Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τραμπ για το καραβάνι μεταναστών: «Εισβολή στη χώρα μας, ο στρατός σας περιμένει»


 

Με μήνυμά του στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος καλεί τους μετανάστες που κατευθύνονται προς τα νοτιοδυτικά σύνορα των ΗΠΑ να γυρίσουν πίσω – Χιλιάδες στρατιώτες παρατάσσονται στα σύνορα με το Μεξικό
«Εισβολή στη χώρα» χαρακτηρίζει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, το καραβάνι μεταναστών που κατευθύνεται στα νότια σύνορα της χώρας από το Μεξικό.

Ο Έλληνας που Έγινε ο Νεότερος Καθηγητής στο Χάρβαρντ

Αν και λίγοι ξέρουν το έργο του, ο Αριστείδης Φουτρίδης διέπρεψε στην Αμερική τόσο εξαιτίας της λαμπρής του πορείας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όσο κι ως πρεσβευτής της ελληνικής λογοτεχνίας στις ΗΠΑ.


Γεννημένος το 1887 στην Ικαρία και έχοντας περάσει τα παιδικά του χρόνια στο χωριό του νησιού, Εύδηλος, ο Αριστείδης παρά το σπουδαίο έργο του πέθανε πολύ νέος από ανακοπή σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ποιοί είναι οι Θεοί των Ερπετοειδών;

 
The Walking Dead.
Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την άβυσσο μπροστά στην οποία στέκονται, ούτε και για την μορφή του πολιτισμού που κληροδοτούν στα παιδιά τους, μάλιστα οι περισσότεροι ούτε καν νοιάζονται για τέτοιου είδους συζητήσεις. 

Προτιμούν την ψευδαίσθηση μιας επίπλαστης «σιγουριάς» και αγνοούν το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ αυτό που κυριολεκτικά είναι μπροστά στα μάτια τους. Φαντάσου μία κοτούλα στο κοτέτσι να φωνάζει στα υπόλοιπα κοτοπουλάκια «ε, ξέρετε αυτό το φορτηγό με τους ανθρώπους που βλέπουμε κι έρχεται και παίρνει τα κοτοπουλάκια κάθε βδομάδα,

ΠΩΣ να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ από τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ !!! - Για να ζήσουν υγιή, χρειάζονται ΧΑΜΗΛΟ οξυγόνο, μπόλικο ΑΖΩΤΟ και ΥΨΗΛΗ ακτινοβολία.

Ο στόχος αυτού του άρθρου όπως διαβάζουμε στο in5d.com είναι να κρατήσουμε το φυσικό μας όχημα, το σώμα, καθαρό από την κακή ενέργεια των άλλων ανθρώπων, τη δική σας την αρνητική ενέργεια, την ενέργεια της ζωής από το παρελθόν της προηγούμενης ζωής μας. Επίσης, όσο κι αν σε κάποιους φαίνεται εξωφρενικό ή ανόητο, να μας προστατέψει από τα ερπετοειδή.Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν καλά ερπετοειδή, υπάρχουν και κακά. Θα ασχοληθούμε, λοιπόν, με το πώς να κρατήσουμε τα κακά ερπετοειδή μακριά μας.

Το Παγκράτιον στην Αρχαία Ελλάδα – Η απόλυτη ελληνική πολεμική τέχνη


Στην αρχαία Ελλάδα η συμβίωση με τον πόλεμο ήταν κάτι ευρέως αποδεκτό.
Η Πολεμική παιδεία των Αρχαίων Ελλήνων Πολεμιστών ήταν αυτή που
μετέτρεπε τον κάθε απλό πολίτη σε πολεμική μηχανή έτοιμη να κυριαρχήσει απέναντι σε κάθε είδους εχθρό.

Όταν μιλάμε για πολεμική παιδεία στην αρχαία Ελλάδα, αναφερόμαστε στο Παγκράτιον.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters