Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ...

Το Ισραήλ συνεχίζει να απελαύνει βίαια χιλιάδες Ερυθραίους και άλλους Αφρικανούς λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην Αφρική, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009!

Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.




Το Ισραήλ έχει στην πραγματικότητα απελάσει χιλιάδες Αφρικανούς στην Ουγκάντα ​​και τη Ρουάντα, ανεξάρτητα από την αρχική χώρα προέλευσης των Αφρικανών.

ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΦΕΚ 179 Β/26-1-2017 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…

Alexis Kompos ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΦΕΚ 179 Β/26-1-2017
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017…….. ( άρωμα εκλογών… )

Αλφειός:  Οι νέες εισφορές για επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους για το 2017 


-> Άμεσο διπλασιασμό των εισφορών των αγροτών–ασφαλισμένων του ΟΓΑ, από 7% που ίσχυε μέχρι πρότινος στο 14% το 2017, με ταυτόχρονο προσδιορισμό του τριπλασιασμού τους, ώστε να ανέλθουν το 2022 στο ανώτερο επίπεδο του 20% του ετήσιου εισοδήματος, περιλαμβάνει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας.


-> Οι εισφορές που θα καταβάλλουν από 1/1/2017 οι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ (γιατροί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί) θα προκύπτουν από το 20% του ετήσιου εισοδήματός τους.

ΑΛΒΑΝΙΑ ΙΛΛΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΕΙΣΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!!



Εις το πάρακατω άρθρον παρουσιάζοντε χάρτες με την λέξη Αλβανία εις τον Καύκασον. Η λέξη αλβανία είναι σύνθετη από τις λέξεις αλ+βανία = αλ+βουνά = αλ = λευκά+βουνά = λευκά βουνά επειδή εισίν διαρκώς καλυμμένα με χιόνια. Πρόκειται περί της ίδιας ρίζας με τη λέξη Άλπεις = αλπίνος = λευκός αρχαιοελληνιστί. Αι Άλπεις εισίν ολοετός καλυμμένες με χιόνια. Η περιοχή του Καυκάσουμε το όνομα Αλβανία είναι ορεινή με λευκά βουνά και ο όρος χρησιμοποιείται άπαξ και τα βουνά έχουσι χρώμα λευκόν ένεκα ξένου στοιχείου ήτοι εν προκειμένω του χιώνος είτε επειδή το χρώμα του βουνοχώματος είναι αλπίνον = αλ = λέυκόν.

Η επίφυση είναι σύνδεση με την θεϊκή πηγή και αντιδρά σαν μαγνήτης για το φθόριο.

Επίφυση. Ένας σημαντικός αδένας.
Μέχρι και την ενηλικίωσή μας παραμένει ανοιχτός.
Αυτό σημαίνει ότι τα ζωοτρονικά σωματίδια(τα σωματίδια από τον κεντρικό Ηλιό, μπορούν και εισέρχονται στον ζωοτρονικό διακόπτη, ενεργοποιώντας συνεχώς τον ανθρώπινο οργανισμό).
                                        

Με απλά λόγια, μέχρι και τα 18 μας χρόνια, η επίφυση παραμένει ανοιχτή και ο άνθρωπος παραμένει νέος μέσα και έξω.
Στα 18 χρόνια, εδώ και εκατομμύρια χρόνια έχει εμφυτευτεί πρόγραμμα, ώστε η επίφυση να κλείνει και αυτόματα να αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.
Διαδικασία γήρανσης και θάνατος.
Είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιείται αυτός ο αδένας.

Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.

Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως και ξεστραβώματος 3

Ντοκουμέντο: Διάτρητη από σφαίρες η άτρακτος του AB-212ASW ΠΝ21 των Ιμίων αλλά κάποιοι μίλαγαν για... πριτσίνια! - NΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Διάτρητο από σφαίρες ανελκύστηκε το ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο AB-212ASW ΠΝ21 από την περιοχή των Ιμίων, όπως φαίνεται καθαρά στις παραπάνω φωτό που διέρρευσαν τις πρώτες ώρες της ανέλκυσης, αλλά ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης ανακοίνωσε ότι "Δεν ήταν τρύπες από σφαίρες, ήταν από τα
πριτσίνια που είχαν ξεκολλήσει όταν συγκρούστηκε με την θάλασσα ιαι εν συνεχεία βυθίστηκε με αποτέλεσμα η πίεση να τα ξεκολλήσει".

ΥΠΕΡΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΚΑΛΙ ΣΚΑΛΙ, ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΧΕΣΘΕ!!!!

ΝΑ τι γράφει μία φίλη ΠΑΤΡΙΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ η Αλεξάνδρα Χρήστου από την Κύπρον: 
.
«Στις 7 Σεπτεμβρίου 1938 το Σαντζάκιο της Αλεξανδρέττας ανακηρύχθηκε από την Κοινωνία των Εθνων σε ανεξάρτητο κράτος, με το όνομα Δημοκρατία του Χατταϋ. Τη σημαία του νέου "κράτους" σχεδίασε ο ίδιος ο Ατατούρκ και ήταν σχεδόν πανομοιότυπη με την Τουρκική. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ενώ το αστέρι στην Τουρκική σημαία είναι λευκό, στη σημαία της "Δημοκρατίας του Χατταϋ" ήταν ερυθρό με περίγραμμα λευκό. Πέντε μήνες αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου 1939 η "Δημοκρατία του Χαττάϋ" υιοθέτησε στο σύνολο της την Νομοθεσία της Τουρκικής "Δημοκρατίας" και στις 13 Μαρτίου 1939 υιοθέτησε ως επίσημο νόμισμα του "κράτους" την Τουρκική λίρα. 
Πριν συμπληρώσει 10 μήνες ζωής ως ανεξάρτητο κράτος η Δημοκρατία του Χαττάϋ κήρυξε την ένωση της με το Τουρκικό κράτος στις 29 Ιουνίου 1939.
Στις 7 Ιουλίου 1939 το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας προκήρυξε την περιοχή σε Τουρκική επαρχία».

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Artemis Sorras
ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (στο 21΄του βιντεο) ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ


ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ;;  
Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ [ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ]
 ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΟΝΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΜΕΙΣ !

Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο Αλέξανδρος Λυγγίτσος είναι Καθηγητής Εφαρμ. Λογιστικής ΤΕΙ Πελοποννήσου
ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!
.....Και κάπως έτσι, μέσα σε αυτό το κλίμα, εμφανίστηκε και ο απιθανικομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας. Στην αρχή εμφανίστηκε ως κληρονόμος των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής.
Το 2011, ο Σώρρας << έπεισε >> ( ΕΠΕΙΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ 678 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ) τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ότι το σύνολο των μετοχών μίας .... << κλειστής εδώ και 70 χρόνια τράπεζας,>> ... ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘAΡΙΣΗΣ ΡΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??? )
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters