Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αυτή είναι η απλή συσκευή για φθηνό ρεύμα - ΒΙΝΤΕΟ

 
 

Μετά τη σύσταση του κοινωνικού κινήματος «Μεσόγειος» προς υποστήριξη της διάδοσης της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ρεύμα από νερό, ο εφευρέτης θα προβεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», σε μια πολύ χρήσιμη και πρακτική αποκάλυψη, που θα βοηθήσει χιλιάδες πολίτες: θα παρουσιάσει μια συσκευή την οποία ο κάθε πολίτης -με απλές γνώσεις- θα μπορεί να την εγκαταστήσει στο σπίτι του. Η συσκευή κατασκευάζεται εύκολα, σε 2-3 ώρες, ενώ λειτουργεί όπως τα φωτοβολταϊκά πάνελ, δηλαδή επιτρέπει ανέξοδα τη φόρτιση μπαταριών που εν συνεχεία θα παρέχουν ενέργεια στην κατοικία. 

«Ο κόσμος έχει παρακολουθήσει πολλές εκπομπές και πλέον θα δει κάτι που θα του απαλύνει το πρόβλημα. Η συσκευή είναι απλή, η σύλληψη της ιδέας ήταν πολύπλοκη» αναφέρει ο κ. Ζωγράφος.
 
Ο εφευρέτης θα παρουσιάσει τη συσκευή για όλους τους πολίτες:
Ο Πέτρος Ζωγράφος θα παρουσιάσει έναν ειδικό μηχανισμό, το βάρος του οποίου θα κυμαίνεται από 1 έως 3 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 12cm x 8cm.

 
Η ηλεκτρική ενέργεια που θα παράγει η συσκευή είναι μικρής ισχύος, αλλά ικανή να φορτίζει σε μακροχρόνια βάση τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές, κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα είτε με ήπιες μορφές ενέργειας είτε μέσω της ΔΕΗ.

 
«H ενέργεια που δίνεται στη συσκευή είναι ικανή, ώστε να παραχθεί ηλεκτρισμός που θα απορροφάται από το ίδιο το οίκημα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καμία άλλη γνωστή μορφή ενέργειας, όπως είναι τα υγρά καύσιμα, ο ήλιος (ηλιακά πάνελ) ή ο αέρας (ανεμογεννήτρια)» λέει ο εφευρέτης στο zougla.gr.

 
O κ. Ζωγράφος θα ανοίξει τη συσκευή μπροστά στην κάμερα και θα δείξει τα μέρη από τα οποία αποτελείται.

ΠΗΓΗ: zougla.gr
- See more at: http://ikypros.com/?p=154171#sthash.hC9KCluG.dpuf
 

 - See more at: http://ikypros.com/?p=154171#sthash.hC9KCluG.dpuf

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Μία εφεύρεση που, με τη διάσπαση του μορίου του ύδατος, παράγει ΕΥΚΟΛΑ, ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ :
1ον) ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ και
2ον) ΥΔΡΟΓΌΝΟ, που μπορεί να αντικαταστήσει τα κλασσικά καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο) στη λειτουργία κάθε κινητήρα και καυστήρα, εξυπακούεται πως προσφέρει σ' όλη την ανθρωπότητα, τεράστια οφέλη σε ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ.

Πέραν αυτού και με την απόφαση του ΠΖ να βοηθήσει πρωτίστως την Ελληνική κοινωνία με την εφαρμογή της εφεύρεσής του, τα οφέλη που δημιουργούντα γι' αυτήν, διακρίνονται σε άμεσα και έμμεσα.

Τα ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗ είναι: Σημαντική μείωση των οικογενειακών δαπανών, που προσφέρεται από:
  • τη δυνατότητα χρήσης πάμφθηνου ηλεκτρικού ρεύματος για όλες τις ανάγκες του σπιτιού
  • τη δυνατότητα χρήσης πάμφθηνου καυσίμου για το αυτοκίνητο.

Τα ΕΜΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗ είναι:
  • Καθαρό περιβάλλον
  • Σημαντική αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας* (που προκύπτει από το καθαρό περιβάλλον) με ανάλογη μείωση των δημοσίων δαπανών για την Υγεία.

1 * Τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τα οποία 491.000 άνθρωποι στην ΕΕ πεθαίνουν πριν την ώρα τους εξαιτίας των αιωρούμενων σωματιδίων, αποκαλύπτει ο Ιταλός ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Αλντο Πατριτσιέλο, σε πρόταση Ψηφίσματος που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο.

  • Σημαντική μείωση της ανεργίας (από τη δημιουργία πολλών χιλιάδων θέσεων εργασίας σε μία εκτεταμένη βιομηχανία παραγωγής της «νέας ενέργειας» για τη διάθεσή της σε όλο τον κόσμο)
  • Ανάλογη εξυγίανση των οικονομικών, των Ασφαλιστικών/Συνταξιοδοτικών Ταμείων, εξ αιτίας της μείωσης της ανεργίας
  • Σημαντική αύξηση της Ελληνικής βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής (που προκύπτει από την παγκόσμια ζήτηση της νέας ενέργειας που οι συσκευές παραγωγής της θα κατασκευάζονται εδώ).
  • Σημαντική αύξηση της ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ (από τις εξαγωγές των συσκευων παραγωγής “νέας ενέργειας” σ' όλο τον κόσμο)
  • Απεξάρτηση από εκβιασμούς εξωχώριων δυνάμεων, στηριζόμενους στην έξοδο της Χώρας από το κοινό νόμισμα (Ευρώ) καθώς η ύπαρξη συναλλάγματος καθιστά το όποιο νόμισμα, της όποιας Χώρας, σταθερό.
  • Δραματική μείωση της εξαγωγής συναλλάγματος για την εισαγωγή πετρελαιοειδών.
  • Σημαντική αύξηση της είσπραξης φόρων, που δίνει τη δυνατότητα μείωσης των γενικών φορολογικών συντελεστών, ώστε να αναπνεύσει η επιχειρηματικότητα, αλλά και να αναπτυχθούν τομείς που σήμερα καρκινοβατούν λόγω έλλειψης πόρων.

Για να έχουμε ένα μέτρο για τα οικονομικά μεγέθη που μιλάμε, αρκεί να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με το “International Energy Agency”, το 2015 επενδύθηκαν στην Ενέργεια, 1 (ένα) Τρισεκατομμύριο Δολάρια, εκ των οποίων 330 Δισεκατομμύρια, επενδύθηκαν μόνο στα φωτοβολταϊκά και στις ανεμογεννήτριες.

Δηλαδή, βλέπουμε πως μόνο στα φωτοβολταϊκά και στις ανεμογεννήτριες, επενδύθηκαν (σε ένα μόνον χρόνο) ποσά ίσα με το Δημόσιο Χρέος και σχεδόν διπλάσια του ΑΕΠ της Χώρας !!!

Φαντασθείτε (ή, μάλλον, υπολογείστε) τί επενδύσεις μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα μέσα σε ένα 5/ετές πρόγραμμα ανάπτυξης της παραγωγής τής εν λόγω “νέας Ενέργειας” …. και ποια μεγαλειώδης ανατροπή της σημερινής άθλιας κατάστασης, μπορεί να επιτευχθεί !!….

Έχοντας υπ’ όψη τα παραπάνω, αλλά και το αξίωμα πως «Χωρίς ευημερούσα κοινωνία, δεν υπάρχουν ευημερούντες πολίτες» γίνεται απολύτως κατανοητό πως τα έμμεσα οφέλη, που προκύπτουν για την Ελληνική κοινωνία, είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από τα άμεσα οφέλη.

Βέβαια το καλύτερο είναι να συνυπάρξουν τόσο τα άμεσα όσο και τα έμμεσα οφέλη.

Αυτό θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει η Ομάδα ΠΖ.


Και, το πρώτο που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι πως δεν είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν οφέλη για την Ελληνική κοινωνία, αλλά και για τον κάθε Έλληνα πολίτη, αν δεν γίνει η κατάλληλη διαχείριση / διευθέτηση των προϋποθέσεων που απαιτούνται ώστε να ωφεληθεί η Ελληνική κοινωνία.

Θα πρέπει, επίσης, να γίνει κατανοητό από την κοινωνία, πως αυτή η διαχείριση / διευθέτηση, δεν αφορά μόνο την πλευρά του ΠΖ, αλλά και το κράτος.

Και επειδή το κράτος έχει δώσει δείγματα πως, πολλές φορές, δεν προστατεύει τα συμφέροντα της κοινωνίας, αλλά κάποιων άλλων, η κοινωνία πρέπει να είναι οργανωμένη και έτοιμη να απαιτήσει να πάρει αυτά που της προσφέρονται.

Το πρώτο βήμα αυτής της οργάνωσης, αποτελεί η ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

Σημειώνεται και εδώ, η ομόφωνη απόφαση της “Ομάδας Ζωγράφου” να υποστηρίξει την πρόταση του Πέτρου Ζωγράφου για τη σύνθεση της “Επιτροπής των Προβούλων” του Κινήματος, κατά τα 2/3, από νέους/νέες 20 – 40 ετών.

Ήρθε η ώρα, η νέα γενιά να πάρει τα πράγματα στα χέρια της…..
του Όθωνος Ιακωβίδη

http://www.hellagen.gr/2016/02/blog-post.html
 
kerberos-hellas

Γεωμετρική ΕΛΛΑΣ (1)


Οι πρόγονοί μας επεκτάθηκαν ανά τον πλανήτη, ξεκινώντας από την ύψιστη κορυφή του Ταυγέτου και κατόπιν γεωμετρικών σχηματισμών, όπως έχω εξηγήσει παλιότερα άρχισαν την εξερεύνηση-χαρτογράφηση των ιερών μας τόπων, όπου σχημάτιζαν γεωμετρικά σχήματα και κάθε πόλη-χωριό που ήταν κοντά είχε μια δυναμική σχέση κι έκαναν την λεγόμενη καθετοποίηση των άστρων, οπότε ότι είχε επάνω το χαρτογράφησαν και κάτω στη γη κι γι’ αυτό έχουμε τα ζώδια-ζωδιακός κύκλος αποτυπωμένα και χαραγμένα με πόλεις και χωριά για το κάθε Ζωδιο-Αστερισμούς. (Τέτοιες φωτογραφίες των Ζωδίων δεν έχω τώρα μαζί μου για να σας τις δείξω…σε κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα τις κοινοποιήσω).

Λοιπόν εις το Ζώδιο του Καρκίνου και εις τον Ζωδιακό Κύκλο εκείνος ο αστερισμός που οριοθετεί τις 23° 26′ 22″ βόρεια του Ισημερινού εις τον Βόρειο Τροπικό και εις τον οποίο δίνει και το όνομά του είναι: Ο Τροπικός του Καρκίνου… ένας δηλαδή… από τους πέντε μείζονες κύκλους του γεωγραφικού πλάτους. Είναι ακριβώς το βορειότερο πλάτος εις το οποίο ο Ήλιος μας μπορεί να μεσουρανεί το μεσημέρι. Αυτό φυσικά συμβαίνει πάντα κατά το θερινό ηλιοστάσιο, όταν το βόρειο ημισφαίριο κλίνει προς τον Ήλιο εις το μέγιστο βαθμό. O τροπικός λοιπόν του Καρκίνου αντικατοπτρίζει αυτή τη γωνία κλίσης του άξονα της Γαίας, η οποία ποικίλει σε μια περίοδο περίπου…. 41.000 ετών από το μέγιστο των 23° 30′ εις το ελάχιστο των 22° 06′ μοιρών. 


Δηλαδή… η αργή μετατόπιση του Τροπικού του Καρκίνου νότια, αντανακλά τη μετατόπιση της κλίσης του άξονα της Γαίας δηλαδή…(η λοξότητα της) – όπου το όνομα του τροπικού προέκυψε… διότι όταν δόθηκε αυτή η ονομασία… ο Ήλιος βρισκόταν εις τον αστερισμό του Καρκίνου κατά το θερινό ηλιοστάσιο… εντούτοις όμως, λόγω της μετάπτωσης του άξονα της Γαίας, ο Ήλιος εις την σύγχρονη μας εποχή βρίσκεται ακριβώς μετατοπισμένος – ως προς το πλάτος – εις τον αστερισμό του Ταύρου (ακριβώς την 17η Νοέμβρη όπου μεσουρανούν ταυτόχρονα το όμμα του Ταύρου μαζί με τις Πλειάδες) κατά το θερινό ηλιοστάσιο/ηλιοτρόπιο, ενώ η κλίση του άξονα της Γαίας είναι 23,27 μοίρες από τον Ισημερινό. 


Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον τροπικό του Αιγόκερω, λόγω της μετάπτωσης του άξονα της Γαίας, ο Ήλιος εις την σύγχρονη εποχή μας βρίσκεται μετατοπισμένος – ως προς το πλάτος – εις τον αστερισμό του Σκορπιού κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο/ηλιοτρόπιο. Μελετώντας εμείς οι μετ’ Έλληνες τις ευθυγραμμίσεις των ναών… αλλά κυρίως τους γεωμετρικούς σχηματισμούς… διαπιστώσαμε όπως υπάρχουν τρίγωνα, τόξα και σπείρες που σχηματίζονται εκ των θέσεων του χωροδικτυώματος των ναών του Ελληνικού μας τόπου και χώρου… όπου εντοπίσαμε ξάστερα και καθαρά κάποιους μεσημβρινούς και ευθυγραμμίσεις με μια ενεργειακή σημασία. Κι εδώ είναι το κλειδί…. γι’ αυτό και σας παροτρύνω τόσο καιρό να προσφεύγετε στα ιερά μας… 


Τώρα συγκεκριμένα η γραμμή «Δελφοί – Δήλος» περνάει ακριβώς πάνω από την πόλη της (θεάς) Αθηνάς, την πρωτεύουσα μας Αθήνα. Γι’ αυτό λοιπόν και εις τους Δελφούς υπάρχει ο θόλος της Αθηνάς Προναίας σε ένα ρόλο προ-μάντεως και αυτή η γραμμή ερμηνεύεται ως η ημερήσια πορεία του Ήλιου. Ακόμη θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι δυο φαινομενικά αντίθετοι μύθοι, μπορούν να συμπληρώσουν απίστευτα ο ένας τον άλλον, καθώς ό ένας εγκαθιδρύει έναν δεσμό μεταξύ των Δελφών και των Τεμπών, ενώ ο άλλος μεταξύ Δελφών και Απόλλωνος συγχρόνως Κρηταγενούς και Υπερβόρειου. 


Γνωρίζουμε ακόμη ότι το αρχαιότερο μαντείο και ναός της Ελλάδος είναι αυτό της Δωδώνης. Από εδώ σε κάποια στιγμή θα σας ανταποδώσω εις το δεκαπλάσιο την θετική ενέργεια που μου δώσατε, όταν ήμουν στο νοσοκομείο…όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου…. θα σας ενημερώσω σχετικώς. Ο «Παυσανίας» μας λέγει…. ότι η λατρεία του (θεού) Απόλλωνος ήλθε εκ των Τεμπών. Άρα εάν χαράξουμε εις τον χάρτη της Ελλάδος – με πιθανό κέντρο π.χ. τα Τέμπη – ένα τόξο δηλαδή… που θα διαγράφει την καμπύλη – τόξο Δωδώνη – Δελφοί, τότε θα διαπιστώσουμε ότι οι αποστάσεις Τέμπη – Δωδώνη και Τέμπη – Δελφοί είναι ίσες. 


Οι δυο αυτές αποστάσεις είναι ίσες επίσης και με την απόσταση από τους Δελφούς εις τις Πρασιές. Το λιμάνι – το σημερινό Πόρτο Ράφτη – βρίσκεται ακριβώς εις το σημείο που η γραμμή Δήλος – Δελφοί τέμνει την ακτή της Αττικής γης. Εις το σημείο αυτό επιβιβάζονταν οι «Θεωροί» που μετέβαιναν εις την Δήλο. Ενώ η κάθετη γραμμή «Δίον – Τέμπη – Δελφοί – Ταίναρον» αντιστοιχεί εις τον μεσημβρινό των Δελφών. Η δε κοντινή αυτής γραμμή – που παρεκκλίνει ελάχιστα προς τα βορειοδυτικά – συνδέει τις Αμυκλές, την Σπάρτη, την Τεγέα και την κορυφή του Ολύμπου. 

Οπότε καταλήγουμε : Μεσημβρινός Δελφών : «Δίον – Τέμπη – Δελφοί – Σπάρτη – Αμυκλές – Ταίναρον».


Εις τον Ομηρικό ύμνον… εις τον (θεό) Απόλλωνα προκύπτει το συμπέρασμα ότι όχι μόνον υπάρχει άλυτος δεσμός μεταξύ των ναών της Κνωσού και της ιερής Πυθόνας [Δελφοί]… αλλά από τα πανάρχαιο χρόνια εις τον ναό του Απόλλωνος υπηρετούσαν οι Κρήτες ιερείς, δηλαδή… οι λεγόμενοι Κουρήτες. 


Η γραμμή «Δελφοί – Κόρινθος» ή αλλιώς «Παρνησσός – Ακροκόρινθος» καθορίζει μία κατεύθυνση παράλληλη εις τον ορεινό όγκο της Πίνδου και εις την γραμμή που ενώνει την πόλη των Πατρών με το ακρωτήρι του Μαλέα. Το πρωταρχικό γενεσιουργό κέντρο όμως είναι η κορυφή της Ίδης και το άντρο αυτής, το γνωστό «Ιδαίον Άντρον», το λίκνο του Διός. Έτσι η διεύθυνση «Ίδη – Κόρινθος – Δελφοί», που είναι η ραχοκοκαλιά του Ελληνικού χώρου και τόπου, σχηματίζει με την παράλληλο γωνία των 60ο . 

Δηλαδή… αποτελεί προβολή σε τμήμα της επιφάνειας της σφαίρας – αν την εμείς δούμε ως επίπεδη – του κοσμικού άξονα «Λέοντος – Υδροχόου», που σχηματίζει την ίδια γωνία με την γραμμή των ισημεριών. Εις την ουσία δηλαδή… ομιλούμε δια την εποχή του Υδροχόου… καθώς ως γνωστόν ανά εποχή έχουμε και τις ανάλογες αντιστοιχίες που είναι οι εξής (έχοντας λοιπόν κατά νου ότι το 10.800 π.Χ. θεωρείται από τους Αιγυπτίους η αρχή της εποχής του Λέοντα [ανατολή του Βασιλίσκου (Regulus) ή α' του Λέοντα]) : 

Περίοδος του Αιγόκερω (21.550π.Χ. – 19.400π.Χ.) 


• Ισημερίες : Καρκίνος, Αιγόκερω. 

• Ηλιοστάσια : Ζυγός, Κριός.
Περίοδος του Τοξότη (19.400π.Χ. – 17.250π.Χ.) 


• Ισημερίες : Τοξότης, Δίδυμοι. 

• Ηλιοστάσια : Παρθένος, Ιχθείς.
Περίοδος του Σκορπιού (17.250π.Χ. – 15.100π.Χ.) 


• Ισημερίες : Σκορπιός ,Ταύρος. 

• Ηλιοστάσια : Λέων, Υδροχόος.
Περίοδος του Ζυγού (15.100π.Χ. – 12.950π.Χ.) 


• Ισημερίες : Ζυγός, Κριός. 

• Ηλιοστάσια : Καρκίνος, Αιγόκερω.
Περίοδος της Παρθένου (12.950π.Χ. – 10.800π.Χ.) 


• Ισημερίες : Παρθένος, Ιχθείς. 

• Ηλιοστάσια : Δίδυμοι, Τοξότης.
Περίοδος του Λέοντα (10.800π.Χ. – 8.650 π.Χ.) 


• Ισημερίες : Λέων, Υδροχόος. 

• Ηλιοστάσια : Σκορπιός, Ταύρος.
Περίοδος του Καρκίνου (8.650π.Χ. – 6.500 π.Χ. ) 


• Ισημερίες : Καρκίνος, Αιγόκερω. 

• Ηλιοστάσια : Ζυγός, Κριός.
Περίοδος των Διδύμων (6.500π.Χ. – 4.350 π.Χ.) 


• Ισημερίες : Δίδυμοι, Τοξότης. 

• Ηλιοστάσια : Παρθένος, Ιχθείς.
Περίοδος του Ταύρου (4.350π.Χ. – 2.200 π.Χ.) 


• Ισημερίες : Ταύρος, Σκορπιός. 

• Ηλιοστάσια : Λέων, Υδροχόος.
Περίοδος του Κριού (2.200π.Χ. – 50 π.Χ.) 


• Ισημερίες : Κριός, Ζυγός. • Ηλιοστάσια : Καρκίνος, Αιγόκερω.
Περίοδος των Ιχθύων (50 – 2100 μ.Χ.) 


• Ισημερίες : Ιχθείς, Παρθένος. 

• Ηλιοστάσια : Δίδυμοι, Τοξότης.
Περίοδος του Υδροχόου (2.100μ.Χ. – 4.250 μ.Χ) 


• Ισημερίες : Υδροχόος, Λέων. 

• Ηλιοστάσια : Ταύρος, Σκορπιός. 

Εποχή του Αιγόκερω 4250 – 6400 μ.Χ.
Εποχή του Τοξότη 6400 – 8550 μ.Χ.
Εποχή του Σκορπιού 8550 – 10700 μ.Χ.
Εποχή του Ζυγού 10700 – 12850 μ.Χ
Εποχή της Παρθένου 12850 – 15000 μ.Χ.


Ο άξονας λοιπόν αυτός, «Υδροχόου – Λέωντος», σημαδεύει την Ελλάδα μεταβάλλοντάς την σε αναπαράσταση της Ουράνιας Αρμονίας του πλανητικού συστήματος και του Ζωδιακού Κύκλου. 


Η κάθετη γραμμή εις την διεύθυνση «Δελφοί – Ίδη» διέρχεται από την Δήλο. Εις το σημείο που συναντά την ακτή της Ιωνίας βρίσκεται και το άλλο μεγάλο μαντείο του Απόλλωνος, αυτό της Κλάρου. Εάν λοιπόν προεκταθεί προς τα νοτιοδυτικά, καταλήγει εις το ακρωτήριον Επιδήλιον, όπου υπάρχει ένας ναός αυτός του Δήλιου Απόλλωνα. Είναι δε παράλληλη, η γραμμή αυτή, εις την γραμμή «Κορίνθου – Βασσών» όπου υπάρχει ο γνωστό ναός του Επικούρειου Απόλλωνα…όπου εδώ έγινε η προσωπική μου κάθαρση και πήρα ενέργεια για να μπορέσω να ανέβω εις τον Ταύγετο…και είναι προσανατολισμένος προς τον Πολικό αστέρα – Κυνόσουρα (α΄ της Μικρής Άρκτου) και τον αστερισμό του Κύκνου. Αναπτύσσοντας τον Αστερισμό του Κύκνου που διατρέχει όλη την Πελοπόννησο, με κορυφή πάντα το μαντείο των Δελφών, τα 4 άστρα της ουράς της Μεγάλης Άρκτου είναι όμοια σε διάταξη γεωμετρίας και αστρονομίας με τα 4 άστρα του άξονα του αστερισμού του Κύκνου, ήτοι οι «Δελφοί – Φενεός – Τεγέα – Ιθώμη» και τα ανάκτορα του «Νέστορα». 


Η νοητή γραμμή «Δήλος – Αθήνα – Δελφοί»…εάν προεκταθεί διέρχεται από ένα σημείο κοντά στην Άρτα, την αρχαία Αμβρακία. Τα ιερά της Λευκάδας και ιδιαίτερα του άλματος της Λευκάδας θα μπορούσε να είναι η ιδιαίτερη αυτή τοποθεσία μιας και εις την νήσο αυτή υπήρχαν οι δύο ναοί του Απόλλωνα και μάλιστα του Απόλλωνα με τα χρυσά βέλη. Ο ένας εις τον μοιραίο γκρεμό επάνω από την θάλασσα, εις τον μεσημβρινό άκρο της νήσου, και ό άλλος εις τα βορειοανατολικά, κοντά εις την πόλη με την οποία τον συνδέει ο Θουκυδίδης. Αλλά ο κύριος λόγος που καταδεικνύει το αυτό γεγονός είναι ότι εάν χαράξουμε μία γραμμή παράλληλη στην γραμμή Δήλου – Δελφών τότε θα καταλήξουμε εις την Λευκάδα. Ενώ εάν φέρουμε μία κάθετο – που ομοιάζει με αναπαράσταση πτώσης – οδηγούμαστε εις το ακρωτήρι της Λευκάτης, εις το άλμα του ναού της Λευκάδας Πέτρας… όπου ετελείτο το τελετουργικό άλμα προς τιμήν του Απόλλωνος. Το σημείο που τέμνεται η γραμμή «Ίδη – Δελφοί» είναι η ακτή της Αργολίδας. Για την ακρίβεια λοιπόν – εις το αυτό μέρος βρίσκεται ο ναός της «Ερμιόνης». Η τοποθεσία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική… διότι εκτός των άλλων βρίσκεται επί της παραλλήλου της Δήλου. 


Ακόμη … η κάθετος που τέμνει την γραμμή «Ίδη – Κόρινθος – Δελφοί» ει την Ερμιόνη διέρχεται και από τις Αμυκλές. Εξάλλου, η Ερμιόνη βρίσκεται, ως προς την Κόρινθο, σε μία θέση συμμετρική με εκείνη των Δελφών. Αυτές οι τοπογραφικές διαπιστώσεις που καταλήγουν σ’ ένα τετραπλό εντοπισμό εις τον χώρο, μας οδηγούν να σκεφτούμε ότι η Ερμιόνη πρέπει να είναι – και να ήτο – ένα πολύ σημαντικό κέντρο λατρείας του Απόλλωνος. Ο Παυσανίας μας γράφει σχετικά ότι [Κορινθιακά, 35.2]: «Υπάρχουν επίσης τρείς ναοί του Απόλλωνα και τρία αγάλματα. Ο ένας δεν έχει επίκληση, ο άλλος ονομάζεται Πυθαέας και ο τρίτος Όριος. Το όνομα του Πυθαέα το έχουν μάθει από τους Αργείους, γιατί η Τελέσιλλα λέει ανάμεσα στους άλλους Έλληνες επισκέφτηκε πρώτα τη χώρα αυτών ο Πυθαέας, ο υιός του Απόλλωνα. Για ποιο λόγο αποκαλούν τον άλλο Όριο δεν θα μπορούσα να πω με σαφήνεια, αλλά υποθέτω ότι μετά από νίκη τους σε πόλεμο ή σε δίκη σχετικά με τα όρια της χώρας τους τιμούν τον Όριο Απόλλωνα». 


Έτσι αφού η Ερμιόνη σχετίζεται με τους Δελφούς, την Δήλο, την Κόρινθο και την Λευκάδα μας οδηγεί εις το συμπέρασμα να σκεφτούμε ότι πρέπει υπάρχει κάποια αντιστοιχία ανάμεσα εις την γεωγραφική θέση των ιερών χώρων.
Ένα παράδειγμα της αρμονίας είναι η ευθεία των πόλεων της Κορίνθου, του Άργους και της Σπάρτης που είναι τοποθετημένες σε μία γραμμή κάθετη στην γραμμή Δελφών – Δήλου. Η γραμμή όμως αυτή, αν προεκταθεί προς βορειοανατολικά, τέμνει την παράλληλο των Δελφών σε ένα σημείο που δεν είναι άλλο από τον ναό του Πτώου Απόλλωνος …(που σχετίζεται με τους αστερισμούς του Σκορπιού και του Ζυγού). 


Όλα ίσως όλα τα παραπάνω να εξηγούνε και τους περίεργους προσανατολισμούς των ναών του Απόλλωνα εις τις Βάσσες της Αρκαδίας και εις την Δήλο, που εις τον μεν πρώτο η είσοδος είναι βόρεια – βορειανατολικά… ενώ εις τον δε δεύτερο δυτικά. Ο συνήθης προσανατολισμός ήταν-είναι ανατολικός – δυτικός με είσοδο προς την ανατολή. Εις τις Βάσσες εν ολίγοις η είσοδος είναι βόρεια – βορειανατολικά… διότι έτσι βρίσκεται εις την κατεύθυνση όχι μόνο προς το Λύκαιον Όρος, αλλά προς τους Δελφούς. Ενώ εις την Δήλο με τον τρόπο αυτό που είναι κατασκευασμένος ο ναός… η είσοδος είναι στραμμένη προς την Ερμιόνη. 


Ακόμη θα πρέπει να επισημάνουμε και να έχουμε κατά νου μας τα εξής :
Οι ευθείες γραμμές που διέρχονται από τους Δελφούς
1. Ευθεία: Δήλος – Αθήνα – Δελφοί
2. Ευθεία: όρος Ίδη – Ερμιόνη –Δελφοί
3. Ευθεία: Δίον – Τέμπη – Δελφοί – Ταίναρον [μεσημβρινός Δελφών]
Οι παράλληλες γραμμές
1. Παράλληλος: Ερμιόνης – Δήλου –Διδύμων
2. Παράλληλος: Αθήνας – Κλάρου
3. Παράλληλος: Δελφών – Πτώου
Άλλες ευθυγραμμίσεις
1. Όρος Όλυμπος – Τεγέα – Σπάρτη – Αμύκλες – Ταίναρο
2. Κλάρος – Δήλος – Επιδήλιον Άκρον
3. Πτώον – Κόρινθος – Άργος – Σπάρτη – Θαλάμαι
4. Παγασαί – Δήλος
5. Κόρινθος – Λευκάδα
Έτσι λοιπόν και με γνώμονα πάντοτε όλα τα παραπάνω… μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα ζωδιακό χάρτη με τους 12 αστερισμούς και επάνω σε αυτές τις ευθείες εκείνες που εντοπίσαμε ότι διέρχονται ακριβώς εκ των Δελφών.
Επομένως θα έχουμε τα εξής:
Ερμιόνη = Oo Λέοντος (Βασιλίσκος).
Δήλος και Αθήνα = Οο Παρθένου (Στάχυς).
Τέμπη = Οο Αιγόκερω.
Σπάρτη = Τέλος Διδύμων, αρχή Καρκίνου.
(συνεχίζεται…..)
IOANNIS STOGIANNOS


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ 

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2016/02/1_18.html

Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ!

Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ!
Μια υπόθεση που έχει προβληματίσει πολύ τους αρχαιολόγους όπου πιστεύουν ότι πρόκειται για ..Αιγυπτιακό πολιτισμό όπου άνθησε στην περιοχή!!!!

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με τον Αιγυπτιακό πολιτισμό αλλά δεν είναι, αλλά λόγου ότι δεν έχουν απάντηση για τα εν λόγο ευρήματα δίνουν μια λύση στον αέρα!!!! Το άλλο αινιγματικό θέμα στην όλη υπόθεση είναι ότι παρότι έχει ανακαλυφθεί από 1909 δεν το έχουν εκμεταλλευτεί τουριστικά όπου και θα έσπαγε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στον κόσμο για κάτι τόσο αρχαίο. Αντί αυτού ο στρατός φυλά καλά το μέρος σαν να πρόκειται για κάτι το πολύ σημαντικό…. ας ξεκινήσω το άρθρο


Στο Phoenix Gazette στις 5 Απριλίου 1909 βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα που δείχνουν ότι ίσως κάποιοι αρχαίοι άνθρωποι μετανάστευσαν από την Ανατολή, Ιστορικό από μια από την εφημερίδα εκείνης της εποχής: «Οι τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την πρόοδο των εξερευνήσεων, τι θεωρείται σήμερα από τους επιστήμονες; ως όχι μόνο την παλαιότερη αρχαιολογική ανακάλυψη στις Ηνωμένες Πολιτείες , αλλά ένα από τα πιο πολύτιμα αρχαία μνημεία στον κόσμο, το οποίο αναφέρθηκε πριν από λίγο καιρό στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των ΗΠΑ, ο GE Kinkaid, ο εξερευνητής που βρήκε την μεγάλη υπόγεια ακρόπολη κατά τη διάρκεια του ταξιδίου που έκανε στο Grand Canyon όπου ήταν ένα ταξίδι από το Green River, στο Ουαϊόμινγκ, στο Κολοράντο, μέσα σε μια ξύλινη βάρκα, πριν από αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με την ιστορία που σχετίζονται με την εφημερίδα ο κ. Kinkaid, οι αρχαιολόγοι του Ινστιτούτου Smithsonian, ο οποίος χρηματοδοτεί τις αποστολές, έχουν γίνει ανακαλύψεις που σχεδόν με βεβαιότητα θέλει να αποδείξει ότι η φυλή που κατοίκησαν αυτό το μυστηριώδες σπήλαιο, λαξευμένη στο βράχο έγινε από τα ανθρώπινα χέρια, και ήταν ανατολικής προέλευσης, πιθανώς από την Αίγυπτο, από την εποχή του Ραμσή».



Στο βουνό φαίνεται να έχει γίνει ανθρώπινη επέμβαση σε όλο του το μεγαλείο!!!!


Από εδώ κανείς λένε ότι μπορεί να κατέβει ή να ανέβει για να μπει σε αυτό το αινιγματικό σπήλαιο!!!!
Σπήλαιο των Χόπι που δείχνουν οι οδηγοί για το απίστευτο αινιγματικό σπήλαιο!!!! Εάν οι θεωρίες τους επιβεβαιώνεται από την μετάφραση των δισκίων που βρέθηκαν χαραγμένα με ιερογλυφικά, πιστεύουν ότι θα λυθεί το μυστήριο των προϊστορικών λαών της Βόρειας Αμερικής και την αρχαία τέχνη τους, όποιοι και να ήταν και το από πού ήρθαν θα πρέπει να επιλυθεί. Ο Νείλος και η Αίγυπτος, η Αριζόνα και το Κολοράντο δείχνει να συνδέεται με μια ιστορική αλυσίδα που τρέχει πίσω στις αρχαίες ηλικίες, που κλιμακώνει την πιο άγρια φαντασία του κάθε συγγραφέα. Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Α.Ε. της Ιορδανίας , το Ινστιτούτο Smithsonian είναι τώρα τα πιο ενδελεχή οι εξερευνήσεις, η οποίες θα συνεχιστούν μέχρι να εξερευνηθεί και ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδα. Σχεδόν ένα μίλι υπόγειο, περίπου 1480 πόδια κάτω από την επιφάνεια, το κεντρικό μεγάλο πέρασμα έχει βυθιστεί, αλλά υπάρχει ένας άλλος θάλαμος μαμούθ από την οποία εκπέμπει χιλιόμετρα διαδρόμων, όπως οι ακτίνες του τροχού. Εκατοντάδες δωμάτια έχουν ανακαλυφθεί, που επιτεύχθηκε από περάσματα όπου ξεκινάνε από την κύρια δίοδο, ένα από αυτά έχει διερευνηθεί είναι 854 πόδια και κάποια άλλα 634 πόδια. Τα πρόσφατα ευρήματα περιλαμβάνουν , τα γραπτά σε παπύρους και δισκία τα ποία δεν έχουν γίνει ποτέ γνωστά ως μητρική γλώσσα σε αυτή τη χώρα και αναμφίβολα είχαν την προέλευσή τους από την Ανατολή. Βρέθηκαν όπλα πολέμου, όργανα χαλκού, απότομες – γωνίες και σκληρές όπως ο χάλυβας, να έχουν επεξεργαστή με άγνωστη τεχνολογία όπου δείχνουν την υψηλή κατάσταση του πολιτισμού που επιτεύχθηκε από αυτούς τους παράξενους ανθρώπους όπου και το έφτιαξαν. Έτσι οι επιστήμονες, οι προετοιμασίες που προετοιμάζουν και που γίνονται είναι για να εξοπλίσουν το πεδίο για εκτεταμένες μελέτες, και η δύναμη να αυξηθούν σε τριάντα ή σαράντα άτομα. “Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω στο σπήλαιο, πρέπει να γίνουν καλύτερες εγκαταστάσεις για φωτισμό, γιατί το σκοτάδι είναι πυκνό και αδιαπέραστο αρκετά για τον μέσο φακό. Προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια, τα καλώδια γίνονται αρμαθιές από την είσοδο σε όλους τους διαδρόμους που οδηγούν απευθείας στους μεγάλους θαλάμους. Πόσο μακριά εκτείνεται αυτή η σπήλαιο κανείς δεν μπορεί να μαντέψει, αλλά τώρα είναι η πεποίθηση πολλών ότι αυτό που έχει ήδη διερευνηθεί είναι απλώς οι «στρατώνες». Ο αερισμός του σπηλαίου, δείχνει ότι δεν έχει άλλη διέξοδο προς την επιφάνεια.“ Ο κ. Kinkaid ήταν το πρώτο λευκό παιδί που γεννήθηκε στο Αϊντάχο και υπήρξε ένας εξερευνητής και κυνηγός όλη του τη ζωή, τριάντα χρόνια που ήταν στην υπηρεσία του Ινστιτούτου Smithsonian. Ακόμα αν και εν συντομία αφηγήθηκε την ιστορία του, ακούγεται υπέροχη, σχεδόν τραγελαφική:
«Κατ ‘αρχάς, θα ήθελα χωρίς να σας εντυπωσιάσω ότι το σπήλαιο είναι σχεδόν απρόσιτο, Η είσοδος είναι 1.486 πόδια κάτω από το καθαρό τείχος του φαραγγιού. Βρίσκεται σε εδάφη της κυβέρνησης και κανένας επισκέπτης δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να πηγαίνει εκεί κάτω.. αλλά να υπάρχει και μεγάλη προσοχή αν τυχόν κάποιος πάει εκεί (πράγμα και το οποίο και έχει γίνει από τότε).”
Η επιθυμία του επιστήμονα να εργαστεί ανενόχλητος, χωρίς το φόβο των αρχαιολογικών ευρημάτων να ενοχλούνται από λαθροκυνηγούς και τουρίστες. Η ιστορία για το πώς βρήκα το σπήλαιο έχει σχέση, αλλά σε μια παράγραφο:
«Ταξίδευα κάτω από το ποταμό Κολοράντο με μια βάρκα, μόνος, ψάχνοντας για ορυκτά. Σαράντα δύο μίλια μέχρι τον ποταμό El Tovar στο φαράγγι Κρίσταλ, είδα τον ανατολικό τοίχο, λεκέδες μεγάλους στον ιζηματογενή σχηματισμό περίπου 2.000 μέτρα πάνω από την κοίτη του ποταμού. Δεν υπήρχε μονοπάτι σε αυτό το σημείο, αλλά έφτασα τελικά με μεγάλη δυσκολία. Πάνω από ένα πλάτωμα, το οποίο ήταν αθέατο από τον ποταμό, ήταν το στόμιο της σπηλιάς. Υπάρχουν σκαλοπάτια που οδηγούν από αυτή την είσοδο περίπου τριάντα μέτρα σε αυτό ό,τι ήταν, την εποχή που το σπήλαιο κατοικήθηκε, δείχνει ότι το επίπεδο του ποταμού ήταν εκεί. Όταν είδα τα σημάδια σμίλης στον τοίχο μέσα από την είσοδο, άρχισα να ενδιαφέρομαι, εξασφαλίζοντας το όπλο μου πήγα μέσα. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, πήγα πίσω αρκετές εκατοντάδες μέτρα κατά μήκος του κεντρικού περάσματος μέχρι που έφτασα στην κρύπτη και ανακάλυψα τις μούμιες. Μία από αυτές την σήκωσα και φωτογραφήθηκε από τον φακό μου ( Δυστυχώς η φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει αλλά ούτε και δημοσιεύτηκε από τότε!!!! ). Μάζεψα μια σειρά από κειμήλια, όπου θα τα αποστείλω στην Ουάσιγκτον με τις λεπτομέρειες της ανακάλυψης. Μετά από αυτό, η εξερευνήσεις έγιναν ποιο πολλές».


Σχέδια για το πώς είναι μέσα στο σπήλαιο αλλά και ένας χάρτης της εποχής του 1903 της περιοχής!!!! ”Η κύρια δίοδος είναι περίπου 12 μέτρα πλάτος, μειώνετε σε εννέα πόδια προς το τέλος ποιο μακρύτερη περίπου 57 πόδια. Από την είσοδο, η πρώτη πλευρά-πέρασμα προς τα δεξιά και αριστερά, κατά μήκος του οποίου, και στις δύο πλευρές , είναι μια σειρά από δωμάτια για το μέγεθος των απλών σαλονιών του σήμερα, αν και μερικά είναι 30 με 40 τετραγωνικά πόδια. Αυτά είναι φτιαγμένα από οβάλ πόρτες και αερίζονται από αέρα γύρω από τους χώρους μέσα από τους τοίχους. Οι τοίχοι είναι περίπου τρία πόδια έξι ίντσες σε πάχος. Οι δίοδοι είναι λαξευμένοι όσο πιο ευθεία γίνεται το οποίο και δείχνει ότι γινόταν επίβλεψη από πολιτικό μηχανικό. Τα ανώτατα όρια του σπηλαίου όπου πολλά από τα δωμάτια δείχνουν να συγκλίνουν σε ένα κέντρο. ”
“Τα πλευρικά περάσματα κοντά στην είσοδο λειτουργούν σε μια απότομη γωνία από την κύρια αίθουσα, αλλά προς τα πίσω, και φτάνουν σταδιακά σε ορθή γωνία προς την κατεύθυνση για το ιερό. ” Το ιερό “.
Πάνω από εκατό μέτρα από την είσοδο είναι η σταυροειδής αίθουσα, αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά στην οποία βρίσκεται το είδωλο, εικόνα ή , του θεού των ανθρώπων που ζούσαν τότε εκεί μέσα, κάθεται σταυροπόδι, με άνθος λωτού ή κρίνο σε κάθε χέρι. Το καστ του προσώπου είναι ανατολίτικο, το σκάλισμα δείχνει ένα επιδέξιο χέρι, και ολόκληρο το αντικείμενο είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένο, όπως είναι τα πάντα σε αυτό το σπήλαιο “.
“Το είδωλο μοιάζει σχεδόν με τον Βούδας, αν και οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για το τι η θρησκευτική λατρεία του αντιπροσωπεύει. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι έχει βρεθεί μέχρι στιγμής, είναι πιθανό ότι αυτή η λατρεία να μοιάζει περισσότερο με τους ανθρώπους του Θιβέτ ( προσέξτε τι παρατήρησε και το πόσο διαφορά έχει το Θιβέτ με την Αίγυπτο πράγμα που σημαίνει ότι δεν πλησίαζε σε κάτι το Αιγυπτιακό ).”

Οι Μούμιες!!!

Οι πολλαπλές μούμιες μέσα στο μεγάλο θάλαμο!!!

Η γαλαρία προς το είδωλο του θεού!!!
Ένα από τα είδωλα των θεών!!!! Σας θυμίζει κάτι το Αιγυπτιακό!;!
Πολεμιστής που βρέθηκε στο σύμπλεγμα με τα όπλα του…… θυμίζει πολύ έντονα πολεμιστή της Μεσοποταμίας …..Ανουννάκι…. Σουμέριοι!!!!
”Γύρω από αυτό το είδωλο είναι τοποθετημένες μικρότερες εικόνες από αγάλματα, μερικά πολύ όμορφα σε μορφή!. Αλλά έχουν στραβό λαιμό και παραμορφωμένα σχήματα, συμβολικά ίσως, του καλού και του κακού Υπάρχουν δύο μεγάλοι κάκτοι με προεξέχοντα τα όπλα, μία σε κάθε πλευρά των εξέδρων στις οποίες είναι τοποθετημένες οι καταλήψεις των θεοτήτων. Είναι φτιαγμένα από ένα πέτρωμα που μοιάζει με Ελληνικό μάρμαρο. Στην απέναντι γωνία της σταυροειδής-αίθουσας βρέθηκαν εργαλεία, κατασκευασμένα από χαλκό. “ “Αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν αναμφίβολα την χαμένη τέχνη της σκλήρυνσης του μέταλλου, το οποίο έχει ψαχτεί από χημικούς για αιώνες χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει ακόμα κάρβουνο που δείχνει ότι εκεί φτιάχνανε κάποια από τα όπλα τους τα οποία ήταν από χαλκό, σίδερο, χρυσό ασήμι και ατσάλι. Υπάρχει επίσης σκωρίας και παρόμοια πράγματα με ματ, δείχνοντας ότι οι αρχαίοι τα έλιωναν τα μεταλλεύματα αυτά , αλλά μέχρι στιγμής, κανένα ίχνος από το πού και πώς αυτό γινόταν δεν έχει ανακαλυφθεί, ούτε η φόρμουλα του μεταλλεύματος. ”

”Μεταξύ των άλλων ευρημάτων, είναι δοχεία ή βάζα και φλιτζάνια χαλκού και χρυσού, με πολύ καλλιτεχνικό σχεδιασμό. Το έργο περιλαμβάνει κεραμικά σκεύη εμαγιέ και εφυαλωμένα αγγεία. Ένας άλλος διάδρομος οδηγεί για τις σιταποθήκες, όπου βρίσκονται στην ανατολική πλευρά από τον ναό. Περιέχουν τους σπόρους διαφόρων ειδών. Μία πολύ μεγάλη αποθήκη δεν έχει ακόμη καταχωρηθεί, όμως είναι δώδεκα μέτρα ύψος και μπορεί να επιτευχθεί μόνο από το παραπάνω σημείο. Δύο άγκιστρα χαλκού εκτείνονται στην άκρη, γεγονός που δείχνει ότι κάποιο είδος σκάλας υπήρχε εκεί. Ένα Γκρι μεταλλικό ραβδί βρέθηκε επίσης σε αυτό το σπήλαιο, το οποίο οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τίποτα για το μετάλλευμα αυτό. Μοιάζει με πλατίνα. “
“Ετερόκλητα σκορπισμένα στο πάτωμα παντού είναι αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν << μάτια γάτας >>, μια κίτρινη πέτρα που δεν έχει μεγάλη αξία. Κάθε ένα από αυτά είναι χαραγμένο με ιερογλυφικά σχεδόν όπως τα Αιγυπτιακά”.
Σε όλα τα δοχεία, ή τοίχους πάνω από τις πόρτες, αλλά και πέτρινες πλάκες που βρέθηκαν υπάρχουν τα μυστηριώδης ιερογλυφικά, όπου και είναι ( το κλειδί για την οποία το Ινστιτούτο Smithsonian το οποίο και υπάρχει μέχρι τις μέρες μας ελπίζει ακόμα να ανακαλύψει ). Η χάραξη των δισκίων έχει μάλλον να κάνει με τη θρησκεία των ανθρώπων. Παρόμοια ιερογλυφικά έχουν βρεθεί στη νότια Αριζόνα. Μεταξύ των εικονογραφικών γραπτών, βρίσκονται μόνο δύο ζώα. Μία είναι προϊστορικού τύπου. ”
“Ο τάφος ή κρύπτη στην οποία η μούμιες βρέθηκαν είναι μία από τις μεγαλύτερες, οι θάλαμοι, τα τοιχώματα είναι λοξά προς τα πίσω σε μία γωνία περίπου 35 μοιρών. Στις βαθμίδες αυτές είναι τοποθετημένες μούμιες, η κάθε μια καταλαμβάνει ένα ξεχωριστό λαξευμένο ράφι. Κάθε ένα είναι ένας μικρός πάγκος, επί των οποίων βρίσκονται κύπελλα χαλκού και κομμάτια από σπασμένα σπαθιά. Μερικές από τις μούμιες είναι καλυμμένες με πηλό, και όλες είναι τυλιγμένες σε ύφασμα από φλοιό. Οι λάρνακες ή φλιτζάνια στις χαμηλότερες βαθμίδες είναι χοντρά, ενώ μόλις στα υψηλότερα ράφια, τα δοχεία είναι λεπτότερα στο σχεδιασμό, δείχνει ένα μεταγενέστερο στάδιο του πολιτισμού. ”
“Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι μούμιες που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι είναι άνδρες, χωρίς παιδιά ή γυναίκες να είναι θαμμένοι εδώ. Αυτό οδηγεί στην πεποίθηση ότι αυτή η ενότητα ήταν οι στρατώνες των πολεμιστών >>. Μεταξύ των ευρημάτων, δεν υπάρχουν οστά ζώων. Πολλά από τα δωμάτια είναι γυμνά ένα δωμάτιο, περίπου 40 με 700 πόδια, ήταν ίσως η κύρια τραπεζαρία, γιατί μαγειρικά σκεύη βρίσκονται εδώ “.“500.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν ζήσει στο σπήλαιο αυτό άνετα. Μία θεωρία είναι ότι οι σημερινές φυλές Ινδιάνων που βρέθηκαν στην Αριζόνα είναι απόγονοι των δουλοπάροικων ή σκλάβοι των ανθρώπων, που κατοικούσαν σε αυτήν τη σπηλιά. Αναμφίβολα πριν χιλιάδες χρόνια πριν από τη χριστιανική εποχή ένας λαός που ζούσε εδώ είχε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο πολιτισμού. Η χρονολογία της ανθρώπινης ιστορίας είναι γεμάτη από κενά. ”
Ο Καθηγητής της Ιορδανίας έχει πολύ ενθουσιασμό από τις ανακαλύψεις και πιστεύει ότι το εύρημα θα αποδειχθεί ανυπολόγιστης αξίας στον αρχαιολογικό κόσμο.
“Για ένα πράγμα δεν έχω μιλήσει, μπορεί να είναι ενδιαφέρον. Υπάρχει ένας θάλαμος, πέρασμα το οποίο δεν αερίζεται, και όταν πλησίασα ένα θανάσιμο αέριο, φιδίσια μυρωδιά κόντευε να μας σκοτώσει. Το φως μας δεν μπορούσε να διαπεράσει το σκοτάδι, και μέχρι να έχουμε ισχυρότερο φως, δεν θα ξέρουμε τι περιέχει ο θάλαμος. Μερικοί λένε ότι τα φίδια γεννάνε εκεί, αυτή την ιδέα δεν τι πιστεύω, πιστεύω ότι μπορεί να περιέχει ένα θανατηφόρο αέριο ή χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται από τους αρχαίους. Δεν ακούγονται ήχοι, αλλά μυρίζει όπως το φιδίσιο δηλητήριο ακριβώς το ίδιο. ”
“Όλη η υπόγεια εγκατάσταση δίνει ένα τόνο περίεργο. Η κατήφεια είναι σαν ένα βάρος στους ώμους μας, και οι φακοί και τα κεριά μας κάνει μόνο το σκοτάδι πιο μαύρο. Η Φαντασία μπορεί να απολαμβάνει, σε εικασίες και ασεβείς ονειροπολήσεις στα βάθη των αιώνων που πέρασαν μέχρι τώρα στο χώρο αυτό. ”
Υπάρχει ένας ινδιάνικος μύθος σε σχέση με την αυτή η ιστορία, είναι αξιοσημείωτο ότι μεταξύ των Ινδιάνων Χόπι η παράδοση λέγεται ότι οι πρόγονοί τους ζούσαν κάποτε σε ένα υπόκοσμο στο Γκραντ Κάνυον μέχρι που προέκυψε διαφωνία μεταξύ του καλού και του κακού, οι άνθρωποι που είχαν μία καρδιά και τους ανθρώπους με τις δύο καρδιές. Ο Machetto, ο οποίος ήταν αρχηγός τους, τους συμβούλευσε να αφήσει το κάτω κόσμο, αλλά δεν υπήρχε διέξοδος. Ο επικεφαλής έκανε αυθυποβολή σε ένα υπόγειο δέντρο για να μεγαλώσει και να τρυπήσει την οροφή του υποκόσμου, και τότε οι άνθρωποι με την μια καρδιά αναρριχήθηκαν έξω…. Έστειλαν ένα μήνυμα στο ναό του Ήλιου με έναν αγγελιοφόρο, ζητώντας την ευλογία της ειρήνης, της καλής θέλησης και τη βροχή για τους ανθρώπους με την μια καρδιά.
Αυτό αγγελιοφόρος δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά σήμερα στα χωριά των Χόπι τη δύση του ηλίου μπορεί να δει τους γέροντες της φυλής από τις σκηνές τους ατενίζοντας προς τον ήλιο, ψάχνουν για τον αγγελιοφόρο. Όταν επιστρέψει, τα εδάφη τους και ο αρχαίος τόπος κατοικίας θα επανέλθει σε αυτούς. Αυτή είναι η παράδοση. Ανάμεσα στα χαρακτικά των ζώων στο σπήλαιο υπάρχει η εικόνα μιας καρδιάς πάνω από το σημείο όπου βρίσκεται…..
Υπάρχουν δύο θεωρίες για την προέλευση των Αιγυπτίων. Το ένα είναι ότι ήρθαν από την Ασία!!!! Ένα άλλο ότι η φυλετική βάση ήταν στην άνω περιοχή του Νείλου. Ο Heeren, αιγυπτιολόγος, πίστευε στην ινδιάνικη καταγωγή των Αιγυπτίων. Οι ανακαλύψεις του Grand Canyon μπορεί να ρίξει περισσότερο φως στην ανθρώπινη εξέλιξη και την προϊστορική εποχή.
Αν και τα χρόνια έχουν περάσει, ποτέ δεν έγινε γνωστό το τι έχει ανακαλυφθεί εκεί μέσα, είναι σχεδόν άγνωστο το τι υπάρχει εκεί μέσα. Είναι το πιο απόρθητο αρχαιολογικό εύρημα στον κόσμο που ακόμα και οι αρχαιολόγοι δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί. Αρχαιολόγοι υπάρχουν μα είναι ειδικευμένοι από το κράτος και ασχολούντο μόνο με αυτό και τίποτα άλλο. Πολλοί κάνουν λόγο για εξωγήινο πολιτισμό ή ακόμα και για εσωγήινο. Αυτό γιατί το 1933 από τον αρχαιολόγο Τομ Άντριου όπου και εξερεύνησε για λίγο το σπήλαιο είχε πει:
<< Μακάρι να μπορούσα να τραβήξω φωτογραφίες για να σας δείξω το τι υπάρχει εκεί μέσα, φαίνεται να είναι μια υπόγεια πόλη όπου φιλοξενούσε σχεδόν 1.000.000 κόσμο! Υπάρχουν πολλοί διάδρομοι οι οποίοι και προχωρούν προς το εσωτερικό για εκατοντάδες μίλια και συνέχεια βρίσκουμε ευρήματα! Δεν θα συμφωνήσω με την Αιγυπτιακή εξήγηση τα ιερογλυφικά μοιάζουν μα δεν είναι Αιγυπτιακά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό, το να λένε ότι είναι Αιγύπτιοι αυτοί που ήταν εδώ μέσα! Τα αγάλματα τα οποία απεικονίζουν τους θεούς δεν έχουν να κάνουν με τίποτα με τους Αιγυπτιακούς θεούς…. είναι κάτι άλλο, θυμίζει κάτι μεταξύ Ανατολής ( βουδισμού ) και Αιγυπτίων σαν να έχουν γίνει ένα! Το ποιο αξιοπερίεργο από όλα είναι ότι το όλο υπόγειο σύμπλεγμα που κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλο είναι έχει φτιαχτεί από μέσα προς τα έξω! Υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα τα οποία οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα το τι μέταλλο είναι, αλλά υπάρχουν και κάποια αγάλματα που δείχνουν από την δομή τους να μπορούσαν να περπατούν! Ένα από τα ποιο αινιγματικά ερωτήματα είναι πως φωταγωγούσαν όλο αυτό το υπόγειο σύμπλεγμα το οποίο και δεν δείχνει να σταματά πουθενά. Επίσης κάποιοι από τους αρχαιολόγους αλλά και βοηθούς έχουν νιώσει κάτι να τους παρακολουθεί στενά χωρίς ποτέ να το δουν. Έχουν ακούσει επίσης από τα βάθη του υπόγειου συμπλέγματος διάφορες ομιλίες ή έτσι τους φάνηκε. Βλέπετε άμα κάτσεις καιρό εκεί μέσα το μυαλό φτιάχνει την δικιά του φαντασία! Τα λέω αυτά διότι το FBI μου απαγόρεψε να τα αναγγείλω λόγο κρατικού μυστικού. Για μένα στην αρχαιολογία δεν υπάρχει κρατικό μυστικό πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει για κάθε αρχαίο πολιτισμό ακόμη και για αυτούς που είναι άγνωστοι όπως αυτός εδώ. Εγώ σαν αρχαιολόγος δεν θα σταματήσω να δίνω πληροφορίες…. >>


Λένε ότι αυτά είναι σκίτσα που έκανε ο εξαφανισμένος πλέον αρχαιολόγος και δείχνει την μια πόλη που βρήκαν μέσα κάπου βαθιά αλλά και άλλοι θάλαμοι με μούμιες!!!!
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κανείς, μετά από αυτό χάθηκε και δεν ξανά βρέθηκε ποτέ. Αυτήν την μικρή και σύντομη συνέντευξη την έδωσε σε μια τότε τοπική εφημερίδα ……. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κανείς τότε αλλά και μέχρι σήμερα δεν ξέρει το όνομα του αλλά και σαν αρχαιολόγο….. ή εξαφάνισαν καλά τα στοιχεία του ή δεν ήταν αρχαιολόγος. Μα αν δεν ήταν τότε τι ήταν!;
Από τότε κανείς δεν έχει δώσει παρά πάνω στοιχεία για αυτό το μέρος εκτός από κάποιες φωτογραφίες από μέσα από το υπόγειο αυτό βασίλειο. Εγώ παρότι βρέθηκα στην περιοχή και προσπάθησα να προσεγγίσω το σημείο, όχι για να μπω μέσα πράγμα που θα λάτρευα να κάνω μα για να δω το μέρος με σταμάτησαν δυο Δασονόμοι και μου είπαν ότι είναι απαγορευμένη περιοχή για να πλησιάσω. Όταν τους ρώτησα γιατί. Μου απάντησαν ευγενικά ότι έτσι έχει αποφασιστεί από την Αμερικανική κυβέρνηση εδώ και 70 χρόνια!!!! Μου πρότειναν να πάω να δω άλλα μέρη από το Γκραντ Κάνυον όπου και είναι ποιο τουριστικά από εκεί που ήμουν.
Αν και προσπάθησα από ντόπιους να μάθω κάτι παρά πάνω ο καθένας μου έλεγε ότι το μόνο που ήξεραν είναι ότι ήταν ένας υπόγειος θάλαμος Αιγυπτίων που τους παρέσυρε η θάλασσα από την Μεσόγειο και τους έφτασε εκεί!!!! Έτσι τους λένε εδώ και καιρό και αυτό πιστεύουν. Όχι!!!! Δεν τα βάζω με τον απλό τον κόσμο αλλά ότι τους σερβίρουν το πιστεύουν ίσως γιατί δεν το ψάχνουν παρά πάνω. Ωραία λοιπόν!!!! Ας υποθέσουμε ότι έχουν δίκιο και οι Αιγύπτιοι κατάφεραν και φτάσανε στην Αμερική που δεν αμφιβάλω ότι μπορεί και να έχει γίνει, γιατί δεν φτιάξανε πυραμίδες όπως στην Αίγυπτο και να ανθήσει ένας Αιγυπτιακός πολιτισμός εκεί στα παράλια!;! Μα προτίμησαν να φτάσουν στην ενδοχώρα και σε αυτά τα άγρια μέρη να φτιάξουν κάτι το οποίο απαιτούσε εκατοντάδες χιλιάδες χέρια για να γίνει…… δηλαδή μιλάμε για χιλιάδες πλοία από την Αίγυπτο να φύγουν και να πάνε στην Αμερική!!!! Κάποιοι λένε ότι οι ινδιάνοι φύγανε και φτιάξανε το Αιγυπτιακό έθνος και για αυτό είναι και τόσο ερυθρόμαυροι ( !!!! ). Δεν ξέρω πότε να γελάσω με αυτές τις θεωρίες που πολύς κόσμος πραγματικά πιστεύει, πιστεύει με ότι << χαρούπι >> τους σερβίρει το κάθε αρχαιολογικό ινστιτούτο όπως το Smithsonian!!!! Η πλάκα είναι ότι έχει γίνει δεκτή αυτή η γνώμη από πολλούς αρχαιολόγους χωρίς να δουν το πότε άνθισε το πιο αινιγματικό αρχαιολογικό υπόγεια-πολιτεία-σύμπλεγμα στον κόσμο!!!! Αλλά άμα το λέει ο τάδε γνωστός και βραβευμένος αρχαιολόγος έτσι θα είναι και δεν σηκώνουν συζήτηση….. άρε ζώα!!!! Το ξέρω ότι γίνομαι κυνικός, αλλά δεν μπορώ γιατί όσοι έχουν εναντιωθεί σε τέτοια ινστιτούτα έχουν χάσει τις δουλείες τους αμέσως και γίνονται οι περίγελοι του κόσμου. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία να σας δώσω, ότι και να σας πω ή να σας πουν παρά πάνω θα είναι ψέμα. Όμως Η Αμερική όπως θα είδατε και στους χάρτες έχουν ονομάσει τις περιοχές με Αιγυπτιακά ονόματα θεών αλλά έχουν φτιάξει και χάρτες πάνω σε αυτό!!!! Τραγελαφικό μια και δεν μπορεί κανείς να πάει στο σημείο αυτό. Υπάρχουν όμως οδηγοί που για 220 δολάρια θα σας πάνε μέσω ποταμού και θα σας δείξουν τα ερείπια των Χόπι αλλά και τις σπηλιές τους για αυτά τα οποία νομίζατε ότι θα δείτε…… χε χε χεχε Αμερικάνοι….. μια χαρά!!!! Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!  
 
invisiblelycans.gr
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2016/02/grand-canyon.html

"Πυρ ομαδόν" από Ρωσία και... Ιράν κατά της Τουρκίας για τις παραβιάσεις του ΕΕΧ και τις εμπλοκές στο Αιγαίο!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160217/defencenet/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF-0#sthash.dRizT8JH.unlGktXT.dpuf

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160217/defencenet/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF-0#sthash.dRizT8JH.unlGktXT.dpuf
Μεγάλη έκταση δίνουν τα ρωσικά και τα ιρανικά (για πρώτη φορά, τα συγκεκριμένα...) κρατικά ΜΜΕ  με δημοσίευματα στο Sputnik και στο κρατικό ιρανικό Presstv στην προχθεσινή μαζική παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και τις εμπλοκές ελληνικών και τουρκικών ΜΜΕ που έφερε πρώτο στην δημοσιότητα το pronews.gr
Μάλιστα το Sputnik αναπαράγοντας το ρεπορτάζ του pronews.gr σημειώνει ότι "η τουρκική Αεροπορία παραβιάζει τον ελληνικό ενάεριο χώρο σε καθημερινή βάση"!
Xαρακτηριστικά οι Ρώσοι αναφέρουν το γεγονός ότι η ΤΗΚ (τουρκική Αεροπορία) παραβίασε το 2014 τον ελληνικό εναέριο χώρο 2.224 φορές. 
Οι Ιρανοί αναφέρονται στην τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο με τίτλο στο εν λόγω άρθρο: "Turkish fighter jets violate Greek airspace"!
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων σημειώνει ότι "Τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη παραβίασαν τον εναέριο χώρο της  Ελλάδος πάνω από τα νησιά του Αιγαίου πολλές φορές. Εξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας  διενέργησαν πάνω από 20 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στην περιοχή των νησιών του ανατολικού και  του κεντρικού Αιγαίου.
Δύο  από τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα και αμέσως ενεπλάκησαν σε  εικονικές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία μετέβησαν αμέσως στην περιοχή για να τα  αναχαιτίσουν."
Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι Ιρανός αναγνώστης στο presstv στο σχόλιο του αναφέρει πως "Κάποτε οι Έλληνες δεν θα τα ανεχόντουσαν αυτά" προφανώς γνωρίζοντας την ιστορία μας...
Πάντως, η τοποθέτηση του ιρανικού κρατικού Μέσου, είναι άκρως εντυπωσιακή. Και σχετίζεται πιθανότατα με αυτό που αποκάλυψε στο άρθρο του στο pronews.gr χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Eνέργειας Π.Σκουρλέτης: Οτι η Ελλάδα προορίζεται από το Ιράν να αποτελέσει την πύλη εισόδου του στην Ευρώπη...
Για πρώτη φορά όμως το θέμα καλύπτεται και από λιβανέζικα ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα από το Almasdarnews.
Κάτι που αποτελεί έκπληξη καθώς τα λιβανέζικα ΜΜΕ πρώτη φορά ασχολούνται με αυτό το θέμα, σε μία χώρα όπου η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ έχει πολλές "άκρες"... 
Το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων κάνει σαφή αναφορά στην παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου που έγινε πριν τρεις ημέρες από έξι τουρκικά μαχητικά στην περιοχή της Λήμνου και της Λέσβου.
Αναφέρεται επίσης και στις δυο εμπλοκές κατά την αναχάιτιση των τουρκικών μαχητικών από τα ελληνικά μαχητικά  και τονίζουν και αυτοί το εντυπωσιακό νούμερο παραβιάσεων από την ΤΗΚ που το 2014 έφτασε όπως προείπαμε τις 2.224.
Σημειώνεται ότι η σιιτική Xεζμπολάχ εκπαιδεύει Ορθόδοξους Χριστιανούς του Λιβάνου και πολεμούν μαζί της κατόπιν προσκλήσεως του ίδιου του ηγέτη της οργάνωσης Χασάν Νασράλα.
Είναι μια ακόμα ένδειξη των κοινών αγώνων των σιιτών μουσουλμάνων με τους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, που στην πλειοψηφία τους είναι ελληνορθόδοξοι.
Το μίσος των εξτρεμιστών ισλαμιστών σουνιτών για τους σιίτες είναι αβυσσαλέο, ενώ η γεωπολιτική συμμαχία σιιτών και Ορθοδόξων Χριτιανών έχει σφυρηλατηθεί από τις στενές σχέσεις Ρωσίας-Ιράν.
Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χασάν Νασράλα ο ηγέτης της Χεζμπολάχ κάνει έκκληση στους Χριστιανούς να πολεμήσουν στο πλάι των σιιτών εναντίον των εξτρεμιστών σουνιτών.
 
Στο επόμενο θα δείτε χριστιανή Λιβανέζα τραγουδίστρια να αφιερώνει τραγουδι στην Χεζμπολάχ. Είναι εμφανές ότι σιίτες αλαουϊτες (σιιτική αίρεση με χριστιανικές δοξασίες, πιστεύουν στον Τριαδικο Θεό) και χριστιανοί έχουν ανεκτικότητα, μεταξύ τους
 
Ακόμα είναι "νωπές" οι δηλώσεις του Γ.Γ του ΝΑΤΟ  Jens Stoltenberg,ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο είπε προ δύο μηνών:
"Άλλο οι τουρκικές στην Ελλάδα και άλλο οι ρωσικές στην Τουρκία" δημιουργώντας απορίες για τον τρόπο που "βλέπουν" το Διεθνές Δίκαιο οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι Δυτικοί.   Τότε μίλησε για το δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπιστεί τα σύνορά της αλλά όταν αναγκάστηκε από σωρεία δημοσιογρφικών ερωτήσεων να αναφερθεί στις  παραβιάσεις των Τούρκων στον ελληνικό εναέριο χώρο,  χωρίς να "κοκκινήσει" είπε ότι πρόκειται για «δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις».  
Ο δημοσιογράφος από το CNN Χάλα  Γκοράνι τότε σχολίασε ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ εφαρμόζει την γνωστή πολιτική των « δύο μέτρων και δύο σταθμών» ή κοινώς "ότι μας συμφέρει λέμε".
Η τουρκική επιθετικότητα των τελευταίων ημερών έχει καταστεί πλέον καθημερινότητα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Δωδεκανήσου καθώς αποθρασύνεται από την συμπεριφορά του υποτιθέμενου "συμμαχικού" ΝΑΤΟ.
Σε αυτό τον σχεδιασμό ευρύτερης αμφισβήτησης των Δωδεκανήσων και της ελληνικής επικράτειας εντάσσονται τα μπαράζ παραβάσεων αφού και προχθές πραγματοποιήθηκαν στο ΒΑ και ΝΑ Αιγαίο 13 παραβιάσεις από συνολικά 21 τουρκικά πολεμικά και ελικόπτερα, αλλά και η ανακοίνωση της NAVTEX του σταθμού Αττάλειας (υπ’ αριθμόν 118/16), με την οποία χθες δεσμεύθηκε για περίπου έξι ώρες σχεδόν ολόκληρη η περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελλόριζο.
Η συγκεκριμένη NAVTEX εντάσσεται στην στρατηγική της Άγκυρας, η οποία θεωρεί ότι το Καστελλόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα και και ότι τουρκική παρεμβάλλεται μεταξύ του συγκεκριμένου νησιού και της Ρόδου, με στόχο φυσικά να αποκόψει την ένωση των ΑΟΖ των δύο ελληνικών κρατών Ελλάδας και Κύπρου αλλά και να "πατήσει" πόδι η Άγκυρα στην περιβόητη "λεκάνη του Ηροδότου" όπου πιστεύεται ότι βρίκσεται μια πολύ μεγάλη "αποθήκη" υδρογονανθράκων.


http://www.pronews.gr/

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!



Vasilis Theodoropoulos

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟ 23/25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1923 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΆΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 1930, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΕΝΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ 100 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ 1924, ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ –ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»- ΣΕ 12,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΆΓΚΥΡΑΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4793/1930, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 1930 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 15% ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 25%, ΕΝΩ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=20964

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ. VIDEO

Ελληνικο Greek dna

Το Ελληνικό DNA διαφέρει από των υπολοίπων λαών δηλώνει Έλληνας γενετιστής.

Ίσως μετά από το βίντεο που θα δείτε θα αναρωτηθείτε…. Διαφέρει προς το καλύτερο η προς το χειρότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς μιας και η κατάσταση της χώρας, μας έκανε να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα;

Ο χρόνος θα δείξει μέσα από τα γεγονότα…

Δείτε το βίντεο

 
http://www.votegreece.gr/archives/52773

Ψάχνουν αφορμή για να εισβάλουν οι τούρκοι. Για “απαγωγή” ιμάμη μιλούν οι άνθρωποι του προξενείου στη Θράκη!


Στις 29 Ιανουαρίου, κάθε χρόνο, τα ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου στη Θράκη γιορτάζουν την “ημέρα της εθνικής αντίστασης των Τούρκων” κατά των Ελλήνων με αφορμή κάποια επεισόδια που σημειώθηκαν εκεί το 1988. Βλακώδη πράγματα που αρρωστημένους εθνικιστές που ελέγχονται από την ‘Αγκυρα. 

Έτσι, εντελώς “τυχαία”, λοιπόν, την παραμονή, στις 28 Ιανουαρίου 2016, κάποιοι Έλληνες -κατά τους εν λόγω κύκλους- απήγαγαν τον βοηθό του γνωστού υπαλλήλου του προξενείου και ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ.

Όμως το πρόβλημα είναι ότι απαγωγή ιμάμη δεν αποδείχθηκε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά οι κύκλοι του προξενείου “ανέβασαν” το θέμα, το οποίο αντιλαμβάνομαι ότι έγινε πρωτοσέλιδο στην Τουρκία. Μάλιστα, κατ’ αυτούς, οι Ελληνες, κατά δήλωσή (;) τους, απαγωγείς ήταν τόσο ηλίθιοι που αποκάλυψαν ποιοι ήταν στον απαχθέντα. Τι σόι απαγωγείς είναι αυτοί δεν μπορώ να καταλάβω…
Αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιοι χρήσιμοι στην Άγκυρα ηλίθιοι συμπατριώτες μας –οι ανόητοι Χρυσαυγίτες, ας πούμε– να προέβησαν σε μια τέτοια κίνηση. ‘Όμως, όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως πρόκειται για στημένη υπόθεση, σε μια προσπάθεια της Άγκυρας να βρει διέξοδο στα τρομακτικά προβλήματα και τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει η πολιτική του Ταγίπ Ερντογάν και του Αχμετ Νταβούτογλου, των ακραίων ισλαμιστών που ελέγχουν την Τουρκία. 

Φαίνεται πως οι φανατικοί ισλαμιστές που κυβερνούν την Τουρκία ψάχνουν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν ένταση στη Θράκη και να ξεπλύνουν το ρεζίλεμα που έχει πάθει στα νότια σύνορά της, καταγάγοντας «περηφανή νίκη» στο μέτωπο που έχει συνηθίσει να θεωρεί «σίγουρο», αυτό με την Ελλάδα… Εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση, που έχει ημι-διαλύσει τη χώρα μας.
Μετά από τις προκλήσεις με τα ερευνητικά σκάφη που βγάζει στο Αιγαίο, τις άθλιες NOTAM και NAVTEX που μας «βομβαρδίζει» αμφισβητώντας κυριαρχικά δικαιώματα, η Τουρκία τώρα ανακαλύπτει σχέδια «σκοτεινών κύκλων» για να βλάψουν τη μειονότητα – που πολύ αμφιβάλουμε αν θέλγεται και πολύ από τον «παράδεισο» του Ερντογάν πλέον – και ανακαλύπτει μέχρι και… απαγωγές ιμάμηδων! 

Διαβάστε την ανακοίνωση γνωστών «μειονοτικών κύκλων» στη Θράκη και θα καταλάβετε εύκολα τι εννοούμε… Λύσσαξαν που η Ελλάδα δεν τους κάνει τη χάρη να σηκώσει τους τόνους δίνοντάς τους πάτημα να κάνουν τα «κοκοράκια» με τη «μητέρα πατρίδα» να σπεύδει να «καθαρίσει»…
To αστείο είναι πως αν και η απαγωγή (με ή χωρίς εισαγωγικά) έγινε στις 28 Ιανουαρίου, ο μεν ψευδομουφτής την κατήγγειλε στις 6 Φεβρουαρίου, το δε DEB στις 15 Φεβρουαρίου. 

Ιδού λοιπόν: 
“Από την ανακοίνωση με ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου 2016 του Μουφτή μας Αχμέτ Μέτε, μαθαίνουμε πως το βράδυ της 28 Ιανουαρίου 2016, η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Φρουροί της Θράκης» φορώντας μάσκες και γάντια απήγαγαν έναν ιμάμη, οικογενειακό φίλο και συγγενή του Μουφτή μας, τον ανέβασαν σε ένα αυτοκίνητο και κατά την διάρκεια της απαγωγής του, προσέβαλαν τον Μουφτή μας και είπαν στον ιμάμη να ενημερώσει πως θα βλάψουν τον Μουφτή μας και την οικογένεια του. 

Όπως είναι γνωστό η ίδια οργάνωση στις 8 Δεκεμβρίου 2015 σε επίθεση που πραγματοποίησε στα νέα κεντρικά μας γραφεία, έσπασε τζάμια, έγραψε συνθήματα στους τοίχους και έκλεψε το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το δυστύχημα ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ. 

Σε μια περίοδο παγκοσμίως προβληματική, με την οικονομική κρίση που έχει φτάσει στο μέγεθος της κοινωνικής έκρηξης στην χώρα μας, την στιγμή δηλαδή που χρειάζονται λογικές συμπεριφορές, καταγγέλλουμε αυτές τις κινήσεις που επιχειρούν να χαλάσουν την γαλήνη στην περιοχή μας, ενώ δηλώνουμε σε όλη την κοινή γνώμη πως ο Μουφτής Ξάνθης δεν είναι μόνος, αλλά ως ΚΙΕΦ βρισκόμαστε δίπλα του. 

Αυτό το τελευταίο περιστατικό έδειξε πως η ζωή και η περιουσία των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης τελούν υπό απειλή. Τέτοιου είδους περιστατικά στην επί 35 χρόνια μέλος της Ε.Ε. Ελλάδα, βλάπτουν την δημοκρατία μας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτού του είδους γεγονότα διαταράσσουν την γαλήνη της περιοχής μας και προκαλούν στους ανθρώπους ανησυχίες για το μέλλον. 

Η ανακοίνωση του Μουφτή μας Αχμέτ Μέτε αποτελεί μια ανοιχτή καταγγελία. Μετά από αυτή την καταγγελία αποτελεί καθήκον των αρμόδιων κρατικών αρχών να συλλάβουν και να οδηγήσουν στην δικαιοσύνη τα μέλη αυτής της οργάνωσης”.
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
mignatiou.com
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_930.html

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟ…ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ! (ας μας ρώταγαν)

ΦΟΤΟ1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για άλλη μια φορά οι Γερμανοί αποδεικνύονται σαν οι μεγαλύτεροι μιζαδόροι που ενέχονται σε μεγάλα σκάνδαλα δωροδοκιών ειδικά για γερμανικά οπλικά συστήματα, (άλλωστε έχουμε πικρή πείρα από αυτό) και αυτή την φορά το σκάνδαλο ξέσπασε στην μεγάλη στρατηγική τους σύμμαχο την Τουρκία.

Αυτοί που κατηγορούν άλλες χώρες και ιδιαιτέρα την Ελλάδα για κρατικούς μηχανισμούς βυθισμένους στην διαπλοκή, αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι διαπλεκόμενοι διαφθορείς σε παγκόσμιο επίπεδο. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με τις μίζες τους εξόργισαν τους ίδιους τους Αμερικανούς με αποτέλεσμα να ξεσκεπαστεί το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens στην χώρα μας, (ακόμα ατιμώρητο κύριε… Χριστοφορίδη!)
Αυτή την φορά το νέο γερμανικό σκάνδαλο αφορά την παραγγελία από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έξη υποβρυχίων της γερμανικής εταιρείας, ThyssenKrup marıne System, (HDW), που είχε γίνει το 2009. Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα ο εισαγγελέας της Βρέμης, Frank Passade, απεύθυνε κατηγορίες σε 14 στελέχη της εταιρείας και σε δυο Τούρκους ότι ενέχονται σε δωροδοκίες σε στελέχη του τουρκικού υπουργείου Άμυνας και όχι μόνο, για να προτιμήσουν τα γερμανικά υποβρύχια τα οποία όπως είναι γνωστό παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα.

  ΦΟΤΟ2
 
Η τελική φάση της παράδοσης αυτών των υποβρυχίων είχε γίνει στον τουρκικό πολεμικό ναύσταθμο του Gölcuk, όπου όμως οι έλεγχοι που έγιναν από τους Τούρκους ειδικούς απόδειξαν ότι έχουν πάρα πολλά προβλήματα κάτι αντίστοιχο με τα γερμανικά υποβρύχια που είχαν παραδοθεί στην Ελλάδα, εκείνο το μεγάλο σκάνδαλο που μέχρι σήμερα μένει στα συρτάρια.
Ήδη όπως αναφέρουν τα τούρκικα δημοσιεύματα, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και η Διεύθυνση της Τουρκικής Πολεμικής Βιομηχανίας έχουν συστήσει ειδική Επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο και αναμένονται τα πορίσματα ενώ παράλληλα στην Γερμανία συνεχίζονται οι ανακρίσεις.
Ίσως τώρα να κατάλαβαν οι Τούρκοι τι εστί… γερμανικό «βερίκοκο»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_956.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ---- ---ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΛΠ

ΘΕΜΑ:

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

1ΟΝ  Άμεση υποστήριξη και επανασύσταση στο 100% της πολεμικής βιομηχανίας όπως, Ε.Β.Ο ελληνική βιομηχανία όπλων, ΕΛΒΟ ελληνική βιομηχανία οχημάτων, Ε.Α.Β ελληνική αεροπορική βιομηχανία, για την αυτονομία και αυτάρκεια των ένοπλων δυνάμεων της χώρας.

2ον Άμεση επαναλειτουργία των  ελληνικών κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής   βελτίωσης της κτηνοτροφίας και των ελληνικών βιομηχανιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα με σκοπό την μείωση του κόστους και αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής.

3ον μηδενική φορολογία στην αγροτική παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια με σκοπό την ανάκαμψη του αγροτικού πληθυσμού.

4ον μηδενικό ΦΠΑ στα πρωτογενή προϊόντα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που σχετίζονται με την επιβίωση του πληθυσμού.

5ον κατάργηση των δασμών σε όλα τα αγροτικά  μηχανήματα  και αγροτικά προϊόντα εισαγωγής για την μείωση του κόστους παραγωγής μέσω τού κεφαλαίου.

6ον αυτονομία του ΟΓΑ κατάργηση του προτεινόμενου ασφαλιστικού που προωθείτε για όλους τους οικονομικούς κλάδους και κατάργηση όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών  δανείων, η περίοδο χάριτος μέχρι ανακάμψεως της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής.

7ον κατάργηση της διατάξεως προκαταβολής ΦΠΑ 100% του επόμενου χρόνου επί αβέβαιου προσεχούς κύκλου των επιχειρήσεων και λοιπόν, ειδικώς του πρωτογενή τομέα ο οποίος βάλετε και από κλιματολογικές συνθήκες.

8ον τελικό άθροισμα άμεσης και έμμεσης φορολογίας 10% για όλους τους κλάδους της οικονομίας.

9ον  μηδενικούς φόρους στον πρωτογενή τομέα εν όσο αφορά την ενέργεια.

10ον κατάργηση του Αγγλικού δικαίου και επαναφορά του αστικού δικαίου με επανεκπαίδευση των δικαστικών στο αστικό δίκαιο.

11ον  κατάργηση των αποφάσεων του ΚΥ.Σ.Ε.Α Μάρτιος 2013 με επανασύσταση του Α και Β σώματος στρατού για την κάλυψη και ασφάλεια των δυτικών  συνόρων και γενικά της Βορείου Ελλάδος και ήτοι της περιουσίας του πρωτογενή τομέα και των υπολοίπων κλάδων με  Άμεση αποσύνδεση και υπαγωγή στο  ΓΕΕΘΑ των ταξιαρχιών και μεραρχιών της Ελλάδος που έχουνε υπαχθεί στο στρατηγείο ΝΑΤΟ Θεσσαλονίκης.


12ον απαιτούμε άμεσο τριπλασιασμό των μισθών των αξιωματικών των ένοπλων δυνάμεων και του αστυνομικού σώματος με επαναφορά του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ διότι στην κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει αδυνατούν να υπερασπιστούν την ασφάλεια μας και ειδικός στην βόρεια
Ελλάδα., και τετραπλασιασμό των μισθών των Ελλήνων πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και διασφάλιση των οικογενειών τους σε περίπτωση απώλειας.

13ον επανασύσταση της εθνοφυλακής με οπλισμό νέας τεχνολογίας και εκπαίδευση όλων των πολιτών στον παρόν ρόλο.

14ον λογιστικό έλεγχο του χρέους για όλα τα ληφθέντα δάνεια της μεταπολιτεύσεως. Έλεγχος καταστάσεως των δανείων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας και ειδικός από το ελεγκτικό οικονομικό συνέδριο της χώρας ως ανώτατο οικονομικό δικαστήριο.

15ον έλεγχος του ΑΕΠ από το 2000, και   τιμωρία των υπευθύνων για την παραποίηση του,  σύμφωνα με τα άρθρα του συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας.

16ον επιστροφή των χρημάτων που εκλάπησαν από τους Έλληνες με την δόλια μέθοδο του  χρηματιστηρίου, ειδικά των ασφαλιστικών ταμείων και την τιμωρία των υπευθύνων.

17ον εθνικοποίηση των τραπεζών, η επιστροφή των 233 δις που εισέπραξαν δια την ανακεφαλοποίηση.

18ον έλεγχος των τραπεζών περί παράβαση των νόμων του αστικού κώδικα, άρθρων
178 και 200 που αφορά τα χρηστά ήθη και την συναλλακτική  των ηθών.

19ον       Τιμωρία όλων των υπευθύνων πολιτικών για παράβαση των νόμων 178 και 200 του αστικού κώδικα για τα προεκλογικά  τους ψεύδη, εκμεταλλευόμενη την άγνοια του Έλληνα πολίτη.

20ον  επαναφορά των συντάξεων σε επίπεδα υγιούς  επιβίωσης των συνταξιούχων  αντάξια των εργαζομένων.

21ον αξιοποίηση του ορυκτού και θαλάσσιου πλούτου σε εθνικό επίπεδο.


22ον άμεση επανασύσταση του συστήματος υγείας και τριπλασιασμό μισθού των  ιατρών  δια την βελτίωση εξυπηρέτησης των Ελλήνων ασθενών.

23ον άμεση επανασύσταση της παιδείας με σκοπό την πνευματική αναβάθμιση των Ελλήνων  και αλλαγή στον τρόπο διδαχής των αρχαίων ελληνικών,

24ον κίνητρα για επιστροφή των ελληνικών επιχειρήσεων.

25ον χρήση όλων των ελληνικών εφευρέσεων που αφορούν την ενίσχυση του έθνους και την αυτονομία του.

26ον κατάργηση των νομαρχιών και η μετατροπή τους σε τοπικά πανεπιστήμια με γενική απασχόληση στην έρευνα και την αξιοποίηση όλων των επαγγελμάτων του νομού με σκοπό την μόρφωση του κάθε επαγγελματία κατά επιλογή του πολίτη ώστε να τον καθιστά αυτόνομο και αυτάρκη.

27ον Έλεγχος των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας για αποφυγή παραποίησης των.


Σε τυχών περίπτωση που δεν συναινέσετε στα παραπάνω αιτήματα θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άμεση ενημέρωση σε όλα τα συμβούλια πρωτοδικών της χώρας, τους αστυνομικούς διευθυντές και λοιπά όργανα τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία του συντάγματος και ήτοι του έθνους, διότι μας οδηγείτε στην υλοποίησης από εμάς του άρθρου του 120 του συντάγματος με ταυτόχρονη δημιουργία αγροτικού φορέως με δυνατότητα  προσέγγισης και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων  του έθνους με μοναδικό σκοπό την προστασία του.

ΥΓ.
Προτάθηκε από αγρότες στον πρόεδρο της πρωτοβουλίας ( συντονιστική βορείου Ελλάδος) με πρόεδρο τον κύριο Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου μετά την λήξη της συνεδρίασης προς αποφυγή διάσπασης του ενωτικού κλίματος με σκοπό να μελετηθεί και να το θέσουν την επομένη στην Νίκαια.  Από πληροφορίες τα μέλη της πανελλήνιας συντονιστικής δεν επέτρεπαν προτάσεις πλην του ασφαλιστικού, φορολογικού, και κόστους παραγωγής.



--------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ . ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ : http://ethnegersia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%82/

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ:


Απαντησεις.

Όλα αυτά θα ήταν εφικτά σε ένα κράτος που έχει ανοδική πορεία και όχι καθοδική, και ειδικά με αυτήν την πορεία που έχουν δρομολογήσει για την Ελλάδα, δηλαδή σε μια κοινωνία που λειτουργούν όλα τέλεια και δεν έχει τα προβλήματα αυτά τα οποία γνωρίζουμε
 Ο πρωτογενής τομέας κατείχε το 17.5 % του ΑΕΠ και σήμερα κατέχει μόνο 3.5 %.
Αυτό σημαίνει μείωση του τζίρου των αγροτών κατά 80% και αυτή η πτώση προήλθε με δόλιες μακροχρόνιες μεθόδους. Φαντάσου μια χώρα που ο πραγματικός αγροτικός πληθυσμός ανέρχεται στο 10% που σήμερα αναλογεί στο 35% των εργαζόμενων όλων των τάξεων , παραγωγικών και μη και κατέχει μόνο το 3.5% του ΑΕΠ  το υπόλοιπο 65% που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες και κάποιοι έμποροι τι προσφέρουν στο ΑΕΠ;
 Αν δεν ανατραπεί άμεσα η πορεία που έχουν χαράξει δεν πρόκειται τίποτα από όλα τα παραπάνω να βοηθήσει τον αγροτικό πληθυσμό. Νομίζω πως η πρώτη παράγραφος έρχεται σε αντίθεση με την τέταρτη διότι ενώ στην πρώτη δίνει λύση για τα απλήρωτα τιμολόγια στην τέταρτη ζητάει να φύγουν οι μεσάζοντες και ήτοι οι έμποροι που ζητά να διώκονται στην πρώτη παράγραφο.

Είναι εύκολη η εφαρμογή της πρώτης παραγράφου αλλά δεν λύνει το πρόβλημα του αγροτικού πληθυσμού, παρά μόνον στα απλήρωτα τιμολόγια. Το ζητούμενο είναι το χαμηλό κόστος το οποίο έρχεται
1ον) με την αύξηση της ποιοτικής παραγωγής
2ον) με την μείωση των δασμών στο αγροτικό κεφάλαιο, όπου ο έλληνας τα πληρώνει 70% παραπάνω
3ον) η διάθεση των προϊόντων του, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί από  κεντρικά δημοπρατήρια σε κάθε νομό, όπου αποκλείετε άμεσα και η τέταρτη παράγραφος.
4ον) τιμή στα προϊόντα του ανάλογα με το κόστος παραγωγής και το κεφάλαιο που χρησιμοποιεί,
5ον) αναπροσαρμογή των τιμών ανάλογα με τα επιτόκια και το κόστος παραγωγής κάθε χρόνο σε συνεννόηση με τις καταναλωτικές οργανώσεις
 6ον) κίνητρα για παραγωγή αυτάρκειας στο εσωτερικό της χώρας  και
7ον ) ελληνική σποροπαραγωγή σε πολλαπλασιαστικό υλικό, λίπανση, φάρμακα, και αυτονομία στην ενέργεια. Διότι ελέγχουν την παραγωγή μέσα από τους σπόρους, τα φάρμακα , και την λίπανση με αποτέλεσμα το ασύμφορο της καλλιέργειας.
Συμπέρασμα θα είναι ανώφελο να πληρώνετε ο παραγωγός τα τιμολόγια του όταν δεν θα λειτουργεί με σκοπό την αύξηση του κέρδους π.χ. όταν μια αγροτική επιχείρηση είναι μείον στο τέλος της χρονιάς και αν αυτό συνεχίζετε  οδηγείτε σε κλείσιμο άσχετα με το αν εισπράττει 80% από το κεφάλαιο που έβαλε.

Δεν είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί άμεσα η ( β ) πρόταση διότι πρέπει να προϋπάρξει η ανάλογη παιδεία που σημαίνει, 1ον αναβάθμιση του πνευματικού επιπέδου των αγροτών ώστε να λειτουργούν προς όφελος του κοινωνικού και του αγροτικού συνόλου,  ταυτόχρονη συνεταιριστικοί αγωγή ώστε να μπορούν όλοι όσοι αναλαμβάνουν την ηγεσία του συνεταιρισμού να είναι σε θέση να βαθμολογήσουν την πορεία του προηγούμενου έτους και να βελτιώνουν την επερχόμενη περίοδο και 3ον μόρφωση στο αντικείμενο ώστε να μπορεί να είναι ποιοτικός στην παραγωγή με σκοπό την δική του επιβίωση και την προστασία της δημόσιας υγείας μέσα από τα προϊόντα που παράγει.
Δηλαδή θα έπρεπε ήδη να λειτουργούσαν κέντρα εκπαίδευσης των αγροτών  για την μόρφωσή τους στο αντικείμενο.

 Συμφωνώ με την Τρίτη παράγραφο αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν ακαλλιέργητες εκτάσεις να δοθούν προς εκμετάλλευση με σκοπό την μείωση της ανεργίας και την αυτονομία της χώρας σε πρωτογενή προϊόντα.

Γενικότερα. Στην κατάσταση που είναι σήμερα ο αγροτικός κόσμος και οι υπόλοιποι οικονομικοί κλάδοι θα έπρεπε να προταθεί ένα σχέδιο με συγκεκριμένο στόχο που θα αφορά όλη την χώρα, απλά χρησιμοποιώντας την μεγαλύτερη εργατική δύναμη για την επίτευξη του. Δεν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη πρόταση να λύση προβλήματα που υπάρχουν πλην ελαχίστων.
Απλά έπρεπε να γίνουν προτάσεις που αφορούν όλο τον ελληνισμό και όχι μόνον τον αγροτικό κλάδο, ειδικά τώρα που όλοι συμπαραστέκονται στον αγροτικό αγώνα. Δηλαδή μια πανελλήνια εθνεγερσία με πρωτοπόρο τον αγροτικό κλάδο και την προώθηση του εντός βουλής για να ξεβρομίσει η χώρα.
Ειδάλλως ζητάμε από αυτόν που μας οδήγησε από το 17% στο 3.5% του ΑΕΠ  να μας λύση το πρόβλημα και ήτοι ζητάμε να μας χειρουργήσει αυτός που μας οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.
Ο νοών νοήτο.


Χρήστος Βασιλείαδης. http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/ 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/blog-post_18.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters