Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ Γ.Γ. Α ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΤV ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥ ΖΗΝ 10/10/2018


Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ… ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ…

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ…

ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ «ΔΡΑΚΟΙ» ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ…

"Η Γρίπη των Χημικών Αεροψεκασμών: Σας Έπιασε ή Οχι Ακόμα;"

Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, 
βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ’το κρεβάτι
 σου. Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας.

Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.

ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε ( ΔΕΗ Α.Ε.) ώρα να πιάνουν δουλειά οι δικηγόροι



ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10 – 10 – 18 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ Α.Τ. ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε ( ΔΕΗ Α.Ε.) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.
ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ( ΔΕΗ Α.Ε. ) ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ( ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 11- 4 – 8 ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ) ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ;; ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ…

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ

Η εκκωφαντική κοινωνική σιωπή


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος 

Ο πυθμένας του πηγαδιού θα αγγιχθεί, όταν οι Έλληνες χάσουν κυριολεκτικά ότι έχουν και δεν έχουν – με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε φιλοξενούμενους φθηνούς εργαζόμενους στην ίδια τους την πατρίδα, η οποία θα αλλάξει ιδιοκτησία και θα αλλοιωθεί πληθυσμιακά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters