Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Εχθροί του Λαού οι Δικαστές εναντίον της Κοινωνίας;

Οι Δικαστές εναντίον της Κοινωνίας;

Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου το πρωΐ, το Ανώτατο Δικαστήριο της Μεγάλης Βρετανίας αποφάνθηκε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να θέσει σε εφαρμογή το Άρθρο 50 ώστε να ξεκινήσει η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το επιχείρημα ότι χρειάζεται η προσφυγή της στο κοινοβούλιο.

Οι τρεις δικαστές που κατέληξαν στην ανατρεπτική για το δημοψήφισμα απόφαση για το Brexit ήταν οι πλέον υψηλόβαθμοι σε Αγγλία και Ουαλλία.

Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ένα μέρος των βρετανικών μέσων ενημέρωσης αποφάσισε να ασκήσει το δικό τους προνόμιο: να επιτεθεί στους δικαστές που βρίσκονταν πίσω από την απόφαση, η οποίααψηφούσε 14,7 εκατομ. Βρετανούς ψηφοφόρους και πυροδοτούσε μια συνταγματική κρίση.

Πρωτοσέλιδα βρετανικών εφημερίδων εμφανίστηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως “Εχθροί του Λαού”, για τους
τρεις δικαστές.



Το γεγονός αυτό, όπως και η πρόσφατη απόφαση του ελληνικού Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) υπέρ των “νταβατζήδων” του τηλεοπτικού κατεστημένου, που καθιστά απαγορευτική κάθε αλλαγή στον χώρο της ενημέρωσης, αποτελούν δύο ακόμα ισχυρές ενδείξεις ότι στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει παγιωθεί μια σαφής αντιλαϊκή νοοτροπία στον χώρο της Δικαιοσύνης, που “χορεύει” μόνο στον ρυθμό των ευρω-ελίτ.


Σε όλα τα δημοψηφίσματα που έχουν γίνει, οι ευρωπαϊκοί λαοί απέρριψαν τις Συνθήκες και επιταγές της Ε.Ε., παρ’ όλα αυτά η Δικαιοσύνη έκανε τα στραβά μάτια όταν η λαϊκή βούληση καταστρατηγήθηκε προκλητικά. 

Στην χώρα μας η δικαιοσύνη δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να εμποδίσει την σωρεία των αντισυνταγματικών νόμων, μέτρων και χαρατσιών που επέβαλαν τα μνημόνια και οι συνεργαζόμενες ελληνικές κυβερνήσεις από το 2010 μέχρι σήμερα. Αποφάσεις που καταλύουν την δημοκρατία, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και καταστρέφουν τις οικονομικές δομές κρίνονται ως “νόμιμες” και μόνο όταν πρόκειται για τα μισθολογικά τους προνόμια ή τα συμφέροντα της ελίτ αντιδρά το δικαστικό κατεστημένο.



Πολλοί, μάλιστα, έντιμοι δικαστές, που επιχείρησαν να ταχθούν υπέρ των λαϊκών δικαίων και να προστατεύσουν το εισόδημα και την κατοικία των πολιτών, αντιμετώπισαν διώξεις ή υποχρεώθηκαν σε παραίτηση.

Όπως ξεκινάει το άρθρο της η βρετανική Daily Express: “σήμερα η χώρα αυτή αντιμετωπίζει μια κρίση εξίσου σοβαρή με την σκοτεινή εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Τσώρτσιλ, στον γνωστό λόγο του της 4ης Ιουνίου 1940 στη Βουλή των Κοινοτήτων, διακήρυττε: «Θα πολεμήσουμε [τους χιτλερικούς] στη γη και στη θάλασσα, θα πολεμήσουμε στον αέρα, θα πολεμήσουμε στις ακτές, στους κάμπους και στους δρόμους· δεν θα παραδοθούμε ποτέ»”. 

Φαίνεται ότι, όπως λένε οι αγγλικές εφημερίδες, η Ευρωπαϊκή Ένωση γρήγορα μετατρέπεται σε δυστοπική επικράτεια για όσους δεν θα προλάβουν να αποδράσουν απ’ αυτήν εγκαίρως.

[Μας το έστειλε για να το αναρτήσουμε φίλος του blog, έγκριτος νομικός, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του]

Πηγή Πύλη των Φίλων

το είδα

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/11/blog-post_92.html

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ » Φ Ρ Ε Σ Κ Α Ρ Ι Σ Μ Α » ΜΝΗΜΗΣ…


ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ » Φ Ρ Ε Σ Κ Α Ρ Ι Σ Μ Α » ΜΝΗΜΗΣ…Προσέξτε την καλά-καλά!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ : ΤΖΙΜΥ ΚΑΡΤΕΡ, ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΠΑΤΗΡ,
ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΥΙΟΣ, ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ. ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΤΟ …ΑΙΜΑ!

ΛΟΙΠΟΝ…
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ…


ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ, Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ‘5’ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, «ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ‘5’ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!

(Πάνω στο σώμα εκάστου εκ των 5 αυτών προέδρων, στην ανωτέρω λίαν εύγλωττη φωτογραφία, αναγράφονται τα ονόματα των χωρών εκείνων που αιματοκύλησαν! Διαβάστε τα, ώστε να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να διδαχθούν οι νεώτεροι… Μεγάλη δύναμις στον άνθρωπο, η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ! «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»)
odysseiatv


kerberos-hellas

ΕΡΜΗΝΕΙΑ-ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



της «ελλήνων ευθύνη»
Η αποχαιρετιστήρια και τελευταία επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα ως προέδρου των ΗΠΑ μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί και δεν θυμόμαστε να έχει υπάρξει και κάτι ανάλογο στο παρελθόν.  Παρακάτω γίνεται σταχυολόγηση των βασικών σημείων  της ομιλίας του Μ. Ομπάμα στο ίδρυμα «Νιάρχος» [1] κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην χώρα μας και παραθέτουμε την  προσπάθεια μας για την ερμηνεία/αποκωδικοποίηση της.

Ξεκινάμε με τα βασικά μηνύματα της ομιλίας του που είναι τα εξής:

-          Η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία (η οποία ήταν ατελής) άναψε την φλόγα του ελεύθερου πολίτη και η οποία γαλουχήθηκε από τον μεγάλο Διαφωτισμό και αναζωπυρώθηκε από τους ιδρυτές της Αμερικής.

-          Οι ανοιχτές δημοκρατικές κοινωνίες που προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι   ελεύθερες αγορές παραμένουν τα καλύτερα συστατικά για την ανθρώπινη πρόοδο και την ευημερία.

-          Η Παγκοσμιοποίηση βελτίωσε την ζωή μας και ο σύγχρονος κόσμος είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ανθρώπου. Αυτό οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην ολοκλήρωση της παγκοσμιοποιήσεως της οικονομίας.

-          Όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν ίσοι γι’ αυτό σε μια δημοκρατική ανοικτή κοινωνία είναι καλοδεχούμενες όλες οι φυλές, οι θρησκείες, οι σεξουαλικές τάσεις, οι μετανάστες και γενικώς οι μειονότητες οι οποίες κάνουν την χώρα ισχυρότερη και εμπλουτίζουν την κοινωνία.

-          Η μετακίνηση πληθυσμών/μετανάστευση είναι λογικό να δημιουργήσει και εντάσεις στις κοινωνίες που τους δέχονται γι’ αυτό είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθούν τάσεις προς εθνικισμό, απομονωτισμό  και  φυλετικούς διαχωρισμούς αλλά αυτά αποτελούν οπισθοδρόμηση.

-          Η δημοκρατία είναι απλούστερη όταν όλοι μοιάζουν μεταξύ τους, σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, τρώνε την ίδια τροφή και λατρεύουν τον ίδιο Θεό. Η πρόκληση για την σημερινή δημοκρατία είναι (εκτός από την οικονομία) να διασφαλίσει ότι ο διαφορετικός, πολυπολιτισμικός, πολυφυλετικός, πολυδογματικός κόσμος  και τα διαφορετικά έθνη  να στηρίξουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και μια θεμελιώδη πολιτική αφοσίωση σε ένα κοινό δόγμα που θα μας ενώνει όλους μαζί.

-          Είναι κατανοητές οι τάσεις κατά της παγκοσμιοποίησης ειδικά στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική.

-          Δεδομένης της σύγχρονης τεχνολογίας η παγκοσμιοποίηση είναι αναπόφευκτη για αυτό είναι αναγκαία η ολοκλήρωση της ενοποίησης της Ευρώπης.

-          Το ΝΑΤΟ είναι η μεγαλειωδέστερη συμμαχία στον πλανήτη και απαρτίζεται από δημοκρατίες.

-          Βασικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κόσμος μας συλλογικά είναι το τέλος της φτώχειας, η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση  της κλιματικής αλλαγής με την επιστήμη να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην συλλογική απάντηση στα προβλήματα αυτά...

-          Εσωτερικές & εξωτερικές δυνάμεις κατέστησαν την ελληνική οικονομία και το εθνικό μας χρέος μη βιώσιμο. Οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες και όσο ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο θα οδηγηθούμε σε καλύτερες ημέρες με αρωγό μας τις ΗΠΑ.


Ερμηνεία & αποκωδικοποίηση της ομιλίας του Μ. Ομπάμα
Συνοπτικά και επί της ουσίας ο «πλανητάρχης» Ομπάμα μας είπε ότι ο διάδοχος της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας είναι η Αμερική και ο αμερικάνικος τρόπος. 

Η Παγκοσμιοποίηση είναι αναπόφευκτη αλλά και ευλογία, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κοινό δόγμα (=Πανθρησκεία ;), να εφαρμόσουμε την Ατζέντα 21 με την βοήθεια της «επιστήμης» και όλα αυτά με την ελεύθερη βούληση του πολίτη - citizen που θα τα αποδεχθεί ή/και θα τα ζητήσει μόνος του και θα αναλάβει να τα μεταδώσει/εκ-παιδεύσει  και στους νέους

Ειδικά εμείς οι Έλληνες ως φωτοδότες πρέπει να ακολουθήσουμε το «θεάρεστο» έργο της Παγκοσμιοποίησης , να καλωσορίσουμε τους μετανάστες, να έχουμε ανοικτή κοινωνία στην διαφορετικότητα (βλ. Open Society του G. Soros που προωθεί τις αχταρμά μιγαδικές κοινωνίες) και να δώσουμε το φωτεινό παράδειγμα σε όλον τον κόσμο όπως το δώσαμε και πριν 2,500 χρόνια και μας ακολούθησε ...

Εντύπωση μας προκάλεσε επίσης ο επίσημος χαιρετισμός-καλωσόρισμα του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου κατά την παράθεση του δείπνου στον Ομπάμα [2], στον οποίο χρησιμοποίησε τα λόγια του Ελύτη λέγοντας: «πρόεδρε, τώρα που λήγει η θητεία σου, σε παρακαλώ μην λησμονάς την χώρα μας». Οι στίχοι, που είναι από το Άξιον εστί, λένε ακριβώς:

«Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
και μυρσίνη συ δοξαστική
μη παρακαλώ σας μη
λησμονάτε τη χώρα μου!»

Αν ο Ελύτης απευθυνόταν στο «Θείον» όταν έγραφε αυτούς τους στίχους, ο Παυλόπουλος τι μήνυμα ήθελε να περάσει, ότι ο Ομπάμα είναι ο απεσταλμένος του Θεού στην γη και οι ΗΠΑ ο προστάτης μας… ; Απίστευτα πράγματα!
Τα τελικά συμπεράσματα δικά σαςΠάντως κρατήστε στο μυαλό σας, ότι σε μια περίοδο πολύ έντονων διεργασιών στον πλανήτη, που ίσως δεν έχουν προηγούμενο στην νεότερη Ιστορία της ανθρωπότητας, οι εξελίξεις λαμβάνουν χώρα και πάλι σε αυτήν την γωνιά της Μεσογείου με την Αμερική να δηλώνει διάδοχος της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας και την Ρωσία να δηλώνει φυσικός διάδοχος της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Αξίζει να αναρωτηθούμε γιατί και κυρίως ποια είναι η δέουσα στάση του Έλληνα Πολίτη …

Πάτρα , 25/11/2016
Πρωτοβουλία Πολιτών της Πάτρας
«ελλήνων ευθύνη»
-------------------------------
Τα πλήρη κείμενα των ομιλιών Ομπάμα και Παυλόπουλου:
[1] Remarks by President Obama at Stavros Niarchos Foundation Cultural Center in Athens, Greece
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/11/16/remarks-president-obama-stavros-niarchos-foundation-cultural-center

[2] Remarks by President Obama and President Pavlopoulos of Greece at State Dinner
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/11/15/remarks-president-obama-and-president-pavlopoulos-greece-state-dinner

Πηγή: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Η οικουμενικότητα της ελληνικής γλώσσας: Καθηγητής στην Αμερική έγραψε αγγλικό κείμενο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικές λέξεις

plaka 

Δείτε μέσα από ένα κείμενο το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας. Μπορεί το κείμενο να είναι στα αγγλικά αλλά μπορούμε να το διαβάσουμε και χωρίς να ξέρουμε τη γλώσσα
Όλοι έχουμε διαβάσει τις ομιλίες του Ξενοφώντος Ζολώτα στα ελληνικά. Υπάρχει όμως ένα άγνωστο παράδειγμα μίας δημοσίευσης του καθηγητή στην Αμερική John Karalas, ο οποίος για να αποδείξει ότι μπορεί κάποιος να γράψει ένα κείμενο στα Αγγλικά, χρησιμοποίησε αποκλειστικά Ελληνικές λέξεις.
Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης και αξίζει να το διαβάσετε ώστε να καταλάβετε το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας:

“The genesis of classical drama was not symptomatic. Aneuphoria of charismatic and talented protagonists showed fantastic scenes of historic episodes. The prologue, the theme and the epilogue, comprised the trilogy of drama while synthesis, analysis and synopsis characterized the phraseology of the text. The syntax and phraseology used by scholars, academicians and philosophers in their rhetoric, had many grammatical idioms and idiosyncrasies.
The protagonists periodically used pseudonyms. Anonymity was a syndrome that characterized the theatrical atmosphere.
The panoramic fantasy, the mystique, the melody, the aesthetics, the use of the cosmetic epithets are characteristics of drama.
Eventhrough the theaters were physically gigantic, there was noneed for microphones because the architecture and the acoustics would echo isometrically and crystal – clear. Many epistomologists of physics, aerodynamics, acoustics, electronics, electromagnetics can not analyze – explain the ideal and isometric acoustics of Hellenic theaters even today.
There were many categories of drama: classical drama, melodrama, satiric, epic, comedy, etc. The syndrome of xenophobia or dyslexia was overcome by the pathos of the actors who practiced methodically and emphatically. Acrobatics were also eup3horic. There was a plethora of anecdotal themes, with which the acrobats would electrify the ecstatic audience with scenes from mythical and historical episodes.
Some theatric episodes were characterized as scandalous and blasphemous. Pornography, bigamy, hemophilia, nymphomania, polyandry, polygamy and heterosexuality were dramatized in a pedagogical way so the mysticism about them would not cause phobia or anathema or taken as anomaly but through logic, dialogue and analysis skepticism and the pathetic or cryptic mystery behind them would be dispelled.
It is historically and chronologically proven that theater emphasized pedagogy, idealism and harmony. Paradoxically it also energized patriotism a phenomenon that symbolized ethnically character and phenomenal heroism.”
Αλήθεια…Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε τι έλεγε το παραπάνω άρθρο;

ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΟΓΕΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η ΚΝΩΣΣΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΣΙΦΑΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ 1840 ΠΕΡΙΠΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 1200 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ 1400 ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟ ΧΡΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΑΧΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ]

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΠΟΥ Η ΜΥΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΑΡΑ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΤΩΝ 50

ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 13.000 ΜΕ 14.000 ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΤΟΝ ΑΧΧΙΛΕΑ ΑΡΑ ΟΙ ΜΥΚΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΥΘΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΤΩΝ 5500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΛΙΟΝ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ [ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΡΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΙΛΙΟΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ] ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΔΙΚιΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΜΕΝΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΡΣΕΑΣ

ΜΗΝΩΣ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ?????

ΠΑΝΤΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΡΗΡΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο 1 Η Ο 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 5 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

https://www.facebook.com/ilias.tsiomos/posts/1183908611648459
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters