Μεγάλη ανταπόκριση Ξανθιωτών στην εκδήλωση- συζήτηση για το εγχείρημα του Αρτέμη Σώρρα

Κυκλοφόρησε έντυπο κείμενο υποστήριξης του εγχειρήματος
Με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή του κοινού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή σε αίθουσα του Hotel Casino Ξάνθης, η ανοιχτή εκδήλωση- ομιλία που διοργάνωσαν ενταύθα υποστηρικτές της EI-END αναφορικά με την πρωτοβουλία για την δανειοδότηση της χώρας μας από τον Άρτεμη Σώρρα ...
Η ομιλία ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση (περίπου στις 7μ.μ.), ενώ τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας και στην συγκεκριμένη πρόταση του κου Σώρρα για την «απελευθέρωση» της Ελλάδας από το οικονομικό της χρέος.
Στη συνέχεια ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με τον ίδιο, ο οποίος μίλησε στον κοινό εξηγώντας τους σκοπούς της πρωτοβουλίας του και λύνοντας απορίες στα πλαίσια των ερωταπαντήσεων που υπήρξαν.
Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι διοργανωτές μοίρασαν ένα έντυπο στο οποίο ο κος Σώρρας εξηγεί εν ολίγοις το «όραμά» του, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως: « «ως Έλληνας στη καταγωγή, στη ψυχή και την καρδιά αποφάσισα να κάνω κι εγώ το καθήκον μου και να βοηθήσω την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας και τον μαρτυρικό τόπο μας, για να ξαναλάμψει στους αιώνες και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο ύψος που της αρμόζει.
Στις 28-9-2012 προσέφερα με επίσημη πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση, δάνειο ύψους 600 δις. Δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεογράφων (ΙΒΟΕ), άτοκα για 100 χρόνια για να βγει η χώρα μας από την καταστροφική της πορεία.»
Στην πίσω πλευρά του εντύπου υπήρξε δήλωση αποδοχής- υποστήριξης της πρότασης του Αρτέμιου Σώρρα και του Οργανισμού E.N.D περί χρηματοδότησης της Ελληνικής Δημοκρατίας για την εξαγορά του δημοσίου χρέους και την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας.
ΕΙΡΗΝΗ ΖΩΗ
ΘΡΑΚΗ NEWS

Έκθεση εικόνων-πατήστε για μεγέθυνση

  • Click to enlarge image 01-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 02-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 03-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 04-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 5-new-zip.jpg
  • Click to enlarge image 6-new-zip.jpg
     
     
    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/h-thrakh-allazei-selida-o-artemhs-swrras-kai-h-end-ginontai-gnws.html