Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παρακαλώ να το προσέξετε όλοι !


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , Αθήνα 23   Απριλίου 2012


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ   Αριθ. πρωτ.: 15695
ΘΕΜΑ:"Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους"
Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 σας γνωρίζουμε τα εξής:
Οι ανωτέρω εκλογές θα διενεργηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που προκύπτουν μετά την Α΄ αναθεώρηση του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), οι οποίοι περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έχουν συντελεστεί έως  την 29η  Φεβρουαρίου 2012.
Στους καταλόγους αυτούς πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται άτομα, για τα οποία έχουν ανακληθεί μετά την 29η Φεβρουαρίου 2012 οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και, συνεπώς, πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. 
 Εξυπακούεται ότι εκείνοι για τους οποίους  έχουν εκδοθεί ανακλητικές αποφάσεις πριν από την ανωτέρω ημερομηνία πρέπει ήδη να έχουν διαγραφεί και να μην περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους...
Προκειμένου, λοιπόν,  να μην ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές εκείνοι, οι οποίοι αναφέρονται στις ανακλητικές αποφάσεις και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, πρέπει να κοινοποιούνται άμεσα στους οικείους δήμους οι αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οι διαπιστωτικές πράξεις καθορισμού ιθαγένειας, προκειμένου αυτοί να διαγράψουν τα άτομα που αφορούν οι αποφάσεις αυτές από τα δημοτολόγιά τους και στη συνέχεια να αποστείλουν τις μεταβολές αυτές (διαγραφές) στο Υπουργείο μας, με την πρώτη μετά τις εκλογές δίμηνη αναθεώρηση. 
Οι Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών οφείλουν:
α/ να συμπεριλαμβάνουν στους εκλογικούς σάκους, με τους οποίους αποστέλλεται  το εκλογικό υλικό σε κάθε εκλογικό τμήμα, και έγγραφό τους με τα ονόματα εκείνων για τους οποίους ανακλήθηκαν οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος, καθώς επίσης  τις σχετικές αποφάσεις, και
β/ να εφοδιάσουν  με αντίγραφο του παρόντος εγγράφου όλα τα εκλογικά τμήματα της οικείας εκλογικής περιφέρειας (νομού), προκειμένου να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και να μην τους επιτρέψουν να ψηφίσουν.  


 

Ο Πάνος Καμμένος στην Πόπη Τσαπανίδου 25/4/2012




http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/2542012.html

Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!



Τα 'μαθες Γιώργο τα νέα;;
Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!
Ο Ιβάν Σαββίδης στο Κρήτη TV 25/4/2012
Δείτε το βίντεο







http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/04/blog-post_145.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_7826.html

Οι πράκτορες των Τούρκων (και συνεργάτες των κομμάτων) ζητούν την "αυτονομία" της Θράκης!!! (Ετοιμαστείτε για νέο Κόσοβο...)



Δελτίο Τύπου εξέδωσε η γνωστή και μη εξαιρετέα «’Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης», με αφορμή τις επικείμενες εκλογές. Ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ, δεν διστάζει να μιλά ακόμα και για «αυτονομία της τουρκικής μειονότητας», ζητώντας από τους «Τούρκους» του, εμμέσως πλην σαφώς, να στηρίξει υποψήφιους, μειονοτικούς βουλευτές, που «έχουν την ίδια οπτική»!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν:
Αγαπητοί Τούρκοι της Δυτικής Θράκης,
Τις μέρες αυτές που βρισκόμαστε στις παραμονές των γενικών πρόωρων εκλογών, τα πολιτικά κόμματα επιτάχυναν τις προετοιμασίες τους και άρχισαν να ανακοινώνουν τους υποψηφίους τους. Άρχισαν να ανακοινώνονται από τα κόμματα που είναι μέλη, και τα ονόματα αυτών που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στην πολιτική σκηνή. Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους όλων των διαφορετικών πολιτικών κομμάτων. Αν και βρισκόμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, συμμεριζόμαστε και εμείς, ως εθελοντές αντιπρόσωποι των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων στην Ευρώπη, την αγωνία των πρόωρων εκλογών.

Επειδή θέλουμε και εμείς να έχουμε λόγο στις εκλογές αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας, θα έρθουμε στην πατρίδα μας για να ασκήσουμε το εκλογικό δικαίωμά μας. Θα ψηφίσουμε για να εκπροσωπηθεί η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στη Βουλή των Ελλήνων. Θα καθορίσουμε κατά κάποιο τρόπο το μέλλον μας, επιλέγοντας τους βουλευτές μας που θα μοχθήσουν για να επαναποκτήσει το καθεστώς αυτονομίας της η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, στα εκπαιδευτικά και θρησκευτικά θέματα, όπως είχε θεσπιστεί, αλλά δικαίωμα, που σήμερα στην πράξη έχει καταργηθεί. Και εμείς, ως Ε.Ο.Τ.Δ.Θ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε διεθνή επίπεδο για την επιστροφή του καθεστώς αυτονομίας στα θρησκευτικά και εκπαιδευτικά ζητήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Την 28η Φεβρουαρίου, εκφράσαμε τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, στην Επιτροπή Ζητημάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ομόσπονδης Βουλής της Γερμανίας στο Βερολίνο. Ενώ την 29η Μαρτίου, βρισκόμασταν στις Βρυξέλλες όπου και βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εκεί, μεταφέραμε στον ευρωβουλευτή Iuliu Winkler τα προβλήματα της μειονότητας μας και εξηγήσαμε το τι ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση για την επίλυσή των. Ενώ από τη μια συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε διεθνές επίπεδο, από την άλλη και με την επιρροή της κακής οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ως Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, έχουμε γίνει στόχος της ακροδεξιάς.

Η ρατσιστική και ανεπιεικής στάση κατά της μειονότητας μας, δυστυχώς κάποιες φορές εξωτερικεύεται με τη μορφή επιθέσεων μίσους. Όπως γνωρίζουμε, στην είσοδο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης γράφτηκε ‘Έξω οι Τούρκοι’. Ενώ στην δεύτερη επίθεση που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα, άγνωστοι έγραψαν στο εξωτερικό τοίχωμα του Μπεκτασίδικου μαυσωλείου που βρίσκεται στη συνοικία ‘Ασαγή μαχαλλέ’. ‘Ο μόνος καλός Τούρκος, είναι ο νεκρός Τούρκος’. Η ανεπιείκεια και ο ρατσισμός που έχει αυξηθεί κατά της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, φαίνεται πως έχει εξαπλωθεί σε όλη την επικράτεια. Η συμπεριφορά, ιδίως προς τους παράνομους μετανάστες, συμπυκνώνει την ρατσιστική και ανεπιεικής στάση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε και το γεγονός του Έλληνα υπηκόου που μετά τον διαπληκτισμό του με μετανάστες στο κέντρο του Βαρδάρη, πήγε στο σπίτι του, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και επιστρέφοντας πυροβόλησε τρεις μετανάστες. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που ακούστηκαν, ο δράστης εξέφρασε ότι επηρεάστηκε από τις πρόσφατες ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπου σχετικά με τους παράνομους μετανάστες. Από την άλλη, ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, ενώ υπό την κατάσταση αυτή των ανησυχητικών γεγονότων, έπρεπε να συμβάλλει στην μείωση της τεταμένης κατάστασης που υπάρχει στη χώρα, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση του Νόμου που προβλέπει την δημιουργία τζαμιού για τους Μουσουλμάνους της Αθήνας.

Τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας είναι αρκετά στενάχωρα και δημιουργούν ανησυχίες για το μέλλον… Όπως τονίζω κάθε φορά και στις επαφές μου με τους πολιτικούς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και στις συναντήσεις μου με τους εκπροσώπους των μη κυβερνητικών οργανώσεων, στη χώρα μας, πέραν των οικονομικών προβλημάτων, υπάρχουν και άλλα προβλήματα, ίσης σημασίας, που χρήζουν επίλυση. Το βασικότερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η ματιά με την οποία βλέπει αυτά… Η χώρα μας, πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει ως πλούτο αυτούς που ανήκουν σε διαφορετική θρησκεία και γλωσσική ομάδα και όχι ως εχθρό. Ελπίζω, υπό το πρίσμα των γεγονότων αυτών, οι πρόωρες γενικές εκλογές να αποτελέσουν μια ευκαιρία για τη χώρα μας και κατόπιν των εκλογών, να καταφέρουμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε ένα νέο σύστημα, βασιζόμενο σε μια καινούρια αντίληψη.

Με τιμή
Χαλήτ Χαμπίπογλου, Πρόεδρος Ε.Ο.Τ.Δ.Θ 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_3167.html

Έχουμε πόλεμο! Ξεκίνησαν προεκλογικά οι κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές 300 ευρών στην εφορία από τους αρχιψεύτες Βενιζέλο & Σαμαρά!

Νομίζετε δωσίλογοι ότι θα μας πάρετε εύκολα τα σπίτια για να τα προσφέρετε στην τρόικα;
 
Οι κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι υποστηρικτές της Σαμαράς-Βενιζέλος, που προεκλογικά μας παραμυθιάζουν, έδωσαν εντολές και ξεκίνησαν προ-κατασχέσεις σπιτιών για οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν όλα τα Χαράτσια που μας επέβαλαν.
 
Αντί να κυνηγήσουν τους χρηματοδότες τους φοροφυγάδες, έβαλαν στο στόχαστρο τα...σπίτια μεροκαματιάρηδων για 300 κωλοευρώ!
Έχουν αναλάβει υποχρεώσεις απέναντι στους τραπεζίτες να εξαφανίσουν την ελληνική οικογένεια.
 
Παρουσιάζουμε την ειδοποίηση για κατάσχεση οικίας, που υπογράφει η προϊσταμένη της ΚΒ Εφορίας κα. Ευσταθία Κοντοπούλου.
 
Οι Σαμαράς-Βενιζέλος επέλεξαν να οδηγήσουν τον λαό μας σε εμφύλιο πόλεμο;
 
Έχουν την εντύπωση -επειδή ελέγχουν τους δικαστές και τα σώματα ασφάλειας- ότι ο λαός θα παραδώσει έτσι τα σπίτια του; Τον ιδρώτα μιας ζωής για τα παιδιά του;
Θα πιουν αίμα χωρίς αντίσταση;
 
Τα ΜΜΕ των νταβατζήδων καναλαρχών, των εργολάβων δημοσίων έργων, οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας θα αποσιωπήσουν το θέμα.
 
Όμως, κι αυτοί θα έχουν το τέλος των δωσίλογων…
Έχουμε πόλεμο!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/300_25.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Γερμανοί σύμβουλοι της Ελλάδας στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών!

Την Deutche Bank AG της Μέρκελ και του Άκερμαν έβαλε η ελληνική κυβέρνηση ως σύμβουλό της για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών! Με το έγγραφο που αποκαλύπτει το avantipopolo.gr αποφασίζεται ότι η ανάθεση στην Deutche Bank AG, με έδρα το Λονδίνο, της παροχής υπηρεσιών συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών με αντικείμενο την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών Τραπεζών.

Απ’ ότι γνωρίζουμε πρόκειται για πρόταση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη. Τώρα πώς αποφασίσθηκε να γίνει η συγκεκριμένη πρόταση, από ποιους και γιατί στο Λονδίνο, ο Θεός και η ψυχή τους.

Η Deutche Bank AG θα παρέχει χρηματοοικονομικές συμβουλές και βοήθεια, η οποία μπορεί ενδεχομένως να περιλαμβάνει συμβουλές και βοήθεια για την διάρθρωση, τον προγραμματισμό και την συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις. Η Deutche BankAG θα πληρωθεί με 36.900 ευρώ, αλλά το ενδιαφέρον είναι η εκ των έσω γνώση της κατάστασης των τραπεζών και της ελληνικής οικονομίας που θα αποκομίσει καθώς

-θα διατυπώνει και θα αναλύει τις ενδεχόμενες τραπεζικές δομές ανακεφαλαιοποίησης για την προετοιμασία εκθέσεων σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχουν οι διάφορες δομές ανακεφαλαιοποίησης και οι άλλες παράμετροι που σχετίζονται με την οικονομική θέση της Ελλάδας.

-θα προβαίνει σε συστάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των σχεδίων ανακεφαλαιοποίησης.

-θα συνεργάζεται με το Υπουργείο Οικονομικών, το Γραφείο του Πρωθυπουργού, την Τράπεζα της Ελλάδας, την Τρόικα, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.







http://www.avantipopolo.gr/2012/04/blog-post_2386.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_6050.html

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Στο αγγλικο κείμενο της επιστολής υποτέλειας που έστειλε στη Μέρκελ ο Αντωνάκις με τον Μπενιτο και τον Παπαδήμιο, περιλαμβάνεται μια παράγραφος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αυτο το κείμενο υπογράφεται από τους αρχηγους των κομμάτων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (COALITION)oι οποίοι υποστηρίζουν τους σκοπούς και τις πολιτικές του MNHMONIOY , και έχουν δηλώσει ότι δεν θα ακολουθήσουν πολιτικές που είναι ασυνεπείς με αυτά !!!

COALITION PARTIES

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ !!!

ΠΙΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΌ ΤΟ CO RULING = ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .


“This letter, memorandum and attachments, have been reviewed by leaders of the coalition parties supporting the government, they support the objectives and policies, and have indicated that they will not pursue policies that are inconsistent with them.”


Misha Sarov

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_7375.html

Ο ακριβοπληρωμένος κ. Προβόπουλος τρομοκρατεί την κοινωνία!

Δραματική χαρακτηρίζουν πολλοί την χθεσινή προειδοποίηση του κ. Προβόπουλου σε πολίτες και κόμματα.

«Ο κ. Προβόπουλος είναι θεσμικός παράγοντας και τα κόμματα πρέπει να πάρουν θέση στα όσα λέει στην ετήσια έκθεση του» επεσήμανε πολύ σωστά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης θέτοντας επιτέλους το όλο θέμα στην σωστή του… φόρμα. Με την διαφορά ότι ακόμα δεν έχουν καταγραφεί αντιδράσεις πλην αυτής του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διοικητής της ΤτΕ τόνισε ότι εάν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου τεθεί εν αμφιβόλω η βούληση της νέας κυβέρνησης και της κοινωνίας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα, η χώρα κινδυνεύει να τεθεί σε κατάσταση ιδιαίτερα δυσχερή.

Στη συνέχεια ο ακριβοπληρωμένος μάνατζερ διατύπωσε την εκτίμηση ότι το 2012 οι μέσες ονομαστικές αποδοχές των μισθωτών θα μειωθούν κατά 8,4% έως 9,2% και επί πλέον κατά 7% το 2013.

Σωστά λοιπόν επισημάνθηκε, και μάλιστα με επιμονή, από τον Γιώργο Παπαδάκη ότι η ηγεσίες των κομμάτων έχουν χρέος να τοποθετηθούν εδώ και τώρα στο θέμα. Γιατί εν πολλοίς ο κ. Προβόπουλος τρομοκρατεί την κοινωνία και βάζει στην γωνία ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας.



newpost

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_2860.html

ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για δημαγωγία και πατριδοκαπηλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο". Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι «αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ».

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, R. Zoellick, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: «Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.

Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.

Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.
Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.

Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.
Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.
Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας.

Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=135962&catid=9

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_2847.html

H «μύηση» που έλαβε χώρα, πριν από λίγες μέρες, σε μασονική στοά των Αθηνών. - Στελέχη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.υποκλίνονται στην TEVA

Την ώρα που ο μέσος Έλληνας οδηγείται κάθε μέρα και πιο κοντά στο γκρεμό, κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν πάρει κανένα μάθημα από τα χαστούκια που τους ρίχνει ο ελληνικός λαός.

Είναι χαρακτηριστική η «μύηση» που έλαβε χώρα, πριν από λίγες μέρες, σε μασονική στοά των Αθηνών.

 Εκεί όπου οργιάζει το πολιτικο-οικονομικό παρασκήνιο, συναντήθηκαν δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Ένας του ΠΑΣΟΚ και ένας της Ν.Δ. Αντικείμενο της συζήτησής τους; Πώς θα προωθήσουν, με κάθε τρόπο (πάνω και κάτω από το τραπέζι…) τα συμφέροντα της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας Teva, που θέλει να αλώσει την ελληνική αγορά με τα σκευάσματά της –τα οποία έχουν κριθεί ακατάλληλα και έχουν απαγορευθεί στις ΗΠΑ- εις βάρος του Έλληνα πολίτη.

Ποια είναι, όμως, η ισραηλινή εταιρεία για τα συμφέροντα της οποίας κόπτονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο κομμάτων;

- Η Teva ειδικεύεται στην παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων στα εργοστάσιά της σε Ινδία, Κίνα, Ισραήλ, Πουέρτο Ρίκο και Μεξικό.

- Η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία έχει επανειλημμένως συλληφθεί από τις αμερικανικές αρχές να παρασκευάζει νοθευμένα φάρμακα! Μάλιστα, οι συνθήκες παραγωγής σκευασμάτων σε εργοστάσιο του ομίλου Teva στο Μιζούρι των ΗΠΑ ήταν τέτοιες που οδήγησαν τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (Food and Drug Administration - FDA) να του βάλει λουκέτο!

- Τα φάρμακα της Teva έχουν επανειλημμένως απαγορευθεί στις ΗΠΑ, από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκου (FDA), οι εκθέσεις του οποίου είναι κόλαφος για την ισραηλινή εταιρεία, καθώς εντόπισαν στα εργοστάσιά της νοθευμένα φάρμακα, ανεπαρκείς ελέγχους, ακαθαρσίες, μαύρα σωματίδια αγνώστου προέλευσης, ακύρωση ελέγχων με αρνητικά αποτελέσματα και αντικατάστασή τους από άλλα πιο «βολικά», μελέτες επιστημονικά ανεπαρκείς, μολύνσεις και μπερδέματα κατά την παραγωγή φαρμάκων, ανεπαρκείς καθαρισμούς του εξοπλισμού κ.λπ.!

- Αυτά τα φάρμακα κόπτονται να προωθήσουν στην ελληνική αγορά οι συγκεκριμένοι πολιτικοί! Και, ήδη, τα καταφέρνουν, αφού το νέο σύστημα της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των πάμφθηνων σκευασμάτων της Teva! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ισραηλινοί σαρώνουν κιόλας στους διαγωνισμούς για την προμήθεια φαρμάκων στα ελληνικά νοσοκομεία: στο δεύτερο διαγωνισμό του υπουργείου Υγείας, η Teva μειοδότησε σε 9 από τις 23 δραστικές ουσίες!

- Που οδηγεί, όμως, η εθνικά επικίνδυνη αυτή πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που τη στηρίζουν; Αφού, πλέον, μόνο κριτήριο επιλογής φαρμάκου θα είναι η πάμφθηνη τιμή, θα ταΐζουν τον Έλληνα ασθενή υποχρεωτικά με σκευάσματα όπως είναι κατ’ εξοχήν αυτά της Teva που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, υπό αμφίβολές συνθήκες (όπως αυτές που περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα ο αμερικανικός ΕΟΦ για τα εργοστάσια της ισραηλινής εταιρείας). Τα τριτοκοσμικά φάρμακα με βάση τη δραστική ουσία, όμως, θέτουν σε κίνδυνο την Υγεία του Ελληνα ασθενή, αφού άλλα δε θα παρέχουν αποτελεσματική θεραπεία και άλλα θα προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Καθώς η Teva θα μονοπωλήσει την ελληνική αγορά, θα οδηγηθεί υποχρεωτικά σε λουκέτο η υγιής ελληνική φαρμακοβιομηχανία (που παράγει ποιοτικά φάρμακα υπό αυστηρότατα standards, και –άρα- δε μπορεί να τα πουλάει στις πάμφθηνες τιμές της Teva). Περίπου 20.000 οικογένειες στις οποίες δίνει ψωμί ο κλάδος θα μείνουν στο δρόμο.

Η ελληνική οικονομικά θα χάσει τόσο τα φορολογικά έσοδα από τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, όσο και τους φόρους από τις αποδοχές των Ελλήνων εργαζομένων, ενώ θα επιβαρυνθεί και με τα χιλιάδες επιδόματα ανεργίας. Την ίδια ώρα, εταιρείες όπως η Teva δεν έχουν επενδύσει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα… Όμως, ούτε και η περίφημη φαρμακευτική δαπάνη θα μειωθεί: Μόλις η Teva μονοπωλήσει την ελληνική αγορά, αφού ο ανταγωνισμός θα έχει οδηγηθεί σε λουκέτο, δε θα έχει λόγο να μην εκτοξεύσει τις τιμές της στα ύψη και να αγοράζουμε τα ίδια made in India φάρμακα σε τιμές πολύ ακριβότερες από αυτές που σήμερα κοστίζουν τα ποιοτικά ελληνικά σκευάσματα…

Με άλλα λόγια; Η Teva παράγει πάμφθηνα φάρμακα σε χώρες του Τρίτου κόσμου, τα οποία οι αμερικανικές αρχές βρήκαν νοθευμένα και απαγόρευσαν, όμως τα μεγαλοστελέχη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. κάνουν ό,τι μπορούν για να μονοπωλήσει η ισραηλινή εταιρεία την ελληνική αγορά, παίζοντας με την Υγεία του Έλληνα ασθενή και την ίδια την ύπαρξη της ελληνικής οικονομίας. Με το… αζημίωτο, μήπως;



http://www.newsbomb.gr/ygeia/story/130681/stelehi-pasok-kai-ndypoklinontai-stin-teva

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/h-teva.html

Τι θα συμβεί στο κόσμο αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η χρήση των πυρηνικών όπλων απειλεί με καταστροφή την ανθρωπότητα. Όμως τι ακριβώς σημαίνει αυτό;Η Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της πυρηνικής και βιοχημικής απειλής,παρουσιάζει μία σειρά πραγματικά συγκλονιστικών στοιχείων. Που αφορούν στη περιορισμένη έστω χρήση πυρηνικών όπλων.

Το κείμενο με τα στοιχεία που υπογράφει η πρόεδρος Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον:

“Πυρηνικός λιμός 1 δις εκατομμύριο άνθρωποι κινδυνεύουν με περιορισμένη χρήση πυρηνικών

Πέρυσι με αφορμή την επέτειο του Τσερνόμπιλ και με την τραγωδία της Φουκούσιμα να συνεχίζεται παρουσιάσαμε τεκμηριωμένη μελέτη για τις επιπτώσεις
στην υγεία 25 χρόνια μετά το Τσέρνομπιλ. Σύμφωνα με αυτή:

Πληθυσμοί που εκτέθηκαν σε ραδιενέργεια λόγω της καταστροφής του Τσερνομπίλ
1) Εκκαθαριστές 830.000
2) Εκκενώθηκαν από την περιοχή των 30 χλμ 350.000
3) Πληθυσμός που ζει σε υψηλά μολυσμένες περιοχές στη Ρωσία, Λευκορωσία, και Ουκρανία 8.300.000
4) Ευρωπαϊκός πληθυσμός σε περιοχές που δέχθηκαν χαμηλότερες δόσεις ραδιενέργειας 600.000.000

Σήμερα στην Ιαπωνία μόνο 1 από τους 54 πυρηνικούς αντιδραστήρες εξακολουθούν να λειτουργούν, επειδή διαπιστώθηκαν σοβαρές βλάβες και σε άλλους, ενώ η τήξη του πυρήνα στη Φουκούσιμα συνεχίζεται.

Η Εταιρεία μας πάντα υποστήριζε ότι τα πυρηνικά εργοστάσια υπάρχουν κυρίως για να παράγουν την πρώτη ύλη για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος από τα πυρηνικά όπλα έχει ενταθεί -ειδικά με την κρίση στη Μ. Ανατολή- με τη φετινή επέτειο του Τσέρνομπιλ η IPPNW παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο νέες μελέτες για τις επιπτώσεις από τη περιορισμένη χρήση πυρηνικών όπλων που περιέχονται στο βιβλίο του Dr. Ira Helfand, με τίτλο Nuclear Famine: A Billion People at Risk-Global Impacts of Limited Nuclear War on Agriculture, Food Supplies, and Human Nutrition
Και παρουσιάστηκε από την IPPNW 24-4-2012 στις ΗΠΑ.

Οι μελέτες έγιναν με χρηματοδότησης του Ελβετικού ΥΠΕΞ, δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Climate Change και μελετούν τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις στην παγκόσμια γεωργική παραγωγή από υποθετικό περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο με τα ήδη υπάρχοντα όπλα μεταξύ Ινδίας- Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις μελέτες:

1) Η παραγωγή καλαμποκιού στις ΗΠΑ θα μειωνόταν κατά 10 % κατά την επόμενη δεκαετία με μέγιστη μείωση 20% στο 5ο έτος. Η παραγωγή Σόγιας θα μειωνόταν 7% με μέγιστη μείωση 20% στο 5ο έτος.
2) Θα μειωνόταν σημαντικά η παραγωγή ρυζιού στην Κίνα. Κατά τα πρώτα 4 χρόνια θα μειωνόταν κατά 21% και μετά το 6ο έτος 10%
3) Η αύξηση των τιμών των τροφίμων θα έκανε την τροφή απρόσιτη για τις εκατοντάδες εκατομμύρια φτωχών του κόσμου. Ακόμη και αν οι αγορές αγροτικών προϊόντων εξακολουθούσαν να λειτουργούν φυσιολογικά 215 εκατομμύρια άνθρωποι θα προστεθούν στους ήδη υποσιτιζόμενους την επόμενη δεκαετία.
4) Τα 925 εκατομμύρια άνθρωποι που ήδη υποσιτίζονται (με ημερήσια πρόσληψη θερμίδων λιγότερη των 1.750 ημερήσια) θα τεθούν σε κίνδυνο περαιτέρω μείωσης 10% της πρόσληψης τροφής.

Ας σημειωθεί ότι ο αριθμός (εκατοντάδες εκατομμύρια) των ανθρώπων, που θα νοσήσουν από επιδημίες και τους τοπικούς πολέμους, που θα προκύψουν από τον υποσιτισμό δεν υπολογίζεται σε αυτές τις μελέτες.

Η ΙPPNW πιστεύει ότι ο θάνατος 1 δις ανθρώπων (ίσος με το άθροισμα των κατοίκων της Β. Αμερικής και της Ευρώπης) κατά την επόμενη δεκαετία αποτελεί πρωτόγνωρη καταστροφή στην ανθρώπινη ιστορία.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι μόνο τα τεράστια οπλοστάσια των πυρηνικών υπερδυνάμεων που απειλούν τον πλανήτη με μια κλιματική αλλαγή με ολέθριες συνέπειες, αλλά και η περιορισμένη χρήση πυρηνικών όπλων ανάμεσα σε δυο χώρες όπως η Ινδία και το Πακιστάν αποτελούν παγκόσμια απειλή.

Ας σημειωθεί ακόμη ότι ένα μόνο Trident υποβρύχιο έχει την δυνατότητα να καταστρέψει 100 πόλεις και να προκαλέσει παγκόσμιο λιμό. Ακόμη και οι πιο φιλόδοξοι στόχοι πυρηνικού αφοπλισμού αφήνουν τις ΗΠΑ και τη Ρωσία με οπλοστάσιο ικανό να προκαλέσει πολλαπλάσια καταστροφή από την περιγραφόμενη στην παρούσα μελέτη.

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, ο οποίος μελέτησε την συγκεκριμένη μελέτη δήλωσε ότι «έχει πεισθεί ότι τα πυρηνικά όπλα πρέπει να καταργηθούν. Η χρήση τους εν καιρώ πολέμου είναι αδιανόητη και η χρήση τους για πολιτική διαπραγμάτευση ανήθικη. Πριν από 25 χρόνια ο πρόεδρος Ρήγκαν κι εγώ καταλήξαμε τη συνάντησή μας στη Γενεύη με κοινή διακήρυξη ότι «ένας πυρηνικός πόλεμος δε θα έχει κανένα νικητή και γι' αυτό δεν πρέπει να ξεκινήσει» και αυτή η νέα μελέτη με επίμονες και ενοχλητικές λεπτομέρειες αποδεικνύει γιατί πρέπει να εγκαταλείψουμε την ψυχροπολεμική λογική και να προχωρήσουμε γρήγορα στην κατάργηση των πυρηνικών όπλων από όλα τα οπλοστάσια.






Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου”
onalertgr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_6168.html

Η Monsanto αγόρασε τον μεγαλύτερο Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας

honey-beesΟ κολοσσός της βιοτεχνολογίας, η εταιρεία Monsanto η οποία  κατηγορείται σήμερα ότι συμβάλλει στη ραγδαία μείωση των μελισσών αγόρασε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας που ασχολείται με το θέμα της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.  

Έχοντας πρόσφατα απαγορευτεί η πρόσβασή της στην Πολωνία με κύρια αιτία ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της εταιρείας ήταν ο λόγος για το θάνατο μελισσών, είναι πλέον προφανές ότι ο ρόλος της Monsanto  στη ραγδαία μείωση αυτών των πάρα πολύ ωφέλιμων εντόμων είναι καίριος.Είναι λοιπόν προφανές γιατί αποφάσισε να αγοράσει μία από τις μεγαλύτερες Μελισσοκομικές εταιρείες έρευνας του πλανήτη. διάβασε πίσης: Μέλι, το δώρο των θεών στον άνθρωπο και στην φύση

Η είδηση αυτή μπορεί να βρεθεί στα δημόσια δελτία τύπου και στα ΜΜΕ ότι η Monsanto  αγόρασε την εταιρεία Beelogics τον Σεπτέμβριο του 2011. Εκείνη την περίοδο η σχέση των γενετικά τροποποιημένων καρπών της Monsanto και της πτώσης του πληθυσμού των μελισσών δεν είχε έρθει στο φως. Στην πραγματικότητα κανείς δεν το ανέφερε μέχρι που οι Πολωνοί αξιωματούχοι παρουσίασαν τη σοβαρότητα του προβλήματος και διέταξαν την απαγόρευση. Το γεγονός ότι είναι πλέον ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς που έχει σαν αντικείμενο μελέτης την προστασία της επικονίασης των εντόμων και είναι αναγνωρισμένος από το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη Monsanto.

Στην πραγματικότητα ο οργανισμός Beelogics δηλώνει ότι ο πρωταρχικός τους στόχος ήταν η μελέτη της αποδιοργάνωσης των πληθυσμών των μελισσών που οδήγησε στη μείωσή τους—τουλάχιστον στο κομμάτι που η Monsanto ήταν υπεύθυνη για αυτό. Στην ιστοσελίδα τους διαβάζουμε τα εξής: “Αποστολή του Beelogics είναι να διαφυλάξει την υγεία των μελισσών παγκοσμίως.” Εκτός από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ τον έχουν αναγνωρίσει ακόμα και οι μεγαλύτεροι εντομολόγοι του πλανήτη για το έργο του.

Φυσικά, το υπουργείο είναι σε στενή συνεργασία με την Monsanto και το κυβερνητικό τους γραφείο έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε τα οικονομικά οφέλη της  Μοnsanto  να συνεχίζουν να αυξάνονται, παρέχοντας ειδικές άδειες για την κυκλοφορία νέων σπόρων που και ποικιλιών που έχουν τροποποιηθεί γενετικά. φαίνεται πως στην περίπτωση αυτή η Monsanto δεν έπαιρνε τις άδειες τόσο γρήγορα, ειδικά για καλλιέργειες που είχαν συνδεθεί με βλάβες σε όργανα και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο επικεφαλής της Αμερικανικής Ένωσης της Καλλιέργειας Σόγιας, Steve Censky το λέει ξεκάθαρα. Αυτό ήταν μία κίνηση για την Monsanto  και άλλες μεγαλύτερες εταιρίες βιοτεχνολογίας να μειώσουν τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν τα κέρδη τους. “Ποιός άλλωστε ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία; Αυτό που ενδιαφέρει είναι ο ανταγωνισμός,” δήλωσε ο Censky σε μία τηλεφωνική του συνέντευξη.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως όταν η Monsanto δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για την περιβαντολλογική καταστροφή που επιφέρει, αγοράζει την εταιρεία της οποίας οι “ειδικοί” θα αρνηθούν κάθε σχέση μεταξύ των γενετικά τροποποιημένων καρπών και της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.


http://www.terrapapers.com/?p=5662

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/monsanto.html

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - Δείτε γιατί η μασονία είναι θρησκεία και οχι φιλανθρωπικό ίδρυμα...Δοσίλογοι της πατρίδας οι Έλληνες μασόνοι (video)



πηγη

http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_6766.html

Έχει παραιτηθεί ο Ταγματάρχης ...Πύρρος Δήμας ; ή Κυβέρνηση είμαστε νόμους κάνουμε ;

Αλήθεια έχει παραιτηθεί απο τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού ο Ταγματάρχης  Πύρρος Δήμας πριν τοποθετεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ; ή Ισχύουν άλλοι νόμοι για τους εκλεκτούς ...

Γιατί σύμφωνα με το άρθρο  56 παράγραφο 1 του Συντάγματος των Ελλήνων οι Έλληνες Αξιωματικοί δεν πολιτεύονται αν δεν παραιτηθούν και σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα  26 /2012 πρέπει να γνωστοποιήσουν εγγράφως ....

http://trikalagr.blogspot.com/

http://kolotoubes.blogspot.com/2012/04/blog-post_9866.html

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε πως υπεύθυνος για το λουκέτο στο Alter είναι ο τέως πρωθυπουργός. Με πλήρη συναίσθηση των όσων προσεχτικά διατύπωσε, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ενοχλούνταν έντονα από την κριτική που το κανάλι του Μπουρναζίου ασκούσε στο ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο προσωπικά αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έρχονταν συχνά πρώτο σε τηλεθέαση.

«Ο Παπανδρέου έκλεισε το κανάλι... H απόφαση να κλείσει το Alter ήταν πολιτική, δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια» ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα ο έμπειρος δημοσιογράφος.
Την ίδια τακτική των «βαριών» καταγγελιών ακολούθησε όμως και ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, φωτογράφησε μέσω της εκπομπής του τον τραπεζίτη Προβόπουλο ως υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση του σταθμού του Μπουρναζίου.
«Γνωστός πολιτικός, δοσίλογος και πράκτορας πήγε τρεις φορές σε μεγάλο τραπεζίτη των Αθηνών, η τράπεζα του οποίου είχε δώσει δάνεια στο Alter του Κουρή και απαίτησε να αλλάξει η αντιπολιτευτική στο ΠΑΣΟΚ γραμμή του καναλιού», δήλωσε ο Τράγκας.
 newpost
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/04/alter.html

Το Αιγαίο ως Παράκτιο Αρχιπέλαγος σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο

Η δυνατότητα που παρέχεται στην Ελλάδα να αναγνωρίσει το Αιγαίο ως παράκτιο αρχιπέλαγος σύμφωνα με την έννοια που του δίνεται στο διεθνές δίκαιο από το άρθρο 7 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας διασφαλίζει την ικανότητα της χώρας να θεωρείται ο χώρος αυτός ενιαίος όταν παράκτια και νησιωτική περιοχή γειτνιάζουν. Ειδικότερα, τα νησιά ενώνονται μεταξύ τους με ευθείες γραμμές και σχηματίζουν ένα ενιαίο αρχιπέλαγος το οποίο με τη σειρά του ενώνεται με τη στεριά.Έτσι, τα νερά μεταξύ των νησιών θεωρούνται εσωτερικά σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δηλ. χωρικά ύδατα.

Πρέπει να τονιστεί ότι αυτή η ικανότητα αυτή, το δικαίωμα, παρέχεται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο μόνο σε περίπτωση αρχιπελαγικού αιγαίου, κι όχι με την επέκταση σε 12 νμ ή την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας – ΑΟΖ. Η ΑΟΖ κληρονομεί όλα τα προβλήματα της υφαλοκρηπίδας, τα δε νερά πάνω από την ΑΟΖ, όπως και της υφαλοκρηπίδας, θεωρούνται διεθνή. ΑΟΖ σημαίνει δηλαδή διεθνοποίηση του Αιγαίου, καθώς όλα εκείνα τα περάσματα που χρησιμοποιεί η Τουρκία για να στέλνει πολεμικά και να κάνει έρευνες θα θεωρούνται μη εθνικά, αλλά διεθνή. Αντίθετα, με την αναγνώριση του Αιγαίου ως παρακτίου αρχιπελάγους – coastal archipelago – τα νερά μεταξύ των νησιών θεωρούνται εθνικά, χωρικά ύδατα κ΄εδαφική επικράτεια. Έτσι , επιλύεται αυτόματα και το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας – ΑΟΖ.
Ο ορισμός της χώρας μας ως παρακτίου αρχιπελάγους με τη νομική και γεωφυσική έννοια του όρου, μας δίνει το δικαίωμα να προσπεράσουμε, να εγκαταλείψουμε τη μέχρι τώρα επιχειρηματολογία για τα 6 ή 12 νμ, καθώς θεωρείται ξεπερασμένη και παρωχημένη έννοια για τα αρχιπελάγη. Το άρθρο 7 προβλέπει πως η επέκταση των χωρικών υδάτων γίνεται υπερκαλύπτοντας τα μέχρι πρότινος διεθνή ύδατα.
Σε εφαρμογή των παραπάνω αρχιπελαγικών διατάξεων η Τουρκία έκλεισε το στενό του Βοσπόρου, καθώς από το 1964 και μετά ο χώρος μεταξύ Ίμβρου – Τενέδου, όπου και καταλήγει το στενό, θεωρείται εσωτερικός. Με άλλα λόγια, τα χωρικά ύδατα των νησιών ενώθηκαν αναμεταξύ τους και με τη στεριά, κι έτσι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο χώρος μεταξύ Ίμβρου – Τενέδου και του στενού του Βοσπόρου εξομοιούται με τη στεριά. Έχουμε δηλαδή πλήρη εφαρμογή των αρχιπελαγικών διατάξεων από την Τουρκία στο Αιγαίο, αλλά όχι από την Ελλάδα. Το Πίρι Ρέις έπλεε πριν από περίπου 1 μηνα σε αυτόν ακριβώς τον αρχιπελαγικό χώρο, τον ίδιο που χρησιμοποίησε και η τούρκικη φρεγάτα. Μόνο με το αρχιπελαγικό αιγαίο προσφέρεται έδαφος για αντίκρουση των τουρκικών επιχειρημάτων ότι ο χώρος μεταξύ των νησιών θεωρείται διεθνής,
Τι σημαίνουν τα παραπάνω? Ότι ενώ με την εφαρμογή των 6 ή 12 νμ η Χίος και η Μυτιλήνη θα ήταν 2 αποκομμένα κι απομονωμένα νησιά από απόψεως χωρικών υδάτων, όπως είναι σήμερα με την εφαρμογή του άρθρου 7 –των ευθειών ακτογραμμών βάσης- τα νησιά ενώνονται και ο μεταξύ τους θαλάσσιος γεωγραφικός χώρος θεωρείται εσωτερικός. Με λίγα λόγια, τα αναμεταξύ τους ύδατα θεωρούνται χωρικά κι εξομοιούνται με τη στεριά. Το αρχιπέλαγος περικλείεται με ευθείες ακτογραμμές βάσεως στην προμετωπίδα με την Τουρκία, από τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο, μέχρι και το Καστελόριζο, και θεωρείται ενιαίος κι αρχιπελαγικά δομημένος χώρος, σε ενιαία δόμηση με τη στεριά, όπως απαιτεί το άρθρο.
Στην περίπτωση του Αιγαίου, να συμπληρώσω, τα εσωτερικά νερά, χωρικά ύδατα πλέον, δημιουργούν ένα ενιαίο αρχιπελαγικό στενό το οποίο διακλαδώνεται σα νευρώνες, με τα διάφορα περάσματα μεταξύ των νησιών, στο χάρτη του Αιγαίου.
Το Αιγαίο, εκτός από παράκτιο αρχιπέλαγος, αποτελεί και στενό με τη διεθνοδικαιϊκή έννοια του όρου κι ακόμη δεν το έχουμε αναγνωρίσει.
Δεδομένου ότι η Συνθήκη της Λωζάννης αποφάσισε να δοθεί το στενό του Βοσπόρου στην Τουρκία, ενώ το στενό του Αιγαίου στην Ελλάδα, με την εφαρμογή των ευθειών ακτογραμμών η Ελλάδα μπορεί για πρώτη φορά στην Ιστορία της να ελέγχει την έξοδο του στενού του Βοσπόρου με το κλείσιμο του στενού Λήμνου – Μυτιλήνης.
Η χώρα δεν αποτελεί «αρχιπελαγικό κράτος» με την έννοια του αρθ 46 γιατί θα έπρεπε να αποτελείται εξ ολοκλήρου από νησιά, αλλά παράκτιο αρχιπελαγικό κράτος με την έννοια του άρθρου 7 της Σύμβασης, το οποίο απαιτεί τη γειτνίαση ηπειρωτικού – αρχιπελαγικού χώρου.

Ο κανόνας εφαρμόζεται από την πλειοψηφία των χωρών-μελών του ΟΗΕ, επί παραδείγματι από τη Ρωσία στην Aρκτική περιοχή της, από τον Καναδά στο Αρκτικό παράκτιο αρχιπέλαγος, το μεγαλύτερο στον κόσμο, το 1985, και το νορβηγικό αρχιπέλαγος.

Η πρώτη χώρα που τον εφάρμοσε ήταν η Νορβηγία το 1951 με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης να της επικυρώνει το δικαίωμα αναγνωρίσεως του παρακτίου αρχιπελάγους της. Η απόφαση και η διεθνής πρακτική στην εφαρμογή του κανόνα σε όσες χώρες έχουν παράκτια αρχιπελάγη είχαν σαν αποτέλεσμα την ενσωμάτωση του στη διεθνή Σύμβαση του Δικαίου της Θάλασσας του 1982 και συγκεκριμένα στο άρθρο 7 της Σύμβασης. Έτσι καθιερώθηκε ο όρος coastal archipelago στη συνείδηση των κρατών και στο διεθνές δίκαιο γενικότερα.

Γιώργος Χρήστου
Δικηγόρος LLM Kent
antinews
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/04/blog-post_288.html

ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ

Οι Ανουνάκι είναι μια ερπετοειδείς φυλή που σύμφωνα με τις σουμερικές πινακίδες που καταγράφουν την ιστορία τους, εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη μας χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι μια πολεμική φυλή που θέλει να έχει τον έλεγχο και να κυριαρχεί στις άλλες φυλές. Το προσωνύμιο τους είναι «οι μεγάλοι».
Οι μεγάλοι παλαιοί που αναφέρει στα έργα του ο Χ.Φ. Λάβκραφτ μήπως ? Το όνομά τους σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη. Πρόκειται για έναν κατακτητικό και αιμοσταγή λαό επειδή απαιτούσαν ανθρώπινες θυσίες από αυτούς που κατακτούσαν. Περιγράφουν το πώς δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στους ανθρώπους και μέσω της ενδογαμίας να διατηρήσουν τον γενετικό τους κώδικα που τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες και είναι αυτές οι οικογένειες που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχουν τον κόσμο.

Στις μέρες μας έχουν συνδυαστεί με τον πλανήτη Νιμπίρου ή αλλιώς πλανήτη Χ ο οποίος σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ με ανακοίνωσή της στις 15 Μαρτίου του 2004, πλησιάζει τη γη με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με το μύθο είναι η κατοικία των Ανουνάκι. Για τους μυστικιστές η έλευσή του αφορά το μονοπάτι της αφύπνισης προς μια ανώτερη συνειδητότητα. Ο Ζαχαρίας Ζίτσιν αρχαιολόγος και ιστορικός, είναι από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν την σφηνοειδή Σουμεριακή γραφή, καθώς επίσης αραμαικά, εβραϊκά κτλ, αφιέρωσε δεκαετίες ερευνώντας τον πολιτισμό της Σουμερίας. Μεταφράζοντας τις διαβόητες πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της πόλης Νινευή στο Ιράκ από τον σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ, μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι αναφέρονται στο πως και γιατί οι Ανουνάκιοι αποίκησαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του, ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση, η βασική θεωρία του είναι σωστή.


Τα στοιχεία του δίνουν το έναυσμα για τεράστια έρευνα γύρω από αυτό το θέμα, να βρούμε ποιοι ήταν αυτοί οι παρατηρητές που ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους όπως έλεγαν οι Αιγύπτιοι. Το ζήτημα είναι το πόσο ανοιχτόμυαλοι μπορούμε να είμαστε ώστε να δεχτούμε να ερευνήσουμε κάτι που το κατεστημένο και οι επιτήδειοι παραχαράκτες της ιστορίας έχουν κουκουλώσει και γελοιοποιήσει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συμβατική γραμμή της ιστορίας.


Ο Σίτσιν λοιπόν υποστηρίζει ότι οι μυθολογίες των λαών είναι η κρυφή ιστορία του κόσμου και ότι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί είναι παλαιότερη απ’ ότι μας τους παρουσιάζουν και αποτελούν εξέλιξη της γνώσης που έδωσαν οι Ανουνάκι στους ανθρώπους. Επιτίθεται στο επιστημονικό κατεστημένο ( θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του ) λέγοντας ότι αρνούνται να δεχτούν ότι υπήρξε τεχνολογία που ανακαλύπτει σιγά σιγά σήμερα η επιστήμη, χιλιάδες χρόνια πριν. Το λόμπι αυτό κατασκευάζει τα δικά του παραμύθια ως αποδεδειγμένα στοιχεία και διακωμωδεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει άδικο.


Βλέπετε οι έδρες που κατέχουν για να παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις είναι πολύ ελκυστικές για να ασχοληθούν με την πραγματική γνώση και ανακάλυψη του κόσμου μας και όποιος δεν συμμορφώνεται με την γραμμή που ακολουθούν τον βγάζουν στο περιθώριο, εμποδίζουν τους. Οι Ανουνάκι λοιπόν εγκαταστάθηκαν στη γη και με τη γενετική μηχανική που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο. Στις Σουμερικές επιγραφές είναι καταγεγραμμένα γεγονότα για την καταγωγή του ανθρώπου και τη δημιουργία. Σε κάποιες από αυτές αναφέρονται το δέντρο της σοφίας, η σύγχυση των γλωσσών, ένας μεγάλος κατακλυσμός 13000 χρόνια πριν που κατέστρεψε τους υψηλής τεχνολογίας πολιτισμούς, σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά ? Από αυτές τις αναφορές οι Λευίτες έγραψαν ( αντέγραψαν ουσιαστικά ) το μεγαλύτερο μέρος της Γένεσης και της εξόδου. Αν το ψάξει κάποιος διεξοδικά θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν αναφορές από κανέναν ιστορικό της εποχής για τα γεγονότα που μας αναφέρουν εκτός από τα δικά τους γραπτά βέβαια. Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει αυτά τα παραμύθια. Για κάποιο λόγο δεν έχει τη δύναμη να ανοίξει τα μάτια και να ψάξει αλλού για την αλήθεια. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν μνήμες της ανθρωπότητας ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε καθ’ εικόνα και ομοίωση του θεού, καθώς επίσης είναι και μια πιθανή εξήγηση του χάσματος όσον αφορά τη θεωρία της εξέλιξης, μεταξύ Νεάτερνταλ και Homo sapiens.


Αν και αναφέρεται ότι μέχρι να πετύχουν το σωστό γενετικό κώδικα, δημιουργήθηκαν ελαττωματικά υβρίδια σαν τα διάφορα τέρατα που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία. Ανά τον κόσμο βλέπουμε τη λατρεία του ερπετού σαν κάτι το συνηθισμένο καθώς επίσης και τα αγάλματα που αναπαριστούν τους ερπετοειδείς θεούς και ο κοινός μύθος του ερπετού που είναι φύλακας ιερών μερών π.χ σαν το κήπο των Εσπερίδων. Από τους ινδιάνους Χόπι στην Αμερική, τους Ίνκας στη Ν.Αμερική, τους Αιγύπτιους, τους Ινδούς, τους Εβραίους, τους Φοίνικες, τους Χριστιανους όλοι τους είχαν τη δική τους ερπετοειδή θεότητα. Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλοί Χριστιανικοί ναοί έχουν σαν διακοσμήσεις ερπετοειδής μορφές; (Βλέπε Παναγία των Παρισίων κ.α.) Οι εκπληκτικές δημιουργίες όπως η μεγάλη πυραμίδα κ.α., οι αστρονομικές γνώσεις των αρχαίων, η χρυσή εποχή και η πτώση του ανθρώπου, οι διάφορες πτητικές μηχανές που διαβάζουμε στα αρχαία κείμενα, προήλθαν όλα από μια εξελιγμένη φυλή που ζούσε ανάμεσα στον πρωτόγονο πληθυσμό και είναι αυτοί όπου μέσα από τα κείμενα και τις παραδόσεις ονόμαζαν θεούς.


Δεν θέλει να έχει κάποιος πολύ μυαλό για να καταλάβει ότι οι μεγάλοι πολιτισμοί που ξεκίνησαν στο απόγειο της εξέλιξής τους (έχοντας δηλαδή αντίθετη εξέλιξη επειδή οτιδήποτε, ξεκινάει πάντα από χαμηλά και εξελίσσετε σιγά, σιγά ) παρακμάζοντας μετέπειτα, τους δόθηκαν γνώσεις από έναν ανώτερο πολιτισμό.


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ


Σύμφωνα με τον David Icke οι Ανουνάκοι είναι κυριαρχικές οντότητες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους. Δίνουν μεγάλη έμφαση στη μέθοδο πλύσης του εγκεφάλου και την έχουν τελειοποιήσει. Μας ελέγχουν από την κατώτερη τέταρτη διάσταση μέσω της ερπετοειδής υπόφυσης που υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η ανθρώπινη συνείδηση δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί αυτή τη χειραγώγηση χωρίς πρώτα να καταφέρει να συντονιστεί πέρα από την τρίτη διάσταση. Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική από όπου εισβάλουν στον κόσμο μας οι διάφορες δρακονιανές οντότητες.


Σήμερα εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας και αποσκοπούν στην κυριαρχία του πλανήτη μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προσπαθούν να επιβάλουν. Κατέχουν θέσεις κλειδιά σε ανώτερα αξιώματα είτε αυτά είναι πολιτικά, είτε στρατιωτικά, κτλ. Έτσι δημιούργησαν και τις διάφορες μυστικές εταιρείες που τους εξασφάλιζε την προώθηση του σχεδίου τους με πυρήνα την αδελφότητα του Φιδιού.


Βέβαια οι ισχυρότεροι δεν είναι πάντα στις πιο ισχυρές θέσεις αλλά κινούν τα νήματα από πίσω στήνοντας το παιχνίδι όπως αυτοί θέλουν χρησιμοποιώντας τους διάφορους πολιτικούς συνήθως για να φέρουν τα σχέδια τους εκεί που θέλουν χωρίς αυτοί να φαίνονται πουθενά. Παίζουν ένα μυστικό – έξυπνο παιχνίδι το οποίο πρέπει να αποκαλυφθεί. Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τον οικονομικό έλεγχο και εφεύραν το τραπεζικό σύστημα για να δανείζουν τους λαούς, δημιουργώντας πολέμους έτσι ώστε στη συνέχεια να αποκαταστήσουν την κατεστραμμένη οικονομία τους αυξάνοντας το χρέος τους προς αυτούς για να τους ελέγχουν ακόμα περισσότερο. Διαίρει και βασίλευε. Η πιο πετυχημένη τεχνική ελέγχου από τα πανάρχαια χρόνια.


Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα, διαφορετικά είμαστε στην ίδια φυλακή που ήταν και οι πρόγονοι μας χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Το τραπεζικό σύστημα είναι η μεγαλύτερη απάτη και τοκογλυφία που σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά από την αδελφότητα του Φιδιού. Το σχέδιο είναι απλό. Δανείζουν ανύπαρκτα χρήματα από τις δικές μας καταθέσεις και τα παίρνει πίσω στο δεκαπλάσιο τοκίζοντας τα νόμιμα δήθεν επειδή μας κάνει εξυπηρέτηση και στο τέλος σου κατάσχει ότι έχεις και δεν έχεις αν δεν μπορείς να αποπληρώσεις το εικονικό δάνειο. Μέσω αυτού του συστήματος αποφασίζουν πόσο χρήμα θα κυκλοφορήσει στην αγορά με βαθύτερο σκοπό την απομύζηση του αληθινού πλούτου και έλεγχο των κρατών.


Δημιούργησαν τις θρησκείες με διαφορετικά πιστεύω η μία από την άλλη ώστε να τρώγονται οι λαοί μεταξύ τους και να υπάρχει ο φόβος του απλού ανθρώπου σε κάτι το ανώτερο. Η βιομηχανία των κατασκευασμένων θρησκειών είναι η μεγαλύτερη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση που έχει στηθεί ποτέ, συν ότι ασκούν μέσω αυτών μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στους οπαδούς τους. Σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να φυλακίσουν τον ανθρώπινο νου πιστεύοντας στην έλευση ενός μεσσία που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν το θεό και να σώσουν τη ψυχή τους επειδή ως γνωστόν βέβαια από τη στιγμή που γεννιόμαστε σε αυτό τον κόσμο είμαστε αμαρτωλοί χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα. Αυτό είναι το «μεγαλείο» του χριστιανισμού. Αντέγραψαν στην ουσία την ιστορία, τα πρόσωπα και τα σύμβολα της ηλιακής θρησκείας και μας τα παρουσίασαν για δικά τους και εμείς βέβαια το φάγαμε και υποταχτήκαμε κάτω από την ομπρέλα της θρησκείας. Οι ερπετοειδείς διαχωρίζονται στους καθαρόαιμους που κρύβουν τι πραγματικά είναι χρησιμοποιώντας μια ανθρώπινη μορφή, διατηρώντας τη δυνατότητα της μεταμόρφωσης και στα υβρίδια που είναι διασταύρωση ερπετών και ανθρώπων.


Οι Δράκοντες αποτελούν την άρχουσα τάξη των ερπετοειδών και έχουν κατάλευκο χρώμα και κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και στην κορυφή του κρανίου, το ύψος τους είναι από 2 – 4 μέτρα (οι γίγαντες, οι εκπεσόντες άγγελοι κ.α. που αναφέρονται σε αρχαία κείμενα) και έχουν φτερά που διπλώνονται πίσω από την πλάτη. Τα γονίδια τους χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία των βασιλικών οικογενειών που κυβερνούν τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια έως και σήμερα. Αυτά για την ελίτ των ερπετοειδών. Υπάρχουν και οι κατώτερες υβριδικές φυλές οι οποίοι είναι ψυχρόαιμοι, έχουν μεγαλύτερες φολίδες στη πλάτη, μάτια σαν του φιδιού και το στόμα τους μοιάζει περισσότερο με σχισμή. Τροφή τους είναι η ενέργεια των συναισθημάτων του φόβου, της ενοχής, της επιθετικότητας, του μίσους και κοιτάνε με κάθε τρόπο να προκαλούν τη δυστυχία στους ανθρώπους ώστε να απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια που χρειάζονται.


Οι καθαροί μέχρι και σήμερα είναι φανατικοί της ενδογαμίας ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν κάποιες ιδιότητες με σημαντικότερη αυτή της μεταμόρφωσης. Η μεταμόρφωση από άνθρωπο σε ζώο δεν είναι κάτι το φανταστικό αλλά επιστημονικό φαινόμενο βασισμένο στους νόμους της δημιουργίας και στις παραδόσεις του αρχαίου κόσμου. Αν το μυαλό μας είναι αρκετά ισχυρό και εξελιγμένο ώστε να αλλάξει το ηχητικό φάσμα του σώματος, τότε μπορεί να πάρει μια άλλη μορφή επειδή ο ήχος μορφοποιεί την ύλη. Είναι η ικανότητα μέσω του νου να προβάλλεις στον άλλο μια άλλη μορφή. Είναι κάτι σαν τη θεωρία του Τοτέμ που λέει ότι μέσα στον φλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου υπάρχουν οι φλοιοί όλων των ζωντανών οργανισμών της γης.


Υπό κάποιες συνθήκες λοιπόν, ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια του εγκεφάλου του τις ιδιότητες οποιουδήποτε από αυτούς τους οργανισμούς είτε σε φυσικό είτε σε νοητικό επίπεδο ώστε να πετύχει την μεταμόρφωση. Είναι γνωστή ως δύναμη του φιδιού που επιτρέπει την αλλαγή της μορφής και το συνειδητό ταξίδι σε άλλες διαστάσεις. Γύρω στο 6000 π.χ. δημιουργήθηκε η Βαβυλώνια Αδελφότητα και οι υπόλοιπες μυστικές οργανώσεις που εν συνεχεία εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο φτιάχνοντας τα θεμέλια των σημερινών θρησκειών με απώτερο σκοπό τον έλεγχο των μαζών. Οι μάζες χειραγωγούνται με τέτοιο επιδέξιο τρόπο ώστε να πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες για να παραχωρούν την εξουσία μέσω του φόβου, ενώ οι λίγοι είχαν πρόσβαση στην αληθινή γνώση μεταδίδοντας την σε όσους ήταν πρόθυμοι να προωθήσουν τα σχέδια των ερπετοειδών.


Οι ερπετοειδείς με δούρειο ίππο τις μυστικές εταιρείες και κατέχοντας υψηλές θέσεις στα κλιμάκια της εξουσίας, μπόρεσαν να αποκρύψουν την εξελιγμένη γνώση. Αυτό το κατάφεραν κυρίως με την έλευση του χριστιανισμού όπου κάθε φορά που έπαιρναν μια περιοχή υπό τον έλεγχό τους φρόντιζαν να κρύβουν ή να καταστρέφουν τα αρχαία κείμενα. Ο χριστιανισμός ήταν το όχημα, μια κίνηση ματ για να εξαφανίσουν πηγές και στοιχεία που θα μας επέτρεπαν να γνωρίσουμε την αληθινή ιστορία για την καταγωγή της λευκής φυλής και τις αναφορές στους ερπετοειδείς και αντιθέτως δεχόμαστε σαν αλήθεια μια επινοημένη και ξαναγραμμένη ιστορία. Επειδή όμως έπρεπε να βρεθεί λύση για αυτούς που απορρίπτουν την θρησκεία , έβαλαν στο κόλπο την επιστήμη η οποία λέει ότι υπάρχει και είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε σαν κόσμο και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο.


Δίνουν κονδύλια για επιστημονική έρευνα μόνο αν το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το σχέδιο τους. Γι’ αυτό μας έχουν ενεργειακά σκλαβωμένους πληρώνοντας κάθε χρόνο πιο ακριβά το πετρέλαιο και τη βενζίνη ενώ υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές πηγές ενέργειας που δεν προωθούν για ευνόητους λόγους βέβαια. Μια καινούρια φυλακή που συγκρούεται με την πλευρά των θρησκειών και η μάχη καλά κρατεί προς όφελος των εξουσιαστών. Από το σχέδιο βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα όπου ένα μέρος τους είναι άλλη μια πλάνη της αδελφότητας με απώτατο σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου στρατού (που ουσιαστικά θα επιφέρει τον απόλυτο έλεγχο των μαζών και τυραννία στον πλανήτη) για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού , προετοιμάζοντας μας πάλι με ταινίες του τύπου «Independence Day».


Στον κόσμο μας υπάρχουν η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια που κυριαρχούν και οι ερπετοειδείς σε πολλές μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο έχουν κατασκευάσει τα σύμβολα αυτών των ενεργειών με οβελίσκους (αρσενικό σύμβολο)και κυκλικές ή θολωτές κατασκευές που υποδηλώνουν τη μήτρα (θηλυκό σύμβολο) επειδή με αυτό τον τρόπο μπορούν να δονήσουν το ενεργειακό πεδίο στη συχνότητα που θέλουν για να μπορούν να ελέγχουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων εκπέμποντας και ελκύοντας την ενέργεια που αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν. Κάθε σύμβολο, όνομα, αριθμός, ήχοι, λέξεις, χρώματα, συναισθήματα, είναι δονητικές συχνότητες που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις και αυτές οι συχνότητες εφαρμόζονταν στην τελετουργική μαγεία και τις επικλήσεις για να πετύχουν τους στόχους που έθεταν. Προσπαθούν δηλαδή να ενεργοποιήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα του ερπετοειδούς τμήματος του εγκεφάλου μας για επιθετικότητα και φόβο ώστε να μην μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανώτερες διαστάσεις του εαυτού μας, κλειδώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Οι Ανουνάκοι στα πολύ αρχαία χρόνια ζούσαν στον πλανήτη με την ερπετοειδή τους μορφή αλλά σιγά, σιγά εξαιτίας άλλων φυλών και των ανθρώπων ξεκίνησαν την κατάληψη του χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και τον έλεγχο τους από την τέταρτη διάσταση . Σήμερα για να το πετύχουν αυτό ηγούνται στα κλιμάκια εξουσίας ή δουλεύουν ανάλογα κατά πως τους συμφέρει από το παρασκήνιο για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους μέσω του δικτύου μυστικών εταιριών που παρόλο φαινομενικά υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους, όλες ανήκουν και κατευθύνονται από μια ενιαία ηγεσία. Εξαφάνισαν την αλήθεια καταστρέφοντας ιστορικά αρχεία, πλάθοντας μια καινούρια όπως ακριβώς τους συνέφερε για να μην μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τον έλεγχο που ασκείται πάνω τους από το απώτατο παρελθόν.


Είναι έτοιμοι να επιβάλλουν μια παγκόσμια δικτατορία επειδή οι άνθρωποι πλέον δεν ενδιαφέρονται για το ποιος τους ελέγχει. Απλώς βγάζουν κάποιον στην εξουσία μήπως μπορέσει να τους προσφέρει λύση στα προβλήματα τους, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι και αυτός είναι άλλη μια μαριονέτα που θα ακολουθήσει την επιτακτική πολιτική της αδελφότητας. Η οποία αν μη τι άλλο θέλει να ρίχνει όλα τα άσχημα του κόσμου σε συγκεκριμένη μερίδα, ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους. Διαίρει και βασίλευε. Έχουν παγιδεύσει την ανθρώπινη συνείδηση σε μια φυλακή φόβου, ενοχής και απελπισίας, έχουν κλειδώσει τον συνειδητό μας νου ώστε να ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν. Εδώ ακριβώς είναι και η τελειότητα του σχεδίου τους.


Είμαστε υποταγμένοι σε ένα σύστημα πεποιθήσεων που δημιούργησαν. Δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη αν δεν ξεφύγουμε από την φυλακή. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια και το μυαλό μας προς άλλους ορίζοντες. Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη που οι απλοί άνθρωποι όχι μόνο δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν, αλλά ούτε καν να διανοηθούν. Υπήρξαν και υπάρχουν εξωγήινες φυλές που ελέγχουν τον πλανήτη. Τα πιόνια έχουν στηθεί στη σκακιέρα από πάρα πολύ παλιά και το παιχνίδι της εξουσίας και του ελέγχου παίζεται εδώ.


«Διάβαζε όχι για ν’ αντιλέγεις,

να αμφισβητείς, ν’ αναιρείς, να διαψεύδεις και
ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις,
και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια,
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την
κατάσταση και να σκέφτεσαι
σαν λογικός άνθρωπος».

 
http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_6589.html

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ!!!

Στο τέλος της χρονιάς θα τα δούμε όλα μου φαίνεται.. Ο διάσημος χημικός PhD Ronald Breslow μόλις δημοσίευσε μια έρευνα που παραδέχεται την ύπαρξη προηγμένου αρχαίου ερπετοειδών πολιτισμών και μάλιστα εκδόθηκε στην American Chemical Society. Η πιθανότητα κάποιοι δεινόσαυροι να έχουν αναπτυχθεί νοητικά (ίσως και περισσότερο από τους ανθρώπους) είναι πολύ μεγάλη..Το ερώτημα ασφαλώς είναι που βρίσκονται; Μήπως ανάμεσα μας;




 πηγη

http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_2215.html

Η απάντηση της Μουτσάτσου στους επικριτές της.«Φιλοπατρία και όχι εθνικισμός το ''Είμαι Ελληνίδα''»


Η απάντηση της Μουτσάτσου στους επικριτές της
Σημ.Ιστολογίου: Κοπέλα μου, ΑΝ έβριζες την Ελλάδα, έκαιγες τη σημαία κ.λ.π. θα ήσουν .. "προοδευτική" τώρα θα τα ακούσεις ΟΛΑ. Όμως ΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
Απάντηση μέσω της σελίδας της στο facebook έδωσε η Κατερίνα Μουτάτσου, το χθεσινό πρόσωπο της ημέρας σε όσους την κατηγόρησαν ότι αντέγραψε την καναδική διαφήμιση μπύρας.
Όπως η ίδια είπε, ποτέ δεν έκρυψε ότι βασίστηκε στο πρότυπο αυτό αλλά το «Είμαι Ελληνίδα» δεν είναι διαφήμιση μπύρας. 
«Δεν υπάρχει κανείς πίσω από αυτό παρά μόνο εγώ. Κανείς δεν είναι χορηγός του, ή το διαφημίζει, κανείς δεν κάνει«"marketing". Προωθείται από μόνο του. Κάποιοι έπιασαν το νόημα – ευχαριστώ Θεέ μου- και τα λόγια διαδόθηκαν. ...
Μιλάω για τον εαυτό μου μόνο – ή/και για αυτούς που καταλαβαίνουν τον ελληνισμό, ή την κληρονομιά τους, με τον τρόπο με τον οποίο το κάνω εγώ – και με τον τρόπο τον οποίο πραγματικά είναι – ανεξάρτητα από τα σύνορα». 
Παράλληλα παίρνει αποστάσεις από όποιες ακραίες εθνικιστικές ή εξτρεμιστικές απόψεις και καταλήγει ότι η ίδια είναι ο χειρότερος κριτής του εαυτού της.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:
«Σας ευχαριστώ όλους που "ακολουθήσατε" και μοιραστήκατε (το video), ευχαριστώ για τις κριτικές, ευχαριστώ για τα αιτήματα φιλίας, τα μηνύματα, ευχαριστώ για τα σχόλια σας είτε είναι καλά είτε όχι. Ουάου, είμαι κάπως συγκλονισμένη και με προβλημάτισε.

Το video "Είμαι Ελληνίδα" είναι ένα αφιέρωμα/αντιγραφή του Καναδικού. Δημοσιεύθηκε επίσης (για όσους δεν το έχουν δει είναι επίσης γραμμένο στη δημοσίευση του video στο youtube) και ποτέ δεν προσποιήθηκα κάτι διαφορετικό.

Απλά, όταν είδα το Καναδικό video αναρωτήθηκα τι θα έλεγα για μένα, αν είχα περίπου ένα λεπτό ή κάπου τόσο, για να εξηγήσω ποια είμαι και να καταρρίψω όλα τα στερεότυπα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Το video το έκανα ακολουθώντας συνειδητά το Καναδικό πρότυπο. 

Δεν με πειράζει να αντιγράψω κάτι να από αυτό μπορώ να φτιάξω κάτι αυθεντικό από –εδώ είναι η αυθεντικότητα του ότι κανείς άλλος δεν το έκανε (το ελληνικό) πριν από μένα. Έτσι απλά το είπα. Δεν έχει σημασία, γιατί το έκανα επειδή απλά ήθελα να το κάνω. Καλώς ήρθατε στο internet, που μπορώ να κάνω ο,τι θέλω όπως μπορείτε και εσείς.

Αλλά... το "Είμαι Ελληνίδα" δεν είναι διαφήμιση μπύρας. Δεν υπάρχει κανείς πίσω από αυτό παρά μόνο εγώ. Κανείς δεν είναι χορηγός του, ή το διαφημίζει, κανείς δεν κάνει "marketing". Προωθείται από μόνο του. Κάποιοι έπιασαν το νόημα – ευχαριστώ Θεέ μου- και τα λόγια διαδόθηκαν. 

Μιλάω για τον εαυτό μου μόνο – ή/και για αυτούς που καταλαβαίνουν τον ελληνισμό, ή την κληρονομιά τους, με τον τρόπο με τον οποίο το κάνω εγώ – και με τον τρόπο τον οποίο πραγματικά είναι – ανεξάρτητα από τα σύνορα. "Τόσο πολύ ξεπέρασε η πόλη μας η Αθήνα τους άλλους ανθρώπους, ώστε οι μαθητές της έγιναν δάσκαλοι των άλλων. Και το όνομα των Ελλήνων δημιούργησε την πεποιημένη εντύπωση να φαίνεται ότι είναι χαρακτηριστικό όχι του γένους, αλλά της διανοίας.

Και να αποκαλούνται από τους άλλους όχι από μάς, Έλληνες μάλλον οι μετέχοντες της ημετέρας εκπαιδεύσεως και όχι της κοινής καταγωγής." (Ισοκράτης)

Έτσι κάθε εθνικισμός, εξτρεμισμός, πολιτική ή ακόμη ο πατριωτισμός (συγγνώμη αν απογοητεύω κάποιους) δεν έχει 
να κάνει με αυτό το video. Η μόνη λέξη που θα δεχόμουν να το χαρακτηρίσει είναι η φιλοπατρία - ναι αγαπώ τον τόπο/topos των προγόνων μου. Και είμαι συνδεδεμένη με τις ρίζες τους. 

Η χρήση του εθνικού ύμνου είναι ο μόνος τρόπος να εξηγήσω σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των Νέο - Ελλήνων) ότι υπάρχει ακόμη και σήμερα η χώρα στην οποία όλες οι δυτικές σκέψεις γεννήθηκαν και υπάρχουν αυτοί που τα κληρονόμησαν, και η χώρα στην οποία – μέχρι σήμερα- μιλάει την ελληνική γλώσσα είναι πολύ σημαντική. Ο ελληνικός ύμνος είναι όλα αυτά που έχω σήμερα για να το παρουσιάσω. Ή μήπως θα προτιμούσατε τον γερμανικό;

Με αυτό έχει να κάνει. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ όλους εσάς που σας άρεσε, και εσάς που το κρίνατε και κρίνατε εμένα. Μέχρι τώρα – μερικά σχόλια απαλλάσσονται – εγώ είμαι ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου. Έτσι συμφωνώ με όλους σας. Κατερίνα". 


 

Πηγή: www.radar.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/blog-post_9488.html

ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ Η ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ

Οι Θεοί και οι Θεές είναι αθάνατοι και άξιοι κάθε σεβασμού και τιμής. Οι Θεοί έχουν πολλές μορφές και μπορούν να επιφαίνονται με πολλούς τρόπους. Είναι τόσο έμφυτοι όσο και ένδημοι. Είναι παρόντες στα στοιχεία και τις μορφές της Υπάρξεως. Εκδηλώνονται μέσα από τις φυσικές δυνάμεις, ως ύλη και ενέργεια, αλλά είναι συνάμα και ανώτατες οντότητες που δεν δεσμεύονται από καμμία υλική μορφή. Μπορούν ωστόσο να εμφανούν μέσα από ανθρώπινες ή άλλες υπάρξεις.

Δεν υπάρχουν ζωϊκά ή μορφικά όρια για τους Θεούς και τις Θεές.
Είναι ό,τι επιθυμούν να είναι.
Το Θείον είναι πολύμορφο και πολύτροπο, τόσο από πλευράς εμφανίσεως όσο και από πλευράς πραγματικότητος. Κανένας μοναδικός Θεός ή Θεά δεν κρύβεται πίσω από την πολλαπλότητα των θείων μορφών. Οι Θεοί και οι Θεές είναι αντικειμενικά υπαρκτές οντότητες των οποίων η ύπαρξη δεν εξαρτάται από τις πεποιθήσεις ή τις πράξεις κατωτέρων όντων. Δεν είναι αρχέτυπα. Δεν είναι φανταστικά σύμβολα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων ή της ανθρωπίνης διανοίας. Ούτε είναι αλληγορικές αναπαραστάσεις φυσικών συμβάντων και διαδικασιών.
Οι Θεοί και οι Θεές είναι πραγματικοί. Υπάρχουν. Η σοφία και η δύναμή τους δίνουν μορφή σε αυτό το Σύμπαν, σε αυτή την συγκεκριμένη μορφή του Κόσμου. Η ομορφιά και η χάρις τους θα διαρκέσουν αιώνια. Οι Θεοί και οι Θεές είναι ελεύθερες και ανεξάρτητες υπάρξεις. Είναι όλοι τους εξίσου θείοι. Δεν εξουσιάζονται από καμμία άλλη οντότητα ή δύναμη. Οι παντοδύναμοι Θεοί και Θεές δεν χρειάζονται τίποτε. Απλώς σχηματίζουν ό,τι επιθυμούν.
Περιοδικό. Scroll Of Oplontis, 1991, http://clubs.pathfinder.gr/ethnikoi/366122
«Οι θνητοί νομίζουν ότι οι θεοί γεννιούνται και ότι έχουν φορέματα και φωνή και σώμα σαν το δικό τους. Αλλά αν τα βόδια και τα άλογα ή τα λιοντάρια είχαν χέρια ή μπορούσαν να σχεδιάσουν με τα χέρια και να κάνουν έργα που κάνουν οι άνθρωποι, τα άλογα θα απεικόνιζαν τους θεούς σαν άλογα , τα βόδια σαν βόδια, και θα έκαναν το σώμα τους σαν το δικό τους. Οι Αιθίοπες λένε ότι οι θεοί τους είναι πλακουτσομήτιδες και μαύροι.
Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει, ούτε θα μάθει ποτέ, την αλήθεια για τους θεούς και για τα όσα λέω, γιατί ακόμα κι αν κατά τύχη κάποιος είπε την πλήρη αλήθεια, δεν το ξέρει. Για όλα τα πράγματα υπάρχουν μόνο γνώμες. Οι θεοί δεν τα φανέρωσαν όλα εξαρχής στους ανθρώπους, αλλά ψάχνοντας οι άνθρωποι βρίσκουν με τον καιρό το καλύτερο». ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ

«Τα περί αοράτων όπως και τα περί των θνητών μόνο οι θεοί τα αντιλαμβάνονται με σαφήνεια, οι άνθρωποι μπορούν μόνο να κάνουν υποθέσεις». ΑΛΚΜΑΙΩΝ Ο ΚΡΟΤΩΝΙΑΤΗΣ


πηγη 

http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_520.html

Αόρατες δυνάμεις στην Ελλάδα


Κάποιοι από εσάς, ίσως έχετε ακούσει, ότι τα μέρη που προσλάμβαναν ιδιαίτερη σημασία για τους αρχαίους Έλληνες, όπως οι ναοί, τα μαντεία, οι πόλεις και τα μνημεία, συνδέονται μεταξύ τους με γεωμετρικές σχέσεις. Σχηματίζουν δηλαδή διά­φορα νοερά γεωμετρικά σχήματα, όπως τρίγωνα, πολύγωνα και ομόκεντρους κύκλους, ενώ και οι αποστάσεις που έχουν μεταξύ τους είναι προϋπολογισμένες και συγκεκριμένες. Όμως δεν μπορεί να μη μείνει έκπληκτος κάποιος συνειδητοποιώντας πόσο μεγάλη έκταση είχε πάρει το φαινόμενο αυτό, το οποίο ονομάζεται γεωμετρικός γεωδαιτικός τριγωνισμός. Στην πραγματικότητα μιλάμε για την ύπαρξη ενός γεωμετρικού γεωδαιτικού δικτύου! · ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΣ · ΜΑΝΤΕΙΑ · ΑΚΡΟΠΟΛΗ · ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ · ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ · ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ; · Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ · ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΣ Ίσως κάποιος υποθέσει ότι πρόκειται για απλές συμπτώσεις και ότι είναι φυσικό να υπάρχουν τέτοιοι συσχετισμοί, εφόσον στην αρχαιότητα υπήρχαν πάρα πολλοί ιεροί τόποι και άλλα μέρη ιδιαίτερης σημασίας στον ελληνικό Χώρο. Πιθανόν μάλιστα να θεωρηθεί υπερβολικό το ότι οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει την αναλογική συσχέτιση τόσο πολλών κωδικών σημείων μεταξύ τους! Όμως αυτόματα έρχεται η απάντηση από τον Ήρωνα τον Αλεξανδρέα: "Η γεωδαισία ποιείται τας διαιρέσεις ου μόνον εις ισότητας αλλά και κατά λόγους και αναλογίας." ʼλλωστε αποτελεί ένα φαινόμενο απίστευτα συχνό για να δεχτούμε ότι πρόκειται για απλές συμπτώσεις, ενώ η συγκεκριμένη εκδοχή αποκλείεται παντε­λώς, καθώς πολλοί αρχαίοι συγγραφείς είχαν αναφερθεί σε αυτό με σαφήνεια. Όπως γνωρίζουμε από τη μυθολογία, συχνά κάποιοι θεοί ή θεϊκοί οιωνοί υποδείκνυαν στους Έλληνες τους γεωγραφικούς τόπους όπου έπρεπε να χτιστούν οι πόλεις και τα διάφορα οικοδομήματα. Ωστόσο ο Αριστοτέλης στα "Πολιτικά" του έγραφε: "Οι καθιερωμένοι οίκοι για τη λατρεία των θεών πρέπει να βρίσκονται όχι μόνο στην κατάλληλη θέση αλλά και στην ίδια, εκτός από εκείνους τη θέση των οποίων ορίζει ξεχωριστά ο Νόμος ή κάποιο μαντείο υπό την αιγίδα του μαντείου των Δελφών". Ακόμα: "Τα ιερά των αγροτικών περιοχών πρέπει να βρίσκονται συμμετρικά κατανεμημένα, άλλα αφιερωμένα σε θεούς και άλλα σε ήρωες." ("Πολιτικά", VII 1331α). Ο Στράβων, πάλι, έγραψε ότι: "Όσοι ασχολούνται με τις θέσεις των διάφορων τόπων λαμβάνουν υπόψη τα δεδομένα των αστρονόμων και των γεωμετρών σχετικά με τα σχήματα, τα μεγέθη και τις αποστάσεις", ενώ ο Παυσανίας παρέδωσε ότι: "Ο δήμος του Μαραθώνα απέχει ίση απόσταση από την Αθήνα με την απόσταση της Καρύστου, που βρίσκεται στην Εύβοια, από την Αθήνα"("Αττικά" 32, 3), αναφορά που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το ότι όλοι αυτοί οι γεωμετρικοί συσχετισμοί ήταν επιμελώς προσχεδιασμένοι. Στις αποστάσεις ανάμεσα στα ιερά μέρη χρησιμοποιούνται το στάδιο ως μονάδα μέτρησης, ο κωδικός αριθμός π, ο αριθμός φ της χρυσής τομής και διάφοροι λόγοι (στάδιο = 184,454 μέτρα, π = 3,14, φ = 1,618). Το ίδιο φαινόμενο συναντάμε και σε άλλες χώρες του κόσμου. Στην Αγγλία υπάρχουν οι γραμμές ley, πάνω στις οποίες βρίσκονται κτισμένα πάρα πολλά μνημεία διάφορων εποχών. Κάποιοι τις θεωρούν γεωμαγνητικές γραμμές. Στη Γερμανία, από την άλλη μεριά, αρκετές πόλεις βρέθηκαν να ισαπέχουν ή να είναι παράδοξα ευθυγραμμισμένες μεταξύ τους, όπως συμβαίνει με τις πόλεις Νυρεμβέργη, Βισμπάντεν, Μάιντς, Βορμς, Σπάγιερ. Διευκρινίζω ότι στη συνέχεια πρόκειται να αναφερθούν μόνο ορισμένα παραδείγματα. Οι συσχετισμοί που έχουν διαπιστωθεί είναι σχεδόν αναρίθμητοι! Αρχίζουμε με μια αρκετά γνωστή περίπτωση. Πρόκειται για το ισοσκελές τρίγωνο που σχηματίζει η Ακρόπολη της Αθήνας με το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το ναό της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα, με απόσταση 242 στάδια. Η περιοχή της Αττικοβοιωτίας θεωρείται ιδιαίτερα συμμετρική. Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και ένα μεγάλο "διαμάντι" που σχηματί­ζεται ανάμεσα στη Χαλκίδα, τη Θήβα, τον Κρομμύωνα, την Αφαία Αθηνά, τη Στειρίδα και το Αμφιάρειον. Κάντε κλικ στην εικόνα και παρατηρήστε τις ίσες αποστάσεις μεταξύ συγκεκριμένων τοποθεσιών (Χάρτης Αττικής και Βοιωτίας). Αθήνα Η Αθήνα ισαπέχει από τη Σπάρτη και τη Δήλο (800 στάδια) καθώς και από την Κνωσό και την Πέλλα (1.765 στά­δια). Αναλύοντας μάλιστα τους αριθμούς σε γράμματα, έχουμε ΑΘΗΝΑΙ + ΚΝΩΣΟΣ + ΠΕΛΛΑ = 1.765! Η απόσταση Αθήνας-Σμύρνης είναι ίση με την απόσταση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης (1.620 στάδια = 1.000 φ), ενώ η απόσταση Αθήνας-Σπάρτης είναι 800 στάδια, ίση με την απόσταση Αθήνας-Δήλου. Δήλος Από το ιερό νησί της Δήλου ισαπέχουν: Αθήνα-Καρδάμυλα Χίου (800 στάδια), Κόρινθος-Μυτιλήνη (1.188 στάδια), Σμύρνη-Θήβα (1.080 στάδια), Σπάρτη-Πέργαμος (1.360 στάδια), Αργος-Μυκήνες (1.210 στάδια), Ιδαίον Αντρον-Τροφώνιο Μαντείο (1.296 στάδια), Ρέθυμνο-Δύκτινα-Κνωσός (1.256 στάδια), Ασκληπιείο Κω-Ασκληπιείο Επιδαύρου (1.020 στάδια) και ακόμη αρκετές περιοχές! Ελευσίνα Η Ελευσίνα ισαπέχει από Αθήνα-Μέγαρα (100 στάδια), Αμφιάρειο-Μαραθώνα (220 στάδια), Κόρινθο Σούνιο (330 στάδια), Πέλλα-Σμύρνη (1.700 στάδια), Ιδαίον Αντρον- Έφεσο (1.782 στάδια), Πέργαμο Μίλητο-Κνωσό (1.815 στάδια). Η απόσταση Ιωλκού-Ελευσίνας είναι 850 στάδια, όσο δηλαδή είναι και το άθροισμα των γραμμάτων της λέξης "Ε λ ε υ σ ί ς": Ε+Λ+Ε+Υ+Σ+Ι+Σ = 850! Σπάρτη Η Σπάρτη απέχει εξίσου από την Κνωσό και τη Δωδώνη (1.700 στάδια), από την Ιωλκό και τη Δήλο (1.375 στάδια) και από το Σούνιο και τους Δελφούς (850 στάδια). Χαλκίδα Η Χαλκίδα υπήρξε σημαντικότατο σημείο αναφοράς κατά την αρχαιότητα. Όπως διαπιστώνουμε, ισαπέχει από τη Θήβα και το Αμφιάρειο 162 στάδια (100 φ), ενώ από την Αθήνα και τα Μέγαρα 314 στάδια (100 π). Πολλές χαρακτηριστικές νοητές ευθείες προεκτεινόμενες συναντούν σπουδαία ιερά ή λατρευτικά κέντρα της Ελλάδας. Έτσι, μια ευθεία ενώνει τη Χαλκίδα με τη Θήβα και την Ολυμπία, μια άλλη με το Αμφιάρειο και τη Δήλο, ενώ η ευθεία Χαλκίδας-Σουνίου προεκτεινόμενη συναντά την Κνωσό. Από την Τροία, ισαπέχουν η Δήλος και η Ιωλκός, η Ολυμπία και η Δωδώνη, η Ιθάκη και τα ανάκτορα του Νέστορα. ΜΑΝΤΕΙΑ α) Μαντείο Δελφών Ίση απόσταση από το μαντείο των Δελφών έχουν: Αθήνα-Ολυμπία (660 στάδια), Πέλλα-Κέρκυρα (1.350 στάδια), Κνωσός-Έφεσος (2.288 στάδια), Ελευσίνα-Ιωλκός (550 στάδια), Ιδαίον Αντρον Κρήτης-Σμύρνη (2.198 στάδια) κ.ά. Αξιοσημείωτο είναι ότι το τρίγωνο Δελφοί-Ελευσίνα-Ιωλκός είναι ισοσκελές και το τρίγωνο Δελφοί-Ιδαίον Αντρον Σμύρνη είναι ισόπλευρο. Ακόμη, η απόσταση Δελφών-Δήλου είναι 1.460 στάδια, δηλαδή όσα ήταν σε αριθμό τα έτη που διήρκεσε το Μέγα Έτος ή Σωθική Περίοδος των Αιγυπτίων. Τέλος, η ευθεία που ορίζουν οι περιοχές Δελφοί-Χαλκίδα-Σμύρνη είναι παράλληλη προς τον ισημερινό! β) Μαντείο Δωδώνης Το αρχαιότερο μαντείο της Ελλάδας είναι το μαντείο της Δωδώνης. Όπως φαίνεται, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και από γεωδαιτικής άποψης. Βρίσκεται ευθυγραμμισμένο με το μαντείο των Δελφών, την Ακρόπολη των Αθηνών και τη Δήλο, ενώ παράλληλα ισαπέχει από Αθήνα-Σπάρτη (1.700 στάδια), Δελφούς-Ιωλκό (1.050 στάδια), Ολυμπία-Τροφώνιο Μαντείο (1.240 στάδια), Ανάκτορα Νέστορα-Ελευσίνα (1600 στάδια), Κνωσό- Μίλητο (3.300 στάδια). Το ισοσκελές τρίγωνο που ορίζουν οι περιοχές Δωδώνη-Ανάκτορα Νέστορα-Ελευσίνα, με γωνία κορυφής 40°, ανήκει σε κανονικό εννιάγωνο. Το ισοσκελές τρίγωνο Δωδώνης-Ολυμπίας-Τροφωνίου Μαντείου ανήκει σε κανονικό δεκάγωνο, τα γεωμετρικά στοιχεία του οποίου προεκτεινόμενα συναντούν πόλεις όπως το Ίλιον (Τροία), η Σμύρνη, η Κνωσός, η Φαιστός, η Σπάρτη κ.ά. Το τρίγωνο Δωδώνης-Κνωσού-Μιλήτου ανήκει σε κανονικό δωδεκάγωνο με γωνία κορυφής 30°. Το τρίγωνο Δωδώνης-Δελφών-Ιωλκού είναι ισοσκελές και ανήκει σε κανονικό δωδεκάγωνο. Το τρίγωνο Δωδώνης-Αθήνας-Σπάρτης ανήκει σε κανονικό πολύγωνο με δεκατρείς πλευρές. ΑΚΡΟΠΟΛΗ Όμως και η Ακρόπολη της Αθήνας έχει κατασκευαστεί με τρόπο ώστε όλα τα μνημεία μεταξύ τους να σχετίζονται με ομόκεντρους ή ίσους κύκλους, ισοσκελή τρίγωνα και ίσες αποστάσεις. Ο Παρθενώνας, σύμβόλο της αρχαιοελληνικής ομορφιάς και της δημοκρατίας, περιέχει από κατασκευής έναν μαθηματικό κώδικα, η αποκρυπτογρά­φηση του οποίου φανερώνει τις αξίες του αρχαιοελληνικού πνεύματος. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ Οι πυραμίδες της Αιγύπτου έχουν σχέση με ορισμένα κωδικά σημεία της αρχαίας Ελλάδας. Εκτός αυτού, οι αναλογίες των πυραμίδων της Αιγύπτου είναι ίδιες με τις αναλογίες που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για το γεωμετρικό γεωδαιτικό τριγωνισμό του ελλαδικού χώρου, όπως επισημαίνει ο Δρ Θεοφάνης Μανιάς. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ένας από τους δύο λαούς επηρεάστηκε από τον άλλο: Είτε οι Αιγύπτιοι κατασκεύασαν τις πυραμίδες σύμφωνα με στοιχεία που δανείστηκαν από τον ελληνικό πολιτισμό είτε οι Έλληνες δημιούργησαν τη γλώσσα και την επιστήμη τους με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από τις πυραμίδες! Ασφαλώς η πρώτη εκδοχή είναι πολύ πιο λογική και επιβεβαιώνει την άποψη ότι σε πολύ παλαιές εποχές υπήρξε ένας λαμπρός ελληνικός πολιτισμός με αναπτυγμένη επιστήμη... ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Όμως και ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος φαίνεται ότι υπήρξε συνεχιστής της εφαρμογής του αρχαίου γεωδαιτικού νόμου. Οι πόλεις που ίδρυσε και στις οποίες έδωσε το όνομά του κτίστηκαν σε συγκεκριμένες γεωγραφικές θέσεις. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και η Αλεξανδρέττα της Ισσού, πόλεις που ισαπέχουν από την Πέλλα 6.600 στάδια! Ακόμη πιο εντυπωσιακό φαίνεται το ενδεχόμενο ο Αλέξανδρος να επέλεγε τα σημεία των μαχών βάσει γεωδαιτικών μεθόδων. Είναι πιθανό, για παράδειγμα, να προκλήθηκε σκόπιμα η μάχη στην Ισσό, καθώς ο μεγάλος στρατηλάτης εγκαταστάθηκε με το στρατό του στο συγκεκριμένο σημείο αναμένοντας την επίθεση του Δαρείου! ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ; Επομένως οι ιεροί τόποι στην αρχαία Ελλάδα κατασκευάζονταν σε επιλεγμένες θέσεις βάσει σχεδίου! Ασφαλώς είναι άξιο απορίας το με ποιο τρόπο μπόρεσαν να κάνουν τόσο ακριβείς μετρήσεις και ποιος θέσπισε το "Νόμο" που όριζε την εφαρμογή συγκεκριμένων μεθόδων για την κατασκευή κωδικών σημείων. Παρ' όλα αυτά, το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει είναι το "γιατί". Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες εφάρμοζαν αυτό το σύστημα; Έχει επιπρόσθετη σημασία η σχέση που επιλεγόταν να υλοποιηθεί κάθε φορά ανάμεσα σε δύο κωδικά σημεία; Ασφαλώς και εδώ υπάρχει πρόσφορο έδαφος για υποθέσεις... Μήπως κάποιο είδος γήινης ενέργειας φόρτιζε τα σημεία αυτά; Επρόκειτο ίσως για μια καθαρά συμβολική πράξη, που ενοποιούσε τα διάφορα ιερά μέρη και εξασφάλιζε την αρμονία του σύμπαντος, ή συνέβαινε κάτι άλλο; Το πιθανότερο είναι τελικά η απάντηση να χάθηκε μαζί με το "Νόμο" που ρύθμιζε τις λεπτομέρειες της γεωμετρικής γεωδαισίας στον ελλαδικό χώρο κατά την αρχαιότητα... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για μια γλώσσα που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει άμεση σχέση με τη μαθηματική γλώσσα και να περικλείει μια "αφανή αρμονία". Όπως έγραψε ο Ιάμβλιχος στα "Θεολογούμενα της αριθμητικής" ("Περί δεκάδος" 64-15,20): "Ακόμα η δεκάδα γεννά τον (αριθμό) 55, ο οποίος περιέχει θαυμαστά κάλλη. Εάν δε υπολογίσεις τα ψηφία της λέξης 'εν' (σ.σ.: ένα) σε αριθμούς, βρίσκεις άθροισμα 55". Οι πρόγονοί μας δεν χρησιμοποιούσαν ψηφία αλλά τα γράμματα της αλφαβήτου τονισμένα ως σύμβολα αριθμών (π.χ. α΄=1, β΄=2 κ.ο.κ.). Όπως είδαμε προηγουμένως, με αυτό τον τρόπο οι λέξεις μπορούν να αναλυθούν σε αριθμούς σχημα­τίζοντας τους "λεξαρίθμους". Έτσι καθετί προσλάμβανε ξεχωριστή σημασία μέσα από έναν συνδυασμό μαθηματικών και ονομάτων. Για παράδειγμα, ο αριθμός της χρυσής τομής προκύπτει από τους λόγους ΑΠΟΛΛΩΝ : ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΣΤΙΑ: ΗΛΙΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ : ΖΕΥΣ. Η άποψη ότι η ελληνική γλώσσα είναι ινδοευρωπαϊκής προέλευσης θεωρείται λανθασμένη, καθώς υπήρχε ανέκαθεν στον ελλαδικό χώρο, εξελισσόμενη με την πάροδο των αιώνων. Η αρχική, πρωτοελληνική γλώσσα διαφοροποιήθηκε με την εξάπλωση των Αιγαίων σε άλλες περιοχές πέρα από τη μητροπολιτική Ελλάδα, και μάλιστα σε περιοχές που βρίσκονται πολύ πιο μακριά από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι. Ο Γ. Γεωργαλάς αναφέρει την ύπαρξη μεγάλης ομοιότητας λέξεων της αρχαίας ελληνικής με αντίστοιχες στη γλώσσα των ιθαγενών στα νησιά Χαβάη αλλά και στη γλώσσα των ιθαγενών Κετσούα στις Περουβιανές Ανδεις! Πιο συγκεκριμένα, το 1987 εκδόθηκε ένα Βιβλίο του Γερμανού ερευνητή Ν. Josephson, όπου υπάρχουν συγκριτικοί πίνακες 808 ελληνικών λέξεων με την αντιστοιχία τους στην πολυνησιακή γλώσσα. Όπως πιστεύει ο Josephson, n ελληνική γλώσσα επηρέασε την πολυνησιακή γύρω στο 950 π.Χ., όταν ορισμένες ομάδες Ελλήνων εποίκισαν τα νησιά του Ειρηνικού. Οι λέξεις "αετός", "μελωδία" και "λαός", για παράδειγμα, προφέρονται αντίστοιχα "αέτ", "μέλε" και "λαούη" στην πολυνησιακή γλώσσα! Από την άλλη μεριά, ο Enrico Mattievich συνέγραψε ένα βιβλίο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει την ύπαρξη αρκετών κοινών λέξεων ανάμεσα στις γλώσσες των αρχαίων Ελλήνων και των ιθαγενών Κετσούα. Ενδεικτικά, η λέξη "ρήμα" αντιστοιχεί στο "ρίμα" των Κετσούα, που σημαίνει λόγος, ενώ όταν οι Κετσούα θέλουν να πουν "πύργος", προφέρουν "πίρκα". ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ Επιστρέφοντας στον ελλαδικό χώρο, αναφέρουμε την ύπαρξη ορισμένων επιγραφών που αποδεικνύουν την αρχαιότητα της ελληνικής γλώσσας. Στο Δισπηλιό της Καστοριάς βρέθηκε μια ξύλινη ενεπίγραφη πινακίδα με ελληνικά στοιχεία που, σύμφωνα με τη ραδιοχρονολόγηση, θεωρείται 7.250 ετών! Από την άλλη μεριά, στις Βόρειες Σποράδες και συγκεκριμένα στη Σπηλιά του Κύκλωπα (έρημη νησίδα Γιούρα της Αλοννήσου) βρέθηκε μια επιγραφή από τον έφορο αρχαιοτήτων Α. Σάμψων. Πρόκειται για ακόμα ένα καταπληκτικό εύρημα, που κλονίζει την άποψη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για την αρχαιότητα της γραφής! Επάνω σε ένα θραύσμα (όστρακο) ενός αγγείου είναι χαραγμένα ορισμένα σύμβολα γραφής που μοιάζουν με τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, το οποίο θεωρούνταν ότι δημιουργήθηκε γύρω στο 800 π.Χ. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μέθοδο της στρωματογραφίας, το εύρημα χρoνολογείται γύρω στα 5000-4500 π.Χ.! Τα νεότερα αυτά στοιχεία, σε συνδυασμό με: α) την ανακάλυψη των γραμμικών γραφών Α' και B' στην Κρήτη από τον Α. Evans το 1947 και την αποκρυπτογράφηση της γραμμικής B' το 1952 και β) την ανακάλυψη του δίσκου της Φαιστού με έντυπο εικονογραφικό σύστημα γραφής οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι το αρχαιότερο του κόσμου και όχι το φοινικικό, όπως πιστευόταν στο παρελθόν! Ωστόσο αυτό που αποδεικνύεται πράγματι ασύλληπτο είναι το γεγονός ότι το ελληνικό αλφάβητο κρύβει μια μυστική επίκληση! Εάν πάρουμε τα γράμματά του και τα θέσουμε στη σειρά, ως δια μαγείας εμφανίζεται μια αρχαία προσευχή που εξυμνεί το Φως και την Ψυχή! Έχουμε, λοιπόν: "Αλ φα, βη τα Γα! Αμα δε Ελ, τα εψ ιλών. Στη ίγμα, (ίνα) ζη τα, η τα, θη τα Ιώτα κατά παλλάν Δα. (Ινα) μη νυξ η, ο μικρόν (εστί) πυρός δε ίγμα ταφή εψ ιλών, φυ (οι) Ψυχή, ο μέγα (εστί)!" Η μετάφραση έχει ως εξής: "Νοητέ ήλιε, εσύ που είσαι το φως, έλα στη Γη! Κι εσύ, ήλιε ορατέ, ρίξε τις ακτίνες σου στον πηλό που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν, και κινδυνεύσει να χαθεί το καταστάλαγμα της φωτιάς μέσα στην αναβράζουσα λάσπη, κι ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο, το σημαντικότερο όλων!" Τη μυστική αυτή επίκληση μαθαίνουμε να κάνουμε όλοι ασυνείδητα από την ώρα που μαθαίνουμε το ελληνικό αλφάβητο! Επίσης έρευνες δείξανε πως οι μελέτη της αρχαιοελληνικής γλώσσας, διευρύνει τον νου! Δεν είναι τυχαίο, που σε έρευνα Αμερικανών για την τεχνητή νοημοσύνη, διαπιστώσανε πως για να επικοινωνήσουν δύο υπολογιστές μεταξύ τους και να έχουν μία λογική συζήτηση, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την αρχαία Ελληνική γλώσσα και μόνο! Τελευταία καταμέτρηση μάλιστα έδειξε πως η Ελληνική γλώσσα συν της αρχαιοελληνικής, περιέχει πάνω από 6.000.000(!) λέξεις και πολλές που ακόμα δεν γνωρίζουμε ενώ π.χ. η Αγγλική φτάνει μόλις τις 40000. Τελικά πόσα ακόμη μυστικά μπορεί να κρύβει η ελληνική γλώσσα; Πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουμε και σίγουρα ακόμα περισσότερα από όσα μπορεί να χωρέσουν στις σελίδες ενός αφιερώματος. Όπως θα διαπιστώσατε, η Ελληνική ιστορία συνδέεται με πράγματα -ανεξήγητα και μη- που πολύ από εσάς δεν φανταζόσασταν καν. Ίσως θα έπρεπε να ασχολούμαστε περισσότερο με την ιστορία μας και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, διότι η χώρα μας και η ιστορία μας, είναι από μόνη της μια πηγή μυστηρίου και ανεξήγητων γεγονότων και ανυπέρβλητης γνώσης. Ίσως θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε πως κάποιοι εσκεμμένα δε θα άφηναν τον Ελληνικό λαό να αποκτήσει ξανά αυτές τις γνώσεις, ώστε να γίνει και πάλι υπόδειγμα πολιτισμού και να κυριαρχήσει ανά τον κόσμο. Τέλος, μπορεί πολλοί απλά να φοβούνται να ψάξουν βαθύτερα το νόημα της Ελληνικής Ιστορίας και γλώσσας, φοβούμενοι του τι θα ανακαλύψουν συνδυάζοντας όσα γνωρίζουν για την ιστορία και τη θρησκεία μας. Ίσως με αυτόν τον τρόπο ανακαλύψουμε κάτι διαφορετικό για την προέλευση μας ή ποιος ξέρει τι άλλο... Αυτό ίσως φοβίζει μερικούς, ενώ θα έπρεπε να τους ενθουσιάζει η ιδέα ότι μόνο μέσα από τα μυστικά και τη γνώση του ένδοξου παρελθόντος μας, θα μάθουμε τις απαντήσεις για τα πραγματικά μεγάλα ερωτήματα που μας βασανίζουν, όπως αν ήμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν, ή ποιο τελικά είναι το νόημα της ζωής; Και ποιος ξέρει τι άλλο έπεται στη συνέχεια... 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_3914.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters