Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Γιατί στην Αυστραλία ζητούν τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς; – Ποιος ο ρόλος μέσω Facebook του Φάνου Παναγίδη (video)

Αυστραλία -Μπιλ Γκέιτς – Φάνος Παναγίδης
Ο Φάνος Παναγίδης και το γκρουπ του στο Facebook με χιλιάδες μέλη που θέλει να ενώσει τους απανταχού συνωμοσιολόγους, ήταν ομιλητής στην διαδήλωση της Κυριακής στη Μελβούρνη, προσάγεται μαζί με άλλα 9 άτομα.
Οι διαδηλωτές αντιδρούσαν για τα μέτρα περιορισμού της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας προσπάθεια περιορισμού των ελευθεριών των πολιτών και λέγοντας ότι ο κορονοϊός είναι ένα ψέμα.

Ξεκινά η επίσημη έρευνα για τα στοιχεία της πανδημικής απάτης του κορωνοιού.

Tο Grand Jury βρίσκει Προφανή στοιχεία για την πανδημική απάτη

Την Πέμπτη 07 Μαΐου 2020, συγκροτήθηκε μια Κυρίαρχη Μεγάλη Κριτική Επιτροπή ( Grand Jury ) σε μια εικονική και ασφαλή σύνοδο στα Βρετανικά Νησιά, υπό την προστασία της Συνθήκης της Παγκόσμιας Κοινοτικής Εμπιστοσύνης ( Universal Community Trust), για να εξεταστούν οι ισχυρισμοί σχετικά με την πανδημία του Κορωνοιού.

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ BIDEN!

Η αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας μέσα από την προπαγάνδα

Στην Ελληνική κοινωνία, οι θεσμοί της Οικογένειας, της Πατρίδας και του Έθνους υπάρχουν αιώνες τώρα και είναι βαθιά ριζωμένοι, αποτελούμε ως Έλληνες μια κοινωνία που διέπεται από αξίες και ιδανικά .
Ενδεικτικά θα δούμε στην ιδανική Πολιτεία που μας περιγράφει ο Πλάτωνας να κυριαρχούν οι αρετές της Σοφίας, της Ανδρείας, της Σωφροσύνης και της Δικαιοσύνης, με την ίδια την πολιτεία να εξασφαλίζει στους πολίτες της τον άριστον βίον .
Από την αρχαιότητα, οι αρχές αυτές ήταν ουσιαστικά και γνώμονας στη λειτουργεία της Ελληνικής κοινωνίας, όπως και πρότυπο συμπεριφοράς των Ελλήνων.

Χρήστος Μαντζιάρης : Καταργούν το αλκοόλ σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα των σιωνιστών. Έπεται η κατάργηση του seχ προς τεκνοποίηση

Η ακατανόητη απαγόρευση κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών στις παραλίες είναι ακατανόητη μόνο σε όσους δεν γνωρίζουν, ή αρνούνται να γνωρίζουν, τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών. Ο πόλεμος εναντίον των οινοπνευματοδών ποτών είχε ήδη ξεκινήσει με τον έλεγχο των μικρο-παραγωγών αλκοολούχων ποτών, των ιδιοκτητών αποστακτηρίων και αμπελουργών ανά τον κόσμο, ώστε όλος ο κύκλος εργασιών περί των οινοπνευματωδών ποτών να περιέλθει σε μερικές πολυεθνικές εταιρείες.

To Yπ. Άμυνας των ΗΠΑ αγοράζει 500.000.000 σύριγγες ApiJect για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19. Θα συνδυάζεται με tag RFID.

Στρατιωτικές παραγγελίες εμβολίων. To Yπ. Άμυνας των ΗΠΑ αγοράζει 500.000.000 σύριγγες ApiJect για να εμβολιάσει κάθε άτομο στην Αμερική μ΄εμβόλιο κατά του coronavirus.
Σύμφωνα με ανακοινωθέν του τύπου του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που περιλαμβάνει ανακοίνωση του Αντιστράτηγου Mike Andrews, το DoD συνεργάζεται με το HHS για ν΄αποκτήσει 500.000.000 ενέσεις εμβολίου ApiJect και οι παραδόσεις θ΄αρχίσουν από τον Οκτώβρη τρέχοντος.

Ανακαλύφθηκαν τεράστιες βυθισμένες πυραμίδες και Σφίγγα ... Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πολύ συγκλονιστικό!


Πλήρες κλείδωμα πραγματοποιήθηκε για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτήν την απίστευτη νέα ανακάλυψη. Αυτή η τεράστια πόλη με πυραμίδες που κάθονταν στον πυθμένα του ωκεανού είναι ακόμα σε τακτική και θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι γεμάτη αρχαία θαύματα.

Το ίδιο με τους Αιγύπτιους στην Αυστραλία! Η κυβέρνηση προσπάθησε ακόμη και να καταστρέψει το ίδιο το τείχος με την αιγυπτιακή γραφή! Ποιος ελέγχει την πραγματική μας ιστορία; Οι βουλγαρικές πυραμίδες δεν προoρίζονται για το κοινό! 

Αν όλα όσα ήξερες ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ - Ντέιβιντ Άικ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Το ύπουλο παιχνίδι που στήσανε για να μας οδηγήσουν στα εμβόλια.


Το ύπουλο παιχνίδι που στήσανε για να μας οδηγήσουν στα εμβόλια.Το ύπουλο παιχνίδι της βρώμικης Κυβέρνησης

Επιμελητήριο – ΓΣΕΕ – Ραντεβού στα κομμωτήρια – Ιχνιλάτηση – Εμβολιασμός

Για να μας οδηγήσουν στα εμβόλια.


Ο Δεμερτζής Γιάννης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας και της ΓΣΕΕ, αλλά και ακόμα για για το ύπουλο φακέλωμα που προσπαθούν να κάνουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι ανθέλληνες, Κούλης Μητσοτάκης και άλλοι.

Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη; Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική;



Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη; Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.
Μα, θα μου πεις, ποιός είσαι εσύ που το λες; Είσαι κάποιος ειδικός; Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος; Έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Γιατί πρέπει να δώσουμε σε όλους ένα βασικό εισόδημα. Rutger Bregman TEDx Μάαστριχτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η ομιλία δόθηκε σε μια τοπική εκδήλωση TEDx, που δημιουργήθηκε ανεξάρτητα από τα Συνέδρια TED. 
Ο Rutger Bregman (1988) σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες. 

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο Bregman εντάχθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοσιογραφίας «De Correspondent». 

Μυστικός Αιθέρας & ενέργεια του χώρου


Αν και θεωρείται επιστημονικά «νεκρός» εδώ κι έναν αιώνα, ο Αιθέρας (Aether) εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο ως μια θεωρία για την ερμηνεία της ανεξήγητης «θάλασσας ενέργειας» και του «κοχλάζοντος κενού», που μας περιβάλει. Από την αρχαιότητα μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ο Αιθέρας αποτελούσε το τελευταίο κρίκο που συνέδεε τη Φυσική με τη μεταφυσική.

Προστασία από την ασύρματη ακτινοβολία. Πώς γίνεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μεγάλος ντόρος γίνεται τελευταία σχετικά με τις εγκαταστάσεις κεραιών 5G, καθώς είναι εκατοντάδες αυτές που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλο τον πλανήτη, ενώ συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς να αυξάνονται αριθμητικά, καθημερινά.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από αυτές, ενώ οι ίδιες οι εταιρίες υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο.

ΑΚΟΥΣΤΕ τον πολύ προσεκτικά ΤΙ (μας) Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι ! Πολύ προσεκτικά.....


Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.
(ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ....)


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters