σιωνιστικό συνέδριο του 1897, με τον Θίοντορ Χερτζλ, τον συγγραφέα -ένα χρόνο πριν, δηλαδή το 1896- ενός άλλου κλασικού βιβλίου του Σιωνισμού: «Το εβραϊκό κράτος».
Εκεί ο Σιωνιστής Χερτζλ προτείνει την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, που έγινε τελικά πραγματικότητα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή πάνω από μισό αιώνα αργότερα. Σύμφωνα με τον μεγάλο Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Πάλμο, το 1897 οι Σιωνιστές αποφάσισαν την Γενοκτονία των Ελλήνων! Δηλαδή, πριν από σχεδόν 120 χρόνια οι Εχθροί της Ελλάδος αποφάσισαν το πώς να καταστρέψουν το Ελληνικό Έθνος, τον προαιώνιο Εχθρό τους, εξαφανίζοντας βιολογικά κάθε τι το Ελληνικό…
Σύμφωνα με τον Γεώργιο Πάλμο, αυτό έγινε και συνεχίζει να γίνεται, γιατί ο Ελληνισμός ήδη έχει συρρικνωθεί τρομερά σε σχέση με το 1897. Τότε, Έλληνες υπήρχαν παντού και η ευρύτερη περιοχή μας ήταν γεμάτη από Ελληνικές πόλεις. Τώρα, ο Ελληνισμός -βάσει του Σιωνιστικού σχεδίου εξολόθρευσης των Ελλήνων- έχει εξαφανιστεί εντελώς από την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Βουλγαρία την Ρουμανία, την Παλαιστίνη, την Ιταλία κτλ. Κινδυνεύει να χαθεί και στην Αλβανία, στην Ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου…
Όμως υπάρχει και συνέχεια. Όπως ανέφερε ο Πασσάς, στο βιβλίο του «Το Έγκλημα της Επιστήμης», ο Ζόνενφελντ -τον αναφέρει ΣΟΝΝΕΦΕΛΝΤ- αυτός ο Σιωνιστής στενός συνεργάτης του Ανθέλληνα Κίσσινγκερ, βασισμένος στο σχέδιο του 1897, επεξεργάστηκε μαζί με τον Κίσσινγκερ το σύγχρονο σχέδιο Γενοκτονίας των Ελλήνων! Αυτό δηλαδή που ζούμε σήμερα, με την οικονομική κρίση και την εκποίηση της χώρας μας σε ξένες Ανθελληνικές δυνάμεις. Αυτό το σχέδιο των πανούργων Σιωνιστών πρέπει να γράφτηκε κάπου το 1973 και -αμέσως μετά- άρχισαν τα «όργανα»: η «μεταπολίτευση» με την Κυπριακή τραγωδία, το φαύλο καθεστώς των πολιτικάντηδων και η καταστροφή της Ελλάδας…
Στόχος: η υποταγή της Πατρίδας μας στον Σιωνισμό και η σφαγή των Ελλήνων, μέχρι να εξαφανιστεί βιολογικά το Ελληνικό Έθνος…
greek1
thesecretrealtruth
http://www.diadrastika.com/2015/04/dogma-zonenfeld.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters