Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ριχάρδος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το… τοκογλυφικό spread του 20,67% για τις χρυσές λίρες

Διαμετρικά αντίθετη με τον εξαιρετικά μεγάλο θόρυβο που έχει προκαλέσει η υπόθεση Ριχάρδου είναι η παγιωμένη σιωπή η οποία «καλύπτει» διαχρονικά την εμπορική πολιτική της… Τράπεζας της Ελλάδος στις αγοραπωλησίες χρυσού. Μια πολιτική με έντονο «άρωμα»… θεσμοθετημένης τοκογλυφίας. Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από το τεράστιο άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στις τιμές αγοράς και πώλησης της χρυσής λίρας, που έχει επιβληθεί από την ΤτΕ και φτάνει στα υψίπεδα του 20,67%.

ΠΟΣΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΚΟΜΗ..ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Πόση κατρακύλα αντέχεις ακόμη ρε Ελληνα;;; Ανθρωποι που έχους εις βάρος τους διεθνή εντάλματα σύλληψης για απάτες και κομπίνες να τους φέρνουν στην Ελλάδα ως επενδυτές και να κάνουν χορηγίες στην Ελληνική Αστυνομία..
Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον κύριο Benny steinmetz 

«Λουκέτο» Στο Google+...

Η Google ανακοίνωσε ότι θα επισπεύσει για τον Απρίλιο του 2019, τέσσερα μήνες νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό της, το κλείσιμο του καθόλου δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Google+. 

Η απόφαση ελήφθη μετά την αποκάλυψη ότι το Google+ επλήγη από ένα νέο σφάλμα λογισμικού, που είχε ως αποτέλεσμα να εκτεθούν σε τρίτους στοιχεία για 52,5 εκατομμύρια χρήστες, μεταξύ των οποίων και εταιρείες που είχαν λογαριασμό Google+.

Γεννιόμαστε Με Δημιουργικότητα, Αλλά Το Εκπαιδευτικό Σύστημα Μας Τη Στερεί...

H Έμφυτη Δημιουργική Ιδιοφυΐα Μας Καταπιέζεται Από Τη Στιγμή Που Γεννιόμαστε. 

Ο Dr. George Land παρουσίασε τα συγκλονιστικά αποτελέσματα ενός τεστ δημιουργικότητας που αναπτύχθηκε για τη NASA, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για να εξετάσει τους μαθητές σχολείων.

Η Ελληνίδα Οδοντίατρος Αμαλία Αγγελή Εφηύρε Ουσία Που Αναπλάθει Τα Δόντια Χωρίς Σφράγισμα...

Η δρ. Αμαλία Αγγελή επικεφαλής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου του Λιντς της Βρετανίας, εφηύρε υγρή ουσία που αναπλάθει φυσικά τα δόντια. 

Το πεπτίδιο Ρ11-4Ο, «αναγεννά» οργανικά την αδαμαντίνη, και καθιστά τον οδοντιατρικό τροχό ξεπερασμένη τεχνολογία. 

ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΩΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗ ΒΑΣΕΙ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ (LANCET MEDICAL JOURNAL). Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΩΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΤΟΝ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ.

Η συμφωνία των Πρεσπών με δυο λέξεις: Εσχάτη προδοσία - Διαβάστε και παρακολουθείστε αυτά που θα συμβούν το επόμενο διάστημα στη μαρτυρική Μακεδονία

Με τη συμφωνία πάνε στράφι εθνικοί αγώνες 120 χρόνων για τη Μακεδονία.

Του Σάββα Καλεντερίδη...
Στο άρθρο μας της Παρασκευής έγινε μια προσπάθεια περιγραφής της γεωπολιτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την ενσωμάτωση και ένταξη των δυτικών Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Η ΧΡΥΣΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ "ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ" !!!!!!! Αρτέμης Σώρρας (9-11-2012 Channel 9 «Μυστικά περάσματα»)Πέτρος Βαρδανίκας·
9-11-2012!!! ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΡΑΓΙΔΑ!!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ !!!!!

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΣΤΟ 1.20'.32" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!! 

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters