Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε Τι Διδάσκουν Στα Ελληνικά Πανεπιστήμια: Ιθαγένεια Και Υπηκοότητα Είναι Το Ίδιο Πράγμα..! (Video)

Τι διδάσκουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στους φοιτητές οι οποίοι παραμένουν ως άβουλα όντα χωρίς να αντιτάσσουν τίποτε στην καθηγήτρια..!

Πριν μερικά χρόνια, όταν ακόμα ο κ. Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του σχεδίαζε την απόδοση ιθαγένειας και όχι υπηκοότητας, σε λαθρομετανάστες, είχαμε ασχοληθεί με το ζήτημα της διαφοράς των όρων «ιθαγένεια» και υπηκοότητα» στο άρθρο μας Ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα; . Σε αυτό το άρθρο αφού είχαμε λάβει υπόψη τα δεδομένα και το νομοσχέδιο της εποχής για την απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, παραθέσαμε και τη διαφορά ανάμεσα τους την οποία θα υπενθυμίσουμε και σήμερα και μπορεί φυσικά ο καθένας να διαπιστώσει αν προστρέξει σε ένα τυχαίο λεξικό του διαδικτύου.

Ι. Μάζης: Άμεση Ανακήρυξη ΑΟΖ Τώρα! – Στρατιωτικό Πλήγμα Σε Όποιον Παραβιάσει Τα Όρια & Τις Συντεταγμένες

Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης , μιλώντας στον 98.4, υποστήριξε ότι μετά και την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, η Τουρκία είναι σαφές ότι θα κλιμακώσει περαιτέρω τις ενέργειες της.

Η ανακήρυξη ΑΟΖ και η άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ με Κυπριακή Δημοκρατία και Αίγυπτο, είναι το υποχρεωτικό βήμα για την Ελλάδα σε συνδυασμό με την προειδοποίηση ότι όποιος παραβιάσει τα όρια και τις συντεταγμένες μιας τέτοιας ΑΟΖ , θα δεχτεί ακαριαία στρατιωτικό πλήγμα.

Στρατηγός Ταμουρίδης : Τι πραγματικά συμβαίνει στον Βόρειο Έβρο;

Μου ζητήθηκε να γράψω κάτι για την κατάσταση στον Βόρειο Έβρο, επειδή κατάγομαι από εκεί (γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πυλαία Φερών Αλεξανδρουπόλεως. Από τις γνώσεις που έχω για την περιοχή, την καθημερινή παρακολούθηση των γεγονότων, καθώς και «ζεστές» πληροφορίες από συμπατριώτες που παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα, παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία, ως απλή απόδειξη της προδοτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία έχει χάσει απόλυτα τον έλεγχο του κράτους που μετατρέπεται σε ισλαμικό χαλιφάτο! 

Πάει και η ΕΛΒΟ: Ισραηλινοί Γερμανοί και Ιταλοί στην «κούρσα» εξαγοράς της

Μπορεί οι εγκαταστάσεις της κάποτε κραταιάς Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στη Σίνδο να απειλούνται με ερείπωση χρόνο με τον χρόνο, αλλά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την απόκτησή της στη σχετική διαδικασία ειδικής διαχείρισης είναι ζωηρότατο. (ΕΡΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΦΤΗΝΑ;)

Εμφύλιος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων – Ο πρόεδρος κάνει λόγο για «πολιτικά παιχνίδια» και «υπόγειες μεθοδεύσεις» υπέρ της κυβέρνησης

Βαριές καταγγελίες του προέδρου της ΕΔΕ, Χριστόφορου Σεβαστίδη σε βάρος του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Νικόλαου Σαλάτα και του Αντιπροέδρου, Παναγιώτη Λυμπερόπουλου.

Τους εμφανίζει ως τα «δεκανίκια» της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς τους καταλογίζει συγκεκριμένα «πολιτικά παιχνίδια» και «υπόγειες μεθοδεύσεις», μιλάει

Τώρα εξηγείται γιατί η Ρόδος δεν έχει… λάθρο… Πέφτουν οι μάσκες των προαιώνιων εχθρών των Ελλήνων…

Περισσότερα από 380 ακίνητα στη Ρόδο διεκδικεί η ισραηλιτική κοινότητα

Τα περισσότερα εξ αυτών βρίσκονται εντός της Μεσαιωνικής Πόλης

Η Νέα Τουρκοκρατία που ετοιμάζουν θα είναι μέσω ιδιωτικής ιδιοκτησίας, όχι κατάκτησης”.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ! Γιατί ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε το αλάτι

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει ότι
1) μια δίαιτα με μειωμένη πρόσληψη αλατιού είναι υγιεινή και
2) δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του μαγειρικού και του θαλασσινού αλατιού. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

Γιατί όμως είχαμε επικεντρωθεί στη μείωση του αλατιού τα προηγούμενα χρόνια;
Μελέτες που είχαν γίνει τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 είχαν ενοχοποιήσει το αλάτι σχετικά με την υπέρταση και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Πρόσφατα ήρθαν στην επιφάνεια νέα στοιχεία. Βρέθηκε λοιπόν ότι αυτές οι μελέτες δεν ήταν σωστά σχεδιασμένες και τα συμπεράσματα που είχαν βγει από αυτές ήταν αυθαίρετα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters